Trump’s grensmuur, muur tegen de vluchtende Amerikanen na ineenstorting economie?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 11 januari 2019 30 Comments

bron: independent.co.uk

Het lijkt erop dat de geplande val van de Amerikaanse economie onder Trump tot een climax gebracht moet worden middels een aanstaand staat van beleg: martial law. Vandaag krijgen duizenden overheidsmedewerkers hun salaris niet uitbetaald, wat voor vier van de vijf een ramp zal zijn, omdat ze van uitbetaling naar uitbetaling leven om rond te kunnen komen. We hebben het dan over zo’n 800.000 mensen die waarschijnlijk getroffen worden. Niet een ramp van wereldformaat voor een land met 325 miljoen inwoners, maar het kan net de trigger zijn voor sociale onrust. Waar in Frankrijk de gele hesjes opgeroepen zijn tot een bankrun, kun je je voorstellen dat iets dergelijks in de VS wellicht organisch gaat gebeuren als mensen niet meer rond dreigen te kunnen komen.

Ik heb al sinds jaar en dag duidelijk gemaakt dat de Amerikaanse economie onder Trump bedoeld is om te vallen. De macht van het Amerikaanse rijk moet vallen om de weg te banen voor het herrijzen van een nieuw rijk; het Ottomaanse rijk. Dit alles zal de machtsverhoudingen dusdanig doen veranderen dat er een eindtijd strijd rond Jeruzalem opgetuigd kan worden. We hebben namelijk te maken met een profetisch script en dus zien we politieke bewegingen die onlogisch en tegen natuurlijk zijn. Rechts populisme en nationalisme worden gekoppeld aan mensen met kritiek op globalisering. Als je dan die groep onderuit laat gaan, door de economische malaise en crisis (die aanstaande is) aan ze te kunnen koppelen, heb je niet alleen de gewenste machtsverschuiving, maar tevens het nekschot voor deze kritische groep.

Mijns inziens zal de door Trump zo gewenste muur niet zozeer ten doel hebben de vermeende vluchtelingen aan de Mexicaanse grens ervan te weerhouden de VS in te trekken. Ook al zien we misschien beelden van hele colonne’s vluchtelingen als alibi voor die muur, wil dat niet zeggen dat dit ook de waarheid is. Wat Hollywood kan, kunnen machthebbers ook om het volk te doen geloven dat het probleem van grote proporties is. Wie zich enigszins verdiept in de beeldmanipulatietechnieken die het zelfs voor een eenvoudige huis-tuin-en-keuken pc mogelijk maken om een stadion met mensen te vullen die daar niet echt zitten, kan bedenken dat getoonde beelden niet meer perse de waarheid hoeven te representeren. Mijns inziens moet die muur er komen om te voorkomen dat de Amerikaanse bevolking richting Mexico vlucht als de economische bubbel barst.

Trump is ondertussen hard op weg die bubbel te doen barsten. Hoewel de Amerikaanse economische cijfers alleen maar goed nieuws lijken te laten zien, is dit vermoedelijk voornamelijk een gevolg van het uitsluiten van bepaalde groepen in de statistieken en creatief boekhouden. Een beetje zoals in Nederland de ZZPers niet meegenomen worden in de werkeloosheidscijfers. Goochelen met cijfers doet het altijd goed als je positief nieuws wilt kunnen brengen. De feiten zijn dat de beurzen, op zo nu en dan een hoopvolle kleine opleving na, de afgelopen weken flink gekelderd zijn. Dat komt omdat de dagen voorbij zijn, waarin de Amerikaanse bedrijven met gratis bijgedrukt geld hun eigen koersen konden manipuleren door hun eigen aandelen op te kopen. Het ging dus als het ware schijn-goed met die bedrijven. Het ging jarenlang schijn-goed op de beurzen. De FED is gestopt met het weggeven van dit gratis geld en is daarnaast gestart met een renteverhogingsrally. In combinatie met Trump’s handelsoorlog, is dat de ideale kruitvat-mix voor een ineenstorting van de Amerikaanse economie en de dollar.

In Europa zien we parallel vergelijkbare voorbereidingen voor een aanstaande chaos gaande. De Brexit was de eerste stap in die richting en de gele hesjes beweging helpt nu mee de chaos vanuit Frankrijk verder te verspreiden (zie mijn voorgaande artikel). De teloorgang van de Amerikaanse economie zal gepaard gaan met het uiteenvallen van de NAVO. Daarvan zien we nu de voortekenen al in het conflict tussen Turkije en de VS in Noord Syrië. Mijn voorspelling is dat Turkije in het zelfgeschapen machtsvacuüm in Europa zal duiken en zo vrij eenvoudig de Ottomaanse ambities kan verwezenlijken. De andere voorspelling is dat de nog te bouwen muur in de VS vooral zal dienen om het Amerikaanse volk op te sluiten zodra de bom barst. Die muur zal in de praktijk de gevangenismuur voor het Amerikaanse volk zijn.

Bron linkvermeldingen: cnbc.com

77 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (30)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Dick Klein Oonk schreef:

    Goede analyse. Volgende stap in de Amerikaanse chaos zal dan het gebruik van de FEMA kampen zijn.
    Maar ze zullen het natuurlijk opvang plekken noemen.

  2. Iberi schreef:

    Ik deel die zienswijze niet! Wat zich dreigt te ontwikkelen in europa is een politieke oorlog tussen Duitsland (Merkel) samen met Frankrijk (Macron) en alle landen die de globalisatie verder willen uitbouwen en de landen die dat willen stoppen! Spoedig zal er een alliantie van landen ontstaan die willen toewerken richting een confederale europese unie en een europees (niet tegen Rusland overigens) te formeren leger. De Brexit zal geen doorgang vinden en in Frankrijk zal de bevolking er voor zorgen dat de socialistische regering van Macron zal vallen. Zoals ik al jaren voorspeld heb zal Frankrijk een belangrijke keuze moeten maken. Na mijn idee zullen de Fransen zich aansluiten bij een alliantie van europese landen die de unie drastisch zullen hervormen. Als Frankrijk die keuze niet zal maken, zal er een definitieve scheuring ontstaan van oost europa met west europa en van noord en centraal europa ten opzichte van zuid europa.

    • Martin Vrijland schreef:

      Dat zou een tussenstap kunnen zijn inderdaad, maar dan tegelijk een reden vormen voor Erdogan om orde op zaken te komen stellen. Mogelijk zelfs op verzoek van Merkel 😉
      Zie mijn voorgaande artikel.
      De band tussen het Ottomaanse rijk en Duistland is historisch (zie eerste wereldoorlog). Niet voor niets wonen er zoveel Turken in Duitsland.

      • Zonnetje schreef:

        Duitsland is niet een zelfstandig land wat bestuurd wordt door de Duitsers. Duitsland heeft de 2e WO verloren en sinds die tijd wordt Duitsland bestuurd door personen die geen Duitse achtergrond hebben maar wel voor het gewone volk een Duitse naam gebruiken zoals Merkel. Duitsland wordt bestuurd door the usual suspects zoals bijna alle Europese landen bestuurd worden door the usual suspects. Deze usual suspects zijn de globalistische usual suspects. Daar tegenover heb je de “nationalistische” usual suspects zoals Trump, Putin en Merkel die ook verbergen voor hun eigen bevolking dat zij eigenlijk niet echt Amerikaans, Russisch of Turks zijn. Al deze leiders gebruiken hun/de bevolking om via these en antithese, inperking vrijheid van meningsuiting, corrupte media, fear porn met zogenaamde aankondiging van een 3e wo enz. een NWO-dictatuur voor mekaar te krijgen. Uiteraard wordt dit voor de gewone bevolking geheim gehouden. Zowel de globalistische usual suspects als de “nationalistische”usual suspects weten dat van elkaar en werken samen. Helemaal bovenaan beide “kampen”staan de top usual suspects die die dit alles regisseren, aanwijzingen geven en coordineren. Welk land hier achter zit, ga ik niet vermelden omdat wij in Nederland in een stille dictatuur wonen wat ook bestuurd wordt door the usual suspects. Het is zeker niet onmogelijk dat Merkel eens aan Erdogan de “macho islamist”vraagt om Duitsland binnen te vallen dan wel daar een alibi voor zal verstrekken in het kader van de vorming van een unipolaire NWO. Alles is mogelijk met the usual suspects. Denk aan het ondenkbare als je het hebt over the usual suspects.

  3. Yuri Goosen schreef:

    Hoelang verwacht je dat het nog duurt voordat Europa kapot valt? Dan weet ik waneer we hier moeten vertrekken!

  4. ZalmInBlik schreef:

    Als je Turkije noemt dien je China, Rusland, Iran en Israël in één adem te noemen. Tel Aviv is de nieuwe Sillicon Valley geworden met o.a. Intel R&D labs enz, China bouwt de infrastructuur (zie ook havengebied Tel Aviv) en Afrika, Rusland zorgt voor de defensie en Iran zal verantwoordelijkheid dragen over de zogenoemde -Stan landen het oude Khorasan. Saoedie Arabie hebben ze weten te integreren mbv de CIA Saoedie Arabie zelf en Turkije na de Khassogi hoax. Je zou denken hoe ze toch aan die technologie zijn gekomen, dan dien je te verdiepen in het Talpiot programma (o.a. Promis) Dit is de grootste technologie transfer in de menselijke historie gebleken. Nog groter dan tijdens de Koude Oorlog, zoals beschreven door Antony Sutton. We zien de ondergang van het Westen en de opkomst van het Oosten (BRI) in een macro Hegeliaanse spel.
    https://www.zerohedge.com/news/2019-01-09/boltons-continued-humiliation-turkey-seeks-coordination-iran-and-russia-us-exit

    En wat betreft die vluchtelingenstromen aan de grens met de V.S. er gaan bijna dagelijks vluchten vanuit Afrika en Latijns Amerika richting de grens met Mexico. De hele operatie wordt gefaciliteerd door de CIA en Mossad, tsja want het blijft per slot van rekening vreemde vrachtwagens die aan de grens verschijnen..
    https://web.archive.org/web/20170410044851/https://merip.org/mer/mer275/eritrean-refugees-trek-through-americas
    https://globalsentinelng.com/2018/01/24/israeli-pilots-refuse-fly-deported-refugees-back-africa/

  5. guppy schreef:

    Reality show the hunger games! Om het (stem) vee in de box te houden. Het blijft vreemd dat de Afrikanen en Zuid Amerikanen wel graag in de fijne westerse wereld willen wonen. Wij daar in tegen zijn er flauw van en willen wel lekker back to basic, lekker in het zonnetje. Alleen als je je zo genaamde bezit wilt beschermen dan bouw je hekken er om heen. Beetje hypocriet om the USA te claimen, terwijl het niet zo lang geleden af gejat is van de Indianen. Als de wereld een beetje beter verdeeld was had je ook geen ellende. Natuurlijk zullen er altijd mensen zijn die een mooier huis hebben. We houden allemaal van een borrel maar tussen de borrels door moet je wel je huis schilderen en onderhouden anders komt er geen klote van terecht. De dokter die een kind geneest krijgt de duurste wijn en rijdt in de grootste auto, daar ligt niemand wakker van. Maar dat kleine groepje wereldleiders die de wereld in de tang hebben daar kunnen we alleen vanaf door te stoppen met betalen. Bezit en hebberigheid maakt alles kapot, we zijn het gelukkigst in de natuur met onze geliefden die bij ons zijn omdat zij dat willen en niet ikke.

  6. Wilfred Bakker schreef:

    German Police Are Losing Control

    https://youtu.be/jjgORHvWZug

  7. ZalmInBlik schreef:

    Of het nou Noord Amerika of Europa is, alles wordt gelijktijdig gepland. Ordo ab Chao
    Voor iedereen die de Brexit circus is vergeten abonneer je dan op ProductiehuisEU kuch

    “If voting made any difference they wouldn’t let us do it.”
    ― Mark Twain

    • Riffian schreef:

      @Zalm, de datum waarop gestemd wordt is veelzeggend nl 29 March 2019 at 11 PM. Hoeveel 911’s kun je in een datum hebben.. 😉
      https://moderndiplomacy.eu/2018/03/06/looming-brexit-deadline-expect-march-2019/

      • Riffian schreef:

        ..ik bedoel natuurlijk wanneer het VK de EU moet verlaten met of zonder deal en het lijkt dat ze expres aansturen op het laatste met de logische consequenties chaos aan beide zijdes van de noordzee.

        • ZalmInBlik schreef:

          riffian, je moet niet vergeten dat de Britten en de Engelsen in het bijzonder onder valse voorwendselen de E.U. zijn binnen geloodst. Dit gebeurde in de jaren ’70 olv de chantabele Edward Heath die een geheime akkoord tekende FCO 30/1048 genaamd.

          “The classified paper, dated April 1971, suggested the Government should keep the British public in the dark about what EEC membership means predicting that it would take 30 years for voters to realise what was happening by which time it would be too late to leave.”
          http://www.euexit.com/fco-30-1048.html

          Samen met de Engelsen stemden we in 2003 tegen de Europese grondwet en het werd alsnog door ieders strot geduwd met Verdrag van Lissabon. Ik moet het de Engelsen nageven het is ze bijna gelukt om alle banden met dit dictatoriale entiteit gezeteld in Brussel door te snijden en hun eigen koers te gaan varen. Op de lange termijn zijn de Engelsen beter af, eerst volgt het zuur.

          Na Rutte’s vaasje hebben we nu May’s porselein fabriek, tsja 😀

  8. Wilfred Bakker schreef:

    First it was the Homeless people
    Than it was Victims of Disasters
    Next it’s Migrant
    lastly it will be YOU

    https://youtu.be/1-vO730H-5k

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten