Voorspelling: noodtoestand lockdown om coronavirus (controlled demolition economie en voorkomen plunderingen)

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 15 maart 2020 17 Comments

bron: haaretz

Ik verwacht dat we nog deze week de ‘staat van beleg’ (of ‘noodtoestand’ lockdown) uitgeroepen gaan zien worden. De kans is aanwezig dat dit op EU dictaat geschiedt. Dat betekent dus dat iedereen in geheel Europa binnen moet blijven, we militaire controleposten gaan zien en iedereen die geen mondkapje draagt en geen toestemming heeft te reizen, in thuis-quarantaine gedwongen zal worden of (bij niet meewerken) meegenomen wordt.

Best kans dat dit gepaard gaat met de introductie van een smartphone app, zoals in China geïntroduceerd werd. Daarmee kun je mensen per straat en per wijk of winkel, wel of niet doorgang verlenen. Via big data vergaring middels microfoon en camera van smartphones en smart horloges, kan men namelijk meekijken en luisteren of je bijvoorbeeld veel hoest, maar ook je bewegingspatronen en gesprekken kunnen doorslaggevende factoren zijn.

Verwacht maar dat als zo’n systeem eenmaal draait, het een permanente status krijgt. Welkom in de politiestaat.

Het coronavirus vormt het perfecte alibi voor vrijheidsbeperking, afschaffing cash geld, verplichte vaccinatie en tevens gedwongen opname.

Coronavirus was de controlled demolition van de economie, zodat je de te verwachten chaos alvast op kunt vangen onder het mom van viruspreventie.

Leest u nogmaals dit artikel om de volledige onderbouwing van de coronavirus PsyOp te ontdekken.

De ‘everything bubble‘, de torenhoge schuldenbubbel gecreëerd door centrale banken, wees onomstotelijk uit dat er een diepe crisis zou komen. Dat voorspelde ik al jaren en dit werd jaren weg gewuifd als negativisme. Het (waarschijnlijk zelfgeschapen) virus zorgt er nu voor dat het volk alvast in zones opgehokt kan worden, voordat de paniek toeslaat.

Mijn verwachting is dat de economie zwaar gaat crashen. Dat is al gaande. Elke opleving van de beurzen is slechts schijn en is zuiver het gevolg van het bijdrukken van miljarden door centrale banken en het opkopen van aandelenpakketten door bedrijven die dat gratis geld krijgen.

Vele kleine ondernemers, veel bedrijven en werknemers zullen ten einde raad raken. De schappen komen zeker leeg te liggen, want de logistiek zal stagneren vanwege omvallende productiebedrijven en transporteurs.

Hoewel ik al jaren chaos in Europa voorspel, net als de val van de macht van de dollar en de hegemonie van de VS, heeft men een hele slimme manier gevonden om die chaos vroegtijdig in de te kunnen dammen, via dit coronavirus. Het zorgt voor gewenning aan zones en restricties en kan dus plunderingen in ieder geval een beetje afremmen. En als ik over ‘men’ spreek, doel ik op de wereldbestuurders die het masterscript volgen.

Ondank dat het coronavirus alvast zorgt dat mensen in zones moeten blijven en ze niet zomaar van A naar B kunnen, zal uiteindelijk toch chaos uitbreken. Hongerige mensen zijn niet tegen te houden. Op 29 maart 2019 schreef ik:

Natuurlijk volgt dan eerst chaos; grote chaos. Financiële en maatschappelijke chaos, omdat er natuurlijk grote tekorten zullen ontstaan, de schappen leeg zullen lopen. Gaan we Venezolaanse toestanden meemaken? Het zou mijn niets verbazen…

Gelukkig staat het Amerikaanse leger alvast klaar in Vlissingen. Deze 20.000 Amerikaanse militairen zullen vermoedelijk de te verwachten noodtoestand gaan helpen handhaven. Officieel zijn ze geland voor de oefening Defender Europe 2020 in Duitsland. Die oefening is al uitgesteld in verband met het virus. Toeval bestaat niet.

Houdt u ondertussen Turkije in de gaten, want veelvuldig heb ik voorspeld dat Turkije het volgende grote machtsblok is. De noodtoestand zal slecht vertragend werken, maar mijns inziens zal Turkije orde op zaken komen stellen en de EU innemen. Lees in dit artikel nogmaals om het ‘hoe en waarom’ te ontdekken en lees mijn boek om het masterscript te leren kennen. Ja, we zijn namelijk getuige van een masterscript. Het is allemaal gepland en het einde van het script is in zicht.

Wat te doen in de zware tijden die aan gaan breken? Om dat te begrijpen, moet u eerst het masterscript gaan doorzien. Dan weet u precies wat nodig en noodzakelijk is. Dat kan ik niet in 1 artikel uitleggen, maar leg ik wel uitgebreid uit in mijn boek. Lees daarom dat boek. U leest het in 1 middag uit. Het wordt tijd om het te gaan zien.

uw boek

Bron linkvermeldingen: ad.nl

239 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (17)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Definitie pandemie veranderen door de WHO en ……… een pandemie !
  https://www.who.int/bulletin/volumes/89/7/11-086173/en/

 2. Zonnetje schreef:

  De situatie die je schetst lijkt inderdaad uit te komen. Krijgen de “iilluminati”eindelijk hun zin, natte droom? Feitelijk leven we dan in een dictatuur, een openlijke. Las op de nationale brainwashkrant dat strafrecht advocaten rechtbanken wilden laten sluiten!!!. Geen rechtbanken, geen rechtsstaat!. Het is in dat geval wel duidelijk dat de advocaten slechts het verlengstuk zijn/waren van de regering.
  Zie geen protesten, hoor geen protesten, waar is oppositie? Er iets goed mis in dit land van slaven.
  Is de virustest waterdicht, of moet uitsluitsel vaag blijven om chaos te kunnen rechtvaardigen? Kunnen wij een virustest aanvragen als wij dat willen? Waar zijn de klokkenluiders? Wikileaks? What a joke.

  • Camera 2 schreef:

   @ zonnetje

   Exact wat Martin al jaar in en uit zegt en we hier beamen.
   Protesteren is nep voor de zogenaamde menings uiting.
   De oppositie is nep en is all controlled
   De zogenaamde NGO’s hebben de grootste vooraad boter op hun hoofd want die doen net of er protest gevoerd mag worden met de media bedrijven(Amnesty, Unicef, Greenpeace maar ook gewoon de FNV etcetera)

   We krijgen nog net te eten daarna is de onzichtbare gevangenis een feit.

   It’s Time

 3. Harry vries schreef:

  Deze “corona uitbraak” kan ook nu een social engineering experiment zijn. Een experiment waarin de elite wil uittesten of de bevolking in de Westerse Wereld VRIJWILLIG en deels op eigen initiatief meegaat in een “total lockdown”. We zien die total lockdown nu in Nederland en andere EU landen maar ook in de VS waar op dezelfde “vrijwillige” wijze alles dicht gaat, en iedereen wordt verzocht thuis te blijven. Nogmaals dit gebeurt niet echt onder dwang maar op basis van vrijwilligheid en eigen keuze.

  Dit zou een test kunnen zijn om te zien hoe mensen reageren en of en hoever ze er in meegaan. Volgen ze de instructies? Doen ze wat hun verteld word? Stellen ze zichzelf onder quarantaine zoals “Big Brother” van hun vraagt/eist? Gaan ze mee in de “social distancing” hype waarin kortgezegd iedereen wordt verzocht uit de buurt van andere mensen te blijven? Alle events, trouwerijen, begravenissen niet te bezoeken. TEstrun of niet we zullen het zien, het lijkt er wel sterk op dat het grootste deel van de mensen erin mee gaat.

  “Predictive programming” (voorspellend programmeren) is een “tool” van de elite waarmee soms toekomstige gebeurtenissen in het verleden soms middels boeken, films, artikelen of covers van platen ed worden voorspeld. Dit is bijvoorbeeld het geval met het boek ‘The eye of Darkness’ van Dean Koontz. Dit boek gaat (zoals ook al op deze site is vermeld in een artikel) over een virus dat Wuhan-400 heet.

  • Martin Vrijland schreef:

   In dit geval is het geen experiment. Ze hebben de ‘Problem, Reaction, Solution’ stelregel uitvoerig getest en weten dat het volk alle maatregelen gewillig zal omarmen en niet door heeft dat ze klem gezet worden.
   Kijk naar China. Vrijwel niemand protesteert. Ze weten dat het werkt door eerst een schijnprobleem te creëren, dan paniek te zaaien en vervolgens de maatregelen te introduceren.
   Kortom: de kans van slagen is 100% en als mensen in paniek raken weten ze ook dat die mensen bij diezelfde horrorstaat om hulp schreeuwen.
   De mensheid is collectief blind.

   • Harry vries schreef:

    Dit is inderdaad een gigantische wereldwijde problem, reaction, solution gebeurtenis. Met dit schijnprobleem kan de elite bijna alle NWO agendapunten zonder problemen invoeren, hetgeen normaliter heel langzaam via hegeliaanse dialectiek beetje bij beetje wordt ingevoerd.

    Een van de grote problemen is inderdaad dat wanneer je je als eenling tegen de “coronamaatregelen” verzet je de hele meute tegen je krijgt, omdat iedereen zo bang gemaakt wordt en geengineerd is dat ze a) kijken naar de overheden voor de oplossing en b) willen dat de overheid de meest verregaande maatregelen invoert (mensen zijn zelfs als heel kwaad bijvoorbeeld dat de overheid in NL (nog) niet de noodtoestand heeft uitgeroepen)

 4. Martin Vrijland schreef:

  Het lijkt er zo langzamerhand toch echt wel een beetje op dat we genept worden? Kijk even naar het plaatje…

  https://www.telegraaf.nl/entertainment/2012673866/josh-veldhuizen-ik-ben-besmet-met-coronavirus

  Ik weet niet zo een twee drie of de gender agenda hier ook weer op komt borrelen…maar Josh..”Ik ben besmet met het coronavirus” jaja

  Dit bericht bekijken op Instagram

  Q U A R A N T A I N E // Dat was best wel even schrikken: Nick ik zijn beide positief getest op COVID-19 en zitten sinds dinsdag officieel in quarantaine. 😷 Maandagavond werd Nick onwel; hij kreeg het steeds benauwder waarop ik uiteindelijk een ambulance moest bellen. Hij werd meegenomen naar het ziekenhuis en daar verder onderzocht en getest. Nadat hij zich een paar uur later wat beter voelde mocht hij naar huis. Voor alle zekerheid werd uiteindelijk ook een Corona-test afgenomen, maar de artsen gaven zelf aan dat dat iets zeer onwaarschijnlijks zou zijn. Behandelende artsen op de IC droegen zelfs niet allemaal mondkapjes. Toen we een dag later de de test-uitslag kregen, bleek die tot onze grote verbazing positief: Nick was besmet met het corona-virus. (Hoewel we niet in risicogebieden zijn geweest.) Een dag later, afgelopen woensdag, zijn ook Alexis en ik getest. Alexis bleek gelukkig niet besmet te zijn, maar mijn uitslag was positief. Ik heb geen hoge koorts gehad en voel me – naar omstandigheden – prima. Dinsdag en woensdag was ik wel wat grieperig, maar nu best alweer okee. Nick is ook aan de betere hand. We doen er samen alles aan om Alexis te beschermen en volgen alle richtlijnen die GGD adviseert. Alexis vindt het vooral heel gezellig om met papa en mama hele dagen thuis te zijn. 💕👶🏼 De GGD heeft contact opgenomen met iedereen met wie wij de dagen ervoor in contact zijn geweest. Ik had zondag op maandag nog een evenement, dus de GGD wilde iedereen informeren om paniek te voorkomen. Omdat ik toen nog geen symptomen vertoonde, is de kans dat iemand via mij besmet is geraakt bijzonder klein. Wat dat betreft vertrouwen we op het oordeel van de GGD. Nick en ik focussen ons op beter worden en op de zorg voor Alexis. Ik heb enorm veel respect voor de GGD en alle mensen in de zorg. Wij hebben hen nu allemaal extra hard nodig. Wees allemaal dus extra voorzichtig en neem de situatie serieus. Werk thuis als je griepverschijnselen hebt en en bel je huisarts of de GGD als deze verergeren. Ik verwacht dat de overheid binnenkort strengere maatregelen zal treffen, want we moeten de te hoge pieken in ziekenhuizen echt voorkomen! (Zie stories) ❤️

  Een bericht gedeeld door J O S H V E L D H U I Z E N (@joshveldhuizen) op

 5. Martin Vrijland schreef:

  Angst zaaien door bekende gezichten te gebruiken doet het altijd goed

 6. gronz23 schreef:

  In een echte situatie met een echt gevaarlijk virus, hadden ze deze Defender2020 al een week eerder moeten cancellen….
  snel nog even een ‘onbekend’ aantal soldaten aan wal laten en in laten vliegen…

 7. Michael32 schreef:

  De door Martin aangekondigde app is er ook al en zal binnnenkort wat functionaliteit/controle betreft vast verder uitgebreid worden:

  https://www.nu.nl/binnenland/6037852/amsterdams-ziekenhuis-introduceert-app-voor-hulp-bij-coronavirus.html

  Ondertussen moeten de jongeren die nog nuchter denken ook nog wat extra angst aangejaagd worden. Let op de niet erg subtiele verwijzingen naar de spaanse griep:

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/video/video/5057576/veel-jongere-coronapatienten-op-intensive-care-breda-behandeling

 8. Camera 2 schreef:

  Zag dat Zalminblik dit ook al vergleek. Moest ook direct denken aan de het aardappelkistje waarop Den Uyl stond op de Dam met z’n gewauwel

  De olie zou binnen afzienbare tijd niet meer te verkrijgen zijn

  Acteurs Pur Sang, Allemaal

 9. Zonnetje schreef:

  Een van de belangrijkste doelen is waarschijnlijk dat ze ons verplicht willen vaccineren. Dit betekent dat het ‘vaccin’ al lang en breed klaar gereed ligt. Ze doen net alsof dat niet zo is. Uiteraard mogen wij niet weten wat er in dat ‘ vaccin’ precies zit. Tja, als je een brood of iets anders koopt moet de bakker/producent vermelden wat er precies in zit maar met ‘vaccins’? Geen moeilijke vragen stellen aub.
  Een zeker land zou het ‘vaccin’ al bereid hebben. Misschien ook het ‘virus’ geproduceerd? Ik vraag mij overigens af of de koninklijke familie die in het buitenland zit nog Nederland durft binnen te reizen met al die ‘virus’ dragende ( potentieel) gewone bevolking. Getuigt toch van lef van hen als ze toch terugkomen of zouden zij al een vaccin hebben gekregen om niet besmet te worden door de gewone bevolking? Jammer dat ze nog niet terug zijn om de gewone bevolking te bemoedigen en troosten. Ik denk dat ze daar naar uitkijken de gewone bevolking kennende. Is toch vertrouwd in donkere dagen zo’n koningshuis.
  Ik weet zeker dat het koningshuis de gewone bevolking zal bijstaan. Komt allemaal nog. Geduld.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten