Turkije gooit (zoals voorspeld) de NAVO handdoek in de ring: “Trump zal nieuwe vrienden moeten gaan zoeken”

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 12 augustus 2018 4 Comments

bron: israelnationalnews.com

In mijn vorige artikel schreef ik dat het einde oefening zou zijn met de NAVO doordat Trump de handelsoorlog richting Turkije verklaard heeft. Vandaag plaatst de Turkse president Erdogan een artikel in de New York Times waarin hij stelt dat Trump’s regering “nieuwe vrienden zal moeten gaan zoeken“. Dat mag dan misschien nog klinken als een dreigement of blufpoker, maar wat is er nog over van een bondgenootschap als de twee grootste NAVO partners al maanden met elkaar overhoop liggen? De mainstream media mogen Martin Vrijland dan al jaren negeren, maar steeds meer wordt duidelijk dat complotdenken eigenlijk helemaal geen complotdenken is. Het is doorgaans gewoon common sense die weg gepoetst wordt middels propagandistische afleiding, waarbij het volk de ogen massaal dicht gesmeerd wordt.

Natuurlijk moet daarbij worden opgemerkt dat de diensten zeer goed in staat zijn geweest om een hoop kolder de wereld in te helpen verspreiden via hun gecontroleerde websites. Zo hebben ze bewust complotdenken belachelijk gemaakt door desinfo te vermengen met halve waarheden en hier het stempeltje ‘complotdenken’ aan te geven. Die zelf-geschapen gecontroleerde oppositie hebben ze vervolgens gebruikt om mensen te kunnen vertellen dat ‘complotdenkers’ achter nepnieuws aanrennen. Zo doe je dat als je de controle over de massa wilt houden. Je bouwt vangnetten om het schip van wal te kunnen sturen.

Media doen niets anders dan middels neuro-linguïstische programmeringstechnieken het volk een bepaald beeld neer te zetten, wat niets met de werkelijkheid te maken heeft. Het is als in de film de Trumanshow, waarbij mensen in een droomwereld gehouden worden die verre van realistisch is, maar wel het stuifmeel vormt waar de bijtjes graag op af komen. Geef het volk brood en spelen en voor de kritische onderstroom rol je geraffineerde vangnetstrategieën uit. Daar wordt misschien wel net zoveel in geïnvesteerd als in de propagandistische mainstream media. Gaat u er maar gerust van uit dat de gehele alternatieve media opgericht en aangestuurd wordt door hetzelfde krachtveld.

Dus is er niemand die de situatie aangaande Turkije echt serieus onder uw aandacht heeft gebracht. De alternatieve media leidt u liever af met commerciële spiritualiteit, verdraaide complottheorieën (als vangnet om het schip van wal te sturen) of UFO’s. De mainstream media heeft als hoofdtaak de massa onder hypnose te houden. Hiervoor hebben zij voor ieders wat wils, maar het hoofddoel is: het sturen van de perceptie van iedere doelgroep in de maatschappij; van laag- tot hoog opgeleid.

Je kunt zoveel Amerika-deskundigen, buitenland experts, en politicologen van het Clingendael Instituut op de buis plempen als je maar wilt en de massa zal het allemaal best reuze geloofwaardig vinden, maar hier op de site wordt al jaren gesproken over de opkomst van het Ottomaanse rijk. Daarbij is er nadrukkelijk op gewezen dat dit proces alle vergelijking vertoont met de opkomst van het derde rijk in de jaren ’30 bij onze oosterburen. Dat is een eerste indicatie dat we te maken hebben met een script (we herkennen dezelfde contouren).

In het zichtbare veld draait het ogenschijnlijk allemaal om de onwil van Erdogan de Amerikaanse dominee Andrew Brunson uit te leveren en de onwil van de VS om Fetullah Gülen uit te leveren. Ik heb echter in meerdere artikelen geprobeerd toe te lichten dat we de agenda van de religieuze profetieën voor onze ogen zien ontvouwen. Dit alles is ook terug te vinden in de voorspellende brief van 33e graad vrijmetselaar Albert Pike uit 1871 aan zijn kompaan Giuseppe Mazzini, waarin hij 3 wereldoorlogen voorzag. Leggen we dat naast de eindtijd profetieën van de verschillende religies, dan lijkt dit allemaal naadloos op elkaar aan te sluiten.

Nu heeft u misschien niets met religie en dat hoeft op zich ook niet, maar alles duidt erop dat we de uitrol van een script voor onze ogen zien ontvouwen. Dat duidt erop dat er een diepere verborgen agenda afgewikkeld wordt, waarin de eerste wereldoorlog moest leiden tot de reservering van grond voor de oprichting van de staat Israël in Palestina en de tweede wereldoorlog moest leiden tot de oprichting van diezelfde staat Israël na de vermeende vervolging van de joden tijdens die oorlog.

Beide wereldoorlogen werden voorspeld door Albert Pike in zijn brief en zo ook de aanstaande derde wereldoorlog. Die zal gaan om Jeruzalem. De strijd om die (religieuze) ‘heilige stad’ houdt de gemoederen al decennia bezig, maar zal uiteindelijk gevoerd worden tussen de agenten van het zionisme en de islam (zoals voorspeld door Pike). Religie speelt hierin dus de hoofdrol. En de religieuze verschillen zorgen voor het gewenste spanningsveld.

Dat mag op zijn minst een indicatie zijn dat we een script voor onze ogen zien ontvouwen. In dat script past volledig dat de VS in militaire macht moet verzwakken en dat het islamitische krachtveld een gelijkwaardige – zo niet sterkere – tegenstander moet gaan vormen. Het herrijzen van het Ottomaanse rijk lijkt dus steeds duidelijk een gescripte doelstelling. Dit heb ik hier op de site in meerdere artikelen onderbouwd en dat is precies de reden waarom ik al enkele jaren voorspel dat het Ottomaanse rijk zich zal herstellen ten kosten van Europa en ten koste van de NAVO. Het feit dat Trump de zaak op scherp zet, lijkt dus volledig onderdeel te zijn van dat script. Niet voor niets wist Pike twee wereldoorlogen succesvol te voorspellen. Ik durf er vergif op in te nemen dat zijn derde oorlogsvoorspelling ook uit zal komen. Dat past naadloos in de religieuze profetieën.

Het moge dus duidelijk zijn dat de gehele wereldpolitiek en alle politieke machthebbers wel onderdeel uit moeten maken van dat script. Ik heb dat verklaard door toe te lichten dat zij allen van faraonische afstamming zijn en achter de schermen het script kennen, maar dit voor de schermen (op het toneel, van de media en uw en mijn Trumanshow) uitspelen in de vorm van conflicten, politiek getouwtrek en oorlogen. Begint u ook langzamerhand door te krijgen dat er sprake is van een groter script, verdiept u zich dan ook eens in de overige artikelen hier op de site. Niet voor niets komt mijn voorspelling nu uit. Erdogan’s woorden kunnen nu nog worden opgevat als een dreigement of blufpoker, maar de afloop lijkt eigenlijk al wel onvermijdelijk.

“At a time when evil continues to lurk around the world, unilateral actions against Turkey by the United States, our ally of decades, will only serve to undermine American interests and security. Before it is too late, Washington must give up the misguided notion that our relationship can be asymmetrical and come to terms with the fact that Turkey has alternatives. Failure to reverse this trend of unilateralism and disrespect will require us to start looking for new friends and allies.” Recep Tayyip Erdogan

Bron linkvermeldingen: nytimes.com

104 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Riffian schreef:

  Er gaan de wildste geruchten rond over die brief van Pike aan Mazzini, maar dit is het meest accurate wat ik heb kunnen vinden.

  William Guy Carr (June 2, 1895-October 2, 1959) wrote in “Pawns in the Game” (Emissary Publications, Clackamas, OR, pp. xv-xvi, 1958) that Confederate States Civil War General, KKK founder, and 33rd degree Masonic scholar Albert Pike (December 29, 1809- April 2, 1891) developed a plan for Three World Wars

  Carr states that he learned of this conspiracy from a letter written by Pike and addressed to Italian revolutionary leader Giuseppe Mazzini (22 June 1805 – 10 March 1872). Carr wrote that he learned about the letter from the anti-Mason, Cardinal Caro y Rodriguez of Santiago, Chile, author of The Mystery of Freemasonry Unveiled in 1925 (Hawthorne, CA, Christian Book Club of America, 1971).

  In Pawns in the Game, Carr claims that the First World War was fought so as to enable the Illuminati to overthrow the powers of the Tsars in Russia and turn that country into the stronghold of Atheistic-Communism. Once Communism was built up it would be used to destroy other governments and weaken religions.

  Carr states concerning Pikes letter: “The Keeper of manuscripts recently informed the author that this letter is NOT catalogued in the British Museum Library. It seems strange that a man of Cardinal Rodriguez’s knowledge should have said that it WAS in 1925.”

  Natuurlijk wordt dit ontkend 😉
  http://www.freemasonry.bcy.ca/anti-masonry/pike_mazzini.html

  The Pike letter to Giuseppe Mazzini was on display in the British Museum Library in London until 1977.
  https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_masonsknightstemplar15.htm

 2. ZalmInBlik schreef:

  Erdogan is een agent van de Moslim Broederschap, deze organisatie wordt in de kern bestuurd door vrijmetselaars (zie tekens/symbolen) en is direct gelieerd aan de Britse S.I.S. De Moslim Broederschap vormt de ani these voor het zionisme en dus voor Pike’s derde fase van de totale oorlog.

  “The instrument of this British-inspired devastation
  is the Muslim Brotherhood, the Ikhwan al-Muslimun.

  Origins at Oxford

  In the immediate sense, the Ikhwan is an outgrowth of
  a movement within the Muslim world that began in the
  19th century, under the direction of Oxford and
  Cambridge universities and the mystical circles of the
  Scottish Rite of Freemasonry. It had its ori”gins among
  the British-sponsored cults of Islam, including the
  secret Sufi societies and groups like the Bahai cult.”

  The government of Turkey is threatened by a Muslim
  Brotherhood-led revolt, in coordination with the
  fundamentalist National Salvation Party, that could
  very soon lead to the establishment of a junta like
  Pakistan’s in Ankara. According to well-informed
  sources, both Malaysia and Indonesia are slated for
  Muslim revolts. In the Arab world, Syria and Jordan
  have been specially targeted for Muslim Brotherhood
  activity, and Teheran has recently been implicated in
  fueling Ikhwan activities in these countries. In Saudi
  Arabia, since the death of King taisal by an assassin’s
  bullet-an assassin linked to the Muslim Brotherhood
  and to British intelligence and Henry Kissinger-the
  brotherhood has gained by leaps and bounds, under
  the careful guidance of the backward Prince Abdullah,
  the chief of the Saudi National Guard.
  https://www.larouchepub.com/eiw/public/1979/eirv06n18-19790508/eirv06n18-19790508_014-muslim_brotherhood_londons_shock.pdf
  http://www.larouchepub.com/eiw/public/1995/eirv22n47-19951124/eirv22n47-19951124_067-us_state_department_fingered_lar.pdf

  Albert Pike: “We Control Islam and We’ll Use It to Destroy the West.”

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten