Robert Jensen (jensen.nl) en ‘stop de lockdown’, waarom dat volgens Martin Vrijland een vangnet is

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 1 mei 2020 19 Comments

bron: jensen.nl

Ik wil u waarschuwen. Ik wil u waarschuwen voor het principe van het vangnet. Het wordt mij veel gevraagd waarom ik niet gewoon samenwerk met Robert Jensen. Daarom leek het mij belangrijk om daar speciaal een artikel aan te wijden. Ik wil graag dat u het begrijpt, maar vraag u wel dan ook datgene wat ik aanreik echt aandachtig te bestuderen.

Natuurlijk ben ik het met het meeste van wat Robert Jensen zegt eens, maar dat is de bedoeling van een vangnet. Het moet aanspreken en het moet veel waarheid bevatten. Ja, ik noem Robert Jensen een vangnet pion. Waarom ik zo’n zeikerd moet zijn, ga ik u uitgebreid toelichten en u moet (nou ja, u moet niks) het tot u door laten dringen voor u op het vangnetschip zit en samen met Jensen afgezonken wordt.

Om te beginnen spreekt Jensen alleen maar over de lage coronavirus cijfers. Hij waarschuwt wel een beetje voor de dreigende slavernij en verplichte vaccins enzo. Ook wijst hij wel op de New World Order en dergelijke; en dat Bill Gates zo graag vaccins zou willen verkopen. Ook laat hij wel beelden zien van de apps die ontwikkeld worden en zegt hij dat de anderhalve meter samenleving belachelijk is. Hij triggert als het ware de boosheid van velen en wakkert die boosheid aan. Waarom dan zo ‘azijn pissen’ en niet gewoon samenwerken?

Jensen lokt u in de val van de lage cijfers. Hier op de site heb ik reeds vroegtijdig gezegd dat de politiek en media ons nog een opleving van het coronavirus gaan laten zien. Er gaat ons een dramatisch grote uitbraak verkondigd worden. Waarom? Omdat de curve van exponentiële groei pas zichtbaar wordt als we allemaal denken dat er nog steeds niets aan de hand is. Kijkt u even naar onderstaande video. Lees vervolgens verder onder de video.

(Opmerking: deze financieel analist haalt de termen ‘virus’ en ‘bacterie’ hier door elkaar, maar het gaat om het principe van exponentiële groei)

Datgene waar Jensen niet over spreekt is hetgeen waar u eigenlijk het meest op zou moeten letten. Ik som mijn bevindingen even op:

 1. Hij spreekt niet over de deepfake technieken waarover de media beschikken. Hij heeft het slechts over telelenzen
 2. Hij spreekt niet over het social media leger dat de staatsagenda bewaakt. Hij spreekt slechts over bruikbare idioten
 3. Hij noemt nauwelijks de technoratische communistische roadmap die uitgerold wordt. Hij spreekt slechts over de economische impact van de lockdown
 4. Hij noemt niet in detail het social credit systeem in combinatie met crypto currency en social distancing apps in combinatie met het digitale gezondheids certificaat. Hij raakt de onderwerpen wel, maar laat niet zien dat het een onomkeerbaar technocratisch gevangenissysteem wordt
 5. Hij noemt de onrgondwetteijkheid van de maatregelen wel, maar spreekt niet over de diepe programmering van onze valse realiteit en het ongrondrechtelijk zijn van het systeem in zijn geheel
 6. Hij gebruikt uitzending na uitzending de soldaat van Oranje tune en laat daarmee heimelijk doorschemeren dat hij zelf zo’n soldaat van Oranje is

Ik kan de lijst nog veel langer maken, maar dan moet ik uitzending voor uitzending gaan bespreken.

Als Jensen (als voormalig geroutineerd insider van de media) zou tonen hoe deepfakes video’s gemaakt worden; hoe deepfake personages gecreëerd kunnen worden om een compleet filmische valse realiteit te creëren, dan zou hij buiten zijn boekje gaan en de massa doen ontwaken voor de echte vervorming van de realiteit.

Robert Jensen moet u blijven focussen op datgene wat al in het publieke domein bekend is en op cijfers. Daarbij dient hij als vangnetpion voor alles wat u links en rechts zelf al op het internet had kunnen vinden.

Heeft u zich dankzij Jensen bijvoorbeeld al eens in de belangrijke impact van de deepfake technieken van de media verdiept? Heeft u zich dankzij Jensen al eens in deepfake social media profielen verdiept? Nee toch? Nou, dat bedoel ik. Dat is juist zo belangrijk in deze tijd: ontdek hier waarom.

Ook noemt Jensen nergens het arsenaal aan subliminale programmeer- en NLP technieken waar de media zich van bedienen. Daarbij moet u denken aan de technieken die u in tv shows als die van Victor Mids gezien heeft, maar dan toegepast in de dagelijkse realiteit van de media, alternatieve media en social media. Die shows als Victor Mids wekken de indruk dat het wel kan, maar dat het alleen voor fun en tv-vermaak aangewend wordt. Nee, u wordt er dagelijks mee overspoeld.

Via dergelijke technieken kunnen bewuste denkprocessen omzeild worden. Dat zijn hypnose-technieken waarbij u niet bewust bent dat u onder hypnose bent. Toch maakt u dan onbewust keuzes die u eigenlijk niet zelf maakt. Ook daar wijst Jensen u niet op. Kijkt u even naar een voorbeeld in dit filmpje en lees daarna weer verder.

Waarom stel ik dus dat Robert Jensen de taak heeft u in de val te lokken? Welnu, het machtsblok kent het spel van oppositie al eeuwen. Het is letterlijk zo oud als de weg naar Rome. Keizer Nero zou Rome zelf in de fik gestoken hebben omdat hij de grip op zijn rijk begon te verliezen.

De beste manier om oppositie in je greep te houden, is door er zelf leiding aan te geven. Als je dan eenmaal het vangnetschip vol criticasters hebt, blaas je dat gehele schip op met een schandaal.

Dat er zo’n schandaal aan zit te komen heeft u kunnen zien in het eerste filmpje over exponentiële groei. We gaan een enorme uitbraak te zien krijgen (voorgespiegeld krijgen).

Er gaat een mega uitbraak gehypet worden via de media. Die media beschikken over hele hordes gecompromitteerde Inoffizieller Mitarbetier (een term van de Stasi uit het voormalig DDR, waar 1 op de 50 Duitsers heimelijk staatsagent was). Ze beschikken over deepfake technieken (en niet alleen over “telelenzen” zoals Jensen zegt) en ze hebben alle kanalen in handen. Zij bedienen de poorten naar uw ogen en oren; ook die van de alternatieve media. Zij kunnen u dus straks volledig overtuigen via dramatische beelden van volle IC’s, uitgeputte verpleegkundigen en artsen, te korten aan apparatuur en grote sterftecijfers.

U wordt op zeer geraffineerd niveau bespeeld en Robert Jensen trekt u aan boord van het vangnetschip dat straks tot op de bodem van de oceaan afgezonken wordt. U wordt dan als drenkeling – gehoond en bespuugd – aan boord van de mainstream politiek en media gehesen, om vervolgens recht in lijn gedwongen te worden; desnoods via de weg van heropvoeding.

Maar, Martin Vrijland: Robert Jensen wordt door de mainstream media aangevallen. Hoe kun je dan stellen dat hij voor datzelfde machtsblok werkt?” Weet u wie echt aangevallen is? Ondergetekende is letterlijk tot op de laatste cent alles kwijt geraakt en heeft ook op sociaal vlak alles verloren. Hoe de staatsmedewerkers (het social media leger) dat gerealiseerd hebben, is hier op de site uitvoering beschreven.

Een pion van de staat, kan nog steeds de studio’s van John de Mol gebruiken voor zijn producties. Een pion van de staat woont nog steeds aan het Vondelpark. Een pion van de staat voedt uw onderbuik gevoel, maar draait de tune van ‘soldaat van Oranje’. U mag er natuurlijk zelf voor kiezen om niet te willen zien dat de genoemde media-aanvallen op Jensen juist gebeuren om hem de credits van een “echte strijder” te geven, maar ik heb u gewaarschuwd. (Vervolg hier…)

Ik wil u niet overtuigen. Ik wil u slechts waarschuwen. Herinnert u zich deze waarschuwing als de uitbraak de piek van de curve raakt?

Neem echt even de moeite om alle filmpjes in dit artikel te bekijken. Steun daarna ook deze website nu het nog kan. Uw steun is blijvend en dringend noodzakelijk. Laat u niet in een vangnet leiden.

word lid

677 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (19)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Lydia Roosje schreef:

  Goed artikel dat feilloos blootlegt welke knelpunten de gecontroleerde oppositie – zoals Jensen, maar ik denk ook café Weltschmerz die een iets ‘intellectuelere’ doelgroep heeft – voor het gemak totaal negeert. Ooit vond ik je ongeloofwaardig omdat je iedereen te pas en te onpas (zo vond ik toen) verweet gecontroleerde oppositie te zijn, maar ik zie nu in dat je haarscherp ziet wat er gebeurt. Dank je wel.

  • Martin Vrijland schreef:

   Dank je. Ja, het is zeer moeilijk om te doorzien. Het gehele spel van mainstream tot oppositie wordt aangestuurd door het grote geld en iedere vreemde eend in de bijt wordt weggetreiterd, genegeerd en financieel geruïneerd.

   Daarom doen ze ook (ook zij die door het grote geld gefinancierd worden) allemaal donatie oproepen, zodat mensen “dat geroep om donaties” zat raken en denken dat het allemaal blijkbaar niet zo noodzakelijk is. Zo kan diegene die er echt van afhankelijk is en dus niets meer krijgt, niet overleven. Dat laatste is bij mij het geval.

   Daarom zie je ook de social media trollen continu overal aanvallen plegen op mijn oproepen voor donaties en op mijn boekverkopen, terwijl ze dat bij de gecontroleerde pionnen niet doen. Ze willen dat ik niets heb om te overleven en dus omval uit geldgebrek.

   Tot nu toe red ik het met de hakken over de sloot, maar het is echt met hangen en wurgen en met dank aan die kleine groep die het wel doorziet.

 2. Roos schreef:

  Goed dat je veel aandacht besteedt aan het uitleggen hoe gecontroleerde oppositie werkt. Voor mij is het duidelijk dat Jensen gecontroleerde oppositie is. Ik zie hem als de Alex Jones van Nederland. Hij is pro-Trump. Als je het machtsspel van de politiek begrijpt dan weet je dat alle presidenten van Amerika gekozen worden door degenen die werkelijk de macht hebben achter de schermen.

  Het is belangrijk om te begrijpen hoe ziekten ontstaan en dat besmetting niet werkt zoals ons geleerd wordt. De meeste ziekten hebben een psychische oorzaak. Ons lichaam maakt zelf micro-organismen aan om ons lichaam te herstellen. Als je dit begrijpt dan kun je concluderen dat een vaccin niet nodig is en de maatregelen niet gerechtvaardigd zijn zelfs al zouden de cijfers die nu genoemd worden of straks genoemd gaan worden in de mainstream media kloppen. Mensen kunnen tegelijkertijd ziek zijn als ze hetzelfde psychische conflict doormaken. We maken nu massaal psychische conflicten door vanwege de maatregelen. Dat er mensen ziek zijn en zullen worden is logisch. Je kunt deze ziekteleer zelf in de praktijk checken.

  • Lydia Roosje schreef:

   Ik denk dat het nocebo effect een belangrijke factor is mbt het aantal mensen dat overleden is omdat ze geloofden in de fear porn hoe gevaarlijk het virus is.

 3. Martin Vrijland schreef:

  Dit soort emails ontvang ik regelmatig:

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/05/woonzorg-nederland.png

 4. Harry vries schreef:

  Ook een belangrijke is dat Jensen tot op het ergerlijke af (want ik zit in de mindset dat iemand die ook maar een beetje wakker is moet begrijpen dat Trump een totale NWo puppet is) Trump blijft verdedigen en Trump blijft verheerliljken en Trump blijft voorstellen als de redder en de held die niks verkeerd doet.

  Ik zag de laatste tijd wel meer reacties van mensen die wilden dat hij eindelijk Trump laat vallen (deze mensen beseffen dus wel eindelijk na alle duizenden bewijzen dat Trump een vangnetpion is).

 5. Harry vries schreef:

  We leven nu in een compleet totalitair gekkengesticht (zo zie ik het) met 0,0% vrijheid. Je kan volgens mij zelfs beredeneren dat we in de tweede wereldoorlog meer vrijheden hadden dan tegenwoordig. Toen werden bejaarden niet als gevangenen in tehuizen opgesloten en mensen niet gedwongen anderhalve meter bij elkaar weg te blijven en niet gedwongen met niet meer dan 2 personen bijelkaar te zijn en ga zo maar door.

  Een totalitair gekkengesticht zonder vrijheid en 99% van de bevolking vind het prachtigggggggg en heeeeel gezelliggggg.

  gvd wat is de wereld toch krankzinnig geworden, dat krijg je na een exponentiele groei waarbij 98% van de wereldbevolking zonder ziel en zonder geweten rondloopt onbezield en hersenloos.

  • Lydia Roosje schreef:

   Hier in Rotterdam veel helicopters de laatste tijd. Wat en waarom? Blijkt dat in de flat tegenover mij een paar vrienden samenkwamen en plots via een laser vanuit een helicopter op de muur geprojecteerd de waarschuwing kregen: “Anderhalve meter afstand houden!”
   Krankzinnig toch, in je eigen huis???

 6. Martin Vrijland schreef:

  Ze gaan nog straks de 1 minuut voor 12 piek in beeld brengen.
  Remember alle beelden en cijfers die we zien, komen van diegenen die onze ogen en oren bedienen.

  • ZalmInBlik schreef:

   Het zal me niets verbazen, maar voor de gemiddelde verstaander moet het nu wel duidelijk zijn dat alle landen op dit vlak samenwerken om het einddoel te bewerkstelligen. Er is geen oost en er is geen west, China noch Amerika ..Voor de usual suspects gelden die tegenstellingen niet, zij opereren transnationaal zonder impuniteit.

 7. Future schreef:

  Wellicht ten overvloede, maar wat ik over het nieuw C medicijn zei. Lijkt toch wel heel hard gepusht te worden.
  Heb op de nu website ook geschreven wat ik er over heb gevonden, was mijn laatste poging aldaar. Wederom censuur wat ik al dacht, maar goed.

  Hier het artikel van Nu.

  https://www.nu.nl/coronavirus/6048603/vs-keurt-coronabehandeling-met-remdesivir-na-noodtraject-goed.html#coral_talk_wrapper

  Hier nog maar eens extra verduidelijkt dat het uiteraard van de Usualsuspects komt. Ook handig voor de nieuwe bezoekers. Overigens is het lastig te zien, maar op Nu staat exact de zelfde tekst op het flesje. Inc getallen

  https://theocs101ark.com/2020/05/02/just-a-reminder-because-i-care/

  Blij dat je zo strijdvaardig bent Martin. En dat je ondanks dat je keihard tegen de stroom in moet. Je hoofd nog net boven water kan houden. Helaas net, maar je strijdvaardigheid en het voorelkaar krijgen dat er toch nog steeds nieuwe mensen richting je site komen. Oogsten niets dan lof. Ik wil af en toe een eenmalige donatie doen. Maar heb geen paypal. Ik zal ff zoeken op je website, naar de mogelijkheden.

 8. Future schreef:

  Overmaken is gelukt, heb het direct gedaan. Heb wel wat aangepast ivm prive.

  Nog leuk feitje hier een uitgelichte reactie door NU die ze zelf wel de moeite waard vindt, om uit te lichten. Lees eigen geschreven commentaren.
  Met de veelzeggende getallen.

  Heb er bijna alles uit weggelaten, ivm copie dus hij is zo veranderd dat je alleen nog ziet wat ze bedoelen. Verder lijkt hij bewust niet meer. Mensen kunnen hem zelf lezen bij uitgelicht op Nu. Strekking het is allemaal heel erg en ook zeer moeilijk. En iedereen doet echt zijn stinkende best.

  Er schijnen positieve resultaten van een onderzoek onder ongeveer 1000 mensen te zijn, en die lijken enigszins hoopgevend te zijn. De mensen hebben ongeveer een dag of 3 snellere tijd in hun genezingsproces en er zijn ongeveer 3% minder doden. ( daar is uw 33) Dit afgezet tegen de groep die een placebo kreeg. M a w waar dus met de dood van andere mensen gespeeld wordt. Mits het allemaal echt is uiteraard. En wij weten wel beter

  Nu met zijn allen hopen dat dit werkt en dat we nu snel een goed vaccin zullen hebben. Om de mensheid te redden.

  Dan nog deze quote van Frank Zappa en de puzzel begint af te raken.

  The Illusion of freedom will continue as long as it’s profitable to continue the illusion.
  At the point where the illusion becomes to expansive to maintain, they just take down the scenery, they will pull back the curtains, they will move the tables and chairs out of the way and you will see the brick wall at the back of the theater.

  Quote Frank Zappa

 9. Lydia Roosje schreef:

  Wellicht tegen beter weten in, hoop ik dat er op het zuidelijk halfrond nog een mogelijkheid is ergens zonder verplichte vaccinatie (want dat is de doodsteek voor je ziel) en overige controle te leven. Ik denk dat de zomer nog een ‘cm2 of chance’ geeft om te vertrekken. In het najaar barst een volgende, ditmaal wel zeer dodelijke, pandemie los. Alle vrijheidsbeperkende maatregelen worden dan in rap tempo geïmplementeerd en door de sheeple omarmd. Ik moet de laatste hoofdstukken van Martins boek nog lezen, wellicht dat daar een oplossing geboden wordt die me aanspreekt, maar anders denk ik dat er weinig anders overblijft dan de eer aan mezelf houden.
  Mijn vader is 2 weken geleden overleden, gezien de omstandigheden hoef ik echt helemaal niets te hebben van de spullen. Mijn landje in Frankrijk is ook geen bestemming meer. Een vreemde gewaarwording, maar t is wat t is.

 10. Zonnetje schreef:

  Madurodam = perfect slaves = zombie nation

 11. Bommeldinges schreef:

  Dank voor dit artikel. Uiteraard werd mijn interesse ervoor getrokken vanwege het feit dat ik al een “onderbuikgevoel” heb bij Jensen.

  Voor mij is het allemaal net even te makkelijk, te oppervlakkig wat hij doet. Hij speelt op de emoties van mensen, niet met goede onderbouwing en relativeringsvermogen, maar met populaire kreten. Hij doet feitelijk hetzelfde wat de voorstanders van de maatregelen meestal doen naar de tegenstanders: polariseren. “Als je het niet met me eens bent, dan ben je dus voor (vul maar in)” Zwart-wit maken, waar we leven in een full-color wereld.

  En maar verwijzen naar zijn t-shirts, de man moet immers ook zo veel mogelijk profiteren.

  Maar wat me het meest irriteert is dat hij het steeds maar heeft over “bruikbare idioten”. Anderen belachelijk maken.

  Wat je met dit artikel ook juist mooi aanhaalt, is het feit dat de meeste mensen slachtoffer zijn van met miljarden gesponsorde technieken om het onderbewustzijn te programmeren zodat je niet eens door hebt dat je gemanipuleerd wordt. Je kan het mensen niet kwalijk nemen dat ze niet in staat zijn door die heimelijke programmering van zichzelf heen te prikken. De meesten herkennen het niet eens, en zijn er van overtuigd dat hun overtuigingen en denkbeelden juist zijn.

  Om die mensen te bestempelen als bruikbare idioten getuigt voor mij van een groot gebrek aan respect voor mensen en bovendien van een grote waarschijnlijkheid dat hij net zo geprogrammeerd is als de mensen die hij belachelijk maakt.

  Toch blijft er lang twijfel, omdat hij inderdaad niet alleen maar onzin praat. Hij haalt best wel dingen aan die goed aansluiten bij de realistische en zinnige tegenargumenten als het gaat om de maatregelen. Maar dat onderbuikgevoel….

  Nogmaals dank. De wereld heeft mensen nodig die vingers op zere plekken durven leggen zonder een ander de mond te willen snoeren. Vrijheid hebben brengt ook de verantwoordelijkheid met zich mee een ander geen vrijheden te willen ontnemen. Dus is tegenspraak essentieel….

  Willem

 12. C. Lok schreef:

  Beste Martin,

  Al sinds begin ‘crisis’ draai ik overuren in de research naar de waarheid achter wat er nu gebeurt. Ik werd door iemand getipt op jouw website en stuitte gelijk op dit artikel over Jensen. Interessante invalshoek en ik ben bekend met de term controlled opposition. Absoluut iets dat wordt ingezet. Zelf heb ik Jensen gezien als een welkome toevoeging aan de ‘kritische’ geluiden. In die zin: alle beetjes helpen. En de boodschap die Jensen vertelt is voor veel mensen nog te behappen, waardoor ze er nog open voor staan.

  Ik heb zelf een aantal afleveringen gezien en moet zeggen dat ik het het met veel eens ben wat Jensen zegt, maar tegelijkertijd constateer ik dat hij op bepaalde vlakken niet dieper gaat. Jij haalt zelf een aantal punten aan, waaronder de daadwerkelijke totalitaire, technocratische, communistische agenda. Je noemt o.a. de chip, het social crediting systeem. Allemaal dingen die inderdaad vertelt moeten worden. Ik heb zelf niet genoeg afleveringen van Jensen gezien, maar ik geloof het als jij zegt dat Jensen deze dingen niet aanstipt.

  Iemand die deze dingen wel benoemd is de heer David Icke. Ik weet niet of jij zijn interviews hebt gezien bij Londonreal? Mijn vraag aan jou: waarom deelt Jensen dan wel dit interview via zijn website?

  Dit strookt dan toch niet met de agenda van gecontroleerde oppositie als die dingen die Jensen niet benoemd wel worden benoemd in de interviews met David Icke?

  Ik ben benieuwd naar jouw kijk hierop.

  Vriendelijke groet,

  Sjeeto

  • Martin Vrijland schreef:

   Hoewel ik nog niet eerder van de achternaam Lok gehoord heb, lijkt het me nuttig om die vraag opnieuw te beantwoorden. Opnieuw, omdat ik het in voorgaande artikelen al uitgebreid besproken heb.

   De bedoeling van vangnet-pionnen is dat ze alles wat iedereen al links en rechts heeft kunnen ontdekken samenvatten, waarmee het gevoel geprikkeld wordt aan het juiste adres te zijn. Dat is tegenwoordig vrij makkelijk. De Jensen redactie hoeft bijvoorbeeld maar deze website door te nemen om tot een samenvatting te komen, maar er zijn ook vele onderwerpen die elders te vinden zijn.

   Ik ga nog een stap verder. Als we even bedenken dat het grote geld de mainstream media beïnvloedt, zouden we ons de vraag kunnen stellen of dit ook voor de alternatieve media geldt. Het zou dus zo maar kunnen dat er net zo goed een internationaal persbureau is dat de gecontroleerde pionnen bedient van de samenvatting van wat ze naar buiten mogen brengen. Ze voorzien ze als het ware van een compleet gepolijst complotgeluid, waarin alle onderwerpen die mensen maar zouden kunnen ontdekken, genoemd worden.

   David Icke is het ultieme voorbeeld van iemand die letterlijk alle onderwerpen die je maar zou kunnen vinden, benoemt. Jensen doet dit in een lichtere behapbare variant. Een ander voorbeeld is bijvoorbeeld James Corbett, met The Corbett report. We krijgen precies te horen wat we mogen horen. Het is een gepolijst waarheidsgeluid.

   Het is best aannemelijk dat er internationaal een overkoepelend orgaan bestaat dat alle kritische kanalen bedient. Het enige wat je moet doen, is zorgen dat je met personages werkt die al enige bekendheid hebben. David Icke was al een tv persoonlijkheid, werkte ooit voor de BBC en zat in de politiek. Robert Jensen is getransformeerd van grappenmaker tot getraind NLP specialist en criticaster.

   Verder zorg je dat alle overige alternatieve kanalen deze door jouw aangestuurde pionnen promoten. Je geeft ze social media en media aandacht (ook al is dat soms negatief; wat je aandacht geeft groeit).

   Het social media leger laat je iedereen aanvallen die een lastige luis in de pels is (zoals ondergetekende). Een deel van dat social media leger laat je de gecontroleerde pionnen verdedigen. Een ander deel verdedigt het mainstream verhaal. Beide laat je lastige pionnen als Vrijland volledig afzeiken. Iedereen die niet gecontroleerd is, moet weg getreiterd worden.

   In meerdere artikelen heb ik toegelicht hoe je de oppositie het beste kunt afvangen door er zelf leiding aan te geven. Je laat mensen wel aan de stoelpoten schaven, zolang ze maar niet doorgezaagd worden. Dan blaas je de gecontroleerde pion op met een ingebouwd schandaal of een vooraf geplande desillusie.

   In het geval van David Icke heeft hij bewust de boodschap ingebouwd dat de coronavirus verschijnselen een gevolg van 5G zijn. Daarvan waarschuwde ik hier op de website al dat dit een ingebouwd bommetje zou zijn. Als je David Icke dus verder op alle terreinen de waarheid laat verkondigen, maar je blaast zijn geloofwaardigheid op met dat ingebouwde bommetje in de dubbele bodem, dan kun je in 1x het kind met het badwater weggooien en zijn alle overige verhalen meteen ongeloofwaardig geworden.

   In het geval van Jensen is het de koppeling met het zorgvuldig opgebouwde merk rechts, wat gekoppeld is aan Donald Trump en duidelijke stigma’s die bij het merk rechts horen. Stigma’s als nationalistisch, anti-gelobalisering, klimaatontkenning, een tikkeltje vrouwonvriendelijk, gelovend in complotten, etc. Jensen is daarmee vergelijkbaar met Alex Jones in de VS. Ook die is gelieerd aan Trump. Deze groep wordt nu gekoppeld aan het stigma ‘virus ontkenners’ of uitgebreider: ontkenners van de uiteindelijke gevaren van het coronavirus. Hoe wordt die groep inclusief de daaraan gekoppelde duidelijke stigma’s straks tot zinken gebracht? Door het virus in een tsunami terug te laten keren en deze groep daarvan de schuld te kunnen geven.

   Het machtsblok heeft de beschikking over alle financiële middelen en kan bekende gezichten kopen om ze in te zetten het gecontroleerde verhaal inspirerend en emotioneel te laten brengen. Vergis je niet; als zij beschikken over kwantum computers die de beste schakers er wereld en de beste Go spelers te wereld simultaan kunnen verslaan, dan weten ze ook hoe ze de ontwakende mens moeten verslaan. Zij kunnen de waarheidszoekers dus voeden met hun waarheidsbehoefte. Ze spelen een schaakspel.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten