RIVM medewerker kondigt avondklok aan en levert bewijs: hoax

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 1 oktober 2020 16 Comments

Vanochtend kreeg ik onderstaand (geacteerd) telefoongesprek toegezonden van een lezer die met de helpdesk van het RIVM belde. Resultaat? “Er komen waarschijnlijk binnen nu en 3 weken nog strengere maatregelen aan, waaronder een avondklok; het aantal griep besmettingen is met ruim 6000 gedaald dit jaar, maar dat komt omdat alles onder corona geschoven wordt en het zijn voornamelijk jongeren tussen 15 en 30 jaar die besmet worden, maar die worden er niet heel ziek van enzo.”

Wat blijkt? Dat telefoongesprek (in het filmpje hieronder) was vermoedelijk zelf een hoax, om kritische denkers als complotdenkers te kunnen bestempelen en ze lekker in de val te lokken door het schermnummer aan te passen in de contacten, om zo een gesprek te faken. Je belt even een vriend die RIVM medewerker speelt en klaar is Kees. Goed gespeeld en makkelijk om in te tuinen. Het lijkt namelijk om het telefoonnummer van de Rijksoverheid te gaan en niet van het RIVM.

Zo kun je mensen die kritiek hebben makkelijk in de val lokken, omdat we nu eenmaal snel geneigd zijn om filmpjes en geluidsopnames voor waar aan te nemen. En dan ga je (als staat) het filmpje daarna debunken en die verschrikkelijke “complotdenkers” lekker voor lul te zetten, onder het mom van dat ze zo goed gelovig waren. Ook ik was er even in getuind, omdat ik het toegezonden kreeg van een trouwe lezer. Na een lange wandeling viel het kwartje ineens en besloot ik even iets meer onderzoek te doen. Het bleek een zoveelste streek en zo moeten we continu op onze hoede zijn, zo bleek ook recentelijk uit het acteerwerk van Dennis Schouten en Famke Louise.

Zo’n filmpje komt dan ineens wel door de Facebook censuurmachine en vervolgens duikt het social media leger erop om al die “verschrikkelijke complotdenkers”(waarvan iedereen het stigma inmiddels op het netvlies heeft via de gecontroleerde pionnen en influencers) eens even lekker aan te vallen. Dat social media leger moet zorgen voor de groepsdruk en reacties met teksten als deze:

Tegenwoordig kun je nog nauwelijks zien of je met een medewerker van het staats-social-media-leger te maken hebt, maar dat komt omdat er massa’s deepfake profielen bestaan. De AIVD kan gewoon een database aan realistische ogende social media profielen creëren, met “echte vrienden”, “echte feestjes”, “echte vakantie uitjes” en “echte likes”. Als jij een reactie ziet en denkt dat je met een authentiek persoon te maken hebt, kun je gewoon met een social media soldaat te maken hebben.

Met de AI software van nu kunnen (heel eenvoudig) levensecht ogende foto’s en filmpjes geproduceerd worden. Dat kan u thuis zelfs gewoon doen via www.generated.photos, maar de staat heeft slechts een paar toegewijde profielbouwers nodig om de nodige duizenden profielen te creëren. Met de CGI software van bijvoorbeeld NVIDIA kun je elke video met elk fake profiel zo levens echt doen lijken dat u denkt met een echt persoon te maken te hebben, terwijl die persoon simpelweg niet bestaat (zie hier voor meer details).

Daarnaast heb je hele hordes Inoffizieller Mitarbeiter (IMB’ers, de nieuwe NSB’ers) die via een achterdeurtje betaald krijgen om het verhaal te supporten of om op demonstraties mee te doen aan het gecontroleerde schijn verzet. Beide kampen (pro en contra) worden bediend via de lange arm van de staat.

Kortom, als iemand roept: “ik heb een vriendin die corona heeft en die ernstig ziek is”, moet u zich beseffen dat u niets meer kunt vertrouwen. U kunt niet blindelings vertrouwen op wat u ziet of met wie u in gesprek bent.

Het is een simpel wetenschappelijk feit dat er geen enkel bewijs is voor de besmettingstheorie en het is een simpel wetenschappelijk feit dat die theorie gebaseerd is op de fraude van Louis Pasteur.

Deze coronavirus hoax wordt via gehypte cijfers, media manipulatie, omgekochte pionnen als Diederik Gommers, social media bewaking en schijn oppositie (die straks opgeblazen wordt), wereldwijd verkocht en omdat de staat haar tentakels in alle facetten van de maatschappij heeft, bent u niet meer in staat om de simpelweg ontbrekende logica te horen en zien. Uw perceptie wordt grootschalig bespeeld, met gemanipuleerde beelden, geïnfiltreerde discussies en velen die zich hebben laten kopen om naar de pijpen van het Nazisme 2.0 te dansen. We gaan toe naar een fascistische technocratische totalitaire controle staat.

Onderstaand nep filmpje was dus een prachtige valstrik in de categorie Dennis Schouten. Alle middelen worden nu ingezet om kritische denkers belachelijk te maken.

Bron linkvermeldingen: generated.photos

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]
405 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (16)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Layla Songfull schreef:

  Geweldig gedaan van deze beller. Want als je een beetje IQ vertoont en kritische vragen stelt was dat niet gelukt. En dan zo’n Rotterdamse terrier op de helpdesk gezet. Helemaal KGB.

  • Martin Vrijland schreef:

   Rotterdamse slappe dwijl bedoel je? Ja handig..die geef je een snoepje en hij klapt uit de school. Maak iemand belangrijk en hij loopt leeg.

   De agenda is dus bekend: over 3 weken avondklok

 2. Future schreef:

  Dit vuile spel is zo doorzichtig, met die burgemeesters winkels en zogenaamde onduidelijkheid in regels. Politiek die zijn handen in onschuld wast, maar dit al lang oo de plank heeft liggen. Stap voor stap gaat iedereen eraan. Maar nog steeds hebben velen door de angst, helemaal niets door.

  Zo dadelijk hebben ze nog een hulpmiddel namelijk 5G. Stralen we iedereen de dood in.

  Ik zat laatst namelijk te denken, als ze 5G voor crowd control in kunnen zetten. Dan hebben ze sus al lang op mensen getest dat dat effectief is. Het zou mij niet verbazen hoeveel menselijk proefkonijnen ze hebben.
  Erger is nog dat als je dit weet als minister. En gewoon zegt dat die straling geen kwaad kan bij mensen. Je een aantal zinnen later verteld dat je mensenmassa’s onder de duim kunt houden met 5G.

  Waarom ziet bijna niemand de doortrapte verhalen?

 3. Analyze schreef:

  Downloaden en delen dit AV bestand! Voor de gemiddelde Madurodam bewoner moet onderhand vaststaan dat we hard op weg zijn naar een totalitaire politiestaat. Men is er in geslaagd om in een paar maanden pretpark Madurodam om te toveren in een gevangeniscomplex met straks dus een avondklok.

  Dit alles gebaseerd op een vaststaand leugen, ook de mondkapjesplicht is totaal onnodig tenzij men wil aantonen hoe makkelijk het is iedereen letterlijk en figuurlijk te muilkorven. Ondertussen krijg ik via contacten in het land te horen dat her en der datacentra van Microsoft/Google in rap tempo uit de grond worden gestampt. Rara waar zullen die centra voor dienen?

  Waar de DDR met de Stasi is ophouden te bestaan borduurt de EU verder.

  • Riffian schreef:

   Iedereen die in de leugen gelooft heeft is in de afgelopen maanden hardhandig wakker gemaakt, is dit nog niet het geval dan zal dat zeker in de komende weken zo niet dagen plaats gaan vinden. Zie veel gevallen van cognitieve dissonantie in mijn directe omgeving, jongens en meisjes het speelkwartier is definitief voorbij!!

 4. Amalek schreef:

  het is een overheidsnummer met informatie over het corona virus. Ik zie daar niet zozeer een probleem in. Het valt mij wel op dat de timer van het gesprek op de telefoon aan het begin van de video al op 27 minuten staat. Ze hebben dus 27 minuten lang besproken wat ze gingen zeggen voordat ze begonnen met filmen.

  • Martin Vrijland schreef:

   Precies dat dus, maar ik wilde het verhaal in het artikel niet te lang maken.
   Ik denk dat het van a tot z geacteerd is om wille van het complotdenkers stigma.
   Het is wachten op het moment dat OP1 er een item van maakt.

 5. Vrijheid schreef:

  Ik word er echt helemaal naar van. Had al een mondkapjes voorproef gehad in België en Duitsland, nu staan ze er in diverse winkels ook al mee op. Afschuwelijk.
  Mijn dochter moest er 1 op, op haar werk, Ik heb gezegd dat het van mij niet mag, omdat het slecht is voor haar gezondheid. Ze is 16 dus officieel valt ze nog onder mijn bevoegdheid. Haar baas accepteerde het onder de noemer dat ze astma zou hebben.
  Vervolgens krijg ik een brief van school dat ze daar die kut dingen moeten gaan dragen. Jezus. Ook daar aangegeven dat ze dit van mij niet mogen.
  Ik vind het voor mezelf al ingewikkeld genoeg om de trein te vermijden en hem niet op te zetten als ik er toch in moet. Maar hoe kan ik hier mijn kinderen tegen beschermen?
  Ik heb het allemaal aan zien komen, stap voor stap, mede dankzij de berichten van Martin. Maar iedere keer is zo’n stapje verder toch echt afschuwelijk om door te maken.

 6. Analyze schreef:

  Het testen wordt onderschat, nogmaals testen testen testen

 7. TheEye schreef:

  Hoi Martin,

  Ik vind het ergens opmerkelijk dat ik nog niet in je artikelen heb gelezen dat het zomaar zou kunnen dat men in NL een enorme DNA database aan het aanleggen is met al dat corona testmateriaal. Ik maakte die link ineens vandaag. Zie jij dat als een reële mogelijkheid?

 8. Analyze schreef:

  Tsja hoe wordt dit ook al weer genoemd? Geen democratie in ieder geval…:

  “Alleen in noodgevallen kan het kabinet een maatregel doordrukken.”
  https://nos.nl/artikel/2350586-akkoord-over-aangepaste-coronawet-boete-van-390-euro-flink-omlaag.html

 9. Pieter4151 schreef:

  Het is eigenlijk verschrikkelijk om wakker te worden uit deze nep wereld die zij gecreerd hebben. Op mijn werk en in mijn omgeving zijn de mensen doof en blind en geloven al die onzin betreft het corona en geloven de media. Hoe kan je nog leven in deze wereld als je wakker word. Mensen die hun kinderen op school een mondmasker laten op doen terwijl dit schadelijk is!
  Het lijkt wel op de eindtijd dat in de bijbel is beschreven. Of zijn die verhalen ook allemaal nep?

 10. ClairVoyance schreef:

  of het gesprek fake was betwijfel ik nu maar ben er nog niet echt diep ingedoken
  deze reactie staat bij: https://www.youtube.com/watch?v=G2I0oh4qUk0

  wij zijn geen robots 4 dagen geleden
  hier nog een keer zo`n zelfde gesprek van iemand anders maar wel met de zelfde man aan de telefoon hij stelt zich voor en heet ton , het rivm en harry hol liegen

 11. Analyze schreef:

  must read artikel één op één toepasbaar op de huidige situatie mbt covid-19.

  VIRAL LOAD AND THE PCR
  Why they can’t be used to prove HIV infection
  By Christine Johnson

  Continuum Nov. 2001

  Kary Mullis, inventor of PCR, won a 1993 Nobel prize for his billion-dollar invention, which has become indispensable to any genetics lab. It is ironic that one of the first applications of PCR was to detect HIV, considering that Mullis himself doesn’t believe his invention is capable of this. Mullis states the problem is PCR is too efficient — it will amplify whatever DNA is in the sample, regardless of whether that DNA belongs to HIV or a contaminant. And how do you decide which part of the amplified material could be HIV and which part the contaminant(s), if you couldn’t detect HIV in the sample without using PCR?
  https://virusmyth.com/aids/hiv/chjtests5.htm

  “Up to today there is actually no single scientifically really convincing evidence for the existence of HIV. Not even once such a retrovirus has been isolated and purified by the methods of classical virology.”

  Dr. Heinz Ludwig Sanger, Emeritus Professor of Molecular Biology and Virology, Max-Planck-Institutes for Biochemistry, Munchen.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten