Voortaan les Turkse geschiedenis Atatürk Nederlandse scholen: omdat de EU straks door Ottomanen wordt ingelijfd

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 18 februari 2019 9 Comments

bron: geenstijl.nl

Al enkele jaren voorspel ik het herrijzen van het Ottomaanse rijk. Recent zagen we al berichten uit Duitsland over een voorstel om de Engelse les op de basisscholen te vervangen door Turkse les. Vandaag meldt de Telegraaf dat de geschiedenisles in Nederland ook moet gaan over Atatürk, de grondlegger van Turkije. Nou zal vooral de Turkse gemeenschap hier positief op reageren en dit artikel is ook niet bedoeld om een anti-Turkije sentiment aan te wakkeren. Het doel is dat u gaat zien dat er achter de schermen een heel andere agenda loopt dan die in het zichtbare veld van de propaganda media getoond wordt.

Het wordt tijd dat u door gaat krijgen dat politici in het zichtbare veld één grote show van acteerwerk opvoeren, maar heimelijk de overname van de EU door Turkije aan het voorbereiden zijn. Dit is een schaakspel van wereldniveau, waarbij ook de val van het Amerikaanse rijk hoort. Als u dat gaat doorzien, ontdekt u dat er sprake is van een groot master script. Laat u daarin vooral niet misleiden door de gecontroleerde oppositieverhalen over een ‘deep state’ in de VS en laat u niet afleiden door de Hegeliaanse dialectiek van tegenstellingen tussen oost en west.

Dat gezegd hebbende, is het zinvol om de basis van het Hegeliaanse dialectisch principe eerst goed te begrijpen. Filosoof Hegel beschreef het proces van these en anti-these, als noodzakelijkheid om synthese te verkrijgen. Tegenstellingen zijn als een natuurwet; een wetmatigheid om iets op gang te brengen. Willen de machthebbers van deze wereld iets bereiken, dan doen ze dat via de weg van tegenstellingen; zoals een batterij een plus- en een min-pool heeft. Die twee polen zijn nodig om een stroom opgang te brengen en het motortje te doen draaien. We vinden dit terug in symboliek als de yin-yang en religieuze principes als het God/Satan model, christendom versus islam (enzovoort) maar vooral in de bewuste tegenstellingen in de politiek, in het blok VS tegen Rusland en China. Je kunt een enorme lijst produceren van hoe deze polariteit altijd bewust gecreëerd wordt, terwijl de heimelijke agenda bestaat uit het opwekken van de stroom in een vooraf gewenste richting.

U gaat het natuurlijk pas geloven als de inname van Europa door Turkije een feit is en tegen die tijd bent u wellicht allang weer vergeten dat dit hier op de website voorspeld is of u ziet het slechts als een ontwikkeling als gevolg van de actualiteit van dat moment. Ik zou u willen aansporen om deze voorspelling vooral goed in uw geheugen te prenten, omdat dit het bewijs vormt van een proces dat voldoet aan een script. Dat in zichzelf is weer een extra bewijs voor het idee dat u en ik deelnemers zijn in een Luciferiaanse (multi player) simulatie. Op het moment dat u dit namelijk gaat doorzien, gaat u ook de heldenstatus van bepaalde politieke leiders doorprikken en gaat u ook doorzien dat religie mind control is, met als doel de polariteit op te wekken om de stroom in de gewenste richting te sturen. Volgens het script staat er namelijk nog een laatste wereldoorlog gepland tussen de islam en de overblijfselen van het zionisme (waarop het evangelische christendom in de VS en Europa vooral gebaseerd is). Dat is dus een gewenste polariteit: en zolang mensen zich ten dienste stellen van die polariteit kan het script (de stroom) opgang gehouden worden. Die polariteit zit hem vooral in de bewuste tegenstellingen in de eindtijd profetieën waar de volgelingen van beide geloven van overtuigd zijn en op basis waarvan ze bereid zijn voor hun overtuiging te sterven.

Kijken we even naar de VS, dan stel ik dat de door Trump gewenste bouw van de muur niet alleen maar iets is wat Trump zo graag wil. Daar zien we opnieuw het politieke getouwtrek dat behoort bij de polariteit van de twee polen die de gewenste stroom opwekken. Trump is niets meer dan alle politieke wereldleiders: een marionet in het Luciferiaanse script (het is essentieel dat u gaat doorzien dat er sprake is van een Luciferiaans script). Die bouw van de muur is hard nodig om bij de geplande val van het grote Amerikaanse rijk, de massaal op de vlucht slaande bevolking tegen te houden. De kans op een burgeroorlog in de VS is levensgroot, omdat de Amerikaanse economie bedoeld is te crashen. In het zichtbare veld is het de bedoeling dat Trump hiervoor de schuld gaat krijgen, zodat een veel meer totalitair fascistisch regiem de zaak over kan nemen. Trump moet met zijn handelsoorlogen en zijn nationalistische houding als het ware definitief afrekenen met de anti-globalisten en criticasters in de maatschappij, omdat zij gelieerd kunnen worden aan de aanstaande mislukking van Trump en de val van de hegemonie van de VS. Ditzelfde proces is in Europa gaande, waar het mislukken van de Brexit gekoppeld zal worden aan de groep criticasters. De gele hesjes beweging moet ondertussen alvast de chaos scheppen die een Blitzkrieg van Turkije op de EU kan legitimeren. Het mislukken van de Brexit en allerlei andere onrust (zoals die van een nationalistische regering in Italië) zullen flink bijdragen aan het begin van de chaos.

Ik kan me voorstellen dat wanneer u dit alles leest, u het gevoel heeft dat ik complete kolder uitkraam. Dat komt (mijn excuses dat ik het zo zeg) omdat u in een Trumanshow media-realiteit leeft. De media en alternatieve media houden u in het Hegeliaanse krachtveld van polariteit en wijzen u niet op de opgewekte stroom. Zij laten u niet zien hoe die plus- en min-polen de stroomrichting realiseren. Zij wijzen u niet op het script. Zij hebben de taak u dociel te houden voor wat er gaande is en u te verblinden, zodat u zichzelf bewust of onbewust ten dienste stelt van die polariteit. U moet zich tot een links of rechts partij aangetrokken voelen; u moet voor of tegen zwartepiet zijn; u moet voor Pegida of voor Antifa zijn; u moet pro EU of anti-EU zijn; u moet voor of tegen de Brexit zijn; u moet naar de stembus lopen om die polariteit tot uitdrukking te laten komen; een geel hesje aantrekken; naar kerk of moskee gaan; enzovoort.

Als u op korte termijn de val van de VS gaat meemaken en Europa meer en meer in een chaotische situatie belandt, zult u ook de overname van de EU door het zich herstellende Ottomaanse rijk gaan meemaken. Ondertussen zal Israël de islamitische wereld dwingen zich verder te verenigen door de herbouw van de tempel van Salomon te gaan starten en zo wordt de polariteit in stelling gebracht voor de laatste wereldoorlog die uiteindelijk de introductie van een totalitair wereldregiem zal inluiden. Deze nieuwe wereldregering zal tevens alle religies vervangen door de synthese van al deze religies. Dan zal de bouwer van deze simulatie zich laten aanbidden als de god Lucifer.

Het is belangrijk dat we dit spel nu al gaan doorzien, omdat deze simulatieve realiteit altijd rekening zal houden met één belangrijke wetmatigheid en dat is die van de vrije wil. U heeft dus individueel de keuze om zich niet ten dienste te stellen aan het master script. Daarvoor moet u het ‘spel’ wel eerst gaan doorzien. Ook al heeft u wellicht nog enige twijfel bij wat ik schrijf of beschouwt u het op dit moment nog als een ondermijning van uw geloof, zou ik u aan willen raden om er toch eens serieus naar te kijken. U ontdekt dan misschien dat juist dat geloof er voor zorgt dat u zich ten dienste blijft stellen van het script (de opgewekte stroom als gevolg van de plus- en min-polen). Ik wil u niet van uw geloof af brengen, maar u en ik kunnen bloederige oorlogen voorkomen en voorkomen dat we ons tot cyborg slaaf laten maken onder Luciferiaanse wereldbestuur, met een messias die niets meer dan een avatar-verschijning zal zijn van Lucifer in deze simulatie. Lees daarom alles over het script en de essentie van ons bestaan in dit artikel. Neem de moeite en leer ook te begrijpen waarom de transgender-agenda momenteel zo gepusht wordt. Het is allemaal onderdeel van hetzelfde master script.

Dringende oproep: om dit werk voort te kunnen blijven zetten is uw steun hard nodig. Meldt u daarom aan als lid van deze website.

Bron linkvermeldingen: ad.nl, telegraaf.nl

118 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Zonnetje schreef:

  Tha, de usual suspects. Daar gaan ze weer. Ik begrijp dat Ataturk gepromoot gaat worden op school. Laat die Ataturk net degeen zijn gewwest die de islam in Turkije juist heeft teruggedrongen en Turkije seculier heeft gemaakt. Dat deed hij in opdracht van de bekende Club waar hij ook lid van was. Dat was TOEN in het belang van de Club. En HEDEN hebben de usual suspects het zo gedraaid dat Erdogan de leider is van de islam. Tja, dat is uiteraard gedaan om de dialectiek ‘ christendom’ en ‘ islam’ te kunnen verkopen met die nep-terroristen die door the usual suspects zelf bedacht en gefinancierd worden. Verbaas je niet als Erdogan geen islamiet is maar dit doet doet in het kader van de onderdrukking van Turken. Overigens ook in Europa worden wij ook onderdrukt door leden van de Club wat zij voor de gewone bevolking geheim houden. Als wij te maken hebben met the usual suspects denk dan aan de Russische katoesjapoppetjes. Het is altijd anders dan zij ons willen doen geloven.

 2. ZalmInBlik schreef:

  Nederland was en is al overgenomen door de zionisten…

 3. Riffian schreef:

  tja die dialectiek zien we op micro niveau in het theater in den haag, wilders vs van klaveren bijv
  het is allemaal niet zo moeilijk…je moet alleen ff die oranje bril afzetten

  In a September 2003 interview in Elsevier (Dutch weekly) also reported by The Guardian, on Israel and the dangers it faces from Iran, the Palestinians and world opinion van Creveld stated:
  “We possess several hundred atomic warheads and rockets and can launch them at targets in all directions, perhaps even at Rome. Most European capitals are targets for our air force. Let me quote General Moshe Dayan: “Israel must be like a mad dog, too dangerous to bother.”

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten