Veroorzaakt 5G de coronavirus COVID-19 effecten, is het een biowapen of is het een hoax (zoals Trump stelt)?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 29 februari 2020 28 Comments

bron: yahoo.com

Een video van Dana Ashile op YouTube trekt veel aandacht (zie onderaan dit artikel). Zij stelt zich op het standpunt dat het frequentiegebied waarop het 5G netwerk draait het zuurstof molecuul dusdanig doet vibreren dat het de opname ervan in de longen doet blokkeren. Zou ze gelijk hebben?

De website everythingrf.com stelt [citaat] “Bij 60 GHz reageren zuurstofmoleculen in de atmosfeer met de RF-signalen om een significante verzwakking te veroorzaken. Vanwege deze verzwakking is de 60 GHz-band geen goede frequentie om te gebruiken voor langeafstandsradar of communicatietoepassingen. Bij 60 GHz kan O2 een verzwakking tot 10 dB / km veroorzaken. Naarmate we hoger in frequentiegassen in de atmosfeer komen, beginnen ze te reageren met RF-signalen die verzwakking veroorzaken. Zoals in het onderstaande diagram lijkt, veroorzaakt zuurstof een significante demping bij 60 GHz en waterdamp veroorzaakt soortgelijke demping bij 24 GHz en 184 GHz” en komt met onderstaande grafiek.

bron: everythingrf.com

Nergens is echter de opname blokkade van zuurstof door de longen te vinden anders dan op niet-mainstream websites. Dat maakt het niet per definitie of onmiddellijk tot een complottheorie, maar zuurstof is een gas en dat het vibreren van het gasmolekuul de longen de opname zou doen stoppen, klinkt mooi, maar lijkt niet direct waarschijnlijk. Hoewel de dame prachtige in gecodeerde taal spreekt om ogenschijnlijk te voorkomen dat YouTube haar video offline zou halen (als gevolg van het herkennen van bepaalde steekwoorden), lijkt het verhaal juist erg goed te passen in het tijdens de Event 201 van 18 oktober 2019 coronavirus simulatie, genoemde aspect van desinformatie.

Maar wacht eens even, Dana Ashile spreekt toch juist zelf over dat element van desinformatie, besproken tijdens Event 201? Ja, het schaakspel van overheden en gecontroleerde oppositie wordt steeds geraffineerder en dus zijn zij in staat om informatie te lanceren die geloofwaardig overkomt, maar later kan worden aangewezen als foutieve informatie. Het doet een beetje denken aan de platte aarde theorie. Als je als leek al die prachtige bewijzen op YouTube ziet, zou je er bijna in gaan geloven, maar de bedoeling ervan is dat geloofwaardige analyses in een later stadium als ‘het kind met het badwater’ kunnen worden afgeserveerd.

Kijken we naar de grafiek, dan treedt de antennewerking van zuurstof inderdaad op, maar als de longen zouden stoppen met zuurstof opname, zouden ook vogels en andere dieren dood neer moeten vallen. Sterker nog. Iedereen op de getoonde video’s zou, zonder uitzondering, dood neer moeten vallen.

Natuurlijk is het opmerkelijk dat Wuhan één van de eerste Chinese steden was waar het 5G netwerk gecompleteerd werd en ook hier op de site heb ik daar naar gerefereerd. Alleen mijns inziens hebben we hier met een prachtige afleidingsmanoeuvre te maken.

bron: wikimedia.org

Als een hittezoekende raket op een vliegtuig afgeschoten wordt, kan het vliegtuig een aantal lichtkogels afvuren die meer hitte uitstralen dan de vliegtuigmotoren, waardoor de raket het vliegtuig mist. Zo kun je ook ‘heet klinkende informatie’ lanceren om zo de voltreffer aangaande de waarheid te doen voorkomen. Dana Ashile lijkt die rol te vervullen en haar stelling dat het nonsens is dat het coronavirus als mogelijk biowapen ontwikkeld is, lijkt dat doel zeker te kunnen dienen.

Of het coronavirus een biowapen is, weten we niet. Het enige wat we kunnen observeren, zijn beelden uit de media en media beschikken in principe over alle middelen om zaken tot grote hoogten te hypen. Dat we in de illusie leven dat alleen de mainstream media in de zak van de macht zitten en er blindelings op vertrouwen dat alternatieve berichtgeving als die van onderstaande dame, niet tot het spel behoren, is waarschijnlijk enigszins naïef.

Inmiddels heeft iedereen kunnen ontdekken dat Donald Trump gesteld heeft dat het coronavirus mogelijk een hoax is. Hier op de site heeft u al regelmatig gehoord dat het zorgvuldig opgebouwde merk ‘rechts’ (Engels: right-wing), dat gekoppeld is aan het merk Donald Trump, in de nabije toekomst als een dynamietstaaf opgeblazen zal worden. De economische schade voor de VS begint inmiddels duidelijk zichtbaar te worden, zoals blijkt uit de ineenstorting van de beurzen. Als Trump nu beweert dat het coronavirus mogelijk een hoax is en er blijkt toch een pandemie uit te breken, dan laat zich raden wie er geslachtofferd gaat worden als de zaak oncontroleerbaar uit de hand loopt, wegens een te laks preventiebeleid.

Duidelijk is dat het coronavirus zeer waarschijnlijk tot twee belangrijke zaken zal leiden. Ten eerste zal het waarschijnlijk tot de grootste economische crisis sinds de grote depressie uit 1929 leiden en ten tweede zal het ongetwijfeld tot de roep om een wereldwijde vaccinatieverplichting leiden. In mijn boek voorspelde ik al dat er nog een grote valse vlag pandemie uitbraak nodig zou zijn om deze vaccinatieverplichting te realiseren. Is die vaccinatieverplichting er eenmaal, dan ligt de mogelijkheid van gene-editing via 5G en Crispr-Cas12 van ieder individu wereldwijd, binnen handbereik. Dit proces van de transgenderisering tot de transhumanisering van de mensheid, dat moet leiden tot de volledige samensmelting met AI (door Google’s topman Ray Kurzweil ‘de singuariteit’ genoemd), licht ik toe in mijn boek.

uw boek

Bron: everythingrf.com, cnbc.com

290 Shares

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (28)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  President Trump announced that he will be hosting a press conference at the White House on Saturday afternoon to provide updates on the coronavirus outbreak.

  Trump said he would speak at the White House at 1:30 p.m. ET, shortly before he is scheduled to make an appearance at the annual Conservative Political Action Conference.

  I will be having a 1:30 P.M. Press Conference at the White House to discuss the latest CoronaVirus developments. Thank you!

  — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) February 29, 2020
  Trump last formally addressed the spreading coronavirus during a press conference Wednesday at the White House, when he announced that Vice President Pence would be leading the administration’s response to the deadly virus.

  The announcement came amid criticism from Democrats who claim the administration’s response to the spreading disease is inadequate.

  More than 60 cases of coronavirus have been confirmed in the U.S., with the majority from repatriated Americans from the Diamond Princess cruise ship.

  The Centers for Disease Control and Prevention reported Friday that four cases of coronavirus that do not appear to be travel-related have been discovered in Western states.

  Those cases — in California, Oregon and Washington state — have raised concerns about the potential for the virus to spread within communities.

 2. Riffian schreef:

  Het originele artikel mbt zuurstof deprivatie dmv frequentie manipulatie komt uit 2001,heb het eerder gepost:
  https:// http://www.rfglobalnet.com/doc/fixed-wireless-communications-at-60ghz-unique-0001

  mijns inziens gewoon een geraffineerde psyop om de kudde schapen richting “oplossing” te leiden

  Most of the uninformed public react as programmed, simply because fear is PROVEN to trigger a narrowing of the mind, a lowering of IQ, a stimulation of the child ego (that looks for an adult to save it) and a reflexive obedience toward perceived authority.

  The con job goes like this.

  Step 1) Poison the population purposely to create disease that does not and would never occur naturally.

  Step 2) Portray the purposely created disease as being caused by something invisible, outside the realm of control or knowledge of the average person.

  Step 3) Create a toxic vaccine or medication that was always intended to send the population to an early grave.

  Step 4) Repeat as many times as possible upon an uninformed population because killing a population this way (the art of having people line up to kill themselves with poison……known as a “soft kill” method) is the only legal way to make sure such eugenic operations can be executed on mass and in plain sight.
  https://www.henrymakow.com/2020/02/coronavirus-con-vaccinate-depopulate-chip.html
  https://www.henrymakow.com/2020/02/Uk-insider-frightening-scenario.html

 3. We ontdekten al via deze post dat het corona-virus al ruimschoots in het Israëlische winnende songfestival-lied zat verwerkt; met kippen-corona-bewegingen en Chineses ‘lucky cats’; en dat het jaar daarna van het songfestival vol zat met Corona-virus verwijzingen, waaronder die vreselijke Madonna met haar kroon en piratenlapje met X van extinction erop, omringt door witte, blanke ‘schapen’, met mondmaskers op….
  Corona is ook ‘aura’ in het Spaans, behalve gouden kroon (aurum).

  Israel meldt trots dat het na het coronavirus-vaccin voor kippen te hebben gevonden, het nu ook voor mensen kan maken. https://gellerreport.com/2020/02/israel-cure-coronavirus.html/?fbclid=IwAR2CZh75bJMnLqTqxzpGtp2bysIPu4yyh923ixZ8Q6AyepBk-P2ugYgfNPQ

  Wat voelbaar is in het uitgespeelde horror-scenario is de spanning van ‘welk land doet wat’. Van de week werden vlak onder de grens van Nederland, in België dus, allerlei maatregelingen getroffen vanwege een geval. Maar Nederland deed daar een paar meter verder niet aan mee.
  Ik denk dat de belangrijkste agenda is dat ‘volkeren’ gaan aandringen op een wereldwijde ‘regeling en communicatie’; met een wereld-bestuur als controle-apparaat. Door ze gek te maken met de onbetrouwbare en oncontroleerbare moves van hun regeringen, die niet op elkaar zijn afgestemd.
  Door dan weer iemand dood te melden door corona, dan weer te claimen dat deze het ‘prima’ maakt, wordt het allemaal volkomen onbeheersbaar.
  Als het volk gaat oproepen om ‘wereldwijde samenwerking’ dan staat hen niets meer in de weg om het 5G uit te rollen, en alle volgende sinistere stappen daaruit volgend.
  Het punt is; niemand weet meer wat waar is (zogenaamd), en een virus is nu eenmaal ‘grenzenloos’.

  Als het volk de macht accepteert van een wereldregering, is het einde verhaal.

  https://www.vigiliae.org/corona-and-the-eurovision-images/?fbclid=IwAR3FneknH0T2cUhfIzOVpze-OW4aA47q-BiEckfmAZAnA79zOSv2psXQcdg

 4. Frits van der Blom schreef:

  Hoi Martin, je schrijft hierboven: “Kijken we naar de grafiek, dan treedt de antennewerking van zuurstof inderdaad op, maar als de longen zouden stoppen met zuurstof opname, zouden ook vogels en andere dieren dood neer moeten vallen.” Dat is helaas wat in Nederland en elders in de wereld gezien werd: vogels vielen bij bosjes dood uit de lucht tijdens 5G experimenten.

  • Martin Vrijland schreef:

   Ik doel daarmee op de filpmjes in Wuhan waarop te zien is hoe sommigw mensen spontaan dood neervallen en anderen niet

   • Frits van der Blom schreef:

    Het zou wat mij betreft goed kunnen dat 60 gigahertz inderdaad interfereert met zuurstofopname door hemoglobine. Als dit ongericht gebeurt, zal iedereen en alles dood neer kunnen vallen, afhankelijk natuurlijk van de gebruikte intensiteit. Het kan echter zeer waarschijnlijk ook heel gericht plaatsvinden, op afstand gestuurd per computer bijvoorbeeld, gericht op iemands telefoon of gericht op middels vaccins ingebrachte nanobots. Dan valt niet iedereen dood neer, maar alleen degenen die daartoe uitgekozen zijn. Het kan dus een gericht moordwapen zijn en ook een minder precies schadelijk effect hebben, net zoals het uitkomt.

 5. ZalmInBlik schreef:

  Leg de verbanden…

  https://www.ad.nl/rotterdam/kans-dat-coronavirus-in-rotterdamse-haven-opduikt-is-uiterst-klein-maar-draaiboek-ligt-klaar~a5de6cf4/
  https:// http://www.ad.nl/rotterdam/rotterdam-alert-op-coronavirus-feest-chinees-nieuwjaar-gaat-vooralsnog-door~a247a5c1/

  KPN experimenteert nu al in Rotterdam met 5G

  KPN is al een tijdje bezig met het ontwikkelen van zijn 5G-netwerk, de opvolger van het huidige mobiele internet. In die ontwikkeling heeft de provider een nieuwe stap genomen. Zo zijn er telefoon- en videogesprekken en datasessies tussen 5G-locaties gevoerd, onder andere in Rotterdam.

  Redactie Rotterdam 07-10-19, 23:05 Laatste update: 23:08
  KPN heeft verspreid over Nederland een paar testlocaties. Het gaat niet alleen om een deel van de haven van Rotterdam, maar ook om de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam en een laboratorium in Den Haag. Onomstreden is het supersnelle netwerk niet: tegenstanders zijn bang dat straling schadelijk is voor mens en milieu.
  https://www.ad.nl/rotterdam/kpn-experimenteert-nu-al-in-rotterdam-met-5g~a402b8e1/
  https://www.telecompaper.com/achtergrond/huawei-en-kpn-bouwen-aan-5g-testnetwerk-in-haven-rotterdam–1251550

 6. Riffian schreef:

  Het is één grote show geregisseerd door de usual suspects, ik hoop van ganser harte dat mensen hier massaal doorheen prikken.

  https://www.activistpost.com/2016/03/mandatory-vaccines-in-china-contaminated-dozens-arrested-who-responds.html (let op de afb gebruikt in I Pet Goat II)

  The vaccine contained replicating, DIGITIZED (controllable) RNA which were activated by 60Ghz mm 5G waves that were just turned on in Wuhan (as well as all other Countries using 60Ghz 5G ) with the “smart dust” that everyone on the globe has been inhaling through chemtrails. That’s why when they say someone is “cured”, the “virus” can be “digitally” reactivated at any time and the person can literally drop dead. The Diamond Princess Cruise ship was SPECIFICALLY equipped with 60Ghz 5G. It’s basically remote assassination. Americans are currently breathing in this “smart” dust through chemtrails. Think of it like this….. add the combination of vaccines, chemtrails (smart dust) and 5G and your body becomes internally digitized and can be remotely controlled. A person’s organ functions can be stopped remotely if one is deemed non-compliant. Wuhan was a test run for ID2020. The elite call this 60Ghz mm 5G wave the “V” wave (Virus) to mock us. Trump has created a space force in part to combat this weaponized technology. We need to vehemently REJECT the attempted “mandatory vaccine” issue because our lives depend on it. (bron FB Ash Arditi)
  https://thefreedomarticles.com/coronavirus-5g-connection-coverup-vaccines-transhumanism/

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten