Verkiezingsupdate Amerikaanse verkiezingen: Trump of Biden?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 5 november 2020 18 Comments

fotobron: abcnews.com

Het zat er aan te komen dat Trump eerst leek te winnen en dat vervolgens de stemmen die per post binnen zouden komen nog voor een omslag richting Biden zouden leiden. Dat kunnen we verkiezingsfraude noemen of we kunnen zeggen dat het door het stemmen per post komt (dat is ingesteld vanwege het coronavirus), maar we kunnen ook gewoon concluderen dat de massa wederom getuige is van een soapserie die in de volksmond ‘verkiezingen’ heet.

Nou goed, in de VS is het democratisch model ingekleed als een republiek en dat zit allemaal heel slim in elkaar, dus dat versterkt de illusie bij de massa dat het volk inspraak heeft. De ene kandidaat voedt de onderbuikgevoelens van de ene stroming en de andere voedt de onderbuikgevoelens van de andere stroming. En door al het media spektakel ben je geneigd je te verliezen in deze soap, alsof je naar een bokswedstrijd zit te kijken en voor de een of de ander bent.

Wat we maar niet willen zien, is dat de boksers in de ring allemaal voor dezelfde meesters werken. En wat we ook niet doorzien is dat het spel van het opvoeren van de spanning, misschien goed voor de geloofwaardigheid van het democratische model is, maar dat de routekaart allang vaststaat. Het maakt niet uit wie er wint; het maakt wel uit of u kaartjes koopt en naar de wedstrijd komt kijken.

Als we de geschiedenis en het heden bestuderen, dan kunnen we tot de conclusie komen dat we getuige zijn van een master-script. Dat master-script beschrijf ik in mijn boek en hangt deels samen met religieuze profetieën en met zaken als het transhumanisme en de beoogde singulariteit. Doordat ik het master-script doorzie kon ik chaos en burgeroorlog in de VS voorspellen. De chaos is deze week begonnen en het verkiezingsgetouwtrek zal als katalysator werken. Dat is zo gepland.

Wilt u niets met religie van doen hebben? Prima, maar politieke leiders hebben hun agenda er wel volledig op afgestemd en religieuze instituten hebben een prominente rol in de maatschappij, net als religieus gelabeld geweld. Wilt u niets meer over dat zogenaamde transhumanisme horen, omdat het de complotdenkers zijn die daarover spreken? Prima, maar grote technologie bedrijven en hun topmanagers hebben er boeken vol van geschreven en investeren er miljarden in. Sterker nog: het is datgene waar ze vol budget op inzetten.

Weet u niet wat de term ‘singulariteit’ betekend? Lees dan eens het boek van Google’s topman Ray Kurzweil uit 2005, met de titel ‘the singuglarity is near’. Google heeft deze schrijver, uitvinder, filosoof aangesteld als de verantwoordelijke voor miljarden investeringen wereldwijd en dan weet u meteen welk onderwerp op de eerste plek staat bij Google (Alphabet). De singulariteit is het beoogde resultaat van de samensmelting van mens met AI en het volledig verliezen van individualiteit.

In mijn boek noem ik dat ‘de valse singulariteit’. Het is nu ten zeerste de tijd u in deze materie te gaan verdiepen, want we kunnen ons laten vermaken door de boksers in de ring in de politieke soapserie die dit jaar tot grote hoogte opgevoerd zal worden of we kunnen zien dat het allemaal gepland is. Daarom voorspel ik al jaren de afbreuk van het zorgvuldig opgebouwde merk ‘rechts’, dat gekoppeld is aan Donald Trump, aan ‘complotdenken’, ‘corona-ontkenning’, klimaat-ontkenning’ en ander stigma’s.

De bokswedstrijd is leuk (je kan er uren naar kijken met bier en chips), maar bestudeert u liever het master-script en ontdek waarom ondergetekende zoveel correcte voorspellingen kon doen (inclusief de voorspelling van de huidige “pandemie”). De volgende stap is dat u de ware aard van de waargenomen realiteit ontdekt en van daaruit ziet wat de oplossing is. Dat kan alleen maar als u het gehele plaatje doorziet en dat heb ik samengevat in dit boek:

uw boek

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

52 Shares

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Ja, we kunnen nog heel wat verwachten in deze soap van de Amerikaanse verkiezingen, zoals het hertellen van de stemmen, waarbij het watermerk mogelijk op sommige stembiljetten ontbreekt (Q Anon) en mogelijk rechtszaken, waarbij Trump in het voordeel is, omdat hij voldoende Republikeinen in het hoge gerechtshof heeft weten plaatsen.

  Het zal dus nog een flink getouwtrek worden en dat getouwtrek is precies de bedoeling, want dat leidt tot chaos en geweld: gepland.

  Dit kan nog weken tot maanden gaan duren en dan krijgen we vermoedelijk ook nog een “opleving van het coronavirus” als extra ingrediënt, zoals voorspeld in dit artikel:

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/de-amerikaanse-verkiezingen-wie-gaat-er-winnen-donald-trump-of-joe-biden/

  Ja, ook het Q Anon controlled opp spel is onderdeel van deze soapserie:

  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQirPc2pPQLnbuZnE7CyeBC05D3eAwOMaZRUg&usqp=CAU

  • ZalmInBlik schreef:

   Q en Trump was erop gericht de massa te pacificeren, een psy-op dus en het is gelukt. Men heeft ruim 5 jaar de tijd gehad om de puntjes op de i te plaatsen en de Constitutionele Republiek om te toveren in een socialistische heilstaat (zie staatsschuld) wat op termijn geïntegreerd zal worden in de communistische NWO.

  • Ties Peters schreef:

   Anon; Old English on ān ‘into one’, on āne ‘in one’.

 2. ZalmInBlik schreef:

  Als de “uitslag” vandaag bekend wordt dan klopt de cover van de Rothschild Economist Mag. van 2015 waar de pijlen op 11.3 en 11.5 stonden. Mijn voorspelling is dat Biden aangewezen wordt om de Davos/UN21-30 agenda uit te voeren, na een bepaalde periode zal Biden om gezondheidsredenen terugtreden en vice president Kamala Harris zal het stokje overnemen en Pelosi schuift door naar de positie van vice-president. Wat zal beteken dat de VS voor het eerst in de geschiedenis geleid zal worden door vrouwen, uiteraard geheel volgens script opgesteld door de usual suspects.

  https://vigilantcitizen.com/vigilantreport/economist-2015-cover-filled-cryptic-symbols-dire-predictions/

  • Martin Vrijland schreef:

   Dat dit het scenario wordt is sowieso gepland, maar mogelijk komen er nog een paar maanden Trump om dan bij een oplevende “coronagolf” en grote binnenlandse chaos alsnog Trump af te zetten en de boel naar Biden en vervolgens Harris door te schuiven.

   Als het merk rechts al voldoende kapot gemaakt kan worden gaat de winst nu al naar Biden. Anders is het slechts een kwestie van maanden eer Trump alsnog uit het Witte Huis gejaagd zal worden.

   • Harry vries schreef:

    Ja. Iedereen van de oppositie of iedereen die echt wakker is (of denkt wakker te zijn omdat hij bijvoorbeeld in Jensen gelooft), of die nu gelooft in de gecontroleerde oppositie of hier actief bij betrokken is, of mensen die onafhankelijk wakker zijn en NIET geloven in de gecontroleerde oppositie worden allemaal op één hoop geveegd, allemaal gekoppeld aan het merk rechts zodat men net doet alsof ze allemaal:

    Geloven in Qanon;
    Geloven dat Trump de wereld zal redden en de globalisten zal verslaan;
    (in Nederland) geloven in Baudet en/of Wilders;

    Het maakt hierbij niks uit dat je bijvoorbeeld een website hebt en 100.000 maal Trump en Baudet en Qanon hebt geexposed als dienaren van de globalisten die gecontroleerd de oppositie mogen aanvoeren zodat deze kan worden afgezonken, nee je bent tegen het systeem dus automatisch voor Trump etc.

    Ik denk ook dat het merk rechts (middels Trump onde randere) nog iets meer de zwarte piet moet krijgen toegespeeld dus nog een zeer grote (gefingeerde ramp of rampen veroorzaakt door rechts) zodat het volk straks schreeuwt dat iedereen die niet gelooft en niet wil meedoen met de reset/agenda2030 etc heropgevoed moet worden en in een kamp moet worden opgesloten voor dagelijkse vaccinatie en pillen of erger eliminatie.

  • ZandInOgen schreef:

   Interessante analyse Zalm zeer plausibel, maar je gaat voorbij aan een valse vlag operatie om het proces te versnellen. Trump’s SMS 88022 is gecodeerd Lincoln’s A House Divided speech, zoek de datum op en tel de nummers bij elkaar op. Het is zeer denkbaar dat Trump gewoon de laatste president van de VS is. Op de cover zie je trouwens ook een explosie..

   Game uit 2005

  • Martin Vrijland schreef:

   Ondertussen wekken de krantenkoppen alvast de indruk dat Biden gewonnen heeft en aangezien de meeste mensen alleen koppensnellen:

   https://www.telegraaf.nl/nieuws/28935749/campagnemanager-joe-biden-wordt-president

 3. Riffian schreef:

  klassieke Guy Fawkes coup:

  “Remember, remember, the fifth of November, Gunpowder Treason and Plot”.

  Don’t you Remember,
  The Fifth of November,
  ‘Twas Gunpowder Treason Day,
  I let off my gun,
  And made’em all run.
  And Stole all their Bonfire away. (1742)

 4. ZalmInBlik schreef:

  Er is meer….er is altijd meer 9/11 is gespiegeld 11/9

  From and including: dinsdag 11 september 2001
  To and including: maandag 9 november 2020

  Result: 7000 days

  https://www.timeanddate.com/date/durationresult.html?d1=11&m1=9&y1=2001&d2=9&m2=11&y2=2020&ti=on

  Chris 7 commentaar en de significantie ervan voor de usual suspects, alfanumeriek gezien is het G een bekend symbool voor de vrijmetselarij
  https://www.crosswalk.com/faith/bible-study/why-is-number-7-so-important-in-the-bible.html

  Economist mag. 1988 + 33 = 2021 het einde van fiat geld

 5. Zonnetje schreef:

  Voor de Amerikaanse kiezers is/was er geen echte keuzemogelijkheid., Het is een geregisseerd theaterstuk., op zijn Hollywoods, conform de Protocollen. De keuze is tussen illuminati agent Trump, die eigenlijk staat voor fascism. De andere illuminati agent is Biden, die staat voor het communisme en beiden zijn uiteraard lid van de cult.

  Tja, wat zal het verschil maken, zijn het fascisme en communisme eigenlijk niet inwisselbaar? Kwestie van definitie, 1984.

  De mensen zijn zo k… r dom. Perfect slaves. Volgens mij hebben de slaven zaagsel in hun kop, iq van een mug.

  • Harry vries schreef:

   ik had echt gedacht dat Trump geselecteerd weer zou worden maar misschien gebeurt dit alsnog of blijft hij zoals martin zegt (en zo ziet het er ook naar uit) nog zeker een paar maand in het Witte. Want er zal misschien nog een heel theaterstuk komen voordat hij als echte verliezer eruit moet. Dus kan er nog bijvoorbeeld een gigantische covid ramp komen die dan hem (en het hele merk rechts dat bestaat uit iedereen die ofwel echt wakker is of denkt wakker te zijn) in de schoenen kan worden geschoven.

 6. guppy schreef:

  Rood, blauw, rood, blauw, rood, blauw, net als de zwaailampen bovenop de politie auto’s.

  Rood pilletje, blauw pilletje, rood voetbalclubje, blauw voetbal clubje.

  Ben benieuwd hoeveel Amerikanen zich van het stemmen onthouden. Je gaat toch niet op een van deze twee puppets stemmen in een land van deze omvang.

  Ik niet 🚔

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten