Toespraak minister president Mark Rutte coronavirus: “het is allemaal heel ernstig, maar vadertje staat zorgt voor u”

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 16 maart 2020 14 Comments

bron foto: nu.nl

De coronavirus toespraak van Mark Rutte op tv was geweldig voor alle staats-minnende Prinsjesdag fans, die ook graag naar de troonrede en de gouden koets kijken of vlaggetjes wapperend langs de weg staan om een glimp van Maxima op te vangen. We hebben het dan over de mensen die graag naar omhoog kijken.

De mensheid heeft een soort ingebakken drang om omhoog te willen kijken. Dat zit blijkbaar generatie op generatie in ons DNA gebrand. Dus als vadertje staat ons vertelt dat het allemaal heel ernstig is en dat “de experts” precies weten wat te doen, dan vertrouwen we daar op. Toch?

Oh, wat zat Mark daar “ontspannen” op zijn stoel. Hij perste de schijn-zelfverzekerdheid er met de grootst mogelijke moeite uit. We weten niet of de man misschien aan de bètablokkers zat, maar het was een keurige (waarschijnlijk niet zelf geschreven) NLP speech die zijn kracht volledig mistte, omdat Mark zelf zijn kracht een beetje leek te missen. Het leek wel of het toneelspelen zijn geweten echt parten is gaan spelen. Hij kon zelfs zijn nerveuze tongetje niet tussen zijn lippen weghouden.

Mark richtte zich tot alles en iedereen en dus ook tot de ouderen. ‘Je tot iemand richten’ wekt de indruk dat je een autoriteit bent. Nu is Mark dat natuurlijk wel, want hij is de minister president. Maar het is nog steeds onduidelijk hoe iemand met zo weinig charisma zo’n leidersrol in Nederland kan vervullen.

Aan al die ondernemers die in moeilijkheden komen. Het kabinet zal doen wat nodig is om u te steunen. We zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat bedrijven niet omvallen door wat er nu gebeurt en dat mensen hun baan niet verliezen“, maar hoe we voor u klaar staan kunnen we natuurlijk nog niet zeggen. En de definitie van ‘een baan’ is natuurlijk ook best vaag. Heb je het dan over banen met vaste contracten? Zijn dat ook de ZZP’ers? Je kunt wel een mooie toespraak houden waarin je spreekt over ‘alles op alles zetten’, maar dat is net zoiets als Jantje die tegen de meester zegt: “meester ik zet alles op alles om morgen wel op tijd op de les te komen.”

De boodschap was vooral: wij weten wat goed voor u is en u moet de aanwijzingen en maatregelen opvolgen. Vervang dat woord ‘aanwijzing’ maar voor ‘dwang’. Instructies opvolgen en luisteren naar wat de staat denkt dat goed voor u is, is het credo. Als je de aanwijzingen niet opvolgt, ben je eigenlijk een soort van medeplichtig aan massamoord op de kwetsbaren. Dat schuldbesef moet u bij zich dragen: een soort “shame on you” effect.

Mark Rutte en consorten hebben naar hun eigen expert-virologen geluisterd en deze stellen dat de groepsaanpak en het proberen vertragen van het virus het beste is, zodat je geen piekbelasting in de ziekenhuizen krijgt. Maar de Italiaanse professor in microbiologie en virologie Roberto Burioni, verbonden aan de San Raffaele universiteit te Milaan, was er als de kippen bij om te melden dat deze aanpak niet werkt.

De meeste mensen krijgen alleen lichte klachten. Als iemand het virus heeft gehad, is deze persoon daarna meestal immuun, zoals ook met de mazelen het geval is. Uiteindelijk raken steeds meer mensen immuun, zodat de kans kleiner wordt dat het virus overspringt op ouderen en mensen met een kwetsbare gezondheid. “Met groepsimmuniteit bouw je als het ware een beschermende muur om hen heen”, aldus Rutte.

Het laat zich raden dat dit je reinste kolder is. Burioni is dan ook verbaasd over die bewering. “Er is geen enkele wetenschappelijke basis is om te spreken over groepsimmuniteit”, aldus de Italiaanse arts. “Het is een heel groot risico dat de Nederlandse regering neemt. We weten namelijk nog helemaal niet of er wel immuniteit voor dit virus kan ontstaan. Dat is nog onbekend. Bovendien is er nog geen vaccin.

Als u het mij vraagt is het weer heel erg duidelijk welk spel hier gespeeld wordt. Om te beginnen moet Mark Rutte het Nederlandse volk bang maken dat het allemaal heel ernstig is en het virus echt zeer gevaarlijk is. “Een groot deel van Nederland zal besmet raken met het coronavirus“, zo meldde hij.

Dan komt hij met wat fantastische geacteerde bezorgdheid en het promoten van het ‘vadertjes staat zorgt voor u’ sentiment. Vervolgens licht hij de aanpak toe en die aanpak wijkt volledig af van wat er in andere EU landen gebeurt. Wat mij betreft is het de bedoeling dat dit fout gaat en dat er dan vanuit Brussel hard ingegrepen moet worden. Dan heeft men het perfecte alibi om te zeggen dat landen geen individueel beleid meer mogen maken en kan alsnog hard ingegrepen worden (noodtoestand, lockdown).

In dit artikel lichtte ik uitgebreid toe dat we waarschijnlijk met een psychologische operatie (PsyOp) te maken hebben, waarbij het coronavirus covid-19 een zelfgeschapen virus (biowapen) zou kunnen zijn. Met een biowapen-virus kun je zelf een probleem van wereldwijde omvang creëren, waarmee je een alibi schept voor het opblazen van de everything schulden bubble. Men slaat in feite vijf vliegen in één klap.

 1. Het doet het volk gewennen aan politiestaatmaatregelen als ophokken en quarantaine, waarbij mogelijk zelfs zones in gesteld kunnen worden en technologie wordt toegepast om alles en iedereen te monitoren;
 2. Het biedt de mogelijkheid cash geld versneld af te schaffen, onder het mom van besmettingsoverdracht. Daarmee heb je de kickstart voor de traceerbaarheid van iedere transactie in de wereld van ‘the internet of things’ en kun je alles aan belasting onderhevig maken en verzekeringspremies verhogen als je bijvoorbeeld meet dat iemand rookt of te weinig sport.
 3. Het biedt de versnelde mogelijkheid om de economie te doen crashen, de everything bubble op te blazen, bedrijven faillissement in te drijven, individuen en gezinnen op de rand van de financiële afgrond te brengen om zo een nieuw financieel stelsel te implementeren. In feite geeft dat de short cut richting een communistische technocratie; een staat die alle macht naar zich toe trekt en technologie inzet voor totalitaire controle (China als voorbeeld);
 4. Het biedt de mogelijkheid tot regulering van pandemie-maatregelen op wereldniveau en dus levert het de zoveelste roep om wereldregering;
 5. Het biedt mogelijkheid om verplichte vaccinatie wereldwijd door te voeren.

Dat zoiets zou gaan gebeuren voorspelde ik in mijn boek, waar ik spreek van een ‘masterscript’. De manier waarop het nu wordt uitgerold is echter bijzonder geraffineerd. Heel slim gespeeld! Een volk accepteert alleen draconische maatregelen als het met een dusdanig groot probleem opgezadeld wordt, dat het de uitputting nabij komt. Dat het probleem door hetzelfde machtsblok gecreëerd werd als dat de helpende hand uitstrekt, zullen velen niet zien. Die helpende hand is de hand die de massa richting nog meer slavernij en nog meer politiestaat trekt.

Het wordt nu echt tijd om te ontwaken voor het masterscript. Dat masterscript ontvouwt zich nu in sneltreinvaart. Ik leg dat glashelder uit in mijn boek. Het wordt tijd!

uw boek

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl

1K Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. guppy schreef:

  Ik kan deze video niet afkijken, ik vind het ook sneu voor meneer de uil zelf.

  Hij moet de fabeltjes krant voorlezen, met een strop(das) om zijn nek. Die strop wijst naar beneden, hij laat zich leiden door materialisme en een laag niveau.

  Ben het helemaal met dit artikel eens!

 2. Willem S schreef:

  Ik wordt kotsmisselijk als ik die smerige nagemaakte hufter zie met nep praatjes.
  Hij heeft gewoon schijt aan de burgers, het interesseert hem geen reet als we naar de kloten gaan.
  Ouderen mogen de moord steken, want die zijn nutteloos en kosten geld.
  Geld dat wordt gebruikt voor het asieltuig en niet voor ons, de ontvolking is in volle gang..
  Verplicht vaccineren met een spuit die zeker Slachtoffers gaat kosten.
  Corona de grootste Fals Flag van deze eeuw.
  VVD – VOLK VAL DOOD.

  • Camera 2 schreef:

   Hoho niet uitsluitend die vreselijke partij, Niemand in de kam.er is in opstand gekomen, het is allemaal
   gedwee omarmt, Groen Links t/m elke partij is diep schuldig
   Niemand heeft verstand van virussen, klimaat en andere goocheltrucs, elk pis kun je verkopen als bier van Corona tot Heineken, de toneelschool en de Sheaksepeare(media/reklame) departementen doen gewoon hun werk.

   PVDA- Pikkende Virussen Der Aarde

   und so weiter

   GL

 3. Zonnetje schreef:

  Dat het volk draconische maatregelen accepteert als het volk tot uitputting wordt gebracht is zeer waarschijnlijk de aard van het volk kennende en de meer dan aanwezige dociliteit.

  Het loopt dan althans zo lijkt het dat het verloopt zoals de Protocollen der Wijzen. Je weet wel dat verzonnen of vervalste uiterst diffamerend boek. Zijn er personen die dat boek copy catten als inspiratie?

 4. Martin Vrijland schreef:

  Zeg Mark Rutte: Als groepsimmuniteit werkt, waarom hebben we dan nog vaccins nodig? Oh, nee het was om het virus als het ware een beetje te kalmeren zodat de ziekenhuizen niet zo vol raken…mijn god wat slim!

  Dus de mensen die een natuurlijke weerstand hebben opgebouwd vormen een beschermende muur tegen de mensen die meer kwetsbaar zijn of zoiets. Snapt u het nog?

  Het woord van 2020: ‘groepsimmuniteit’

  • Martin Vrijland schreef:

   De hoogste baas van het RIVM gelooft ineens dat we natuurlijke immuniteit tegen een virus op kunnen bouwen. Dus dan heb je dus eigenlijk ook geen vaccins nodig.

   Ik ken de redenatie: “ja, maar er zijn altijd kwetsbaren die niet genoeg weerstand opbouwen”.
   Maar met een vaccin kweek je het virus op foetussen en spuit je het in voordat je het op natuurlijke wijze op te lopen. Ook dan moet je lichaam dus immuniteit opbouwen. Is dat niet het bewijs dat vaccins onzinnig zijn en heimelijk een heel ander doel moeten dienen?

   Dat doel beschrijf ik in mijn boek. Ja, ik moet erop blijven wijzen. Een ander doel beschreef ik hier op de site al veelvuldig:

   https://www.martinvrijland.nl/?s=vaccins

 5. ZalmInBlik schreef:

  Degene die de woorden van deze gladjanus serieus nemen heeft een steekje loszitten, meneer moet gewoon een script voorlezen en indien nodig zijn colgate glimlachje bij tijd en wijlen laten zien niets meer niets minder. De agenda is bekend bij degene die het kritisch denkvermogen niet verloren hebben en dat worden er steeds minder..

 6. Martin Vrijland schreef:

  De Israëlische geheime dienst gaat de mobiele telefoons van coronapatiënten volgen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Dat maakte premier Netanyahu bekend op een persconferentie. “Dit soort hulpmiddelen zal ons enorm helpen bij het lokaliseren van het virus en zieken, en bij het stoppen van de verspreiding”, aldus de premier.

  De noodmaatregel wordt buiten het parlement om ingevoerd en geldt voor een maand. Dit soort trackingtechnologie wordt in Israël al gebruikt bij terrorismebestrijding. Mensenrechten- en privacyactivisten zijn kritisch, omdat iedereen onder toezicht kan komen te staan. Volgens the Times of Israël zegt de geheime dienst dat de technologie niet zal worden gebruikt om mensen op te sporen die zich niet aan hun quarantaine houden.

  DAT GAAT IN NEDERLAND OOK GEBEUREN: CORONAVIRUS IS EEN METHODE OM IEDEREEN ONDER TOTALITAIRE CONTROLE TE BRENGEN

 7. DHBoom schreef:

  Wellicht ook een interessante om cijfers van het influenza VIRUS naast deze COVID-19 te zetten, sterfte cijfers, besmettingsgraad, herstelde personen, etc. Deze hysterie gaat naar mijn idee (erg kunstmatig) veel te ver!!

 8. Zonnetje schreef:

  Is het toeval of niet met deze massa psychose, mijn subjectieve mening, dat ik gemerkt hebt dat er aardig wat mensen om mij heen hun huis erg aan het schoonmaken zijn ook de tuin. Afzweren van bacillen, onheil??? je ziet hoe de gewone bevolking vanuit angst leeft vanuit het reptielenbrein. De gewone bevolking is wat mij betreft afgeschreven, perfect slaves..Ik moet er helaas tussen leven.

 9. Lord of Hosts schreef:

  Hoe herken je de ware vazal.

  Over één ding zijn alle wetenschappers over de hele wereld het met elkaar eens; dit corinavirus kan nooit op een natuurlijke manier ontstaan zijn maar is in een laboratorium ontwikkeld. De reden dat het begin van de besmetting in Wuhan zo extreem ernstig was kwam doordat het virus een dier als gastheer heeft gehad, dit staat buiten kijf, en daarna de mens heeft geïnfecteerd. Daarna heeft het immuunsysteem van de mens het virus een milder karakter gegeven gelijkwaardig aan een jaarlijkse griep.
  De niet westerse landen verbazen zich over de gekte die de politiek en de media over dit (mildere) virus verspreid. Dat ze zelfs zover gaan dat ze de nationale economie en het maatschappelijke leven van hun eigen land onderuit halen. Als je als politiek zo diep buigt voor de Globalistische macht en de daarbij behorende transnationale bedrijven, onder druk van de VN en WHO de lange arm van de globalistische macht, ten koste van volk en land, dan ben je wel heel diep gezonken. Neen, het volk kiest de heersende politiek niet, de globalistische macht kiest hen.
  Nuttige idioten, daar houden ze van.

  Een voormalig lid van de VN-commissie voor biologische wapens, Igor Nikulin, is ervan overtuigd dat het nieuwe type coronavirus een biologisch wapen is dat in een laboratorium is ontwikkeld. Volgens hem is СOVID-19 kunstmatig gemaakt en samengesteld uit drie delen: muiscoronavirus, slangcoronavirus en glycoproteïne-eiwit, een bestanddeel van het humaan immunodeficiëntievirus (HIV). ‘In de natuur kon zo’n combinatie niet ontstaan’, Nikulin is van mening dat de Verenigde Staten internationale waarnemers in hun laboratoria moeten toelaten, anders beschouwt de rest van de wereld Amerikanen als de hoofdverdachten.

  Kortom, hoe is dit virus in de voedselketen van Wuhan gekomen?
  In oktober waren Amerikaanse soldaten deelnemers aan de Wuhan World Military Games. Het vermoeden bestaat dat er verkeerde krachten onder de supporters en/of deelnemers waren want direct na hun vertrekt werd deze ziekte ontdekt. Daarnaast is het ook vreemd dat er na grootschalig onderzoek, tot op de dag van vandaag, geen dieren gevonden zijn die dit virus dragen…
  https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&rurl=translate.google.nl&sl=ru&sp=nmt4&tl=nl&u=https://novorosinform.org/808390%3Futm_source%3Dpushworld%26utm_medium%3Dpush%26utm_campaign%3Dcommon%26utm_content%3Dlink&usg=ALkJrhh_8iU9D5a6-KjUoHZN0-FQQlk19Q

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten