Snelle actie in Romy en Savannah zaak: politie legt sloot droog waar “Savannah gevonden werd”

Hoewel het inmiddels anderhalve maand geleden is dat Savannah Dekker dood in een sloot gevonden zou zijn, besluit justitie nu ineens een sloot op het industrieterrein De Kronkels droog te leggen. Welke kronkel er bij justitie toe heeft geleid om dit nu pas te doen is compleet onduidelijk, want wie besluit er nu anderhalve maand na dato nog een sloot droog te leggen terwijl dit beter direct had kunnen gebeuren. Er had overigens wel veel meer direct kunnen en moeten gebeuren.

Het is natuurlijk leuk dat er in het weekend van 2 tot 4 juni een burger initiatief opgetuigd werd om Savannah te zoeken, maar het volk blijft maar misleid worden met dergelijke onzin-berichten. Het wordt steeds duidelijker, dat politie en justitie met een Machiavelli-achtig spel bezig zijn, omdat aan alle contouren zichtbaar wordt dat ze foutief en onzinnig optreden. Dat foutief optreden begon al op het moment dat Savannah vermist was terwijl Romy Nieuwburg al dood gevonden zou zijn. Als een meisje van 14 dood in een sloot gevonden is en een ander meisje van 14 binnen een straal van 15 km vermist wordt, moeten alle registers opengetrokken worden. Dit, omdat dan in ieder geval de verdenking kan bestaan dat die zaken met elkaar te maken kunnen hebben. Op basis van de peilingshistorie van de telefoon van Savannah (direct op te vragen bij de telecomprovider), had onmiddellijk inzichtelijk gemaakt kunnen worden waar zij zich het laatst had begeven (en ook met wie zij samen was) en had een gerichte zoekactie met helikopter (met FLIR camera) en speurhonden kunnen worden opgetuigd. Dit gebeurde zelfs in de Anass Aouragh zaak in 2013.

Het is ronduit bizar dat dit in deze zaak niet gebeurd is. Ook had er een amber-alert uit moeten gaan. Daarnaast was vrijwel onmiddellijk duidelijk uit de peilingshistorie naar voren gekomen dat Savannah met de persoon die haar vermoord zou hebben, samen was. Dan had de politie ook binnen enkele uren de camerabeelden van de beveiligingscamera’s in kunnen kijken en vrijwel direct Angelo Soares Giroto kunnen arresteren en ondervragen. De “prachtige reconstructie” die RTL op vrijdag 30 juni maakte, was dan ook behoorlijk van het gehalte ‘mosterd na de maaltijd’. Wanneer gaan we stoppen de media, politie en justitie nog langer serieus te nemen als ze met dit soort onzin komen waarvan niets klopt qua timing? Hoezo is pas op 30 juni duidelijk dat er beveiligingscamerabeelden zouden zijn? Door het peilen van de telefoons had zowel de zoektocht onmiddellijk en gericht opgetuigd kunnen worden, als hadden de beveiligingscamerabeelden opgevraagd kunnen worden. Daarnaast had de verdachte nog dezelfde dag gearresteerd kunnen worden ter ondervraging. Ook als Savannah toen nog niet dood gevonden was, was zij op dat moment wel vermist en gezien de moord op een meisje van dezelfde leeftijd (Romy Nieuwburg), was dit een zeer logische stap geweest. En dan op 30 juni nog een reconstructie produceren? En dan op 17 juli sloot droogleggen? Laat me niet lachen!

Niet voor niets wordt daarom waarschijnlijk nog als toevoeging gemeld [citaat] Het onderzoeksteam heeft eerder al uitvoerig gezocht in de omgeving waar Savannah werd gevonden en op de plek langs de Monseigneur van de Weteringstraat in Hoogland waar haar fiets is gevonden. Hierbij zijn speurhonden en duikers ingezet en er is gedregd. Ook zijn de spullen die de burgerzoekactie heeft opgeleverd, nagekeken. Dat is allemaal leuk en aardig en erg interessant, maar waarom dan nu pas de sloot dreggen op de plek waar ze gevonden zou zijn?

Ook opmerkelijk is het te noemen dat de plaats waar Savannah gevonden is nu ineens wel specifieker geduid kan worden, terwijl daarover voorheen alleen van gezegd werd dat zij in een sloot op industrieterrein De Kronkels gevonden was. Ineens kunnen de kranten melden [citaat] Savannah werd op 1 juni vermist. Drie dagen later werd haar lichaam gevonden in een sloot op bij het sportterrein De Vinken in Bunschoten. Ook het feit dat dit nu pas specifieker genoemd wordt met de duiding ‘bij het sportterrein De Vinken‘ is simpelweg opmerkelijk te noemen. Mochten we dat niet eerder weten? Of is de verhaallijn en de vindplek ineens spontaan veranderd, omdat een aan Martin Vrijland bevriende fotograaf een kijkje is wezen nemen en niets aan sporen kon vinden. Moet de indruk worden gewekt dat Savannah op een andere plek gevonden is dan waar ze eerst gevonden zou zijn?

Deze zaak stinkt aan alle kanten en deze mediaberichten in samenwerking met politie en justitie, lijken vooral een zoveelste poging om de zaak een geloofwaardigheidstintje te geven. Ondertussen blijft men proberen de zaak Romy Nieuwburg en de zaak Savannah Dekker van elkaar te scheiden, door er losstaande berichten over te publiceren. De zaken zijn echter direct met elkaar verbonden; wat Peter R. de Vries of John van den Heuvel u ook vertellen! De zaken zijn namelijk verbonden, omdat politie en justitie ten tijde van de moord op 1 meisje en de tegelijk plaatsvindende vermissing van een ander meisje van exact dezelfde leeftijd, onmiddellijk groots uit had moeten pakken. Dat dit niet gebeurd is, kan 2 dingen betekenen:

 1. Ze hebben zeer grof foutief gehandeld (door niet de telefoon van Savannah te peilen; door niet een amber-alert uit te laten gaan; door niet een helikopter met FLIR camera de lucht in te sturen, door niet met speurhonden aan de slag te gaan; door niet een arrestatie van de verdachte te doen ter verhoor);
 2. U wordt compleet in de maling genomen met een verzonnen complot in het kader van de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution‘.

Hoe dat complot er naar mijn idee uit zou kunnen zien verwoordde ik al op 15 juni op mijn Facebook tijdlijn:

Neem mij niet kwalijk dat ik mijn gedachten even uitspreek, maar soms bekruipt me het gevoel dat we in deze zaak Romy & Savannah helemaal in de maling genomen worden. Wat nu als er helemaal geen dode meisjes gevonden zijn? De begrafenissen waren in geheimzinnigheid gehuld en camera’s werden op grote afstand gehouden. De vader van Savannah Dekker plaatste nog een putdeksel-vleesgril filmpje op de dag van de vermissing van Savannah.

Het klinkt misschien vergezocht; kost een duidt om zo’n hoax te regelen en je moet natuurlijk zorgen dat de meisjes in Ver-weg-gie-stan onder een andere identiteit verder gaan…maar ik ben niet overtuigd van het ouderschap van de ouders. Een valse ID kaart (voor een gewenste achternaam) is door de bouwers van zo’n hoax zo gemaakt. De moeder van Romy stuurde mij immers haar eigen ID kaart en die van Romy. Waarom zou ze dat doen op de dag van en de dag na de begrafenis? Waarom zou ze überhaupt op mij reageren? Dat de meisjes wel echt bestaan hebben, heb ik in mijn vorige post al verduidelijkt.

Ik kreeg ook de naam van de vermeende dader door (de vermeende moordenaar van Romy). Ook daar kan ik niet of nauwelijks iets over vinden en als ik doorvraag hoor ik niets meer.

Mogelijk scenario (Problem):
Goed voorbereide hoax, zak geld voor de deelnemers en fake vrienden, zak geld voor de “ouders”, een jaar voorbereiding zodat de meisjes een bekend gezicht werden in de omgeving (veel social media activiteit)

Mogelijk doel (Reaction):
Sociale onrust in Nederland, grote zoekactie optuigen en jonge daders (die geen echte daders zijn en mogelijk niet eens bestaan)

Mogelijk gewenst resultaat (Solution):
Grip op social media; staat mag mee kijken in alles en zonder pardon kinderen in een jeugdzorg instituut onder toezicht plaatsen en heropvoeden

Waarom zouden ze zoiets doen/faken? Om grote doelen te bereiken met grote sociale impact en meer grip op de bevolking mag je volgens het boek ‘Il Principe’ van Nicolo Machiavelli het volk met list en bedrog in de greep zien te krijgen. En naar die Machiavelli is de belangrijkste media prijs in Nederland vernoemd. Ooit won Bauke Vaatstra die prijs..

Verdiept u zich maar eens in die Machiavelliprijs en ontdek hoe deze mediaprijs vernoemd is naar Machiavelli’s principes van ‘list en bedrog om greep op de bevolking te houden‘. Zou het dan misschien waar zijn dat overheden zelf problemen creëren om zo meer politiestaatmaatregelen te kunnen implementeren via de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution‘? Dus je schept zelf een groot probleem via veel media-aandacht; zorgt voor schrik en emotie onder het volk en reikt vervolgens zelf de oplossing aan. Dat deze oplossing meer en meer vrijheid van de burgers afpakt, wordt dan niet meer gezien. Je hebt immers gezorgd dat de schrik er goed in zit, waardoor iedereen de maatregelen openlijk omarmt.

Ook het verhaal van Romy Nieuwburg en haar “moordenaar” (getypeerd als boerenzoon en psychopaat in de media) lijkt aan alle contouren van een psyop (psychological operation) te voldoen. Lees de uitleg daaromtrent in dit artikel en lees hier het gehele dossier.

Bron linkvermeldingen: ad.nl

170 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (21)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. brain schreef:

  Tja, ze kunnen zich altijd nog beroepen op zogenaamd ‘ voortschrijdend inzicht’.

 2. Martin Vrijland schreef:

  En dan worden straks telefoon en portemonnee gevonden en wat vinden ze daarop? Natuurlijk het DNA van Angelo…case closed.
  Dat dat hele scenario ook gewoon gemaakt en in elkaar gedraaid kan zijn, zal het volk niet eens willen of kunnen bedenken. Het fabeltje moet gewoon geloofd worden, want de media brengen het en dus is het waar.
  Dus zullen we voorspellen dat de telefoon en portemonnee gevonden worden?

  He…nu moeten ze er weer een andere draai aangeven, want die Martin Vrijland roept weer iets.

 3. brain schreef:

  Misschien vinden ze wel een paspoort of identiteitskaart. Net als bij 9/11 en vele false flag aanslagen. In Nederland is alles mogelijk. Hier wonen (dat weten weinigen) elite- Babeloniers.

 4. ZandInOgen schreef:

  Ik ga op dit moment uit van het ergste scenario en dat is:

  1. de meisjes zijn misbruikt op een elite feest en ritueel geofferd.
  2. de elite probeert er gelijktijdig munt uit te slaan door het dociele volk definitief te muilkorven mbv politiestaat maatregelen.

  maw ze slaan meerdere vliegen in één klap, nog los van de politieke staat van het land. Dat op dit moment door de politieke vrijmetselaars totaal wordt uitgeleverd aan het Politburo in Brussel. Het zal me niets verbazen dat NL als één van de eerste landen in de EU onder direct toezicht wordt geplaatst van Timmerfrans en consorten.

 5. ClairVoyance schreef:

  Marja van Straaten op MV facebook denkt dat het geen hoax kan zijn omdat dat het dan ooit gaat uitlekken.
  Lief he?
  En de meeste mensen geloven nog steeds dat het mogelijk is dat de waarheid kan uitlekken.
  Maar hoe zou dat moeten uitlekken dan, als de hele media controlled is,Nu.nl bepaalt wat fakenieuws is,en fakebook en jewtube bepalen aan welk nieuws behoefte is, en de waarheid gewoon censureert?

  • brain schreef:

   Ik ken ene mevrouw van Straaten en hoef/wil haar niet kennen. Wat een onnozelheid kan iemand veinzen door te zeggen dat de waarheid boven water komt. Er zijn zoveel geheimen bekend in Nederland maar die zullen
   nooit bekend worden. Denk aan de geheimen in de politiek, bankierswereld, politie, leger, financiele instellingen enz. Deze komen nooit uit omdat de sheeple bang is om iets te vertellen omdat de sheeple drommels goed weet dat Nederland geen rechtsstaat is. Daarbij de sheeple is gebrainwashed om zich te conformeren aan hetgeen hun babelonische werkgever voorschrijft, Stockholm-effect.
   Verder is het zo dat waar die geheimen spelen altijd personen in dienst genomen worden die naief zijn of zelf lid zijn van de babelonische club. Anders worden ze uberhaupt niet in dienst gemomen. Wij leven in een stille, subtiele dictatuur waar alles geregiseerd is/wordt. Zelfs als er chaos is, is deze gecreerd.

 6. Camera schreef:

  Tja die Marja toch, ze dienen op school verplicht naar het NOS journaal te kijken en doe je dat niet dan heb je kans op een onvoldoende voor maatschappijleer. Het begint toch allemaal in het onderwijs.

  Je mag niet onderzoeken en vragen stellen als je geen familie bent van het slachtoffer dus alle wegen naar de waarheid zijn daar bij voorbaat al afgezet. Dus je moet alles maar geloven wat ze zeggen. Herhaaldelijk is hier aangetoond dat er zaken zijn die eigenlijk een hoax/onwaar gehalte bevatten.

  En als je dan toch met de familie in contact komt zoals Martin deed om bijvoorbeeld de (on)oplosbare verdwijnig van Annas Auoragh te onderzoeken dan wordt er een Machiavelli spelletje door moeders(van Annas) gegeven, begrijpt jij het nog? Als men dan nog niet weet hoe laat het is???… dan wil men het gewoon niet inzien, uit angst of anders

 7. ClairVoyance schreef:

  Een goed advies van nos.nl: ” Praat over mogelijke wildwestverhalen rondom dood Romy en Savannah” hihi.
  Dan volgt een waarschuwing voor ouders:”Hou de sociale media van je kind in de gaten”
  Wow, echt over the top deze gedachten-manipulatie ! Gaat er dan nog steeds geen lampje branden bij de verwarde en angstige ouders? Het ligt er toch wel heel erg dik op zou je zeggen. Opvallend ook dat ze niet noemen WELKE wildwestverhalen er de ronde doen en WAAR je die kan lezen. Ik voel paniek.
  nos.nl/artikel/2176785-praat-over-mogelijke-wildwestverhalen-rondom-dood-romy-en-savannah.html

 8. brain schreef:

  De EU is een uitvinding van/door de Babeloniers om Europa centraal ‘ communistisch’ te besturen. Dit gaat eenvoudiger vanuit Brussel, centraal punt, ldan vanuit de respectievelijke ‘ europese’ landen.

 9. ZandInOgen schreef:

  De EU is een zionistisch luciferiaans project ontdaan van alles waar Christelijk Europa haar fundamenten op heeft gebouwd. Dit wordt nu in rap tempo afgebroken en er wordt verder gebouwd aan een bolsjewistisch communistisch variant waar de mens ondergeschikt is aan de staat als opperwezen.

  En het begon allemaal in 1897 in Basel (Baäl) Zwitserland met het eerste zionistisch congres, sindsdien hebben we wereldwijd tientallen miljoenen doden gezien dmv gefabriceerde crises en oorlogen. En nee de protocollen zijn geen vervalsing:
  https://www.henrymakow.com/maurice_joly_plagiarized_proto.html

  • ZandInOgen schreef:

   MUST READ:

   “We have castrated society through fear and intimidation. Its manhood exists only in combination with a feminine outward appearance. Being so neutered, the populace has become docile and easily ruled. As all geldings…their thoughts are not involved with the concerns of the future and their posterity, but only with the present and with the next meal.”
   Rosenthal talks about how a “Jewish” invisible government also controls the U.S.S.R. “In Russia, there are two distinct governments one visible and the other invisible. The visible is made up of different nationalities, whereas the invisible is composed of AL L JEWS. The powerful Soviet Secret Police takes its orders from the invisible government. There are about six to seven million Communist in Soviet Russia, 50% are Jews and 50% are gentiles, but the gentiles are not trusted. The Communist Jews are united and trust each other, while the others spy on one another. About every five to six years the secret Jewish Board calls for the purge of the party and many are liquidated.
   When asked “why”? he said: “Because they begin to understand too much about the Jewish secret government. Russian Communists have a Secret Group Order which consists of Jews only. They rule over everything pertaining to the visible government. It was this powerful organization that was responsible for the secret removal of the centre of Communism to Tel Aviv from where all instructions now originate.” He says Jews control the U N which is “nothing but a trap door to the Red World’s immense concentration camp.” He says this invisible power is responsible for the wars and revolutions of the last 200 years.
   http://www.antichristconspiracy.com/HTML%20Pages/Harold_Wallace_Rosenthal_Interview_1976.htm

 10. Notis schreef:

  Wat ik vreemd vind is de naam van die ene jongen die zogenaamd enz.
  Angelo Soares Giroto Klinken verschillende dingen in:
  a) Angelo ofwel Engel nou dat ben je niet als je een meisje van 14 vermoord (indien waar!)
  b) Soares doet me denken aan Mario Soares de voetballer. Even lekker popi-naampje voor de massa-hersenspel.
  c) Giroto klinkt Japans

  Wellicht anagrammatisch (letter doorelkaar hutsel) zou het iets worden dat kan veelzeggend een hint zou geven naar daders en doel.

  @Zandinogen
  Overigens valt mij op dat al deze meisjes zo op elkaar lijken, blank lang haar gelaatsuitdrukking.
  Zouden de pedo-satanoos een bepaalde voorkeur hebben? Of moeten we eerder denken aan gelaat/gezichts generatoren haha 🙂

  • ZandInOgen schreef:

   @Notis, je hoeft maar naar de zaak Vaatstra te kijken om te weten dat het NFI, OM (Justitie) een speelbal is in handen van de elite. Ze hebben het voor elkaar gekregen de zaak te rekken en een eenvoudige boerenlul te veroordelen.

   Kan zo de boekjes in van zgn. ‘gerechterlijke dwalingen’..

 11. brain schreef:

  Voor de sheeple geldt, perception is reality zo
  gebrainwashed zijn ze. Enig kritische zelfreflectie ontbreekt over zichzelf en de omgeving. Communistisch group-think
  geldt en anders springt de sheeple op je om hun
  babelonische bazen/werkgevers te appeasen.
  Vele sheeple weten niet of misschien beter kan ik schrijven willen niet weten dat hun bazen/werkgevers communistische babeloniers zijn in het geniep. Immers babeloniers zijn erg goed in faken/toneelspelen/manipulatie/mindcontrol. Ja de babeloniers zijn goed georganiseerd, net als een goed leger. Hebben overal hun mannetjes zitten die als gatekeepers de babelonische status quo bewaken.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten