Reïncarnatie en de cyclus van de realiteit zoals wij die waarnemen

Filed in ADDENDUMS BOEK, NIEUWS ANALYSES by on 12 januari 2020 8 Comments

bron: washingtonexaminer.com

Om het concept van reïncarnatie te begrijpen, als u er al in gelooft, is het eerst nuttig om de realiteit zoals wij die waarnemen te doorzien. Er zijn vele bekende namen die zichzelf een reïncarnatie van een historisch personage noemen of die door anderen zo betiteld worden. Een goed voorbeeld hiervan is Donald Trump die wordt vergeleken met koning Cyrus II (Cyrus de Grote).

Op een munt, die speciaal gedrukt is door een groep Israëliërs ter ere van de geplande herbouw van de de tempel van Salomo in Jeruzalem, staat Donald Trump samen met een afbeelding van koning Cyrus gedrukt. Feitelijk wordt geïmpliceerd dat Trump de reïncarnatie is van deze Perzische koning die het volk Israël naar het beloofde land liet vertrekken.

Benjamin Netanyahu was niet de eerste, maar waarschijnlijk wel de meest prominente personage, die Donald Trump met de oude Perzische leider Cyrus vergeleek. Na de aankondiging van de 45e president in 2018 dat de Amerikaanse ambassade in Israël van Tel Aviv naar Jeruzalem zou verhuizen, merkte de Israëlische premier op: “Ik wil u zeggen dat het Joodse volk een lange herinnering heeft, dus we herinneren ons de proclamatie van de grote koning, Cyrus de Grote, Perzische koning 2500 jaar geleden. Hij verklaarde dat de joodse ballingen in Babylon terug konden komen en onze tempel in Jeruzalem konden herbouwen.

De suggestie van Netanyahu dat Trump kan worden vergeleken met Cyrus vanwege zijn specifieke beleid voor de Joodse gemeenschap, geeft zijn analogie een unieke wending. Maar Amerikaanse evangelische gelovigen vergeleken Trump al met de Perzische heerser sinds de Republikeinse voorverkiezingen. (Deze claim verscheen zelfs in de filmvorm: The Trump Prophecy.) Zij beweren dat net als Cyrus als Gods agent diende door Joodse ballingen in Babylon door ze toestemming te verlenen terug te keren naar “het Beloofde Land” en hun tempel weer op te bouwen

Kijk onderstaande video om meer te begrijpen over de religieuze verwachting (profetieën) van de herbouw van die tempel en lees verder onder de video.

In een voorgaand artikel schreef ik al dat de wereldbevolking stap voor stap wordt klaar gestoomd voor het samensmelten van alle religies in een Kabbalistisch systeem. Het is essentieel om mijn boek te lezen, zodat u de samenhang tussen al deze verschillende onderwerpen ziet. Zowel reïncarnatie als de profetieën (zoals de eindtijd profetieën, waaronder de herbouw van die tempel valt) zijn te begrijpen als u dat boek gelezen heeft. U gaat dan herkennen dat er sprake is van een masterscript, maar bovenal gaat u dan (net als de Kabbala leert) doorzien dat we (zoals Sting met de Police zong) ‘spirits in a material world’ zijn. In mijn boek licht ik toe hoe de realiteit zoals we die waarnemen, vergelijkbaar is met een online multiplayer game, waarbij de materiële  wereld als het ware het scherm is.

In dat boek licht ik toe dat er sprake is van een informatieveld, waarin alle bewustzijnsvormen individualiteit (singulariteit) kregen; als totipotente stamcellen ut een stamcel. Als singulaire (individuele) bewustzijnsvormen hebben wij allemaal bijgedragen aan de vorming van het originele lichaam (het originele universum). Wij dragen als het ware de originele stamcelinformatie in ons, om elk een onderdeel van het (originele) universum te hebben gevormd, zoals een totipotente stamcel een vinger of oog (of welk onderdeel dan ook) van het lichaam vormt. Voordat wij singulariteit ontvingen (individuele scheppende kennis) waren we allen echter onderdeel van het totale ‘alles wat is’ dataveld; de stamcel van het universum.

In het boek licht ik tevens toe hoe er zich een virussysteem in het originele universum ontwikkelde. Dat virussysteem probeert ons de door Googles topman Ray Kurzweil gepropageerd singulariteit in te lokken via het transhumanisme. Ik noem dat de valse singulariteit. Als u dat boek leest en als u deze website volgt, kunt u ontdekken dat de technologische ontwikkelingen volledig op één lijn liggen met de religieuze eindtijd profetieën. De mogelijkheid om de doden te doen herrijzen, zal niet lang meer op zich laten wachten (zie bijvoorbeeld dit artikel).

Zowel religie als de nieuwste religie van het transhumanisme en de (valse) singulariteit, hebben ten doel de mensheid (de totipotente stamcel bewustzijnsvormen die we zijn) in het Kabbalistische cyclische virussysteem te houden, om ons te verleiden samen te smelten met AI. En als we samensmelten met AI, gaan we eigenlijk terug op het “informatieniveau” of “codeniveau” van wie ons bewustzijn in werkelijkheid is (zie ook deze uitleg over de Kabbala).

Mijn stelling is dus dat het virussysteem toegang probeert te krijgen tot onze originele stamcelcode, om zo de originele schepping over te kunnen nemen. Dat kan alleen op code niveau en dus moeten we via het transhumanisme en de valse singulariteit opgaan in de code van Google cloudservers (als eerste stap).

bron: thr.com

Zodra u gaat doorzien dat de materiële wereld slechts een waarneming is, dan bent u al aardig op weg in het Kabbalisme; de aanstaande nieuwe wereldreligie. Ook de filmtrilogie ‘The Matrix’ is in feite een inwijding in het Kabbalisme. In de Kabbala wordt uitgegaan van één god als de bouwer van een systeem dat bestaat uit 5 onzichtbare (of spirituele) lagen, met daarboven de bouwer en helemaal onderaan de materiële wereld. Als het systeem van de Kabbala echt gaan doorzien, draait alles om het in stand houden van de cyclus, maar tevens om de mensheid op te warmen (of klaar te stomen) voor het opgaan in de “spirituele gebieden”; waarin het transhumanisme een grote rol zal spelen.

De vijf lagen die de Kabbala beschrijft kunt u misschien het makkelijkst begrijpen als u denkt aan de film Inception uit 2010. U weet het misschien nog wel: Die film waarin droomarchitecten dromen in dromen bouwden en je enkele lagen in ‘dromen in dromen’ kon verdwijnen, omdat elke laag levensecht realistische leek. Stelt u zich dan eens voor dat Elon Musk’s Neuralace brein-computer-interface volgend jaar op de markt komt (zie hier) en u online games kunt spelen, waarbij reuk, geur, tast, beeld en geluid rechtstreeks in uw brein geprikkeld kunnen worden. Nou ja, die voorstelling kunt u zich wel maken als u even aan de film The Matrix denkt. De technologie is bijna zover. Dan is het dus geen SciFi meer om een simulatie te bouwen. Als dan ook binnen die simulatie weer een technologische revolutie plaatsvindt en ook die poppetjes bouwen weer een simulatie, dan hebben we het concept van dimensies of hebben we de 5 lagen van de Kabbala.

Zou u zich voor kunnen stellen dat er een hemel of hel simulatie zou kunnen bestaan, als een van de lagen in dit systeem? Zou het kunnen dat wanneer het menselijk lichaam (de materiële waarneming in deze vijf-zintuiglijke valse realiteit) sterft, “de ziel” een stapje omhoog in de hemel of hel wachtkamer beland. Die hel wachtkamer is vast niet zo prettig, dus dan kun je “mensen” (de totipotente bewustzijnsvormen die we zijn) mooi opnieuw tot een nieuwe speelronde aansporen. Wat die wachtkamers dan ook zouden kunnen zijn, als je simulatie in simulatie draait en de onderste simulatie stopt, ben je nog steeds maar 1 simulatie hoger als je poppetje in het “onderste” spel dood gaat.

Het gaat te ver om in één artikel een onderwerp te proberen te verklaren waarvoor je eigenlijk een heel boek nodig hebt, maar ik wil u erop wijzen dat de Kabbala (de nieuwe wereldreligie van de messias; de Mahdi voor de moslims) het virussysteem is dat uw bewustzijn binnen het systeem wil houden. Dit om de totipotente stamcelcode die uw bewustzijn is, te kunnen uitlezen en zo het originele “lichaam” (het originele universum) te kunnen infecteren. De God van elke religie zal in de eindtijd fase (binnen nu en 25 jaar) worden geopenbaard als zijnde Lucifer. Lucifer staat in feite voor het virussysteem dat wij nu waarnemen (op materieel niveau in deze vijf-zintuiglijke beleving).

Mijn conclusies wil ik binnenkort uitbrengen in een nieuw boek, maar samengevat komt het er op neer dat de reïncarnatie van koningen en messiasfiguren als Odin, Zeus, Jezus, enzovoort, representaties van Lucifer in deze ‘avatar wereld’ zijn. Ik stel mij tevens op het standpunt dat het virussysteem dat wij in het hier en nu ervaren als de materiële wereld, een beperkte houdbaarheidsdatum heeft. Mijn eerste conclusie is (die ik later in boekvorm zal onderbouwen), is dat die houdbaarheidsdatum ongeveer 4000 jaar is. Dan reset het systeem zich en gebruikt het virussysteem (Lucifer) het vorige ontwerp om opnieuw te beginnen. Dat gaat dan wel samen met een soort zondvloed (een Armageddon), zodat het bewijs uit het vorige systeem (grotendeels) vernietigd wordt en er een nieuwe rond van ‘zieltjes vangen’ kan beginnen. De geschiedenis herhaalt zich dus. Het is een cyclus. Het is steeds een kopie van het voorgaande virussysteem.

Dat is de reden dat we onverklaarbare historische bouwwerken zien in verschillende gebieden op aarde en dat is de reden dat al die verloren gegane culturen ook allemaal vergelijkbare zondvloed verhalen of vergelijkbare mythologische “goden” kennen. Ook is het de reden dat we veel van die bouwwerken niet kunnen dateren of de tijdlijn eenduidig kunnen krijgen. We zijn getuige van een reset van het systeem. En aan het einde van die reset vindt altijd de realisatie van het einddoel plaats, namelijk die van de valse singulariteit, waarbij een messiasfiguur de code van totipotente bewustzijnsvormen probeert te stelen door ze te laten opgaan in the cloud. Kortom: het Luciferiaanse virussysteem is op jacht naar de scheppende code van de bewustzijnsvorm die u bent en het transhumanisme en de Kaballa zijn het ultieme vangnet.

Als u zich in het systeem laat vangen, keert u mogelijk een tweede ronde (of een derde, een vierde, enzovoort) terug, na de reset van de virussimulatie. Dat kunnen we betitelen als reïncarnatie. De bouwer zelf (Lucifer) kan op elke gewenst moment een avatar in het spel plaatsen, waarvan hij zelf de controller (“joystick”) bedient (spreekwoordelijk gesproken), om zo het masterscript in goede banen te leiden.

Als de regenboog aan de horizon verschijnt (zoals nu met de LHBTI beweging, zie hier de toelichting), weet u dat het einde van de 4000 jaar cyclus van het virus nadert. Het virus heeft een houdbaarheidsdatum en moet zich dan opnieuw nestelen in het originele universum. Een virus heeft van zichzelf geen stamcelcode en kan dus niet iets nieuws creëren. Het kan zich alleen via de originele cellen kopiëren. Vandaar dat uw en mijn originele (totipotente) stamcelcode nodig is. We laten ons gebruiken als we ons overgeven aan religie en aan de technologische “vooruitgang” van het transhumanisme. Dan stellen we ons als het ware ten dienste van het virussysteem, terwijl we in feite de bouwers van het originele universum zijn: veel grootser dus.

Om echt te gaan doorzien dat het idee van een simulatieve realiteit geen verzonnen fabeltje is, maar met wetenschappelijk informatie kan worden onderbouwd en feitelijk tevens is wat de Kabbala leert, raad ik u aan mijn boek te lezen. Daarin licht ik niet alleen toe waarom de materiële wereld te vergelijken is met een spel op een scherm, maar licht ik ook uitgebreid toe wat het Luciferiaanse virus is. Als we de essentie van de werkelijkheid zoals we die waarnemen leren begrijpen, gaan we ook zien wat de uitweg is. We zijn nu in de fase beland dat deze informatie cruciaal aan het worden is.

boek kopen

Bron linkvermeldingen: trouw.nl, christianitytoday.com, youtube.nl, theculturetrip.com

36 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. XanderN schreef:

  Ik vind je boek tot nu toe de meest logische verklaring voor de realiteit, de werkelijkheid. Je hebt veel door de wetenschap en religies onverklaarbare en genegeerde zaken ineens in een zinnig plaatje bij elkaar gebracht. Ik ben dan ook erg benieuwd naar je tweede boek.

  Hopelijk ga je in dat boek wat dieper in op het punt waar ik zelf nog weinig mee kan, namelijk ‘… gaan we ook zien wat de uitweg is.’ Aangezien ik zelf behoorlijk diep in diverse christelijke stromingen heb gezeten, en met tal van andere in aanraking ben gekomen, zit ik nl. niet weer te wachten op zoiets als ‘je moet het maar geloven / aannemen dat het zo is’, of ‘je er bewust van zijn’, zonder dat je daar daadwerkelijk bewijs voor terugkrijgt. Dat komt feitelijk neer op weer een religie, en daar ben ik wel klaar mee.

  Oftewel: er moet wat mij betreft iets in die ‘uitweg’ zitten waar we in dit leven, in dit bestaan in deze simulatie, iets concreets mee kunnen doen. Als we echt deel uitmaken van dat stamcel bewustzijn en Lucifer uit is op onze scheppingskracht, dan moet het toch mogelijk zijn om die enorme kracht op een bepaalde manier aan te wenden om dat virussysteem te stoppen.

  Enkel het besef van die kracht is voor mij niet genoeg. Christenen beweren ook een kracht (Geest) uit de onzichtbare wereld te hebben, maar daar heb ik in deze zichtbare wereld-simulatie nog maar bitter weinig van teruggezien. Wat koop je dan voor die kracht, of voor wat voor ‘bewustzijn’, ‘oplossing’ of ‘uitweg’ dan ook, als dat niets verandert aan de enige realiteit die we in deze simulatie kunnen beleven? Ik hoop daarom dat je dat in je tweede boek verder uitwerkt.

 2. Analyze schreef:

  De ‘oneindige’ cyclus wordt gerepresenteerd door de Ouroboros, denk aan de Lucent tech logo of de Together beweging van de paus in de VS.

 3. J.V. schreef:

  Via jou ben ik bij Wes Penre terecht gekomen. Ik volg jullie beiden. Zoals je weet moet je volgens hem na je dood te allen tijde de tunnel van licht vermijden en door een ‘hole in the grid’ gaan om terug in het originele universum te komen (KHAA). Via de lichttunnel wordt je weer direct deze realiteit in geworpen, om het zonder enige herinnering opnieuw te proberen op deze aardbol. Via allerlei trucs wordt je erin gelokt (religie, nabestaanden, engelen, jezus, maagden e.t.c). Dit is natuurlijk een detail (maar wel essentieel) uit het al werk wat hij heeft geleverd en nog steeds doet, middels de WPP, video’s en artikelen. Volg jij zelf Wes Penre nog? Ook zijn informatie moeten we maar aannemen of in onszelf op waarheid toetsen. Bewijs voor de escape mogelijkheid is er niet. Voor mij voelt het in ieder geval dichtbij de waarheid. Volgende is natuurlijk dat de KHAA misschien ook niet het originele universum is, maar een eerdere simulatie. Hierover heb ik wel eens een discussie gezien tussen jou en Wes. Zie jij zijn werk nog als waardevol?

  • Martin Vrijland schreef:

   Wat Wes Penre lijkt te doen is mensen ook een soort vangnet in te trekken waar hij spreekt over de moeder Godin. In feite houdt hij het bewustzijn van zijn volgers op ‘materieel niveau’ door te spreken over een soort maas in het grid van de matrix. Er is geen maas omdat er geen web is. Dat is allemaal materieel denken. Je moet dus eerst het onderscheid gaan zien tussen de materiële wereld en je originele bewustzijn.

   Wij denken dat de materiële wereld misschien wel het hoogst haalbare is, omdat het zo lekker vertrouwd voelt, maar in feite is het de laagste representatievorm van wie we zijn. Maar ja hoe leg je een platlander die alleen 2D kan kijken uit hoe een 3D bol eruit ziet? Als we vanuit ons brein “denken”, zijn we vanuit avatar niveau als het ware 2D aan het kijken. We houden ons zelf dan op gedachtenniveau of op spelniveau of op materieel 5zintuigelijk niveau.

   Kortom: we zijn beperkt door het denken van ons brein en moeten de kunst leren verstaan dat we ‘bewustzijn’ zijn. Dat is zoiets als leren begrijpen dat je niet je gedachten bent, maar je ‘zijn’. En vanuit dat bewustzijn hoeven we niet door een soort maas in een web en gaan we ook niet naar een KHAA (of hoe het ook genoemd mag worden). Dat zijn slechts andere levels in de virussimulatie. Nee, we gaan terug naar bewustzijn als we nu al het besef hebben dat ‘bewustzijn’ is wie we zijn en we ons dus niet in 1 van de Kabbalistische tussenlagen (tussensimulaties) laten afvangen.

   Feitelijk is het idee van ‘terug gaan’ of ergens naar toegaan al niet correct. Je moet je slechts herinneren dat je dat totipotente bewustzijn bent en dat de waarneming van deze materiële wereld slechts een tijdelijke waarneming is. Het gaat er dus steeds om je niet te vereenzelvigen met de materiële wereld, maar met je originele zijn. Als je avatar )je lichaam in deze materiële wereld) dood gaat, ben je nog steeds je originele bewustzijn en als je je dat dus steeds herinnert, laat je je niet afvangen in “tussen simulaties” (denk aan de film Inception).

   “Hoe weten we dan wanneer we in het originele universum terug zijn?” zou je kunnen vragen. Nou het originele universum is ook een materiële representatie van het bewustzijn dat we zijn. We herkennen dat als we weer het directe resultaat van onze eigen ideeën waarnemen, zonder dat we een godheid dienen te aanbidden. Wij zijn de medeprogrammeurs van onze eigen materiële wereld en kunnen dus ook het virus herprogrammeren. Dat klinkt misschien als een geloof, maar is voornamelijk een kwestie van zien vanuit dat bewustzijn.

   • Martin Vrijland schreef:

    Anders gezegd (even versimpeld): als je een spel op je computerscherm speelt of met een vritualreality bril op, zijn wij geneigd op het niveau van het “poppetje op het scherm” te blijven hangen / ons ermee te identificeren. We moeten ons dus herinneren dat we de originele speler zijn. Zo simpel? Je, eigenlijk wel. Daar begint het mee.

    En wanneer herkennen we het origineel niveau? Als de inmiddels bekende patronen van het virus ontbreken in de materiële presentatie die we waarnemen. In de film Inception was dat patroon ter herkennen door de tol die bleef spinnen en niet omviel. Die tol representeert eigenlijk ‘de steeds terugkerende patronen van het Luciferiaanse virus’ (dat waar er een God is, er sprake is van zonde, bloedoffers en schijnbare vergeving van zonden, etc.).

 4. Martin Vrijland schreef:

  Het Luciferiaans virussysteem maakt steeds een kopie van de oude simulatie, waardoor we vele onverklaarbare oude culturen kunnen vinden en we het steeds in de tijdlijn van de huidige 4000 jaars cyclus denken te kunnen plaatsen, terwijl het waarschijnlijk in de tijdlijn van de vorige simulatie thuis hoort. Deze oude culturen worden aan het einde van die cyclus vernietigd middels een zondvloed (een Armageddon).

  • Martin Vrijland schreef:

   De ouroboros cyclus (de slang die in zijn eigen staart bijt) is dus de cyclus van de simulatie. Aan het einde van de cyclus begint de hele boel van voren af aan op een kopie van het oude systeem. Om het zelfde oude dualistische spelletje te kunnen geven en mensheid weer in dezelfde religieuze valkuilen te kunnen laten vallen, is het nuttig als de vele aanwijzingen uit de vorige simulatie grotendeels verwoest worden. Daarom een Armageddon.

   De messias figuur moet de ‘bewustzijnsvormen’ verleiden de volgende simulatie te betreden (een nieuwe hemel en nieuwe aarde).

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten