Virus Waarheid, Elke de Klerk, John Birch Society: de gecontroleerde oppositie wordt ‘de zelfgeschapen staatsondermijnende terreurorganisatie’

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 21 december 2020 13 Comments

fotobron kro-ncrv.nl

In de uitzending van (KRO-NCRV, NPO) Pointer van gisteravond werd duidelijk hoe de door de staat gecontroleerde alternatieve media zijn opgetuigd om te worden gekoppeld aan de John Birch Society (JBS). Het netwerk (een deel van het netwerk) wordt mooi in beeld gebracht, maar wat de staatsmedia u er niet bij vertellen is de eeuwen oude stelregel van ‘The best way to control the opposition is to lead it yourself‘.

Het is vaak moeilijk om de vinger achter gecontroleerde oppositie te krijgen, want ze vertellen u veel waarheid. Wat ze echter ook doen is die waarheid vermengen met dwaalsporen. Dat gebeurt heel geraffineerd en de alternatieve media passen eigenlijk het zelfde arsenaal aan psychologische massa beïnvloeding toe die de mainstream media gebruiken, alleen dan dienen zij als vangnet voor de kritische massa en oogt het allemaal spontaan georganiseerd.

Al sinds jaar en dag probeer ik die gecontroleerde oppositie aan te kaarten en dat heeft me al heel wat aanvallen opgeleverd. Het is tenslotte wel de bedoeling dat u de mainstream media wantrouwt, maar u moet vooral niet bij de vangnetten weggejaagd worden. Die vangnetten zijn juist opgetuigd om de kritische massa af te vangen en als zo’n echt onafhankelijke schrijver als Vrijland dat ondermijnt moet die in elke social media discussie door het staats social-media-leger aangevallen worden.

Ook het bestaan van zo’n social media leger wordt belachelijk gemaakt of ontkent, maar u hoeft maar even op gemiddelde Twitter bericht de reacties te bekijken en u zult altijd twee groepen zien: een groep die de mainstream gedachte verdedigt en een groep die de vangnetstrategie verdedigt. Zodra iemand de naam Vrijland laat vallen wordt er een scheldpartij gelanceerd of wordt het denigrerend afgewimpeld.

Keer op keer heb ik gewaarschuwd voor het opblazen van de gecontroleerde oppositie en dat gebeurt nu via de koppeling met de John Birch Society (JBS) en vermoedelijk zal die organisatie vandaag of morgen tot terreurorganisatie worden bestempeld.

Willen we echte vrijheid realiseren, dan begint dat bij het doorzien dat de heersende groep over de wonderbaarlijke oliekruik van het onbeperkt bij drukken van fiat-geld en dat ook de oppositie over ongelimiteerde budgetten beschikt. De reden dat zij om donaties vragen is om zo de wind uit de zeilen te nemen van het echte onafhankelijke verzet. U moet zo de indruk krijgen dat al die alternatieve media websites eigenlijk best wel heel erg goed boeren, waardoor u denkt “Nou, laat maar.. ze redden zich blijkbaar prima”, waardoor het echte onafhankelijke verzet de hongerdood sterft en u alleen nog bij de staatspionnen blijft.

Het feit dat NPO Pointer nu het netwerk duidt, is onderdeel van het spel. Tenslotte heb je wel onafhankelijke geluiden als Vrijland die kritiek leveren op deze alternatieve media. Wat is er dan beter dat je de (door de staat georganiseerde) alternatieve media aan een terreurorganisatie koppelt? Daartoe dient Robert Kennedy (neefje van John F. Kennedy) en die wordt nu gelinkt aan een oud-communistische organisatie uit de jaren ’60. Ja, we zitten op the road map richting een wereldwijde introductie van een soort technocratisch communistische systeem (zoals mooi verwoord door Boris Johnson tijdens deze VN toespraak), maar door de kritiek daarop te koppelen aan een oude organisatie als de John Birch Society kun je er straks een terroristisch label op plakken en het verzet opblazen.

Ondergetekende wijst u op de andere kant van het verhaal en legt u al sinds jaren de mogelijkheid voor dat de staats-gecontroleerde alternatieve media bedoeld zijn om u af te vangen in een (al net zo wereldwijd) vangnet dat is opgetuigd om schijnoppositie te voeren. Zij voeden u met 95% waarheid en bouwen delen van desinfo in die door de nepnieuws checkers in later stadium met groots gemak afgebrand kunnen worden. Dat zagen we al bij Lange Frans en dat zagen we in de geschiedenis al vaker. Je kunt zo’n beweging ook opblazen met een schandaal, zoals dat met de 911 truth beweging gebeurde toen Ace Baker in een grote alternatieve media radioshow live zelfmoord pleegde (maar niet veel later weer springleven bleek te zijn.)

Het doel van gecontroleerd verzet is u te voeden met uw behoefte aan weerstand, zonder echt iets te bereiken. U mag wel met honderdduizenden op straat staan en spandoeken wapperen naar de pionnen van de staat, maar u mag natuurlijk niet met een miljoen naar Den Haag trekken en de overheidspanden binnendringen of de regering wegjagen (zoals door Vrijland geopperd). Alle initiatieven zijn bedoeld om het stoom van de ketel te halen, maar nooit de ketel tot ontploffing te doen brengen.

“Ja, maar wat moeten we dan Vrijland. Als het aan jou ligt is iedereen gecontroleerd.” Het ligt niet aan mij. Ik ontmasker het slechts. Ik ben ook maar ongewild verzeild geraakt in de alternatieve media en heb het ontdekt omdat ik zo aangevallen werd. Ik waarschuw u dus niet omdat ik het zo leuk vind om tegen de stroom in te zwemmen. Ik waarschuw u omdat ik het ontdekt heb.

Wat u dan moet? Eerst door de opgetrokken rookgordijnen heen kijken en dan uw ware capaciteiten ontdekken. Wie weet staat u dan wel in Den Haag op 8 januari en viert u de jaarwisseling buiten.

Echte verandering begint bij de ontdekking van uw daadwerkelijke kracht vanuit uw originele stamcelbewustzijn. Wat dat inhoudt leg ik uit in mijn boek; een boek dat ik niet verkoop om geld te verdienen, maar print-on-demand geleverd wordt om de kosten te dekken en u het gehele verhaal samengevat te verklaren. Het spel is duidelijk; het master-script doorzichtig, u hoeft het alleen maar te gaan doorzien. Doorzie hoe u in de tweetraps booby trap val gelokt wordt via de alternatieve media en ontdek het masterscript:

uw boek

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

90 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Wees de Weerstand = Micha Kat = de ander Krant, Blue Tiger, Karel van Wolferen, Café Weltschmerz, etc. etc = Chipshol = familie Poot

  Delen van die oppositie zitten lekker bij elkaar in het pand van de familie Poot (Chipshol), die achter het Demmink zwartboek zaten (schijnoppositie, bedoeld om niets te bereiken). Al in 2014 bewees ik dat zij Micha Kat financierden en samenwerkten met professionele zwartboek makers Robert Rubenstein en Jack Abramoff. Zij lijken de financierende kracht achter de gecontroleerde oppositie te zijn via (het AIVD dekmantel bedrijf) Chipshol

  Helaas is Micha’s taak (samen met Wouter Raatgever en Hans Meyer van Wees de Weerstand) om de Vrijland lezers af te vangen en vergelijkbare kritiek te leveren (zelf over ‘gecontroleerde oppositie’ te spreken), maar dit ondertussen te koppelen aan een fake zwartboek (niet te bewijzen, verzonnen verhaal) over Jaap van Dissel en de Bodegraven pedo-kindermoorden, zodat ook daar het kind met het badwater kan worden weggegooid.

  https://www.groene.nl/artikel/ridders-van-de-waarheid

 2. B1983 schreef:

  Hoi Martin,
  Bedankt voor al je onderzoeken en verslagen hiervan.
  Ik merk dat ik het super lastig vind om nog iets te vertrouwen van wat er in de media te vinden is. Maakt me onzeker. Wat jij schrijft (met alle respect hoor) lijkt bijna te gek voor woorden, alsof we in een seincefiction film beland zijn. Maar ik wil mijn ogen niet sluiten en gewoon weten wat er aan de hand is in de wereld. Mijn gevoel zegt bij heel veel wat je beschrijft en uitlegt dat het klopt. Dat mensen zo in en in slecht kunnen zijn, vind ik niet te bevatten. Af en toe heb ik wat moeite met de stellige overtuiging waarmee je mensen soms veroordeeld.. wanneer de informatie die zij delen/verkondigen niet helemaal volledig is, hoeven zij in mijn ogen niet meteen onderdeel van “het spel” te zijn. Maar misschien eerder (nog niet) volledig op de hoogte van wat er speelt?? Of is dat heel naïef gedacht van mij? Begrijp me niet verkeerd, ik geloof zeker dat er veel kwaad in de wereld is, maar mogelijk is er soms toch meer goed dan het op het eerste gezicht lijkt! Ook in deze tijd is juist omdenken soms nodig! Verder wil ik zeggen: ga zo door! De wereld kan wel wat tegengeluid gebruiken 😉
  Groet Bianca

 3. B1983 schreef:

  Mooi verwoord 😉
  Wellicht ben ik te naïef en spreek ik vanuit te weinig ervaring. Ik heb de neiging (misschien soms teveel) om het goede te willen zien in mensen. Ergens hoop ik dat er snel een grote doorbraak komt, zodat er duidelijkheid komt. We met zijn allen niet meer om de waarheid heen kunnen. Maar of dat het allemaal makkelijker maakt is een tweede…
  misschien 8 januari 🙏

 4. Camera 2 schreef:

  Er zal een dag komen dat de lezers of de mensen die deze informatie delen inzien dat de artikelen op deze site de bittere waarheid is.

  Martin mag ik je bedanken voor de glasheldere artikelen.

  Het totale plaatje zie je pas als je er echt in gaat verdiepen. Wens iedereen sterkte die zich eindelijk eens
  gaat verdiepen in de materie, het zal geen pretje zijn als je erachter komt dat de waarheid wranger is dan je lieve gedachte, maar ooit geeft het je meer vrijheid en minder angst.

 5. ramoth schreef:

  Respect, Martin. Ik zat in maart ook voor de tv en was onder de indruk van de situatie. Gelukkig werd ik op tijd wakker. De situatie heeft mijn relatie in mijn omgeving onder druk gezet, dat zeker. Maar goed, daar zal jij ook alles van af weten. Ga door met je goede werk!

 6. Marianne schreef:

  Martin, dank, diep respect. Het begint zich steeds duidelijker af te tekenen wat jij al maanden/jaren zegt. Hoop dat er genoeg over zijn die aan hun klompen aanvoelen dat we worden genept. Ik blijf je berichten volgen, delen en laat bij veel comments bij FB berichten fvvd.nl achter om eens te gaan kijken. Echter de leugen is zo enorm, dat velen liever in Sinterklaas en de Kerstman blijven geloven. En mss nog kwalijker in een ‘god’ buiten zichzelf. Wij zijn de kracht waar zij hun macht aan ontlenen en door die voor ons zelf te gebruiken, kan het tij keren.
  Zeg nee nu het nog kan.
  Heb trouwens wel een vraag: hoe zie jij de toekomst? Laten ze ons nog een tijdje met rust of is het oppakken en opsluiten/inspuiten etc?
  Nogmaals dank voor je enorme inspanning om de waarheid te laten zegevieren. Ik help mee. 💖

 7. Martin Vrijland schreef:

  Elke moet elk onderwerp naar de klerkerij toetrekken, zodat de klerken de kritische massa af kunnen vangen en de vangnetvloot op kunnen blazen: Elke de Klerk

  https://www.ed.nl/dossier-coronavirus/inspectie-onderzoekt-vreemde-uitspraken-arts-coronatest-is-verkapte-vaccinatie~a30492d4/

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten