Terre des Hommes en het mild-maak proces van de term ‘kindermisbruiker’ naar ‘pedoseksueel’

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 9 januari 2018 13 Comments

Terre des Hommes is toch wel een fantastische organisatie als het aan de Telegraaf en andere mainstream media ligt. Zij strijden tegen kindermisbruik en zijn een erkend ‘goed doel’, zodat u fiscaal aantrekkelijk aan ze kunt doneren. Ook pompt de Postcode loterij flink geld in de organisatie. Terre des Hommes zet zich ogenschijnlijk in tegen uitbuiting van kinderen en tegen kinderprostitutie en dat dragen we natuurlijk allemaal een warm hart toe. Toch ontstaat er een beetje jeuk aan mijn neus als ik een dergelijke organisatie zie. Het doet me ongewild onmiddellijk denken aan Jimmy Savile die in Engeland groot werd met zijn BBC kinderprogramma’s en waarvan na zijn dood bekend werd dat hij onder meer 60 kinderen in het Stoke Mandeville hospital had misbruik (waaronder ernstig zieke acht jarige kinderen).

David Icke verdacht Savile al tijdens zijn leven van dit misbruik, maar net als bij de Nederlandse Senator wiens kindermisbruikcollectie pas na zijn dood gevonden werd, Edward Brongersma, werd het misbruik van Savile ook pas na zijn dood onthuld. En waarschijnlijk hebben we maar het topje van de ijsberg gezien, want het is natuurlijk niet handig dat Savile een persoonlijke vriend van prins Charles was en op handen gedragen werd door de Britse elite en het koningshuis. Niet dat ik ook maar enig bewijs heb dat Terre des Hommes een dekmantelorganisatie is waar eigenlijk een misbruiknetwerk achter schuil gaat. Daarvoor zou je moeten infiltreren en ik vermoed dat ze mij daar geen functie aan zullen bieden. Dus voorlopig moeten we er vanuit gaan dat Terre des Hommes echt seksuele uitbuiting van kinderen wil helpen voorkomen. Mijn neus blijft echter jeuken; dat heb je soms. Er valt namelijk iets op in hun activiteiten.

Terre des Hommes lijkt heimelijk een bijdrage te leveren in de langzame weg richting acceptatie van seksueel misbruik, via de acceptatie en normalisatie van pedofilie en het mild maken van dit misbruik richting een seksuele voorkeur. Kindermisbruikers worden tegenwoordig al ‘pedofiel’ genoemd, maar het lijkt erop dat Terre des Hommes bijdraagt in de marketing richting het nog milder maken van deze term. Voortaan is een kindermisbruiker geen ‘pedofiel’ meer, maar een ‘pedoseksueel’. In deze termen zit een ‘liefde’ en ‘seksuele voorkeur’ verpakt. Jimmy Savile hield ook vast heel erg veel van de doodzieke achtjarige jongetjes die hij verkrachtte. We lijken maar te moeten accepteren dat het om ‘liefde’ en ‘seksuele voorkeur’ gaat, terwijl de praktijk veelal om puur misbruik van zeer jonge kinderen draait. En ondanks dat Terre des Hommes in onderstaand filmpje aankondigt dat ze op jacht gaat naar deze ‘pedoseksuelen’ (de term om het mild te maken), lijkt ze meer de functie te gaan vervullen van ‘strafpreventie’. Laten we datgene eens ontleden waarvan de Telegraaf en andere media doen alsof het een geweldige stap in de goede richting is: het inzetten van lok-advertenties. Kijkt u eerst even naar het filmpje dat de Telegraaf daarover publiceerde:

Let u vooral even op de openingszin van Gideon van Aartsen in bovenstaand filmpje. Feitelijk stelt hij min of meer dat het allemaal gaat om een taboe rondom homoseksualiteit onder jongeren en dat deze jonge jongens verkracht worden als ze via via in contact komen met oudere homoseksuelen. Wacht even meneer Aartsen. Dat is allemaal lief en aardig van u, maar gaat het echte seksueel misbruik niet om de gevalletjes Jimmy Savile, Robert M. en veel meer van dat soort ernstige zaken waar echt sprake was van zeer jonge kinderen tot seksueel misbruik van baby’s aan toe? Het lijkt erop dat kindermisbruik in de beeldvorming van mensen vooral gepositioneerd moet worden in de homoseksuele geaardheid en het grijze gebied dat ontstaat door de onhandige leeftijdsgrens. Jonge jongens schamen zich voor hun geaardheid en worden volgens van Aartsen gechanteerd voor het feit dat ze nog niet uit de kast gekomen zijn. “Ze ontmoeten dan iemand waarmee een flirt begint en vervolgens worden ze door vrienden van die persoon waarmee de flirt begint verkracht“. Het valt dus allemaal in de categorie ‘eigenlijk wil ik het wel, maar omdat er een taboe op ligt, komt het in het illegale circuit en leidt dit tot strafbare feiten‘.

Laten we eens serieus onder de loep nemen wat Terre des Hommes daar dan aan gaat doen. Terre des Hommes gaat tussen de seksadvertenties staan. Ze gaan dus zelf seksadvertenties aanbieden. Wauw, wat goed! Degenen die dan reageren krijgen dan een melding in beeld dat de aangeboden persoon minderjarig is. “Als ze door willen gaan met het maken van een afspraak, dan hebben wij hun gegevens en die kunnen handig zijn voor de politie.” Hij verwijst naar een vergelijkbare aanpak zoals die bij de loverboy-aanpak. Dus laten we eens kijken hoe die aanpak er dan uit ziet. Dit is wat de Trouw daarover meldde op 29 augustus 2016:

Het team gaat uitsluitend te werk op sites die nu ook al seksuele contacten met minderjarigen faciliteren. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling om onschuldigen door de proactieve aanpak in de val te lokken, dat kan zelfs strafbaar zijn. De aanpak is gebaseerd op de ervaringen van Terre des Hommes in de Filippijnen. Daar lokte Sweetie, een chatrobot met het uiterlijk van een tienjarig meisje, duizend daders in de val en werden uiteindelijk zes mensen ook werkelijk veroordeeld.

Corinne Dettmeijer-Vermeulen, Nationaal Rapporteur Mensenhandel en Seksueel Geweld tegen Kinderen, noemt het een initiatief van Terre des Hommes ‘interessant, zolang het maar binnen de lijnen van de wet gebeurt’. “Mensenhandel is eigenlijk moderne slavernij en dat is een probleem van de samenleving als geheel.” Dettmeijer heeft vertrouwen in de methode van Terre des Hommes. “Uiteraard is het niet de bedoeling om een klopjacht te beginnen, maar in samenspraak met de bevoegde instanties is het een interessant project.”

Vooral de manier waarop de status van daders wordt aangepakt ziet de Nationaal Rapporteur als een goede ontwikkeling. “Loverboys lijken een bepaalde stoerheid te hebben. Dat wordt nu omgedraaid. Ze zeggen heel duidelijk ‘je bent gewoon een pedoseksueel'”, aldus Dettmeijer.

Okay, laten we even op de rem trappen, want zowel het filmpje als het artikel in de Trouw barsten van de subliminale programmering. Om te beginnen wordt de indruk gewekt dat er sprake is van een taboe. Nee, er is sprake van seksueel misbruik en de categorie wordt door Terre des Hommes een beetje afgezwakt tot een soort markt voor minderjarigen en ouderen die eigenlijk wel onderling seks zouden willen hebben, maar waarbij het verbod of het ‘taboe’ leidt tot ongewenste situaties. Corinne Dettmeijer stelde in het Trouw artikel: “Uiteraard is het niet de bedoeling om een klopjacht te beginnen, maar in samenspraak met de bevoegde instanties is het een interessant project.” Volgens mij werkte Jimmy Savile ook samen met bevoegde instanties, maar ik wil die link niet steeds leggen. Waar het vooral om lijkt te draaien is dat potentiële daders een beetje afgekoeld moeten worden. Terre des Hommes gaat ze met lok-advertenties triggeren en vervolgens krijgen ze een melding dat ze met een minderjarige te maken hebben. Welk beeld wordt onbewust gecreëerd? Juist ja: minderjarigen voelen een taboe op hun seksuele behoefte of geaardheid en er is een markt van oudere mannen die eigenlijk wel seks met minderjarigen zou willen. Terre des Homes brengt die behoefte in kaart en probeert de mannen met die seksuele voorkeur een beetje te pamperen. Daarmee wordt het roofdiergedrag van seksueel misbruikers als Jimmy Savile, en de afnemers van toeleveranciers van mensen als Robert M. en Mark Dutroux afgezwakt tot een seksuele voorkeur die hooguit een beetje de wettelijk gesteld grens overschrijdt.

Wat voor beeld weet Terre des Hommes dus met deze “geweldige aanpak” neer te zetten? Dat seksueel misbruik van kinderen vooral een gevolg is van de taboesfeer, maar dat de behoefte onder jongeren onder de 16 er wel gewoon is en dat de behoefte onder oudere mannen naar deze jongere homo’s er ook gewoon is. “Ach, en als we dat gewoon een beetje kanaliseren, valt het allemaal best reuze mee.” En de mensen die deze behoefte hebben zijn gewoon ‘pedoseksueel’; daar kun je niets aan doen. “Dat is een gevoel, dat kun je niet uitleggen“, zou Hans Teeuwen zeggen. En daarmee lijkt er langzamerhand een soort begrip te worden gekweekt voor deze “seksuele voorkeur” (die nu eenmaal een beetje op de grens zweeft). Zijn we hier getuige van een propagandistische rol van Terre des Hommes in de emancipatie (lees: van acceptatie naar prevalering) van de ‘pedofilie’ of ‘pedoseksualiteit’ (onjuiste benamingen voor ‘seksueel-misbruik-roofdier-gedrag’) ?

Als u dit emancipatieproces niet wilt accepteren, dan ‘worstelt u misschien met de tijdgeest’. Priester Atoine Bodar heeft daar ook last van gehad moet u weten. Antoine Bodar geeft in dit Volkskrant-artikel (2011) weer hoe hij geworsteld heeft.

Antoine Bodar is de vleesgeworden platonische schizofrenie. Een paar maanden geleden zei hij dat hij voor het kindermisbruik graag boete wilde doen door in de gevangenis te gaan zitten. Maar dat deed hij natuurlijk niet, dat was meer bij wijze van spreken. Je moet dat zien als een conceptionele daad, zoals je ook conceptionele kunst hebt.

Volgens Bodar paste pedofilie dertig jaar geleden nog perfect in de tijdgeest. Senator Brongersma kon er toen smakelijk over verhalen. Gerard Reve was nog aan het donderjagen met kleine jonge jongetjes (lees nog een keer), terwijl Teigetje op de wacht stond, zoals wij uit de biografie van Nop Maas leren. En Bodar verstond de tijdgeest, bande zijn homoseksualiteit uit en werd priester.

In mijn ogen is wat Terre des Homes hier pretendeert te doen, niets meer dan een propagandashow om hun donateurs de indruk te wekken dat ze goed werk verrichten, terwijl ze eigenlijk een heimelijke acceptatieshow opvoeren, waarbij seks met minderjarigen uit de strafbare hoek gemasseerd moet worden en tot een categorie moet worden gemarginaliseerd van iets dat een gevolg is van een leeftijdsgrensprobleem en taboe’s. Zo moeten we snel vergeten dat er mensen als Jimmy Savile en andere bekendheden in de Britse elite bestaan (niet in Nederland natuurlijk) die het gemunt hebben op zeer jonge kinderen.

Zo lijken we te moeten vergeten dat Marc Dutroux waarschijnlijk slechts een kleine spil in een groot netwerk was en lijken we te moeten vergeten dat mensen als Robert M. zeer jonge kinderen (en zelfs baby’s) gebruikten voor misbruikfilms en misbruik door derden. Seksueel misbruik van zeer jonge kinderen is een beestachtige neiging. Jimmy Savile heeft wel bewezen dat er lijntjes met de allerhoogste kringen liggen. Terre des Hommes lijkt zo een heimelijke rol te vervullen in het verder opschuiven van de leeftijds- en acceptatiegrens en gaat volledig voorbij aan de échte problematiek. Maar wij Nederlanders houden misschien wel gewoon van doekjes voor het bloeden. Ook al weten we dat de kerk ons besodemietert; we blijven toch geld in de collectezak proppen. Ook al weten we dat de staat ons besteelt; we blijven toch braaf belasting betalen en naar de stembus lopen. Dus ook dit doekje voor het bloeden past mooi bij de ‘mantel der liefde’ kapstok waar we zo graag onze jas aan ophangen.

Waar ik me nog het meest aan stoor in deze hele Terra des Hommes (i.m.o.) propagandashow is het feit dat er lok-advertenties geplaatst worden tussen advertenties waar kinderen aangeboden worden. “Moet ik u even wakker schudden?

Het feit dat er advertenties bestaan waarin kinderen worden aangeboden, zou onmiddellijk aangepakt moeten worden door politie en justitie. Wat nou ‘lok-advertenties’? We kunnen elk e-mailtje, elk telefoontje, elk bitje en byteje analyseren via de big datastromen, maar we zijn niet in staat om sites op te sporen waar seksueel misbruik aangeboden wordt? We zijn niet in staat de adverteerders te traceren en op te sluiten? Nee, dat is allemaal niet mogelijk. Er zitten nog mensen met typemachines achter een stoffig bureau met geraniums bij de AIVD en justitie. Bovendien hebben zij het veel te druk met terugkerende jihadisten. Terre des Hommes zou geen advertenties moeten plaatsen tussen seksueelmisbruik-advertenties; ze zou aangifte moeten doen zodra ze dergelijke advertenties aantreft en zich op de échte problematiek moeten richten. Deze schijn van infiltratie lijkt vooral op promotie van geleidelijke acceptatie. Gideon van Aartsen is dus op zoek naar kindermisbruik-advertentiesites en ziet daar de hele dag van alles voorbij komen en het enige wat hij daaraan kan doen is er zelf advertenties tussen plaatsen om vervolgens de reageerders een milde waarschuwing te geven? Stel je voor! Stel er zouden websites bestaan waar advertenties geplaatst werden in de trant van ‘jihadisten aangeboden’; zouden we dan niet proberen die jihadisten onmiddellijk op te sporen? Of zouden we er een advertentie tussen plaatsen in de hoop dat Abu al-Baghdadi misschien persoonlijk reageert om hem vervolgens te waarschuwen dat hij beter ergens anders kan gaan werven? Het is je reinste kolder!

Het plaatsen van advertenties tussen seksueelmisbruik-advertenties laat de aanbodkant ongemoeid en draagt bij aan het in-stand-houden van het probleem. Je doet dus geen moeite om de aanbieders van kinderen (die waarschijnlijk in het misbruikcircuit zitten) op te sporen en laat hun advertenties en websites volkomen ongemoeid! Sterker nog: je gaat er gewoon tussen staan. Als je in staat bent dergelijke websites op te sporen en dergelijke advertenties op te sporen moet je onmiddellijk je connecties bij politie en justitie gebruiken om de aanbieders aan te pakken. Terre des Hommes doet dus ogenschijnlijk niets aan de aanbodkant en probeert slechts de afnemers een beetje te sussen met een waarschuwing. Sorry, maar daar gaat mijn neus nog veel meer van jeuken.

Bron linkvermeldingen: theguardian.com, trouw.nlvolkskrant.nl

52 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Iberi schreef:

  Wat betreft de massa-immigratie is het ook broodnodig voor overheden (wat de kindermisbruikers aan de top van de samenleving zeer goed zal uitkomen) om sex met minderjarigen te gedogen en langzaamaan de leeftijdsgrens (op zeer korte termijn 9 jaar??) zoals gewenst naar beneden zal worden gebracht. En de sexuele vorming en bewustwording (klaarstomen) van jongen kinderen op basisscholen (04-13 jarigen) zal daar een steentje aan bijdragen. En zoals we mogen verwachten, zullen de meeste ouders het wel gaan accepteren. Over pak en beet 10 jaar, zullen ouders die weigeren te conformeren dat hun kinderen sexueelonderwijs krijgen, het risico lopen dat hun kinderen bij die ouders worden weggehaald.

  • Martin Vrijland schreef:

   1 generatie verder en die seksueel klaargestoomde gebrainwaste ouders krijgen zelf kinderen en die zullen dan denken…”ooh mijn kind is vroeg seksueel actief..kijk maar het masturbeert met de seksteddybeer van Sinterklaas..wat leuk dat het een relatie met meester Brongersma wil”

   Maar vermoedelijk hebben we die fase al bereikt met ouders die de boeken van Gerard Reve op de plank hebben staan..

 2. ZandInOgen schreef:

  Die Dettmeijer is gelieerd aan Minerva en onderhoudt banden met Demmink en andere actoren binnen de schaduwmacht
  https://www.demminkdoofpot.nl/downloads/images/full/Demmink-Donner-Dettmeijer.jpg

  Juristen die lid zijn van de literaire Sociëteit ‘De Witte’ in de Haegsche residentie

  DEMMINK, J. , geboren 11-12-1947
  Ministerie van Justitie, Beleidsonderdelen, Directoraat-Generaal Internationale Aangelegenheden en
  Vreemdelingenzaken, Directeur-Generaal
  TEVENS
  Ministerie van Justitie, Interdepartementale Commissies, (ISI) , Voorzitter-Lid (JU)
  INFO
  Woonplaats Den Haag
  Lid van de litteraire Sociëteit “De Witte” te Den Haag [lijst 1999] [lijst 2003]
  Joris Demmink wordt beschuldigd van pedofilie, maar wordt vooralsnog geprotegeerd..!!

  Familie?:

  DETTMEIJER, J.A.N. , geboren 21-08-1946
  Woonplaats Den Haag
  Lid van de litteraire Sociëteit “De Witte” te Den Haag [lijst 2003]

  DETTMEYER – LABBERTON, M.N.W. ; Mw.
  INFO
  Woonplaats Den Haag
  Lid van de litteraire Sociëteit “De Witte” te Den Haag [lijst 1999]
  http://www.sdnl.nl/de-witte.htm
  https://www.nrc.nl/nieuws/2014/06/28/het-subtiele-voordeel-van-minerva-1394126-a456900

 3. Ed de Denker schreef:

  Hear hear!!

  Staat de “P” al achter GLBTQ?

 4. Camera schreef:

  Scherp opgemerkt Heer Vrijland
  helemaal eens

  Je gaat toch ook niet Jongetjes lokken met lokvuurwerk.

  Dan gaan ze toch ook `direct naar de aanbieder` toe van het vuurwerk

  https://www.ad.nl/binnenland/politie-jaagt-online-op-verkopers-van-illegaal-vuurwerk~a20dfe9b/

 5. mec schreef:

  Ik zie het er nog wel een keer van komen dat ook de pedofiel uit de kast gaat komen en roept: Hi mom! I’m a paedophile! Ideaal zou dan ook zijn dat als je bijvoorbeeld een klein kind een snoepje aanbied als pedoseksueel, dat het tegen je zegt: ja lekker, maar dan wil ik eerst je lul zien…..bah

 6. ClairVoyance schreef:

  Nep christen, dis-info agent mbt energie wapens en kindermisbruiker Sterling D Allan aan het woord.
  Welk spelletje wordt hier gespeeld?
  Ik vermoed dat hij wel echt kindermisbruiker is, en in ruil voor geen vervolging ingezet is voor het mildmaak proces.
  https://www.youtube.com/watch?v=pUNTqBu-dTs

 7. Notis schreef:

  Even ter aanvulling:

  Enige dagen geleden op tv, ik meen in E. Jinek programma ging het over een bekend iemand, een BN-er dus die pedofiel scheen/bleek te zijn.

  “Ach,” was het antwoord van iemand uit het panel,

  “pedofielen zijn ook mensen!”

  Precies zo terloops, bijna subluminaal worden de mensen, het tv kijkende publiek gehersenspoeld met dat pedoos en pedofilie gewoon normaal(???) is.

  P.s. Pedo of niet. Ze moeten moeten hun tengels/klauwen van kinderen AFBLIJVEN!!!

  zegt het voort……

 8. Pijlstaart schreef:

  Uitmuntend artikel! In deze tijd is scherpzinnigheid een absolute must wil men niet ten onder gaan in nepnieuws (msm). Helaas is er al zoveel perceptie gemanaged bij de mensen dat schrijfsels zo helder als dit eigenlijk nergens meer te vinden zijn. Fijn dat op deze site nog helder gedacht en geschreven wordt. Een verademing!

 9. Camera 2 schreef:

  Anno vandaag,

  de Pedo propaganda9(negatieve aandacht is…..)
  Waar aandacht naar toe gebracht gaat, daar gaat de aandacht naar toe

  app-facebook
  Martin Vrijland
  11 uur geleden
  Moreel verwerpelijk, maar we geven wel een vergunning. En wie heeft die flyers eigenlijk gedrukt…langzaam moet het volk er aan wennen

  https://nos.nl/artikel/2295396-pedo-flyers-bij-pride-in-beslag-genomen-na-boze-reacties.html

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten