“Vaccinatie beloningssysteem” Ruud Coolen van Brakel (IVM) bij Café Weltschmertz

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 11 augustus 2020 23 Comments

bron: twitter.com

“Voor alle duidelijkheid, ik ben geen gecontroleerde oppositie” zei Flavio Pasquino bij zijn intro in het interview van gister met Ruud Coolen van Brakel. Nu is Martin Vrijland diegene die het onderwerp gecontroleerd oppositie op de kaart gezet heeft en heel goed doorziet wat de rol van gecontroleerde oppositie is. Die rol is: ‘veel waarheid vermengen met dwaalsporen’.

Dat dwaalspoor is dat Ruud Coolen van Brakel gister bij Café Weltschmertz mocht komen vertellen hoe hij ernstig bedreigd is (lees: schijnaanvallen van het social media leger van de staat) en hoe het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM) niet door de farmaceutische industrie gesponsord wordt (maar slechts een klein beetje subsidie ontvangt van het Ministerie Volksgezondheid – dat natuurlijk “niets” met de farmaceutische industrie te maken heeft).

Het grootste dwaalspoor is echter – en dat wordt door alle alternatieve media, inclusief Café Weltschmertz aangehangen – dat een virus besmettelijk is. Die boodschap zat doorspekt in deze uitzending en die boodschap is volledig gebaseerd op de leugens van fraudeur Pasteur in de vorm van de ‘germ theory’, zoals uitgelegd in de artikelen van de afgelopen weken.

Het loont de moeite om die artikelen nog eens te lezen en het loont ook de moeite mijn boek te lezen, zodat u niet alleen het master-script leert kennen en begrijpt waarom ik de huidige pandemie kon voorspellen (ver voordat die plaatsvond), maar tevens ontdekt hoe bijvoorbeeld elke social media discussie bewaakt en gestuurd wordt door een heel leger.

Flavio Pasquino zegt het gesprek met Coolen van Brakel aan te zijn gegaan onder het mom van ‘de dialoog moet terug in de samenleving’, maar in een oorlog tegen een vals spelende vijand die een valse vlag operatie heeft uitgevoerd is een dialoog niet mogelijk. Je gaat niet praten met een pion van de vals spelende vijand. Het gehele Weltschmertz praatje toont aan waarom het zo belangrijk is deze coronavirus hoax te doorzien en te doorzien dat die volledig gebaseerd is op de valse ‘germ theory’ en de valselijk aangenomen besmettelijkheid van virussen.

Een virus is niet besmettelijk en kan alleen door geforceerd inbrengen in een lichaam terecht komen; middels voorgaande vaccinatieprogramma’s dus. Elke andere verschijning van een virus, is een gevolg van collectieve vervuilingsomstandigheden, waarbij een virus het schoonmaakmechanisme van het lichaam vormt.

Als de gecontroleerde oppositie van de alternatieve media niet die angel uit de discussie haalt en er niet op gaat wijzen dat Louis Pasteur een fraudeur was en dat de gehele farmaceutische industrie, de medische wetenschap en de politiek voortgeborduurd heeft op die frauduleuze theorie (waarvan bewijs), dan blijven dit soort gladde praatjes makers als Ruud Coolen van Brakel een kans maken met het witwassen van hun vaccinatie push.

Flavio Pasquino mag de rol spelen van de schijnbare criticaster, die vooral vanuit een egoïstische standpunt denkt en Coolen van Brakel mag de maatschappij beschermen tegen dit soort narcisten die alleen maar het belang van eigen lijf voorop stellen.

Als je heel duidelijk kunt maken dat de gehele virustheorie van besmettelijkheid kolder is en dat we middels een wereldwijde media en politieke hoax in de illusie van cijfers, volle IC’s en stervenden gehouden worden (Hollywood film style), is de discussie in één klap beëindigd en kan iedereen ontdekken dat vaccinatie-programma’s een heel ander doel dienen.

Helaas kaapt de gecontroleerd oppositie ook dat onderwerp (vaccinaties bevatten een ander goedje) en koppelen dit aan Q-achtige dwaalspoortheorieën (waarheid vermengd met desinfo). Dat is bedoelt om straks wereldwijd de gehele vangnetvloot tot zinken te brengen en de criticasters als ‘complotdenkers’ te kunnen betitelen, om ze te kunnen afserveren naar de heropvoedingskampen onder het mom van ‘gevaar voor de rest van de bevolking’. Hoe dat spel werkt heb ik uitgelegd in dit artikel.

Met deze uitzending heeft Café Weltschmertz volledig laten zien gecontroleerde oppositie te zijn juist een zeer kwalijke rol te vervullen; een rol die er straks toe zal leiden dat de Goelag’s gevuld kunnen worden via de wet verplichte GGZ die op 1 januari 2020 is ingegaan (daar hoort u ze niet over).

114 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (23)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Voorbeeld van een reactie van een social media bewaker die de discussie de gewenste kant op moet sturen:

  Ik ben dochter van een diergeneeskundig viroloog die gepromoveerd is op vaccins tegen bronchitis bij pluimvee. Dat speelde in Oost-Brabant waar er steeds meer kippen in een hok werden gehouden.
  ‘s Zondags mochten we als kinderen mee naar zijn lab. Ik heb als kind steeds opnieuw de verhalen gehoord over de antistoffen, de antibodies enz. die dmv vaccinatie aangemaakt worden. Door deze achtergrond twijfel ik er niet aan dat virussen bestaan.

  Dus op basis van zo’n verhaal moet u dan overtuigd worden dat het allemaal wel waar moet zijn, want “de dochter van een diergeneeskundige viroloog” (klinkt goed, maar is opnieuw een verhaal) heeft steeds opnieuw de verhalen gehoord (klinkt goed, maar is dus een verhaal).

  Perceptie management noemen we dat. Een verhaal om een verhaal te bekrachtigen is een verhaal en is geen bewijs. U wordt gestuurd op emotie en gevoel maar niet op bewijs.

  Welke viroloog neemt zijn kinderen mee in een levensgevaarlijk lab met als gevaar mogelijke besmetting (wat natuurlijk nonsense is, want er is geen besmettingsgevaar). Een broodje aap verhaal, maar het klinkt wel goed, dus je zou er bijna in tuinen.

  Tegelijk wordt middels deze perceptie sturende reactie verondersteld dat ik zou zeggen dat virussen niet bestaan. Nee: ik zeg dat virussen niet besmettelijk zijn. Ze zijn of via voorgaande vaccinaties ingebracht of zijn een afweermechanisme van het lichaam als gevolg van vervuiling.

 2. Camera 2 schreef:

  Geen discussie meer

  Het anti Virus patent ligt bij de Rus Poetin
  de dochter is imuun geworden, iedereen kan vrijwillig geïnjecteerd worden, mede door de militairen uitgfevonden, zeggen ze…

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1586723824/poetin-claimt-vaccin-tegen-coronavirus-te-hebben-eigen-dochter-is-geinjecteerd

  • Martin Vrijland schreef:

   Natuurlijk heeft Putin’s dochter ook het coronavirus opgelopen..
   Cijfers, cijfers, verhalen, verhalen, mediaspectakel Hollywood style
   “Maak de leugen groot (wereldwijd in dit geval), herhaal het vaak en iedereen zal het geloven”..was getekend..iets met ’40/’45

   • Zonnetje schreef:

    Woonde/ woont Putin’s dochter niet in Nederland en getrouwd met een Nederlander? Waarschijnlijk een van de jongens.

   • Analyze schreef:

    Het zgn. “virus” treft alleen bn’ers, popsterretjes, acteurtjes en alle andere camera geile figuren. Gelukkig heb ik daar geen last van 😀

    • EenOogOpen schreef:

     !7 miljoen nederlanders. Hoeveel celeberties, bn ers, perceptiemanagers etc maken deel uit van die 17 miljoen? 1 miljoen? 50.000? of maar een paar honderd? Ik zeg een paar honderd en dat is dan wel “toevallig” dat juist vele van die tv groep het virus hebben (gehad).

     Er zijn geen toevalligheden in dit universum simulatie.

 3. Zonnetje schreef:

  Alles wat in Nederland via de overheid/ media gepropageerd wordt is geregisseerd direct of indirect, als dwaalspoor, door de veiligheidsdiensten. De veiligheidsdiensten worden bestuurd en aangestuurd door de jongens van het script, de leiders, die middels hun sleutelposities hun macht gebruiken om de perceptie en the mind van de massa, the gullible slaves, compleet te brainwashen middels fear porn and guilt patronen. Alle oppositie in Nederland is nep en dient als tool voor confusion, distraction en cognitieve dissonantie met als doel de agenda van de jongens, totale controle over de mensen waarbij keuzevrijheid totaal niet meer zal bestaan, te bereiken. Natte droom voor ze, ze zijn gek op in het bijzonder totale macht (en geld).
  De enige oplossing is in Nederland een ander regime, andere bestuurders, andere regering, een andersoortige regering, en de jongens te verbieden nog sleutelposities te bekleden. Teken de petitie van Martin (http://www.fvvd.nl) en word wakker slaven.

 4. Martin Vrijland schreef:

  Als je verteld wordt dat het aantal besmettingen stijgt, dat het aantal IC opnames stijgt, dan is dat allemaal aan u verteld ondersteund door beelden geproduceerd door de propaganda media. Propaganda is een krachtig middel en als je het maar vaak genoeg herhaalt gaat iedereen het geloven.

 5. ZandInOgen schreef:

  De welbekende dialectiek van de usual suspects om de goyim weer zand in de ogen te strooien. Moeten we hier nog gek van opkijken? Dacht t niet….

 6. Riffian schreef:

  En nu de meute is afgeleid met zon, zee strand en bier vinden er in de krochten van theater vereniging Den Haag de nodige Machiavelliaanse wetswijzigingen plaats. Tijdelijk is natuurlijk newsspeak voor permanent

  Inbreng verslag (wetsvoorstel)
  Tijdelijke wet maatregelen covid-19 (35526)
  Deze vergadering moet nog plaatsvinden
  20 augustus 2020
  14:00

  Tijdelijke bepalingen in verband met maatregelen ter bestrijding van de epidemie van covid-19 voor de langere termijn (Tijdelijke wet maatregelen covid-19)
  https://www.tweedekamer.nl/debat_en_vergadering/commissievergaderingen/details?id=2020A03423

 7. chris-kind schreef:

  Als je ontdekt dat ons universum, onze planeet, je eigen lichaam en connectie met elkaar electromagnetisch is worden veel vragen snel beantwoord. Was het niet vreemd dat de Carnegies en Rockefellers electromagnetische radiate therapie rond 1910 verbood en criminaliseerde waaronder ook het sluiten van alle holistische medische scholen. Laat nu in 2020 schieten de antennas met miljoenen uit de grond en creeeren miljoenen kunstmatige radiatie velden om ons heen ( meeste 2,4 GHz, net als die van een magnetron ) welke radioactive freqencies uitstralen. Onze lichamen zijn complexe bio-electrische systemen welke resoneren met freqencies van de aarde. Solfeggio freqencies werden vroeger massaal gebruikt om mensen te behandelen met allerlei aandoeningen. De freqencies die nu door miljoenen antennas stralen resoneren niet met ons of de aarde en laden de lucht met electrificeerde deeltjes waar onze longen dagelijks mee geconfronteerd worden.Daarom dat ook alles wat longen heeft problemen met Corona krijgt. Nieuwe radioactieve freqencies zorgen voor wereldwijde problemen, ik denk t zit zo,Covid-19 circus moet de echte aantallen van corona verbergen, cororna is het detox proces van de longen waarbij ik mij bij Martin’s uitleg over het virus aansluit. Let wel, deze aantallen moeten nu kunstmatig hoog lijken waarna bij het ontladen van nieuwe freqencies ze over zullen gaan in echte massale ziekenhuis opnames komend jaar. Hierdoor wordt iedereen die het woord hoax ook maar in de mond heeft gehad gesnoerd. Voor 2020-23 zijn het radiateren van verscheidene freqencies gepland waarbij de meest radioactive nog moeten komen, het ergste moet echt nog komen waardoor elke vorm van vaccinatie nu geen zin heeft voor de bende. Zij zullen moeten wachten totdat alle freqencies online zijn en de ”positieve” effecten van vaccinatie moeten timen met het uitwerken van de laatste detoxinfectie processen van de longen om de schijn te geven dat dit door de prikjes komt. Tegelijkertijd gaan we met z’n alle muilkorfjes dragen waarbij onze immuunsystemen hierdoor achteruit zal gaan doordat mensen te steriel worden. Een gevaarlijke cocktail. Voor wie het Thunderboltsproject volgt zal weten hoe belangrijk het werk van MD Jerry Tennant is voor de huidige mens daar de meesten niet weten hoe we onze lichamen hier tegen kunnen beschermen. Verandering komt niet door geweld of antennas in brand te steken, dezelfde antennas kunnen morgen solfeggio freqencies gaan uitstralen waarbij de aarde in enkele weken kan healen. De radioactieve freqencies zijn de basis voor het uirollen van de matrix en de valse singulariteit waar martin over spreekt, de mens moet in actie komen om deze freqencies te stoppen.

  • ClairVoyance schreef:

   Maar dan worden toch ook de Mathijs van Nieuwkerkjes , Lange Fransjes , Flavios, Willem Engeltjes en die andere duizenden verraders ziek.
   Antennes in brand steken, hoe werkt dat eigenlijk? Kan dat wel? Of zal het misschien nep nieuws zijn?

 8. Not of this Earth schreef:

  En ondertussen wordt de massa weer afgeleid met een zoveelste zwarte pieten discussie. Aan de reacties te zien is daar social media army ook weer vol aan de gang. Ondertussen wordt onze vrijheid verder ingeperkt.

  Vwb het hele corona gebeuren: maak de leugen zo groot mogelijk dat niemand ooit zal dat denken dat het onwaar is.

 9. Lutje schreef:

  Het bewuste Interview op CW voelde voor mij meteen niet goed. Notabene een club aan tafel die aangesproken Kan worden op alle rommel die wordt gepusht. 2 vliegen in 1 klap dacht ik. Vaccinatieschade is genoemd maar daar werd moet op geantwoord. Het was voor mij duidelijk wie de macht in dit gesprek had En hierdoor kon deze meneer het overheidsbeleid volledig uiteenzetten en verdedigen. Hij nuanceerde zijn woorden een beetje om de angel eruit te halen. Ben nu benieuwd wie deze man is want hij heeft macht.

 10. Camera 2 schreef:

  Hoeveel keren moeten we dit nog(zie onder link) gaan plaatsen

  Als het engels te moeilijk is, vraag dan een kennis om samen
  eruit te komen,

  De essentie van het gehele verhaal

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten