Politiek en media poepen op het volk met nep verkiezingsuitslag EU verkiezingen (PVDA wint ineens)

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 25 mei 2019 9 Comments

bron: dagelijksestandaard.nl

Is er dan niemand die zich afvraagt hoe de PVDA ineens out of the blue kon winnen? Ah, dat ligt natuurlijk aan het feit dat alleen de rechtse partijen VVD en FvD (Mark Rutte en Thierry Baudet) een groot debat op tv hielden! Dat ligt er natuurlijk aan dat de stemmers zich door dit debat ineens massaal bekeerd hebben tot de PVDA! Wat een nonsens. Deze laatste verkiezingen – en vooral deze laatste verkiezingen – hebben laten zien dat verkiezingen een farce zijn.

Het is totaal irrelevant wat u stemt. Stemmen is niets meer dan een massale peiling die per definitie genegeerd wordt en waarvan de “verkiezingsuitslag” vooraf al vast ligt. Democratie geeft u slechts de illusie van keuze. De pionnetjes genaamd politici en politieke partijen krijgen een vooraf bepaalde hoeveelheid zetels. Zij”winnen” die zetels slechts en alleen om alle sentiment in de maatschappij te vertolken binnen de tweede kamer; de toneelkamer van de acteervereniging die u in de illusie van democratie moet doen blijven geloven.

Frans Timmermans moet president van de EU worden. Dat werd al bepaald voordat u de man leerde kennen met zijn acties op het Majdan plein in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Enkele jaren geleden, toen het westen haar gekleurde revolutie-tactiek inzette om een pro-EU vazalregering te installeren. De show bij Jeroen Pauw, die Timmermans zogenaamd betrapte op een MH17 leugentje was niets meer dan een gecontroleerd spelletjes, zoals je dit altijd ziet. Soms wordt de media een succesje gegund om ze geloofwaardigheid te doen blijven houden (“wij zijn oprecht kritisch”), maar ondertussen blijft de trein richting eindbestemming voort denderen. Er verandert niets en oppositie is niets meer dan gecontroleerd oppositie; dat geldt ook voor schijnkritiek in de media.

Alles draait om het creëren en sturen van sentiment waarbinnen de media als de verkoopkanalen voor de politieke toneelspelers optreden. Het is een samenspel van de propaganda-machines met hun dikbetaalde top-propagandisten als Jeroen Pauw, Eva Jinek, Matthijs van Nieuwkerk en alle nieuwslezers, “experts”, schijncritici, gecontroleerde oppositie (en ga zo maar door). Het samenspel van media en politiek waarin de goedopgeleide acteurs het volk de ogen dicht moeten blijven smeren (en doen blijven geloven dat onze schijndemocratie werkt).

Democratie, in de vorm zoals wij die kennen (ingevuld door pionnen van de macht), bestaat niet. Het heeft nooit bestaan, maar u bent er in blijven geloven omdat de propagandamachines met hun top-propagandisten u er in doen blijven geloven. In dit artikel licht ik uitgebreid toe waarom u grote debatten op tv ziet en hoe dit allemaal spel is ter bevordering van de ‘vangnetstrategie’. Leest en deelt u dergelijke artikelen nou maar eens goed. Het is echt goed om het nu toch echt te gaan doorzien.

Het wordt tijd voor de hooivorken en schoppen uit het vet, grote emmers vol pek en veren en giertank-tractoren richting de studio’s van Hilversum en de ministeries in Den Haag. Het wordt tijd voor liters stront uit de sproeiers over de dienstauto’s in Brussel!

Het volk doet niets, want het is dociel gemaakt en wordt in een collectieve hypnose gehouden door de massa media. Bovendien zijn er inmiddels zoveel wetten doorgevoerd en zoveel controleurs van al die wetten en regels, dat niemand nog in verzet durft te komen. We laten ons als makke schapen richting de slachtbank van een totalitair systeem leiden en iedereen haalt de schouders op (want “je kunt er toch niets aan doen”) of werkt eraan mee. Ja, je kan er wel iets aan doen! Lees hier maar eens wat dat dan is. Tijd voor actie. Tijd voor daden.

388 Shares

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera 2 schreef:

  Ben bang dat het te laat is en geen ommekeer meer mogelijk is tenzij een massale bewustwording optreedt

  Ze schuwen niet om het volk geweld aan te doen en de dociele ambtenaren/media en gewetensloze
  op het volk af te sturen.
  Eerst ME en politie en dan het leger, genoeg tegengas

  https://www.ad.nl/ad-werkt/politie-zoekt-komende-zeven-jaar-17-000-nieuwe-agenten~a8a0628b/

  Alle clubs(georganiseerde) en spontane groepen die echt verandering willen worden of geïnfiltreerd of
  zijn zelfs weer door de staat opgezet.
  Als je weet dat de aanslag op Panorama NEP is dan is de veroorzaker er niet dus ook nep en opgezet.

  https://panorama.nl/misdaad/caloh-wagoh-beschouwd-als-geweldsorganisatie

  What to do, Yoga and Mindfullness, Laat het Gaaaaan….ontspan je en blijf helemaal ik

 2. Iberi schreef:

  Het heeft totaal geen enkele zin om te stemmen! Boven de vrijmetselaarijgraden hebben we te maken met UR-loges. De UR-loges hebben ze verdeeld in twee rivaliserende kampen! Boven de UR-loges staan de internationale maffia-families en hebben in het bijzonder 1 familie als hoofd over zich!

  Wat alle Ur-loges gemeen hebben is het einddoel en dat is een luciferische technocratische werelddictatuur! De meer democratische UR-loges vinden het bijvoorbeeld effectiever om gebruik te maken van psychologische operaties en de dreiging van terreur! Terwijl de Oligarchische UR-loges het nodig vinden om bloedige oorlogen te voeren en terreur op de bevolking los te laten om sneller de nieuwe wereld orde in te voeren!

 3. De Loonslaaf schreef:

  Mensen die hebben gestemd, zijn naar mijn idee niet alleen medeplichtig aan de teloorgang van de maatschappij, die al wat generaties aan de gang is, maar ook medeplichtig aan de wereldwijde vernietiging van de aarde met alles wat daarop leeft.
  Heulen met de vijand, met de massa meegaan, met de stroom mee zwemmen, toekijken en passief zijn is altijd nog het makkelijkst. We zullen zien hoe lang dit door moet gaan, voordat mensen zich ongemakkelijk beginnen te voelen, omdat zij het gevaar in hun eigen persoonlijke ruimte beginnen te ervaren.

  “Wir haben es nicht gewusst” is geen excuus meer in deze tijd.

 4. Martin Vrijland schreef:

  Haha geweldig en zo tuint iedereen er weer met open ogen in: het Timmermans effect

  https://tpo.nl/2019/05/25/maurice-de-hond-analyse-van-de-opkomst-en-het-frans-timmermans-effect/

 5. ZalmInBlik schreef:

  Ongelooflijk, of eigenlijk toch niet, wat zijn de schapen weer geknipt en geschoren..wel stil blijven zitten hè 😀

 6. guppy schreef:

  https://www.nu.nl/europese-verkiezingen-2019/5909892/vijf-belangrijke-conclusies-na-de-europese-verkiezingen.html

  Niet dat je deze link moet serieus nemen maar ik trek mijn eigen conclusies. Overal winnen de rechtse partijen behalve in NL, kan niet anders dat Timmermans in het zadel gehouden moet worden.

  Hoge opkomst is volgens mij gelul, deze hoge opkomst zijn de stemmen die gebruikt worden om de uitslagen te manipuleren. Het komt er op neer dat er toch wel veel zijn die niet gaan stemmen en doorhebben dat het geen zin heeft en dat je je stem weggeeft en daarna niets meer in te brengen hebt.

  Als we in NL laten we zeggen 12 miljoen stemgerechtigden hebben dat betekend dat er 4,8 miljoen mensen gaan stemmen (40%). 7,2 miljoen mensen die of te lui zijn, of het geen hol interesseert of toch wakker is en bewust hun stem niet weggeeft.

  De grootste groep zit dus aan de kant om het kwartje de goede kant op te laten vallen. Van die groep van 4,8 miljoen zitten (nog) veel trouwe ouderen die het als een eer zien om te mogen stemmen.

  Toch zie ik bij de jeugd toch best wel veel wijze gasten rondlopen die zich niet zomaar voor de gek laten houden. Dat betekent dat er toch wel het een en ander gaat veranderen in de nabije toekomst!

  Daarom is het belangrijk dat je actief blijft Martin en ik heb er vertrouwen in dat we de oude zieke wereld achter laten.

  • Martin Vrijland schreef:

   Je hoeft niks te manipuleren, je kan het gewopn compleet bij elkaar liegen.

   En dank voor je waardering. Ik probeer zo lang mogelijk door te gaan.

  • De Loonslaaf schreef:

   @ Guppy:
   De jeugd gaat ons niet redden, wanneer het systeem in stand wordt gehouden door de huidige beroepsbevolking. Waarom moet de bevolking bovendien gered worden door een andere partij, bijvoorbeeld de jeugd, terwijl de mensen zelf passief toekijken, terwijl zij nota bene ook nog eens zelf schuldig zijn aan het in stand houden van het corrupte systeem? Ouders brengen braaf hun kinderen naar school. Ze moeten daar goed hun best doen, zodat zij later een “goede baan” kunnen bemachtigen in het corrupte systeem dat moet groeien… en alles op zijn weg kapot maakt.

   Mijns inziens zullen de mensen zichzelf moeten zien te redden in plaats van te wachten op iets of iemand dat/die ze gaat redden. Dat zal een zeer lastige opgave worden, omdat de mensen onderling zijn verdeeld; in Nederland geldt ieder voor zich en god voor ons allen. Van saamhorigheid bij het volk is geen sprake. Bovendien zijn de meeste mensen passieve, makke en bange schapen… helaas kan ik geen andere conclusie trekken.

   Bij sommige allochtone groepen heerst nog wel een soort saamhorigheid, omdat zij dit vanuit hun cultuur gewend zijn. Deze saamhorigheid wordt door het systeem met het verstrijken van de tijd kapot gemaakt, omdat je in dit land volledig afhankelijk bent van het systeem, dat is gebaseerd op schuld, geld en afhankelijkheid. Ook bij bijvoorbeeld sommige groepen woonwagenbewoners heerst nog saamhorigheid en komen de mensen voor elkaar op.

   Naar mijn idee moeten de mensen het bloed ruiken van hun medemensen die massaal worden afgeslacht, voordat ze in actie komen. De geschiedenis heeft keer op keer laten zien, dat het dan te laat is om in te grijpen. Ik ben heel benieuwd hoe dit “spel” verder wordt gespeeld, waarbij de heersende club de regels voorschrijft én zelf vals spel speelt. Maar ja, ze houden elkaar de handen boven het hoofd met hulp van vele mensen uit het volk, die het zo ver geschopt hebben in het systeem en derhalve hun behaalde privileges niet willen opgeven en daarom misstanden en leugens door de vingers zien… zij kunnen er immers toch niets aan doen.

   De jeugd heeft altijd idealen gehad. Deze idealen verdwijnen als sneeuw voor de zon, wanneer men ouder wordt en inziet dat het strijden tegen de zielloze machine geen zin heeft. Het vuur dooft en mensen kiezen dan toch voor de makkelijkste weg…

   • guppy schreef:

    Het klopt dat iedereen zichzelf moet redden, maar het doet me goed dat niet de complete jeugd gehersenspoeld is.

    Normaal wordt je volkomen genegeerd als je anders denkt als jeugd. Daarom is het goed dat ze in ieder geval van ons (de oudere jeugd 😉) te horen dat het goed is om je los te weken.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten