Rijksvaccinatieprogramma: “haal de 22 wekenprik!”.. uw kind wordt hermafrodiet gemaakt

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 24 februari 2020 13 Comments

bron: rijksvaccinatieprogramma.nl

Er zijn redelijke indicaties dat het rijk al jaren bezig is de bevolking hermafrodiet te maken via IVF en vaccinaties en de bevolking leunt schouderophalend compleet dociel achterover. Zo zijn wij. We lezen erover en halen onze schouders op over ‘weer een volgende complottheorie’. Ook al kunnen we constateren dat alle signalen er op wijzen dat er de laatste paar jaar wel erg veel aandacht is voor de gender-neutraal (een ander woord voor hermafrodiet), voor de gender-neutraal spraak, de gender-neutraal toilet, de gender-neutraal kledinglijn van Celine Dion, het ‘je geslacht is een keuze’ onderwijs op basisscholen en filmsterren als Angelina Jolie en Brad Pitt wiens kind zich een ander geslacht voelt, etcetera.

Kortom, we hebben een collectieve plaat voor onze kop en denken dat de regenboog symbool staat voor gelijkheid, anti-discriminatie en inclusiviteit, terwijl het juist het keiharde in-your-face symbool is voor het heimelijk gender-neutraal maken van de mensheid.

Ik ben geen jurist en alle juristen zweren trouw aan de troon, net als rechters, dus de kans dat er iemand in toga opstaat om de Nederlandse staat aan te klagen is klein, maar het zou keihard nodig zijn. Alle registers zouden moeten worden opengetrokken om het RIVM onder de loep te nemen en de IVF laboratoria te onderzoeken, nu ik in meerdere artikelen heb aangetoond dat er al sinds 1998 een wetenschappelijk rapport ligt waaruit je kunt op maken dat IVF in 33% van de gevallen tot XX/XY-chimeren leidt en je bij het terugplaatsen van die specifieke eicellen, dus hermafrodieten op de wereld zet. Ook het laten groeien van virussen op geaborteerde menselijke of dierlijke foetussen, lijkt logischerwijze het mannelijk of vrouwelijk chromosoom mee te geven en dus kun je stellen dat het injecteren van een virus gebouwd op een mannelijk chromosoom op een meisjes baby, tevens leidt tot dubbele geslachtsontwikkeling.

De term voor dat dubbele geslacht is afkomstig van het kruisen van twee diersoorten. Die term is chimaera of chimeer. Dezelfde term wordt in dat rapport uit 1998 gebruikt voor tweeslachtigheid en wordt concreet XX/XY-chimeer genoemd. Dat staat dus voor het menselijk lichaam dat beide geslachtschromosomen in zich draagt.

Nu kan het geslacht van een baby na 20 weken worden bepaald. Dat staat bij velen bekend als de 20-weken echo. Wat schetste mijn verbazing toen ik ontdekte dat het Rijksvaccinatieprogramma zwangere vrouwen adviseert om de 22 wekenprik tegen kinkhoest te halen. Alle alarmbellen gaan dan toch wel rinkelen. Even los van de vraag of het überhaupt nodig is om een foetus al tegen kinkhoest te beschermen, wordt hier misschien wel een heel smerig trucje uitgehaald. Als op 20 weken het geslacht van uw baby een meisje blijkt te zijn en er wordt op de 22e week een kinkhoest-vaccin geïnjecteerd dat op een mannelijk-foetus (geaborteerd) gekweekt is, dan krijgt het kindje dus in de cruciale geslachtsontwikkelingsfase het andere chromosoom toegediend en wordt het waarschijnlijk tweeslachtig.

Er lijkt hier duidelijk sprake van een heimelijk proces. Dat wil zeggen dat de staat dit stiekem heeft gedaan.

bron: flickr.com

Dat wil zeggen dat het mogelijk zo is dat hoogleraar in de moleculaire genetica Ronald Plasterk, minister in twee kabinetten en voordien adviseur van de Nederlandse staat in de gezondheidsraad, een zwaar plakkaat boter op zijn neus heeft. En die neus lijkt best groot. Plasterk weet alles van genetica. Het lijkt uitgesloten dat hij hier niet vanaf zou weten.

Hoe kan het dat het volk hier niet over geïnformeerd is. En hoe zit dit internationaal. Het lijkt iets te zijn wat internationaal gaande is. Heeft een overheid niet de verplichting om haar bevolking te melden wat er gaande is? Had er niet op zijn minst vooraf gewaarschuwd moeten worden met teksten als: “U kunt zwanger worden middels IVF, maar wij zorgen voor een gender-neutraal (tweeslachtige XX/XY-chimeer) kind” en bij de vaccinaties: “Let op wij injecteren wel het tegenovergestelde chromosoom in uw kind, zodat het tweeslachtig wordt“. Niets van dat alles en dat zou kunnen betekenen dat u hier of met een verschrikkelijke complottheorie te maken heeft of het zou kunnen betekenen dat datgene wat u om u heen kunt constateren (zoals beschreven in de eerste alinea) een verschrikkelijk feit is en dat er koppen moeten gaan rollen bij overheden.

Een poll uit dit artikel van 23 december 2019 laat tot de dag van vandaag een percentage van 95% zien van mensen die vinden dat Ronald Plasterk een misdadiger tegen de mensheid is. Het wordt tijd dat we zelf kritische vragen gaan stellen. Als u niets doet gebeurt er niets, want de staat, de media en alternatieve media zitten vol gecontroleerde pionnen die dit onderwerp compleet links zullen laten liggen, waardoor de massa denkt dat het een complot is, omdat niemand erover schrijft. Deel dit artikel en maak uw omgeving alert. Stuur ze ook mijn voorgaande artikel om uit te leggen dat we extreem veel sympathie moeten hebben voor de jongste generatie LHBTI kinderen, maar dat we tegelijk ook moeten gaan doorzien welk heimelijk proces hier waarschijnlijk gaande is. Het is daarom ook écht belangrijk om mijn boek te verspreiden, zodat mensen de agenda (zie ook deze toelichting) gaan doorzien:

De agenda van de transgenderisering en transhumanisering van de mens, met het uiteindelijke doel van het volledig opgaan in de Luciferiaanse AI. De regenboog als symbool voor de Luciferiaanse agenda van de nieuwe wereld na “de zondvloed”. Lucifer, de tweeslachtige Baphomet, de God van de nieuwe wereldorde en het Vaticaan.

uw boek

Lees hier het vervolg artikel...

Bron linkvermeldingen: nejm.org, rijksvaccinatieprogramma.nl

2K Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  “We are unity and we are unstopable”…waarbij unity staat voor twee-in-een.

  Want Bill Gates heeft zo heel Afrika gevaccineerd en hele generaties baby’s zijn zo getransformeerd.. Conchita was gewoon het duidelijk in de schijnwerpers treden van het grote voorbeeld voor de nieuwste generatie gender-neutralen (hermafrodieten) voor het grote publiek.

 2. Martin Vrijland schreef:

  Of om met George Carlin te spreken:

  “And nobody seems to notice and nobody seems to care”

  omdat de media en alternatieve media u op andere onderwerpen focussen.
  Dit is het hoofdonderwerp waar alle krantenkoppen vol mee zouden moeten staan en alle super interessante alternatieve media uw aandacht op zouden moeten richten.

  Dit is big time! Allesveranderend. De grootste heimelijke eugenetica sinds Joseph Mengele (die overigens tot zijn dood in Argentinië experimenteerde met tweelingen..misschien iets met XX/XY?)

 3. Zonnetje schreef:

  Zou Mengele er ook eentje van hen zijn geweest?
  Dat hij ‘ katholiek’’ geweest zou zijn zegt mij niets. Echt Duits geloof ik niet. Ze vermommen zich al eeuwen al vanaf alpha en omega.

 4. Waarom wil je dit weten? schreef:

  Martin, als ik zo de bijsluiters van diverse vaccins doorlees dan zitten er wat nuances in het verhaal. Hierbij doel ik op de bijsluiters voor “professionals”, niet voor patiënten. In de laatste staat enkel een mooi propagandaverhaaltje. Het is een enorm gepuzzel maar ik zal proberen een overzichtelijke samenvatting te geven.

  Zoals jij al vermeld hebben virussen een gastcel nodig om te overleven. De gastcel kan menselijk, dierlijk of zelfs een gistcel zijn. De gebruikte gastcellen in vaccins worden in laboratoria gekweekt en kunnen tot in het oneindige doorgekweekt worden. Ooit is zo’n gastcel geoogst uit een organisme, bijvoorbeeld een geaborteerde foetus. Het is niet zo dat ze geoogst moeten blijven worden.

  Het nu volgende is gebaseerd op de informatie die ik op de overheidswebsite https://rijksvaccinatieprogramma.nl/vaccinaties/vaccinatieschema heb gevonden. Disclaimer: het blijft de overheid…

  De 22 wekenprik is een DKT vaccin: Difterie, Kinkhoest en Tetanus. Dit zijn alle drie bacteriële infectieziekten. In tegenstelling tot een virus hebben bacteriën geen levende gastcel nodig om te overleven. Een foetus zal door de 22 wekenprik nog geen tegenstrijdige geslachtscellen binnen krijgen. Wel worden de afgezwakte bacteriën geabsorbeerd aan een aluminiumverbinding. Wat dat doet voor het immuunsysteem van de moeder en foetus vermeld de overheid niet…
  Bron: https://www.geneesmiddeleninformatiebank.nl/smpc/h35121_smpc.pdf

  Na 3 maanden, 5 maanden en 11 maanden krijgt een baby elke keer twee vaccins. De eerste is het DKTP-Hib-HepB. Dit is een combinatie van bacteriële infectieziekten DKTP en Hib (influenza, of te wel griep), zie de 22 wekenprik hierboven voor de werking daarvan.
  HepB is Hepatitis B en is een virus. Dit heeft dus wel een levende gastcel nodig om te overleven. Als gastcellen worden gistcellen en de Vero cellen gebruikt. De Vero cel is een streng cellen die in 1962 geoogst is uit de nieren van een Afrikaanse Groene Aap (WTF?!?!)
  Bron https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/infanrix-hexa-epar-product-information_nl.pdf
  https://en.wikipedia.org/wiki/Vero_cell

  Het tweede vaccin dat de baby op dezelfde momenten krijgt is het Pneu, kort voor Pneumokokken. Dit is wederom een bacteriële infectieziekte.
  Bron: https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/synflorix-epar-product-information_nl.pdf

  Droge stof allemaal maar blijf er nog even bij 😉

  Na 14 maanden wordt het wat apart. Dan volgen er weer twee vaccins voor de baby. Ze krijgen de MenACWY tegen de bacteriële infectieziekte uit de Meningokokken groep A, C, W en Y. (Herinner je nog de aluminiumverbindingen…)
  Bron: https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/nimenrix-epar-product-information_nl.pdf

  Ze krijgen met 14 maanden ook de BMR. Dit is het Bof-Mazelen-Rubella (rode hond) vaccin. Dit zijn virussen en hebben gastcellen nodig. Er zijn hier twee merken vaccins voor beschikbaar, de M-M-RVAXPRO en de Priorix. Beide vaccins gebruiken als gastcellen voor de mazelen en bof kippenembryocellen (nogmaals: WTF?!?!)
  Beide merken vaccins gebruiken voor het Rubella-virus (rode hond) als gastcellen menselijke cellen, alleen van verschillende strengen (oogsten).
  M-M-RVAXPRO gebruikt WI-38 humane diploïde longfibroblasten. Deze zijn begin 1960 geoogst uit de longen van een VROUWELIJKE geaborteerde foetus.
  Priorix gebruikt MRC-5 humane diploïde longfibroblasten. Deze zijn in 1966 geoogst uit de longen van en MANNELIJKE geaborteerde foetus.
  Ik kan geen informatie vinden over wanneer welk merk vaccin wanneer wordt gebruikt…
  Bron: https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/m-m-rvaxpro-epar-product-information_nl.pdf
  https://www.geneesmiddeleninformatiebank.nl/smpc/h22052_smpc.pdf
  https://en.wikipedia.org/wiki/WI-38
  https://en.wikipedia.org/wiki/MRC-5

  Op een leeftijd van 9 jaar wordt het BMR vaccin nog een keer herhaalt.

  Op de leeftijd 12/13 jaar wordt het weer interessant. Dan staat het vaccin HPV voorgeschreven tegen het Humaan Papilloma Virus. Ook dit virus heeft een gastcel nodig en die wordt met een ingewikkeld proces welke ik niet snap ontwikkeld uit cellen van de Trichoplusia ni, een nachtvlinder.
  Bron: https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/cervarix-epar-product-information_nl.pdf
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Ni-uil

  Wat ik veel interessanter vind, is de informatie over het HPV-vaccin op Wikipedia. Ik citeer:
  “Er zijn echter nieuwe mogelijkheden om HPV-infectie tegen te gaan: preventieve vaccins en therapeutische vaccins. Er zijn sinds 2008 in Europa twee vaccins op de markt: Gardasil en Cervarix. (In Nederland beide even duur). Deze vaccins verminderen de kans op een cervixcarcinoom met naar schatting 73% en de kans op voorstadia van kanker van cervix en vulva met naar schatting 50-60%. Dit is echter nog nooit aangetoond aangezien het jaren duurt voor een cervixcarcinoom zich ontwikkelt.”
  Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Humaan_papillomavirus#Vaccins

  Naar schatting, naar schatting, nooit aangetoond… Wat is er met de EXACTE wetenschap gebeurd?!?!

  De samenvatting is aardig gelukt als ik zie hoeveel leeswerk er in zat voordat bovenstaande geschreven kon worden. Ik begin te merken wat een ongelofelijke hoeveelheid informatie verwerkt moet worden voordat iets helder en simpel overgebracht kan worden. Dat doet me realiseren hoeveel tijd er van jouw kant in gaat zitten om al de artikelen op je website te schrijven. Mijn dank, respect en bewondering voor je uithoudingsvermogen verdien je zeker!

  • Martin Vrijland schreef:

   Slecht verhaal, want ik heb weinig vertrouwen in die difterie, kinkhoest en tetanus officiële lezing. Hebben jij en ik de gelegenheid om dat vaccin onder de loep microscoop te leggen? Er wordt namelijk gesteld dat het om een dood bacterie zou gaan. De vraag is dan wat het voor nut heeft om een dood bacterie in een mensenlijf te spuiten. Geen enkel!

   Dit meldt de website van de rijksoverheid: https://rijksvaccinatieprogramma.nl/22wekenprik/vragen-en-antwoorden-22-wekenprik
   “Het DKT-vaccin is een geïnactiveerd vaccin, ook wel ‘dood’ vaccin genoemd.”

   Hoe kun je voorkomen dat een bacterie schadelijk is als je het vroegtijdig inbrengt? Het verhaal is dat het lichaam dan al voldoende antistoffen heeft aangemaakt, maar je het lichaam maakt geen anti-stoffen aan tegen bacteriën. Een pertinente leugen dus! Het lichaam maakt alleen anti-stoffen aan tegen virussen, niet tegen bacteriën. Een bacterie is een bacterie. Iedereen weet hoe lastig bacteriën te bestrijden zijn. Dat doe je niet met een inactief gemaakt bacterie of dood bacterie. Anti-stoffen werken alleen bij een virus. Vandaar dat we anti-biotica hebben, om bacteriën onschadelijk te maken.

   Als men in staat zou zijn een bacterie inactief te maken, waarom hebben we dan nog het hele principe van anti-biotica nodig? Als men het genoom van een bacterie uit zou kunnen schakelen, waarom bestaan er dan nog anti-biotica? Het inactief gemaakt zijn van de genoemde bacteriën lijkt dus een dik broodje aap verhaal. De moeder zou dus feitelijk anti-biotica ingespoten moeten krijgen op 22 weken. Maar dan bestrijd je een bacterie dat mogelijk nog niet in de baby aanwezig is. Het preventief bestrijden van een mogelijk opduikend bacterie, doe je niet met een dood-gemaakt bacterie. Ik geloof geen snars van dit verhaal. Een dood of inactief gemaakt bacterie is geen bacterie. Dan kun je net zo goed pepermunt in de baby spuiten. Kolder! Alsof het lichaam anti-stoffen aanmaakt tegen een dood of inactief bacterie. Het lichaam maakt sowieso geen antistoffen aan tegen bacteriën. Vandaar dat we nog steeds van anti-biotica afhankelijk zijn. Het is dus een compleet en uitermate belachelijk kolder verhaal.

   Kortom het lijkt erop dat het rijk het volk hier met een broodje aap verhaal een leugen voorhoudt. Natuurlijk hebben ze er rekening mee gehouden dat er ooit een keer iemand vragen zou gaan stellen! Bovendien stellen ze op dezelfde pagina [quote] “Elk jaar worden er zo’n 170 baby’s met kinkhoest opgenomen in het ziekenhuis.”

   Die 170 baby (verzonnen of niet) die worden opgenomen krijgen dan waarschijnlijk een anti-bioticum toegediend. 170 baby’s op een bevolking van 17 miljoen is een dusdandig klein aantal dat je daar geen rijksvaccinatieprogramma voor hoeft op te tuigen. Het gevaar is dus praktisch nihil. Er bestaat feitelijk geen kinkhoestgevaar. Dat geldt ook vaoor de andere 3 bacterieën. Bovendien kun je een bacterie wel dood inspuiten, maar dan heb je nog geen anti-bacteriële werking als bij een anti-bioticum.

   Kortom: we hebben hier met een gigantisch broodje aap verhaal te maken!

   Wat zit er ECHT in die 22 wekenprik? En waarom bij 22 weken? Als je het mij vraagt blijft die 22 weken verdacht dicht bij de geslachtsbepalingsperiode liggen en dus denk ik dat we ons niet met dit mooie markering verhaal moeten af laten schepen.

   • Martin Vrijland schreef:

    Opvallen is dan ook dat de bijsluiter offline gehaald is:
    https://www.rivm.nl/documenten/bijsluiter-boostrix-dkt-publiek

    https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/02/22weken-vaccin.png

   • Martin Vrijland schreef:

    Bovenstaand verhaal geldt dus voor alle zogenaamde anti-bacteriële vaccins.
    Het is simpelweg kolder om te een dood-gemaakt bacterie te injecteren.
    Je kunt dan net zo goed niets doen.

    De enige manier om een bacterie dood te maken is als het actief is in het lichaam. Je kunt een virus in een lichaam injecteren, zodat het lichaam zelf anti-stoffen tegen zo’n virus gaat aanmaken. Bij een bacterie heb je (nogmaals) anti-biotica nodig. Een anti-bioticum is niet een inactief-gemaakt bacterie. Het bacterie moet als het ware opgevreten worden door een anti-bacterie. vandaar dat het anti-bioticum heet.

    Ik kan me maar 1 reden bedenken waarom kinderen al zo jong geïnjecteerd worden en dat is om diegenen die niet via IVF geboren zijn het tegenovergestelde chromosoom te geven, dan datgene dat de foetus heeft. Of te wel: een meisje (XX chromosoom) krijgt het XY chromosoom ingespoten, zodat XX/XY ontstaat.

    De rest lijkt wat mij betreft op een zeer geraffineerde propaganda leugen.

    • Martin Vrijland schreef:

     Alleen antibiotica kunnen bacteriën aanpakken:

     Antibiotica bestrijden bacteriële infecties door bacteriën te doden of de groei ervan te vertragen en op te schorten. Ze doen dit door: de muur aan te vallen of omringende bacteriën te coaten. interfereren met de reproductie van bacteriën.

     Een dood of inactief gemaakt bacterie via een “vaccin” in de moeder en dus in de baby terecht laten komen heeft dan ook geen enkel nut. Een inactief of dood bacterie is al dood en zal er niet voor zorgen dat het eventueel opduiken van kinkhoest bij de geboorte gestopt wordt, omdat het bacterie dan simpelweg nog steeds aangepakt moet worden.

     Een lichaam maakt van zichzelf geen anti-biotica aan door dod bacteriën in te spuiten.

     Het lijkt geen broodje aap verhaal: HET IS EEN BROODJE AAP VERHAAL

 5. Waarom wil je dit weten? schreef:

  Bij het uitzoeken wat er in vaccins zit was ik vooral nieuwsgierig naar wat voor gastcellen er gebruikt worden. Dit omdat ik nieuwsgierig ben naar wat voor lichaamsvreemde cellen ik in het verleden ingespoten heb gekregen. Zelfs uit de officiële lezing blijkt wel dat dat aardig vreemde cellen zijn 🙂

  Bacteriën en de werking daarvan en reactie daarop in het menselijk lichaam heb ik me nog niet in verdiept. Aan jouw uitleg te zien moet ik dat nog wel even doen. Het verbinden van “verzwakte” bacteriën aan aluminiumverbindingen heb ik altijd dubieus gevonden. Men claimt dat dit een versterkte immuunreactie geeft maar men weet niet hoe het werkt?!

  “Along with aluminium hydroxide, aluminium phosphate is one of the most common immunologic adjuvants (efficiency enhancers) in vaccinations. Aluminium adjuvant use is widespread due to their cheap price, long history of use, safety and efficiency with most antigens. Its unknown how such salts function as adjuvants.[10]”
  Bron: https://en.wikipedia.org/wiki/Aluminium_phosphate

  Mooier nog, bij testen op dieren met vaccins met dezelfde aluminiumverbindingen komen toch ook wat ongewenste resultaten naar boven:
  “Aluminum adjuvants have caused motor neuron death in mice[26] when injected directly onto the spine at the scruff of the neck, and oil-water suspensions have been reported to increase the risk of autoimmune disease in mice.[27] Squalene has caused rheumatoid arthritis in rats already prone to arthritis.[28]

  In cats, vaccine-associated sarcoma (VAS) occurs at a rate of between 1 and 10 per 10,000 injections. In 1993, a causal relationship between VAS and administration of aluminum adjuvated rabies and FeLV vaccines was established through epidemiologic methods, and in 1996 the Vaccine-Associated Feline Sarcoma Task Force was formed to address the problem.[29] However, evidence conflicts on whether types of vaccines, manufacturers or factors have been associated with sarcomas.[30]”
  Bron: https://en.wikipedia.org/wiki/Immunologic_adjuvant

  De bijslijter van Boostrix is overigens gewoon te lezen maar misschien verplaatst: https://www.geneesmiddeleninformatiebank.nl/smpc/h35121_smpc.pdf

  • Martin Vrijland schreef:

   Begrijp ik..de gehele alternatieve media richt zich op de hitte kogel die de hitte zoekende raket van het echte onderwerp af moet leiden.
   In dit geval is dat het onderwerp ‘aluminium in vaccins’.
   Nee, het bacterie verhaal is klinklare nonsense. Pure afleiding. De goochelaar leidt af van waar we daadwerkelijk moeten kijken.
   We worden grootschalig gefopt of liever gezegd besodemieterd en bedrogen.

   Het is zuiver logica dat een dood bacterie nul doet.
   Niet voor niets is de bijsluiter offline gehaald.

 6. EenOogOpen schreef:

  Even simpel googlen, welke vitaminen en mineralen komen er voor in het menselijk lichaam. Zink, ijzer, calcium, mangaan, koper, fosfor, magnesium etc. In dat lijstje is nergens aluminium te vinden. Waarvoor zou je dan aluminium verbinding in je lichaam willen spuiten? Dat alleen al is puur gif, neem dan nog liever ijzer. Waarom zou je moeten ontgiften van aluminium? Omdat het totaal niet in je lichaam thuis hoort. Of heb je ook aluminium voedingsupplementen? Zoals een alupilletje ofzo? En wat zit er nog meer in zo’n cocktailspuit, het tegenovergestelde chromosoom van wat je zelf heb zodat je twijfelen aan je gender? En nog dat Crispr…. Cas.. en wat er nog meer voor rommel in kan zitten. Veel mensen worden ziek na een vaccin, natuurlijk door die bende wat het bevat.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten