Van Gay Pride naar Pride Amsterdam, van LHBTI naar LHBTIQAPC en van homofoob naar transfoob

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 31 juli 2017 17 Comments

Martin Vrijland wordt van van alles beticht online, waaronder dat hij homofoob zou zijn. Welnu, dat is je reinste kolder, omdat ik het prima met mensen van verschillende allure kan vinden. Ik ben dan ook niet homofoob, maar wel homo-propaganda-foob. Van acceptatie of emancipatie van de homo is namelijk allang geen sprake meer. We kunnen eerder spreken van je reinste propaganda. De regenboogmaffia heeft met deze propaganda inmiddels de hele wereld overgenomen. Dat uit zich nu in de nieuwste emancipatietrend (propaganda); die van de LHBTI. Het is allang niet meer voldoende om trots te zijn dat je gay bent. Daarom moest de naam van Gay Pride veranderen in Pride Amsterdam. Je kunt immers ook trots zijn als je transgender of interseksueel bent. Ja je kunt tegenwoordig “interseksueel” zijn en gezien de propaganda op basisscholen waarbij kinderen leren dat ze niet ‘jongen’ of ‘meisje’ zijn omdat ze toevallig met zo’n geslachtsdeel geboren zijn, maar dat ze hun geslacht nog kunnen kiezen, zullen er steeds meer verwarde kinderen komen die in de nieuwste categorie vallen: LHBTIQAPC. Wat? Ja, ik verzon het niet, maar de regenboogmaffia kon deze propaganda in de gratis krant Metro spuien:

LHBTIQAPC

 • Lesbisch: Een vrouw die zich emotioneel/fysiek aangetrokken voelt tot vrouwen
 • Homoseksueel: Een man die zich emotioneel/fysiek aangetrokken voelt tot mannen
 • Biseksueel: Een man of vrouw die zich zowel emotioneel als fysiek aangetrokken voelt tot mannen als vrouwen
 • Transgender: parapluterm voor mensen die zich niet identificeren met het bij geboorte toegekende geslacht
 • Intersekse conditie: een parapluterm voor aangeboren condities waarbij het geslacht verschilt van wat medici als norm beschouwen voor mannen- en vrouwenlichamen. Er zijn veel verschillende intersekse-condities
 • Queer: Mensen die hun seksuele voorkeur liever niet in een hokje plaatsen. Iemand die queer is wil zich dus liever niet identificeren als lesbisch, hetero, biseksueel of panseksueel
 • Aseksueel: Mensen die zich niet seksueel aangetrokken voelen tot anderen
 • Panseksueel: Mensen die zich aangetrokken voelen tot alle genderidentiteiten en biologische geslachten. Ze vallen dus niet op geslacht, maar op het karakter of de persoonlijkheid van de ander
 • Cisgender: Mensen bij wie het geboortegeslacht overeenkomt met de ervaren genderidentiteit

LABELS PLAKKEN

Hokjesdenken, labeltjes plakken, categoriseren: de meningen zijn verdeeld over de uitbreiding van de afkorting LHBTI. Critici wijzen op de negatieve bijsmaak van het hokjesdenken. Het is onmogelijk om iedereen thuis te laten voelen in welke term dan ook. Voor liefde en gender is geen hokje nodig, stellen zij.

Voorstanders van de afkorting vinden het juist goed dat er aandacht wordt besteed aan diversiteit. Er zit veel meer tussen man en vrouw, homo of hetero in, menen ze. Een langere afkorting maakt mensen zich daar meer van bewust en draagt bij aan een maatschappelijke discussie.

De groep wordt dus steeds verder uitgebreid. Vooral de term Panseksueel is erg interessant. We moeten inmiddels ook begrip hebben voor mensen die op alle genderidentiteiten of biologische geslachten kunnen vallen. Dat is eigenlijk een contradictio in terminis, omdat de biologische geslachtstoestand feitelijk ontkent wordt door deze regenboogmaffia; men wil immers dat je geslacht een keuze is. Maar laten we even goed opletten wat hier feitelijk beschreven wordt. Zou het kunnen dat hier bedoeld wordt dat mensen zich ook seksueel aangetrokken kunnen voelen tot dieren of kinderen? Aleister Crowley zou een glimlach in zijn graf krijgen als hij deze ontwikkeling zou volgen. “Do what thou wilt shall be the whole of the law”, zei de man die zichzelf het beest noemde en seks met kinderen en alles en iedereen openlijk verheerlijkte.

Kinderen zijn in de ‘magick’ van Aleister Crowley erg belangrijk. Om met het occulte krachtveld te verbinden raadde Aleister Crowley dan ook als meest ultiem ritueel de uitputting en verkrachting van een jonge jongen aan. Aleister Crowley is een groot voorbeeld voor vele grote namen in de wereldpolitiek en de grote namen in de muziekindustrie tonen openlijk hun bewondering voor Crowley.

Crowley was een groot voorvechter van anale sex liefst met zo jong mogelijke jongens, omdat daarbij een energie vrijkomt die als het ware van spirituele occulte waarde is. Crowley was een voorvechter van allerlei magische technieken (magick met ‘ck’ genaamd), zoals ‘reverse speech’. Je kunt met een gerust hart stellen dat aanhangers van de leer van Aleister Crowley voorstanders zijn van pedofilie (dat wat nog ‘pederastie’ genoemd werd door Crowley) en dit mogelijk ook praktiseren. Crowley bejubelde de pederastie in de – in Amsterdam in 1898 – gedrukte dichtbundel ‘White Stains‘ (A ballad of passive pederasty). Natuurlijk zullen de aanhangers van Crowley hier niet openlijk voor uitkomen, maar het is zeer aannemelijk dat pederastie gepraktiseerd wordt door de leden. Het heeft er alle schijn van dat deze seksuele (mis)daad de beoefenaars energie geeft. Ze tappen als het ware de levensenergie van de ziel van die persoon af. Aleister Crowley gebruikte seksrituelen om een hogere spirituele status te bereiken. De energie van kinderen lijkt dus erg waardevol te zijn in de wereld van het occultisme of liever gezegd satanisme (Saturn-isme). Niet voor niets hadden we in Engeland een groot pedofilie schandaal rond de BBC presentator Jimmy Savile, die toegang had tot kindertehuizen en dik bevriend was met het Britse koningshuis. Zowel Savile als Aleister Crowley waren moderne varianten van de druïdes uit de Keltische tijd. Het waren beide clowneske figuren die lak aan elke norm leken te hebben. Crowley heeft grote invloed gehad op onze cultuur. Zo werd hij vereerd door The Beatles en door vele andere grote popsterren (waaronder David Bowie). Ook heeft hij nog steeds grote invloed op wereldleiders en mensen in vele topposities in het bedrijfsleven.

De regenboogmaffia lijkt dus langzaam tot acceptatie van alle seksuele voorkeuren aan te sturen. Het lijkt erop alsof men het nog niet aan durfde de P de betekenis ‘pedoseksueel’ te noemen, maar het heeft er alle schijn van dat dit de werkelijke betekenis is. Ach en wat is er ook mis mee? Je kunt toch op kleine kindertjes vallen? YouTube gaf mij in ieder geval een inkomstenblokkade nadat ik een filmpje van Paul de Leeuw plaatste die erg duidelijk toonde dat Paul het niet kon laten de kleine Keesje op zijn schoot te trekken en hem in zijn nek en oren te happen, terwijl Keesje met trillende stem een liedje ten gehore bracht. Natuurlijk hebben we in Nederland geen Jimmy Saviles! Je hebt gewoon mensen die op jonge kinderen kunnen vallen. Dat is wel gebleken in de voorliefde van onder meer senator Edward Brongersma of bijvoorbeeld bij Gerard Reve en vele andere bekende Nederlanders. Dus als het voorkomt, is het blijkbaar normaal en moeten we dat accepteren als een seksuele voorkeur.

Wedden dat velen in Nederland inmiddels zo denken (zoals in bovenstaande gearceerde tekst)? Is dat het gevolg van de jarenlange regenboogmaffia-propaganda en jarenlange gewenning aan het onderwerp? Iedereen die enigszins zijn gezonde verstand pleegt te raadplegen, kan zich bedenken dat het anaal of vaginaal penetreren van kleine kinderen door een volwassene, simpelweg seksuele mishandeling is en alles heeft te maken met beestachtigheid en niets met liefde. Niet voor niets worden kleine kinderen vaak ontvoerd en tegen hun wil in seksueel misbruikt. Het leed dat hierbij optreedt wordt vaak vastgelegd in kinderpornofilms (lees: kinder-seksueelmisbruik-films), waar de beestachtige kijkers dus genieten van de pijn en het leed van ongewenste mishandeling. Edward Brongersma was ooit een senator uit de eerste kamer die heel veel van dat soort video’s in huis had. Het Openbaar Ministerie besloot na de inbeslagname van deze kinder-seksueel-misbruik-films, deze films te geven aan de Rutger WPF stichting. Deze stichting zou de beelden voor wetenschappelijk onderzoek gebruiken. Heeft u enig idee wat aan seksueel misbruik wetenschappelijk te onderzoeken valt? Welnu, deze stichting is verantwoordelijk voor de seksuele voorlichting aan uw kinderen op de basisschool.

Lees in mijn vorige artikel wat er eigenlijk achter deze ‘gender blender‘-propaganda schuilgaat. Waarom wordt het begrip genderneutraal ineens zo gepusht in spraak en bij toiletgebruik en waarom is de politiek in Canada zelfs al zo ver dat men wetgeving heeft aangenomen om genderneutraal taalgebruik te regelen? Zou het iets te maken kunnen hebben met de hermafrodiete Baphomet, het symbolisch bok-teken van Lucifer? Was de man/vrouw Conchita Wurst, de winnaar van het Eurovisie Songfestival 2014, profetisch toen hij/zij zei: “We are unstoppable!“? Herkent u de propaganda inmiddels waar u ook kijkt? Pas als u ontdekt dat dit transgenderisme een voorstadium is voor het transhumanisme; het voorstadium van de Androgyne Androïde Transhumaan, pas dan gaat u zien wie er achter deze agenda zitten. Lees daarom dat artikel nog eens goed.

Zou het niet eens zinvol zijn om evenementen als de Pride Amsterdam te gaan boycotten? Het is allemaal misschien veel minder onschuldig dan u denkt. Het heeft alle schijn van pure indoctrinatie-propaganda om zich heen hangen; indoctrinatie-propaganda die zich als een olievlek over de wereld verspreidt. U bent niet homofoob als u zich uitspreekt tegen de homopropaganda en u bent niet transfoob als u zich uitspreekt tegen de transgenderpropaganda. Het wordt tijd om dingen te gaan duiden en te zeggen ‘Stop it!’

Nog 1x Paul de Leeuw in zijn goede oude tijd (wegens de YouTube censuur en inkomstenblokkade dus maar op Vimeo geplaatst):

Bron linkvermeldingen: metro.nl

 

210 Shares

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (17)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Oh ja…bij de HEMO kun je nu t-shirts kopen met genderneutrale namen erop met een hartje ervoor..in alle kleuren van de regenboog. Echt HEMA!

 2. Camera schreef:

  Onderaan deze comment staat het giftige liedje van de duivel …
  Kan het nog erger, wat zegt hij(het) minuut 00;35: speciaal voor jullie heb ik
  al”mijn”kinderen meegenomen? Daar is smerige Paultje een kind bij..

  De kind , het kind van de Duivel, lees Baphomet…. wordt door veel ouders volwassenen opgedrongen aan kinderen, mensen ouders…. wie trekt i.p.v deze blogger ook eens z’n mond open?

  wie, wat is Baphomet eigenlijk ? (over lghbt gesproken)

  http://news.churchofsatan.com/post/147145662132/lgbt-church-of-satan-sigil-of-baphomet-pride-has

  https://www.youtube.com/watch?v=47EvSsNf2GI

  Het kind van de duivel Baphomet

  • Martin Vrijland schreef:

   Boris Dittrich is een belangrijk voorvechter van “mensenrechten”… of is hij eigenlijk propaganda-directeur voor de lgbt-agenda?

   https://www.hrw.org/about/people/boris-dittrich

   Boris is overigens getrouwd met een Israëlier en ik weet niet of hij de Talmut ook kent…
   Hij strijd ook voor de adobtie van kinderen door homostellen. In Nederland gaat dat ook goed, zo bewijst Paul de Leeuw. In heel veel landen schijnt dat goed te gaan…want dat wordt gecontroleerd.
   Tja.. geadobteerde kinderen die kritiek leveren op hun ouders zul je niet zo snel treffen. Tegen de tijd dat ze oud genoeg zijn om te praten, weten ze niet beter. Of kan een baby kritiek leveren als papa wel erg lang over het verschonen van de luier doet? Zeg het maar. Bij Paul de Leeuw is het ook goed gegaan toch?

   https://www.hrw.org/news/2017/07/20/israel-should-allow-adoption-same-sex-couples

 3. ClairVoyance schreef:

  tegen John Sibbe Simons (zie FB reactie op dit artikel) zou ik willen zeggen:
  Je hart zit ongetwijfeld op de goede plek.
  Maar laat ik dit zeggen: Paganisme is niet leuk en maakt je niet interessant en mysterieus.
  En pas op voor die zogenaamde lichtwerkers, new age in zijn algemeenheid, de zwarte pieten psy-op, nepnieuws, Alex Jones en consorten,en controlled opposition in zijn algemeenheid, blank versus zwart , psy-ops en propaganda in zijn algemeenheid etc. etc.
  ik heb namelijk even je FB pagina bekeken.

  • Martin Vrijland schreef:

   Steek een Lucifer aan en je hebt licht…dus waar aan moet je denken als je het woord “lichtwerkers” hoort? Aan Lucifer…werkers voor Lucifer. Niets meer en niets minder.
   Klinkt mooi dat woord, maar “lichtwerkers” zijn de alternatievemedia werkers voor Lucifer ter ondersteuning van de ideeën van Alice Baily (Lucis Trust = VN)

 4. brain schreef:

  Volgens mij is de propaganda/ brainwashing
  die nu evident over de sheeple uitgestort wordt
  niet uitsluitend daarvoor bedoeld. Ik heb de indruk dat het de bedoeling is van de babeloniers om alles een dubbele betekenis te doen hebben. Het goede kan tegelijkertijd het kwade zijn en omgekeerd. Het mannelijke kan tegelijkertijd het vrouwelijke/ vrouwelijk zijn. Dit geldt dus ook voor feiten. Een feit kan tegelijkertijd geen feit zijn. Is iets wat echt is wel echt echt? Kortom er is diffusiteit in persoonlijkheid/geest en in ‘ filosofisch’ denken. Ik meen dat dit de hoofdreden is waarom de brainwashing aan de gang is. Niemand weet meer wat echt is hoort te zijn, wat de feiten zijn. Dat bepalen de babeloniers met hun new-speak.

 5. Camera schreef:

  verzot op de DDuck vroeger, een personage dat iedereen wel eens is en altijd in de tijdsgeest van het heden per nummer op datum,

  de propaganda wordt al op jeugdige leeftijd met de paplepel gevoerd, zonder dat de ouders het door hebben en de leraren ook niet schijnbaar, zie hier

  https://www.volkskrant.nl/voorpagina/het-is-tijd-voor-homo-s-in-de-donald-duck~a4331664/

  de propaganda machine gaat gratis de onderwijs was machine in,

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/29008683/__Donald_Duck_voor_taalverbetering__.html

 6. Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Als rechtgeaarde hetero heb ik heel wat meegemaakt. Om dat ik niet geboren ben met een boeren honden kop heb ik zo een beetje alle gezindten achter mij aan gehad. Van pedofiele roofdieren tot homoseksuele neuroten, opvoeders, aanstellers en criminelen. Noem maar op ! Ook in deze geloof ik in de EIGEN kracht van de oorspronkelijke mens ( ongeacht zijn of haar voorkeur) en niet in de satanische energie die jou probeert te onderwerpen omdat je zogenaamd anders bent. I would say: Fuck it !

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten