Vond u 2020 zwaar? Wat kunnen we in 2021 verwachten en wat kunnen we doen?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 30 december 2020 50 Comments

fotobron: freepik.co

Vorig jaar, op exact dezelfde datum als vandaag, schreef ik een artikel waarin ik een heel zwaar jaar voorzag. Die voorspelling kwam helaas uit, net zoals al mijn voorspellingen tot nu toe, waaronder de neppandemie van afgelopen jaar die ik al sinds 2014 voorspelde en ook in mijn boek voorzag. Ook voorspelde ik de opkomst van de virusmutaties en de val van Donald Trump, die nog zal uitmonden in een burgeroorlog.

Laat ik u daarom vandaag vertellen wat ik denk dat we in 2021 kunnen verwachten.

Burgeroorlog in de VS

Om te beginnen zal Donald Trump de verkiezingsuitslag niet accepteren en zal hij met voldoende bewijs op de proppen komen dat de verkiezingen door buitenlandse entiteiten beïnvloed zijn en dat de systemen die bij de verkiezingen gebruikt zijn, door Al Qaïda achtige entiteiten beheerd werden; entiteiten die vanaf buitenlands grondgebied (buiten de VS) de verkiezingen beïnvloed hebben. Ook zal hij met bewijs op de proppen komen dat Joe Biden financiële lijntjes met China heeft lopen en dat Hunter Biden chantabel is gemaakt.

Dit zorgt ervoor dat hij kan spreken van een buitenlandse oorlogsdaad tegen het Amerikaanse kiessysteem en zo zal hij dus een executive order uit 2018 tegen buitenlandse verkiezingsbemoeienis kunnen activeren die ervoor zorgt dat hij bijvoorbeeld Martial Law (de staat van beleg) uit kan roepen. Dan moet hij wel de legertop achter zich weten en dat is nog enigszins twijfelachtig, omdat we gezien hebben hoe de SCOTUS (Supreme Court of the US) rechters Trumps aanklachten tegen verkiezingsfraude niet hebben willen behandelen.

Als u het mij vraagt, was dat echter juist de move die Trump nodig had om datgene te bereiken waarvan ik al jaren stel dat het gescript is: burgeroorlog in de VS en de val van de dollar als wereld handelsstandaard.

De afgelopen dagen hebben we gezien hoe Joe Biden klaagde over het niet soepel verlopen van de overdracht en dan met name op militair terrein (zie bijvoorbeeld dit bericht):

Met name bij het ministerie van Defensie verloopt de samenwerking stroef volgens de aankomend president. Daar liggen namelijk enkele belangrijke hoofdpijndossiers klaar, waaronder de relaties met China, Iran en Noord-Korea en de wereldwijde strijd tegen de coronapandemie.

“Mijn team heeft een duidelijk beeld nodig van onze militaire sterkte en -operaties over de hele wereld om onze vijanden af te schrikken”, zei Biden. “We hebben volledig inzicht nodig in de lopende budgetplanning bij het ministerie van Defensie en andere agentschappen om te voorkomen dat onze vijanden de transitieperiode proberen uit te buiten”.

Anders gezegd: het Biden team heeft geen enkele toegang tot het Pentagon en dat is een voorteken dat Trump het leger in gaat zetten. Daarnaast heeft Trump op 10 november de militaire top van het Pentagon gewijzigd met hem gunstig gezinde leiders. Dat zal ongetwijfeld het effect hebben dat we een soort splitsing in het leger kunnen gaan zien van fracties die zich door Trump aan de kant gezet voelen en die achter Joe Biden staan en dus naar de instructies van ontslagen generaals zullen luisteren en de orders van Trump zullen weigeren. Kortom, de splitsing in het leger is al gaande en dat voorspelt weinig goeds.

Daarnaast hebben we nog de milities. Ook daar zien we twee kampen. Je hebt de ‘rechtse’ milities die Trump steunen en je hebt de ‘linkse’ Antifa en BLM protestgroepen die zich steeds militaristischer gaan gedragen, met daarnaast de professioneel georganiseerde zwarte NFAC milities die zeker ook in het Joe Biden kamp te scharen zijn.

Als u door alle media propaganda en rookgordijnen heen heeft kunnen prikken, doordat u bijvoorbeeld mijn artikelen het afgelopen jaar gevolgd heeft, heeft u kunnen ontdekken dat het allemaal onderdeel van het master-script is. We zijn getuige van het oud Romeinse spel van verdeel en heers en dat dient het hogere doel van het master-script.

Einde hegemonie VS en de dollar als handelsstandaard

In dat master-script moest de Amerikaanse maatschappij in chaos belanden, want de snelste manier om een dictatoriale orde te installeren is door eerst chaos te creëren, waardoor je op een harde wijze orde kunt herstellen en je alle regels kunt implementeren waar voorheen nog kritiek op zou kunnen bestaan. We moeten natuurlijk toe naar een Chinees model wereldbestuur, maar daarvoor moet eerst afgerekend worden met elke vorm van kritiek uit de maatschappij.

En hoe krijg je dat voor elkaar? Ik roep al sinds jaar en dag dat Donald Trump gelanceerd werd om alle criticasters wereldwijd aan het merk Trump te koppelen. Daarom zagen we het afgelopen jaar de sterke opkomst van de gecontroleerde alternatieve media in Nederland, met mensen als Robert Jensen, Lange Frans, Sven Hulleman, Janet Ossebaard (enzovoort) die allemaal sterk pro-Trump waren en massa’s mensen overtuigden dat Donald Trump de grote opruimer van de deepstate is. Dat is hij niet.

Trump is onderdeel van de Echte Deepstate die gelanceerd werd om het ‘Ordo ab Chao’ (Romeins voor ‘orde scheppen vanuit chaos’) spel te spelen en een duidelijk merk op te bouwen. Dat merk moest gekoppeld worden aan duidelijke stigma’s, zodat de gehele wereld voortaan zou denken “Oh, dat is zo’n complotdenker, dat is rechts, dat is Fall Cabal, deepstate, pedonetwerken, anti-vaxxers, climate change ontkenners en dat zijn wappies”.

En in 2021 gaan we de laatste fase van dat onderdeel van het master-script in. Trump gaat het Witte Huis niet verlaten en Trump gaat het leger inschakelen om zijn positie te verdedigen. Dan breekt de hel los, want de Joe Biden steunende media zullen alles doen om Trump’s ongelijk te verkondigen en een deel van het leger zal zich achter Joe Biden scharen. Dan zullen de milities en militaire fracties elkaar in de haren gaan vliegen en dus krijgen we totale chaos.

Die chaos zal gepaard gaan met een economische crash, want met een land in burgeroorlog kun je geen zaken doen en een land dat in burgeroorlog ligt kan ook geen munteenheid als wereldstandaard in stand houden. Daar komt de geplande val van de dollar die de Echte Deepstate al jaren gepland heeft. Daarbij komt de ineenstorting van de wereldeconomie die vooral de VS en Europa zal schaden.

China en Rusland hebben hun economieën en handel in eigen munteenheden al afgeschermd van te veel westerse invloed. De Chinese centrale bank zit dan wel met een enorme dollar voorraad, maar als de VS toch valt kan China ook gewoon besluiten die dollar voorraad als ‘niet bestaand’ te verklaren en afschrijven uit de boeken (zie uitgebreide toelichting in dit artikel).

De dollar heeft sowieso zijn kracht als wereldstandaard verloren, omdat de laatste jaren onbeperkt geld is bijgedrukt. Alleen al in 2020 is 21% van de hoeveelheid dollars (ooit) gecreëerd: uit het niets, zonder enige dekking. De dollar was dus al een munteenheid die eigenlijk nog maar 1 richting op kon: de afgrond.

Voedseltekorten door ineenstorten logistiek

De afgelopen dagen hebben we al een voorproefje gezien van hoe overheden de logistiek kunnen doen ineenstorten, toen de Franse overheid de grens sloot voor Britse vrachtwagenchauffeurs. Die moesten eerst een coronavirus-test ondergaan “om te voorkomen dat ze het gemuteerde virus de grens mee overnamen”.

Een prachtig alibi vindt u niet? Nou ja, niet als u natuurlijk gelooft in alle propaganda of als u het bestaan van een master-script ontkent. Dan kunt u deze website beter overslaan en het liedje zingen dat uw moeder vroeger boven uw wieg zong: ‘slaap kindje slaap daar buiten loopt een schaap..’

De ineenstorting van de Amerikaanse economie in combinatie met “het muterende virus” kan met groots gemak voor een totale ineenstorting van de wereldwijde logistiek zorgen. Dat is de Echte Deepstate (die van “we need a great reset“) aan het werk.

Als de dollar instort heb je immers hyperinflatie en met hyperinflatie kun je de brandstoftanks van vrachtwagens en schepen niet meer volgooien en zijn de salarissen van het logistiek personeel niets meer waard. Bedrijven gaan omvallen en de logistiek stort in. Als je daarnaast ook nog eens doet wat de Franse overheid afgelopen week deed bij de kanaaltunnel bij Dover, heb je de ideale mix voor het lamleggen van de bevoorradingslijnen.

Ja, het ineenstorten van de dollar en de chaos in de VS zal zeker zijn directe effect op Europa hebben, maakt u zich daar geen illusies over en dus zal ook hier chaos ontstaan. Hoewel ik deze chaos enkele jaren geleden al voorzag en steeds net iets te vroeg was met die voorspelling over voedseltekorten, was het onvermijdelijk dat dit er aan zat te komen en 2021 lijkt toch echt het jaar te worden. Het is namelijk de voorbereiding op de introductie van een nieuw financieel stelsel en onderdeel van ‘the great reset’.

Het is nu dus echt wel verstandig om uw eigen volkstuintje te beginnen en voor enkele maanden voedsel en drinkwater in te slaan. Ja, ook drinkwater. Het kan namelijk maar zo zijn dat overheden ook de kraan in uw keuken als besmettingsbron voor het coronavirus gaan bestempelen om zo een alibi te hebben de watertoevoer te stoppen en letterlijk de kraan dicht te draaien.

Hyperinflatie en piekstijging Bitcoin

De val van de dollar (met de euro in haar kielzog) is gepland. Ik roep al jaren dat dit op de agenda stond. Het is de ideale manier om in 1x over te stappen op een door het IMF gelanceerde digitale munteenheid. Daarbij moet wel het gehele oude financiële stelsel – dat gebaseerd is op de hegemonie van de dollar – afgebroken worden. Hoe kun je dat nu beter doen dan wanneer het volk in totale paniek is en omhoog roept om hulp? Dat die hulp dan aangereikt wordt door dezelfde veroorzakers van het probleem zult u tegen die tijd al weer vergeten zijn. De meeste NPC’s (zie toelichting onder) zullen zich überhaupt niet afvragen hoe het Echte Deepstate spel gespeeld wordt.

Als de dollar ineenstort, banken op omvallen staan en hyperinflatie optreedt (met lege schappen en honger tot gevolg) en je kan dat ook nog eens combineren met de tweetraps booby trap van een groot aantal zieken en doden door een (via de PCR-test ingebrachte) kill-switch, dan krijg je nog meer paniek en chaos. Een heerlijke machtswellustige soep voor de ‘we need a great reset’ puppets of the master-script.

Mensen die nog een beetje op hun benen kunnen staan, zullen al het geld van hun spaarrekeningen halen en naar de enige snelle achterdeur sluizen: de Bitcoin.

Die Bitcoin is inmiddels bewezen een toevluchtsoord voor grote beleggingsmaatschappijen. De grootste Amerikaanse beleggingsmaatschappij, Blackrock, investeerde dit jaar al een miljard in Bitcoins en Blackrock’s CIO zei recent nog ‘Cryptocurrency Is Here to Stay, Bitcoin Could Replace Gold’. Dat soort investeringen en publicaties hebben het vertrouwen in de Bitcoin doen groeien en dus zullen velen in paniek hun spaargeld naar de Bitcoin sluizen.

De Bitcoin zal dus enorm gaan pieken en de voortekenen hiervan zien we nu al aan de snel stijgende koers. Natuurlijk moeten we wel in gedachten houden dat die koers nu nog in dollars uitgedrukt wordt en met een hyperinflatie van de dollar is een hyperstijging van de Bitcoin dus tweeledig: enerzijds vanwege de vlucht van spaarders, anderzijds vanwege de ontwaarding van de dollar.

Waarschijnlijk zullen alle voorgenoemde factoren opgeteld leiden tot een ingrijpen van het IMF in samenwerking met de Europese centrale bank en andere centrale banken. Dan zal de Bitcoin mogelijk als nieuwe ‘goudstandaard’ gaan dienen, omdat de Bitcoin in handelsvolume bijna op het niveau van goud zit en de Bitcoin makkelijk traceerbaar is en goud toch een beetje ongrijpbaar is (je kunt als land immers zomaar ineens een nieuwe goudader vinden en stiekem gaan delven).

Uiteenvallen NAVO en het domino effect

De burgeroorlog in de VS en de val van de dollar zal van grote impact zijn. Niet alleen op de wereldeconomie en de dollar, maar ook op de militaire hegemonie van de VS. Dat de NAVO al einde oefening was, heb ik in meerdere artikelen van de afgelopen twee jaar toegelicht en belangrijkste graadmeter daarin waren de conflicten tussen de belangrijkste NAVO partners met Turkije (nummer 2 qua grootste leger in de NAVO).

Waar twee honden vechten om een been, loopt een derde ermee heen‘, zo luidt het gezegde.

Dat nieuwe machtsvacuüm betekent dus daadwerkelijk het einde van de wereldoverheersing van de VS en omdat de militaire leiders van het Amerikaanse leger waarschijnlijk onderling ruzie gaan krijgen (in het conflict Trump – Biden), zal dit zorgen voor een impasse op het wereldtoneel. Naar wie moeten de officieren van de marineschepen en de in verschillende landen gestationeerde troepen luisteren?

Het laadt zich raden dat de derde hond het been zal stelen. In sommige gebieden zal dat China zijn en in Europa zouden we wel eens verrast kunnen worden door Turkse tanks (behalve de lezers van deze website, die weten dat ik dit al jaren voorspel).

Het ineenstorten van de Amerikaanse economie, de burgeroorlog en de militaire verzwakking zal dus een domino effect hebben op de hegemonie van (wat ik noem) het West Romeinse rijk (zie deze toelichting), maar dat alles is nog steeds onderdeel van het master-script. Uiteindelijk zijn we namelijk getuige van de opbouw van twee enorme machtsblokken die wederom hetzelfde spel van ‘Ordo ab Chao’ op wereldschaal gaan implementeren en nog een derde wereldoorlog gaan doen ontketenen.

De nieuwe orde na zo’n derde wereldoorlog zal van een totalitaire orde zijn die we vanuit China kennen en tijdens de corona-crisis hebben we vele politieke leiders hun ware gezicht al zien tonen in de roep om zo’n systeem. Zelfs de media propaganderen de Chinese oplossing als de beste, daarbij de aanpak van het (nep) coronavirus als alibi gebruikende en niet wijzende op de horror en het fascisme van datzelfde systeem.

De effecten van propaganda

Terwijl dit alles zich afspeelt dendert de virus-trein ook gewoon voort. Dat wil zeggen dat de door mij reeds vroegtijdig voorspelde “coronavirus mutaties” gepropageerd gaan worden en de massa dit kritiekloos zal omarmen. Leest u in dat kader dit artikel nog eens om te ontdekken dat ik ook deze mutaties al voorzag. Leest u ook vooral de onderliggende artikelen en uitleg over wat een virus nu eigenlijk is en waarom een virus niet besmettelijk is.

De massa zal al deze propaganda waarschijnlijk gewoon slikken (net zoals ze de propaganda van afgelopen jaar slikten). Ook mensen waarvan u dacht dat ze toch een zeker mate van intelligentie hebben of een goede opleiding hebben genoten, vallen eigenlijk gewoon onder de massa. In mijn boek licht ik toe waarom ik hen Non Player Characters (NPC’s) noem en een voorbeeld van het onbezield NPC zombie gedrag ziet u in onderstaande video als shopping centra hun deuren opengooien en korting bieden op pulpgoederen als tv’s.

De grote massa zal eenvoudig beïnvloedbaar zijn door de propaganda zoals de grote massa beïnvloedbaar is voor marketingstrategieën. Hoe maak je de massa rijp voor het massaal kopen van een hypnose apparaat (ook wel tv genoemd)? Laat ze eerst maanden lang door de winkels lopen en verlekkerd gapen naar de nieuwste snufjes die onbetaalbaar zijn en gooi dan ineens de prijs omlaag en de woonkamers staan de volgende dag gevuld met het nieuwste hypnose programmeersysteem.

Hoe maak je de massa rijp voor vaccinaties? Ontneem ze alle genot waarvan ze eerst vrij konden genieten en sluit ze op in de kelder op water en brood en houdt ze de vrijheidsworst voor met een vaccinprikje.

Leest u vooral mijn boek nog eens om te ontdekken wat Non Player Characters (NPC’s) zijn en hoe dus ook de meest intelligente mensen om u heen geen stamcelbewustzijn (zie deze toelichting) in zich dragen. Intelligentie is namelijk een resultaat van breincapaciteit. En dat brein kan heel intelligent zijn, maar daarmee voorkom je niet dat de functionaliteit van dat brein via hele eenvoudige technieken van buitenaf ge-bypassed kan worden. Dat lichtte ik uitgebreid toe in dit artikel.

Als u dus de massa ziet buigen voor het opdringen van vaccinaties, dan hoeft u alleen maar even aan onderstaande video te denken om te begrijpen dat dat deel van de wereldbevolking eigenlijk niet meetelt. Of kijkt u nog even naar de filmpjes onder het laatste linkje. Dan begrijpt u hoe eenvoudig de massa te programmeren is. De massa is gevoelig voor de meest doorzichtige propaganda. Zij zijn degenen die massaal lootjes kopen voor de loterijen en hopen zo miljonair te worden omdat John de Mol’s marketingmachine ze doet geloven dat het kan. (lees verder onder het filmpje)

De wederopstanding van fascisme in 2021

Kijkt u eens naar deze zoeklijst om te ontdekken hoelang ik al waarschuw voor het op de loer liggende fascisme. Dat dit fascisme er in 2021 middels de coronavirus neppandemie doorgedrukt gaat worden, is voor de oplettende geest wel duidelijk. Hoewel overheden natuurlijk geen vaccinatieplicht gaan opleggen is de andere weg net zo gevaarlijk. Als je bedrijven laat eisen dat je een vaccinatiepaspoort moet laten zien voordat je van hun diensten gebruik mag maken, heb je feitelijk het effect van de Jodenster van 80 jaar geleden.

Dit fascisme is van een veel gevaarlijkere orde dan toen, want joods zijn was niet besmettelijk. Je kon het niet oplopen. Het “verschrikkelijke – ook nog eens muterende – virus” kun je wel oplopen en als jouw moeder wel in die besmettingsleugen gelooft en jij niet, dan gaat jouw moeder je van zich af duwen. Ze wil jou dan niet meer in haar huiskamer en je moet een mondkap dragen en liefst ook maar een vaccin nemen.

Weet u wat de definitie van fascisme is? Als we tegenwoordig Googlen is die definitie opvallend genoeg overal aangepast naar ‘fascisme staat voor anti communisme’. Nee, fascisme staat voor het onderdrukken van bepaalde groepen in de maatschappij. Daarom noemden we het nazi regiem bijvoorbeeld fascistisch. Welnu, als je ongevaccineerden uitsluit en dus toegang weigert tot gebouwen en diensten, dan ben je dus mensen aan het buitensluiten en onderdrukken. Fascisme dus.

In het nieuwe fascisme is broer, zus, neef, nicht, vriendin of buurman mogelijk je vijand. Zij zullen je verraden bij het systeem omdat zij mogelijk ziek kunnen worden van jouw ongevaccineerde status. Vandaar ook dat men met het gemuteerde virus op de proppen moest komen, want jij kan zomaar eens een mutatie oplopen omdat je ongevaccineerd bent en anderen zou kunnen besmetten. Je reinste propaganda kolder, zo zult u begrijpen als u echt onderzoek doet naar wat virussen zijn (zie hier en hier), maar het is dus eigenlijk zuiver egoïsme dat leidt tot dit fascisme. Mensen willen hun eigen hachje redden.

Wat zal er van u verwacht worden en wat kunt u doen?

De staat zal al haar propaganda middelen en al haar marionetten inzetten om u via propaganda te overtuigen het vaccin te nemen. Iedereen die kritiek heeft zal via het merk Trump, ‘complotdenkers’ en het opblazen van vangnetschepen (de gecontroleerde alternatieve media) worden aangewezen als risicofactor. Dat zal zeker geschieden als de burgeroorlog in de VS uiteindelijk leidt tot ingrijpen van buitenaf en de installatie van een pro Biden pro “great reset” communistische systeem.

We kunnen dus verwachten dat het vaccin met fascistisch geweld van onderdrukking opgelegd gaat worden. We kunnen zware financiële tijden verwachten, met lege schappen en honger tot gevolg. We gaan overspoeld worden met beelden van zieken en doden en waarschijnlijk gaan er mensen in uw directe omgeving ziek worden als ze de PCR-test hebben gedaan of voorgaande vaccinaties hebben gehad.

Kortom 2021 wordt nog een veelvoud zwaarder dan 2020. We gaan simpelweg een rampzalig horrorjaar tegemoet als u het mij vraagt. Geen reden tot feest dus. Reden om het met alle geweld te stoppen nu het nog kan.

Recentelijk riep ik al op om massaal de straat op te gaan met oudjaarsavond en op 8 januari het parlement te bestormen. Die oproep werd inmiddels 30 duizend keer bekeken, maar de kans is klein dat dit gaat gebeuren. De massa bestaat immers uit NPC’s en is makkelijk te programmeren. Bovendien is de kans groot dat de staat simpelweg enkele professionele relschoppers aan het werk zet die tot geweld over gaan en zo kan eenvoudig de koppeling met ‘rechtse terreur’ worden geïnsinueerd.

Het enige wat we kunnen en moeten doen is ons mentaal sterken voor een ongelooflijke zware tijd, de introductie van fascisme dat de wereld nooit eerder heeft gezien en zware onderdrukking van iedereen die niet buigt voor het systeem en haar transhumaniserende (androïde makende) vaccinatiespuit.

Om u mentaal te sterken, moet u wat mij betreft beginnen met het doorzien van de essentie van deze realiteit en het herontdekken van wie u in diepste wezen bent. Ontdek ook de wet van de vrije wil en de kracht van uw toti-potente stamcelbewustzijn. Wij zijn namelijk de medescheppers van het originele universum en wij dragen de scheppende vonk in ons waarnaar het systeem op jacht is via haar virus-spelletje. Doorzie waar u inzit, herinnert u wie u bent en activeer uw scheppende kracht!

In mijn kerstartikel lichtte ik het al een klein beetje toe, maar in essentie zult u de overwinnaar zijn. Dat is de boodschap! Dit Luciferiaanse virus-systeem loopt namelijk op haar einde. Het zal nog alle registers opentrekken en in de laatste stuiptrekkingen zoveel mogelijk stamcelinformatie proberen te kapen, maar dat zal niet lukken. Dat zal niet lukken omdat u en ik ‘NEE’ zeggen en niet buigen voor tirannie. Er is dus hoop; heel veel hoop, maar het is geen tijd voor knikkende knieën.

Ik wens u daarom een krachtige moedige houding toe in een bikkelhard aanstaand jaar. Wees dapper en sterk want de overwinning is nabij!

Wilt u ook het komende jaar meer van dit soort artikelen blijven lezen? Ondersteun dan mijn werk en word lid of doe een eenmalige donatie op het bankrekening nummer NL27 ABNA 0558 4469 22 t.n.v. Stichting Martin Vrijland.

word lid

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

Bron linkvermeldingen: trump.news, abcnews.go.com, hln.be, dw.com, news.bitcoin.com, bitcoinspot.nl

737 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (50)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Meer zombie’s… (opname uit Rio de Janeiro)..kijk naar de ogen..

 2. Melvin Bevers schreef:

  Hey Martin dank voor het hart onder de riem in je boodschap! Het gaat gewoon een erg vervelende tijd worden voor ons ‘vrije zielen’ dat moge duidelijk zijn. Ik stond vanmorgen op met een erg neerslachtig gevoel puur gerelateerd aan het geen dat er komen gaat. Het is moeilijk maar we moeten ons inderdaad sterk houden! Jaren lang heb ik me door het lezen van jouw artikelen en de bewustwording kunnen voorbereiden op een tijd als deze, dit valt echter niet mee nu het de realiteit is. Vrijheid blijft het belangrijkste goed en het is dan ook als een mokerslag nu je ziet dat het allemaal word afgenomen.

  • Zonnetje schreef:

   Ja en wie neemt die vrijheden af? Precies, de Koning, de Ministers en het Parlement. Tijd voor Directe Democratie.

   Het is tijd dat de individuele burger gebruik gaat maken van zijn individueel recht op meningsuiting voor het paleis van Willem zelf. . Als je dit alleen doet niet in georganiseerd groepsverband heb je geen toestemming nodig. Uiteraard vertellen de beroemde, advocaten als Spong, Hiddema, de Ankers, de professoren staatsrecht niet enz. Zij spelen het spel mee en zijn bang voor hun baantjes en status welke zij uiteindelijk danken aan Willem.

   Kom op mensen.

   • chris-kind schreef:

    ik willem niet!

    ervaar deze avatar experience met moed , trots and liefde voor moeder aarde en haar creaties, geen angst voor de parasieten, uiteindelijke zal onze aarde samen met onze kracht haar eigen exosomen los laten en de parasiet opruimen met haar eigen virus proces, de kracht van liefde en compassie, geeft je hart de kracht en bescherm je eigen torus veld, wens jullie allen liefde en kracht toe, gr ChrisKind

    • Martin Vrijland schreef:

     One day I hope…zul je zien dat er de originele aarde en het originele universum is en dat dit slechts een valse realiteit is, maar misschien doel je daar ook al op.

     Zelfs de originele Kabbala leert dat opmerkelijk genoeg. De originele Kabbala is echter gekaapt door de controll masters en ook dat beschrijft Rabbi Joel David Bakst opmerkelijk genoeg in zijn boek ‘Kabbalah of the Adamic Messiah, And the secret of the corona virus, The Messianic Era and the Crisis of The Dimensionality Virus‘.

     Hij komt niet helemaal tot dezelfde conclusies die ik in mijn boek maak, maar het is zeer interessant om te zien hoe ‘men’ zich er zeer goed van bewust is dat dit een valse realiteit is. Hij noemt het ook letterlijk een simulatie die gekaapt is door een virus.

     Je zou bijna denken dat hij mijn boek gelezen heeft. Zijn boek is november dit jaar gepubliceerd.

     Het verschil is dat ik stel dat het virus niet van buitenaf komt, maar de ‘code’ is die het ‘vuil’ opruimt, zoals een lichaam gif/vervuiling of afgestorven cellen afbreekt. Het is dus in zeker zin een nuttig en noodzakelijk proces, maar het dimensionality virus moet niet “escaleren” en ook de gezonde cellen aantasten. Daarom is het zo belangrijk dat wij ons niet verbinden (en dus geen vaccins toe te laten die ons DNA verbinden met de AI van dit systeem).

     • Vrijheid schreef:

      De virus komt niet van buitenaf. Maar het gif wel. Wat is het virus en wat is het vergif?

 3. ZandInOgen schreef:

  Denk ook dat we geregisseerde blackouts kunnen verwachten als we af gaan op bijvoorbeeld de cyber simulaties van usual suspect Schwab.

  https://www.telegraph.co.uk/news/2020/12/27/britain-vulnerable-us-threat-russian-cyber-attack-warns-john/

 4. Zonnetje schreef:

  Ik heb begrepen dat ze voornemens zijn de bewoners in verpleeghuizen en de verplegers als eerste te vaccineren.

  Wat nu als die bewoners niet gevaccineerd willen worden? Worden zij dan het verpleeghuis uitgezet? Worden hun familieleden onder druk gezet? Wie controleert wie en wanneer die vaccinatie wordt gedaan? Moeten er geen getuigen bij zijn en een zwart op wit handtekening van de bewoner van het verpleeghuis? Waar zijn de organisatie voor ouderen die voor hen als zij dat zouden willen kunnen opkomen? Waar zijn die beroemde advocaten en wat zijn ze stil?

  Wat gebeurt er met de verplegers van de bewoners? Worden zij ontslagen als zij niet gevaccineerd wilen worden? Waar zijn de vakbonden’ stel de vraag maar die spelen het spel van de koning, de ministers en het parlement gewoon mee. Wat een slaven!!!

  We hebben het over een nep virus ‘ corona’. Virus is nooit geisoleerd, is niet bekend hoe het er uitziet en de besmettelijkheid staat niet vast!, oa Koch postulaat.

  Mensen nogmaals wakker worden. directe democratie graag. Wij zijn de stille, subtiele, sinistere dictatuur zat.
  Willem, de ministers en het parlement wordt dringend verzocht, maar altijd vriendelijk, om per direct af te treden.

  • Martin Vrijland schreef:

   Wie kan het controleren? Alles is immers afgeschermd..kinderen mogen er niet meer bij..spuit erin en rechtstreeks naar het nabij gelegen crematorium (Harry Mens anybody?).

   “Doodsoorzaak: covid-19”

   • Future schreef:

    Oftewel covid-19 = Kovad 19 in de taal van de usual suspects Kovad betekend stelen lees theft 19 is D=4 N=14 A=1 altijd leuk. COVID-19 staat voor theft DNA. Het stelen van uw DNA dus. En dat klopt exact door testen lees intra nasaal DNA jatten, en door vaccins lees DNA jatten. Martin probs voor jou. Probleem is dat dit nooit zo geloofd zal worden, zeer vervelend. Overigens kan ik in de eerste 2 weken een vaccin krijgen. Nee doe maar niet.

 5. Zonnetje schreef:

  Ik begreep dat ze soldaten willen inschakelen om de bewoners in het verpleeghuis te vaccineren tegen een niet bestaand “virus”. Is er ruimte om al die soldaten hun “werk” te laten doen in verpleeghuizen? Er gelden toch minimale ruimtelijke eisen i.v.m. het “virus”? Waarom soldaten? Om de burgers te intimideren, ambtsdwang? Alsof de burgerrechten/grondrechten niet meer bestaan als er soldaten worden ingeschakeld? Ben ook reuze benieuwd of die soldaten die in het leger, enz hebben gezeten/zitten een echte vijand ooit recht in de ogen, van dichtbij, heeft gezien.

  Er is iets goed mis in dit land. Zoals ik het zie is Nederland feitelijk een bezet land, geen oppositie enz.
  Sprake van een verkapte staatsgreep!

  • Martin Vrijland schreef:

   Waarom soldaten? Omdat die geen vragen stellen. Zij zijn geprogrammeerd (gedrild) tot het opvolgen van bevelen zonder vragen te stellen net als in Wo2: befehl ist befehl

   • Zonnetje schreef:

    Zeker maar misschien ook om de bevolking de conditioneren dat het ‘ normaal’ gevonden gaat worden dat soldaten op straat te zien zijn? Zogenaamd eerst als hulp in verpleeghuizen?

    Het gaat allemaal geregisseerd en uitgedacht door hen. Wie anders.

    Waar zijn de ‘ intellectuelen’ zoals Freek de jonge enz die altijd kritisch zouden zijn ( geweest. Kuch, kuch. Kots, kots.

    Fake fake fake

    Het zou mij niet verbazen als er op oudejaarsavond iets in scene wordt gezet door de overheid, veiligheidsdiensten, false flag om nog meer stringentere maatregelen te treffen en om de aanwezigheid van soldaten daadwerkelijk ( eerder) te introduceren? Kijk er niet van op. Ze zijn uit op de totale macht en de slaven slapen als perfect slaves. Yes master.

    • Martin Vrijland schreef:

     Een valse vlag “aanslag” op oudejaarsavond die gekoppeld kan worden aan Martin Vrijland! Ideaal! Nog beter dat de nep Tariq Z. inval in de NOS studio van enkele jaren geleden (die Giel Beelen aan mij probeerde te koppelen).

     Ja een mooie fase flag kunnen ze zomaar aan het uitdokteren zijn daar in Den Haag.

     “Aanslagpleger las veel complottheorieën en op zijn computer werden veel pagina bezoeken aan de website van Martin Vrijland gevonďen”

     • Future schreef:

      Net ls het profiel van de 5g wappie in Nashville. Lachwekkend treurig en ongekend dat mensen zulke snelle kwalificatie’s van de dader. Voor zoete koek slikken, los van het feit dat het hele verhaal niet klopt.

 6. Arie Verdeci schreef:

  Hi Martin,

  Na je Saturnalia stuk snap ik eindelijk hoe je die matrix voor je ziet, in combinatie met “A schmall window for Ze Greet Rieset” in http://www.2045.com. Nu snap ik wat er met de Singularity bedoeld wordt.

  Is het zo dat een tippingpoint number van ons nodig is om die reset in 2045 te voorkomen en wij daarvoor ‘the mark of the beast’ pertinent moeten weigeren?

  Stel dat we NEE zeggen en niet buigen voor tirannie, wie gaat daar naar luisteren en respecteren? Stel dat we onder fascistische dwang die swab of naald in ons geduwd krijgen, winnen ze dan alsnog?

  Wat als we ons fysiek verzetten als we worden opgehaald voor de gulag en je wordt neergeschoten of we net daarvoor zelfmoord plegen? Winnen ze dan nog? Wat gebeurd er in jouw ogen dan?

  Graag je reactie.
  Groeten, Arie

  • Martin Vrijland schreef:

   Nee, in alle gevallen is een NEE een NEE. Ze kunnen je bewustzijn niet stelen als je NEE zegt; ook niet als de (avatar in deze valse realiteit) dood erop volgt of je onder dwang opgesloten en/of volgespoten wordt. Alleen een vrijwillige toestemming is een ‘ja’.

   Zelfmooord plegen is niet de uitweg. Dan buig je als het ware voor het virussysteem (dat deze valse werkelijkheid runt). Je moet wel doorzien met welke missie je het deelnemen aan deze valse werkelijkheid hebt verkozen en dus moet je die missie afmaken.

   Het is je verantwoordelijkheid om the mark of the virus te weigeren, want met die reden heb je verkozen hier te zijn, namelijk om het virussysteem niet de volgende cyclus te doen starten (in haar drive het originele universum volledig te vernietigen).

   NEE

   Remember who you are!

   • EenOogOpen schreef:

    Er lijken langzaam antwoorden te komen op de vraag dat als men transandroidisme weigert, het bewustzijn niet evt middels geweld gejat en of geupload in the cloud kan worden. Dat kan een opluchting genoemd worden als dat zo is. Dan blijven we de originele technologie, maar als je dan toch kunstmatig verbonden wordt met het kustmatige en er worden wijzigingen in je DNA aangebracht zoals je geheugen, hoe zal je ziel dan reageren? Wordt dat een indentiteitcrisis in je avatar net zoeits als een chimera? Want je bewustzijn kan niet gejat worden, maar wel je DNA gewijzigd worden of is dat dan ook niet meer mogelijk als je met geweld tegen je wil volgespoten bent? Of kan het zo zijn dat als je dan toch verbonden bent je ook hacks in hun computers kan plegen met je gedachten? yep ook een groot kind blijft doorvragen.

 7. ZalmInBlik schreef:

  Deze khazare kop is totaal van God los, ik weet niet waar ie de laatste tijd met z’n pinokkio neus in heb gehangen maar de logica is totaal zoek bij deze clown. Een mRNA vaccin vergelijken met een frikandel, ik verzin t niet, ongelooflijk!!

 8. Zonnetje schreef:

  Altijd die constante oorlogspropaganda, wat het eigenlijk is gericht tegen de bevolking, immer bezig met het engineeren van consent aangezien het overtuigen op een normale manier met argumenten, niet kan. Altijd op de niet europese, niet griekse wijze van argumenteren. Altijd overschreeuwen, de bevolking mag niet nadenken.

  Ik ben ze meer dan zat.

 9. Zonnetje schreef:

  https://www.telegraaf.nl/video/780156293/de-jonge-over-coronamutatie-we-moeten-ons-zorgen-maken

  Ja het blijft doordenderen de oorlogspropaganda. Volgens de Jonge moeten we ons zorgen maken.

  Wanneer begrijpen de mensen nu eindelijk dat wat de overheid zegt geen neutrale mededeling is maar een opdracht. Hij zegt de bevolking MOET zich zorgen maken. De bevolking moet gestressed blijven voor hun plannetjes.

  Ga lekker naar Saturnus, de Jonge. Ik ben jou spuugzat met het terroriseren van de gewone bevolking.

 10. Martin Vrijland schreef:

  The stage is set. Trump spreekt op 6 januari een MAGA demonstratie in Washington DC toe. vlak voordat het congress bijeenkomt om Biden te verkiezen. Alex Jones roept iedereen op er al op 5 januari te staan:

  https://www.infowars.com/posts/breaking-president-trump-will-officially-speak-at-dc-maga-march-on-january-6th/

  Het laat zich raden waar dit in uitmondt.

  • Future schreef:

   Klopt Alex die aan hun kant staat, wat een gore vent is dat. Zijn nieuwe intro bevat de kleuren roze geel en blauw. En de cube in de O. Laat zich raden waar hij bijhoort.

   Trump op een Israelische munt, zegt ook niemand wat. Puppet van , maar nee hij komt ons redden. Hoe laag zijn die lui. Trekpop Trump

 11. Analyze schreef:

  Noem het communisme of technocratie het valt allemaal onder de noemer tirannie.

  “The goal of socialism is communism.”
  -Vladimir Lenin

  Masterminds des „Great Reset“ planen eine Verschmelzung von Kapitalismus und Sozialismus

  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/507443/Masterminds-des-Great-Reset-planen-eine-Verschmelzung-von-Kapitalismus-und-Sozialismus

 12. Aware schreef:

  Martin,

  Why are you convinced Bitcoin is truly a decentralized solution against the virus system? It seems to me to be a way to get people ready for the idea of digital currencies (soon to be issued from central banks). Herd everyone onto the blockchain system of tracking. Look into social impact bonds. The 4th industrial revolution is about putting our entire body on the blockchain. I don’t trust bitcoin. I think it is a trap. Who is satoshi nakamoto?

  • Martin Vrijland schreef:

   I agree. I’m just swying that the system will use it as a new gold standwrd.And I’m saying that the price will spike. I’m not saying It’s a good development. Ofcourse digital currency are a trap. It’s part of the master script and was always ment to be. They want traceble money.

   • Aware schreef:

    I’m not convinced it will replace gold. What has Russia and China been accumulating in large amounts over the years? I think bitcoin’s price could spike more, but I think it will eventually collapse once it is replaced with something better. The BTC network isn’t even the fastest/strongest. Majority of bitcoin miners are in China. Only a few whales own the majority of Bitcoin. That’s all suspicious.

 13. Willem Lejuwaan schreef:

  Martin en beste lezers ! Een gelukkig nieuwjaar! Stay strong stay true ! 💪🏻❤️

 14. Zonnetje schreef:

  Beste Martin, gelukkig nieuw jaar, beste wensen.

  Dat we maar gauw een directe democratie hebben.

  Volle kracht vooruit. Genoeg is genoeg.

 15. Zonnetje schreef:

  https://nationalfile.com/what-new-study-of-10-million-chinese-finds-asymptomatic-covid-spread-never-existed/

  A new study on asymptomatic transmission of COVID not only proves it doesn’t happen it proves the panic promoted by the political class was meant to control the populations

  Ben klaar met de tempelknaapjes.

 16. Tilly Sarr-Valk schreef:

  Martin, Alle goeds voor dit net begonnen 2021. Ik ga me mentaal wapenen.

 17. Zonnetje schreef:

  Ik lees steeds dat het verzorgend personeel en ziekenhuis personeel ingeent zal worden. Ik hoor niet dat de artsen, managers, van die ziekenhuizen en verpleeghuizen ingeent zullen worden. Of ben ik verkeerd ingelicht.
  Waar zijn de vakbonden? vrijwilligheid? ‘Rechtsgeleerden’waar zijn jullie? dom van mij die niets die spelen het spel mee. Krijgen bij mogelijk goedgedrag een lintje van Willem.
  Die krijg ik helaas niet. En jij Martin krijgj jij dit jaar een lintje? Jammer ik word nooit een ridder van Oranje.

  • Martin Vrijland schreef:

   Haha ik denk niet dat ik op de nominatielijst voor zo’n lintje sta, maar als ik m ooit krijg aan geboden vraag ik de koning vriendelijk even voor over te buigen, zodat ik het lintje goed kan positioneren in zijn achterste.

   De zorg medewerkers krijgen het vaccin aangeboden…dat is propagandataal voor: we leggen het u voor en als u het weigert mag u uw ontslagbrief in ontvangst nemen. Het kan natuurlijk nooit opgedrongen worden. Ontslag dus ook nooit accepteren. Dat is discriminatie. Dus bent u werkzaam in de zorg? Denk dan even aan de volgende slagzin “U heeft het recht om alles te weigeren dat is bedacht door een regering die handelt uit naam van een koning, die wetten opstelt ondertekend door een koning en dus bij een niet-te-bewijzen-gratie God’s. Er is niemand die u tot iets kan dwingen!”

   https://www.nu.nl/coronavirus/6099844/30000-medewerkers-acute-zorg-krijgen-vaccin-op-korte-termijn.html

   • Zonnetje schreef:

    Een gang naar de rechter heeft volgens mij geen zin omdat de rechters worden benoemd door Willem en zijn ministers. Het beleid van Willem en zijn ministers zal voor de door Willem benoemde merendeel cult rechters leidend zijn. Dit fascistisch beleid moet onverkort doorgang vinden ondanks de mensenrechten en de “fungerende” grondwet middels nieuwe “jurisprudentie” wordt alles met een stempeltje goedgekeurd. Ik verwacht zelfs dat om de schijn van de “rechtstaat” te blijven verkopen sommige werknemers (klein aantal) bij de rechter misschien nog gelijk krijgen. Dit zijn vaak geregisseerde procedures met de pers erbij, dan wel, waarbij je zult constateren dat de eisende partijen een cult achtergrond hebben. De uitkomst van deze procedures zijn ook functioneel voor de overheid om middels cognitieve dissonantie de bevolking verlamd te houden en onterecht hoop te geven dat het allemaal wel meevalt. Ik hoop dat ik ongelijk heb en dat mijn comment niet ontmoedigend zal werken naar de velen die in de verzorging werken. Ik hoop echt dat ik ongelijk heb. Sterkte.

 18. Vrijheid schreef:

  Geen vrolijk vooruitzicht, ik stel voor dat we met zijn allen een ander script schrijven voor dit jaar.
  Een echt gelukkig, gezond, natuurlijk, plezierig, blij 2021, levend in vrijheid en een natuurlijke omgeving.

 19. Erik H schreef:

  Martin wat zou je adviseren om met je spaargeld te doen? Waarin te investeren?

 20. Zonnetje schreef:

  Mensen, denk na, verplegers/verzorgers denk na, neem geen corona vaccin!!! Bekijk de echte ervaringen van echte mensen die in het recente verleden zich hebben laten vaccineren. met allemaal patienten die dood zijn gegaan aan de inentingen of zwaar ziek zijn geworden en niet beter zijn geworden ook kleine kinderen.

  https://www.youtube.com/watch?v=vH6qQWnnWF0 VAXXED II

  Zie Vaxxed TV https://www.youtube.com/channel/UCwZDSEpPvE398OLazdituKQ

  Huisartsen willen graag inenten omdat het vaccineren van patienten goed is voor de omzet van hun dokterspraktijk. Vergeet dat niet. Als je al niet ziek bent op het moment dat je gevaccineerd wordt, of zelfs overlijdt, maakt het artsen, huisartsen, niets uit, Immers als je ziek bent genereer je omzet voor onze geachte artsen. Het is net als met advocaten, mensen met problemen genereren omzet!!!.
  Mensen denk na, wees geen proefkonijn. HET CORONA VIRUS IS VERZONNEN!

  DOE HET NIET!

  VERTROUW JE ARTS NIET!!!! ARTSEN WERKEN SAMEN MET DE ONBETROUWBARE LEUGENACHTIGE OVERHEID!!!

 21. Melvin Bevers schreef:

  Las zojuist op nu.NL dat het kabinet na verlies van het kort geding over de verplichte negatieve coronatest van Nederlanders uit risico gebieden, dit via de spoedwet alsnog verplicht gaat stellen, zo zie je maar wat ze kunnen flikken met die klote spoedwet. maar zo zie je ook dat er soms een stel downies in de overheid werken die dit soort dingen in eerste instantie over het hoofd zien en hun zaken moeten bijstellen of aanpassen. Getuige dit slechte voorbereiding of onkundig plannen? Mijn vraag en zorg blijft ook, wat gaan ze straks nogmeer ‘bijstellen’ via de spoedwet? En in hoeverre mag die bullshit onze grondrechten afnemen?

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten