“Verzorgend personeel applaus plus bonus voor uw corona inzet”, der Führer

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 26 april 2020 14 Comments

De oudjes die beschermd worden of de oudjes die met een mooi alibi opgeruimd worden? Kwartaal 4, 2019, 1560 miljard euro in de Nederlandse pensioenfondsen-pot. Of is het “Wij moeten u opsluiten, het is om u te beschermen en als u dood gaat van ellende, had u corona en hebben Rutte & co de jackpot”? “Wir haben es nicht gewußt. Befehl is befehl!” Verzorgend personeel. Applaus plus bonus. Luister naar uw Führer.

Vindt u dat te zot voor worden? Vindt u dat extreem? Vindt u dat een vergelijking met nazi Duitsland niet mag? Vindt u een vergelijking met nazi Duitsland schandalig? Vindt u dat je niet zo mag praten over verzorgend personeel? Vindt u dat het afbeelden van Mark Rutte in een SS uniform veel te ver gaat? Vindt u dat een schaamteloos vergelijk dat verboden zou moeten worden?

Weet u wat u zou moeten vinden? Dat u te lief bent voor de de politiek en hun media, die u een loer voor de ogen draaien met een onzichtbare vijand. Weet u wat u zou moeten vinden? Dat het schaamteloos is dat u zich op laat sluiten omdat u overspoeld wordt met beelden en cijfers die u overtuigen dat het terecht is. Dat u klaargestoomd wordt voor een anderhalve meter samenleving, waarin elke stap die u zet gemonitord wordt en u niet meer kunt kopen of verkopen, eten of drinken, wonen of reizen, zonder u te conformeren aan de eisen van de staat.

Weet u wat u erg zou moeten vinden? Dat uw mening op social media bewaakt wordt door zogenaamde ‘fact checkers’ en door een social media leger dat op elke discussie duikt om u aan te vallen als u iets zegt wat afwijkt van de staatsagenda.

Waaraan kun je een totalitair regiem herkennen? Het moment dat we het recht op het stellen van kritische vragen hebben verloren, leven we onder een totalitair regiem. Het moment dat bepaalde groepen uitgesloten en uit de maatschappij verwijderd worden, leven we onder een fascistisch regiem. Wat is de officiële definitie van fascisme volgens Wikipedia:

Fascisme (Italiaans: fascismo) is een extreme vorm van autoritair nationalisme en is antidemocratisch, anticommunistisch, antiliberaal, antiparlementair en anti-intellectueel

Is er momenteel sprake van autoritair nationalisme? Nee, absoluut niet, we gaan eerder toe naar een verdere centralisering van de macht in een groot Vierde Rijk onder vermenging van volkeren. Autoritair dan? Wel degelijk. Antidemocratisch? “Nee hoor”, er worden ons gewoon zaken opgelegd die normaal gesproken in een democratie niet mogelijk zouden zijn, maar in een noodtoestand zijn ondemocratische zaken “nu eenmaal geoorloofd”. Anticommunistisch? Nee, sterker nog: het kapot maken van de economie en de introductie van een basisinkomen leidt tot communisme. Bedrijven zullen straks niet meer kunnen opstarten zonder dat de staat aandeelhouder wordt. Antiliberaal, antiparlementair? Mooie politieke termen vindt u niet? Is er dan sprake van anti-intellectueel? We moeten luisteren naar de door de staat geselecteerde wetenschapsexperts, dus: ja.

We mogen onze mening niet meer uiten. Een afwijkende mening wordt keihard afgestraft door het social media leger van de staat. Heb je kritiek, dan ben je extreem rechts. Dat is de gekozen strategie waarbij alles en iedereen die kritiek heeft via staatspionnen als Jensen gekoppeld wordt aan Donald Trump. Dat schip wordt straks tot zinken gebracht als de media ons een nieuwe tweede corona-vloedgolf verkopen en het social media leger deze verhalen ondersteunt met “ik ken zelf iemand die overleden is” en “shame on you” reacties.

Geert Wilders mag van de meeste Nederlanders wel een afbeelding van de profeet Mohammed in de krant zetten, maar een satirische afbeelding van Mark Rutte zou niet mogen? De Nederlandse bevolking ziet niet welk totalitair regiem zich onder hun ogen aftekent. Dat is pas verontrustend. Dat is pas extreem! Dat is pas gevaarlijk! Dat is pas een reden om bezorgd te zijn. Niet een satirisch plaatje van Mark Rutte in een Heinrich Himmler uniform. Dat noem ik Hollandse lange tenen.

Als de razzia’s gaan komen en iedereen die zich niet aan de regels van de staat houdt onder het mom van ‘corona bedreiging’ uit de huizen gehaald wordt, gaat u het ware gezicht van het huidige regiem zien. Maar ook dan zullen de meesten ervoor applaudisseren, omdat statistieken, experts, politici en mediabeelden en de verhalen van het social media leger hen deze waarheid voorspiegelen.

Bron linkvermeldingen: financieel.infonu.nl, rtlnieuws.nl

434 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Maar gelukkig was dit ook gewoon allemaal gezellig RTL Boulevard borrelnieuws..hahaha
  In het kader van: “we hebben het genoemd, weg-gelachen en gaan er niets meer mee doen”

 2. Martin Vrijland schreef:

  En de propagandamacine draait overuren!

  ‘Mocht het moment straks daar zijn dat we allemaal een vaccin hebben gehad, dan moeten we daar een fantastisch moment van maken. En daar zouden we eigenlijk nu al mee bezig moeten zijn. Het is misschien ook wel een lichtpuntje aan de horizon. Het zou heel tragisch zijn als we dit moment zo aan ons voorbij laten gaan, zonder te vieren dat we dit samen hebben doorstaan.’

  https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/lees/artikelen/2020/anderhalve-meter-samenleving.html

 3. XanderN schreef:

  ‘Bedrijven zullen straks niet meer kunnen opstarten zonder dat de staat aandeelhouder wordt.’

  Dat wordt de staat NU AL. Ik heb nl. de brief van het Rijk aan MKB ondernemingen die financiële steun vragen gezien. In de media wordt dit verkocht als ‘steun’ en/of een ‘gift’, maar er staat letterlijk in dat het een LENING is, die straks door het Rijk op een nog te bepalen moment en wijze mag worden ingevorderd.

  Dat riekt naar massale confiscatie / nationalisering (= communisme) onder de vlag van ‘financiële hulp.’ Dus dat wordt NU al gedaan. Ieder bedrijf dat nu financiële steun van de overheid accepteert vanwege corona, geeft zichzelf daarmee feitelijk weg aan diezelfde overheid.

  • Martin Vrijland schreef:

   Het communisme voorspelde ik ook al ruim voor deze coronacrisis in een artikel uit 2019 waarin ik beschreef dat het kapitalisme moest leiden tot schaalvergroting van bedrijven tot wereldwijde multinationals. De enorme schuldenberg en de steunpakketten, leidde ertoe dat die bedrijven gratis geld konden krijgen om zo zichzelf overeind te houden, de beurskoersen kunstmatig hoog te houden (door opkoping van eigen aandelen) en omvallende concurrenten op te kunnen kopen. Uiteindelijk zullen deze bedrijven genationaliseerd worden. Dat is het eerste teken van communisme.

   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/kapitalisme-en-schijndemocratie-de-langzame-weg-richting-communistische-fascisme/

   Het tweede teken van communisme is dat je eerst een probrleem van mega proporties schept om vervolgens hulp te bieden en dat straks om te buigen naar recht op eigendom. Ook dat beschreef ik al in meerdere artikelen:

   https://www.martinvrijland.nl/?s=communisme

   Dus, ja dat jij zo’n brief hebt gehad mag geen verbazing wekken. Wat wel verbazing mag wekken is dat de massa het niet ziet, maar dat komt omdat die massa blind gehouden wordt met dit soort zoetsappig ‘feel good’ propaganda:

   https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2019-2020/virus-vergezichten.html

   • XanderN schreef:

    Even ter correctie: ik heb de brief enkel gelezen, was niet aan mij maar aan een ondernemer gericht. Deze staat daar niet alleen in, van andere ondernemers heb ik al de term ‘afpersing’ gehoord. Er voelen er dus veel meer dat dit niet klopt, dat ze eerst in het water zijn gegooid, en nu verplicht dezelfde ‘reddende’ hand moeten aannemen om in leven te blijven.

    De media verkopen het idd als een feel-good verhaal, kijk Rutte toch eens het bedrijfsleven overeind houden. Terwijl het exacte tegendeel gedaan wordt: het MKB wordt verwoest en via slinkse wijze ‘opgekocht’, net als met de boeren gebeurt. Onbegrijpelijk dat alleen direct betrokkenen dit inzien, en het volk braaf de propaganda van NOS enz.enz. blijft geloven.

 4. ZalmInBlik schreef:

  We hebben juist nu in deze tijden van crises een sterke leider nodig Martin. Wir brauchen einen starken Führer

  Peiling: VVD wint tien zetels in zeven weken
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/peiling-vvd-wint-tien-zetels-in-zeven-weken/ar-BB13dt4I

  Onderzoek de rol van de Heidemaatschappij (fam. Rutte) ten tijden van de Tweede Wereldoorlog, Arbeit macht immer frei.

 5. Martin Vrijland schreef:

  En deze gecontroleerde aap komt bij WNL vertellen dat je van stikstof meer bomen krijgt. Bewust liegen dat het gedrukt staat en bewust nog een beetje doen alsof je oppositie bent.
  Van stikstof krijg je niet meer bomen. CO2 zorgt voor meer bomen, maar stikstof is niet het zelfde als CO2. Hij mengt even bewust 2 zaken door elkaar. Clingendael flapdrol acteur:

 6. Martin Vrijland schreef:

  Vraagje: Waarom gebruikt Jensen steeds die soldaat van Oranje tune?

  • Camera 2 schreef:

   Antwoord, Gokje

   Jensen is een schildknaapje van de macht paralel aan de puppet’s van oranje

   Diens brood men eet, diens woord men spreekt.

   Als niemand ziet dat Jensen en Lubachje van dezelfde broodheer eten dan
   mag je zeggen dat het een verloren zaak is.

   Maar gelukkig mensen zien het wel, en daarom komen ze op deze site!

 7. ZandInOgen schreef:

  mooie Coronadag ☀ gewenst iedereen!

  ⚜ mooie Racoon muziekje mag niet ontbreken🎵🎶 🔮
  https://nl.pinterest.com/pin/211598882471044894/

 8. ZalmInBlik schreef:

  Meneer spreekt over de Endlösung, ja als je nu nog niet door hebt wat de mindset is van deze psychopaat….
  https://en.wikipedia.org/wiki/Final_Solution

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten