Rutger Bregman roept op tot een fascistisch VN regiem

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 1 december 2019 8 Comments

bron: ted.com

Rutger Bregman de inmiddels wereldwijd bekende schrijver, vanwege zijn toespraak tijdens het World Economic Forum, deed enkele opmerkelijke uitspraken in een recent interview. Meestal als iemand zoveel media-aandacht krijgt, hebben we te maken met iemand die de agenda pusht achter het masker van de sympathieke criticaster. Dat zien we bij Greta Thunberg, dat zien we bij Rutger. Van Greta Thunberg weten we inmiddels dat haar eigen overgrootvader de global warming theorie bedacht en zichzelf beloonde met een Nobelprijs, omdat hij mede oprichter van dat prijzeninstituut was. Svante Arrhenius beloonde niet alleen zichzelf met een Nobelprijs, maar ook zijn vriendjes. Wetenschap was toen dus al een kwestie van vriendjespolitiek en niet zozeer van de waarheid.

Opmerkelijk bij deze domineeszoon, Rutger Bregman, is dat hij zeer welbespraakt is en het moet niet verbazen dat hij op die genetische kwaliteit geselecteerd is, om als televisie- en podcastdominee van de klimaat-hoax-kerk op te mogen treden en vele gelovigen te werven.

In een interview op de website zwijgenisgeenoptie.be doet Rutger nogal opmerkelijke uitspraken. Feitelijk roept hij op tot een totalitaire staat die van bovenaf keiharde maatregelen oplegt. Voor uw beeldvorming heb ik het manuscript van dat gesprek hieronder uitgetypt. Om het filmpje te kunnen zien, moet u namelijk eerst uw email adres op die website achterlaten en dat maakt u dan meteen target van de fanatieke evangelisten van die nieuwe kerk.

Lees hieronder wat Rutger in prachtige dominee’s woorden verpakt en laat eens rustig tot u doordringen wat er nu eigenlijk echt gezegd wordt:

Bij klimaatverandering verandert eigenlijk alles en daar worstel ik nu het meest mee als ik heel eerlijk ben. Dus ik ben ontzettend enthousiast over die burgerpanels, burgerbegrotingen. Ik vind het briljant waar David mee bezig is geweest. En niet alles lukt, maar het is zo goed om in die richting te experimenteren; er gebeurt zoveel moois dan. Als je aanneemt dat de meeste burgers gewoon iets willen bijdragen en ook creatief kunnen zijn, constructief en als je ze toegang geeft tot experts. Dat is echt fascinerend! En als iets een medicijn is tegen cynisme, is het gewoon: daar een keer bij zijn.

En tegelijkertijd het lastige, als je het hebt over klimaatverandering, is het punt dat we geen tijd hebben. We hebben gewoon geen tijd. We hebben echt haast, haast, haast. Dus IPCC, de klimaatwetenschappers van de VN, zeggen: “Als je binnen de anderhalve graad wilt blijven? Ja, dan moet je dingen doen die nog nooit eerder vertoond zijn in vredestijd”. Dan moet je in 2030 gehalveerd zijn, mondiaal in je emissies; 2050 moet je op nul zitten. Ook voor twee graden moeten we..ja dan moeten er echt dingen gaan veranderen.

En dat is het ding. Je hebt die beroemde uitspraak van Oscar Wild, die zei: “The whole trouble with socialism is that it takes too many evenings”. Het kost te veel tijd. En daar maak ik me zorgen over. Daar maak ik me echt zorgen over. Of we met klimaatverandering de tijd hebben.

Als je kijkt naar de mobilisatie van de Verenigde Staten tijdens de tweede wereldoorlog. Dat is een vergelijking die om de havenklap wordt gemaakt door klimaatactivisten; van: “We moeten dat doen. Industriële mobilisatie”. Ja, dat ging niet met burgerpanels. Dat ging niet met co-creatieve brainstorms op lokaal niveau weet je. Zo ging dat niet. Dat was top down! Snoeiharde technocratische mobilisatie van gewoon het Witte Huis en een president Roosevelt die er de zweep over legde. En, nou ja, als je niet meedeed als burger of als bedrijfsleven, kreeg je straf! Dat is mobiliseren!

En als mensen dan nu allemaal noodtoestanden aan het uitroepen zijn – weet je wel, dat gebeurt in de ene na de andere stad en ook verschillende landen hebben dat al gedaan – dan vraag ik me af: “Realiseer je je wel echt wat een echte noodtoestand is? Realiseer je je wel wat echte mobilisatie is?” Dat is niet ‘We gaan eventjes met z’n allen om een ronde tafel zitten en een beetje brainstormen over hoe jij je voelt en hoe ik me voel en hoe we er uit gaan komen’. Dat is echt iets anders! Dat is menens!

We zien hier het ware gezicht van de klimaatactivisten die allen oproepen om slechts en alleen naar de wetenschappers van de VN te luisteren; die wetenschappers die zeggen dat CO2 de veroorzaker is van global warming, in tegenstelling tot de wetenschappers die dat weerspreken, maar buitenspel gezet zijn (zie hier). Dat ware gezicht is dat hij feitelijk zegt dat de tijd te kort is voor democratische processen en dat er dus een soort staat van beleg op wereldschaal uitgeroepen moet worden.

In dit artikel lichtte ik toe hoe het kapitalisme altijd al de sluimerende weg richting communisme was. Natuurlijk is ook het idee van het basisinkomen, van de hand van Rutger, een communistisch idee. In dat artikel licht ik toe hoe dat een prachtig communistisch ideaal is, maar hoe idealen onder een technocratisch bestuur (zoals Rutger het noemt) altijd uitmonden in het (in afhankelijkheid) volledig opleggen van de wil van de staat. Dat is geen technocratie; dat is fascisme. Ik raad u aan het artikel onder die link dan ook nog eens grondig te lezen.

De evangelisten van de klimaatkerk zetten iedereen die kritisch naar het onderwerp kijkt weg onder de noemer ‘cynisme’ of ‘ontkenners’. Ook het merk rechts is handig aan dat gedachtegoed gekoppeld, zodat men (zoals hier toegelicht) straks, als de economie opgeblazen wordt, met maatschappelijke chaos tot gevolg, die groep in één keer kan afserveren. Die gebrandmerkte groep wordt dan uitgejouwd en besmeurd, om ze vervolgens richting heropvoedingskampen te doen verdwijnen. Feitelijk roept Rutger Bregman hier linea recta toe op met zijn verwijzing naar president Roosevelt en het keihard afstraffen van iedereen die niet meewerkte.

We gaan toe naar een wereldwijd dictatoriaal digitale goelag, waarin elke handeling, alle consumptie en elk gedachtegoed, gemonitord wordt volgens Chinees model. Wilt u weten hoe dat eruit ziet? Klik dan hier.

In mijn nieuwe boek leg ik uit hoe we het zich ontvouwende grote script een halt toe kunnen roepen. Het is aan te raden u daar eens in te verdiepen.

uw boek

Bron linkvermeldingen: zwijgenisgeenoptie.be

113 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Fascism is a political ideology fundamentally authoritarian in character, with a strong nationalism and an essentially belligerent militaristic outlook. Fascism carries primarily a corporate perspective as opposed to a socialist view, directed to satisfying the needs, values and objectives of finance and corporations, organising both the economy and the political system according to this agenda.

  A fascist government actively suppresses any objection to its ideology and typically will crush any movement which opposes it. In keeping with their belligerent nature, fascist governments generally view violence and war as stimulants to national spirit and vitality.

  https://www.globalresearch.ca/short-road-democracy-fascism/5695865

 2. Wat een geweldig voorbeeld van Rutger om de Khazar Roosevelt erbij te nemen; de man die de atoombom , ontworpen door andere Khazar J.R. Oppenheimer, op Japan liet gooien, dat een verdrag met Duitsland had, waardoor Duitsland moest reageren en zo Amerika in de Wereldoorlog werd getrokken, naar het plan van de Khazarenfamilie Mountbatten (Windsor’s) en Winston Churchill, bastaardzoon van Rothschild, die nu eindelijk eens die Germanen plat wilde krijgen.

  De Russen hadden ze al ‘klein’ gemaakt; Bolsjewisme werd gesponsord door Rothschild and Rockefellers en joeg zo’n 70 miljoen Christelijke Russen op zeer wrede wijze (hoezo?) de dood in, door zo’n 85% Zuid-Russische Ashkenazi’s macht en wapens te geven.
  De olie aan de Kaspische zee werd ingepikt, en nu nog Palestina kolonialiseren met slachtoffers van de nu weer door Hitler opgejaagde Joden, en zo de toegang verschaffen naar het Midden-Oosten, dat nu ook inmiddels zo goed als ‘plat’ ligt. Geweldig Rutger!

  Nu nog al die verwende blanken van hun land jagen, door droogte en bosbranden en bomenkap te veroorzaken; overal staan zogenaamde ‘Radar-station’ om het weer te ‘meten’. Dat deze veranderd zijn in weer-manipulatie-devices welke in een handomdraai ‘regen’ kunnen terugsturen naar zee, of juist in bakken kunnen doorsturen naar land en zo meer, is inmiddels overal op you-tube en internet te vinden.
  Zojuist een analyse gemaakt van de enorme bosbranden in Australie. Allemaal Radar’s langs de kust, die de regen afhouden van land.
  Het nieuwe Bolsjewisme, de nieuwe Holomodor, de nieuwe Holocaust gebeurt nu door frequentie-manipulatie, ‘directed energy manipulation’, de kennis die wordt achtergehouden op de normale universiteiten.(want je kunt er ook gewoon elektriciteit mee uit de lucht halen, per woonhuis, gratis). Waarbij 5G en al die schone ‘rommel’ die via immuniteit opslurpende straling de wereld ‘schoon’ en ‘communistisch’ a la Mao moet gaan maken. Dankzij demonen als Rutger.

  Dus Rutger; of je kent de geschiedenis niet, of je wordt zwaar betaald, of je behoort tot diezelfde volslagen gestoorde sekte die de wereld al een paar eeuwen aan het belazeren zijn. Maar het zal niet lukken. Er bestaat nog ‘geest’ achter al deze materie; en die is helemaal ‘klaar’ met jullie.

  Dank Martin Vrijland weer, voor de enorme eye-opener voor dit soort ‘wereld-verraders’.

  • Martin Vrijland schreef:

   Graag gedaan en bedankt voor je aanvulling.
   En mocht de website “zwijgenisgeenoptie.be” het filmpje eraf halen of wijzigen, dan heb ik de huidige gedownload. Het ligt vast en het moge duidelijk zijn welke intentie er achter zit; ook al zal Rutger er ongetwijfeld een draai aan geven of simpelweg niet op reageren.

   Wat betreft die directed energy weapons of HAARP is dat inderdaad iets wat door velen als complottheorie wordt weggewuifd. Wat nog interessanter is, is de vraag of die bosbranden er niet gewoon simpelweg ieder jaar zijn en of ze wel zoveel omvangrijker zijn dan gemiddeld. Let wel: we halen die kennis (over de omvangrijke bosbranden) uit de media en dus is niets zeker.

   Zeker is dat rassenvermenging (inclusief de ondermijning van het blanke ras of elk ras in wezen) een van de agendapunten is, net als genderverwarring richting de genderneutraal mens (naar het beeld van Lucifer).

 3. Camera 2 schreef:

  De Media bepaalt

  Wie waar komt en het platform krijgt, klaar als een klontje.
  Als ie zelfs in het panel van Davos mag plaatsnemen en bij de perceptie manager Nieuwkerk DWDD en bij CNN en CBS mag aanschuiven dan weet je al een beetje hoe het zit. Ik plaats expres de linkjes niet want die man verdient geen luisterend oor.

  Zeer verhelderend artikel, bedankt

 4. Zonnetje schreef:

  Tja, bregman stelt van protestantse huize te zijn.
  Ik weet wel zeker dat hij een andere huize heeft. Drie keer raden welke.

 5. Riffian schreef:

  Wat Bregman bedoelt met technocratie is technologie gebruiken om massa’s te controleren en te onderdrukken. Het gaat verder dan fascisme, communisme enz. het is een samenloop van verscheidene (politieke) stromingen en ideologieën. Het is allemaal geënt op repressie, men zal het verkopen als communitarianism…nog een ism aan het lijstje toegevoegd.

  Philosophy

  The communitarian solution is the ultimate synthesis in the 1812 Hegelian dialectic.[1] Hegel posed that conflicts between opposites naturally leads mankind into embracing a form of philosophical, fascist perfection. The 1848 Communist Manifesto expanded the Hegelian philosophy into dialectical materialism. The Marxist’s natural conflict between the haves and the have-nots justifies riots and assassinations. It was modified in 1884 to include covert, seditious activities. This is the Marxist’s “ends justify the means” theory. Hegels’ and Marx’s ideas were the theoretical basis for Stalin’s Soviet-Russian police state and Hitler’s National Socialism; both practiced eugenics against “lesser peoples.”

  Politics

  Political communitarianism was introduced to the world as The Third Way in the 1990s. It’s also called participatory democracy, global democratic change, bi-partisan, centrist, radical middle, balanced middle, socio-economics, Glasnost-Perestroika and other vague terms (like community minded, Faith-Based, “new sense of purpose,” etc.). In the USA, political communitarianism was the theory used by the internationally funded Democratic Leadership Council (DLC). Some of us may have heard this was Clinton’s “party.”

  https://www.technocracy.news/

  • ZalmInBlik schreef:

   uitstekende info Riffian! Het laat maar weer zien in wat voor luciferiaans systeem wij opgesloten zitten, in een weldenkend, rationele goed functionerende maatschappij zeg samenleving zouden lieden zoals deze rutger bregman geen podium geboden worden om zijn onzinnige globalistische propaganda te spuien. Ten minste zou deze soros puppet van retorische repliek gediend moeten worden op nationaal dan wel internationaal niveau, maar die intellectuelen wordt natuurlijk GEEN podium geboden omdat zijn stompzinnige flutstukjes en de ‘GROENE’ agenda in het algemeen tentoongesteld zal worden voor wat het is, Quatsch!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten