Ronald Bernard een goed acteur omarmd door de alternatieve media

Filed in [ AIVD ALARM ], NIEUWS ANALYSES, VOORBEELDEN by on 14 augustus 2017 74 Comments

Ik heb de afgelopen maanden regelmatig de vraag gehad: “Wat vind je van Ronald Bernard?” Ik heb die vraag steeds gemeden of summier beantwoord en vooral even aangekeken hoeveel mensen nou in zo’n valkuil zouden lopen. Want dat Ronald Bernard een acteur is, staat voor mij als een paal boven water. Niet dat ik zijn profiel ontdekt heb bij een castingbureau, maar dat heb ik van Alex Jones (Infowars.com) ook niet. Je kan het aan de contouren zien en vooral aan het gemak waarmee iemand naar buiten treedt zonder enige tegenwerking. Want hoewel Ronald beweert dat hij geen CV heeft, omdat hij die nooit heeft hoeven maken, stelt hij tevens dat hij zijn CV liever niet overlegt, omdat dit gevaarlijk zou zijn. Maar hoe zit dat nu eigenlijk echt met de verhalen van Ronald? Kloppen ze wel?

Bij voorkeur zou ik niet steeds kritiek willen leveren op mensen in de alternatieve media, maar omdat er meestal flink aangedrongen wordt door verschillende lezers en men met een kort antwoord niet tevreden is, word ik min of meer gedwongen dit te doen. Dat levert dan vaak de kritiek op dat je wel naar anderen kunt wijzen, maar geen zelfreflectie hebt. Welnu, ik denk dat ik de eerste ben die als ik een fout maak, die fout toegeef en corrigeer. Daarvan kan ik meerdere voorbeelden geven. Het gaat dus niet om ‘vingertje wijzen’, maar vooral om gehoor te geven aan de verzoeken je mening over iets of iemand te geven. Het feit dat veel mensen door acteurs als Ronald Bernard aangetrokken worden, is ronduit interessant te noemen en daarom de moeite van het analyseren waard.

Waarom ben je zo stellig dat Ronald Bernard een acteur is? Dat durf ik net zo stellig te zeggen bij Alex Jones, zonder dat daar hard bewijs voor is. Iemands daden maken het duidelijk. Zo is het bij Alex Jones duidelijk dat hij heel veel onthullingen heeft gedaan, maar ondertussen heeft aangetoond, de agenda van de Hegeliaanse dialectiek (die wij ook wel ‘verkiezingsstrijd’ noemen) te dienen, tijdens de verkiezingsstrijd tussen Hillary Clinton en Donald Trump. Hier diende Jones duidelijk als spreekbuis en promotor van Trump. Jones viel dus door de mand als “exposer van de elite” naar iemand die ten dienste staat van diezelfde elite. Ik kan natuurlijk veel dieper ingaan op Alex Jones, maar het is nu juist vooral even nuttig om op Ronald Bernard in te zoomen, omdat ik dit verzoek veelvuldig van meerdere kanten kreeg.

Ronald wordt geïnterviewd door Irma Schiffers, iemand die ook ineens uit het niets kwam en die ook geen enkele tegenwerking ondervond sinds de dag dat zij opdook. Toen ik 5 jaar geleden begon met schrijven werden er vrijwel onmiddellijk online oproepen geplaatst door sites als Swapichou en Barracuda, waarin openlijk opgeroepen werd om negatieve informatie over mij te verstrekken. Tientallen websites begonnen mij aan te vallen en er is tot op de dag van vandaag niets gedaan met mijn aangiftes. Ik kon bewijzen dat de drijvende kracht achter deze smaad en laster, iemand was die zowel staatsmedewerker als O.T.O. (Aleister Crowley) priester was (Jeroen Hoogeweij). Het feit dat het een staatsmedewerker betrof is waarschijnlijk de reden dat met mijn aangiftes tot op de dag van vandaag, niets is gebeurd. Er is ook geen advocaat te vinden die zijn vingers wil branden in het aanvechten van de staat. Ik deed recentelijk nog een verzoek bij Sven Hulleman, om te kijken of iemand die zichzelf presenteert als een rebelse advocaat, het voor mij op durft te nemen. Ook van hem heb ik nog steeds geen antwoord. Waarom worden mensen als Irma Schiffers en anderen in de alternatieve media toch zo ongemoeid gelaten door al die haatsites die mij wel aanvielen? Wilt u weten wat ik denk? Omdat zij gelanceerd zijn door dezelfde werkgever.

Veel mensen durven inmiddels wel te geloven dat geheime diensten in staat zijn met crisisacteurs te werken in het creëren van hoaxes voor de mainstream media, maar kunnen waarschijnlijk niet geloven dat praktisch de gehele alternatieve is opgebouwd met acteurs. Dat gaat net even een brug te ver. Zo groot en sterk en zo alom vertegenwoordigd is de AIVD toch echt niet, zal de gedachte zijn. Het is gewoon de frustratie of jaloezie van Martin Vrijland die zich niet gewaardeerd en achter gesteld voelt, waardoor hij dit roept. Nee, dat is het niet, want mijn site groeit nog steeds. Denkt u nu echt dat de AIVD de alternatieve media in Nederland zomaar ongemoeid laat bestaan, terwijl die alternatieve media juist de grootste bedreiging zouden kunnen vormen? De verhalen van acteurs als Ronald Bernard en Martijn van Staveren klinken zeer geloofwaardig en dat is precies de bedoeling.

In Nederland was er tot mijn ten tonele verschijning weinig inspanning voor nodig om mensen in een vangnet te houden. Micha Kat riep al 12 jaar dat Joris Demmink een pedofiel was en focuste iedereens aandacht daarop. De overige sites gaven wel wat kritiek op de gevestigde orde, maar wekten vooral de indruk dat al het besodemieteren van het volk een ver van mijn bed show was. Dat was iets van Amerika, met 911 enzo. Inmiddels kan ik merken aan de vele reacties, dat mijn inspanningen er op zijn minst iets hebben toe bijgedragen, dat mensen zijn gaan inzien dat het er in Nederland net zo erg voor staat. Inmiddels heb ik aangetoond dat we ook in Nederland in het ootje worden genomen met hoaxes en acteerwerk. Er was niemand in de alternatieve media Nederland die u dat liet zien. En dus heeft men een tandje bij moeten schakelen en mensen als Irma Schiffers, Martijn van Staveren en Janneke Monsterman moeten lanceren. Dit, om mensen die op het punt van ontwaken stonden goed en gecontroleerd af te kunnen vangen. Je moet dan als geheime dienst zijnde wel degelijke en geloofwaardige vangnetten lanceren; mensen met een goed verhaal. En die goede verhalen kennen de geheime diensten natuurlijk, want ze staan overal online. Bij Martin Vrijland op de site kun je het bijvoorbeeld zo lezen, maar ook op vele andere sites en zo kun je je eigen mensen opleiden om als criticasters in de alternatieve media aan de slag te gaan. Je geeft ze de ruimte om veel kritiek te leveren. Dat hoort zo bij gecontroleerde oppositie, ze mogen zelfs waarheden onthullen. Dat hoort erbij en het mag zelfs een beetje pijn doen. De beweging mag ook gecontroleerd groeien. Iedereen wie de film ‘Surrogates’ met Bruce Willis heeft gezien, herinnert zich misschien dat de negroïde oppositieleider, die voor de vrijheden en rechten van de echte mensen (de niet-robots) streed, uiteindelijk zelf een surrogate bleek te zijn.

Ik raad u aan voor een goed begrip van mijn analyse eens de documentaire van Derren Brown met de titel ‘Miracles for sale’ te bekijken. In dat filmpje laat Derren Brown zien hoe hij op een zeer degelijke wijze een selectieprocedure doet naar iemand die goed kan acteren en het juiste charisma heeft om dominee te worden; niet zomaar een dominee, maar een ‘gebedsgenezer’-dominee. Ik moest aan deze documentaire denken toen ik enkele uren filmpjes van Ronald Bernard had bekeken en op deze presentatie van ruim 2 uur stuitte. U kent ze wel; de Amerikaanse televisiedominees. Dacht u dat het eenvoudig is om door die televisiedominees heen te prikken? Tienduizenden mensen vallen voor hun geloofwaardige verhalen en wekelijks weten ze volle kerken te trekken en miljoenen mensen aan de buis te kluisteren. Het zijn topacteurs die hun rol zeer goed spelen, maar wie even verder research doet, komt er achter dat het bijna een stelregel is dat ze zichzelf enorm verrijken. “We want your money“, is het credo en de kracht van hun verdienmodel is gebaseerd op hypnose technieken, die tot uiting komen in hun manier van spreken, lichaamstaal en handgebaren. Hierdoor weten ze velen te overtuigen de portemonnee te trekken. In dat kader is onderstaande docu van Derren Brown erg zinvol om te bekijken. Dit in relatie tot de nieuwe ‘alternatieve media dominees’ die we de laatste 2 tot 3 jaar hebben zien opkomen. Denk aan Martijn van Staveren, maar nu dus ook aan deze Ronald Bernard. Het onderwerp is verschoven van de christelijke bekering naar de bekering tot het geloof in complotten en de entourage is verschoven van kerk naar lezingszaal en de televisiedominee van toen is nu de internetdominee. Ja, er bestaan complotten en ja de alternatieve media heeft ogenschijnlijk ten doel die te ontmaskeren. De ‘surrogate’ frontmannen klimmen op de bühne, maar zijn er om het schip vol ontwakenden van de wal te sturen. Ze mogen zelfs nieuwe mensen doen ontwaken (het is immers een gecontroleerd schip)! Get on board now! (Lees verder onder het filmpje)

Ronald Bernard is uit op uw geld. De Blije Bank (of ‘de Blije B’) zoekt leden. En daarvoor heeft hij een zeer degelijk verhaal gelanceerd. Het is allemaal goed voorbereid. Natuurlijk doet hij dat niet alleen. In bovenstaand filmpje van Derren Brown ziet u een voorbeeld van hoe een dergelijke voorbereiding kan gaan. Ronald Bernard hoefde de “alternatievemedia-bijbel” niet uit zijn hoofd te leren, hij hoefde slechts de kernpunten van wat de doorsnee complotdenker gelooft te kennen. Voeg daar nog even de Lucifer-aanbidding aan toe en je hebt het complete pallet aan ontwakenden in je doelgroep. Refereren naar een boek als ‘De 13 satanische bloedlijnen’ van Robin de Ruiter (het refereren naar die 13 bloedlijnen), vangt ook nog even de kritische denkers uit christelijke hoek en zo vergroot je je doelgroep.

De filmpjes van Ronald Bernard ogen stuk voor stuk zeer goed geregisseerd. Ook de setting is zeer weloverwogen gekozen. Het moet er natuurlijk degelijk en betrouwbaar uitzien qua interieur en verlichting. Je moet mensen tijdens zo’n interview steeds focussen op de volgende spannende verhaallijn, zonder dat ze tijd hebben om een kritische vraag te stellen. Irma Schiffers stelt dan ook in onderstaand interview geen enkele kritische vraag en speelt vooral de goed geacteerde rol van “verbaasde interviewster”. Dat is heel slim gekozen en het NLP filmpje (NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren) is dus vooral bedoeld om de geacteerde emotie van Bernard te bekrachtigen. Als Bernard dan ook vertelt dat hij zo dicht bij de top van de bankelite kwam dat hij een kind ritueel moest offeren, helpt Irma Schiffers mee om de geacteerde emotie te bekrachtigen.

Het is de vraag of Bernard (uit te spreken met aardappel in de keel, zodat het elitair klinkt) wel echt Bernard heet; we weten het niet. Misschien voert hij wel een pseudoniem. Wat er echter toe doet, is dat hij door de gehele alternatieve media wordt omarmd. Alleen Niburu.co en Micha Kat stelden kritische vragen, maar verder dan wat kritische vragen gingen zij niet. Je moet natuurlijk wel een klein beetje weerstand krijgen (voor de geloofwaardigheid) en wat is er nu mooier om dit uit die alternatieve media hoek te laten komen, die toch al afgeschreven was, omdat Vrijland had aangetoond dat Micha Kat al die jaren de Joris Demmink pedofilie-hitman was, omdat de familie Poot daarvoor flink betaalde en geld wilde verdienen aan de gronden rondom Schiphol. Kat diende dus het doel ‘afpersing’ en niet het doel ‘bestrijding pedofilie’. Dus uit die hoek mocht best wat kritiek op Bernard komen.

Ronald Bernard heeft het er in onderstaand interview met Irma Schiffers over dat je altijd ‘follow the money’ moet doen. Maar waarom wordt bij hem zelf niet gekeken naar waar al dat geld vandaan komt; al dat geld waarmee hij dit Blije B initiatief lanceerde? Wie betaalde al het voorwerk? Ach, maar natuurlijk, dat is allemaal goed verklaarbaar! De interviews met Irma Schiffer leverden natuurlijk volle zalen op. Wie wilde deze nieuwe rijzende ster nu niet eens een keer live horen? Ik weet niet of het zo gegaan is, maar het lijkt me de logische formule. Ondertussen doet niemand ‘follow the money’ bij Ronald zelf. Is er dan niemand die zich afvraagt hoe het kan dat een bankier een (zogenaamd) succesvol ondernemer overtuigt om zijn banklicentie over te kopen en ingewijde te worden in de wereld van het grote geld? Waarom zou zo’n bankier dat doen? Mag iemand dat wel zomaar doen? Omdat hij/zij met pensioen wilde en op deze manier dacht via de eenmalige overname en commissie van Ronald’s successen, een leuke vaste basis te hebben? Dat klinkt nog eens ‘too good to be true’. Je gaat zomaar een willekeurige klant aanspreken om een banklicentie over te nemen. Werkt dat eigenlijk wel zo? Mag en kan dat zomaar allemaal? Zullen die topbankiers dat zomaar hebben toegestaan? Come on! Waar zijn de kritische vragen Irma? Er worden nogal wat grote sprongen genomen in onderstaand interview, maar gelukkig zijn de NLP handgebaren van Ronald er om uw bewuste denkproces uit te zetten en u te focussen op zijn “waarheid”.

Mensen die zoveel hun handen gebruiken in een gesprek zijn vaak NLP specialisten, daar kunt u van op aan. Volg maar eens een cursus ‘conversational hypnoses’ (gesprekshypnose) of NLP en ontdek vervolgens welke technieken er allemaal toegepast worden door de nieuwste charlatan-frontmannen in de alternatieve media. Daarom moeten zij ook veel op beeld komen. In YouTube filmpjes en live presentaties komen deze technieken het meest tot hun recht.

Wat heeft Ronald met de bedrijven gedaan waarin hij zo veel geld zei te verdienen, voordat de banklicentie hem werd aangeboden? Zijn die verkocht? Wat waren de namen van die bedrijven en wie heeft ze overgenomen? Had hij echt zo veel geld? En wie zegt dat het hele verhaal dat Ronald vertelt klopt? Denken we nu echt dat de grote banken een soort van zelfstandig ondernemers inhuren om grote geldstromen weg te sluizen? Doen ze dat niet gewoon lekker zelf? We hebben er immers toch geen zicht op. Maar we willen het verhaal van Ronald graag geloven, omdat het zo lekker bevredigt. We horen wat we zo graag willen: “Een insider spreekt!” En Ronald weet het goed te verkopen, want hij was al op jonge leeftijd een echt ratje met een neus voor geld. Hij vroeg zijn moeder al rente en verdiende als kind al meer geld dan dat zij als huishoudgeld kreeg. Dat is een NLP methode om uw onderbewustzijn te programmeren met het beeld “uw geld is veilig bij mij, want ik weet daar al van kinds af aan ‘meer’ van te maken“. Dit beeld wordt in alle facetten van het non-interview met Schiffers, bevestigd en is alvast de programmering die u moet ondergaan om straks uw geld aan de Blije B te geven (te “investeren”). Ik zou een hele waslijst aan kritische vragen voor Ronald hebben, maar Irma natuurlijk niet. Zij bewijst hier eveneens een actrice te zijn. Wat heb je voor de verkoop van je bedrijven gekregen Ronald? Wat waren de namen van die bedrijven? Van wanneer tot wanneer heb je die bedrijven gehad? Wat waren de omzetten van die bedrijven? Hoeveel heb je betaald voor je banklicentie? Wie was het die jou dit aanbood? En nog veel meer gedetailleerde vragen zouden opkomen. Is Ronald niet een beetje jong om een dergelijke glansrijke carrière achter de rug te hebben? Hoe oud ben je eigenlijk Ronald? Keurig degelijk en betrouwbaar kapsel Ronald!

Ik vind het fantastisch wat Ronald allemaal te vertellen heeft en hij heeft het allemaal goed kunnen lezen in de boeken waarnaar hij ook refereert, zoals het boek ‘Confessions of an Economic Hit Man’ van John Perkins, maar er wordt geen kritische vraag gesteld waaruit zou blijken dat hij echte details kent. Ronald beweert dan wel dat hij 100% moest weten, maar de NLP show in samenwerking met actrice Irma is zo geregisseerd dat het alleen maar bedoeld is om uw kritische modus uit te zetten. Let op de handgebaren. En als slagroom op het toetje krijgt u een traan. Althans; ik zie geen echte traan, maar een geacteerde hapering; een geacteerde emotie, als Ronald vertelt dat hij bijna een kind moest offeren. Toen brak hij. Hij is immers zelf vader. (Van hoeveel kinderen? Hoe oud zijn ze? We weten niets van Ronald). Het verhaal van de “ijskast” (refererend naar zijn geweten) en de opgebouwde hardheid, is bijna briljant gekozen. Zijn vader zou agressief zijn geweest en het gezin geterroriseerd hebben. Maar gelukkig bleek Ronald een hart te hebben en brak hij toen hij een kind aan Lucifer moest offeren. Natuurlijk heeft Ronald op mijn site meegelezen en ontdekt dat het onderwerp ‘Lucifer’ ook even aangestipt moest worden voor de geloofwaardigheid. En ‘een kind offeren’? Dat wil iedereen maar wat graag horen.

Ronald is dus eigenlijk de ideale man om uw geld in te investeren. Hij heeft (naar eigen zeggen) bewezen hele grote verbanden te kunnen leggen. Daarom waren ze ook zo blij met hem in die schimmige bankwereld. Ronald is dus een echte goochelaar met geld. Hij kon al van jongs af aan goed geld verdienen en ondernemen. We weten het niet en moeten hem op zijn kromme neus geloven, maar meestal ben ik in dat geval op mijn hoede voor “jodenstreken”, zoals ze dat in de volksmond in Amsterdam noemen. Is er iemand die al deze verhalen kan verifiëren? Gaat u uw geld geven aan iemand die u verhalen vertelt en het beeld neerzet een geld-goochelaar te zijn, zonder dat u weet of dit allemaal wel echt waar is? Ja, een ex-volkskrant medewerkster genaamd Sanne ten Hoove zou gesolliciteerd hebben bij de Blije B en om Ronald’s CV gevraagd hebben, maar daarvan lezen we op de site van Irma Schiffers in de comments [citaat] Men heeft mij vertelt dat Micha Kat, Niburu en Sanne ten Hoove al een tijdje samenwerken. De sollicitatie van Sanne was schijnbaar doorgestoken kaart. Het is Micha Kat die heden de drijvende kracht is achter het gehele verhaal en koste wat het kost de Vrije Media, De Vrije Media TV, De Blije B en ondergetekende willen neerhalen n.a.v. het gegeven interview deel 1. In die discussie ga ik mij niet mengen, maar het is duidelijk dat we een mooi verhaal voorgeschoteld krijgen, waarvan niets traceerbaar is. Het ene deel van de gecontroleerde oppositie doet een schijnaanval op het andere deel van de gecontroleerde oppositie.

Doordat praktisch iedereen die de alternatieve media al een paar jaar volgt, gelooft dat er satanische kinderrituelen plaatsvinden, heeft Ronald Bernard de perfecte sales pitch gebruikt. En wat het dan helemaal afmaakt, is dat Bernard een ‘bijna-dood-ervaring’ had. Hij heeft buiten zijn lichaam gezweefd en gezien hoe ze met hem bezig waren. Waarmee bezig Ronald? Wat was er dan? Kreeg je een open hart operatie? Wat was er dan precies aan de hand? Wat een top interviewster is die Irma toch! Geweldige details krijgt ze uit Ronald. Nee, natuurlijk niet! Zij zit daar om het verkooppraatje geloofwaardig op beeld te krijgen en de kritische vragen weg te doen ebben.

De ‘bijna-dood-ervaring’ van Ronald maakt hem niet alleen tot een financiële hoogvlieger, maar geeft hem ook de gewenste spirituele geloofwaardigheid. Het is alleen een compleet ongeloofwaardig verhaal dat “ze” je dood wilden hebben, maar dat het niet gelukt is. Ronald mag gewoon verder leven; mag gewoon zijn inside information naar buiten brengen en ze schieten hem geen kogel door de kop of “zelfmoorden” hem even om het af te maken.

Mijn advies: geef vooral uw geld aan de Blije B en u kunt verder gewoon uw oude leventje in stand houden. Natuurlijk kunt u ook nog een beetje mediteren voor de wereldvrede of uzelf bekrachtigen via Martijn van Staveren, maar met een eenmalige investering van € 100 koopt u een ideale ‘aflaat’ bij de Blije B kerk. U kunt natuurlijk ook nog 1x in de 4 jaar naar de stembus om op GroenLinks of de Partij voor de Dieren te stemmen. Misschien doet u een keer rebels en wordt het de volgende ronde Thierry Baudet met zijn Forum voor Democratie. U geeft graag een paar tientjes of zet een kruisje op het stembiljet om het werk aan de professionals over te laten. En Ronald is zo’n professional! Dat hebben zijn verhalen wel bewezen. Of bewijzen verhalen niets? Ach het is maar 100 euro. Dat kunt u vast wel missen. En het gaat lukken, want het wordt gedragen door de gevestigde namen in de alternatieve media. Dat op zich zou al een teken moeten zijn dat Ronald betrouwbaar is. Of moeten we een andere conclusie trekken, namelijk dat ze allemaal uit dezelfde gecontroleerde AIVD-koker komen? Ik laat het oordeel aan u.

Toen ik 5 jaar geleden begon met schrijven wist ik niet dat het zo erg zou zijn. Ik had wel het idee dat het beter was om een pseudoniem te kiezen, maar wist niet dat wanneer je niet tot het gecontroleerde krachtveld behoort, je compleet geruïneerd wordt. De smaad en laster beperkten zich niet tot verhalen over gevangenisstraffen, mishandeling e.d., maar gingen zelfs zover dat de naam van mijn dochter, de namen van mijn gehele familie inclusief geboortedata en zelfs de school van mijn dochter genoemd werden. Omdat dit laatste zich tegen die haatsites keerde, hebben ze dat toch maar verwijderd, maar er is niet geschroomd om mij volledig te kielhalen. Nu, vijf jaar verder begrijp ik waarom. Ik moest stoppen. Er is niemand in de alternatieve media die niet is opgeleid door de AIVD, die het ver mag schoppen als schrijver of onderzoeker. Daarom moest ik onderuit gehaald worden en daarom heeft nooit iemand in de alternatieve media het voor mij opgenomen. Financieel en sociaal geruïneerd, moet je dan nog proberen je hoofd boven water te houden. Gelukkig lukt dit nog een beetje middels donaties, maar omdat het internet vol met smaad en laster is gegooid, kan ik nooit meer op een reguliere manier geld verdienen, zolang de aangiftes onbehandeld blijven. En de rest van de alternatieve media spint garen bij deze online personage moord op Martin Vrijland. Zij verdedigen hem niet, maar laten hem volledig links liggen. Is dat zielig? Nee, ik vind mezelf totaal niet zielig en strijd met opgeheven hoofd en rechte schouders, maar het is wel duidelijk dat de alternatieve media volledig gecontroleerd is. Helemaal nu glashelder is dat zij deze acteur Ronald Bernard allemaal stuk voor stuk promoten en Martin Vrijland allemaal stuk voor stuk links laten liggen.

Natuurlijk hoeft u het niet met mijn analyse en mening over de Ronald Bernard en de alternatieve media eens te zijn, maar ik wilde het (op veler verzoek) toch even met u delen. Waarschijnlijk zal ik veel reacties krijgen als “Misschien ben jij hier wel de acteur“, maar dat is wel begrijpelijk als je de heilige status van de vertrouwde alternatievemedia-kerk aanstipt. Ik geef u mijn mening. Doe ermee wat u wilt.

543 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (74)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. vrijdag schreef:

  Ik vond die filmpjes altijd al vaag. En ik dacht, als Ronald Bernard écht onthullingen doet, moet hij vrezen voor zijn leven! Dat doet hij niet, omdat hij ‘op tijd eruit is gestapt’? Duh…
  Dankjewel Martin voor dit verhelderende stuk weer. De alternatieve media ontmaskerd. Vond het altijd al vreemd dat sommigen zoveel geld uit de hoge hoed weten te toveren om zogenaamd ‘goed werk’ te doen.

 2. Notis schreef:

  Haha wat een oplichter die Ronald (ik mag niet persoonlijk worden maar het lijkt wel of die kop tijdens zijn satanisch-luciferiaanse bevalling te lang in de verlostang heeft klem gezeten).

  Maar goed alle gekheid op…etc. Een slecht acteur. Veel eh eh eh, breekt zinnen of maakt zinnen c.q. betoog (lees: leugen-story) niet af.
  Dat hij in zijn carriere (lees: …..) begon met allerlei vage handeltjes, waaronder als 2e hands autohandelaar annex oplichter pleit al niet voor iemand wiens geweten is gaan spreken en gezakt is voor het examen psychopaat hahahahaha 😉 😉 😉 ad inf/lib. Maar dat zijn geweten begon te SPREKEN, zegt hij niet eens, dat durft hij ook niet te zeggen omdat ie geen geweten heeft m.i. en dat SPREKEN van een misschien toch wel mogelijk geweten in hem heel ENG is. Daarom breekt hij die zin af met : cit “…het geweten begon dus// zwijg zwijg Laat ik het zo zeggen…”einde cit. (nee hij durft het niet te zeggen).

  Dom, dom, dom sijpelen er toch als je de 180 graden regel gebruikt interessante onthullingen (lees: weetjes) uit, maar niet meer dan dat.
  Wat zijn geweten betreft, nou daar spuug ik op: NIET dus. Begonnen met heb/geldzucht ging zijn geweten spreken haha dat is pas echt lachen. Ook een woord keus als LUL spreekt niet voor een beschaafd persoon, dus dat klopt dan ook weer wel haha 🙂 en dat ie veel geld wilde verdienen wel met mekaar…haha
  Het huilverhaal van het breekpunt (en niet het spreken!) van zijn geweten, ja dat kwam er redelijk goed geacteerd uit.
  O ja heeft ook naast zijn handeltjes om veel geld te verdienen heeft voor een blauwe maandag theologie gestudeerd.

  Wat de bedoeling is weet ik niet, maar diverse vermoedens zijn er. Wellicht dat dit -helaas te goed bekeken- bull-shit (in de taal van de overwinnaar bezetter dan maar) youwtube kanaal inderdaad dient als vangnet voor de echte waarheidszoekers.

  Nog een enkele losse opmerkingen: Waarom komt die interviewerster(let op niet geheel transgender-neutrale aanduiding haha) niet in beeld als ze een vraag stelt en moeten we steeds maar tegen deze mislukte acteurskop aankijken???

  Dat gewapper met z’n handjes ook, en zijn uittreding(manieheus) op de Intensive care.

  “achterafgepraat “(op ca 36 min) ook vreemde term.

  Ook verdacht dat er al vele Youpie Toepie kanalen zijn allemaal goed keurig gestroomlijnd vertaald en wel, geeft te denken, maar ja dat kan hij heeft met dat 2e hands autohandeltje veel mensen belazerd geld verdiend, dus dat kan ie (lees; Zij de machten haha) best betalen.

  • Martin Vrijland schreef:

   Bekijk ook het lezingenfilmpje eens goed. Het is vergelijkbaar met de televisiedominees waarin het zangkoppel (wat kost dat wel niet om die in te huren en maatwerkliedjes te laten schrijven) prachtige geestelijke liederen ten gehore brengen. Zij zingen u het geld nog even verder uit de zak.
   Welkom in Ronald’s pinkstergemeente;

   • Notis schreef:

    @Martin Goed artikel. De softies van de New Age 70-er jaren komen er weer aan.
    Het New Bank wezen anno 10-er jaren 21e eeuw, JONGENS en MEISJES (oh nee dat mag niet meer) Beste MENSCHEN komt ALLEN die belast & beladen naar onze NIEUWE BANK en wel de

    BLIJE BANK dus niet zomaar een bank maar de enige echte BLIJE BANK…Komt dat ZIEN komt dat ZIEN komt dat zien, maar wel eerst BETALEN haha.

    https://deblijeb.nl/over-ons/lezingen.html
    Saddam Hoessein heeft het geprobeerd
    Gaddafi heeft het geprobeerd
    Assad heeft het geprobeerd
    ….etc…..
    de Bitcoin heeft het geprobeerd
    maar WIJ , de BLIJE BANK gaat het niet proberen, nee wij gaan het maken (en breken 🙂 )

    komt bij ons, zet uw geld nu op onze rekening, investeer bij ons maar snel want :
    Rien ne va plus
    hocus lucifer pocus pas
    en! het geld is niet meer van u

 3. Martin Vrijland schreef:

  Dank je wel voor je interessante link. Ik ga het zeker bestuderen.

 4. Martin Vrijland schreef:

  En wie betaalt al die mensen allemaal? Ach, natuurlijk: het zijn allemaal vast vrijwilligers met een goede baan, zeer degelijke universitaire opleiding en mensen met goede posities in de maatschappij. Een degelijke bank met degelijke betrouwbare mensen 😉

  https://deblijeb.nl/over-ons/wie-zijn-blij.html

 5. Martin Vrijland schreef:

  En die piramide zullen we hem maar vergeven…da’s perongeluk..sorry niet over nagedacht

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/08/United-People-Foundation.png

  • ldbroersma schreef:

   Ik heb met dat artikel een begin gemaakt hoop ik, want er valt nog wel meer te schrijven over deze bank. M.i. zeker niet een initiatief van een gewone burger, maar het zorgvuldig uitgezette plan van de bankierswereld om dit concept wereldwijd te introduceren. Je kunt het rangschikken onder 1 wereldregering, 1 wereldreligie etc. onder leiding van de U.N.

   Het is ook frappant dat Irma Schiffers zich nu heeft losgemaakt van De Vrije Media. Dat was dus niet meer dan een kanaal om dat verhaal te slijten ofwel onder de aandacht van de mensen te brengen eerst in Nederland en Belgie. De voorlichtingsbijeenkomsten zijn ook een soort oefeningen en sessies om de reacties te peilen en informatie te verzamelen. Om vervolgens via youtube een grote klapper te maken. Via dat kanaal is het, via via via, onder de aandacht van miljoenen mensen gebracht, wereldwijd: christen, islamiet noem maar op. All together now.

   De wijze waarop: daar is zorgvuldig over nagedacht en zorgvuldig gepland. Een bijzonder slimme en gewiekste strategie. Zoals je in je artikel uitlegt.

   De Blije B. is gevestigd in Zwitserland, hoe kan het ook anders, nietwaar. Hun concept zal zeker verder worden ontwikkeld en vervolgens worden uitgezet naar andere banken, schat ik zo.

   • Martin Vrijland schreef:

    En het concept van werken zonder rente trekt misschien wel de meest ideale doelgroep aan: de islamitische.

    Het is allemaal ze geraffineerd.

    • ldbroersma schreef:

     Dat kun je wel zeggen! Toen een ambtenaar van het ministerie zich op de TV versprak: hij vertelde bij de vorige crisis dat de overheid geld leende op de kapitaalmarkt van Saoedi Arabie, tegen meen ik mij te herinneren 7,5%, moest Willem Alexander zich daar spoorslags vervoegen. Althans zo heb ik dat bezoek indertijd geinterpreteerd. Dus moet er een vorm worden gevonden om die twee geldsystemen, westers en islamitisch bankieren bij elkaar te brengen.

     Bijgaand hoe Irma Schiffers zich introduceerde bij de Vrije Media, hoe kan het ook anders, in een setting/opstelling met een spiegel. En spiegels, las ik, worden gebruikt bij MK-Ultra programmering.
     https://youtu.be/qW2-K6dhaKE

 6. Arend Zeevat schreef:

  Martin.

  Toen ik zijn eerste interviewfilmpje zag, had ik ook al zo mijn bedenkingen en het tweede versterkte die alleen maar. Met name dat een zogenaamde ingewijde zonder consequenties zijn onthullingen kan doen verbaasde mij zeer. Ik ben niet eens een ingewijde, maar ben in mijn strijd tegen het kindermisbruik in NL en tegen Jeugdzorg wel op financieel, emotioneel en maatschappelijk niveau kapot gemaakt. Gelukkig heb ik een groot herstellend vermogen!

  Met Irma Schiffers heb ik vorig jaar een akkefietje gehad n.a.v. het laten blijken van mijn onbegrip t.a.v. haar blijvende steun voor de voormalige internetguru Zen Gardner, die jarenlang een leidende positie had in de kinderen misbruikende sekte Children of God.

  Maar Martin voor alle duidelijkheid moet ik toch nog even melden dat jij, in ieder geval voor een deel, je isolement ook aan jezelf hebt te danken. Ik kan me nog herinneren hoe jij mij van jezelf hebt afgestoten. Zo kan ik me nog herinneren dat je, toen ik nog Facebook had, je mij benaderde voor een steunbetuiging aan jou betreffende iets. Ik weet niet meer wat. Maar toen ik met redenen omkleed aangaf dat ik dit betreffende dat onderwerp niet wilde, werd ik door jou op een nogal verbaal agressieve manier in het kamp van de tegenstander geschopt en ontvriend op FB. Ja, daar maak je natuurlijk geen vrienden mee. Jouw benadering is soms nogal agressief en veroordelend. Hoewel ik de indruk heb dat je in de loop der tijd wel iets milder bent geworden.

  • Martin Vrijland schreef:

   Ja dat betrof de Micha Kat zaak. Ik heb jou daarin niet benaderd, maar jij schreef nogal fanatiek hele epistels op mijn Facebook-tijdlijn ter verdediging van Kat. Het was duidelijk dat jij me daar toen (net als de rest van de alternatieve media) ook in afviel en ik vond dat dat toch wel echt een misser van jouw kant was Arend. Ik heb je niet persé agressief verwijderd, maar heb juist heel zacht op de muisknop gedrukt 😉 Ik weet niet of je nog steeds niet doorziet dat Kat de boel in de maling genomen heeft, maar wat mij betreft is dat een soort graadmeter.

   En dat die zaak heeft geleid tot “een soort isolement” is me duidelijk. Alleen ik zit liever in een isolement (t.o.v. de alternatieve media) dan onderdeel uit te mogen maken van een clubje dat zichzelf tegen ongewenste nieuwkomers beschermd. In die zin beschouw ik dat dus niet als een isolement, maar gewoon als “mijn eigen pad volgen en me niet laten beïnvloeden”. Een isolement voelt pas als een isolement als je graag onderdeel van iets uit wilt maken. Ik omschrijf dus geen isolement, maar ik beschrijf het praktische feit dat ze je mijden en soms zelf bestrijden.

   Ik denk dat het steeds duidelijker wordt dat praktisch de gehele alternatieve media controlled is. Dat jij dat misschien niet bent geweest, is misschien wel de reden dat je ook kapot moest. Daarvoor ken ik je zaak niet goed genoeg. Het wordt steeds duidelijker dat ongewenste onderzoekers niet in de alternatieve media gewenst zijn. De alternatieve media is wat mij betreft volledig ongeloofwaardig geworden. Extra reden om gewoon door te gaan en mensen te prikkelen om weer ZELF na te gaan denken i.p.v. voorgekauwde materie te slikken.

   • Arend Zeevat schreef:

    Bedankt voor de verheldering Martin. Ik verkeerde toen blijkbaar nog onder de hypnotiserende invloed van Kat. Ik heb daarna mijn ontnuchtering ook ruimschoots gehad.

    Verder ben ik het geheel met je eens. Ook ik zit nog steeds in een isolement, maar dat heeft ook andere persoonlijke redenen.

    • Martin Vrijland schreef:

     Dat begrijp ik gezien de voorgeschiedenis misschien ook nog wel. Het duurde bij mij ook even voordat ik Kat doorhad. Het is ons vergeven 😉 Maar het is wel verbazingwekkend dat jij ook geruïneerd bent en dat is misschien toch een teken aan de wand dat je site te groot werd en jij weg moest.

     Ik heb je net toegelicht dat het woord ‘isolement’ niet van toepassing is, dus ook het woord ‘ook’ in jouw opmerking.

     • Arend Zeevat schreef:

      Okay, verkeerde woordkeuze op basis van een verkeerde interpretatie. Niets menselijks is mij dus vreemd.

    • ClairVoyance schreef:

     Arend, jij bent een groot vraagteken voor mij.(ik is voorheen PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling)
     Ik heb vrij veel van je geleerd want ik heb al je uitzendingen beluisterd.
     Wel vond ik je meestal behoorlijk vaag en kon ik er geen chocolade van maken.
     Met de zaak Kat en de het gegeven dat je je ooit valselijk hebt uitgegeven voor psychiater Willemuijn was voor mij de maat vol.
     We maken allemaal fouten, maar ik heb nog steeds een vraag.
     Ik zal je die vraag later vanavond stellen, ik ga nu m’n kreeftenpotten checken.
     en dineren ,tot laters.

     • ClairVoyance schreef:

      Arend. Ik ben blij voor je dat die 150.000 euro boete is kwijtgescholden. Wat zal dat een opluchting zijn geweest voor je. Het roept bij mij wel vragen op, maar laat dat maar zitten. Dan heb ik nog wel een andere vraag.
      Ben je nog bevriend met Rob van der Zon of is de liefde over?
      Vlak voor de zogenaamde zomerstop van Argusoog-welk jaar was het- deed hij een bizar toneelstukje tijdens de radiouitzending, hij acteerde-maar wel enorm slecht-dat er een paar heren van de politie aan de deur stonden.
      En hij was bezig een tesla machine te bouwen en moest enkel nog wat draadjes aan elkaar koppelen begreep ik. Is dat gelukt?
      Of kunnen we Rob van der Zon ook als bedrieger bestempelen, wat denk jij.
      Hopelijk kun je hier een duidelijk antwoord op geven.Ik denk dat het belangrijk is om je van bedriegers te distantieren en een standpunt in te nemen.

     • ClairVoyance schreef:

      Hier legt de geitenwollensokken knuffelbeer in geiten-wollige bewoordingen uit hoe het allemaal werkt. Zelfde geleuter als hij uitzending na uitzending deed bij Argusoogradio.
      Deze voorstelling was in 2013. Dus 4 jaar geleden….. En ik neem aan dat hij heden ten dage nog steeds hetzelfde praatje houdt , met NUL resultaat lijkt mij.

     • Arend Zeevat schreef:

      Beste ClairViance.

      Je pseudo doet vermoeden wie daar achter schuilt. Hetgeen wordt bevestigd door de rest van je reactie, waarin vijf jaar na dato nog steeds weer de inmiddels al lang leeg gemolken oude koeien weer eens uit de sloot worden gesleurd. Maar goed het is me echt te min om daar nog weer op in te gaan.

      Dat toneelstukje van Rob van der Zon weet ik helemaal niets van.

     • ClairVoyance schreef:

      Bedankt voor het heldere antwoord.

      Waarschijnlijk ben ik gewoon in de war inzake Rob van der Zon en het politiebezoekje tijdens de uitzending van Argusoog.

   • Arend Zeevat schreef:

    Rob van der Zon is na Argusoog doorgegaan via Frontier Radio. Het kan zijn dat hij het door jou gehoorde toneelstukje daar heeft opgevoerd in het programma ‘Gedonder op vrijdag’.

    • ClairVoyance schreef:

     Bedankt voor je reactie.
     Dat zou best kunnen. Frontier Radio was immers ook elke week een totale mindfuck.
     En dan moet ik nog een foutje herstellen. Wat betreft die boete/loonbeslaglegging door jeugdzorg Noord Holland van 150.000 euro, dat moest zijn 160.000 euro.
     En daar kwam nog eens 110.000 euro boete,geeist door jeugdzorg Zoetermeer bovenop. Je schuld aan deze 2 clubjes zou cumulatief dus eigenlijk 270.000 euro zijn.
     Ze wilden volgens jouw verhaaltje- want meer dan een verhaaltje is het imo niet- je de boete kwijtschelden als je zou stoppen met de smaad en laster tegen bureau jeugdzorg.
     Je gaf aan hier niet mee akkoord te gaan
     Je zei in die uitzending van 14 december 2012: ”Met sociaal economische moordenaars wordt niet onderhandelt.”
     Toch zijn die boetes kwijtgescholden, maar waarom roep je hier op de site dat je financieel helemaal bent kapot gemaakt.

     Je zegt die woorden in de hieronder geplaatste argusoog uitzending bij minuut 17:16.
     Ik zie trouwens namen staan zoals Frides Lameris.
     Even voor de lezers alhier:
     Deze Frides Lamerus,emeritus hoogleraar en schijnbaar tevens AIVD agent speelde ook al een belangrijke rol in het vertroebelen van het water in de Vaatstra zaak.

  • Notis schreef:

   Beste @Arend Ieder reageert nu eenmaal op zijn of haar 1) manier!
   Ook ik en ik ken vele mensen 2) die ook op hun manier niet zo een beetje maar totaal zijn vervreemd van hun familie, vrienden en kennissen en vaak zeer aimabele mensen zijn met goed inzicht, gevoelig en ontwikkeld. Deze verleden fase met jou, met Martin en allen hier is achter de rug: OP met Nieuw ELAN!

   Ach, soms zijn we iets te gevoelig en soms niet gevoelig genoeg.
   Echter met humor 🙂 🙂 🙂 redden we ons zeker. Humor is ontwapenend in het intermenselijke verkeer en tegen over onze tegenstanders c.q. onze onderdrukkers: dodelijk.

   1) Niet gender neutraal 😉
   2) Gender neutraal 😉

   • Arend Zeevat schreef:

    Notis.

    Een ware reactie.

   • Notis schreef:

    “Alleen voor niets gaat de zon op”

    Die van Zon video: Wat een bull-shit(jaja) geklets. Als de energie gratis is dan zullen de oorlogen wel over zijn. Nou dacht het niet, er zijn nog genoeg zaken waar de heersende psychopaten oorlog over zullen blijven voeren.
    – Let wel even op de voorklapper bij zn betoog over oorlog, de rest vd zaal gaat enth mee.
    -Even je harde schijf wissen. Pardon mijn hoofd en geheugen is geen harde schijf hoor, menier van Zon.
    -Haha op 7.18 komt nog een geitewollensokkenneus binnen die te laat was.

    Energie evenals materie kan niet uit het ‘niets’ gemaakt worden noch tot ‘niets’ vergaan zegt een van de natuurkundige wetten, waar ik aan kan toevoegen dat nooit niets tot iets kan worden, noch iets zomaar verdwijnt in het niets, hoewel ik voor deze nietsjewo (lees: van Zon) een uitzondering wil maken 🙂 😉

    • Notis schreef:

     Deze wetten (redelijk bewezen zowel theoretisch als praktisch) zijn onverminderd van toepassing op “entiteiten” als Menier van Son, menier Rutte, miefrouw Hennis Plas…enz, mienier van der SchEUr etc etc (ja je beschEUrt je over zoveel onbenul) en heel veel buitenlandse mienieren en miefroauen zoals Trumpie, Lasgarde, Junckie, etc etc:

     Al deze onbenullen resp. psychopaten resp. egomoordnarcisten zijn “NIETS” en zullen ook nooit “WAT” worden.
     😉

 7. Martin Vrijland schreef:

  Een lijstje supporters van Ronald Bernard:

  Wanttoknow
  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/de-kindermisbruik-beerput-verder-open/

  Earth Matters
  http://www.earth-matters.nl/11/13839/verborgen-nieuws/real-big-power-onthullingen-door-insider-ronald-bernard-enndash-deel-2.html

  Ninefornews
  http://www.ninefornews.nl/schokkende-onthullingen-insider-bankenwereld/

  Worldunity.me
  http://worldunity.me/bankier-ronald-bernard-over-de-illuminati-interview/

  Pauwnieuws
  https://pauwnieuws.nl/news/660/voormalig-bankier-ronald-bernard-huilt-in-video-over-zijn-carriere-die-brak-op-pedofilie

  De Volkskrant
  https://www.volkskrant.nl/economie/van-burger-tot-bankier-is-geen-fluitje-van-een-cent~a4449137/

  Achterdesamenleving
  http://achterdesamenleving.nl/oud-bankier-legt-totaal-corrupte-geldsysteem-helder-nederlands/

  Coöperatieve Vrije Media
  https://cooperatiedevrijemedia.nl/2017/03/de-macht-achter-het-grote-geld-onthullingen-van-een-insider/

  Ella Ster
  http://www.ellaster.nl/2017/03/22/insider-vertelt-elite-vraagt-grote-offers-om-top-horen/

  Vitalifeiten
  http://vitalifeiten.nl/ronald-bernard-interview-a-must-see/

  Indigorevolution
  http://www.indigorevolution.nl/tag/ronald-bernard/

  Zeelandnet
  http://www.zeelandnet.nl/video/bekijk/video/24936/De_werkelijke_macht_onthullingen_door_insider_Ronald_Bernarddeel_2.html

  and the list goes on…

  Kortom de gehele alternatieve media en ook de mainstream media helpen dit verhaal te promoten..

 8. Notis schreef:

  Misschien voelen de machthebbers zich al zo machtig dat ze zich al onkwetsbaar wanen en nu rustig de schapen laten weten wie en wat zij zijn.
  Zo hopen zij dat de schaapjes in opstand komen, waarmee ze hun zoveelste fase van onderdrukking en uitroeiing van het ‘gemene’volk kunnen ingaan, uiteraard gezegend met de nodige luciferiaanse perverse moordzuchtige psychopathische rituelen.

 9. RamonvdWal schreef:

  @Arend Zeevat, ik mis je site argusoog zeker wel. Neem je ooit nog in overweging om dit weer eens op te pakken? Jij was een warm en betrouwbaar mens!

  @ Martin,

  Even over het logo, ook al via FB:

  Het db logo van De Blije Bank staat in spiegelschrift. Kunnen jullie je je nog die foto’s van het feestje van de Rothschilds herinneren incluis foto’s ? De uitnodigingskaart werd in spiegelschrift geschreven, zie hier… https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/0f/13/f9/0f13f9a652a0b3f304f7502bb9db6df5.jpg

  In spiegelschrift aangeduid, betekent dat het geschreven wordt vanuit een andere Realm/Dimensie. Deze dimensie die deze 3d software/matrix bestuurd. Deze anorganische, dode schepping consumerende wezens hebben uiteraard de bankensector in controle en besturen deze.

  Daaom is de db in het logo van Bernard uiteraard logisch omdat ze zich altijd moeten laten zien. Confusius zei het al, tekens en symbolen regeren de wereld geen woorden of wetten.

 10. Camaron schreef:

  Je ziet het heel vaak dat ze gebruik maken van NLP tijdens intervieuws. ‘Je moet het geweten uitzetten… er staat een prijskaartje tegenover’ en dan gaat ineens de duim omhoog. Om te zorgen voor de juiste vertaalslag in het onbewuste dat belazeren en bedriegen uitstekend is. Of kort voordat hij over kinderoffers begon maakte die een ‘zwaai-gebaar’ naar intervieuwster (zo doorzichtig) van wat ik je nu ga vertellen dat wist je nog niet en het is zeer schokkend en schiet theatraal lekker in de emotie want dan steek je me lekker aan en dan staat het goed op beeld. Van Staveren vind dat bijna alle Nederlanders ‘graag bedrogen wil worden’ om te willen leren hoe om te gaan met ‘high tech tiranny’. Dat vindt hij (zoals de criminele elite) een volgende stap in de ‘spirituele-transhumane’ evolutie hoe emotioneel en mentaal om te gaan als men buitengesloten en geisoleerd zal worden door een volledig aanstuurbare zombie-maatschappij en hoe meditatie kan helpen om opgewassen te zijn tegen nieuwe martelpraktijken. Is ook geregeld op de koffie geweest in samenspraak met dhr Messing. De gecontroleerde alternatieve media in dienst van de ‘nep Oranjes’ kreeg rond 2013 al in de smiezen op wie ze moesten jagen.

  Wat nog niet is, kan nog komen. https://wikikids.nl/Bataafse_Revolutie

 11. Camera schreef:

  Micha Kat kan op geen enkele wijze natuurlijk meer serieus genomen worden met z’n balkende
  geleuter.
  Op minuut 2;37 (onder filmpje) noemt hij een paar zaken ook nog eens op waarin hij geen flauwe notie had en vooral niets onderzocht in zaak Anass Aouragh wat heel Nederland destijds bezig hield. Martin Vrijland heeft daarover geschreven met onderbouwde feiten en onderzoeks vinding. De site toen klokkenluideronline(Kat) en Boublog(Boudintje) en nu Moud Oortwijn zijn slechts pappegaaien van deze site wat dat betreft en nog is de zaak Anass zeker nog niet ten einde. En er zijn veel zaken waar de zogenaamde alternatieve media hun vingers niet aan branden, kan ook niet anders is het einde verhaal voor hun. (Guido Jonkers met z’n oefenloze gezemel in de ruimte over MH17, de charlatan)

  Misschien wil Arend nog even meehelpen, zou super zijn

  Dit mannetje is in ieder geval ver door de mand gevallen en is af, gewoon negeren

 12. brain schreef:

  Dat hele Bernard toneelstukje is een grote psy-ops van/door de babelonische overheid.
  Het feit dat ‘ bernard’ geen cv heeft, en geen achtergrond van hem te achterhalen/controleren valt, zegt genoeg. is het wel zijn echte naam? Enz enz
  Wat een bull-shit verhaal van de babeloniers, masters in list en bedrag, aan jullie de Macchiavelliprijs.

 13. Notis schreef:

  Blije bank is ‘spiegelschrift’ voor Belazer bank \ Boze bank ! 😉

 14. brain schreef:

  Als ik het goed begrepen heb, is een enorm bedrag van 150.000,00 euro vwrschuldigd door Arend Zeevat aan hem kwijtgescholden. door wie? Wat is de tegenprestatie?
  Sorry vind dit erg verdacht.

  • ClairVoyance schreef:

   Ik heb altijd het vermoeden gehad dat die boete van 150.000 euro een dikke vette leugen is.
   Het zou-als ik het goed begrepen heb-te maken hebben gehad met valse aantijgingen tegen jeugdzorg of zoiets.
   Ik heb het donkerbruine vermoeden dat het een fairmongering hoaxje was. Angstzaaien dus. Maw, pas maar op met aantijgingen tegen jeugdzorg en de pedomaffia want ze maken je financieel helemaal kapot.
   Het probleem is een beetje dat Arend -net als van der Zon overigens- altijd zo vaag is in zijn bewoordingen dat het doorgaans erg moeilijk te begrijpen is waar hij het precies over heeft.
   De astrologe Lea Manders is, of in elk geval was, Arends partner.
   Lea heeft een politiek partijtje (duidelijk controlled opposition) genaamd Mens&Spirit.

   Er was ooit een nep-debat in een radio uitzending met Oldenkamp van de SOPN en Mens&Spirit, waaruit ik uit opmaakte dat deze twee partijen niet mochten samenwerken van hun broodheren, maar voor de vorm dus een nep debat hielden. Misschien is de radiouitzending nog te vinden online.
   Lea heeft/had banden met de burgermeester van Arnhem.(heb ik op foto’s gezien.)
   Dat is imo toch verdacht aangezien Arnhem een bolwerk van NWO-shills/pionnetjes lijkt te zijn.
   Dus als je de puntjes verbindt (connecting the dots) zijn er veel opmerkelijke zaakjes aan de hand in de oppositionele hoek.

   • ClairVoyance schreef:

    Wat zijn o.a de politiek marxistische puntjes die met elkaar te verbinden zijn:
    pro multi culturisme (a la Steve Brown ,Talk2Myra enz.)
    pro homo propaganda (a la Steve Brown,Talk2Myra enz.)
    Lichtwerkers
    Ufo’s ,niburu, Shuman Resonatie geklets.
    Tesla technologieen maar stelselmatig zonder de link met 911 te willen zien.
    Ridiculiseren en woorden verdraaien van Dr Judy Wood, en de bewijzen van Wood afdoen als ‘theorieen’
    Mudling the water inzake echte complotten.
    Verwijzingen naar 911-gatekeepers door figuren als bijv. Coen Vermeeren (911A&E, steven E Jones,Richard Gage. Coen Vermeeren organiseerde 911 gatekeepers lezing universiteit Delft.
    Niet de juiste vragen stellen(Steve B.Talk2Myra,Maria van WeAreChange,Irma Schiffers etc.
    Vaagheid, wollige taal inzake complotten.
    Anti-pseudoniemen gebruik.
    Symptomen van Meningnietus
    Selectief geheugenproblemen
    Geen tegenwerking of gespeelde tegenwerking zoals storingen tijdens uitzendingen.
    Voldoende financieen om allerlei projecten te starten.
    Deelname aan de zogenaamd Open Mind Conferenties.
    Basisinkomen promoters.
    Zielige persoonlijke verhalen,NLP technieken.
    zogenaamde gekken (geveinsde gekheid) die complottheorieen bespreken.(bijv.Maud Oortwijn,Micha Kat)
    Angstzaaien.
    Echte gekken (misschien MK ultra) inzetten. (bijvoorbeeld Anton Teuben)
    etc.etc.
    Combinaties van bovenstaande signalen.
    Als je alle puntjes verbindt ontstaat een tekening van Baphomet.

  • Connectingthedots schreef:

   Over Arend en de veroordeling is nog genoeg te vinden. Arend kon natuurlijk nergens iets aan doen. Hij was het slachtoffer. De welbekende slachtofferrol.

   Niet naar de zitting gaan, geen proceskosten betalen, maar wel lopen janken als er een deurwaarder op de stoep staat. De dwaas.

   Let the ride begin.

   Het begon met de veroordeling van de Hoogste tijd, Ben van den Brink en Arend Zeevat. Dat had alles te maken met de artikelen van en over Ben van den Brink mbt jeugdzorg en het opvanghuis waar Ben zijn dochters zaten. Maar waarom zou de hoogste tijd een dwangbevel ontvangen? Omdat de website Argusoog op naam van die stichting stond misschien?

   Argusoog Censuur – De Rectificatie
   https://www.youtube.com/watch?v=y_lrvMNVRZc

   Redacteur Argusoog opnieuw geïntimideerd met duizenden euro-claim
   https://web.archive.org/web/20121105090621/http://www.argusoog.org/redacteur-argusoog-opnieuw-geintimideerd-met-duizenden-euro-claim/

   Onder het bovenstaande artikel heeft destijds onderstaande reactie gestaan. Deze reactie is echter niet terug te halen via webarchive omdat reactie pagina 1 niet werd opgeslagen (er zijn echter mensen die het destijds hebben opgeslagen):

   “Luca; van Dinter zegt:
   26 oktober 2012 om 12:43
   @ Arend:
   Stichting De Hoogste Tijd heeft ook een dwangbevel ontvangen een tijdje geleden. Spijtig genoeg moest ik zo hard lachen en heb het van mijn bureau gegooid. Ook nooit meer iets van gehoord en zodoende vergeten, maar nu ga ik zondag (presentatie Vrije Mens) toch eens kijken of ik het nog terug kan vinden en dan zal ik uiteraard ff naar je scannen en mailen.”

   Intimidatie op intimidatie **Update: men gaat door**
   https://web.archive.org/web/20130521101506/http://www.argusoog.org/intimidatie-op-intimidatie-2/

   Jeugdzorg gaat tot het gaatje
   https://web.archive.org/web/20121115153917/http://www.argusoog.org:80/jeugdzorg-gaat-tot-het-gaatje/

   Drie intimiderende koppen koffie
   https://web.archive.org/web/20130731204132/http://www.argusoog.org/drie-intimiderende-koppen-koffie/

   Arend Zeevat neemt afscheid van Argusoog
   https://web.archive.org/web/20131102033556/http://www.argusoog.org/arend-zeevat-neemt-afscheid-van-argusoog/

   Uit bovenstaande link:
   “Ten aanzien van het loonbeslag kan ik nog melden dat de Nederlandse Kinderroof Maffia heeft besloten om, naar aanleiding van de veranderingen die er bij Argusoog plaatsvonden, het loonbeslag te beëindigen en mij de resterende schuld van zo’n € 160.000 kwijt te schelden.”

   Yeah Right.

   Hier de jammerende uitleg van Arend zelf:
   https://www.youtube.com/watch?v=y9vXpzEfeUI

   Waarom Arend Zeevat en Argusoog van de radar verdwenen:
   https://www.youtube.com/watch?v=uYB_8aJAh8s

   Antwoorden Luca van D:
   Uitleg over Luca van D. (de hoogste tijd), het Emma gebouw, VN resoluties, unesco bibliotheek en meer.

   • ClairVoyance schreef:

    Connectingthedots, super!!
    Ik had er de energie niet voor om alles op te zoeken, en m’n oude laptop met alle info is gecrashed en geen back-up natuurlijk.

    Kun jij ook de argusooguitzending vinden waar Rob van der Zon opeens zei dat er ‘een paar heren aan de deur stonden’ en dat bleek dan zogenaamd de politie te zijn?

    Maar wat kwamen die ‘heren’ dan doen? Is het verboden om een klets-wat-in-de- ruimte-radiouitzending te doen, of is wollig taalgebruik verboden,is knutselen aan een Tesla-coil verboden?
    Het sloeg helemaal nergens op, en het was overduidelijk heel slecht geacteerd ook nog eens.
    Zou geweldig zijn als jij of iemand anders alhier die betreffende argusoog uitzending nog kan vinden.

    Argusoog betekent: Ogen die niets ontgaan,zeer opmerkzaam zijn.
    Dus enkel Argusoog radio mocht opmerkzaam zijn, maar de luisteraars niet?
    De luisteraars worden dus geminacht.

    Ik bekijk altijd alles met argusogen,dus zeker als er opmerkelijke zaken gebeuren zoals in de betreffende uitzending en er plots boetes van 160.000 euro worden kwijtgescholden, en je tot op heden nog steeds durft te beweren dat je financieel kapot bent gemaakt. Daar klopt natuurlijk niets van.
    Dus Arend moet nu niet zeuren dat ik 5 jaar oude (zogenaamd) uitgemolken koeien uit de sloot dreg.

    • ClairVoyance schreef:

     volgens Arend was het door zijn collega Rob vd Z. opgevoerde toneelstukje waarschijnlijk bij Frontier Radio.
     Ik denk dat dat wel kan kloppen, ik mistte geen enkele uitzending van beide radioprogramma’s en heb ze-vanwege overeenkomstige content-dus mogelijk met elkaar verward. Dus Arend staat hier dan toevallig buiten.

    • Connectingthedots schreef:

     “Kun jij ook de argusooguitzending vinden waar Rob van der Zon opeens zei dat er ‘een paar heren aan de deur stonden’”

     Nee ik heb dat nooit gevolgd. Maar miss kun je dat nog terug vinden op de youtube pagina van Argusoog, of op de webpagina van Frontier (frontierworld), Hier heb je de directie link naar de ‘gedonder op vrijdag’ uitzendingen http://frontierworld.nl/radio/?cat=596

     En Arend heeft helemaal geen recht van spreken met zijn gejank (uitgemolken koeien uit de sloot). Complete families werden door de mangel gehaald. Alles wat op zijn site besproken werd was waar, en iedereen die dat tegensprak, had belangen of was van de (satanische) andere kant. Niets was te gek en alles was geoorloofd, zolang het maar paste binnen het plaatje dat door hen verkondigt werd. Je zou al die stukken (en reacties) over de Ben van de Brink kwestie en dat opvanghuis in Zoetermeer er eens op na moeten lezen. Je haren zullen recht overeind gaan staan wanneer je ziet wat er destijds allemaal geschreven en beweerd werd. Maar Arend was uiteindelijk natuurlijk het slachtoffer want hij werd op ‘financieel, emotioneel en maatschappelijk niveau kapot gemaakt’. Enige zelfreflectie how maar. Altijd weer die anderen! Maar hoe zou het alle andere mensen zijn vergaan die op zijn website door de mangel werden gehaald? Die werden natuurlijk niet emotioneel en maatschappelijk kapot gemaakt DOOR AREND?

     En dan heb je natuurlijk nog die willemuijn kwestie die je eerder aanhaalde. Ik heb dat wel meegekregen maar verder niet gevolgd, want hoeveel dieper kun je nog zinken als je als zelfverklaard psychiater online de diagnose MBP uitspreekt over de moeder van een op vreemde wijze omgekomen jongen? Nou dan heb je mijn inziens geen enkel gevoel in je donder, anders dan, een satanisch plezier te beleven aan het leed van een ander door het nog eens even extra diep in te wrijven. Over ’emotioneel en maatschappelijk kapot gemaakt’ gesproken.

     • ClairVoyance schreef:

      ik luisterde bijna elke uitzending van argusoog.Toen de van den Brink kwestie zich aandiende werd het mij een beetje te gek.
      Ik vond van den Brink erg simpel overkomen, raar praten en ik vond het verhaal erg over de top en ik had het vermoeden dat Ben niet zuiver op de graat was.
      Bij de Joris Demmink demonstratie ben ik meegelopen om te kijken welke agent provocateurs en dergelijke de leiding zouden nemen. Ben liep zo’n beetje voorop leuzen te schreeuwen. Disinfo-agent Sietze Planting met zijn ranzige paddenkop-die ik al vanaf zijn aandienen in de alt.media voor geen meter vertrouwde,bleek de optocht te leiden. Die stiekemerd is nu gelukkig dood.

 15. ldbroersma schreef:

  Ik blijf effe bij de bank zelf, want daar valt eigenlijk nog genoeg over te ontdekken en te schrijven. En ik wil hier de mensen waarschuwen.

  Over die eeuwigdurende certificaten: Ik zou zeker goed nadenken voordat je overgaat tot deelname want je komt er namelijk nooit meer van af en je zadelt er tevens je nabestaanden mee op. Eenmaal gekocht kun je de certificaten aan niemand meer overdoen en zelfs niet terug doen aan de bank.

  De nadruk wordt gelegd bij het uitkeren van rendement op die deelnames, maar de kosten worden nauwelijks uit de doeken gedaan, immers de bank blijft blij en optimistisch. Maar wat als de rendementen tegenvallen. Dan zullen de kosten door de deelnemers toch moeten worden opgehoest EEUWIGDUREND tot in de lengte van dagen van jezelf, je kinderen en je kindskinderen.

  Ach zo’n vaart zal het in de praktijk niet lopen? Tja dat weet je dus niet.

  Lees het volgende nog eens goed voordat je tot koop van een certificaat overgaat:
  https://www.deblijeb.nl/faq.html#rendement

  • ldbroersma schreef:

   De United People Foundation is de organisatie achter de Blije Bank. Het fenomeen van de Cooperatie wordt door hen nieuw leven in geblazen. Je mag dus inderdaad aannemen dat Cooperatie de Vrije Media van Ad Broere en vh Irma Schiffers, ook door hen, laat we het voorlopig houden op, geinspireerd is. Irma Schiffers heeft zich terug getrokken van Cooperatie de Vrije Media en richt zich met haar interviews nu op een veel groter publiek. Het artikel, waarin dit door Ad Broere werd aangekondigd is echter verdwenen, althans ik kan het niet meer terug vinden

   Terug naar de organisatie achter de Cooperatie de Blije B.
   Dat is dus United People Foundation.

   Van hun homepagina

   Welkom
   United People Foundation (UPF) is een stichting zonder winstoogmerk. Wij ontwikkelen en promoten innovatieve producten en diensten, welke dienstbaar zijn aan de samenleving. In samenwerking met derden verzorgen wij een gedegen implementatie van onze producten en diensten in de samenleving.

   Doelstelling
   De doelstelling van UPF is een bijdrage te leveren aan de realisatie van een goed beheer van al het leven, zoals beschreven in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM). Op 10 december 1948 is de UVRM door 48 Verenigde Naties (VN) landen ondertekend. Inmiddels zijn er 192 landen lid van de VN.

   Realisatie
   Vanaf 1948 tot op heden laat het leven zien dat de UPF doelstelling nog steeds relevant is. Een rechtvaardige samenleving komt niet uit de lucht vallen en vraagt om veel inzet en draagvlak. De overheid wil wel maar kan niet, omdat zij gevangen zit in een financieel systeem. Men zal dus alle verlangde realisaties zelf moeten doen.

   Producten en diensten
   Klik op Inspiratie om te zien wat de kracht van coöperatief verenigen is. Een samenleving van-, voor en door mensen. U leest er over in onze Doelen welke gaan over een Financieel systeem, Sociale zekerheid, Consumentenbelangen en Belastingsysteem. Het kan allemaal anders als we er werkelijk voor kiezen.

   Een bijdrage kiezen
   Wij ontwikkelen, adviseren, promoten en implementeren niet alleen. Wij verzorgen ook de uitgifte van Ledencertificaten voor onze eigen coöperaties in oprichting, zoals onder andere De Blije B (DBB). Bent u klaar met de huidige gang van zaken? Dan is de vraag: welke bijdrage kiest u voor een rechtvaardige samenleving?

   En inspiratie is blijkbaar het toverwoord.
   https://www.unitedpeople-foundation.org/inspiratie

   Maar met alle mooie rechten in het vooruitzicht.
   De realiteit is heel zakelijk, want bij de Blije B. koop je je voor eeuwig in. Voor eeuwig verbonden. Persoonlijk vind ik dat geen aanlokkelijk perspectief en dat is zachtjes uitgedrukt.

   • ldbroersma schreef:

    Tot slot: Hoeveel van die Eeuwigdurende Certificaten zouden de promotors van de Blije Bank zelf hebben aangeschaft?

    Wellicht willen de heren en dames, daar zelf openheid van zaken in geven.

    • Martin Vrijland schreef:

     Dank je wel voor je bijdrages. Ik denk dat het nog een nadere studie waard is en dat het misschien nuttig is om deze artikelenreeks in het Engels te vertalen (gezien de internationale aantrekkingskracht van Ronald’s acteerwerk).

     Als iemand zich aan wil bieden als vertaler dan hoor ik dat graag.

   • Camaron schreef:

    Nooit real-money (intrinsieke waarde van zilver en goustukken) onderbrengen en/of laten beheren door banken. Fiat-money is slavernij en moet samen met hun banken tot zinken worden gebracht. Ieder individu en/of gezin beheert zelfstandig de portefeuille. Op een grootschalige manier zal er wat moeten gebeuren door samenwerkingsverbanden aan te gaan met andere bewegingen en organisaties (niet nieuwe wereld orde controlled). Kwantitatief zijn er vele vormen van sabotage gevraagd in georganiseerd verband om de vijand een dreun te geven.

   • ldbroersma schreef:

    Ik heb nog niet geschreven dat ‘inspiratie’ blijkbaar het nieuwe toverwoord is of ja hoor daar hebben we de EU, van hetzelfde laken een pak.
    https://twitter.com/Europarl_EN/status/898157225553743872

 16. Notis schreef:

  @IdBroersma Dank voor de info en het werk daaraan.

  De Blije Bank (DBB) Haha wat een mop 🙂 🙂 ! Kennen we nog de DSB? Ook zo’n (h)eerlijke(?????????????) blije bank!!!!!!!! DBB= Duivelse Belazer Bank.
  Toujours cherchez la VVD:
  We weten hoe het is afgelopen met die DSB van Scheringa (kijk ook nog eens op deze site https://joop.vara.nl/opinies/vvd-ers-claimen-heldenrol-in-dsb-affaire ).

  Helaas het gewone volk trapt er (vaak) in. Vandaar de vele, vele waarschuwingen hier.
  Zegt het voort…..zegt het voort….zegt het voort TOT iedereen er van heeft gehoord.

  NB Let ook op de hoogdravende Poeha en idealistische maar vooral wollige bewoordingen waarin ze hun “shit” (Engels voor stront) dus beter waarin ze hun “stront” proberen te verkopen.
  Zie ik hier een opvallende overeenkomst met het geld ophalen voor zgn “Goede doelen”? Met bedelacties op de tv, met collectanten langs de deur etc etc etc etc etc etc.
  Hahaha mensen trapt er niet in 🙂 🙂 🙂

  O ja Misschien kunnen ze we bij de AFM of gewoon bij de gewone “corrupte” rechter aanklagen wegens het vals voorlichten van de consument! Ruiten ingooien mag niet want is eigen richting en geweld, dus doe dat vooral niet. 😉 😉

 17. ldbroersma schreef:

  Nog even terugkomend op dat Zwitserland. Ik ben op zoek gegaan maar kon het niet meer vinden. Op de website van Irma Schiffers wordt wel Malta genoemd.

  https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2016/05/12/76221/

  en in een commentar zegt ze dit:
  “Jolo, als je de uitzending beluistert zegt hij dat hij naar het buitenland uitwijkt, omdat Nederland dicht zit en alle nieuwe initiatieven zo goed als altijd blokkeert. Dus dat probleem wordt getackeld.”
  Ik kon het niet opbrengen om naar de uitzending te luisteren.

  Een ander punt dat ik onder de aandacht wil brengen is de Stichting United Peoples Foundation zelf die de cooperaties, waaronder dus de blije bank, opzet.

  Uit mijn werkzame leven weet ik me nog te herinneren dat vaak voor een constructie met aan top een stichting, waarin het bestuur dan zetelt, wordt gekozen om risico voor de bestuurders uit te sluiten. Soms is er sprake van een wirwar van bv’s, holdings etc maar met aan de top een stichting. En ik denk dat Ronald Bernard ook voor deze ,voor hemzelf en zijn team ‘vrijwilligers’, veilige constructie heeft gekozen.

  De leden zijn eeuwig eigenaar van de cooperatie en hebben ongeacht de hoeveelheid certificaten ( wat voor een commerciele onderneming aandelen zijn) 1 stem in de vergadering.

  Ik hoop dat jouw bezoekers dit lezen en wel drie keer nadenken voordat ze zich certificaten aanschaffen.

  Het zou netjes van de stichting zijn geweest als ze de mensen, net zoals het nu bij de aanschaf van aandelen het geval is, op de risico’s wijzen. Ook qua aansprakelijkheid.

  En verder mis ik dus een organisatieplaatje, waarin ook duidelijk wordt hoe de juridische verhouding wordt tussen het bestuur in de stichting en de leden in de coöperatie. En dus ook hoe het is geregeld voor de bestuurders mbt de juridische aansprakelijkheid. Hoe verhoudt zich dat tot de coöperatie.
  Dat zijn belangrijke issues voor de mensen om te weten, Martin.

  Tot slot: wat United People Foundation promoot past qua gebezigde kretologie uitstekend bij de plannen van de UN en de EU. Het is, zeg maar, communisme dat wordt gepredikt maar gegoten in een modern en populistisch jasje.

  Telkens wordt door Ronald Bernard & Co en via de media benadrukt dat het een burgerinitiatief is. Een bank voor en door de burgers. Dat zit m.i. toch een beetje anders in elkaar. Maar goed dat is vooralsnog mijn schatting. Jij en nog iemand zijn dus van plan om verder in deze materie te duiken. Ik hoop dat ik jullie en wie weet anderen die dit lezen, hiermee wat op weg heb geholpen. Ik hoop ook dat je zult kiezen voor een inhoudelijke en zakelijke benadering van dit fenomeen.

 18. PeterB schreef:

  Martin, Vraagje: wie is Janneke Monsterman? Kan er niets over vinden? Groet.

  • Martin Vrijland schreef:

   Ja dat is een typfout
   Moet geloof ik zijn Monshouwer..

   • PeterB schreef:

    Martin,

    Kun je me dan uitleggen waarom zij veroordeeld wordt?

    Ik heb een paar van haar boeken gelezen en ik heb sterk de indruk dat ze als journaliste de waarheid probeert te achterhalen die schuilgaat achter allerlei zaken.

    Laatst heeft ze ook lezingen over de onware berichtgevingen over Syrie gegeven samen met Pater Daniel Maes (zie ook op YT). Beiden met een duidelijke boodschap dat onze Atlantische media volledig verziekt zijn.
    Zij komt mij toch wel authentiek, eerlijk en serieus over?

    Groet.

    • Martin Vrijland schreef:

     Je hebt sterk de indruk..dat is de bedoeling van een goed vangnet..dat je sterk de indruk van oprechtheid krijgt.
     Zij focussen op politieke misstanden, maar zullen niet de keiharde leugens in de media ontmaskeren waarbij psyops of hoaxes gebruikt worden om het volk in de acceptatiemodus voor nieuwe maatregelen te krijgen.
     Ze zullen hooguit je aandacht focussen op de CIA, maar nooit op de AIVD. Ze zullen het hebben over een deep state, maar je wijzen op een gecontroleerd stukje taartpunt van de grote taart.
     Ze zullen wel spreken van valse vlaggen maar het bestaan van hoaxes afvlakken of ontkennen.

     Laat jij een dief die jaren bij een boevenclub heeft gezeten en zegt zich bekeerd te hebben op je portemonneee en autosleutels passen? Vast wel als hij zich tot de Heer bekeerd heeft en een boek geschreven heeft over de boevenclub…

     Ik niet.

   • ClairVoyance schreef:

    ”Hoe betrouwbaar is het nieuws?” Okay.
    En hoe betrouwbaar is Coen Vermeeren en hoe betrouwbaar zijn zijn gasten?
    Ik weet dat Coen niet deugt. (heb ik al meermaals toegelicht). En na het bekijken van dit interview weet ik dat zijn gasten van diezelfde club zijn.
    Ben ook wel benieuwd waar zij voor veroordeeld zou zijn. Klopt niets van.
    Er klopt teveel niet van wat ze zegt. En dan heb ik het nog niet over die Cees Hamelink.
    Het is voor mij overduidelijk. De grapjes die tussendoor steeds gemaakt worden hebben als doel het publiek te hypnotiseren. Een veel gebruikt truukje.

    • ClairVoyance schreef:

     bij minuut 16:50 wordt het misschien duidelijk.
     bij minuut 16:55 tussen neus en lippen ”Je maakt wat mee” bla bla bla.
     Tuurlijk Cees. Je maakt wat mee.
     Wie gelooft deze shit? (natuurlijk vermengd met een beetje waarheid die naar buiten mag komen)
     Het toontje, de ”grapjes”. Het is allemaal zo overduidelijk een toneelstukje. Maar ja, ik noem mijzelf niet voor niets Clair Voyance.
     Dus gewoon in de zin van Het Helder Zien. En misschien is het wel een gave. Als ik zie dat hele kuddes waarheidszoekers het allemaal niet zien lijkt het daar wel eens op.

    • ClairVoyance schreef:

     minuut 4:58 Cees hoopt dat ie op een dag dood neervalt tijdens college geven. Dat hoop ik ook.
     bij minuut 5:14 gevolgd door wat megalomanie, weer gevolgd door nonsens grapje.
     Maar okay. Moet kunnen…. Maar die tante vind Timmermans besmet vanwege V.N?
     Maar dan wel aan tafel zitten (en niet als antagonist) met de voormalig adviseur van de V.N Kofi Annan.
     minuut 16:18:
     En alle auto’s in Nederland reden met zo’n ”wij staan achter israel” op de auto.
     Ja, dat kan ik me ook nog goed herinneren Professor Cees. (deze man geeft dus college’s op universiteiten)
     minuut 16:42: Tijd voor weer een grapje Cees. Zeg maar dat je wel een sex maniak lijkt. Zoiets doet het altijd goed, ook al slaat de opmerking eigenlijk nergens op.
     minuut 20:30: ”Ik denk niet dat journalisten leugenaars en bedriegers zijn, maar ze doen vaak hun huiswerk niet goed”
     Bedankt voor de uiteenzetting van hoe het eigenlijk allemaal in elkaar steekt professor Cees.
     U is een geweldig spreker. Het is het college geld wel waard.

 19. PeterB schreef:

  M.i. Onjuist. Ze vertelde o.a. dat ex minister Koenders, die dus financiele steun aan ISIS heeft verleend, bij de AIVD heeft gewerkt. Ook Frans Timmermans heeft een dergelijk verleden, of in ieder geval bij de UN en is dus volgens haar besmet.
  Hoewel ze gematigd overkomt en inderdaad geen revoluties preekt of teweeg brengen, kunnen ze toch oprecht onwaarheden naar boven brengen.

 20. Cimi.L schreef:

  Waar ik nu heel erg benieuwd naar ben, is of jullie kunnen geloven dat er zulke satanische rituelen bestaan. Ik zelf geloof het namelijk wel en zou ik niets liever willen om dit probleem aan te kunnen pakken, alleen weet ik niet waar ik moet beginnen. Elke keer beland ik weer ergens in een intellectuele discussie met meningen en oordelen over een persoon die wel of niet de waarheid spreekt over zijn/haar ervaringen.

  • Camera 2 schreef:

   @Cimi.L
   Zit niet te janken en doe dan zelf onderzoek en kom daarna terug met je bevindingen
   maar laat je niet afhankelijk zijn.
   Dus na na een paar maanden of jaren zien we je terug met je eigen bevindingen

   bij voorbaat dank

  • De Loonslaaf schreef:

   Zoals ik het ervaar :), is het aanpakken van het probleem op aarde een collectief iets. Om deze reden probeert Martin de ogen van zoveel mogelijk mensen te openen, met het doel dat zij stoppen het systeem hun energie (tijd, aandacht en inspanning) te geven. Helaas kan één individu (of een paar) de wereld niet redden. Een wereldoorlog kan enkel niet doorgaan, indien een kritieke massa weigert aan die onzin mee te doen. Helaas zijn de mensen nog altijd bezig met door het systeem gecreëerde banen… werkgelegenheid, carrière, brood op de plank. De economie moet groeien! Ook moeten we betalen voor het stukje grond waar we op leven met fiat geld! Ik kan er niets aan doen, want ik heb kinderen… dus blijven we in de vicieuze cirkel gevangen zitten, waarbij we het systeem blijven steunen.

   Wanneer het systeem in kracht verliest, dan gaat de energie niet meer verloren aan het onderdrukken van het collectieve bewustzijn op aarde. De rat race zal verdwijnen en daarmee de angst om een behaalde positie in het systeem te verliezen. Maar ja… de grote ego’s houden juist met hun goed betaalde functies het systeem in stand en de gele hesjes vragen aan de machthebbers en de grote ego’s zich te gedragen. Wanneer zetten de ontevreden mensen deze machthebbers gewoon eens buitenspel? Naar mijn mening zal dat op één of meerdere plaatsen beginnen, waar de mensen zelfvoorzienend gaan leven. Mensen gaan dan zien, dat het huidige systeem totaal overbodig is. Het systeem wordt dan vanzelf overbodig en wellicht worden de mensen dan ook nog eens wakker. Maar ja, de machthebbers doen er alles aan dat de mensen hun energie aan het systeem blijven geven: gele hesjes aandoen, protesteren, stemmen op een nieuwe belofte, die nieuwe telefoon is ook wel handig… en na het televisiekijken wel op tijd naar bed, want ze moeten de volgende dag weer helpen het systeem in stand houden in ruil voor wellicht de meest recente religie: geld.

   Als het systeem valt en de mensen hun volledige bewustzijn terug weten te krijgen, dan hebben de satanische entiteiten hier niets meer te vertellen. Wat zal eerst gaan? De kip of het ei? Het vallen van het systeem of de groei in bewustwording van de mensheid?

   • Cimi.L schreef:

    Dan denk ik het laatste. Mijn inziens proberen de machthebbers juist het systeem in stand te houden door de mensen af te leiden en ze in onwetendheid te laten.
    Het vasthouden van hebzucht en afhankelijheid creëren van materiele zaken en dus materiele ‘bewijzen’, om te kunnen inzien dát er problemen zijn en de waarheid verdraaid is/wordt.
    Groei in bewustwording van de mensheid activeert tevens het empatisch vermogen, om dan collectief het probleem op aarde aan te wìllen pakken.

    • ClairVoyance schreef:

     Cimi, Ik begrijp je niet helemaal. Welk systeem willen de machthebbers volgens jouw visie in stand houden?
     En welk probleem (1 probleem dus) op aarde willen we dan collectief aanpakken?
     En wordt het dan uiteindelijk een soort van luciferaans communistische dictatuur systeem of doel je op (na berechting van de ”usual suspects”) totale anarchie (mijn voorkeur) en na uit-kristallisatie (de chaos die met anarchie gepaard zal gaan) misschien een soort van meritocratie of iets dergelijks?
     Want met een dictatuur hebben we nog steeds een probleempje. Geen vrijheid en zo.
     Laat je fantasie maar de vrije loop hoor, dat mag best.

  • ClairVoyance schreef:

   Cimi, ik heb daarvan nooit geloofwaardige verhalen gevonden.
   Jij wel? (Dus dan bedoel ik puur satanische rituelen waar kinderen worden geofferd).

   • ClairVoyance schreef:

    Cimi, dus dat scheelt weer een hoop gedoe. Niet bestaand probleem opgelost.

   • Cimi.L schreef:

    Als nuchtere Hollander geloof ik zeker wel in satanische rituelen,/- programmeringen, mk-ultra, monarch,- mindcontrol, en buitenaards leven.
    Ik geloof niet in een god en hang nergens angstig aan vast.

    • ClairVoyance schreef:

     okay. Maar daarom zei ik ook PUUR satanische rituelen. Want dikwijls verschuift de discussie dan al snel naar MK ultra , kindermisbruik etc. Ik heb het over waar we het over hadden. Satanische rituelen waar Ronald Bernhard het over heeft, dus waar kinderen worden misbruikt en geslacht .
     Het heeft er namelijk alle schijn van dat er een paar MK-ultra slachtoffers rondlopen die geprogrammeerd zijn om verhalen te vertellen over satanische rituelen.
     Als je die verhalen dan goed analyseert dan kloppen er een aantal zaken niet.
     Zo horen we meerdere slachtoffers met hetzelfde verhaal dat ze als kind werden rondgevlogen naar kastelen waar de satanische rituelen plaats zouden hebben gevonden.
     Maar als je dan hoort dat in Kasteel X aanwezig waren bijv. Prins X, de directeur van multi national X, acteur X, zanger X, president Reagan, Meneer en mevrouw Clinton. bankier Ronald Bernhard etc. etc. Dan probeer ik me voor te stellen hoe dat dan is gegaan. Er werd haar dus eerst verteld : “”we zijn nu in Kasteel Drakenkop en we zullen je even voorstellen aan de beroemdheden die je straks gaan onderwerpen aan een satanisch ritueel,”
     Zo werkt dat natuurlijk niet. Als je daar dan echt een satanisch ritueel zal ondergaan zullen ze je ook wel slachten en opeten. Nee, tuurlijk niet, ze laten je weer gaan zodat je op internet kan vertellen wat je allemaal hebt meegemaakt. De satanisten of luciferanen houden wel rare rituelen zoals bij de opening van de Gothard tunnel en Spirit Cooking en dergelijke, daar zijn we het over eens.

     • ClairVoyance schreef:

      Uit de oude doos. Bewezen een hoax/psy-op. Het toneelstukje van Toos Nijenhuis. Als je deze shit gelooft heb je serieus een probleem.
      https://www.youtube.com/watch?v=dQofKwEEdSw

      De volgende video vond ik een uur geleden. Ik haakte pas af bij minuut 21:40. En dat verdient een complimentje dacht ik zo.

     • ClairVoyance schreef:

      Fiona Barnett zojuist bekeken. Zelfde laken een pak.
      Maar als ik dan de reacties onder de video lees dan slikt bijna iedereen het voor zoete koek.

 21. ClairVoyance schreef:

  En dan heb ik ook nog wat interessants mbt MK-ultra-achtige contouren.
  Julian Assange groeide op in een sekte. ”The Family”
  De getuigen zijn duidelijk authentiek.
  Kijk eerst even bij minuut 24:42. Daar hebben we Julian.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten