Vermoedelijke dader Gökmen Tanis aangehouden, waarschijnlijk familiedrama

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 18 maart 2019 36 Comments

bron: elsevier.nl

Dus je beschikt over alle middelen, hebt camera’s door de hele stad hangen, kunt iedereen geautomatiseerd afluisteren, beschikt over voorspellende big data analysesystemen, maar kunt een aanslag die toevallig plaatsvindt op een OV stakingsdag niet voorzien? Vervolgens blaas je dit gehele verhaal in de media op tot een terreuractie en dan duiken ineens de berichten op dat het mogelijk om een afrekening in de relationele sferen draait. De NOS meldt [citaat] In de loop van de dag zijn ook verklaringen gekomen van bekenden van de man, die zeggen dat hij psychische problemen had en dat er een familiekwestie speelde. Volgens sommigen had de verdachte het voorzien op zijn ex, anderen denken dat zijn doelwit een lid van zijn schoonfamilie was.

Mijns inziens hebben we hier simpelweg met een goed voorbereide PsyOp te maken gehad om alle terreurmaatregelen te testen en de reactie onder het volk te kunnen meten. We hebben een leger aan politie op straat gezien, waarmee je een heel land zou kunnen innemen! Daarnaast was het een mooie manier om iets nieuws te introduceren, namelijk een verkapte introductie van social media censuur. Dit is te vinden in het feit dat de politie meldde dat beelden niet op social media geüpload mochten worden, maar slechts en alleen via hun website. De wereldwijde introductie hiervan vond eigenlijk al plaats tijdens de aanslag in Nieuw Zeeland, zoals beschreven in dit artikel. Ook werd een website geïntroduceerd waar je kunt melden dat je veilig bent (ikbenveilig.nl goed voor de big data systemen). Ondertussen kon mooi het effect gemeten worden van de verschillende terreur dreigingsniveau’s. Het volk kan zo langzaam wennen aan een soort ‘staat van beleg’ en er kan gemeten worden hoe braaf de burgers binnen blijven bij code 5.

De politie heeft naar verluid het pand van de verdachte bespied met een drone. Ook dat is de intrede van een nieuw middel waar we dan alvast aan mogen wennen. Het volk heeft prachtig kunnen genieten van de beelden van zwaar bewapende gemaskerde agenten en zo zijn alle politiestaatmaatregelen op 1 dag flink getest. Wanneer kunnen we de introductie van tanks op straat gaan verwachten? Ah, daarvoor hebben we meer (nep)terreur nodig, met nog meer en nog zwaardere wapens!

Dit verhaal zal dus vermoedelijk snel worden gedownplayed tot een familiedrama. Ondertussen zijn in 1 dag alle systemen flink getest en komen de dames en heren weg met het excuus dat er gewoon hoog ingezet is. Je kan nog even een “terrorisme expert” optrommelen om die te laten zeggen dat het één het ander niet uitsluit en dat jihadisten eventueel als gevolg van drugsgebruik of problemen in de relationele sferen tot terreur over kunnen gaan. Zo’n jong grietje dat haar zegje bij het NOS journaal mag komen doen heeft haar ervaring natuurlijk in het veld opgedaan. En zo deed iedereen een plasje en wordt de hele zaak lekker verder gespind.

Geenstijl mocht nog even melden dat Gökmen Tanis misschien wel de vervelende Marokkaan uit dit filmpje was, om het nog smeuïger te maken. Wie weet, maar wie zegt mij dat dat niet al geacteerd was? In ieder geval moet u vooral niet denken dat de overheid dergelijke zaken zelf in scene zet. Dat kan gewoon niet; dat is onmogelijk. Dat is complotdenken en dat moest ook maar eens verboden worden.

bron: blogspot.com

Doden en gewonden zijn altijd echt. We zien immers echte beelden en echte getuigen en echte nabestaanden. We geloven toch niet dat overheden en instanties zoiets voor hun lol doen? Nee, dat doen ze ook niet voor hun lol; dat doen ze om de politiestaat verder te kunnen doorvoeren. Snapt u? “Ja, maar je gaat toch geen doden en gewonden faken?” Als je daarmee 17 miljoen mensen onder een totalitaire politiestaat kunt brengen zonder dat ze in opstand komen? Waarom niet? Verdiept u zich eens in onderstaand filmpje en bedenk wat er allemaal mogelijk is als je werkt met acteurs, deep fakes en greenscreen technieken. Combineer je dat met een overkill aan media aandacht en herhaling van de leugen, dan gaat iedereen het vanzelf geloven (copyright Joseph Goebbels).

Was het niet bijzonder om te zien hoe de camera’s van de media de gehele klopjacht zo’n beetje op de voet konden volgen? Het leek erop alsof ze precies wisten waar ze zijn moesten. Ach, nou ja. Slaap zacht. Oogjes dicht en snaveltjes toe. Vadertje staat past goed op u.

Vergeet niet de reacties onder dit artikel en het vorige artikel te lezen. En wel blijven stemmen hoor! Lees hier waarom!

Bron linkvermeldingen: nos.nl, telegraaf.nl

1K Shares

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (36)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Rowald Krijthe schreef:

  18-3-2019.
  18+3+2+0+1+9 = 33

  En ov staakt 66 minuten……

 2. Martin Vrijland schreef:

  “Na de schietpartij in Utrecht konden mensen op Facebook melden dat ze veilig zijn. De dienst heeft een zogeheten Safety Check geopend. Het is de eerste keer in Nederland dat dit gebeurt voor een incident in Nederland.
  Als een ramp gebeurt, kan Facebook besluiten om een speciaal berichtje te sturen naar iedereen die mogelijk in het rampgebied is. Gebruikers kunnen dan op de knop ’ik ben veilig’ klikken. Er gaat dan automatisch een melding naar alle vrienden van die gebruikers.

  De Facebook Safety Check werd eerder onder meer gebruikt bij bloedbaden in Londen, Manchester, Brussel, Berlijn, Parijs, München, Nice, Turkije en Las Vegas en bij natuurrampen als bosbranden, tyfonen en aardbevingen.”

  (bron: https://www.telegraaf.nl/nieuws/3311671/wereldleiders-solidair-met-nederland-strijden-tegen-angst)

  Kortom: vertrouw op de big data systemen en vertrouw de staat: meld snel bij vadertje staat dat je veilig bent. Natuurlijk wordt al deze data verder nergens voor gebruikt. Het is gewoon handig.

 3. Zonnetje schreef:

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet begrijp dat iemand politieagent, militair enz wil zijn. Hebben zij dan geen zelfstandig, denkend reinigend vermogen? Denken zij niet dat zij meespelen in een gekkenhuis en dat hun bazen eigenlijk gewoon krankzinnig zijn. Nee dat vermogen hebben zij dus echt niet. Het gaat ze om het agentje, militairtje enz spelen. Het gaat ze om het uniform en het maakt ze niet uit welk Regime ze in stand houden. Sorry Martin voor het woord regime.

  Ambtenaren jullie identiteit is niet synoniem met jullie uniform. Gelukkig maar anders zouden jullie niets voorstellen zonder uniform. Dat mogen wij uiteraard niet hebben. Dank voor het veilig houden van Madurodam.

 4. Martin Vrijland schreef:

  In ieder geval hebben ze nu een keer een echte oefening kunnen houden…die van 8 en 9 november was maar peanuts

  https://www.amsterdamsdagblad.nl/algemeen/grote-terrorisme-oefening-op-straat-op-8-en-9-november

 5. Jaline Bies schreef:

  Ook bij Vervoersmaatschappy Kreolis was bekend wat er stond gebeuren voor vandaag. Het is inmiddels weg gepoetst door Kreopolis
  Helaas kan ik de foto hier niet geplaatst krijgen.
  Altijd op aanvraag te verkrijgen door Martin Vrijland

 6. Zonnetje schreef:

  @ zalm in blik, journalisten in Nederland zeker de hoofdredacteuren werken rechtstreeks en onder aanwijzingen van de veiligheidsdiensten. Ze hebben elkaars prive-nummer en zijn lid van de Club, uiteraard.
  Dat geldt overigens ook voor veel ‘ beroemde’ schrijvers. Schrijven is een dekmantel. Nare, stiekume individuen.

 7. mb. schreef:

  Geen agent meer op straat te bekennen. Troep, onveiligheid, etc.
  Blijkbaar gaat het geld naar dit soort eenheden.

  @zonnetje … we spelen vrijwel allemaal mee. We houden het allemaal in stand.

 8. Martin Vrijland schreef:

  Ah Nieuwsuur meldt dat er ook een briefje in de rode renault gevonden zou zijn. Geen paspoort dus deze keer, maar een briefje.
  Wat zou hij hebben geschreven? Een soort afscheidsbrief?

  The show must go on!

 9. Riffian schreef:

  Ach die Daan toch, ‘gelukkig gingen de deuren open’ naar het schijnt kunnen deuren idd open het is wat..blijf me telkens verbazen waar ze die bruikbare idioten weten te vinden nl zit er kennelijk vol mee…tjonge jonge het is wat gescripte terreur in nl

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/laatste-videos-nieuws/video/4646781/daan-zat-tram-schietpartij-utrecht-gelukkig-gingen-de

 10. Martin Vrijland schreef:

  En die andere man? “Ja, die blaasde gewoon lekker z’n laatste adem uit”

  Leer je zo ijzig cool te zijn op de acteerschool van de AIVD?

  11:25 minuut getuige Nicky van Grinsven

  https://www.npostart.nl/nieuwsuur/18-03-2019/VPWON_1297048

  • Martin Vrijland schreef:

   Jaja de emo buidling gaat nu in de overdrive om het verhaal geloofwaardig te maken. Het is media, dus media kunnen het brengen en kunnen beelden tonen van nabestaanden en kunnen het gehele verhaal creëren en in stand houden.

   • tedsdam schreef:

    Ik heb 1 vraag aan je Martin,

    Wat gebeurt er met de betreffende personen zoals de voetbal trainer?
    Want hij moet toch wel daar getraind hebben en mensen moeten hem kennen denk ik.
    Of is het toch een fictief persoon?

    • Martin Vrijland schreef:

     Kan een echt persoon zijn (enkele reis ticket naar Waikiki eilanden), maar kan ook gewoon niet echt zijn. De nabestaanden en getuigen die we op tv te zien krijgen, krijgen we op tv te zien. Of te wel: de media zijn leading in het verhaal en die kunnen alles maken en breken. Het social media leger staat klaar om de zaak te verdedigen.

 11. Iberi schreef:

  Ik ben heel benieuwd hoe dat zit met de (geestelijk instabiele) verdachte. Is hij de schutter in een scene die vooraf gepland was?? Zo ja, hoe hebben ze hem zover gekregen?? Hoorde hij stemmetjes in zijn hoofd?? Zomaar een gedachte. In ieder geval hoe het ook zit in deze psychologische operatie, hij was de aangewezen personage die ze nodig hadden voor deze ‘aanslag’ om via wetgeving uiteindelijk de politiestaat verder uit te rollen.

  • Zonnetje schreef:

   Je kunt personen die dringend drugs of medicijnen nodig hebben hele gekke dingen laten doen.
   Of dat in dit geval zo is, weten wij niet zeker.

   • Iberi schreef:

    Er bestaan inmiddels geavanceerde technieken om iemand op afstand ertoe te bewegen om bijvoorbeeld een terroristische daad te plegen. En dat ze zeker weten dat het ook zal resulteren in een daad waar ze iets aan hebben. Het is natuurlijk wel handig om een persoon met psychische problemen te slachtofferen.

 12. Wij Jihadisten eisen berecht te worden voor Sharia rechtbanken !
  Strafrecht[bewerken]
  Strafrecht heeft in de islam grotendeels privaatrechtelijk karakter. Op moord staat bijvoorbeeld de doodstraf als maximale strafmaat, maar de nabestaanden van een slachtoffer bepalen of deze straf inderdaad wordt geëist of dat met zoengeld genoegen wordt genomen. De hoogte van zo’n bedrag komt vervolgens door onderhandeling tussen de partijen tot stand. Bloedwraak of eerwraak is verboden.

 13. Squenzy schreef:

  Wat mij gisteren vooral opviel aan het 6 uur journaal op RTL was dat er veel aandacht besteed werd aan de moskee in Utrecht. Deze zou direct gesloten zijn toen bekend werd dat er geschoten zou zijn. Interview met de leidinggevende van de moskee blabla. Hoe bedoel je conditioneren. Lekker inspelen op de mind van de bevolking om natuurlijk weer een link te leggen met de shooting in Nieuw Zeeland. Dit heeft geen enkel raakvlak met elkaar maar zo wordt er toch getracht op de geest in te spelen van de mensen. Hoezo moet er nou weer een moskee gesloten worden omdat er een schietpartij plaatsvind elders in de woonplaats. Het verband slaat kant nog wal. Wat een zieke wereld.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten