Vermissing Siebe Viegers: Stichting ‘Zoek je mee?’ biedt uitkomst via zoekjemee.nl

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 22 februari 2019 18 Comments

Het is een fantastisch nobel initiatief te noemen dat er een stichting is opgericht na de vermissing van Ruben en Julian in 2013; de vermissing die tragisch eindigde in de dode jongetjes in een duikerbuis en een vader die zelfmoord pleegde. Natuurlijk kregen we het bewijs niet onder ogen en was de bekende teddybeer weer het hoax-symbool, maar de emotie schakelt het kritisch denkvermogen van velen gewoon uit. Het interessante was dat vader Jeroen Denis bij mij om de hoek in Vleuten zou hebben gewoond en de kinderen eigenlijk bij niemand in de buurt bekend waren. We mogen al die vermissingszaken echter vooral geen psychologische operaties (PsyOp’s) noemen, want dan wordt je keihard aangevallen door het staatstrollenleger op social media. De staatsmedewerkers die middels speciale software social media post afstruinen om je aan te vallen en te posten dat ze de personen in kwestie wel kennen, zodat jij je mond gaat houden. Je durft al snel niets meer te zeggen en dat is ook de bedoeling.

Jeroen Denis’ huis (met afgeplakte ramen) was volledig verlaten en er is nooit meer enige activiteit waargenomen. Uitermate opvallend was het dat de website rubenjulian.nl al een half jaar voor de vermissing van Ruben en Julian geregistreerd werd. Het Twitteraccount @JulianRubenNL werd beheert en aangestuurd door team van perceptie management bedrijf Social Media Grip! “Uw partner voor Social Media Monitoring, Webcare, online reputatiemanagement en crisiscommunicatie“. Hoeveel indicaties dat deze vermissing (eindigende in tragiek van grote proporties) een psychologische operatie was, wilt u nog te zien krijgen?

bron zoekjemee.nl: Stichting ZoekJeMee is opgericht naar aanleiding van een spontaan initiatief tijdens de vermissing van de vermiste broertjes Julian & Ruben uit Zeist (mei 2013).

Zo spontaan was dat initiatief dus blijkbaar niet. Daarna hebben we nog enkele andere grote vermissingszaken gehad die hier op de website steeds gevolgd zijn en tevens zijn beschreven als PsyOp. Ik kan me voorstellen dat de lezer hierdoor denkt: “Ach, kom op zeg! Toch niet alles kan een PsyOp of hoax zijn? Hoeveel mensen moeten daar dan wel niet aan meewerken en waarom zouden ze dat überhaupt doen? Er bestaan heus wel echte vermissingen!

De reden om de bekende stelregel Problem, Reaction, Solution toe te passen is om iets groots neer te zetten dat 17 miljoen Nederlanders raakt. Als je dit goed regisseert betekent dit niet dat iedereen op de hoogte hoeft te zijn van het feit dat de zaak in scene gezet is. Medewerkers van politie, justitie en media worden dan in feite net zo blind gehouden als u en ik. Slechts een kleine toplaag heeft de regie in handen. Als je mensen ontvankelijk wilt maken voor maatregelen die feitelijk nadelig voor iedereen zijn, moet je het verkopen vanuit een gebeurtenis die ze diep emotioneel raakt. Je schept dan een probleem (Problem), waarop je de emotionele reactie (Reaction) via de media uitlokt om vervolgens een maatregel of wet (Solution) door te kunnen voeren die, als gevolg van de voorgaande twee proces-stappen, ineens door iedereen omarmd wordt.

Enkele jaren geleden heb ik mij gericht op enkele jeugdzorg zaken en werd mij duidelijk dat veel kinderen feitelijk binnen die instellingen in een soort gevangenis regiem terecht komen. De kinderen ondergaan een zeer zware heropvoeding en hebben eigenlijk nauwelijks bewegingsvrijheid. Elke stap buiten de deur moet gerapporteerd worden en er moet een formulier ingevuld worden aangaande met wie ze contact hebben gehad en waar ze precies zijn geweest. Kijkt u zelf even naar de undercover opnames die ik maakt in een jeugdzorg-instelling om te ontdekken hoe ernstig het er aan toe kan gaan of kijkt u even op onderstaand filmpje hoe dit meisje van 9 behandeld wordt. Wellicht dat u zich dan voor kunt stellen dat dergelijke kinderen geneigd zijn te ontsnappen. Zodra ze dat echter doen wordt de politie ingeschakeld en staan de pubers gesignaleerd. Uit de gesprekken die ik had met deze jeugdige ‘gevangenen’ bleek dat ze soms gewoon even uit het horror-regiem wilden ontsnappen en even bij een vriend of vriendin tot rust wilden komen.

Welnu, als u echter in de media bespeeld bent met dramatische vermissingszaken, zult u maar wat graag de ‘samen zoeken’ app van stichting zoekjemee.nl willen downloaden, want er kan zomaar iemand dood terug gevonden worden in een duikerbuis of er kan zomaar een dame op haar fiets een ANWB route gaan fietsen om vervolgens verkracht en vermoord te worden door een gestoorde gek. Al die kinderen die echter in de hel van de instituten zitten (die er aan de buitenkant erg mooi uit zien, maar van binnen voldoen aan de heropvoedingskampen die we van de oude Sovjet Unie en China vervloekten) kunnen straks nergens meer schuilen of even uitrusten, omdat miljoenen Nederlanders ze helpen opsporen. En wat dacht u welke rechten u eigenlijk accepteert als u zo’n app op uw telefoon download? U verandert uw smartphone vrijwillig in een big data slurpende spionage tool voor de computersystemen die daar hun analyses op los laten. Maar u heeft de Solution vrijwillig omarmd, omdat het zo dramatisch aan u verkocht is via de media en PsyOp vermissingszaken, dat u echt gelooft dat het fantastisch is. Hoe krijg je 17 miljoen mensen zover dat ze elkaar bespioneren en hun telefoon vrijwillig tot spionage-tool in laten schakelen? Via een PsyOp en het spel van Problem, Reaction, Solution.

bron: politie.nl

Zou het kunnen dat de Siebe Viegers zaak ook weer een PsyOp is die het volk moet overtuigen vrijwillig de spionage tools te omarmen? Het kan natuurlijk ook een authentieke vermissing zijn, maar het verhaal is best wel erg bizar. Siebe zal vast niet door een ufo ontvoerd zijn. En waarom zijn er geen telefoon pijlgegevens of camerabeelden die meer kunnen zeggen? Nederland hangt vol met telefoonmasten en camera’s. In ieder geval is de stichting ‘Zoek je mee’ ook weer in deze zaak betrokken. Kijkt u onderstaand filmpje even en klikt u ook even op de link van de undercover opnames?

Bron linkvermeldingen: zoekjemee.nl, zoekjemee.nl

32 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  De meeste foto’s van de vermiste personen op de website van Stichting Zoek je mee zijn overigens van een slecht Photoshop gehalte waar je u tegen zegt!

 2. Zonnetje schreef:

  Goed stuk. Lekker doorgaan, staan goede punten in,
  Hoop dat de gewone bevolking nu eindelijk gaat doorhebben dat wij in een stille dictatuur leven.
  Ben bang dat ze die hobbel niet kunnen nemen omdat zij gewoon bang zijn, bang worden, als zij die conclusie trekken, ook door die recht voor zijn raap stukken van jou. Dus leven zij in denial en de gewone bevolking doet eraan mee door heel symbolisch, hun tuintje ordentelijk uit te laten zien. Als het tuintje er goed uitziet denken zij dat zij de boze buitenwereld kunnen afzweren. Lekker doen alsof je in een ‘ normaal’ Nederland leeft. Gekkenhuis.

 3. Camera 2 schreef:

  Niet eerlijk en beetje pijnlijk…

  Als je een kijkje neemt op de site dan zie je dat een meisje Alicia Doornberg veel langer vermist is maar dat heeft nooit in de Kop van de Telegraaf gestaan, dat is toch vreemd.
  Waarom Siebe van 26 jr oud wel in de kop van de Telegraaf en Alicia Doornberg (15jr) niet.

  Wat dan wel weer opvalt dat er slechts 1 ! foto van het meisje gegeven wordt en wat ook opvalt is dat er op de politie site(officile zie onderl) het meisje al sinds half november vermist is in 2018 en op de officiele Zoekjemee.nl site pas op 3 februarie vermist is. Dat is nogal een verschil zeg. Allemaal chaos!

  Ze is het laatst gezien in Roermond, maar ! de politie site heeft haar al in november vermist opgegeven en komt ze uit Cadier en Keer, waarom vermelden die site’s die waanzinnige belangrijke informatie niet?

  Alicia Doornberg VERMIST SINDS 8 NOVEMBER 2018

  https://www.politie.nl/mijn-buurt/vermiste-kinderen/formulier/2018/november/alicia-doornberg.html?sid=b35b3240-56f0-4700-add7-b26e3f452323

  Alicia Doornberg VERMIST SINDS 3 FEBRUARIE 2019

  https://deskgram.net/zoekjemee_vermist

  SLECHTS 1 ONSCHERPE FOTO?

  https://www.youtube.com/watch?v=C3uktnph-Sg

  Als deze officiele instellingen zo onzorgvuldig te werk gaan hoe serieus kan je ze dan nog in hun zoektochten nemen?

 4. guppy schreef:

  Nog helemaal niet zolang geleden kon je gaan en staan waar je wilde en als de straatverlichting aanging moest je maken dat je naar huis ging. Als je nu geen appje terug krijgt dan maak je je zorgen of er wat is.

  Hoe zou dit nou komen? Omdat we via TV, Nedflix enz. 24 uur per dag met geweld en de meest gruwelijke shit gebombadeerd worden. Je wilt niet weten hoeveel moorden een kind wel niet ziet op tv of in games zelf rond loopt te schieten. We doen er zelf aan mee om geesten te verzieken.

  Vinden wij het gek dat kinderen gedragsproblemen krijgen in het wereldje die wij gecreërd hebben?

  Daarnaast hebben wij vertrouwen in de overheid en we weten hoe deze werkt, procedure gaat boven liefdevolle verzorging.

  Ze hebben ons zover in de hoek gedreven dat onze grote wereld weer piepklein geworden is door kunstmatige controle. In China kun je goed zien hoe een sociaal reputatie systeem werkt. We zijn al generaties lang opgeleid dat we als de bel gaat je maar beter snel kunt gaan zitten anders ben je de sjaak. Lage reputatie dan kun je niet met trein of vliegtuig, tijdens de tweede wereld oorlog moest je juist in de trein met een lage reputatie. Er is uiteindelijk niet heel veel veranderd.

  Vind het wel goed dat je vermeld dat amtenaren net als ons voor de gek gehouden worden. Vergeet niet dat de meeste amtenaren ook gewoon familie en vrienden van ons zijn. Helaas zitten er veel arbeiders tussen die waarschijnlijk nooit liefde gehad hebben en het over hun hart kunnen verdragen om kinderen en andere medemensen te kleineren en kapot te maken.

  Ik weet 100% zeker dat er bij de organisaties waar wij vaak twijfels over hebben genoeg liefdevolle medemensen rondlopen die het verschil kunnen.maken.

  Daarom vind ik dat procedures zoveel mogelijk omzeild moeten worden en moeten we zorgen dat we zelf de touwtjes in handen krijgen. Vooral als het gaat om onze eigen kinderen! Geen vacinatie dan krijg je geen kinderbijslag, dan maar geen kinderbijslag of is geld belangrijker dan gezondheid?

  Deze vermissingspromotie draait allemaal om social controle en het is de vraag wie de controle uitvoerd, wij samen of vadertje overheid?

 5. Iberi schreef:

  De zaak “Lisa” riekt ook na een psychologische operatie. Sexueelmisbruik verhaal?? koppelen aan een te ongeloofwaardig verhaal waarbij een bekende ‘hoge ambtenaar’ bij betrokken zou zijn geweest. Waar het dan om te doen is, is om de gewenste reactie uiteindelijk te triggeren. “Rot op met die verhalen”!

  Let op de signalen op de foto van Argos inzake de vermeende begraafplaats waar ‘ze’ het het kindje van Lisa hebben begraven en waarbij ongemerkt zwanger is geweest!

  https://www.vpro.nl/argos/media/afleveringen/2019/Mocht-Haagse-rechter-oordelen-over-kindermisbruik-.html

 6. Zonnetje schreef:

  Iedereen heeft recht op zijn mening maar als ik lees dat ambtenaren voor de gek worden gehouden net als de gewone bevolking. Tha, het zijn juist de ambtenaren die bet systeem het regime in stand houden. De meeste ambtenaren worden niet geselecteerd on hun intelligentie maar hun volgzaamheid, niet denken!? Het systeem in stand houden is het credo in plaats van de wet. Rechters hebben maling aan wetten als de toepassing het systeem niet uitkomt.Je zou eens moeten weten hoeveel kwesties juist niet volgens de wet , mensenrechten verlopen maar bijna geen enkele ambtebaar trekt zijn mond open. Tja treurig in Nederland. Nhet netjes om arbeiders zo negatief te beoordelen die met hun salaris naar moetenzien te overleven in de rattenracez daar hebben ambtenaren die het regime in stand houden geen last vast. Tja liefdevolle organisaties vergelijk ik met een pleister plakken als iemand een gebroken been heeft. Het bestaan van die organisaties verhult juist dat het goed mis is in nederland maar wij hoeven dan niets te doen want die organisaties zijn er. Tja het grote probleem zijn the usual suspects. Zolang die hun sleutelposities hebbenkunnen zij het usual suspects beleid bepalen en kunnen ambtenaren lekker volgzaam het usual suspects beleid uitvoeren. Daar zijn ambtenaren lekker slaafs is. Wat een land. Ik noem nederland een zombieland. Regime change aub zo spoedig mogelijk als je voor echte vrijheid bent.

  • guppy schreef:

   Jij hebt het over de amtenaren aan de top van de orgaisaties, daar gaat de discussie niet over. Ze krijgen de support van onder af maakt niet uit of je of je rechtstreeks of indirect voor staat werkt.

   Ik zie maar een oplossing voor wat jij en ik willen en dat is stoppen met (belasting) betalen dan kun je echt resetten. Alles op lokaal niveau regelen door mensen die je samen kent.

   We weten allemaal hoeveel invloed geld heeft en als je stopt met betalen dan stopt een organisatie met bestaan, zelfs een vrijwilligers organisatie.

   Zolang we hier aan mee doen kunnen we niemand anders de schuld geven. Makkelijker gezegt dan gedaan maar we moeten klein beginnen.

   • De Loonslaaf schreef:

    @Guppy:
    Niet alleen de top van organisaties, maar ALLE lagen van de piramide doen actief of passief mee aan de corruptie en onrecht in de dictatuur van de machtselite in dit land:

    Eind 2018 werd er een stagiair met een jaarcontract bij een bedrijf weggepest, nadat een arbeidsconflict over het eenzijdig wijzigen van de werktijden was ontstaan. De directie huurde vervolgens iemand in voor personeelszaken om deze stagiair weg te pesten. Dit kon natuurlijk alleen, indien de bedrijfsarts niet zijn werk deed; een bedrijfsarts moet immers de werknemer beschermen bij een arbeidsconflict. De bedrijfsarts in kwestie bleek zelfs geen bedrijfsarts te zijn, maar een basisarts! We hebben het hier over fraude, uitgevoerd door een grote landelijke arbodienst.
    Een door de stagiair ingeschakelde advocaat haalde de stagiair met mooie beloftes binnen, om vervolgens prutswerk te leveren, maar wel 10 uur te declareren bij de Raad voor Rechtsbijstand, terwijl hij nog niet eens de helft aan uren had gemaakt. De collega’s van de stagiair hielden natuurlijk hun mond dicht uit angst voor hun eigen positie. Het gevolg was dat de stagiair onder druk (afdreiging, dat een misdrijf is) zijn jaarcontract opgaf en ziek thuis kwam te zitten.

    De mensen die aan dit verhaal geen aandacht besteden, omdat zij er geen weet van hebben of omdat zij vinden dat zij er niets mee te maken hebben, zijn ook passief medeplichtig. Dat het volk immers niets doet, is de reden dat de mensen op machtsposities waar dan ook in de piramide zich durven te misdragen. De stagiair had ook een klacht ingediend bij de arbodienst, maar ving daar natuurlijk bot; de werknemers die de klacht behandelden, hadden moeite met begrijpend lezen en geen moeite met leugens, bedrog en het onbeantwoord laten van klachten. Je mag klagen in dit land, maar indien het corrupte systeem in het gedrang komt, zul je geen gelijk krijgen.

    Het bovenstaand relaas (inclusief namen) kan worden gelezen op:
    https://deloonslaaf.com/2019/02/09/landelijke-arbodienst-zorg-van-de-zaak-fraudeert-met-bedrijfsartsen-deel-1/

    • Zonnetje schreef:

     Mooi stuk van je Loonslaaf. Er zijn naar weinigen die het Willen begrijpen omdat zij zelf aan de door en door corrupte stille, subtiele dictatuur meewerken actief of passief. In tegenstelling tot wat gedacht wordt is alles in Nederland op clientelisme, partittocratie en nepotisme gebaseeerd.
     Verschrikkelijk land wel een grote mond over ‘ mensenrechten’, zombienation. Regime change gaat echt niet gebeuren in deze zombination, wat een perfect slaves.

    • guppy schreef:

     Helemaal mee eens! Denk dat de collega’s die niets durven zeggen het meeste pijn doet. Corruptie bestond altijd en zal altijd blijven bestaan in deze wereld.

     Het probleem is dat als wij een huurcontract of koopcontract tekenen dat we een last om onze nek hebben hangen. Dit is de hoofd reden dat medemensen bang zijn om hun baan te verliezen en onrecht voor lief nemen om eigen hagje te redden. Is het niet een van deze twee dan is het wel de verplichte ziektekosten verzekering.

     Als je opgeleid bent om zelfvoorzienend te zijn dan kun je tegen een corrupte werkgever zeggen krijg de schijt doe het zelf maar, ik wil hier niets mee te maken hebben. Daarom is het onderwijs systeem zo ingericht dat je een klein stukje van de puzzle mag leggen en kun je alleen baantjes vinden in een sector die gecontroleerd is.

     Zelf denk ik dat het in Nederland zo goed als onmogelijk is om aan het systeem te ontsnappen.

     Wat niets zegt over de mensen maar over het systeem. Helaas is het moeilijk en voor de meesten onmogelijk om geen zombie te zijn.

 7. ZalmInBlik schreef:

  De meeste zijn zoals je dat met een mooi woord beschrijft geïnstitutionaliseerd, men vind de gevangenis gewoon prachtig en men kijkt op tegen het gezag al dan niet in uniform. Hier liggen natuurlijk meerdere oorzaken aan ten grondslag die zo vaak hier op de site zijn beschreven..De madurodam dictatuur in Nederland is zeer geraffineerd en zeer effectief gebleken. Je kunt het paard naar de bron leiden maar hem niet dwingen te drinken..

 8. Zonnetje schreef:

  De dictatuur hier is inderdaad zeer geraffineerd en zeer effectief. Het lijkt of misschien moet ik zeggen, het is een soort s-m relatie tussen de slaves en de overheid, het systeem, Big Brother loves you when he treats you bad.
  Vrij zijn in gebondenheid, paradise for the slaves. It takes their existential fears away and acts as a god or maybe is God for the slaves.

 9. Martin Vrijland schreef:

  Haha mensen met kennis van reisbewegingen!
  Dat is een wetenschappelijke opleiding waarin je leert hoe mensen met lopend, op de fiets, met auto, bus of trein reizen. Dat is namelijk heel spannend en je kunt allerlei bewegingen maken.

  Je kunt trouwens ook nog op de skates, step, met een drone, helicopter of SpaceX schip reisbewegingen maken.

  En ineens is Siebe op camera gezien…waarom kunnen we dat pas na 2 weken melden?

  https://m.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20190301_8459359/tv-aandacht-brengt-vermiste-siebe-uit-enkhuizen-niet-terug-video?utm_source=google&utm_medium=organic

 10. Zonnetje schreef:

  Tja, mensen met kennis van reisbewegingen. Wie zouden dat nu zijn? De aivd-ers, de cid-ers, noem het maar op met natuurlijk the usual suspects als de managers want de uitkomst moet natuurlijk vaststaan en gespind worden.
  De usual suspects plegen de misdaden, verzinnen de plots,en lossen de misdrijven,de plots, dan vervolgens zelf op. Wat een land.Regime change asap.

  • Martin Vrijland schreef:

   Ja, dat verhaal moesten ze wel afronden want er is nog meer beeldmateriaal hier beschikbaar en vermoedelijk zijn ze daarvan op de hoogte (sleepwet, remember). Die beelden zouden het gehele verhaal in duigen doen vallen, maar heb ik nog niet geplaatst om af te wachten welke move er nu zou komen.

   • Camera 2 schreef:

    Na vier weken pas, een lichaam komt na een paar dagen al boven drijven door de gasvorming in het lichaam tenzij het lichaam verzwaard is, de speurders hadden wel iets allerter kunnen zijn. En dan dan nog wel in een sloot, hoe diep is die sloot? Is het dan toch een misdrijf? Die case kan niet zomaar closed zijn.
    Te veel vragen

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten