Record aantal verwarde personen oorzaak-gevolg probleem?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 27 februari 2018 19 Comments

De politie zou vandaag de noodklok hebben geluid over het stijgende aantal verwarde personen in ons land. ,,De indruk is dat niet alleen het aantal, maar ook de ernst van de incidenten toeneemt”, aldus politiechef Pieter-Jaap Aalbersberg, die binnen de politie verantwoordelijk is voor personen met verward gedrag. Zoals gebruikelijk kunnen we het niet controleren en moeten we het doen met de meldingen van de media en moeten we geloven dat de politie annex media de waarheid spreken. Opmerkelijk is dat het RIVM genoemd wordt in dit verhaal [quote] Het Schakelteam Personen met Verward Gedrag heeft het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) opdracht gegeven om de aard van de meldingen verder te onderzoeken. Is dat niet die club die ook verantwoordelijk is voor alle vaccins?

Een andere interessante melding in het artikel van het AD is [quote] Voormalig Volksgezondheidminister Edith Schippers sloot in 2012 een deal met de geestelijke gezondheidszorg, gemeenten en verzekeraars waarbij besloten werd het aantal bedden terug te brengen van 30.000 naar 20.000 in 2020. Het lijkt erop dat er weer gewerkt wordt aan een volgend Problem, Reaction, Solution scenario.

Dus je brengt het aantal bedden terug en zorgt daarmee eigenlijk zelf dat er meer mensen verward op straat belanden. Dan luidt de politie de noodklok en vraag je de medicijnman om een oplossing! Eureka! Doet dat niet denken aan het wetsvoorstel verwarde personen van diezelfde Edith Schippers uit het vorige kabinet? Die wilde verwarde personen zonder tussenkomst van de rechter of psychiater ter observatie op kunnen laten sluiten en (saillant detail) medicatie toe kunnen dienen om vervolgens te kunnen beoordelen of iemand verward is. Waar riekt dat naar? Dat riekt naar een zelfgeschapen probleem (het aantal bedden voor daadwerkelijk geestelijk verwarden verminderen en ze de straat op sturen), om vervolgens te zeggen “we hebben een probleem” om dan alsnog de wet verwarde personen door de kamer te loodsen. “Maar wat is daar mis mee dan Vrijland? We willen toch ook geen verwarde personen op straat?” Wat daar mis mee is, is dat je dan iedereen (dus ook mensen die totaal niet verward zijn of op straat rond zwalken) op zou kunnen pakken en ter observatie in een isoleerkamertje kun stoppen, medicatie kunt toe dienen om vervolgens te zeggen: ‘verward’!

Hoe ruim je als communistische heilstaat je dissidenten op? Door ze ter observatie op te sluiten en medicatie toe te dienen. Iedereen die dus een beetje lastig is kan dan weg gemoffeld worden. De medicatie doet daarin natuurlijk wonderen met de huidige stand van zaken op het gebied van DNA modificaties via CRISPR. Weet jij veel wat er in die naald zit? “Ach man, dat is weer typisch zo’n paranoïde complotgedachte“. Ja, ik weet dat de meesten nu nog zo denken, maar als ze het zelf meemaken is het te laat. Dat de gemiddelde Nederlander nog steeds een groot vertrouwen heeft in de staat is eigenlijk niet mijn probleem, maar wel een maatschappelijk probleem. Het spelletje is duidelijk. Schep een probleem (stuur verwarde personen de straat op), laat ze voor overlast zorgen (en wacht de reactie af) en iedereen gaat de oplossing omarmen die ze heimelijk zelf potentieel ‘verward persoon’ maakt. Want ja, iedereen kan als zo’n wet er komt opgepakt worden ter observatie. En als dat nu alleen observatie is zonder dat er een naald in je arm wordt gezet, is dat nog tot daar aan toe, maar dat die medicatie erbij moet is best vreemd te noemen. Overigens is het ook geen pretje om in een isoleercel gegooid te worden. Dan draait menigeen door.

Het wetsvoorstel van Edith Schippers kon het in het vorige kabinet nog niet halen, omdat er wat petities de ronde deden en het volk er blijkbaar nog niet goed klaar voor gemasseerd was. Dat masseren gaat nu beginnen en ik durf er RIVM vergif op in te nemen dat het er gewoon door gedrukt wordt. We moeten van die lastige dissidenten af en dat lukt het makkelijkst als je ze een spuitje kunt geven en verward kun verklaren. Opgeruimd staat netjes. De Sovjet Unie was tenminste overzichtelijk bruut; hier wordt het in een mooie verpakking gestopt.

Bron linkvermeldingen: ad.nl

170 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (19)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Op verschillende plekken is daar een speciale ambulance voor in de plaats gekomen: de ‘psycholance’. Aan de buitenkant is het een doodnormale ambulance: geel, met zwaailichten. Maar de binnenkant is wit en glad. Alle medicijnen en hulpmiddelen zijn weggewerkt achter een wand, zodat de patiënt minder prikkels krijgt en rustig kan worden vervoerd.

  Ik weet nog wel een leuke naam: de dissidentulance (drogeerdrugs paraat)

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2018/02/psychulance.png

 2. rmstock2 schreef:

  Het heeft denk ik te maken met de `rol out’ van G5 voor de nieuwe generatie mobieltjes, in combinatie met de notie dat overal WifFi hotspots worden geupgrade voor deze zelfde types high power telefoons. In de bus, in de trein, het station, het terras, het openbaar toilet, de winkel passages, allemaal wordt daar WiFi voor de nieuwste G5 telefoons aan gezet, Wifi die dezeflde snelheden als G5 haalt. Met de oudere Wifi en mobiele networken werdt natuurlijk ook al geintjes uitgehaald, en werden mensen geharrassed, maar met G5 en de nieuwe WiFi kun je zelfs targets knock out laten gaan.

  • Martin Vrijland schreef:

   Nee joh, de geWiFide personen zijn niet verward. Die zijn in trance (onder hypnose / programmering). Je bent verward als je niet onder hypnose bent en niet alles voor zoete koek slikt, maar kritisch bent of financieel geruïneerd.

  • Martin Vrijland schreef:

   Voor alle duidelijkheid. Je bent niet alleen maar verward persoon als je bijvoorbeeld psychotisch bent, nee volgens de staat ben je straks bijvoorbeeld al verward als je kinderen naar een pleeggezin moeten omdat jij de rekeningen niet meer kan betalen en je wordt boos op de mensen die jou kinderen meenemen. Dan ben je dus verward persoon en kom je in de psychulance.

 3. ZandInOgen schreef:

  Ach het zal zo’n vaart niet lopen…want we leven nu in een democratisch Europa, lees EU, waar we direct inspraak hebben maar we helaas het Europese Commissie kennen noch verkiezen. En waar men mensenrechten hoog in het vaandel heeft staan. Fake news dit dus
  http://ec.europa.eu/transparency/regexpert/index.cfm?do=groupDetail.groupDetail&groupID=3567

 4. Wilfred Bakker schreef:

  ThemTube…

  Hey, did I mention that YouTube is involved in all-out warfare against independent news sources? Oh, I have? Multiple times? Well, here it is again. If you only get my info from ThemTube, please do check out the ThemTube alternatives out there.

  Die gast woont in Japan, het is in zijn radioactieve hoofd geslagen, ik mag hem wel.

  https://youtu.be/_WV8yOzhRfI

 5. ClairVoyance schreef:

  Jaren geleden- toen ik nog in Nederland woonde- reed ik met m’n fiets een keer door rood omdat er zelfs in de verte geen verkeer aan kwam.
  Een motoragent die een eind achter me bleek te rijden zag dat en hield me natuurlijk aan..
  Hij vroeg me of ik wel wist hoe gevaarlijk door rood licht rijden is, en vroeg me naar mijn rijbewijs….. Uhhh? Ik vroeg hem of ie soms in de war was, maar hij ontkende glashard en gaf me een boete van 90 euro of zo. Dat was voor mij wel een van de druppels die de emmer deden overlopen. Ik had nog geluk dat ik niet gedronken had want het bleek dat ook rond die periode,geradicaliseerde politiechefs hadden verzonnen -natuurlijk zonder dat in Het Nieuws bekend te laten maken-dat je dan je rijbewijs kunt kwijtraken.

  • Martin Vrijland schreef:

   Veel erger..

   Jaren geleden reed ik naar een strandje om mijn hond gelijnd en wel uit te laten. Ik deed de kofferbak van de auto open en het beest sprong eruit en rende als een speer naar het water nog voor ik m aan de lijn kon doen. Let wel..dit was een compleet leeg spartelmeertje met strandje. Het was 9 uur ‘s avonds. Binnen 30 seconden stond er een caddy naast me waaruit 2 Boa’s stapten. Ze gaven mij een bekeuring voor het onaagelijnd lopen van de hond op een strandje waar dat verboden was. Ik stond nog bij de auto om de kofferbak te sluiten en naar de hond te lopen. Ze stonden dus duidelijk op de loer. Het argument was : hier kunnen gezinnen met kinderen liggen. Ik vroeg ze waar ze die dan zagen liggen. Dat deed er niet toe vonden ze. Ik zei “u heeft toch gezien dat de hond enthousiast uit de auto sprong en op het water af rende?”
   Dat was aanleiding genoeg om mijn ID te vragen. Die had ik niet bij me. Ze waren echter mild en bekeurden me alleen voor de onaangelijnde hond, maar kwamen wel om 10 uur bij mij thuis langs om mijn ID te controleren.
   Ik heb nog gefilmd hoe de fanatiekelingen inderdaad om 10 uur s avonds aanbelden en heb nog ergens de beelden van hoe ze boos wegliepen toen ik ze vroeg of ze hun werk leuk vonden en of het ze niet deed denken aan 40/45 “Ausweiss bitte”. Ik zou het filmpje toch eens moeten publiceren.

   In de nabije toekomst kun je natuurlijk bij dergelijk brutaal gedrag mee genomen worden als verward persoon.

   • ZandInOgen schreef:

    Ja nadat je eerst getaserd bent en er spuiten in je worden gezet, want verward. Mitch Henriquez is dan verworden tot één van de vele incidenten..En ze kunnen als ambtenaar alles maken en staan qua geloofwaardigheid juridisch gezien boven de burger. Tuurlijk trekt dat bepaald sadistisch volk aan zo ingenieus zit het in elkaar, zodat ze hun lusten kunnen botvieren op de onschuldige man, vrouw en of kind..40-45 verbleekt bij wat NL te wachten staat.

     • Notis schreef:

      MEt 4 man bovenop hem, 8 politieman eromheen om af te schermen, zo bang zijn ze dat het kermispubliek massaal er zich mee zou kunnen “bemoeien”.

      De (HAM)vraag is: Was dit opzet?
      Heeft of had deze “bende” politiemensen politiemannen de opdracht extreem geweld te gebruiken tegen de eerste beste die ze konden pakken? Liepen ze daar niet op dat kermisterrein pontificaal (jaja politiemensen een moeilijk woord zoek maar op) te provoceren? (door extra heen en weer te lopen, goed zichtbaar met honden en knuppels al in de aanslag, bij wijze van spreken, weet u wel!?

      Zo ja dan kunnen we nog wel meer van dat soort stoere laffe acties verwachten binnenkort hier of daar!!!

   • Notis schreef:

    Met de ze BOA(constrictor)s valt niet te praten.
    Slecht opgeleid, gehersenspoeld tot en met door het systeem.
    Helaas. Misschien moeten we ze met liefde behandelen als volgt:
    BOA: “Zo meneertje door rood he en hond niet aangelijnd geen id bij u, o u zag het bord 1-rechting niet etc etc etc.”
    Meniertje: “Tjee, geachte BOA u ziet ook alles. Dom dom dom van mij. Ik had het niet gezien”
    BOA: (wat milder) “U weet toch wel dat u faud bent he?”
    Meniertje: “Hartstikke fout meneer. Ach weet u, geen mens is volmaakt, weedutoch?!”
    BOA: “Tja maar faudt is faut”
    Meniertje: “U doet goed werk(slijm, slijm) maar als u vrouw en kinderen hebt, wilt u toch niet zeggen dat die niet eens verkeerd parkeert of appels uit de perenboom van de buurman ‘plukken’, wat eigenlijk toch niet mag?

    etc etc

    Ps. Ik denk met de huidige boaatjes hopoloos, redoloos en ha(r)teloos.

    • ZandInOgen schreef:

     De Haagse korps fungeert als een soort van test case voor wat er landelijk uitgerold gaat worden. Ze zijn vaker in opspraak geweest, het is alsof ze een soort van befehl van hogerhand hebben. En ja gesitueerd in Den Haag dus korte lijntjes met de aristocratische acteurs en dus een prima testlab.

     Dus bereidt je maar alvast voor de NAZI-terror cops

 6. Wilfred Bakker schreef:

  Everybody shot Bin Laden

  Deze man is zo geweldig verward dat hij van mij de hele dag tegen mij aan mag lullen.

  waanzinnig humoristisch.

  https://youtu.be/YyUlGS1NJLI

 7. Wilfred Bakker schreef:

  Prepare to Get Freaked Out: Wetware, 5G Radiation Death, Panopticon Surveillance and Sex Trafficking

  https://youtu.be/AvKNnuSp2Gw

 8. Martin Vrijland schreef:

  Dit gebeurt in Nederland binnen nu en een jaar ook, alleen we wijzen liever naar China, want dat is niet zo’n prachtig democratisch vrij land als dat wij hier hebben. We gaan het alleen geen ‘arrestaties’ noemen maar ‘hulpverlening’ en we noemen het geen ‘dissidenten’, maar ‘verwarde personen’. De techniek in Nederland is al net zover hoor jongens van privacynieuws.nl https://www.privacynieuws.nl/nieuwsoverzicht/databases/166-big-data/19740-big-data-leidt-tot-arrestaties-in-china.html

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten