Turkije daagt NAVO uit met aanschaf S-400 luchtafweersyteem bij Rusland en de Nederlandse media zwijgen

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 11 maart 2018 29 Comments

Turkije heeft een deal gesloten met Rusland voor het fameuze S-400 luchtafweersysteem dat de oorlog in Syrië hielp winnen. Daarmee laat Turkije andermaal zien gewoon door te stomen met haar plannen ondanks steun of tegenwerking van haar NAVO partners. Al eerder stelde ik dat de NAVO feitelijk niet meer bestaat of in ieder geval niet meer de slagkracht heeft die het een paar jaar geleden nog had, nu Turkije en de VS feitelijk in Noord Syrië met elkaar in de clinch liggen. De VS steunt daar de Koerdisch YPG/PKK die juist door Turkije bestreden worden in operatie Olijftak. Dat is noemenswaardig nieuws; net als dat het noemenswaardig nieuws was dat Turkije de Amerikaanse Incirlik luchtmachtbasis in beslag nam en nog niet terug gegeven heeft. Zo is het nog meer noemenswaardig nieuws dat Turkije nu dit luchtafweersyasteem bij de Russen koopt. Moet je nagaan: de NAVO bouwt een raketschild om Rusland en geeft Rusland de schuld van alle nepnieuws, hacks en aanslagen, maar Turkije (grootste NAVO leger op het Europese halfrond) koopt gewoon lekker haar wapentuig bij Rusland. Wat blijft er dan over van de NAVO? U raadt het al. Vandaar dat de Nederlandse media het ook doodzwijgen.

Het klootjesvolk moet zich vooral focussen op de geweldige prestaties van Trump die Noord Korea aan de onderhandelingstafel wist te krijgen. Dat dit ongeveer een week kwam nadat Poetin zijn nieuwst wapensnufjes toonde is verder niet relevant. Amerika en de NAVO moeten in de ogen van het volk de grootste en de sterkste blijven en moeten worden gepositioneerd als de ijzeren vuist die ieder land op de knieën weet te krijgen. Amerika sanctiet er ondertussen lekker op los. De relatie tussen de VS en de EU op handelsniveau wordt er daardoor ook niet beter op en je kunt wel sancties uitvaren, maar linksom of rechtsom heeft dat altijd ook een effect op je eigen economie. Want alle bedrijven die export plegen naar de landen die jij als VS sancties oplegt, leiden daar onder. Maar los daarvan kunnen we wel stellen dat de NAVO feitelijk van binnenuit in elkaar aan het storten is nu Turkije alles doet wat de God van de NAVO bijbel verboden heeft. Erdogan daagt de NAVO dan ook uit met opmerkingen als:

“Hey NATO where are you? We’re fighting so much. NATO, Turkey is not a NATO country? Where are you? You’ve invited NATO-member states to Afghanistan”

De NAVO kan zich niet meer de arrogantie veroorloven waarmee het voorheen “democratie” bracht in vermeende dictatoriale landen met “weapons of mass distruction”, na het verlies in Syrië. Misschien dat een valse vlag met chemische wapens de reputatie nog kan redden en ingrijpen legitimeert, maar de vraag is of de NAVO er überhaupt nog wel toe in staat is. Natuurlijk zit er nog wel slagkracht in de NAVO doordat de VS het grootste leger in die alliantie heeft, maar laten we eerlijk zijn: de VS maakt ruzie met de EU over handelsakkoorden en de EU zelf ligt overhoop met die andere NAVO partner over de Brexit deal (de UK). Het rommelt aan alle kanten en dan kun je beter eerst even de interne problemen oplossen alvorens je je weer aan een volgend Balkan-avontuur waagt. Kom op zeg: iedereen weet inmiddels dat de miljoen doden in Irak een gevolg waren van een oorlog onder valse voorwendselen en steeds meer mensen krijgen door dat ook de Joegoslavië oorlog op een grote list en bedrog propagandashow gebaseerd was. De regeringsleiders en journalisten van toen mogen al blij zijn dat ze niet aan een touwtje op het binnenhof bungelen als gevolg van een massale ontwaking onder het volk, dus laten we het maar even rustig aandoen. Je wilt ze hun Porsche-geluk ook niet ruw ontnemen.

Turkije is de Ottomaanse droom aan het doen herleven en lijkt economisch als een speer te groeien. Dat is natuurlijk geen toeval. Het in kracht afnemen van de NAVO en het gerommel tussen de NAVO partners onderling is allemaal onderdeel van de geplande machtsverschuiving die moet zorgen voor de gewenste krachtbalans voor een derde wereldoorlog. De agenda van topvrijmetselaar Albert Pike in zijn brief aan kompaan Mazzini (1871) rolt zich onder onze ogen uit. Het is de agenda van Lucifers controle orgaan ‘het vaticaan’ en haar aristocratische geheime genootschappen die zich in het zichtbare veld uitrolt. De weg van Ordo ab Chao via schijnbare tegenstellingen die de wereldzetel van Lucifer moet vestigen via een laatste wereldoorlog die zal draaien om de strijd om Jeruzalem. En voor zo’n oorlog moet je niet 1 partij hebben die de wereld domineert, maar feitelijk 2 partijen die aan elkaar gewaagd zijn. Daarom zien we een machtsafname in het westen en machtstoename in het oosten. Houdt u 2023 in de gaten. Rond die tijd zou de Turkse vlag wel eens in Brussel kunnen wapperen (net als in Berlijn, Den Haag, Parijs, en de rest van de EU). Dan kan de strijd om Jeruzalem losbarsten tussen wat er nog over is van de VS en Israël tegen het grote islamitische blok (met Rusland en China aan haar zijde).

Freude durch Kraft

Bron linkvermeldingen: rt.com, rt.com, turksemedia.nl, spiegel.de

118 Shares

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (29)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Turkije moet natuurlijk wel wat alibi’s van proportie hebben om over Europa heen te walsen. De weigering van dipolomaten en erkenning van Armeense genocide waren daar enkele voorbeelden van.

  We gaan het vuurtje ook nog wat verder opgestook zien worden door aanslagen en te laks optreden van overheden (in de ogen van Turkije):
  http://dutchturks.nl/nederlandse-bank-ing-mogelijk-doelwit-van-terreurbeweging-pkk/

 2. ZandInOgen schreef:

  Wat ik ook denk is dat Turkije in het zichtbare veld zich distantieert, maar in het onzichtbare veld heimelijk opereert met NATO om Rusland een dolk in de rug te steken. Dat is ook een zeer interessante scenario, zie de zgn. mislukte staatsgreep wat niet meer was dan een operatie om Erdogan steviger in het zadel te doen zetten. Turkije opereert immers nog binnen de kaders van NATO en soldaten/kolonels/generaals vallen in rangorde nog onder SHAPE.

  Waarom zijn niet alle NATO bases in Turkije gesloten?
  Waarom wordt artikel 5 niet getriggerd (heimelijke deals)?
  Waarom stapt Turkije niet uit NATO?

  • Martin Vrijland schreef:

   Dat zou kunnen..Hitler deed min of meer hetzelfde..remember het Molotov-Ribbentroppact

   • ZandInOgen schreef:

    Keerpunt was het neerschieten van die SU-24, Turkije keerde als een blad aan de boom om mbt haar beleid richting Rusland. Of was het een schijnbeweging?

    • Martin Vrijland schreef:

     Turkije en Ruslamd zijn historisch gezien oude vijanden dus de nieuwe liefde is opzichzelf vreemd. Het blijft koffiedik kijken en ja de ommekeer kan ook een tijdelijke zijn. In ieder geval speelt Turkije het slim, maar laten we niet vergeten dat de farao’s precies weten wat het script. Wij moeten het doen met de contouren (en niet te vergeten de religieuze profetieën).
     En hoewel velen beweren dat Pike’s brief wel vals moet zijn, denk ik toch dat we die in gedachten moeten houden. Die is niet bepaald in strijd met de profetieën.
     De profetieën tussen de verschillende religies sluiten vrij naadloos opelkaar aan, met dien verschille dat wat voor de 1 de messias is, vpor de ander weer de anti-christ etc. Maar dat is i.m.o. bedoeld om het Hegeliaanse bloed te doen koken.

 3. ZandInOgen schreef:

  Let ook op hoe die zgn. Russische gifgasaanvallen in EUropa worden opgezweept door de MSM ism NATO Stratcom. Er wordt hevig gezocht naar een gecreëerd motief om Rusland aan te vallen, zie ook MH-17 dossier
  https://www.ad.nl/binnenland/dochter-poetin-woont-in-penthouse-in-voorschoten~ab782c5b/63749601/

 4. ZandInOgen schreef:

  En tenslotte hebben we nog een ander gezwel in het midden-oosten die de Iraniërs blijven tarten nl. Israël. Dus de goochelaar opereert op meerdere schaakborden…

  Israel is trying to ‘suck America into’ Iranian war that could lead to world war — Lawrence Wilkerson

  Israel is trying to “suck America into” a war with Iran that could destabilize the Middle East and lead to a world war in much the way that the imperial rivalries in 1914 led to the First World War, Lawrence Wilkerson, former chief of staff to Secretary of State Colin Powell, warned in Washington last week.

  A war with Iran, he said, could “perhaps terminate the experiment that is Israel and do irreparable damage to the empire that America has become.”

  But Israeli leaders want a war, and they are pushing one with the support of their American political friends, including Democrats like Sen. Chris Coons of Delaware, whose overheated rhetoric about Iran recalls Joseph Goebbels, the Nazi propagandist, Wilkerson said. Another pro-war faction are “warmed-over neoconservatives” who got us into the Iraq war.

  • Martin Vrijland schreef:

   Dat hoort wat mij betreft tot hetzelfde script. Ik vermoed dat Erdogan de sjiieten en soenieten zal gaan verenigen (wat een stuk makkelijker geworden is nu de VS geheel Jeruzalem tot hoofdstad van Israël heeft verklaard)

   • ZandInOgen schreef:

    De VS heeft zich gelijktijdig buitenspel gezet in het zgn. vredesproces door deze actie en in het vacuüm is Rusland gesprongen om te bemiddelen zie gesprekken in de occulte hoofdstad Astana (opvolger NY?) Geneve speelt dus geen rol meer en wordt niet serieus genomen door de oostelijke actoren. Idd de Blizkrieg zal om JerUSAlem gaan, want Israël heeft willens en wetens alle credits verspeelt in de wereld van de politiek en daarbuiten

 5. ZandInOgen schreef:

  Dit document doet me verdomd veel aan ‘The Project for a New American Century’ denken

  https://www.brookings.edu/wp-content/uploads/2016/06/06_iran_strategy.pdf

  En ze komer er dmv Freudiaanse spraakverwarringen ruiterlijk voor uit.

  • ZandInOgen schreef:

   En soms in your face, dus let op de valse vlag operatie die het motief geeft om Iran aan te vallen…en we weten nu wie er achter 9/11 zat of nog niet?

   • ZandInOgen schreef:

    Netanyahu Accuses Iran of ‘Building Aggressive Empire’, Tehran Hits Back
    © AFP 2018/ Don Emmert
    WORLD
    13:10 12.03.2018

    Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu has accused Iran of capitalizing on the relief of sanctions and funding international terrorism, a push which he said should be prevented.
    In an interview with Fox News, Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu pointed out that Tel Aviv’s three greatest current threats are “Iran, Iran and Iran.”

    “Everybody said after the nuclear deal that Iran coming out of the gate would be a more moderate, more peaceful country. The exact opposite has happened. Iran is trying to build an empire – an aggressive empire,” he stressed.
    https://sputniknews.com/world/201803121062434947-iran-israel-prime-minister-netanyahu/

 6. ZandInOgen schreef:

  “And finishing off with Iran…” WE ZIJN GEWAARSCHUWD!

  • Aubury schreef:

   Unfortunately they [immigrants from former Soviet states] have changed the nature of democracy in Israel,” said Galili

   But, she added, there would be no going back. “For many years the joke was that Israel had become the 51st state of the US. Instead we have become just another Soviet republic. It’s quite a twist in the story.”

   https://youtu.be/U4ce3N1lAjg

 7. Iberi schreef:

  Dhr Putin heeft de Navo ‘getriggerd’ (fijne berichten) om in ieder geval in potentie net zo sterk te willen zijn als de Russen. De toekomstige politieke, economische & militaire Euraziatische unie (exclusief Rusland en China waartegen een handelsoorlog gevoerd gaat worden) waarbij Turkije en Duitsland de ruimte zullen krijgen om kernmogendheden te worden en de confrontatie en kamikaze oorlogen voeren namens het Vaticaan.

  • ZandInOgen schreef:

   Daniel op 14-03-2018 16:13
   Het is een occult gebaar van hen die ‘in the know’ zijn. Obama (‘democraat’), Bush (‘conservative’) maakten ook dit gebaar. Van Obama is duidelijk dat het een communist is. Saul Alinsky (die hard marxist/anarchist) was diens mentor. Bush was samen met zijn ‘opponent’ John Kerry lid van skull & bones.
   Xander, dat deel van het artikel dat hierover gaat is echt te kort door de bocht en dus feitelijk onjuist. Ik heb al langer de indruk dat hier geredeneerd wordt naar een verwachte uitkomst. Dat is niet juist. Velen zijn daarop gestruikeld.
   Dat Israel er aangaat, is al in 1870 voorspelt door Albert Pike (33e graad vrijmetselaar, Grand Wizard). Dit is bedoeld om de massa te misleiden die decennia lang te horen hebben gekregen dat de huidige staat Israel door God gesticht zou zijn. Niets is minder waar. Het Judaisme met haar Kaballah en haar Talmud en Mishna, is de grootste vijand van het Christendom. Het is te betreuren dat dit feit steeds wordt onderdrukt. Aan de andere kant ook goed aangezien de uiteindelijke schiffting die tijdens de komst van de grote Koning tussen ‘schapen en bokken’ plaatsvindt, dan pas afdoende kan gebeuren.
   http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/03/Erdogans-krant-publiceert-Turks-plan-voor-massale-moslim-aanval-op-Isral

 8. Iberi schreef:

  De gekroonde koning Tammuz/Mitras is een grapje een literair meesterwerk van occultisten om de massa te pacificeren. Na de grote oorlog zal het gedaan zijn met het sprookje van de ‘terugkeer’ van een verlosser. En het vaticaan zal de controle verliezen over Isael en in Israel zal de democratie worden vervangen voor een theocratisch bestuur. De Rothshild en zijn aanhangers die buigen voor het vaticaan zullen worden vervolgd en opgejaagd en daarnma komt het vaticaan aan de beurt.

  shoebat.com/2018/03/17/american-and-european-groups-in-iraq-are-promoting-homosexuality-feminism-and-human-rights-in-the-exact-same-city-where-germany-turkey-and-iran-coincidentally-want-to-build-a-massive-railw/

  • Martin Vrijland schreef:

   Het Vaticaan verliest alleen in het zichtbare veld de controle; net zoals wij in het zichtbare veld ogenschijnlijk in een democratie leven terwijl we achter de schermen door de aristocratie bestuurd worden die ogenschijnlijk geen macht meer hebben.
   Het vaticaan is in controle maar zal de controle hooguit ogenschijnlijk lijken te verliezen. Dat is dus schijn voor de ogen.

   De Luciferiaanse wereldorde die zich na een vernietigende oorlog zal vestigen is 1 die het eeuwig leven van het transhumanisme zal aanbieden en een AI nieuwe hemel en nieuwe aarde (virtual/augmented reality) zal bouwen die zichtbaar wordt via Neuralace (geimplementeerd via nanobots). Alle religies in de wereld helpen mee aan de Problem, Reaction fase om die nieuwe wereld te kunnen implementeren via de strijd die zij laten oplaaien door onderlinge verschillen edoch grote overeenkomsten in hun eindtijdprofetieën.

   Het opsommen van die bijbelse profetieën is dus interessant als je het plaatst in het propaganda doel van dit religieuze script. Het christendom is net als alle andere religies een vorm van mind control dat mensen in de pas van het script houdt zodat het oorlogsscript uitgevoerd kan worden en er slachtofferandes gemaakt kunnen worden voor de grote meesterbouwer van deze simulatie (Lucifer).

 9. Iberi schreef:

  Beste ZandInOgen,

  De oorlog die komt markeert het begin van het einde van de heerschappij van Rome. Zij proberen de eindtijd-visioenen in de Bijbel te vervullen, maar zullen niet slagen, het zal worden verijdeld. Een reeks oorlogen zullen naderhand plaats gaan vinden.

  Deuteronomium 31:26-43, Psalm 83:2-19, 60:3-14, 76:2-13, 108:2-14, 72:1-11, Jesaja 11:1-16, Jesaja 16:1-5, 17:1-14, 34:1-15, 45:15-25, 49:14-23, 54:1-3, Jeremia 16:14-21, 23:1-8, Ezechiel 21:24-27, 37:15-28, Daniel 2:44-45, 7:9-27, 8:19-25, 11:40-45, Hosea 3:4-5, Joel 3:1-21, Amos 9:7-15, Obadja 1:15-21, Micha 4:6-13, 5:1-14, Zacharia 9:9-17, 10:3-12, 11:4-6, 12:1-9, PSALM 149:1-9.

  • ZandInOgen schreef:

   Beste Iberi, Rome/Het Vaticaan zal in controle blijven omdat de Babylonische/Sumerische priester orde al tienduizenden jaren in controle is dmv theologie/occultisme enz. Ze kennen de psyche van de mens en de sociologische bewegingen (interacties) als geen ander. Ze zijn in staat massa’s te manipuleren en in staat grote geo politieke conflicten te veroorzaken, zie WOI/II en nu III wat reeds gaande is.

   Zij zijn de architecten van de moderne orde en de samenstellers van het oude en nieuwe testament waaruit jij citeert.

   De Novus Ordo Seclorum is er al….

 10. Iberi schreef:

  Van het nieuwe testament wel (creatie van Rome) van de Tenach (Hebreeuwse Bijbel) niet, want in de Tenach wordt juist voorspeld over haar ondergang. In Rome/Babel houdt zich de verborgen koning op in het duister, die koning wordt ook wel het Hoofd der goddelozen genoemd. De val van Lucifer (hun mythe waaromheen hun filosofie is gebouwd) zal gevierd worden op aarde. Rome is niet zozeer een locatie, maar meer een groep samenzwerende machthebbers (op diverse locaties op aarde) achter de nieuwe wereld orde.

  America knows about the terrorism but does not care because Saudi Arabia works with the USA in order to use terrorism as a justification for militarism and expansion.
  This was the entire debacle with ISIS. ISIS was funded by both the USA and the Saudis. However, nothing was done about it because the terrorism was created for a specific purpose, which as we can see today is the destabilization of the Middle East and the creation of the “refugee crisis” in order that it could be used to destabilized Europe to bring about the creation of a new world war and a realignment of the old alliances.

  Remember that just as the USA and Saudis have funded terrorism, it was the USA and the nations of western Europe who created the current Turkish military for the purpose of her acting as a countering force against Russia. Turkey now has the largest military in Europe and one of the most powerful in the world, and Turkey has made clear under Erdogan her intentions to return to her historical state as a world power that for centuries controlled the Middle East and were the “guardians” of Islam.

  De (katholieke) barriere (met name Polen en Hongarije) tussen Duitsland en Turkije zal worden beslecht en de balkan opnieuw worden ingenomen door Turkije.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten