Tom Hanks en zijn vrouw hebben het coronavirus (film Inferno met Tom Hanks in de hoofdrol: man-made virus)

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 12 maart 2020 22 Comments

bron: insider.com (insider maybe?)

Tom Hanks en zijn vrouw hebben het coronavirus. Oh, wacht even. Ze zijn acteurs, dus ze kunnen het ook spelen om de hype te helpen pushen. Want we moeten toe naar een totalitair systeem onder de dekmantel van ‘quarantaine’. De film Inferno met Tom Hanks gaat over een man-made virus. Toeval?

Corona vormt het perfecte alibi om de gehele wereldbevolking onder een digitaal controlesysteem te hangen: the internet of things.

5G levert de bandbreedte. Afschaffing cash geld, digitale quarantaine, verplichte vaccinatie, financiële reset en natuurlijk gaat er een machtsverschuiving optreden. Bereid u voor op een totalitair systeem naar Chinees voorbeeld.

To play things right, as is needed in the world right now..” Kortom, Tom Hanks zegt dat u naar de staat moet luisteren en u zich moet melden. Doet u dat niet, dan heeft u natuurlijk een gezagsprobleem en kan de psycholance u ook gewoon gedwongen komen halen. Een totalitair regiem vestigt zich altijd onder de dekmantel van noodzaak, door een probleem te scheppen en zo de massa op de hand te krijgen.

Er moet nog een wereldoorlog komen, maar op alle fronten zal de bevolking nu al meer en meer knel gezet worden. Het bizarre is echter dat hoe vaak je mensen ook gewaarschuwd hebt en hoe het zich ook onder hun ogen ontvouwt, ze toch in de media blijven geloven en in plaats van iets te denken in de trant van: “Hey, die Martin Vrijland was zo gek nog niet dat hij het allemaal al jaren aan zag komen, laten we hem eens steunen en laten we die media nou eens niet meer serieus nemen“.

Wakker worden mensen! Lees de volledige onderbouwing en uitleg over het virus in dit artikel!

Gooi die tv en Telegraaf, Volkskrant, Trouw, Parool en gecontroleerde pulp de deur uit. Zet je radio uit. Laat je niet meer bespelen en besef dat Tom Hanks een acteur is. Zijn vrouw is actrice. Hun vak is? Juist: acteren (in ruil voor geld). Het coronavirus wordt gehypet voor de genoemde doelen die het volk klemzetten. Is het coronavirus echt? De film Inferno gaat over een man-made virus. Tom Hanks is er ziek van.

84 Shares

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (22)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Het bekende voorspellende kaartspel spreekt over populatie-reductie en quarantaine..

  https://i.redd.it/8sa6gtvj02d41.png

  En dan de Olympische spelen in 20202 in Tokyo?

 2. Zonnetje schreef:

  Tja, de gewone bevolking houdt het systeem in stand naar boven toe en van boven naar beneden worden de ‘ instructies’ en ‘ opdrachten’ nauwgezet opgevolgd door de brave burgers.
  De brave burger wil blijkbaar zijn minimale vrijheid die hij nog heeft opgeven en aan de leiband lopen van de jongens van het script. Misschien verdient de brave burger niet beter op enkele uitzonderingen na die nog zelfstandig en onafhankelijk kunnen nadenken.
  Sic transit gloria mundi. Unleash the dogs of hell?

 3. ZalmInBlik schreef:

  tja Hanks met een verwijzing naar Dante’s Inferno, hoever laat de gullible goyim het komen?
  https://en.wikipedia.org/wiki/Inferno_(Dante)

 4. Riffian schreef:

  de volgende stap in deze agenda, ‘Stop met cash in supermarkt’

  Het Centraal Bureau Levensmiddelen-handel kwam deze week met de oproep: pin en betaal niet met cash. Zo lopen kassa-medewerkers minder risico om besmet te raken. Ook bezorgdiensten nemen maatregelen
  https://www.rtlnieuws.nl/editienl/laatste-videos-editienl/video/5054126/stop-met-cash-supermarkt
  https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/5053526/dominos-jumbo-corona-supermarkten-contactloos-betalen-bezorgen-pizza

  • Camera 2 schreef:

   @ Riffian Precies de “Nep plofkraken ” waren toch niet afdoende om het cashsysteem te ontmoedigen vandaar dat Corona helpt, zoveel vliegen in één klap hiermee. Corona(Crown) Helpt the one world…ieder voor zich Crown fur allen”

   Zoveel al over geschreven op deze site

   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/plofkraken-pinautomaten-problem-reaction-solution-richting-cashless-society/

  • JorisTruth schreef:

   Hier de AH mail:

   Beste klant,

   Bij Albert Heijn is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Gister maakte de Nederlandse regering extra maatregelen bekend om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken. Ik kan mij voorstellen dat dit bij u tot vragen en bezorgdheid leidt.

   Ik vertel u graag over wat we voor en achter de schermen doen om te zorgen dat u bij ons uw boodschappen kunt doen, zowel in de winkel als op ah.nl. Wij volgen de situatie op de voet en ondernemen acties die nodig zijn.

   Bevoorrading
   We verkopen op dit moment van bepaalde producten meer dan normaal. Zeep, handgels en houdbare producten zoals pasta. Onze distributiecentra liggen vol en we bevoorraden winkels dagelijks meerdere malen. Samen met onze collega’s, leveranciers, en transporteurs werken we hard om de schappen goed gevuld te houden. Op dit moment zetten we meer mensen in, zowel in onze winkels als in de bevoorrading.

   U kunt ons helpen door boodschappen te doen zoals u dat normaal ook doet.

   Maatregelen in de winkel
   Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk, voor uw gezondheid en die van onze collega’s. Daarom doen we een dringend beroep op u om zoveel als mogelijk gebruik te maken van zelfscan en de boodschappen met pin of mobiele telefoon af te rekenen. Zo beperken we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van het RIVM.

   Als u niet kunt of wilt pinnen, vragen we u om het geld op de kassa te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken. Dat geldt ook voor uw bonuskaart.

   Uiteraard hebben we in onze winkels strenge richtlijnen ten aanzien van hygiëne. Deze gelden nu, net als altijd. Onze medewerkers zijn zich hier zeer bewust van en nemen extra maatregelen zoals het vaak en goed handen wassen.

   Online boodschappen doen
   We zien dat veel klanten hun boodschappen thuis bezorgd willen krijgen. Hierdoor is het drukker dan normaal. Net als in onze winkels doen we er ook hier alles aan om klanten van dienst te zijn.

   Normaal gesproken brengen we uw boodschappen tot in de keuken. Onze bezorgers zetten bestellingen nu tot nader order bij uw voordeur neer. Ook deze maatregel is bedoeld om persoonlijk contact te beperken. Al onze bezorgers hebben in hun auto desinfecterende gel om na elke bezorging hun handen te desinfecteren.

   Tot slot
   Wij doen er alles aan om te zorgen dat u en al onze andere klanten hun dagelijkse boodschappen kunnen blijven doen. We realiseren ons de belangrijke rol die Albert Heijn speelt in de voedselvoorziening. Al 130 jaar, en ook in deze bijzondere tijd. Dat doen wij natuurlijk niet alleen, maar samen met onze partners en leveranciers.

   Op dit moment gaat boodschappen doen soms anders dan u gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie, ook voor onze 100.000 collega’s die keihard werken om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

   Met vriendelijke groet,
   Algemeen directeur Albert Heijn

   • Riffian schreef:

    ..komt dat contactloos betalen toch mooi uit *KUCH*

    https://www.pin.nl/consument/contactloos-betalen-met-betaalpas-of-mobiele-telefoon/hoe-werkt-contactloos-betalen-met-een-mobiel/

    het is nu wachten op de transitie naar een ECB e-coin:

    17 december 2019 08:30
    Prijsanalyse bitcoin: ECB-cryptomunt
    Op 12 december verscheen de nieuwe directeur van de Europese Centrale Bank, Christine Lagarde, ten tonele tijdens haar eerste officiële persconferentie. Op deze persconferentie zei ze ook iets over bitcoin én in het bijzonder stablecoins. Want die staan momenteel hoog op de agenda bij de ECB.

    In april van dit jaar, toen Lagarde nog de rol van Managing Director bij het IMF vervulde, deed zij al eens een interessante uitspraak. Toen zei ze dat het bancair systeem transformeert dankzij nieuwe technologieën zoals digitale valuta’s.

    “Alles dat gebruik maakt van gedistribueerde grootboektechnologie (blockchain), of je het nu crypto, digitale assets of digitale valuta noemt, laat het systeem op zijn grondvesten schudden.”

    Central Bank Digital Currency
    En blijkbaar heeft Lagarde zich het afgelopen jaar meer en meer in digitale muntjes verdiept. In Frankfurt, waar naar verluidt de toekomst van een Central Bank Digital Currency (CBDC) besproken werd, gaf ze haar visie op Bitcoin en stable coins:

    Watch again: Lagarde on digital currencies pic.twitter.com/L2HSjVZ2BD

    — European Central Bank (@ecb) December 12, 2019
    Er is dus duidelijk vraag naar stablecoins, en daar wil men graag op reageren.
    https://www.iex.nl/Crypto/490760/Prijsanalyse-bitcoin-ECB-cryptomunt.aspx

    “Never let a good crisis go to waste.”
    “CENTRAL BANK DIGITAL CURRENCY IS COMING ALIVE”

   • Analyze schreef:

    hier een mail van de NS, allemaal gecoördineerd door de usual suspects:

    ….”Wij doen er alles aan onze collega’s gezond en fit te houden en de dienstverlening zo optimaal mogelijk te blijven uitvoeren, voor u als reiziger. Daarom vragen wij u ook zoveel mogelijk met PIN te betalen en, bij controle door het treinpersoneel, uw vervoerbewijs zelf voor het scanapparaat van de conducteur te houden.”

    Meer informatie
    Op ns.nl/corona leest u meer informatie over de maatregelen die NS treft.
    Check voor vertrek altijd de NS Reisplanner of de NS-app voor een actueel reisadvies.

    Wij wensen u ondanks deze maatregelen een goede reis.

    Tjalling Smit
    Directeur Commercie & Ontwikkeling

 5. Zonnetje schreef:

  Wie verlost ons van de psychopaten die dit in het geheim bekokstoofd hebben. Wie o wie? Wie spreekt de psychopaten er op aan? Ik hoor de christenen niet, ik hoor de moslims niet enz. Of dat uberhaupt helpt???? Wat is iedereen stil, gelaten. Waar zijn de zogenaamde ‘ intellectuelen’. Zum kotzen. . Ach ik vergeet het, wat dom van mij dat wij in een subtiele, stille, sneaky dictatuur leven. Wat een lafaards om mij heen vrezend voor hun banale leventje, wat een perfecte slaven. Zijn ze hiervoor verzekerd, even in de polis kijken. Waar is voor de niet slaven de nooduitgang ?

  • Camera 2 schreef:

   Beste

   Er is niemand die ons verlost, het is nu alleen maar een feit om het te beschouwen en daarmee een archief te maken die ooit(zo snel mogelijk) de oplossing moet geven tot verlossing.
   Martin Vrijland is in Nederland iig op een paar vingers na de enige die zich inzet voor deze kwestie, wordt lid en verspreidt de artikelen die er geschreven worden op de site.

 6. ZalmInBlik schreef:

  Om het plaatje compleet te maken, de inzet van Tom Hanks werd ook voorspeld door de Simpsons en hoe:

  “Hello, I’m Tom Hanks. The U.S. media has lost their credibility so they’re borrowing some of mine.”

  • ZandInOgen schreef:

   Hij zegt “government” geen media, dat bevestigd de hele PsyOp/Hoax.

   A relevant question is whether certain bad actors, and there are some in this world, are opportunistically using the widespread fears around the COVID-19 to advance an agenda of “lock step” top down social control, one that would include stark limits on travel, perhaps replacing of cash by “sanitary” electronic cash, mandatory vaccination even though the long term side effects are not proven safe, unlimited surveillance and the curtailing of personal freedoms such as political protests on the excuse it will allow “identification of people who refuse to be tested or vaccinated,” and countless other restrictions. Much of the Rockefeller 2010 scenario is already evident. Fear is never a good guide to sound reason.
   https://journal-neo.org/2020/03/10/lock-step-this-is-no-futuristic-scenario/

   De 201 code uitgelegd

 7. Zonnetje schreef:

  https://www.voltairenet.org/article209342.html

  The fear virus pandemic, als dit klopt wordt het tijd om onze bestuurders, topdown, voor de rechter te slepen en in het cachot te plaatsen. De nederlandse grondwet behoort herschreven te worden in die zin dat het enqueterecht toekomt aan te vormen commissies van het gewone volk die eigen onderzoek verrichten. Deze commissies behoren beschermd te worden door leden uit het volk gewapend en al. De rest is namelijk gecompromitteerd en doet mee en houdt de psyops en doofpotten in stand.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten