Egyptische presentator ontkent de holocaust en zegt dat er geen enkel bewijs is voor de vergassing van 6 miljoen joden

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 26 februari 2018 31 Comments

Holocaustontkenning roept bij menig westerling meteen een schrikreactie op. ‘Nee, nee, nee! We hebben te veel verschrikkelijke beelden gezien!’, is de eerste gedachte. Wat we ons vaak niet beseffen is dat veel van die beelden opgenomen zijn in kampen waar de toevoerlijnen door de geallieerden gebombardeerd werden, waardoor de gevangenen tot op het bot uithongerden. Dat zijn historische feiten waarvan de bewijzen niet te ontkennen zijn, maar de holocaust is een dusdanig gevoelig onderwerp dat we bij het zien van het woord ‘holocaustontkenning’ al de deur dicht gooien, zoals je dat bij een jehova’s getuige doet zodra je de deur opent en die vervelende flyers in zijn handen ziet. We willen, kunnen en mogen er niet over nadenken. Ik heb dat zelf ook. Ik wil de holocaust gewoon principieel niet ontkennen. Dat is simpelweg zo ingeprogrammeerd vanaf de basisschool en alle films, boeken en geschiedenislessen hebben de rest gedaan. Als een Egyptische tv presentator het dus in zijn hoofd haalt om de holocaust te bekritiseren, dan zullen we meteen concluderen: ‘knettergek & islamitische propaganda‘. Op 16 februari jl. was dat het geval op Memri tv (zie hier).

Toch heb ik eens de moeite genomen om alle materiaal van die holocaustontkenners eens onder de loep te nemen en dan leidt dat best een beetje tot cognitieve dissonantie moet ik zeggen. Je kunt er als het ware maar beter niet naar kijken, want je wilt niet hetzelfde effect meemaken als dat je als 8 jarige had, namelijk dat je ouders je al die tijd voorgelogen hadden over het bestaan van Sinterklaas. Dat was een shockeffect waardoor je als kind al vroeg leerde dat waar je ooit zo in geloofde toch ineens een leugen kon zijn. Je mag ontkennen dat er een God bestaat of je mag ontkennen dat de aarde rond is; je mag ontkennen dat je een man bent en je om laten bouwen tot vrouw en je mag ontkennen dat je gelooft in een big bang. Het enige wat je niet mag ontkennen, op straffe van een fikse gevangenis straf, is de holocaust. Ik moet u bekennen dat juist dat voor mij een reden was om me eens goed in die holocaust te gaan verdiepen. Ik vroeg mij af: “Waarom moest het ontkennen van de officiële geschiedenis aangaande die holocaust strafbaar worden gesteld? Als zoiets strafbaar wordt gesteld, moet het wel heel gevoelig liggen.” Ja, ik begreep dat het gevoelig lag bij de joodse gemeenschap, omdat zij zoveel slachtoffers te betreuren zouden hebben, maar ik ving ook geluiden op dat er helemaal geen 6 miljoen joden zouden zijn omgekomen. Gaat het binnenkort ook strafbaar worden gesteld om überhaupt onderzoek te doen of na te denken over die geschiedenis? “Welke idioten durven die 6 miljoen joden nog in twijfel te trekken!?

Onderstaande filmpje was 1 van de reeks die ik bekeek. Ik vond het best de moeite waard om gewoon eens uit te zoeken waarom je opgesloten kunt worden voor gedachten zoals in onderstaande film verwoord. Ook vroeg ik me af waarom YouTube dergelijke films keer op keer weg censureert. Wat mag er niet gezien worden?

Er bleken ineens veel meer documentaires te bestaan die de holocaust op zijn zachts gezegd enigszins ondermijnen. Zo ging onderzoeker David Cole (zelf van joodse komaf) eens een kijkje nemen in Auschwitz en kwam tot de ontdekking dat er het e.e.a. niet klopte aan de vermeende gaskamers.

En dan kom je er ineens achter dat er ook filmpjes bestaan waarin wordt uitgelegd dat de gaskamers eigenlijk helemaal geen gaskamers waren. Ik wil helemaal niet horen dat je met Zyklon B helemaal geen mensen kunt doden; ik wil helemaal niet horen dat je in die gaskamers helemaal geen mensen vergast konden worden en dat getuigenissen  onwaar bleken. Ik wil het verdomme niet horen!

Als je dan verder zoekt blijkt er een website te zijn met de titel holocausthandbooks.com waar je al dat beeldmateriaal op een rijtje kunt vinden. Ook is er zelfs een website met de titel questioningtheholocaust.com. Waarom doen mensen toch zoveel moeite om die holocaust te ontkennen? Dat is toch gewoon een voldongen feit? Wel heb ik me wel eens afgevraagd waarom er in de Nederlandse media altijd zo lacherig deden over het feit dat prins Bernhard een nazi was en waarom er nooit aandacht is voor het feit dat Adolf Hitler eigenlijk gefinancierd en in het zadel geholpen werd met geld van partijen die later de geallieerden vormden. Het zal toch niet waar zijn wat die Egyptische presentator zegt, dat de tweede wereldoorlog nodig was om de staat Israël te kunnen vestigen? Het is op zich natuurlijk wel opmerkelijk dat die grond in Palestina al tijdens de eerste wereldoorlog gereserveerd werd (tijdens het Sykes-Picot verdrag), maar potverdorie: Ik wil geen holocaustontkenner zijn! Nee, nee, nee! Dat mag gewoon niet, dat kan gewoon niet, dat druist in tegen alles waarmee ik groot gebracht ben en zet mijn wereldbeeld op zijn kop! Dat nooit! Ik herhaal: ik wil geen holocaustontkenner zijn! Het kan allemaal nog zo overtuigend zijn; fuck it! Het kan me niet schelen dat ik misschien wel last van cognitieve dissonantie heb en het kan me niet schelen dat de filmpjes overtuigend zijn. Ik wil het gewoon niet! Sinterklaas was al erg genoeg.

Bron linkvermeldingen: memri.orgholocausthandbooks.com, questioningtheholocaust.com

117 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (31)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Gladiator schreef:

  Beste,
  Dit topic was eergisteren een hot item op een andere site, heb me daar helemaal lens geschreven en…..

  De holohoax of sorry, ik bedoel de holocaust is de met afstand grootste én gemeenste leugen uit de geschiedenis van de mensheid!!

  Dat mensen hier geen onderzoek naar WILLEN doen doet mijn tenen krullen.

  En wat je over je heen krijgt als je dit wat ik hier schrijf zegt daar lust je ook geen pap van maar ik blijf absoluut bij mijn uitspraak, ook hier dus, de holocaust zoals ons is WIJSGEMAAKT heeft nooit plaatsgevonden, met zeer grote zekerheid!!

  Gladiator

 2. ZalmInBlik schreef:

  Zijn we er tóch ingetuind

 3. ClairVoyance schreef:

  Bij alle drie de filmpjes krijg ik de melding; ”Deze video is niet beschikbaar in dit landdomein”
  Dat verwachtte ik al. In Frankrijk is het streng verboden de controverses inzake de holocaust te onderzoeken. Ben wel benieuwd of dit nieuws over die Egyptische presentator de franse reguliere media gaat halen. Ik verwacht het niet.Mocht het wel in de franse reguliere media komen, dan zit er een plan achter.

 4. ZandInOgen schreef:

  ik heb een betere een Poolse Kampf overlevende..ook al is de Lüge nog zo schell, de waarheid….hè Bennie met je malle fratsen:

  IG Aushwitz, build for IG FARBEN (Interessen-Gemeinschaft Farbenindustrie Aktiengesellschaft).
  IG Farben was a German chemical and pharmaceutical industry conglomerate that was split up during the denazification process following World War II

  The company was formed in 1925 from a number of major chemical companies that had been working together closely since World War I; as a monopoly-seeking conglomerate it was largely modeled after the American company Standard Oil and it was closely connected to Standard Oil’s successor companies. During its heyday, IG Farben was both the largest company in Europe overall and the largest chemical and pharmaceutical company in the world.

  Predecessor BASF, Bayer, Hoechst, Agfa, Griesheim-Elektron, Weiler Ter Meer.

  Successor: AGFA Gevaert, BASF, Bayer, Sanofi

  IG Farben Trial

  The defendants in the dock on the first day of the IG Farben trial.
  The United States of America vs. Carl Krauch, et al., also known as the IG Farben Trial, was the sixth of the twelve trials for war crimes the U.S. authorities held in their occupation zone in Germany (Nuremberg) after the end of World War II, against leading industrialists of Nazi Germany for their conduct during the Nazi regime. The defendants in this case had all been directors of IG Farben. Of the 24 defendants arraigned, 13 were found guilty. The indictment was filed on 3 May 1947; the trial lasted from 27 August 1947 until 30 July 1948.

  All defendants who were sentenced to prison received early release. Most were quickly restored to their directorships, and some were awarded the Federal Cross of Merit.
  http://time.com/5128341/poland-holocaust-law/

 5. Martin Vrijland schreef:

  No zo’n rare snuiter. Bah!

 6. ZandInOgen schreef:

  Maar dit is wel het resultaat, mijn oudoom ligt hier begraven. Hulde aan Sean om dit in beeld te brengen, gestorven om een LEUGEN!!

  Dr. Sean Hross made this video on the site of the battle that was in reality a Christian sacrifice made by the same people that are in control of our country. They put their ‘mark’ on the sides of the building and in the interior. They can’t help themselves, like a bear scratching a tree or a lion spraying it’s scent, they mark their territories and their kills.
  Please look at the pictures of the Yalta conference. FDR, Stalin and Churchill were in league together. The Greatest Generation gave their lives, loved ones and their way of life to save humanity only to have been tricked into this great sacrifice of our warriors on the battlefield.

 7. ZandInOgen schreef:

  De man van 6 miljoen…

 8. Robin schreef:

  Als een onderwerp als ‘de holocaust’ zo nadrukkelijk geindoctrineerd wordt bij kinderen en de rest van hun leven, dan moet er een luchtje aan zitten. En niet van Zyklon B.
  Bekijk deze docu. maar eens. Niet om alles te bevestigen, maar om de cognitieve dissonantie open te breken.

  https://youtu.be/s3wbuIdJ0Ps

 9. Mishko schreef:

  Ik ben geboren in 1971, en mijn eerste actie-poppetje was de Man Van Zes Miljoen.
  Later leerde ik op school over de 6 miljoen joodse slachtoffers.
  En toen kwam internet.

  Ik leerde niet op school dat t zionisme (“Joodse organisaties”) al ver voor 1939 opriep
  tot het boycotten van Duitsland en ook de oorlog verklaarde aan dit land.

  Ik heb op school ook nooit over het Morgenthau plan geleerd, het systematisch uithongeren
  van Duitse soldaten in concentratie-kampen langs de Rijn na de 2de wereldoorlog.

  Dat er gefolterd zou zijn bij de Neurenberg processen, dat de aanklagers en ander personeel
  voor meer dan 80% uit joidels bestond.
  Dat daar zelfs schande van gesproken werd door een enkeling.

  En dat het getal van 6 miljoen al rondging voor de 2de wereldoorlog.
  Ik heb het in prive gesprekken over “joidels” zodat het niet
  al te anti-semitisch klinkt.
  Maar ja, ik ben dan ook lid van de goyim, het slavenvolk.
  3x raden wie er tot het uitverkorenen volk (Herrenvolk, hahaha) behoren.

  Jaja, het kasteel op de heuvel, het ons verlichtend baken, Camelot,
  zal ons de weg wijzen!
  Naar de hel helaas, alle dankbaarheid ten spijt.

  NB: Waar het de 2de wereldoorlog betreft vind ik in Nederland de website van
  Gerard de Boer – https://gerard1945.wordpress.com/ – een heel goede.

  • Notis schreef:

   @Mishko Wunderbar und wundervoll! Een prachtige uiteenzetting van alles wat de holocaust betreft, hoe jij van jouw generatie dit ervaart/ heeft moeten ervaren al deze leugens en ook hoe de propaganda-machinerie hier in Neanderland (excuses voor de aanduiding, zeker er zijn nog echte Hollanders c.q. Neederlanders, maar de rest is volgens mij in slaap gevallen, danwel vergiftigd -en wel chronisch- door de chemtrails boven ons) werkt!
   Knap dat je hier allemaal zelf bent achtergekomen. Helaas ik verzeker je het gros van de oudere generatie en zelfs( 🙂 ) in mijn famielje gelooft nog in deze sp(r)ookjes. Ik ken ook oudere mensen die naar AUSJ-WITZ zsein gewesen en inderdaad terugkwamen met de vreselijkste griezelverhalen die zo dom, zo onlogisch zo overtrokken zijn en die ze nog geloven ook , niet zomaar geloven maar “Klakkeloos”! *)
   Er zijn zowel hier als in Duitsland en overal in de wereld GELUKKIG heel veel mensen en dat aantal groeit nog steeds die wel de waarheid weten en willen weten. Echter de druk de smerige methoden van de machthebbers incl de joidels is groot… maar de waarheid kun je niet onderdrukken, want de feiten, de historie zoals die werkelijk heeft plaats gevonden laat zich niet uitwissen of verdraaien voor de mensen die echt hun verstand en logica gebruiken.
   Groet,
   Notis 🙂 🙂 🙂

   Dank hiervoor, ook voor de tips.

   *) ps Mensen willen graag griezelen, vandaar het spookhuis op de kermis en de 8-banen her en der. Het is een soort sensatie/griezelzucht gevoed vanuit het onbewuste vd mens die uiteindelijk bang is/was vroeger voor wilde dieren en nu voor het verkeer, voor oom agent, voor geen baan, geen vrouw, wel een vrwou, geen man, wel een man en ga zo maar door. Ieder kan dat voor zichzelf wel invullen als ie effe goed nadenkt.

 10. ZandInOgen schreef:

  Ik heb toch weer een traantje moeten wegpinken….van t lachen 😀

 11. Wilfred Bakker schreef:

  pst, niet verder vertellen torrent er tegen aan

  Zeer uitgebreid, een film van 6 uur, waanzinnig duidelijk.

  ik was zo verbaasd dat ik 2 keer heb gekeken dus.

  https://thegreateststorynevertold.tv/

 12. ZandInOgen schreef:

  Ff een ander geluid..

  • ZandInOgen schreef:

   Een verhaal van een overlevende die in de commentaren stond onder de video. Het laat me niet los…:

   David Weinstein
   12 uur geleden (bewerkt)
   I’m a holocaust survivor. I was living in Keiv with my Opa ” Rabbi Dick Weinstein” we live peacefully under the CCCP regime then the Nazis came. They took us to Auschwitz and we were force to work to death for 3 years. One day the Nazis took my Opa and said “our men at the frontlines are running out of lampshades your Opa can help us”…. I never saw him again. 6 months later on the 6th day of June Soviet Gods sent by messiah Joseph Stalin (oy gevalt) I meant the red army came and liberated us. They came to me and said this what is left of your Opa.. They presented me a Lampshade made from my own Opa’s skin and 66 other Jews. I cried for the next 6 years. The lampshade is beside me as I’m writing this, so don’t tell me the holocaust was a hoax. #feelsorry4me

 13. ZandInOgen schreef:

  MUST SEE: Het legt de verbanden uit tussen het (evangelische) Christendom en het levensgevaarlijke ideologie zionisme. En wat er mis is door het geloof en ideologie te mixen…

  • Martin Vrijland schreef:

   Nu nog het christendom en alle religie debunken en het verhaal klopt, maar christenzionisme debunken op basis van de bijbel lijkt me nu niet echt de juiste keuze.

   Als we inmiddels weten dat de geschiedenis van de afgelopen decennia vervalst is, dan kunt je de kans redelijk groot schatten dat dit ook voor de rest van de geschiedenis geld. Zou het kunnen dat alle religies misschien gebaseerd zijn op boeken die samengesteld zijn; of te wel op geschiedvervalsing (met een doel, want meestal dient het een doel anders doe je de moeite niet)?

   Alle religies dienen het Hegeliaanse script waarbij de profetieën en de beloftes aan de volgelingen aan de basis staan van conflicten van wereldschaal. Deze bewust gecreëerde verschillen tussen de religies moeten uiteindelijk tot de gewenste synthese leiden met maar 1 iemand op de troon: de bouwer van deze zielengevangenis. Het hoofddoel is om alle zielen in AI te vangen en dat dient ook weer een doel (maar dat kost een boekwerk om toe te lichten)

   • ZandInOgen schreef:

    Dit is de eerste stap in het deprogrammeren van degene die strikt blijven geloven in de Babylonische doctrine. Voor de rest ben ik het geheel met je eens, zie Pike (Morals and dogma) die toegeeft hoe stromingen en geloven tegen elkaar opgezet worden om synthese te bewerkstelligen..

 14. ludcor schreef:

  Lees het boek van M. King “the bad war” verkrjgbaar in PDF zie link http://www.realhistorychannel.org/THE%20BAD%20WAR2apdfversion.pdf
  In de New York Times uit 1906 werd al het getal 6.000.000 joden genoemd. Verdere uitleg overbodig.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten