Vereniging tegen genderneutraliteit voor het behoud van de heteroseksueel

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 4 augustus 2017 33 Comments

Het lijkt erop dat de LHBTI-propaganda op alle fronten de spuigaten uitloopt. Gister deed ik een oproep op Facebook om te onderzoeken in welke plaatsen in Nederland het ‘gaybrapad’ al is geïntroduceerd. Daaruit bleek dat sommigen niet eens doorhadden dat dit een initiatief was van de homo-emancipatie beweging (tegenwoordig LHBTI genaamd). Ook bleek dat dit in veel meer plaatsen in Nederland al het geval is dan verwacht. De officiële definitie van een ‘gaybrapad’ volgens Wikipedia luidt [citaat] Een regenboogpad, ook wel regenboogzebrapad of gaybrapad, is een gedeelte van de openbare weg dat voorzien is van de kleuren van de regenboogvlag om daarmee aandacht te vragen voor diversiteit en acceptatie van lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender mensen (lhbt’ers). Wie betaalt al die ‘gaybrapad’ kosten eigenlijk?

Er moet de laatste decennia ineens in alle facetten van de maatschappij erg fanatiek aandacht gevraagd worden voor de LHBTI “diversiteit”. Het lijkt eigenlijk weinig meer met acceptatie of emancipatie te maken te maken te hebben, maar heeft meer weg van je reinste propaganda. De laatste tijd pleeg ik deze beweging dan ook de ‘regenboogmaffia’ te noemen. De regenboog wordt je als symbool van deze propagandistische stroming letterlijk overal door de strot geduwd. Dat symbool is echter niet voor niets het teken van deze stroming. In dit artikel lichtte ik toe waarom het eigenlijk een Luciferiaanse stroming is, wiens inzet moet leiden tot de androgyne androïde mens. Het is dan ook niet voor niets een wereldwijde stroming die in alle facetten van de maatschappij infiltreert en beïnvloeding pleegt.

Waarom moeten kinderen op basisscholen tegenwoordig leren dat je geslacht niet biologisch aangeboren is, maar dat je nog een geslachtskeuze kunt maken? Waarom wordt het ‘genderneutraal’ principe zo gepusht? De NS gaat geen ‘dames en heren’ meer gebruiken en de Gemeente Amsterdam zal deze woorden ook niet meer gebruiken. Maar deze ‘genderneutral’ -beïnvloeding lijkt ook subliminaal plaats te vinden. Wat begon met homo-emancipatie, die uit leek te monden in homo-propaganda transformeert nu vlot van gender-emancipatie naar gender-propaganda. Eerst werden de homo tv-presentatoren een belangrijke dagelijkse kost voor tv-kijkend Nederland, nu zien we steeds meer “genderneutraal” ogende types in de media, politiek, film- en muziekindustrie of andere prominente posities. Natuurlijk zijn er nog steeds de modelletjes als Sylvie Meis en Doutzen Kroes of soapsterretjes als Fajah Lourens en Yolanthe Cabau, want poppetjes verkopen nog altijd goed, maar ook daar zie je vaak een vorm van seksuele beïnvloeding. Een recent voorbeeld daarvan is de videoclip van Fajah Lourens met nogal lesbische scenes. Je kunt min of meer wel concluderen dat de heteroseksualiteit als norm, naar de achtergrond gedrukt wordt. Seksualiteit draait vooral nog om lust, kortstondige relaties en het “op het zelfde geslacht vallen”; maar de laatste tijd ook steeds meer om transgenderisme en alle andere varianten. Ook in de mode-industrie zien we steeds meer trends van vrouwelijke kleding voor mannen en mannelijke kleding voor vrouwen of uniseks-kleding.

[easymedia-gallery med=”9877″]

Het accepteren van een andere seksuele voorkeur of de emancipatie van een andere seksuele voorkeur dan de heteroseksuele, lijkt te zijn doorgeslagen. Ik noemde het daarom al een tijdje ‘homopropaganda’; wat me het stigma ‘homofoob’ opleverde. Maar dat lijkt te vergelijken met kritiek op de acties van de staat Israël. Als je met 1 vinger wijst naar de behandeling van de Palestijnen in de Gazastrook, ben je ‘antisemiet’. Wijs je met 1 vinger naar de homo-beweging, dan ben je homofoob. Ik ben absoluut geen homofoob en kan het doorgaans uitstekend met ze vinden. Ik wijs alleen duidelijk op de ogenschijnlijk doorgeslagen emancipatie en acceptatie, naar propaganda. Daarom pleeg ik de huidige trends van de regenboog overkill dan ook LHBTI-propaganda te noemen en noem ik de clubs die daar achter schuil gaan de ‘regenboogmaffia’. Dan moet je denken aan partijen als het COC, maar ook een club als Human Rights Watch, waar D66-er Boris Dittrich actief is als Directeur pleitbezorging (Advocacy Director) Seksuele Minderheden. Boris zet zich bijvoorbeeld in voor het mogelijk maken van adoptie door homoparen, zodat getrouwde homo’s als Paul de Leeuw, over de hele wereld in staat worden gesteld kinderen te adopteren. Ook bemoeit hij zich met zaken als ‘transgenders in het Amerikaanse leger’. De inzet van deze organisaties lijkt te draaien om acceptatie van- en tegen de onderdrukking van mensen met diverse seksuele voorkeur, maar vertoont veel contouren van propaganda. (Artikel vervolgt onder het filmpje)

We zouden ons in Nederland niet alleen meer zorgen moeten maken om de opkomst van de verplichte vaccinatie, maar ook om de LHBTI-normativiteit. Zit u erop te wachten dat uw kind verplicht gevaccineerd wordt, zonder dat de overheid exact inzage geeft in wat er in die vaccins zit? Want hoewel er wel een vage omschrijving is van het RIVM van ‘hulpstoffen’ en ‘reststoffen’, weet niemand exact wat er in die vaccins zit. Het lijkt erop dat er langzaam toegewerkt wordt naar nieuwe wetgeving waarin de staat vaccinaties gaat verplichten. Als dat niet alleen meer gaat om de vaccinaties van jonge kinderen, maar ook bijvoorbeeld om ‘de griepprik’, is iedereen straks een keer aan de beurt voor zo’n naald. Als je dan in de toekomst nano-bots in de bevolking wilt stoppen en die zitten dan toevallig in de categorie ‘hulpstoffen’, kan u er niets tegen doen. Hetzelfde kunnen we zeggen van de LHBTI-propaganda. Als jij als ouder straks niet wilt dat jouw kind op school geleerd wordt dat hij of zij nog een geslachtskeuze kan maken, dan kun je er donder op zeggen dat de staat vindt dat je een slechte ouder bent. Ik weet nog niet of dit al plaats heeft, maar ik kan me voorstellen dat dit leidt tot bemoeienis van jeugdzorg (tegenwoordig georganiseerd door de gemeentes). Ik zou graag van lezers willen horen of dergelijke situaties al voorkomen.

Mijns inziens wordt het tijd dat er een beweging ontstaat die strijd tegen propaganda van de genderneutraliteit en het transgenderisme e.d. en voor het behoud van de heteroseksualiteit. Feitelijk draait het dan om het behoud van de originele natuurlijke biologische norm. Afgelopen week zagen we dat de afkorting LHBTI inmiddels is uitgebreid naar LHBTIQAPC (lees hier). In die afkorting zitten allerlei seksuele voorkeuren, behalve de H van heteroseksueel (de H in de afkorting staat voor ‘homo’). De heteroseksualiteit lijkt langzamerhand naar de achtergrond te worden verdreven. Wat is er in vredesnaam aan de hand? Ben ik de enige die dit ziet? Mijns inziens wordt het tijd voor een tegenbeweging. Omdat het woord ‘tegen’ iets negatiefs heeft, zou ik het liever een beweging voor het behoud van de heteroseksualiteit willen noemen. Misschien wordt het tijd voor de oprichting van zo’n vereniging. Een vereniging die de LHBTI-propaganda durft te weerspreken en actie onderneemt om de overwoekering van de heteroseksualiteit te voorkomen en om bijvoorbeeld mensen te beschermen die hun kinderen niet willen laten beïnvloeden door de indoctrinatie met de LHBTI-propaganda op basisscholen. Ook kan bijvoorbeeld worden gedacht aan actie voor behoud van woorden als ‘dames en heren’ in de spraak; als tegenwicht tegen de ‘genderneutraal’ spraak. Een vereniging van mensen die stilzwijgende acties doet (zoals het weigeren om over een ‘gaybrapad’ te lopen) en actief vreedzaam verzet pleegt tegen de doorgeslagen propaganda. Feitelijk zou dit een beweging zijn van mensen die doorzien dat deze gender-propaganda het voorstadium is voor de road map richting transhumanisme (lees voor een goed begrip daarvan dit artikel). Bent u voorstander van zo’n initiatief en wilt u zelf actief deelnemen in of lid worden van zo’n vereniging, laat mij dit dan weten in onderstaande poll.

Ik weiger ondertussen alvast om over een gaybrapad te lopen en mijd de Gay Pride Amsterdam.

Bron linkvermeldingen: ad.nlrijksvaccinatieprogramma.nl

132 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (33)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. brain schreef:

  Uit de feiten blijkt duidelijk dat de overheid evident partij kiest en propaganda maakt voor de LHB enz. Er is inderdaad een overkill om de sheeple confused te maken/ houden en dus nog meer dociel naar de communistische overheid toe. Ik acht het correct als de overheid ook heteroseksulaiteit propageert. Als het ene gepropageerd wordt, dan moet je ook het andere propageren. Maar dit doet de overheid dus niet. Nederland is evident een communistisch land waar meerdere meningen niet toegestaan/getolereerd worden. Nederland is een eng land geworden. Ik zou als ik jou was Wob-verzoeken indienen bij de desbetreffende ministeries met veagen/antwoorden die je kunt gebruiken/krijgen in het kader van het door jou voorgesteld initiatief. Ik zou een dergelijk verzoek ook indien met betrekking tot de inhoud van vaccins. Wij willen de feiten kennen en geen geheimen/doofpotten waar de babeloniers goed in zijn.
  Voor mij geeft het geen zin om zelf die verzoeken te doen omdat de ‘ rechtspraak’
  wob- verzoeken ‘ eerder inwilligt’ als een journalist dat doet dan een particuler zoals ik. Dan word je gauw als niet-belanghebbende beschouwd. Leve de’ rechtsstaat’ een lachertje.

 2. Martin Vrijland schreef:

  De wereldwijde propaganda lijkt zijn effect te hebben. Los van de vraag hoe dit onderzoek is uitgevoerd, meldt het NRC:

  ‘De meerderheid van de Amerikaanse kinderen is queer’
  Dat schreef politicoloog Mounir Samuel afgelopen zaterdag in een opiniestuk in NRC.

  https://www.google.nl/amp/s/www.nrc.nl/nieuws/2017/08/04/de-meerderheid-van-de-amerikaanse-kinderen-is-queer-12340073-a1568864/amp

  • brain schreef:

   So what? Who the fuck is die politicoloog? Hoe komt hij tot zijn uitspraak? Statistieken misschien?, kun je multi-interpretabel uitleggen. Op grond van welke harde feiten doet hij zijn uitlating??? Mochten die ‘ feiten’ kloppen, weet hij ook de oorzaak hiervan? Propaganda, brainwashing, televisie, groepsdruk, school enz?

   • Martin Vrijland schreef:

    Precies..

    Hier zijn de resultaten van het zogenaamde onderzoek. Maar wat was de vraagstelling? Wie waren de ondervraagden? Je kunt wel een rapportje produceren, maar waar is het bewijs?

    http://www.glaad.org/files/aa/2017_GLAAD_Accelerating_Acceptance.pdf

    • Martin Vrijland schreef:

     Het lijkt dus weer en vooral een propagandistisch rapport te zijn het is redelijk schaamteloos te noemen dat een krant als het NRC dit kritiekloos plaatst als een feitelijkheid, zonder naar de details van het onderzoek op zoek te gaan. Dat is de status van de huidige journalistiek!

    • Martin Vrijland schreef:

     Methodology
     The survey was conducted online within the United States by Harris Poll on
     behalf of GLAAD.
     The 2016 survey was fielded from November 2-4, 2016 among 2,037 adults ages
     18 and older, including 1,708 adults who self-identified as heterosexual (i.e., the
     non-LGBTQ sample). 100 respondents were not classified in regards to LGBTQA
     status because they declined to answer for gender identity and sexual orientation
     and therefore were not included in this analysis.
     For complete survey methodology, including weighting variables and subgroup
     sample sizes, please contact Matt Goodman, GLAAD’s Associate Director of
     Communications, at [email protected]

     Dus je ondervraagt 2037 volwassenen en noemt verder geen details? Hoeveel kinderen zijn ondervaagd?
     Hoeveel inwoners heeft Amerika? Ruim 320 miljoen!

     En dat wordt dan klakkeloos door het NRC overgenomen?

     Dat bedoel ik dus met PROPAGANDA

    • Martin Vrijland schreef:

     Ik had natuurlijk meer kunnen vragen, maar eerst maar eens kijken of hij/zij überhaupt reageert:

     https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/08/Accelarating-Acceptance-2017.png

     • Martin Vrijland schreef:

      en ik zie met mijn dyslectie nu pas de spel- en taalfouten..excuses

     • brain schreef:

      Precies even afwachten of hij uberhaupt reageert.
      Ik denk dat hij afhoudend reageert zeker als je blijft doorvragen. Diggen.

 3. Martin Vrijland schreef:

  De poll was voor sommige lezers een paar uur lang niet zichtbaar..vandaar de weinig reacties.
  Dit was een code probleem en is inmiddels opgelost.
  Voor mij zelf was de poll wel zichtbaar, maar ik werd er op gewezen (omdat er wel een verwijzing in mijn artikel naar een poll stond)…excuses voor het ongemak.

 4. ZandInOgen schreef:

  De belangrijkste vragen:

  – Waarom heeft dit (volgens de overheid) prioriteit boven bijv. bijstandskinderen en de toename van armoede in Nederland?

  – Vanwaar de status aparte van de LHBTI(enz.) gemeenschap? Is dit geen vorm van discriminatie zoals we die ook in bijv. Israël/Palestina zien, jezelf als superieur beschouwen en andere laten confirmeren aan de nieuwe geldende normen.

  Ik denk dat de agenda om dit uit te voeren is: het creëren van een makkelijk beheersbare soort die noch haar identiteit noch haar geslacht kent. Iedere vorm van verzet is in de dop gebroken en begin met de jongere generaties dmv subliminale boodschappen via boeken, kinderprogramma’s enz.

 5. ZalmInBlik schreef:

  Dit is een internationale agenda

   • brain schreef:

    Wij kunnen nederland beter een andere naam geven, Doofpot-land net als madurodam niets is wat het lijkt.

    • ZandInOgen schreef:

     GenX (Lucifer) en termen zoals 5G (fifth age/generation), het gebruik van de masonische V in het algemeen is een verwijzing naar: six Ages of the World (Latin: sex aetates mundi) Seven Ages of the World (Latin: septem aetates mundi)

     En ook het gebruik van de term ‘New age’ (VN Lucis Trust) kun je hieronder scharen..

     • ZandInOgen schreef:

      De zionisten timmeren dus hard aan de weg om deze 5e en 6e tijdperk te bewerkstelligen:

      Kabbalistic tradition[edit]
      There is a kabbalistic tradition[4] that maintains that the seven days of creation in Genesis 1 correspond to seven millennia of the existence of natural creation. The tradition teaches that the seventh day of the week, Shabbat or the day of rest, corresponds to the seventh millennium (Hebrew years 6000 – 7000), the age of universal ‘rest’ – the Messianic Era.

      The Talmud comments:

      R. Katina said, “Six thousand years the world will exist and one [thousand, the seventh], it shall be desolate (haruv), as it is written, ‘And the Lord alone shall be exalted in that day’ (Isa. 2:11)… R. Katina also taught, “Just as the seventh year is the Shmita year, so too does the world have one thousand years out of seven that are fallow (mushmat), as it is written, ‘And the Lord alone shall be exalted in that day’ (Isa. 2:11); and further it is written, ‘A psalm and song for the Shabbat day’ (Ps. 92:1) – meaning the day that is altogether Shabbat – and also it is said, ‘For a thousand years in Thy sight are but as yesterday when it is past’ (Ps.90:4) (Sanhedrin 97a).”
      The Midrash comments:

      “Six eons for going in and coming out, for war and peace. The seventh eon is entirely Shabbat and rest for life everlasting”.[5]

      The Zohar explains:

      “The redemption of Israel will come about through the mystic force of the letter “Vav” [which has the numerical value of six], namely, in the sixth millennium…. Happy are those who will be left alive at the end of the sixth millennium to enter the Shabbat, which is the seventh millennium; for that is a day set apart for the Holy One on which to effect the union of new souls with old souls in the world (Zohar, Vayera 119a).”

  • Martin Vrijland schreef:

   Aha dus ook David Icke begint de verbinding van alles te zien en te noemen. Misschien leest hij mee 😉

 6. Camaron schreef:

  De (hetero) sexuele identiteit is aangeboren en biologisch van aard, er is geen idioot in de wereld te vinden die daar propaganda voor wilt maken, om het simpele feit dat het al ‘instictief’ geweten wordt dat het normaal is bij een hele grote meerderheid van de mensen vanwege de voortplantings-drift.

  De normale geslachtsidentiteit met de behorende instinctiefmatige neigingen is gezien de ‘depopulatie’ agenda ‘propagandistisch’ abnormaal in de ogen van de luciferianen. En wat door wetenschappelijke studies als ‘ongezond’ aan het licht is gekomen moet verheven worden tot norm en overheden gaan in de overdrive om meningen die de LHBTI activiteiten/perversiteiten en propaganda als ongezond en afwijkend bestempelen, de kop indrukken.

 7. brain schreef:

  misschien of topic,op xandernieuwspunt.nl een recent artikel over
  sterren als Bieber, Pitte enz die verklaren over
  pedofielen in de artiestenwereld. Heb mijn twijfels over deze site vooral omdat de usual suspects, the perpetrators, de babeloniers niet genoemd worden en dus misleidende , onvolkedige info verstrekt wordt. Hoe zou dat nu komen dat de beheerder de babeloniers niet benoemt?

 8. Martin Vrijland schreef:

  De media is medeplichtig aan deze regenboogpropaganda. Slijmmeester Beau van Erven Dorens mag tegen een goed salaris de propaganda over de mensheid uitstorten en een goed gemodelleerd transgendermeisje en een quer mogen de propaganda compleet maken. Tafelgasten krijgen natuurlijk ook een paar duizend euro, dus die zitten daar ook om mee te slemen of hooguit een beetje geacteerde kritiek te geven.

  De kinderen die in deze propaganda gebruikt worden kun je het niet kwalijk nemen. Zij zijn een product van de jarenlange propagandamachine. Het is een langetermijnagenda die ik al in dit artikel besprak.

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/amsterdam-begint-met-gender-neutraal-spraakfatsoen/

  Mensen als Beau van Erven Dorens (elitaire kakmansjes) zijn medeplichtig in de maffiose propagandapraktijken van de media. Maar ze voelen zich veilig tussen alle andere goed betaalde propagandisten die het volk mogen beïnvloeden voor een dik salaris.

  • Martin Vrijland schreef:

   Wanneer gaan mensen eens doorzien dat een dergelijk programma als hierboven zeer goed en geraffineerd geregisseerd worden om mensen te beïnvloeden in hun perceptie en dat de acceptatieve houding van de presentatoren en tafelgasten bedoeld is om de subliminale boodschap van ‘ja het is goed’ in te programmeren bij de bevolking.

   Die zeer zeer extreem kleine groep die zich om wil laten bouwen moet tot norm verheven worden. Dat wordt niet genoemd door Beau de slijmmaster. Er wordt geen kritische vraag gesteld. En als er al verwezen wordt naar onderzoeken of rapportjes en je bestudeert die nader, dan blijkt er geen enkel hard cijfer te bestaan. Propaganda noemen we dat ook wel.

   Het beeld ven de genderneutraliteit en transgenderisme wordt gepropageerd. Er wordt gedaan alsof het om een hele grote groep gaat en dat het mega belangrijk is! Kolder, onzin, niets van bewezen. Het is echter wel de bedoeling dat die groep groeit. Daartoe dient propaganda en daartoe dient de beïnvloeding van kinderen vanaf de basisschool; waar ze middels seksuele voorkeur wordt geleerd dat je geslacht een keuze is.

   Ook begint de beïnvloeding al heel vroeg middels dit soort series:

 9. Camaron schreef:

  De gemeenschappelijke vijand is op volle oorlogssterkte. Ze hebben een groot leger (luciferisch ingewijd maar vaak beseffen ze het niet eens) tot hun beschikking. De meeste zijn zo gehypnotiseerd, dat het welhaast onmogelijk is om ze uit die trance te krijgen. Aan de andere kant wordt de groep wakkeren wereldwijd steeds groter en steeds alerter. Het zou geweldig zijn als het punt is bereikt dat er op grote schaal wereldwijd sabbotage-achtige activiteiten en initiatieven zich ontplooien. Daarmee zal expliciet een signaal afgegeven worden aan de lakeien van de nieuwe wereld orde dat we ons niet gewonnen geven en dat we weten tegen wie we opstaan.

 10. Martin Vrijland schreef:

  Ook YouTube doet mee aan de regenboogpropaganda. Het stadium dat er sprake was van emancipatie of acceptatie van de homo-, bi-, of transseksueel is allang gepasseerd. De zogenaamde agressie tegen homo’s lijkt meestal in scene te zijn gezet en niemand in Amsterdam of elke andere grote stad loopt homo’s uit te schelden of te discrimineren. Er lijkt in veel gevallen eerder sprake van een voorkeursbehandeling. Acceptatie is omgeslagen in propaganda. “ja, maar de Gay Pride is vandaag, dus zal YouTube dat wel supporten”, zal de reactie zijn. I don’t care! Die regenboog wordt je echt door de strot geduwd. En ik heb in deze artikelen besproken welk krachtveld er achter die wereldwijde propaganda zit:

  https://www.martinvrijland.nl/?s=regenboogmaffia

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/08/youtube-regenboogpropaganda-e1501930532462.png

 11. Martin Vrijland schreef:

  “Laura’s kinderen krijgen geregeld te maken met scheldpartijen. Zo is Auke door jarenlange pesterijen voor het leven getekend. Ook haar dochter Sterre heeft het moeilijk. In haar buurt kan zij niet hand in hand met haar vriendin over straat.”

  Ik geloof er geen reet van! Iedereen kan in Amsterdam of waar dan ook zonder problemen over straat lopen. Ik heb nog nooit iemand horen schelden naar homo’s of lesbo’s die hand in hand lopen. Prove it! Wederom de zoveelste propaganda:

  http://www.telegraaf.nl/vrouw/28835600/__Als_drie_van_je_vier_kinderen_uit_de_kast_komen___Ik_ben_een_enorme_bofkont___.html

 12. Camera schreef:

  De grootste bekendste band ooit ter wereld was al bezig met het subtiel pushen, media, pop-industrie etcetra hypnotiseren brainwashen en propageren, niets spontaans meer en het is natuurlijk toevallig mooi weer op de ….y parade, daar moest het wel even voor stormen drie dagen lang

  “DE BEATLES”… met hun witte duifje (waar staat dat symbool voor?) en met hun
  “liedje Rainbow”, als je de tekst luistert en in deze tijd plaatst dan is dat geen toeval meer.

  En over gaybrapad gesproken kijk op minuut 1;26 in youtuberainbowchannel
  Een mooie zin uit het liedje: Whatever you wanne do you gotto kill somebody
  to get what you wanne get… Leuk he the Beatles

 13. Martin Vrijland schreef:

  Nog meer propaganda (van de website vn Postnl):

  PostNL tijdens de EuroPride
  De EuroPride wordt sinds 1992 jaarlijks in een andere grote Europese stad georganiseerd. Dit jaar valt EuroPride samen met de twintigste editie van de Amsterdam Gay Pride waar PostNL al tien jaar actief aan meedoet. PostNL vaart dit jaar niet alleen met de botenparade mee. Ook worden in Amsterdam 27 brievenbussen in roze folie verpakt. Vanaf 23 juli zijn deze gedurende twee weken langs de route van de Canal Parade te bewonderen. Vanwege de viering van Roze Maandag op de Tilburgse Kermis staan ook in Tilburg twee roze brievenbussen.
  Marcel Krom over het diversiteitsbeleid van PostNL: “In Nederland staan vrijheid, diversiteit en emancipatie hoog in het vaandel. Ook bij PostNL benadrukken we dat iedere werknemer, ongeacht afkomst, geslacht, leeftijd, opvattingen, religie én seksuele geaardheid zichzelf mag zijn bij PostNL. Dit standpunt tonen we nog eens extra tijdens de viering van EuroPride in Amsterdam.”

 14. ZandInOgen schreef:

  De subliminale boodschappen vliegen je weer om de oren: (C)anal parade mede mogelijk gemaakt door C-O-C-(K)

  waar zijn de goed oude heteroseksuele tijden gebleven?

 15. Martin Vrijland schreef:

  Een vereniging oprichten bij maar een handjevol leden (zie poll resultaten) lijkt me niet echt effectief.
  Het lijkt erop dat Nederlanders inmiddels zo gehersenspoeld zijn, dat Conchita Wurst gelijk begint te krijgen met zijn “We are unstoppable”.

  “Je wil toch ook gewoon eens een leuk feestje op zijn tijd en die regenboog is best leuk. Dat negativisme! Bah!”

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten