PowNed vluchteling Tariq geeft toe acteur te zijn voor programma ‘Vluchteling maakt kennis’

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 10 augustus 2017 26 Comments

De Volkskrant meldde gisteravond dat vluchteling Tariq, die de inburgerende vluchteling in het programma ‘Vluchteling maakt kennis’ moest voorstellen, heeft toegegeven ingehuurd acteur te zijn. Hij zou spijt hebben gekregen nadat PowNed 2 dagen geleden in een artikel respectloze woorden zou hebben gebruikt over de verdronken Syrische vluchteling in Venlo. Daarom wil hij niets meer met de omroep te maken hebben, zo is de officiële lezing. Aan het tweede deel van de rubriek ‘Vluchteling maakt kennis’ wil hij daarom niet meer meewerken. “Ik bied mijn excuses aan aan iedereen die het verwijderde artikel over de verdronken Syrische jongen heeft gelezen“, zegt Tariq Kasem. In het stuk verwijt een PowNed-journalist de verdronken jongen dat hij andere zwembadgasten ‘een vervelende dag’ heeft bezorgd. Dominique Weesie, voorzitter van Powned, bood meteen zijn excuses aan op Twitter voor de miskleun. Kasem vindt die excuses goed, maar is – als oud-medewerker van PowNed – toch zeer teleurgesteld in de omroep. “Het niveau is tot een historisch dieptepunt gedaald.”

Dat is de officiële verklaring volgens de Volkskrant. Het volledige verhaal leest u hier. Mijn eerste reactie op deze onthulling postte ik op Facebook:

PowNed valt door de mand nu een acteur die voor asielzoeker speelde, spijt kreeg en zijn rol niet af wil maken. Ik toonde in de Poelenburgse vloggersrel al aan dat PowNed met regie en acteurs werkt. Ismail Ilgun (vlogger met de grote neus), bekend van die Zaanse vloggersrel, is dus ook een acteur: zie hier

De volkskrant moet het lek wel dichten en de reputatieschade proberen te minimaliseren, maar er is veel meer. Ook demonstraties als die van Pegida en Antifa worden volledig geregisseerd; wat weer gebruikt wordt door het NOS journaal e.d. Ook dat filmde ik en toonde ik aan: zie hier

Het is tijd om het vertrouwen in de media op te zeggen. De volkskrant en NOS zullen dit waarschijnlijk gaan gebruiken om mensen weer naar de degelijke ouderwetse mainstream journalistiek terug te trekken, terwijl dat juist het doel was van het lanceren van een omroep als PowNed of een website als Geenstijl (Problem, Reaction, Solution).

Dit betreft niet alleen maar een “gevalletje PowNed”. PowNed is een omroepvereniging die deel uitmaakt van het Nederlands publiek omroepbestel. Overheidsbeleid wordt gemaakt op dit soort in scene gezette zaken. De Poelenburgse Vloggersrel is bijvoorbeeld tot in Den Haag besproken. Wie heeft daar dus de hand in?

Dat PowNed dus met acteurs werkt was hier op de site al bewezen, maar het is niet alleen PowNed, want door het filmen van de Pegida demonstratie werd duidelijk dat alle mainstream media aan dit spel meedoen en volledig in scene gezette situaties gebruiken als ‘nieuws’ en dus feitelijk aan ‘perceptiemanagement’ (lees: beïnvloeding van uw blik op de wereld) via de creatie van nepnieuws doen.

We weten inmiddels dat overheden en media een schaakspel spelen en altijd 10 stappen vooruit denken. Waarom hoefde Tariq geen geheimhoudingscontract te tekenen (zoals het stuk in de Volkskrant meldt)? Natuurlijk, het was al gepland dat Tariq naar buiten zou gaan treden. Dat was onderdeel van het script. Het script dat de lange termijn planning van de ontmaskering van gecontroleerde oppositie ten doel heeft. Bij gecontroleerde oppositie moet u dan denken aan een beetje rebelse tv als die van PowNed, maar ook aan een website als Geenstijl. De 1 wordt betaald vanuit het publieke bestel en de ander is onderdeel van de Telegraaf Media Groep. Dat is ongeveer vergelijkbaar met enkele voetbalclubs die elkaar bestrijden, maar van dezelfde eigenaar zijn. In het veld is het oorlog, achter de schermen dienen ze dezelfde broodmeester.

Maar er is meer. We hebben ook nog de gecontroleerde alternatieve media, die complotten onthullen die allang geen complot meer zijn. Zij richten zich op oude zaken als ‘911 was een inside job’ of een “ex- bankier” Ronald Bernard die onthullingen doet over de wereld van het grote geld. Allemaal zaken die we allang wisten, maar we worden gevoerd met dat wat we altijd al wilden, zoals ‘een insider die naar buiten treedt‘. Dat onthullen gebeurt dan natuurlijk niet via Martin Vrijland; die mocht eens kritische vragen gaan stellen. De gecontroleerde alternatieve media, zwijgen de échte vrije onderzoeker altijd dood. Ze onthullen hun “ground breaking” story’s via de Vrije Media, Irma Schiffers en dergelijke gecontroleerde bronnen, om zo een vangnet te bouwen voor ‘waarheidszoekers’; mensen inactief te houden en zoet te houden met onderwerpen die wel op wat pijnpuntjes wijzen, maar de puntjes in de tekening niet verbinden (connecting the dots), zodat u het hele plaatje ziet.

Zo kwam ‘Ella Ster‘ (die mij bij de oprichting van haar site nog uitgehoord heeft en die al dat schrijven zogenaamd vrijwillig naast haar werk als grafisch designer doet) in mei dit jaar met de melding dat er Dutroux-achtige vondsten in Zwolle zouden zijn gedaan. De drijvende kracht achter deze vondsten zou het ITCCS (International Tribunal into Crimes of Church and State) van ene Kevin Anett zijn. Een burgerinitiatief dat kindermisbruiknetwerken ontmaskert! Is dat niet precies wat we willen horen? Keihard bewijs wordt echter nooit getoond. Gecontroleerde oppositie komt met verhalen, meestal ingekapseld in bewust (in later stadium door de mainstream media te ontkrachten) foutief “bewijs” of (zoals in het geval van Kevin Anett) geen bewijs. Zij dienen de agenda van het schaakspel van de werkelijke machtselite en gaan zelfs ook zover dat ze spreken van een ‘machtselite’, maar laten u denken dat het de ‘illuminatie’, de ‘zionisten’ of de ‘jezuïeten’ zijn. Ze zetten u bijna op het juiste spoor. Samen met de andere alternatieve sites (die bewust als paddenstoelen uit de grond rijzen), zorgen zij voor een woud aan ondoorzichtigheid en vermenging van waarheden met valse sporen. Ze koppelen 90% kloppende complotbeschrijvingen aan bijvoorbeeld de platte aarde theorie, ufo’s of andere dwaalsporen. Ze voeren u met wat u graag hoort om u af te leiden, zoals de goochelaar u op zijn handen focust.

Kortom het spel om u compleet te verwarren en ervoor te zorgen dat u gefrustreerd raakt van al die informatiebronnen, is een schaakspel. Dat schaakspel moet er toe leiden dat u op gegeven moment besluit het bijltje erbij neer te gooien. U heeft immers wel iets beters te doen. De rekeningen moeten betaald worden en het zoeken naar de waarheid is steeds meer een onmogelijke klus aan het worden. Het gecreëerde woud aan alternatieve media, bereikt zo zijn doel. U ziet door de bomen het bos niet meer. Uiteindelijk moet dat u terugdrijven naar de “betrouwbare mainstream” media of een paar goed gecontroleerde alternatieve bronnen. U wordt op hoog niveau bespeeld. Het is dus zaak om weer intuïtief te leren voelen of zaken kloppen. Laat u daarbij niet leiden door een euforisch gevoel omdat u iemand hoort of ziet spreken die zegt wat u altijd al graag had willen horen. Kijk vooral naar de ogen (soms naar iemands neus) en stel eens vragen als ‘wie betaalt dat allemaal?’ Doorzie acteerwerk! Een stelregel voor de gecontroleerde alternatieve media is: ze verwijzen niet naar echte waarheidsstrijders (zoals naar Martin Vrijland, die zwijgen ze dood); ze ondervinden geen noemenswaardige tegenwerking (soms wel, maar dan geacteerd, zoals in het geval van Micha Kat) en hebben financieel nooit problemen. Dat gezegd hebbende, zal er ook met die spelregel gespeeld gaan worden, zodat de geloofwaardigheid toeneemt. Het is immers een schaakspel.

De bottom line is dat u zelf blijft nadenken, zelf intuïtief wordt en zelf tot actie geprikkeld wordt. De wereld verbetert niet door schrijfsels in de media of alternatieve media, maar verbetert door uw eigen inzet. Politici, schrijvers en andere beroepsgroepen laten u meekijken en houden u in de illusie dat ‘er aan gewerkt wordt’ en dat ‘het allemaal voor u geregeld wordt’. U, de toeschouwer zit aan de zijkant, kijkt, leest en discussieert wat mee, maar functioneert verder slechts als loonslaaf en activeert zijn ware vermogens niet. “Human race get off your knees!

Conclusie: U wordt bespeeld door zowel de mainstream media als de alternatieve media. Het is een geraffineerd krachtveld dat moeilijk te doorzien is. Als Martin Vrijland wijst op acteerwerk van PowNed in grote zaken, wordt dit niet getoond of vermeld door zowel de mainstream media als de alternatieve media. Het wordt doodgezwegen. Die alternatieve mediabronnen tonen daarin dan ook hun dubbelrol. Zij zullen nooit meehelpen in de ware ontmaskering van het sturende krachtveld. Waar zijn zij als Martin Vrijland PowNed ontmaskert? Waar zijn zij als Martin Vrijland de Romy en Savannah zaak of andere hoaxes onderzoekt? Die alternatieve media focussen uw aandacht liever op 911, Joris Demmink, topbankiers of pedonetwerken, maar nooit op die zaken die actueel en keihard de leugens on the spot ontmaskeren. Zij laten u niet zien dat ‘Problem, Reaction, Solution’ dagelijks en in het hier en nu wordt toegepast om regels en wetten door te drukken. Zij focussen uw aandacht op oud nieuws of goed klinkende desinfo. Aan de machtsbasis onder het systeem mag wel een beetje geknaagd worden, maar het mag niet een bom leggen die het fundament direct en glashard in het hier en nu ondermijnt. Voor de échte ontwaking moet u niet alleen de mainstream media leren te doorzien, maar ook de alternatieve media.

Ondertussen wordt Martin Vrijland online vergruisd met smaad en laster, zodat de gecontroleerde alternatieve media meer aanzuigende werking hebben. Het krachtveld is geraffineerd en zorgt dat iedereen die niet in het gecontroleerde veld thuishoort, kapot gemaakt wordt en geen enkele praktische of morele steun ontvangt uit de (gecontroleerde) alternatieve media (die als vangnet dienen). Ik ben daarvan het levende voorbeeld. Maar ik geef nog niet op. Het is aan u of u dat wilt steunen door lid te worden, zodat ik door kan gaan.

Bron linkvermeldingen: volkskrant.nl, ellaster.nl

0 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (26)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. brain schreef:

  Mooi artikel, recht voor zijn raap. Tja, sorry als ik mij herhaal. Alles in Nederland is geregiseerd. Niets is toevallig. Zelfs ‘ toevalligheid’ is/wordt geregisseerd.
  Wij leven in een stille communistische, subtiele, dictatuur waarbij kritiek en andersdenkenden gesaboteerd en gemarginaliseerd worden.
  Echte oppositie is er niet wat in een vrije samenleving aanwezig hoort te zijn.

  • Martin Vrijland schreef:

   Precies.

   Dat is ook het verschil tussen een subtiele dictatuur en een echte dictatuur. In een échte dictatuur wordt je opgesloten als je kritiek hebt. In een subtiele dictatuur wordt de illusie van ‘democratie; in stand gehouden en bestaat officieel ‘de vrijheid van meningsuiting’. Mensen met serieuze kritiek mogen dus officieel vrij rondlopen, maar worden ondertussen in praktische zin dusdanig geruïneerd, dat ze niet meer normaal kunnen functioneren. Een subtiele dictatuur geeft je dus een langzame verstikking, terwijl een zichtbaar echte dictatuur je gewoon openlijk aanpakt.

   De subtiele dictatuur maakt gebruik van de gecontroleerde alternatieve media (herstel: heeft haar in het leven geroepen).

 2. brain schreef:

  Met hun think tanks en hun gedragspsychologen enz. gebruiken de babeloniers
  deze subtiele, stille dictatuur om het lang vol te kunnen houden, in het zadel te zitten. Ze hebben erover nagedacht. Het is voor de sheeple blijkbaar erg moeilijk om in te zien dat ze gevangen zitten met die babelonische leugenachtige ‘ media’. En als ze het niet ziet doet de sheeple niets aan de babelonische dictatuur. Tragisch.

  • Martin Vrijland schreef:

   Het kenmerk van schapen is dat ze zich thuis voelen in de kudde. Dat die kudde richting slachtbank gaat doet er dan niet zoveel toe. Het voelt gewoon warm en vertrouwd.
   Dat we van origine geen schapen zijn is door programmering en conditionering vanaf de wieg vergeten. Ontwaken vergt het lef om uit de veilige warme kudde te stappen.

  • Martin Vrijland schreef:

   Je hebt ook de nieuwe veilige kudde van de gecontroleerde alternatieve media (de nieuwe kerk) met lieve mensen als Ad Broere die wel een beetje kietelen aan de stoelpoten van de gevestigde orde, maar niet de zaag erin zetten.
   Is het niet heerlijk om in die kudde te mogen zitten, zodat je kritisch kunt zijn op het financiële stelsel, vaccins en nepsuiker, maar gewoon braaf naar je werk kunt blijven gaan en Groenlinks of Partij voor de Dieren kan stemmen en verder niks hoeft te doen? Je liket en deelt toch de artikelen van De Vrije Media; je bent voor het basisinkomen; je geeft soms tips aan Arjan Bos van Earth Matters; je mediteert voor wereldvrede; je bekrachtigt jezelf via Martijn van Staveren..wat kun je verder doen? Je kunt het altijd nog in je volgende leven goedmaken toch?

   • brain schreef:

    Tja, alternatieve ‘media’ noemen zij zich terwijl zij hand en spandiensten verlenen voor de overheid om the sheeple gebrainwashed te houden en er ook nog lekker aan verdienen.
    De moraal is er niet voor wat goed en fout is wat echt en vals is. Alles is perceptie-management. The sheeple
    is wat dat betreft ook opportunistich ingesteld en weet ook wel dat ze gebrainwashed worden/zijn. Het gaat the sheeple te goed om iets van de calculerende sheeple te verwachten. Daarbij zijn nederlanders van nature heel gehoorzaam tenzij hen opgedragen wordt het niet te zijn. Het iq van de sheeple is niet hoog daarbij en heeft een gespleten persoonlijkheid. Wat de sheeple niet uitkomt dat zien zij niet, dat bestaat niet. Tragisch.

 3. tedsdam schreef:

  Hier Martin nog een paar acteurs.
  http://burnlistblog.blogspot.nl/
  Ik denk schaakmat.En laten we nou eens echt wakker worden.
  Fijne dag nog allemaal en laat je niet gek maken!

 4. ellie schreef:

  Is Martin Vrijland dan echt de enige echte waarheidsspreker? Dat vind ik toch ook niet zo geloofwaardig. Alleen omdat ze je artikelen niet overnemen zijn ze controlled opposition?

  • Martin Vrijland schreef:

   Nee, ook omdat ik bewust tegengewerkt ben (zoals toen ik Micha Kat ontmaskerde) en omdat je kunt zien dat bepaalde sites desinfo verspreiden of alleen obvious onderwerpen aankaarten. Maar je mag mijn uitleg negeren hoor. En ja, ook omdat sites als WantToKnow e.a. nooit ook maar 1 link naar mijn site plaatsen, terwijl ik dat voorheen toch echt regelmatig omgekeerd wel deed. Dit terwijl ik duidelijk meer bezoekers heb dan menig site.

   Hoe kan het toch dat al deze sites goed kunnen bestaan? Alleen maar door advertentieinkomsten of donaties? Dan zouden ze allemaal waarschijnlijk antikraak moeten wonen, net als ik. Of zijn het gewoon slimmere ondernemers en weten ze beter een slaatje te slaan uit hun verhalen.

   Ik ben 5 jaar geleden begonnen met schrijven omdat niemand in de alternatieve media Nederland echt serieus in actuele zaken dook…behalve Kat met zijn Joris Demmink nep-strijd (voor geld van de familie Poot ter afpersing van de Nederlandse staat) en Wim Dankbaar met de Vaatstra zaak. Het lijkt erop dat beide omgebogen zijn in het voordeel van de staat. Was dat misschien al die tijd al de bedoeling?

   De alternatieve media van nu vertelt nog steeds dat 911 een inside job was, dat vaccins slecht zijn en dat nepsuiker (aspartaam) slecht voor je is..en dan komen er nog wat ufo- en alien verhalen bij..en inmiddels de verhalen van de bankiers en andere obvious verhalen.
   oh oh oh! Ground Breaking!

   Make up your mind. Het maakt mij niet uit hoor. Ik ga gewoon door met wat ik doe. Ik probeer mensen te laten zien wat er in het hier en nu gebeurt.

   Support wie je wilt.

   • Martin Vrijland schreef:

    Een voorbeeld van wanneer ik wel genoemd word is dit filmpje. Het oogt goed en positief en werd geplaatst op Niburu.nl (die nooit iets van mij posten), maar de maker van het filmpje verdedigt de platte aarde theorie. Daarmee wordt ik dus impliciet in die hoek gemanoeuvreerd. Dat is de bedoeling van gecontroleerde oppositie: geef de waarheidszoeker een onwenselijk stigma (in dit geval dus de koppeling aan de platte aarde theorie).

    https://m.youtube.com/watch?v=-i4xFZRJMpk

  • brain schreef:

   Tja, trollen zullen er altijd bestaan, he Ellie.

  • ClairVoyance schreef:

   ellie, noem dan maar eens een paar-volgens jou- echte waarheidssprekers.
   Dan zal ik ze netjes fileren.
   Kom asjebieft niet aan met Anton Teuben,New Age bull shitters,’Psychiater Willemuijn’ en lichtwerkers.

 5. ellie schreef:

  Martin, ik waardeer je uitgebreide reactie en wilde daar graag op reageren. Echter daaronder maken jullie mij uit voor trol. Wat is dat voor onvolwassen beschuldiging? Komt bij mij ook enigszins hautain over. Alleen omdat ik kritische vraag stel?
  Ik voel me niet serieus genomen en zal niet meer reageren.

  • Martin Vrijland schreef:

   @Ellie

   Ik heb alleen willen zeggen dat het opmerkelijk is dat trollen door zowel het moderatiefilter op Facebook als het moderatiesysteem hier heen weten te komen. Ik zeg daarmee niet expliciet dat jij een trol bent. Het viel me alleen op dat je reactie er stond zonder dat ik die kon modereren.
   Ik waardeer je vraag, omdat ik me voor kan stellen dat het een vraag is die bij meerderen leeft. Vandaar mijn uitgebreide antwoord.
   Ik had misschien iets duidelijker moeten zijn in mijn reactie op de ‘trol’ veronderstelling. Op deze manier lijkt het inderdaad alsof ik het met de veronderstelling ‘zij is een trol’ eens ben. Ik kan me je reactie dus voorstellen. Mijn excuses daarvoor.

 6. ClairVoyance schreef:

  @ellie, jammer dat je niet meer wil reageren, enkel door 1 figuur die meende dat je een troll bent.
  Ik had zo graag wat namen uit de Nederlandse alternatieve media willen horen.
  En idd, als andere site’s nooit verwijzen naar MV is dat wel een teken aan de wand.

  Ook was het opmerkelijk dat enkele site’s geen stelling namen in de kwestie Kat, of gingen roepen dat er met modder werd gegooid. Terwijl de zaak zo klaar was als een klontje.Door deze belangrijke ontmaskering van Kat, de familie Poot en De Roestige Spijker zijn zodoende meerdere site’s in feite ontmaskerd als controlled opposition sites (betaald door de overheid), of zijn op zijn minst niet meer serieus te nemen.

 7. Martin Vrijland schreef:

  De uitzending van Jinek van vrijdagavond met advocaat Spong en acteur Tariq Kasem (waarvan ik betwijfel of het wel zijn echte naam is) was vooral een poging om te doen alsof het geheel vanzelfsprekend is om een acteur voor dit soort programma’s in te huren. De aandacht werd dus verlegd naar de discussie over de foute opmerking van PowNed over de Syriër en Spong mocht daar lekker over doorzuigen. Dat Tariq een acteur is werd afgedaan met “okay, hij heeft spijt en iedereen kon het weten..het stond immers op de site”. Nee! Het is HET belangrijkste onderwerp. PowNed werkt met acteurs en niet alleen in deze zaak, maar in heel veel zaken, zoals de Zaanse vloggersrel en demonstraties als die van Pegida en Antifa. Dat wordt gebracht als echt nieuws en daarvan staat niet op de site dat er acteurs ingehuurd zijn en dat het nepnieuws is.
  Kortom: Eva (naar welke synagoge ga ik?) Jinek speelt de rol van de bliksemafleider samen met kromneus beroepsdraaikont Spong om een discussie te maken over racisme van PowNed en zo het werken met acteurs (het creëren van NEPNIEUWS) te normaliseren en irrelevant te doen lijken. Perceptiemanagement heet dat.

  Dit relletje lijkt dus bewust geschapen met dat specifieke doel. Verleg de aandacht naar een bepaald onderwerp, vermeng dat met het principe “wij werken met acteurs” en laat dat laatste irrelevant lijken, zodat je het onbewust hebt genormaliseerd.

  https://youtu.be/IdmQ8EGnkfg

 8. Camera schreef:

  alles geacteerd van seconde 0 tot einde Acteurs en volksverraders filmpje 1 en

  Film 2, die nepvlogger collega van powned met oranje krulletjes (minuut 2;47 film 2 die lafbek die niet in de camera kijkt) die zogenaamd eronder uitgehaald wordt zie je op reklamespotjes, wat een vieze verraders, mag best een keer gezegd worden

  De Acteurs film 1
  https://www.youtube.com/watch?v=7MZdC-EN98w

  Vervolg Acteurs film 2

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten