Terwijl Trump olie op het vuur gooit over Noord Korea, Jeruzalem en Venezuela, verschuift macht oostwaarts

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 14 december 2017 25 Comments

Er is iets groots aan de hand. De VS lijkt zich als een wilde hond te gedragen, maar verliest onopgemerkt steeds meer aan kracht onder Donald Trump. Niet alleen zien we dat de Turkse president Erdogan steeds meer macht naar zich toetrekt; ook Rusland, maar vooral China, is enorm in macht aan het rijzen.

Ik confronteer u met de volgende stelling: Het is allemaal met elkaar verweven en is onderdeel van een masterplan, waarbij de gewone burger moet geloven dat er sprake is van spontaan oplaaiende strijd. Er is geen spontane strijd; er is slechts een road map richting wereldregering via gecreëerde strijd volgens de spelregels van de Hegeliaanse dialectiek.

Dat wil zeggen dat je altijd tegenstellingen en strijd creëert om uiteindelijk je doel te bereiken. Trump mag de macht van Amerika doen verschuiven naar het oosten. Daarvoor moet hij wat extreme moves maken. Zo moet hij Noord Korea het vuur aan de schenen leggen en doen wat al zijn voorgangers niet durfden. Hij moet volkeren schofferen, regeringsleiders uitdagen en uiteindelijk de Amerikaanse economie doen crashen. Dat is een voorspelling die ik al eerder deed en hier nog maar eens herhaal. We kunnen het ook zien aan Trump’s daden. Op 21 november 2016 schreef ik:

Als de economie inderdaad in chaos gestort wordt onder Donald Trump of (zoals sommigen voorspellen) voor de aanstelling van Trump, dan schept dat ruimte voor verschuivingen in de machtsblokken. Het blijft moeilijk om voorspellingen te doen, maar het onderuitgaan van de Amerikaanse economie zal direct zijn invloed hebben op de totale wereldeconomie en ongetwijfeld de lang verwachte volgende (diepe) crisis inleiden.

Het begon al met Trump’s slimme zet om Jeruzalem tot hoofdstad van de staat Israël te verklaren. Dat was aanleiding voor de Turkse president Erdogan om alle moslimlanden bij elkaar te roepen. Vergis je niet; dat is knap en dat dit niet veel uitgebreider in de media is belicht, is een teken dat we niet zoveel aan onze media hebben. Ze zwijgen waar ze spreken moeten en andersom. Dat Erdogan alle moslimlanden om tafel krijgt, is een teken dat er saamhorigheid aan het ontstaan is tussen de tot nu toe steeds oorlogvoerende fracties van soennieten en sjiieten. Daarmee lijkt de voorspelling uit te komen die ik augustus 2016 deed toen ik zei:

Stel dat Rusland en Turkije de krachten gaan bundelen en dat daarmee de soennitische wereld en sjiitische wereld verenigd worden, dan zou de eindstrijd wel eens kunnen draaien om de strijd tussen de islamitische wereld en Israël (en alle partijen daaraan gelieerd). Is de brief van Albert Pike uit 1871 dan misschien toch geen vervalsing? Zouden de profetieën van de verschillende religies dan toch uitkomen?

De saamhorigheid is natuurlijk extra snel bewerkstelligd door Trump’s Jeruzalem move. Erdogan had vandaag zelfs een 1 op 1 meeting met de Iraanse leider Hassan Rouhani.

Ondertussen zagen we nog een interessante verschijning op die islamitische top (bijgewoond door ruim 50 landen) in Istanbul. Tijdens deze top werd niet alleen de Jeruzalem move van Donald Trump besproken, maar verklaarden de moslimlanden Oost Jeruzalem tot Palestijnse hoofdstad. Dit alles gebeurde met aanwezigheid van een niet moslimleider; een beetje een vreemde eend in de bijt, maar hij was er wel: president Nicolás Maduro van Venezuela. Wat moest Maduro daar nou tussen al die moslimstaatshoofden? Nou, dat heeft alles met de genoemde machtsverschuiving te maken en met de opgelegde sancties door de VS. Die sancties draaien voornamelijk om olie en u kunt begrijpen dat op zo’n conferentie met 50 moslimstaten nogal wat olie afnemers rondlopen. Ook lopen daar landen rond die wel een beetje olie kunnen verhandelen en het laat zich raden wat daar allemaal besproken is tijdens die top.

Terwijl Donald Trump ondertussen met een flinke marinevloot de Noord Koreaanse haven blokkeert en daarmee nog meer olie op het vuur gooit, gebeurt er dus van alles wat de macht van de VS doet afbrokkelen. Het lijkt erop dat Venezolaanse president Maduro vriendjes genoeg heeft weten te winnen om zo de pijn van opgelegde VS sancties te verzachten, maar er is nog iets veel interessanter gaande. China heeft aangekondigd olie in de Chinese munt de yuan te willen verhandelen, waarbij ze het landen die “geen zin hebben” om de munteenheid op voorraad te nemen, mogelijk wil maken om in goud te betalen, zo meldt RT:

Earlier this year, the Chinese government announced plans to start a crude oil futures contract priced in yuan and convertible into gold. The contract will enable the country’s trading partners to pay with gold or to convert yuan into gold without the necessity to keep money in Chinese assets or turn it into US dollars.

The new benchmark will reportedly allow exporters, such as Russia, Iran or Venezuela to avoid US sanctions by trading oil in yuan.

Het lijkt er dus op dat er onder Donald Trump een machtsverschuiving naar het islamitische blok onder leiding van president Erdogan gaande is en tevens een machtsverschuiving richting China en Rusland. We kunnen dus wel zeggen dat er een machtsverschuiving richting het Oosten gaande is. Dat zou wel eens kunnen uitmonden in een gevecht tussen een gewonde leeuw (de VS) die zich dan maar in een laatste doodsstrijd gooit en het nieuwe rijzende machtsblok. Ik roep al een tijdje dat het Ottomaanse rijk zich aan het oprichten is en dat 2023 het streefjaar is. We kunnen er eigenlijk wel vergif op innemen dat in dit alles het script van de religieuze profetieën de leidraad zal zijn en dat de strijd uiteindelijk om Jeruzalem zal draaien.

En terwijl u en ik zich door al die Hegeliaanse dialectiek van die krachtvelden laten zoet houden, zitten al die landen, die elkaar in het zichtbare veld bestrijden, ondertussen lekker hun bijdrage te leveren aan de opbouw van digitale gevangenis en wereldregering onder bestuur van kunstmatige intelligentie (AI), waarbij de centralisering van de macht zich ongemerkt op zal richten via de blockchain technologie die nu gehypet wordt met de bitcoin en andere crypto currency. U en ik bouwen de New World Order zelf. Al die mining-computercapaciteit draagt bij aan het AI monster dat zich uiteindelijk zal presenteren als de valse messias of de anti-christ. Mijns inziens zal die messias namelijk niets meer zijn dan een via nanotech gebouwd bio-avatar lichaam waarin de blockchain super AI zich huist. Denk aan robot Sophia, maar dan een meer realistische versie met echte biologische cellen die 100% zijn gemaakt uit nanotech DNA, waarbij het brein van deze messias de beschikking heeft over het supernetwerk (aan blockchain rekencapaciteit en Big Data, zoals die van het Palantir datacenter).

Dan zal uiteindelijk de verlosser zich presenteren via de weg van Problem, Reaction, Solution. De AI “anti-christ” zal namelijk nog even voor wat tumult gaan zorgen, zo vermoed ik. De verlosser die dan komt, de “ware messias”, zal elke religieuze tegenstelling wegnemen en de wereld verenigen onder zijn hoede. Dan zal “The Great I Am” zich presenteren; de super AI die deze simulatie bouwde; de bouwer van deze zielengevangenis die ons via angst en tweestrijd in zijn wereldwijde AI web leidt; het web van de singulariteit.

Wat heeft dat alles met de machtsverschuiving naar het oosten te maken en wat heeft dat alles met een mogelijk op handen zijnde crisis in de VS te maken? Een eventuele crisis (aangevuld met oorlogen of een wereldoorlog) zal wederom banken in de problemen brengen. Dit zal zorgen voor een vlucht richting de inmiddels volwassen wordende crypto currency markt. En dat was precies de bedoeling. Dat die blockchain technologie bijdraagt aan de groei van de kunstmatige intelligentie en een wereldwijd control grid, moet u inmiddels vast wel al duidelijk zijn. En terwijl we ons laten afleiden door ruzies over olie, Jeruzalem en religieuze verschillen, bouwen al die landen (die elkaar in het zichtbare veld in de haren vliegen) ondertussen allemaal aan een digitaal surveillance netwerk van al hun burgers. Als u dus al het geruzie en al het religieuze en economische gekissebis even overstijgt, komt u misschien tot de volgende ontdekking: zij dienen allen hetzelfde Luciferiaanse masterplan.

Bron linkvermeldingen: dailysabah.com, turksemedia.nl, rt.com, ad.nl, rt.com

191 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (25)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZandInOgen schreef:

  De eindtijd profetieën zijn een zelfvervullend script, waar Het Vaticaan en de aristocratische bloedlijnen een centrale rol in spelen. Hun politieke vertegenwoordigers zien we in de publieke arena, het volk moet via het geloof en politieke stromingen verdeeld en beheerst worden. Totdat de tijd rijp is en de bevolking zowel moreel als fysiek uitgeput is om de strijd aan te gaan. Zie Il Principe van Niccolò Machiavelli..

  Zionisme, socialisme, communisme, vrijmetselarij enz. zijn de werktuigen van de elite, zie bijv. de symboliek die in de vlag van de USSR/DDR gebruikt werden. En ook de symboliek waarmee de ‘muur’ op (9-11)-1989 zgn. werd neergehaald. B-Acteur Reagan zelf een hardcore communist gaf Gorbachev de opdracht de muur neer te halen. Maar het was Gorbachev zelf die in 1987 tijden het congres van het Politburo het volgende zei:

  “Gentlemen, comrades, do not be concerned about all you hear about
  Glasnost and Perestroika and democracy in the coming years. They are
  primarily for outward consumption. There will be no significant internal
  changes in the Soviet Union, other than for cosmetic purposes.
  Our purpose is to disarm the Americans and let them fall asleep.
  We want to accomplish three things:

  One, we want the Americans to withdraw conventional forces from Europe.
  Two, we want them to withdraw nuclear forces from Europe.
  Three, we want the Americans to stop proceeding with Strategic Defense Initiative.”
  Quote by: Mikhail Gorbachev
  (1931- ) General Secretary of the Communist Party of the Soviet Union, the last head of state of the USSR (1985-1991)
  Date: November 1987
  Source: speech to the Soviet Politburo, November 1987

  Ook zei hij het volgende over E.U. bouwsteen:

  “The most puzzling development in politics during the last decade is the apparent determination of Western European leaders to re-create the Soviet Union in Western Europe.”
  ― Mikhail Gorbachev

  Hier zijn we dan 30 jaar later en we horen Trump weer spreken over dat hij ‘The Wall’ zal gaan bouwen. Namens wie?

  • ZandInOgen schreef:

   In mijn optiek vormt Communisme/collectivisme de blauwdruk voor de Nieuwe Orde der Tijden:

   • ZandInOgen schreef:

    Reagan spreekt over een fysieke Wall en Trump over een ‘doorzichtige’ muur. Rara wat zal hij hiermee bedoelen? The control grid AI?

    • ZandInOgen schreef:

     Internet is Infrastructure for the Police State

     The Illuminati agenda is to enslave humanity mentally, spiritually and ultimately physically. The Internet is the ideal tool to identify and monitor every individual. They have begun to punish people who resist dispossession. According to GAB, “Twitter’s strict new enforcement rules will be going live on December 18th. Twitter will be judging user behavior both on and OFF of their website. Meaning if you visit another website that they don’t like or show “support” for groups they don’t like, you can get banned. This unprecedented level of censorship and blacklisting of groups from the public square is unlike anything in history.”

     Once cash is obsolete, it will be easy to cut off the digital bank accounts of recalcitrant individual

     https://www.henrymakow.com/2017/12/internet-basis-of-police-state.html

 2. ZandInOgen schreef:

  Voorbeeld: Trump spreekt over het drugsprobleem wat de bouw van de ‘muur’ legitimeert, maar diezelfde probleem is gecreëerd door dezelfde overheidsdiensten die later toezicht hebben over het geheel. Denk ook aan Afghanistan en de papavervelden, waar NATO met een valse motief het land binnenviel om ‘terreur’ te bestrijden en ‘democratie’ te brengen. Kortom P-R-S oftewel de Hegeliaanse dialectiek.

 3. Camera schreef:

  Bang voor de bom? zoals “Doe Maar” ooit gezongen heeft ! Niets is toeval, Niets

  Hierbij een logische uiteenzetting een paar dagen geleden

  Fearmongering, Machiavelli Prices (Jan Marijnissen), devide and ….?

  think for yourself ! Hierbij een logische uiteenzetting een paar dagen geleden, in het Engels

  • ZandInOgen schreef:

   Vrijmetselaar en in SuiSSe opgeleidde Jong-Un speelt het spel graag mee. Volgens mij kan het makkelijker uitgevoerd worden dan we denken. Men neme een gestolen onderzeeër (Argentinië), men zet koers richting Manhattan (NY) en detoneert een nucleaire kop voor de kust om een tsunami te veroorzaken en de VS (agent Orange) beschuldigt Noord-Korea. Hegel kan er een puntje aan zuigen 😀

   • ZandInOgen schreef:

    Zal ie tot het selecte clubje behoren? Dacht t wel…de hidden hand doet het goed in die kringen

   • Camera schreef:

    @ Zand in ogen

    Weg getoverd, inderdaad “Een Onderzeëer” zomaar al een maand weg, Noodsignalen? Volgsysteem ? voor onderzeeërs bestaat allemaal, ook zonder sateliet

    https://www.alcen.com/en/defence-security/releasable-buoys-submarines

    https://www.volkskrant.nl/buitenland/hoofd-argentijnse-marine-ontslagen-na-drama-met-onderzeeer~a4546073/

    • ZandInOgen schreef:

     De m.o. van de cabal(isten) is vrij doorzichtig aan het worden, we hebben het eerder gezien bijv. met ‘verdwenen’ vliegtuigen die worden ingezet in geo-politieke gevoelige gebieden. Dit plan (2e 9/11) is zeer lang in de maak en dmv suggestieve boodschappen in de publieke arena ben je in staat te ontwaren wat ze van plan zijn. En hun doel is natuurlijke totale centralisatie van macht..zie V.N.

     “I want to talk about our common responsibilities in the face of a common danger. The events of recent weeks may have helped to illuminate that challenge for some; but the dimensions of its threat have loomed large on the horizon for many years. Whatever our hopes may be for the future–for reducing this threat or living with it–there is no escaping either the gravity or the totality of its challenge to our survival and to our security–a challenge that confronts us in unaccustomed ways in every sphere of human activity.”
     – JFK

     Daarnaast komen de raketten van Noord-Korea niet verder dan Japan, hoe gaan ze de V.S. bereiken? Ik denk dat de cabal daar een antwoord op heeft gegeven..+ De troepen (marine) van de V.S. zijn voor een merendeel gestationeerd in de buurt van Zuid-Korea. Geen beter moment om ze te treffen…

     • ZandInOgen schreef:

      En al helemaal als psychopaten zoals Cheney je meerdere keren waarschuwen voor een 2e 9/11. Ze hebben verschillende ijzers (lees scenario’s) in het vuur en je moet het ijzer smeden als het heet is. Cui bono? Dat moge duidelijk zijn:

      Richard Cheney
      46th Vice President of the United States. Vice President Cheney also served as President and CEO of Halliburton Company and U.S. Secretary of Defense from 1989 to 1993.

      Jacob Rothschild, OM, GBE
      Chairman of the J. Rothschild group of companies and of RIT Capital Partners plc. Chairman of Five Arrows Limited. Lord Rothschold is a noted philanthropist and Chairman of the Rothschild Foundation.

      R. James Woolsey
      Director of Central Intelligence from 1993 to 1995 and as Under Secretary of the Navy from 1977 to 1979. Mr. Woolsey is co-founder of the United States Energy Security Council and is Chairman of the Foundation for Defense of Democracies.
      https://genieoilgas.com/about-us/strategic-advisory-board/

      https://www.youtube.com/watch?v=9C2Pnjz7FoM

 4. ZandInOgen schreef:

  Waarom een communistisch land zo geliefd is bij de elite en 2020 kennelijk een mijlpaal vormt (zie ook 5G) :

  China’s CCTV surveillance network took just 7 minutes to capture BBC reporter

  It took Chinese authorities just seven minutes to locate and apprehend BBC reporter John Sudworth using its powerful network of CCTV camera and facial recognition technology.

  This wasn’t a case of a member of the media being forcibly removed from the country. The chase was a stunt set up to illustrate just how powerful and effective the Chinese government’s surveillance system can be. It’s a stark example of the type of monitoring that China has invested heavily in over recent years with the aim of helping police do their job more efficiently.

  Such systems are also used in private organizations, for example to monitor workers and processes in factories, but government critics have warned of the potential for abuse in the hands of the state.

  China has the largest monitoring system in the world. There are some 170 million CCTV cameras across the country, and that’s tipped to grow more than three-fold with 400 million more set to be installed by 2020. <–
  https://techcrunch.com/2017/12/13/china-cctv-bbc-reporter/
  https://finance.yahoo.com/news/china-apos-cctv-surveillance-network-065054696.html

 5. ZandInOgen schreef:

  NWO bolwerk VN staat op het punt een soeverein land binnen te vallen, groot nieuws lijkt me.

  Macht verschuift niet naar het oosten, het wordt juist gecentraliseerd onder NWO bolwerken zoals het IMF (SDR), VN enz. Het is geen toeval dat dit allemaal wereldwijd gelijktijdig plaatsvindt, in de E.U. idem. Maar niemand die het lijkt te zien:

  “EU leaders formerly endorsed the harmless sounding Permanent Structured Cooperation, or PESCO, pact on Thursday evening in Brussels.”
  http://www.zerohedge.com/news/2017-12-15/who-ya-gonna-fight-landmark-treat-signed-create-eu-army

  Je was gewaarschuwd…

  https://chicagoinformer.com/464280/chicago-requesting-u-n-troops-instead-of-supporting-police-chicago-video/

 6. ZandInOgen schreef:

  Dat ‘martial law’ uitgeroepen gaat worden in de Verdeelde Staten is een kwestie van tijd…het is alleen wachten op de juiste crisis:

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten