Thierry Baudet zal Nederland weer groot maken! Echt waar!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 27 maart 2019 10 Comments

bron: elseone.nl

Het is vrij opmerkelijk en tegelijk behoorlijk opzichtig hoe de spindoctors de afgelopen dagen het links versus rechts krachtveld op hoogspanning brachten. Zogenaamde beledigingen in de trant van “Volkert waar ben je?” en demonstranten die “Als je Thierry dood wilt schieten zeg dan paf” roepen en dan natuurlijk de verontwaardigde minister president. Zijn er dan echt zo weinig mensen die het spel doorzien? Vermoedelijk zijn er meer mensen die het acteerwerk doorprikken dan we denken, maar omdat we dat simpelweg niet te horen of te zien krijgen of omdat het ondergesneeuwd wordt op social media (waar voor iedere discussies het staatstrollenleger klaar staat om te reageren en de stemming om te buigen) lijkt het alsof we tot een minderheid horen.

Elke vorm van serieuze kritiek moet worden overwoekerd en gecontroleerd. De media zijn volledig in handen van de macht, dus ook de discussie daar is om het volk de schijn van pro’s en contra’s te wekken, waarbij beide groepen onder controle staan. Is dat complotdenken? Dat stempel heeft het gekregen en dat is juist de taak van mensen als Thierry Baudet.

Rechts, anti-islam, anti-immigratie wordt via mensen als Wilders en Baudet gekoppeld aan anti-EU, nationalisme en kritiek; waarbij kritiek gekoppeld wordt aan het stigma complotdenken. Dat complotdenken is op zijn beurt door de gecontroleerde alternatieve media gekoppeld aan de platte aarde, ufo’s en allerlei geschiedenis revisies die bewust vermengd zijn met desinformatie, waardoor het in een later stadium door de ‘fact checkers’ van de macht onderuit gemaaid kan worden. Maar dat gezegd hebbende zal bovenstaande beschouwing door velen ook weer weggewuifd worden als een complottheorie en zo blijft de macht simpel in handen van de oude kliek.

In meerdere artikelen heb ik toegelicht hoe het spel van gecontroleerde oppositie werkt en hoe zich onder de bevolking grote groepen mensen bevinden die heimelijk voor de gevestigde orde werken. Mensen als George van Houts, die met zijn theatershows complotten mag aankaarten, maar steeds de dubbele bodems gecombineerd met een vleugje desinformatie inbouwt, zodat de fact checkers de mensen aan boord van het vangnetschip weer in het gareel krijgen. Zowel de politiek als de media maken gebruik van vangnetstrategen. In de gewone maatschappij staan de Inoffizieller Mitarbeiter klaar om de discussies op straat, op het werk, in de kroeg of op social media in de gaten te houden en om mee te lopen in protestgroepen van links of rechts. “Heb je daar bewijs voor Vrijland?” Ja hoor, ik zou er zo een documentaire over kunnen maken als ik het budget had dat John de Mol’s ANP of het NOS journaal heeft. Het is meer de moeite die de lezer neemt om het hier al veelvuldig getoonde bewijs te bestuderen. Maar velen besteden er niet of nauwelijks aandacht aan.

Verdiept u zich eens in de artikelen over Baudet of over bijvoorbeeld de Brexit hier op de website. Even de betreffende woorden in het zoekveld invullen en u krijgt het op een presenteerblaadje aangeleverd. Het is best wel eenvoudig om door al het acteerwerk heen te prikken. Het enige probleem is dat we niet willen zien dat we in de maling genomen kunnen worden of simpelweg niet durven te geloven dat het nog veel erger is dan we al dachten. Daarnaast zijn we gewend aan het gevestigde systeem en geloven we niet dat we daarin zelf de verandering kunnen brengen. “Je kunt er toch niets aan doen” is de houding die de meesten aannemen, om hoogstens in een uiterst geval een geel hesje aan te trekken of een proteststem uit te brengen op een nieuwe politieke leider van een frisse politieke partij. Dat die nieuwe leider opgeleid is door dezelfde macht, negeren we voor het gemak maar even. Net zoals we nieuwe media als The Post Online gretig lezen, maar niet zien dat die gewoon door dezelfde mainstream media en door de Google news feed gepromoot worden. De schrijvers bij zo’n website lijken oog te hebben voor de kritiek in de maatschappij en dus kijken we niet naar hun voorgeschiedenis en beseffen we ons niet dat ze gewoon een nieuw masker opgezet hebben.

We blijven de verandering van boven verwachten, terwijl dat ‘boven’ ingekleurd wordt door de groep die alle middelen en mensen beschikbaar heeft om precies te weten welk sentiment onder de bevolking leeft en ook nog eens in staat is om dat sentiment te doen groeien en het te kanaliseren. Is dat zo lastig om te gaan zien? Nee toch? Wat gaan we er dan aan doen? Dat is de grote vraag! Wat u er zelf aan kunt doen is het niet langer van boven te verwachten en te zien dat de democratie voor elke generatie en elke maatschappelijke evolutie, nieuwe maskers en pionnen klaar heeft staan. Het is dus tijd om te gaan onderkennen dat democratie een farce is. Het principe van democratie is geen farce, maar het feit dat de pionnen in de democratieën (zoals wij die kennen) opgeleid en aangestuurd worden door een machtsblok dat het volk slechts de schijn van inspraak wil geven (maar absoluut nooit feitelijke en echte inspraak) zou nu toch wel eens tot inkeer moeten leiden. Het is vergelijkbaar met de democratie die de NAVO-landen brengen als ze een “verschrikkelijke tiran” afzetten in het midden oosten, om vervolgens democratische pionnen naar voren te schuiven, die uitsluitende de westerse agenda volgen. Zo zijn de Europese democratieën na de tweede wereldoorlog ook bij ons in stelling gebracht. Het is een farce.

De enige echte verandering moet (en kan alleen maar) beginnen bij diegenen die de machtspiramide in stand houden. Het fundament van deze farce is de bevolking zelf. Zolang het volk legitimiteit aan het systeem blijft geven door naar de stembus te blijven lopen of aan gecontroleerde link-rechts (nep)demonstratie mee te blijven doen, verandert er niets. De verandering begint bij het platleggen van de voedingsbodem voor het spanningsveld waaruit de schijndemocratie haar gelijkstroom opwekt. Polarisering door schijnaanslagen, (nep)terreur en schijn-politieke discussies, zorgt ervoor dat de heersende macht het links versus rechts krachtveld kan doen groeien. Ophitsende woorden van prominenten of (gecontroleerde) demonstranten stoken het vuurtje verder op. De verandering begint vanuit het volk dat zich niet langer hiervoor leent. Dat is verdomd lastig, omdat er steeds meer mensen zijn die van datzelfde systeem afhankelijk zijn en er op een of andere manier een zakcentje (of de gehele carrière) aan verdienen. Echte grote verandering gaat daarom pas komen als grote groepen mensen zich gaan realiseren dat ze een korte-termijn-belang dienen. Gemakzucht, narcisme, geld of simpelweg blindheid voor wat er gaande is: you name it. Grote verandering komt niet vanuit de media of politiek, maar komt als ieder individueel stopt het systeem draagvlak te geven. En als velen dat doen, verliest het gebouw haar fundament, waardoor het kan instorten.

U wilt geen ineenstorting? U vindt het eigenlijk wel prima zo? Waarom, omdat u nog een lekker relatief rustig leventje heeft? Heeft u wel opgelet? Heeft u enigszins door welke politiestaatmaatregelen er bijvoorbeeld de afgelopen jaren zijn doorgevoerd? Heeft u door welke richting het op gaat? Voelt dat goed? Wilt u over enkele jaren in een digitale gevangenis leven, waarin alles en iedereen gemonitord wordt? Ach ja, misschien vindt u dat eigenlijk ook wel een veilig gevoel. Het oude calvinisme van ‘veilig in Jezus armen’ en de kerk is over gevloeid in ‘veilig bij vadertje staat’ en de dominee van de rechthoekige schermpjes. Gemak dient de mens, maar de verdoving en media-hypnose doen u het zuur niet proeven. “Ja, maar hoe moet het dan anders? Moeten we dan helemaal van nul af aan opnieuw beginnen?” Ja! Maar dat vergt een volledige shift in denken en voornamelijk zelf-deprogrammeren van onze geloofssystemen. Eng hè! Nog langer ontkennen dat de keizer geen kleding aan heeft is misschien wel veel enger.

195 Shares

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  Er is nog een connectie tussen de FvD en TMG (PowNED)

  “Pwned” is a verb, commonly used as a gloating expression of dominance, control, or victory. This peculiar term is used most often in video games, though it has found its way into offline conversation. When you’re pwned, you’ve been defeated by an opponent, often in a humiliating fashion. It also carries connotations of great failure on the loser’s part.
  https:// http://www.lifewire.com/what-is-pwned-2483497

  https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/4658136/carriere-annabel-nanninga-forum-voor-democratie-fvd

  https://twitter.com/DHofbar (Let niet op de Logo, je zal maar een uil ontwaren 😀 )

  En natuurlijk de uil van powned, what’s in a name. Wat zijn de schapen geschoren op naar het abattoir?

 2. mb. schreef:

  De vele foto’s van de demonstrante (en publicatie ervan voordat het ook maar zeker was dat zij de woorden had geuit) geeft te denken mbt voorkennis.

  • Zonnetje schreef:

   In Madurom js ALLES geregisseerd wat in het belang is van the usual suspects. Zelfs ‘ ongelukjes’ zijn geregisseerd. Altijd zijn ze aan het schemen ze krijgen er maar geen genoeg van in samenwerking met die brave burgertjes. Die graag hun masters bedienen. Jongens speel het allemaal even mee. Doe even een masker op. Het Venetiaals festival is er niets bij. Zum kotzen.

   • ZalmInBlik schreef:

    ja Zonnetje idd, de gemiddelde madurodam bewoner weet niet beter en is geconditioneerd/geïndoctrineerd om zich met de stroom mee te laten voeren en als het ff kan met alle winden mee te waaien…ruggengraat en integriteit behoren niet tot het vocabulaire en zijn er van jongs af aan uit gepuurd, naaien/messen in de rug steken en het betere ellebogenwerk is het devies. Acteren en die onschuldige geconditioneerde kop laten zien en ondertussen met de mes achter de rug om Machiavilliaans manipuleren, het is er al vroeg ingeramd…kortom slappe hap, één pot nat

 3. Zonnetje schreef:

  Ik lees net dat ‘ forum voor democratie’ TEGEN een Nexit
  heeft gestemd vanmiddag. Jongens, democratie in Madurodam op zijn smalst bestaat niet. Controlled opposition en goed betaalde acteurs als rechtstreeks verlengstuk van the hostile elite vind je hier. Slaven neem nog lekker een biertje en chips zolang het nog kan.

  • ZalmInBlik schreef:

   Het is niet alleen tegen een Nexit, maar ook tegen moties voor minder gaswinning in Groningen (zie ook filmpje hofbar op t einde) het één zeggn en het ander doen..ondertussen zitten de slaven geknipt geschoren thuis te wachten op de volgende ‘verlosser’ die ze een trap na geeft…maar wat er ook gebeurd blijven stemmen en hopen op verandering 😀

 4. Camera 2 schreef:

  van die integriteit door ZalmInBlik geplaatst kom je hierop:

  Een show met Hiddema in wit latex pak en wiegel in de skybox van Eerdemans.

  In de hypnose van het alledag tv kijken zou je de acteurs niet kunnen exposen. Hiddema die zelfs het
  woordje spindokters zelf uit z’n mond laat waaien

  De zogenaamde arrogantie van die mannen is zeer goed geacteerd en als je even uit de TV Hypnose stapt dan zie en voel je dat deze mannen er niets maar dan ook niets van menen. Hiddeman zou je nog niet eens vertouwen een boodschappenbriefje mee te geven als je doodziek op bed ligt.
  Veel tekst en braltaal met ingestudeeerde woordjes en inhoudsloze zielen…(we blijven netjes)

  • ZalmInBlik schreef:

   het is nog een tandje erger bij wnl (wij van oranje) deze steriele fascisten koppen geloven erin, Hiddema komt uit een bekend NSB geslacht en schaamt zich daar uiteraard niet voor integendeel. Dat deze zelf ingenomen volgevreten patsers zendtijd krijgen in madurodam zegt natuurlijk alles…

 5. ZalmInBlik schreef:

  Ja tuurlijk Cliteurtje na de verzuiling moet er een nieuwe zuil opgetuigd worden waarachter de schapen zich kunnen verschansen, kun je binnenkort ook vermelden dat het in naam van willy gebeurd of is dat nou net een brug te ver..

  ,,We zijn meer dan alleen een politieke partij. We moeten een compleet nieuwe zuil opbouwen met eigen instituties: een partij, een nieuwe omroep, andere kranten, andere debatruimtes en ook aan de universiteiten moet veel gebeuren”, zegt hij.
  https://www.msn.com/g00/nl-nl/nieuws/binnenland/cliteur-fvd-moet-nieuwe-zuil-bouwen/ar-AAASsRk?li
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3535049/cliteur-moet-afstand-nemen-van-baudet

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten