Valse vlag terreuraanslagen Londen, Manchester, Parijs, Barcelona en Rotterdam op 23 en 24 oktober? (UPDATE))

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 22 oktober 2019 37 Comments

Bron: bbc.com

Vandaag werd mij een video toegespeeld waarin Ole Dammegard valse vlag (Engels: false flag) terreuraanslagen in Londen, Manchester, Parijs, Barcelona en Rotterdam voorspelt voor 23 en 24 oktober (UPDATE onderaan artikel). Ik heb Ole Dammegard, een Deense alternatieve media frontman, in eerdere artikelen beschreven als een gecontroleerd oppositie pion. Dat wil zeggen dat hij dus vermoedelijk waarheid mag onthullen om credits te winnen en als vangnet te dienen voor de heersende macht. Gecontroleerde pionnen mogen dus soms zaken onthullen. Ik kan er natuurlijk naast zitten, maar mijn vermoeden is dat Dammegard zo’n gecontroleerde pion is.

Hij verdedigde in het verleden een voormalig frontman uit de alternatieve media genaamd Zen Gardner. Deze Zen Gardner bleek (na velen jaren bekendheid te hebben opgebouwd in de alternatieve media) aan de sekte Children of God gelieerd te kunnen worden. In dit artikel en dit artikel lichte ik toe hoe alternatieve media frontmannen steeds aanhang weten te winnen, om vervolgens het schip tot zinken te brengen. De één blijkt ineens lid te zijn van een sekte die pedofilie verheerlijkt en de ander pleegt live in een radio uitzending zelfmoord (om niet veel later weer springlevend te zijn). Bestudeert u die artikelen eens om te ontdekken hoe dat spel van gecontroleerde oppositie gespeeld wordt.

Dammegard baseert zijn informatie over op handen zijnde terreuraanslagen (naar eigen zeggen) op het jarenlang volgen van bepaalde informatiestromen. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat hij de informatie echter toegespeeld krijgt. Dat betekent wat mij betreft dat we hier alvast een vangnet frontman gelanceerd zien worden, die na eventuele aanslagen de waarheidszoekers allemaal in één keer af kan vangen. Dan is hij immers de held die het allemaal al voorspelde.

Wat mij betreft moeten we dus niet raar opkijken dat die (valse vlag) aanslagen er daadwerkelijk gaan komen. Vervolgens krijgen we dan waarschijnlijk een nieuwe ‘truth community’ online en die waarheidsgemeenschap zal dan weer volledig in de zak van de diensten zitten, omdat zij vroegtijdig hun geloofwaardige frontman (Ole Dammegard) gelanceerd hebben. Zo wordt het spel van gecontroleerde oppositie al decennia gespeeld en zo zal het ook deze keer gaan.

Ole zou zijn informatie baseren op gegevens van een bedrijf genaamd Crisis Solutions (crisis-solutions.com). Mijn onderbuik zegt dat hij zijn informatie juist van diezelfde diensten krijgt als die de valse vlag operaties aansturen.

Dammegard voorspelt voor morgen en overmorgen 39 aanslagen in de genoemde vijf steden. De false flag operatie (die aangekondigd is als een terreuroefening) zou zelfs een naam hebben gekregen. Het zou gaan om operatie ‘Sea Eagle’.

Daarnaast zou er een oefening zijn met betrekking tot een ramp in een kerncentrale in het noorden van Zweden, waarvan Dammegard ook vermoedt dat het om een valse vlag terreuraanslag zal gaan. Kijkt u zelf maar even hoe Dammegard het in onderstaand interview prachtig verwoordt als de goeroe van de alternatieve media. Ik vertrouw de man niet, maar dat heb ik toegelicht onder de twee vermeldde weblinks en hetgeen hierboven vermeld.

Als het inderdaad niet alleen terreuroefeningen zijn, maar er daadwerkelijke (valse vlag) aanslagen zullen volgen, dan zou je ook nog het omgekeerde effect kunnen krijgen, namelijk dat de diensten zullen zeggen dat kanalen als die van Ole Dammegard en alternatieve media er schuldig aan zijn dat terreurorganisaties op de hoogte zijn van oefeningen en dus van die oefeningssituatie gebruik maken om dan op die dagen daadwerkelijke aanslagen uit te voeren. Kortom: dan krijgt juist die (gecontroleerde) alternatieve media de zwartepiet toe geschoven en is dat een mooie reden om alles wat geen mainstream media is definitief van het internet te halen. De alternatieve media zijn dan immers degenen die zo nodig allerlei in het ‘zo geheim mogelijk’ geplande oefeningen, naar buiten moesten brengen. Dan kan worden gezegd dat de alternatieve media “terreurgroepen” geholpen hebben met informatie, zodat zij juist aanslagen konden plegen terwijl iedereen dacht dat het om een oefening ging.

Politie en leger zouden zelfs (bij een eventuele nep-aanslag, waarvan gedaan wordt alsof die echt is; false flag dus) kunnen zeggen dat de waarheidszoekers met hun cameraatjes en het delen van informatie (zie de oproep van Dammegard om alles te filmen), de terreurgroepen nog meer geholpen hebben, waardoor hen het werk belemmerd werd.

Was zo’n grote terreuroefening ook niet het scenario van 911? Ook toen waren er grote oefeningen gaande van de luchtruim beveiligingsorganisatie NORAD; die de coördinatie doen voor het luchtruim bij terreuraanslagen. Het is dus een aannemelijke dubbele bodem dat de alternatieve media als mede verantwoordelijk aangewezen kan worden bij een eventuele terreurgolf morgen en overmorgen. Dan wordt de alternatieve media met haar vroegtijdige onthullingen over terreuroefeningen in feite medeverantwoordelijk gemaakt.

Welk scenario het wordt; (1) Ole Dammegard wordt de nieuw te volgen leider in de Truth movement als vangnet pion van de macht of (2) hij wordt mede verantwoordelijk gesteld voor de feitelijke uitvoering van terreurdaden op de data die hij zo nodig aan het daglicht moest brengen, is koffiedik kijken. Sowieso is het nog de vraag of de oefeningen of eventuele (valse vlag) aanslagen er gaan komen. Het zou echter wel in de lijn der verwachting liggen van de hier op de site al veelvuldig uit gesproken aanstaande valse vlag terreurgolf. Europa kan wel een kickstart voor de geplande grote chaos gebruiken. Zeker op het moment dat de Brexit nu eindelijk echt op een debacle uit lijkt te lopen. Men wil niets liever dan chaos; want ‘Ordo ab Chao’.

Dammegard zou hier dus mogelijk de grondslag leggen voor een definitief verbod op alternatieve website en op het filmen van politie, leger en ‘hulpverleners’.

UPDATE 24-10-2019

Voorlopig is er geen spoor van een aanslag noch terreuroefeningen te bekennen. Dammegard’s rol was dus nog iets kleiner dan ik hem toedichtte en men heeft terug gegrepen op dezelfde oude tactiek. Hij werd niet de grote held noch werd hij en zijn aanhang medeplichtig voor het helpen van terroristen middels het filmen van politie en leger. Nee, hij werd de man die de geloofwaardigheid van de alternatieve media opnieuw mocht ondermijnen. Ik zeg opnieuw, omdat dit al eerder gebeurd is met de ontmaskering van zijn grote vriend ‘Zen Gardner’ als zijnde jarenlang lid en leider binnen de sekte Children of God; een sekte die seks met kinderen stimuleert. Ole Dammegard was dus al bewezen een shill en bewijst dat nu nog maar eens opnieuw. Dit is één van de vangnetstrategieën van de diensten. Ze lanceren hun pionnen die overal volop gepromoot worden door de alternatieve websites (die ook zelf gecontroleerd zijn). Vervolgens blazen ze de boel op met een groot schandaal. Ik heb dit proces in vele voorgaande artikelen beschreven. I rest my case.

Let wel, mensen als Ole Dammegard blijven gewoon doorgaan met het verkondigen van halve waarheden als complottheorieën. Zij moeten het kritisch denken ten schande maken door eerst veel aanhang te vergaren en dan de boel ten schande te zetten. Ook Zen Gardner wordt gewoon de hand boven het hoofd gehouden. Daar doen mensen als Willem Felderhof (Open Mind Conference) en Ole Dammegard graag aan mee, maar ook sites als Ella Ster. Uit de buurt van die shills blijven, is mijn advies.

Publicatie datum originele artikel: 22 oktober 2019 16:47

500 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (37)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  “What can I do?” nou dus niet op de adviezen van Dammegard ingaan en vooral de hotspots mijden en wat blikvoer en drinkwater voor een paar weken inslaan.

  Dus niet denken dat je een major breakthrough kunt bereiken door te gaan filmen. Dat is een valsstrik om juist daarop een verbod te realiseren. Mijn advies dus: niet luisteren naar deze pion van de macht Ole Dammegard.

  • Martin Vrijland schreef:

   Waarheidszoekers zijn straks (met dank aan – pion van de geheime diensten – Ole Dammegard) de nieuwe terroristen. Zij hielpen de terreurgroepen aan informatie door de oefeningsdata en locaties naar buiten te brengen en zij stuurden mensen op pad om politie en leger te filmen (waardoor de terroristen daar weer op in konden spelen).

   Mark my words!

 2. marcos schreef:

  Kijk rechtsboven in de video van Ole naar het logo. Waarom zoveel symboliek als je jezelf daadwerkelijk een waarheidszoeker verkondigd. Is het dan nodig om twijfel te zaaien?

  • Camera 2 schreef:

   @Marcos

   Precies marcos men onderschat symboliek, het is de kern van de boodschap in den beginne.

   Maar waarom heeft bijvoorbeeld Ella ster of want to know geen MartinVrijland film op hun website gepropageerd van de Pegida demonstratie hoax maar wel van die wolf in schaapskleren Olle damnguard.

   Waarom zijn de aangiftes van Martin Vrijland nooit serieus genomen bij het OM, waarom? omdat deze blogger NIET gecontroleerd is, daarom mensen.

   Die Dammgard die kletst maar raak en heeft nooit maar dan ook helemaal nooit iets onderbouwd met serieus materiaal. Alles is false flag terwijl 80 % hoax is, Mensen zoals Olle Dammgard zijn zelfs van het ergste soort, de verraders onder de ondergrondse(verzet beweging) om het zomaar te zeggen, de tegen soldaat met ons uniform aan die je van achter in de rug schiet.
   Zeg maar hetzelfde als de gecontroleerde oppositie WantToKnow, EllaStar , Niburu.co en meerdere.

   Het is een pion zoals Icke die niet gencensureerd wordt. Als je heftige uitspraken doet over de CIA en meer dan moet je toch eens tegenslag verwachten, zou je denken, nee hoor Olle niet, Olle mag gewoon doorgaan en het pas wakker geworden gepeupel tam houden, een goed gecast verrader noem je mensen zoals Olle Dammguard, Pek met heel veel veren, niet naar luisteren

   https://sarahwestall.com/deep-state-cia-psyop-strategy-of-tension-with-ole-dammegard-pt-1/

   • Martin Vrijland schreef:

    Het zal er bij velen niet in gaan dat iemand die ogenschijnlijk de “deepstate” onthult, spreekt over PsyOp’s en ‘Problem, Reaction, Solution’, zelf een pion van de macht zou kunnen zijn.

    Daarvoor moet je gaan doorzien dat de heersende macht weet dat je de oppositie alleen in haar greep houdt als je zelf een pion als oppositieleider aanstelt.

    Zo’n goed gecaste oppositie-pion is als een kameleon die dezelfde kleur en smaak als mensen die echt vrij denken aanneemt. Dat maakt het voor mij heel lastig, want iemand als Dammegard, maar ook Robert Jensen proberen exact te kopiëren wat ik breng. Alleen mijn site wordt gedempt, overal weg gecensureerd en ingekapseld. Zij krijgen daarentegen vollop aandacht.

    Een hele geraffineerde en slimme strategie.

    • Camera 2 schreef:

     @ Martin

     Zeer geraffineerd die massa psychologie al decenia misschien wel eeuwen , het werkt voor de massa maar toch net niet voor iedereen en het worden er steeds meer.

     https://www.encyclo.nl/begrip/massapsychologie

     • Camera 2 schreef:

      Was overigens xandernieuws vergeten, de semi telegraaf krant ofwel de top gecontroleerde oppositie zoals er nog meer zijn.

      Het lijkt of al die websites collectief het nieuws van Olle Dammegard naar buiten moeten brengen. Het valt ons allen mee dat het niet op buienradar terecht gekomen is. Misschien komt dat nog, “de aanslag radar”, moet je wel lid van worden bij Xandernieuws of Telegraaf of ellastar

      Er dient dus een alarm bel af te gaan.
      Want stel Ole gaat gelijk krijgen, dan zit ie in het complot, stel dat ie geen gelijk krijgt dan heet dat opruïng of angstzaaierij, dag alle alternatieve media, maar Ole zal neergaan
      en de rest gaat door omdat ze puur de boodschapper zijn.

      Massa psychologie voor het wakker wordend gepeupel

     • Martin Vrijland schreef:

      Nou ja.. de Telegraaf vervult de mainstream PsyOp rol en de gecontrolleerde oppositie websites vervullen de rol van vangnetten.
      Vangnetten die de kleur van Vrijland pikken als kameleons.
      De censuur van Facebook en andere social media doet de rest. De gecontroleerde alternatieve sites pushen alleen de vangnet pionnen en zwijgen Vrijland dood.
      Behalve nu bij Xander..want nu moet de kopeling met Geenstijl en Jensen ineens gelegd worden, omdat ik die 2 sites steeds expose.

     • marcos schreef:

      Ik doorzie en begrijp heel goed wat jullie hierboven uitleggen. Echter wat mij toch steeds blijft bezighouden is de vraag waarom deze site de bekende symboliek gebruikt. Het aantal mensen dat deze symboliek doorziet is groeiende dus waarom deze taktiek. Wat is jullie idee hierachter?

     • guppy schreef:

      Viel mij ook al op dat Martin Vrijland in een adem genoemd wordt met Jensen en geenstijl. Ze denken echt dat iedereen achtelijk is om daar niet doorheen te prikken.

      Valt me ook op dat er tussen de reacties op bijvoorbeeld xandernieuws toch wel reacties staan die door hebben hoe het daadwerkelijk zit. Nu nog een klein olievlekje maar wordt langzaam groter en groter. Ze kunnen afvangen wat ze willen maar het is al te laat.

      De waarheid heeft al gewonnen.

 3. Waarom wil je dit weten? schreef:

  Zou Ole meelezen op deze website? Bij minuut 14:21 zegt hij: “It’s based on the old Problem, Reaction, Solution.” en herhaalt dit nog een paar maal.

  We kunnen hier wel een poll beginnen. Welk scenario geschetst door Martin zal uitkomen? 😉

  Persoonlijk denk ik dat scenario 2 het meest gewenst is voor het script. Er wordt een grotere groep in één keer buiten spel gezet. In de politiek en main stream media wordt steeds vaker verwezen naar de alternatieve media. Het is een “mooi” moment om nu die alternatieve media in z’n hemd te zetten.

  Maar mocht het één en ander nou niet verlopen zoals gewenst, dan is scenario 1 natuurlijk een mooi back-up plan. Hiervoor hoeven de voorspelde aanslagen nog geen eens door te gaan. Als er niets gebeurd, dan is Ole automatisch verheven tot de alwetende goedzak.

 4. Schoen Veter schreef:

  Is het juist niet slim om alles wel te filmen en dit niet naar buiten te brengen. Wachten tot alle onderzoeken zijn afgerond en het vervolgens wel online zetten, zodat wellicht het officiele verhaal ontkracht kan worden?

  • Martin Vrijland schreef:

   Nee, want vermoedelijk wordt het argument gebruikt dat de terroristen (als er al iets gebeurt) toegang hadden tot big data..of te wel: de gegevens die via de privacytoestemming (na geinstallleerde Apps) van telefoons verzameld kunnen worden.
   Anders gezegd: de meeste apps laten je toestemming geven je locale opslag te benaderen en die gegevens te bekijken en dus hebben de big data servers veelal ook jou foto’s en filmpjes.
   Als “terroristen” bij die big data gegevens kunnen komen (hacken servers) hebben ze dus jouw foto’s en filmpjes.

  • Martin Vrijland schreef:

   Ole wordt zwaar aangevallen..aldus Ole. Het is zijn taak om dat te normaliseren. Kortom de waarheidszoekers worden er aan gewend gemaakt dat ze onderdrukt worden via Dammegard.
   Natuurlijk zullen velen achter deze vangnet pion aanlopen, maar het is mij allemaal veel te uitgekiend.

   “The best way to control the opposition is to lead it yourself”

   Als goed kameleon zal Ole Dammegard die teks vanaf nu ook wel gaan gebruiken.

  • Martin Vrijland schreef:

   Alfred Lambremont Webre…nog zo’n fantastische controlled opposition pion

  • Martin Vrijland schreef:

   Ole kan lekker in een dure camper rondreizen en beleeft de meest fantastische avonturen.
   Zijn rol: wen maar vast aan de onderdrukking (en vooral ‘wees bang’..want niet iedereen is natuurlijk zo’n held als Ole).

  • Martin Vrijland schreef:

   Hey Ole! Is het misschien de bedoeling dat je alvast de basis legt voor nieuwe wetgeving die kleine bijeenkomsten zonder vergunning verbiedt?

 5. ellie schreef:

  Verondersteld dat het juist is dat Ole gecontroleerde oppositie is. Weet hij dat dan zelf? Is hij een bewust onderdeel v.d. deep state of hij zelf ook slachtoffer van manipulatie?

 6. Martin Vrijland schreef:

  Meer mensen die denken dat Ole Dammegard een CIA asset is:

  http://mileswmathis.com/ole.pdf

 7. Martin Vrijland schreef:

  Nou het was een heftige terreurdag Ole!
  Door de mand gevallen shill dus
  Weg ermee..afserveren..niet meer achteraan hobbelen!
  Doei!

 8. 4carolien schreef:

  Alleen het cijfer 39 komt overeen.. (Ole)

 9. 4carolien schreef:

  En in Pauw werd gisteren natuurlijk direct over nog meer controle gesproken.. n.a.v 39 lichamen in vrachtwagen..

  • Martin Vrijland schreef:

   Geweldig! We hebben het voorkomen dankzij Ole!
   Ga zo door Ole!
   Dankzij Ole is de NAVO in spoed bijeengekomen om de false flag af te blazen!

   Wauw WauW WauWW!!! Ole is gewoon een held man!
   Massive massive!!

   “Emergency meetings in Brussels!” my ass

  • Waarom wil je dit weten? schreef:

   Hoe ver zou de symboliek en/of NLP-technieken in zulke filmpjes gaan?

   Ik vraag dat omdat ik merk dat ik afgeleid raak door het sjaaltje van Ole die me aan de huid van een slang doet denken. Ook valt me in dit filmpje het gezichtspunt van Ole op. Hij is meer in close-up en kijkt van boven naar beneden, neer op de luisteraars.

 10. Wilfred Bakker schreef:

  Update hierboven, 33.39 minuten hier op het scherm, geinig mensen.

  Love

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten