Subtiele weg naar acceptatie pedofilie via introductie van de pedopop?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 10 augustus 2017 15 Comments

De subtiele weg naar acceptatie van pedofilie lijkt nu te worden ingezet met de introductie van de ‘pedopop’. Het gaat dan om een introductie aan het grote publiek via de media, want de pop was al een jaar op de markt. Als u onderstaand bericht in de Telegraaf leest, dan wordt gezinspeeld op sympathie voor een latente seksuele behoefte in de trant van ‘sommige mensen hebben nu eenmaal een panseksuele voorkeur‘. Maar wordt daarbij niet glashard voorbij gegaan aan het feit dat de neiging om seks met kinderen te willen hebben te maken heeft met seksueel misbruik? Nee, ik heb het dan niet alleen over de wat oudere of puberale kinderen, maar de behoefte van pedofielen strekt zich vaak bewezen tot zeer jonge kinderen (denk aan Robert M.).

Bij seksueel misbruik van zeer jonge kinderen kun je niet spreken van ‘wederzijds goedvinden’. De meeste kinderporno (lees: kinder-seksueelmisbruik-films) betreft zeer jonge kinderen en het blijkt dan ook dat de ‘pedopop’ het ontwerp van een 5 jarig jongetje heeft. Geen kind wil anaal gepenetreerd worden en het is ook niet iets wat in de natuur voorkomt. Je zou het dan ook moeten beschouwen als een genetische fout (al dan niet bewust ingeprogrammeerd) in sommig menselijk DNA, die leidt tot een geestesziekte waarin deze behoefte ontstaat. Dat klinkt natuurlijk niet progressief genoeg voor de gender-ideologie waarmee we bestookt worden, maar laten we er voor de argumentering eerst eens even vanuit gaan dat deze behoefte inderdaad een geestesziekte is. Is het dan zinvol om de behoefte als gevolg van die geestesziekte te bevredigen met een ‘pedopop’?

Wedden dat velen daar met een volmondig ‘ja’ op zullen antwoorden? “Je behandelt een heroïne junk toch ook door hem methadon te geven!“, zou een argument kunnen zijn. Dat de verslavingszorg in Nederland misschien zo werkt met de ernstige gevallen, moge duidelijk zijn, maar voorkomen is beter dan genezen en het probleem aanpakken werkt meestal beter dan het probleem oplappen. Het vrijelijk beschikbaar stellen van heroïne leidt waarschijnlijk tot meer verslaafden. Als dat niet zo zou zijn, zou de EU nu alle restricties op de vrije verkoop en het vrijelijk gebruiken van heroïne op moeten heffen. Dat zou ook een hoop criminele drugshandel schelen. Kortom: het iets vrijelijk toegankelijk maken voor iedereen tegen een appel en een ei, zorgt waarschijnlijk voor een toename in de ‘geestesziekte’. Moeten pedofielen zo’n pop dan op recept van de huisarts krijgen? Het blijft een ziekelijke aandrang waarvan niet bewezen kan worden dat zo’n pop voorkomt dat een pedofiel geen kinderen of juist meer kinderen zal gaan verkrachten. (Lees verder onder het Telegraaf artikel)

Ophef om pedo-pop

Vandaag, 14:33Sigrid Burg

LONDEN – Pedofielenbestrijders zijn woedend op een groep psychoseksuele therapeuten die vindt dat kindermisbruikers als ’medicijn’ seks zouden moeten kunnen hebben met kinderpoppen.

Door deze poppen zouden kinderen minder gevaar lopen. Tegenstanders zijn van mening dat de levensechte poppen alleen maar meer aanzetten tot kindermisbruik.

’Op dit moment zijn er nog geen legale methoden om pedofielen in hun behoefte te voorzien. Een ‘kindersekspop’ gebruiken in een ‘gecontroleerde omgeving’ zou hierin uitkomst bieden en ervoor kunnen zorgen dat de pedofiel kinderen in het echt met rust laat.’

Dit laat StopSo weten via Indepedent. Stopso is een organisatie in Groot-Brittannië die zich bezighoudt met speciale behandelingen ter voorkoming van seksueel misbruik. De poppen zouden net zo werken als methadon voor heroïneverslaafden. Een vervanging dus.

Vorig jaar kwamen de levensechte kinderpoppen in opspraak, nadat ze over heel de wereld werden besteld via Amazon en eBay. Verschillende pedofielen kwamen hierdoor aan het licht. En de vraag rees, kunnen deze producten zomaar verhandeld worden?

De Japanse kunstenaar Shin Takagi vindt van wel. Hij ontwierp de anatomisch-correcte pop, Trottla, die eruit ziet als een vijfjarig kind met beweegbare lichaamsdelen en zelfs werkt met verschillende hitte-instellingen.

In een interview met The Atlantic zei de kunstenaar: ,,We moeten accepteren dat we niet zomaar iemands fetisj kunnen veranderen. Ik help mensen met hun verlangens op een legale en ethische manier. Het is niet te doen als je moet leven met onderdrukte gevoelens.”

Ook beweert de inmiddels gevierde en gehate Japanner dat klanten hem bedanken voor het redden van hun leven. ,,Dankzij de pop hebben ze geen misdrijf gepleegd.”

Tegenstanders, waaronder het Nationaal Centrum ter Voorkoming van Kindermisbruik (The National Society for the Prevention of Cruelty to Children), uiten hun grootste zorgen. Ze waarschuwen ervoor dat de poppen het risico tot misbruik zullen verhogen, doordat seks met kinderen via deze weg wordt genormaliseerd.

Het heeft er alle schijn van dat de behoefte om kinderen seksueel te misbruiken (ook wel ten onrechte ‘pedofilie’ genoemd, want het heeft niets met liefde en alles met een ziekelijke verkrachtingsdrang van kleine kinderen te maken) een probleem is dat niet in de normale biologie hier op aarde thuishoort. Noemt u mij enig zoogdier dat zijn jongen seksueel misbruikt? Het zou ons tot nadenken moeten stemmen over waar deze genetische afwijking zit. Als we in staat zijn om erfelijke ziektes aan te passen via een DNA correctie, kan deze genetische fout zeer waarschijnlijk ook opgespoord worden. Misschien kan deze ontwikkeling op het terrein van de nanotechnologie daar een zinvolle toepassing leveren. Dus in plaats van dat we seksueel misbruik normaliseren tot een gebruikelijke en veelvoorkomende seksuele voorkeur, zouden we het probleem genetisch kunnen repareren. Dit kan binnen de huidige technologische stand van zaken. Daarentegen wordt de maatschappij via de genderpropaganda klaargestoomd om de gender blender van gay, naar lesbo, tot LHBTIQAPC, te accepteren. In meerdere voorgaande artikelen legde ik uit hoe deze gender transformatie alles te maken heeft met de road map richting wereldregering en een androgyne androïde (transhumane) wereldbevolking.

Ook lichtte ik toe hoe de regenboog een Luciferiaans symbool is en lichtte ik toe waarom dit terug te vinden is bij de LHBT-propaganda en het ‘I Am’ in ‘IAmsterdam’. Iedereen die wel eens van Aleister Crowley heeft gehoord, weet dat het uitputten van een jonge jongen om deze vervolgens in een groep te verkrachten, zijn geprefereerde methode was om de verlichting te ervaren. Crowley noemde zichzelf ‘het beest 666’. Dat is een duidelijke verwijzing naar Lucifer. De “pedofilie” van Crowley kan dus worden gerelateerd aan een Satanisch of Luciferiaans ritueel. Het seksueel misbruik van een kind schijnt dus (op zijn zachts gezegd) een ‘spiritueel tintje’ te hebben. Zou het kunnen dat daar een verband ligt en dat dit de reden is dat “seksuele voorkeuren” gepromoot moeten worden en dat daarbij ook de ‘seksueel kindermisbruik voorkeur‘ (ook wel ‘pedofilie’ genoemd) afgezwakt moet worden tot een ‘seksuele voorkeur’? Ik heb een donkerbruin vermoeden dat de introductie van deze ‘pedopop’ via de media een indoctrinatiemethode van de Luciferiaanse wereldorde is, om de massa te programmeren richting de ‘gender-blender en kindermisbruik acceptatie‘. Wat is de volgende stap?

De bij dit artikel geplaatste foto is een screenshot van de in onderstaand filmpje getoonde babypop (en dus niet de vijfjarige pedopop), maar is geplaatst als voorbeeld voor hoe realistisch siliconenpoppen al jaren gemaakt kunnen worden. Geef uw mening in de poll onder het filmpje.

Deel uw mening over de ‘pedopop’ anoniem in deze pol:

Het is te hopen dat meer en meer mensen door de sluwe indoctrinatiemethode van de media heen prikken. Om mensen te blijven prikkelen met bewustmakende artikelen is uw steun nodig. Word daarom hier lid of doe een eenmalige donatie. Alvast bedankt voor uw steun.

2K Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. brain schreef:

  Wij leven duidelijk in een zeer zieke samenleving. Tja, hoe komt dat?
  Alle wegen leiden naar Babylon.

 2. brain schreef:

  Er lopen overduidelijk meer gekken vrij rond welke eigenlijk in het gekkenhuis zouden moeten zitten. Vroeger toen de ratio nog leidend was, wisten ze wel raad met dat soort types.

 3. Camaron schreef:

  Het zal met de dag moeilijker worden om op een beheerste wijze je uit te laten aangaande deze misselijkmakende en absurde propaganda die juist de behoefte zal vergroten van compleet geestelijk gestoorde mensen om baby’s en zeer jonge kinderen te willen misbruiken/verkrachten. Op geen enkele manier zullen baby’s, peuters en kleuters bezig zijn om op bewust niveau sexuele signalen over te brengen richting volwassenen. Zij die dit propageren kunnen worden ingedeeld in de categorie geestelijk gestoord en/of satanisch en occult bezeten. En ik hoop dan ook dat gezonde mensen zich op tijd gaan realiseren dat het waarschijnlijk (gezien de agenda) noodzakelijk is om die satanische ziekte te laten ophouden te bestaan. Ook de sexuele bewustwording van jonge kinderen op scholen zou verboden moeten worden. Mensen gaan veels te lief om met dit soort ernstige vergrijpen, misplaatste en criminele propaganda. Ze verbergen het niet eens en ze zullen met hun perverse en gestoorde geesten zelfs zover gaan dat ze op den duur propaganda maken voor iedere afwijking zoals ‘kinderen’ ritueel slachten. De grens is al heel lang bereikt en de meeste zijn van het zelfde laken en pak en zullen in demonie en satanisme geen kwaad zien. Ziek is het!!

  • Martin Vrijland schreef:

   Helemaal mee eens!

  • Martin Vrijland schreef:

   En dan hebben we het maar niet over kinderen die uit Afrika geimporteerd worden voor adoptie aan ouders die misschien wel zeggen erg veel “liefde voor kinderen” (iets met ‘…filie’) te voelen. Je kan immers gewoon trouwen met een gelijkgestemde en je presenteren als getrouwd homostel.

   Als dit de vragen zijn in de adoptieprocedure dan weet je het wel:
   1. Houdt u van kinderen?
   2. Heeft u al langer de behoefte om een kind te hebben?
   3. Voelt u sterke aandrang om een kind te verzorgen?

   Tegen de tijd dat het kind kan praten weet het niet beter dan dat wat er gebeurde “normaal” was en dat het bij de opvoeding hoorde. Wie kan zien wat er binnen de muren gebeurt? Controlerende instanties? Right..

   Als dat de Rudger WPF stichting is, heb ik weinig hoop. Die hebben de door het OM in beslag genomen kinderporno van wijlen 1e kamer senator Edward Brongersma in hun beheer..en die instantie geeft nou seksuele voorlichting op basisscholen, waar onze kinderen leren dat je geslacht een keuzeoptie is.

 4. Martin Vrijland schreef:

  Een reactie op Favebook:

  ‘A theory of what the aborted fetus DNA is doing to your children in vaccines – because they are now adding HUMAN DNA to the mercury and the five other species of animals found in vaccines. Go the the CDC website and they list the ingredients right there. Monkey, sheep, pig, cow, human. The human parts are in WI-38.

  WI-38 is the cell lines from a FEMALE aborted fetus, used to cultivate viruses used in vaccines. When you inject the DNA from a FEMALE (carrying two X chromosomes) into a MALE (who already carries one X chromosome and a weaker Y chromosome) you now have an overload of the X chromosome. Now we have an onslaught of BOYS who think they should be GIRLS.

  Do we have male DNA in vaccines? YES! The MRC-5 is the code given to the fetal cell line also used to cultivate vaccine viral components, and it comes from a MALE aborted fetus. Do we have girls thinking they are boys? YES! Is it as prominent as boys wanting to be girls? NO!

  Why? Because girls have two dominant X chromosomes. When they are injected with a vaccine containing MRC-5, they aren’t just getting a Y chromosome, but yet another dominant X chromosome, on top of the two they already have. That’s why you don’t see as many girls wanting to be boys as you do the other way around.

  Terri Lewis

  New Published Italian Study: MICRO and NANO-CONTAMINATION in VACCINES
  https://steemit.com/…/new-published-italian-study-micro-and…

  Chemical Gender Manipulation: Turning boys into girls. Warning: This article is not politically correct
  https://healthmasters.com/blog/chemical-gender-manipulation

  How many parents know that vaccines have been made using aborted fetal cells, which are more like stem cells, and that in the creation of vaccine antigens. Do you think there is any problem in, and with that? It is again all proven with the pharma clinical trials and previously done scientific studies to be entirely safe and effective; and so you would suppose and expect; right? The fact is that none of it has been tested for safety, and obviously they have not tested even as much as if or not serious levels of DNA residual fragments contamination exist in those vaccines. They simply lie to the public at the CDC and with unproven false assurances, and which are made by what are clearly, falsely assumed authorities.’ Chloe Bell

 5. Martin Vrijland schreef:

  An article in the LGBT news outlet PinkNews that said Twitter users were calling Prince George a “gay icon” has been branded as “sick” by a politician in Northern Ireland.

  Jim Allister, leader of the Traditional Unionist Voice (TUV) party in Northern Ireland, described the article as “outrageous and sick.” He called on PinkNews to immediately withdraw the “misjudged” article and apologize.

  “Sexualizing a young child in this fashion is entirely inappropriate. In reality the photo which prompted the piece shows a four-year-old boy who is smartly dressed and excited about being on a helicopter with his male father and female mother.”

  https://www.rt.com/uk/399318-prince-george-gay-icon/

 6. Martin Vrijland schreef:

  Mainstream Normalizes Pedophilia with ‘Victoria Secret’-Style Lingerie Show Featuring 5yo Girls

  http://thefreethoughtproject.com/mainstream-attempts-normalize-pedophilia/

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten