Waarom de lockdown maatregelen absurd zijn en u “ik geef geen toestemming” moet leren zeggen

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 17 december 2020 21 Comments

Het is cruciaal om te ontdekken waarom de lockdown maatregelen absurd zijn en u “ik geef geen toestemming” moet leren zeggen. Het is hier op de website al veelvuldig en verspreid over meerdere artikelen uitgelegd en gister was er een reageerder die het allemaal nog eens goed samenvatte in een reactie.

Alle lockdown, anderhalve meter, mondkapjes, vaccins en overige maatregelen zijn allemaal gebaseerd op de propagandaleugen dat virussen buiten het lichaam zouden kunnen overleven en besmettelijk zouden zijn. Daarmee zijn ze volledig onnodig en ongeldig en bovendien onmenselijk en schadelijk. Ze maken de wereldeconomie kapot en de schade is groter dan de vermeende preventie (135 miljoen hongerdoden tegen 40 miljoen verwachte “virusdoden”, zie hier).

Virussen zijn lichaamseigen opruimmechanismen en zijn de schoonmaakzeepjes die onze eigen cellen aanmaken op basis van opgelopen omgevingsvervuiling. Soms is die vervuiling collectief en worden mensen die in dezelfde omgeving wonen dus collectief ziek. De enige andere manier om ziek te worden is door externe toediening van deze vervuiling. Dit kan zijn door lab-gekweekte “virussen” (ook wel vaccins genoemd); door inspuiting of door intranasaal vaccins (in de neus ingebracht, zoals bij de PCR-test) of door medicatie enzovoort.

Het is belangrijk om te gaan doorzien waarom vaccinaties al jaren op de agenda stonden om verplicht doorgevoerd te gaan worden en daarom voorspelde ik al sinds 2014 dat er nog een neppandemie aan de massa zou worden voorgeschoteld. Het stond allemaal gepland (zie deze toelichting)!

Het is essentieel om door alle propaganda leugens en programmering heen te leren prikken en een reageerder vatte het gister nog eens goed samen onder mijn artikel. Hieronder vindt u de reactie van reageerder Jur. Ik raad u aan dit goed te lezen en ook echt alle filmpjes eens goed te bestuderen:

Jur1995 schreef:

Deze volgende video’s weerleggen naar mijn mening heel helder de germ theory. Als men dit massaal zou snappen, zou het heel snel zijn gedaan met de onnodige massahysterie. Ook zou je mensen niet meer bang kunnen maken met de volgende ‘killer germ’ gebaseerd op de besmettingstheorie van fraudeur Louis Pasteur, aangezien die ‘germs’ functioneren als een soort ‘aaseters’ als gevolg van het terrein waarin ze verkeren. Ze bestaan en zijn aanwezig om rotzooi op te ruimen.

We hebben een microbioom dat stikt van de micro-organismen. Als er meer rotzooi is om op te ruimen, zullen er meer micro-organismen komen door vermenigvuldiging. ‘Virussen’ / exosomen (lees ook: specifieke strengen RNA / DNA) worden van binnenuit je cellen aangemaakt, in de zogenaamde gastheercel, zoveel als je lichaam nodig heeft.

En als met het woord virus, vergif wordt bedoeld (ik verwijs naar Latijn), dan zou ik een toxisch chemisch brouwsel (bijv. vaccin), rotzooi in je leefmilieu (denk aan bijv. grond, lucht, water, etc.) en bepaalde straling daartoe rekenen. Het is helaas voor veel mensen onduidelijk of een ‘germ’ nou een oorzaak of een gevolg van ziekte (dis-ease) is. En dat komt, omdat ze zich niet / nooit met deze visie (terrain theory), zoals getoond in de video’s hebben beziggehouden.

Er kunnen naast deze genoemde terreinomstandigheden meer factoren aanwezig zijn, waardoor je ziek kunt worden. Bijvoorbeeld door vitaminen, mineralen en/of sporenelementen tekorten.

Debunking Germ Theory – Louis Pasteur Admitted He Was Wrong

Quotes refuting germ theory

Dr. Thomas Cowan – The Fallacies of Germ Theory

Dr. Lorraine Day – The Germ & Virus Theory, Inversion of Truth

Aajonus Vonderplanitz – Viruses do not exist outside the body

Zelfs het NRC heeft in 1993 een artikel gepubliceerd met de titel: ‘Louis Pasteur was een fraudeur’:
https://www.nrc.nl/nieuws/1993/02/15/louis-pasteur-was-een-fraudeur-7173004-a899902

Met deze informatie is mijn conclusie dat er geen coronavirus crisis is. Dat blijkt ook uit als je dit artikel leest:

COVID19 – Evidence Of Global Fraud
https://off-guardian.org/2020/11/17/covid19-evidence-of-global-fraud/

Daarnaast heb ik nog steeds geen bewijs gevonden dat het SARS-CoV-2 virus is geïsoleerd. Dat baseer ik op dit artikel geschreven en gepubliceerd door onderzoeksjournalist Jon Rappoport:

The SARS-Cov-2 virus was never proved to exist
https://blog.nomorefakenews.com/2020/12/01/the-sars-cov-2-virus-was-never-proved-to-exist/

Het werd voor mij duidelijker naarmate ik meerdere artikelen zoals deze van Jon Rappoport las. Ook moeten credits gaan naar Martin Vrijland’s uitleg over de materie.

Dus. Het virus is niet zuiver geïsoleerd. De PCR-test toont dus ook geen zuiver virus aan, maar op zijn best stukjes genetische data. Ziek worden door het genoemde virus kan niet, uitgaande van dat de terrain theory klopt (zelfs al zou het virus wel zuiver zijn geïsoleerd). Uitgaande van dat de besmettingstheorie ‘germ theory’ van fraudeur Louis Pasteur niet klopt, kun je niet simpelweg ziek worden als er even een mens voorbij komt lopen.

Als er meerdere mensen rond dezelfde tijd ziek worden en dezelfde ziekte vertonen, komt dat door terreinomstandigheden. Velen kunnen deze visie niet zien / doorhebben, omdat ze geprogrammeerd zijn met bepaalde info. Dit begint ook al op school en gebeurt ook via de gekochte / niet vrije, gecontroleerde media. Daar hoort de (gecontroleerde) mainstream westerse geneeskunde ook bij.

How Rockefeller founded modern medicine and killed natural cures
https://worldaffairs.blog/2015/10/20/how-rockefeller-founded-modern-medicine-and-killed-natural-cures/

HOW ROCKEFELLER WIPED OUT NATURAL CURES TO CREATE BIG PHARMA
https://sciencevibe.com/2018/04/27/how-rockefeller-founded-modern-medicine-and-killed-natural-cures/

P.S. Voor wetenschap is geld nodig en mensen met geld kunnen wetenschappers corrumperen.

Dank je wel Jur voor deze samenvatting.

Iedereen die mijn boek gelezen heeft, heeft kunnen ontdekken dat er één hele belangrijke wetmatigheid geldt in deze valse realiteit, zijnde: ‘de wet van de vrije wil’.

In dit artikel geef ik nogmaals een voorzetje op wat ik in mijn boek beschrijf. Lees dat artikel nog eens en lees ook echt even dat boek, dat via print-on-demand geleverd wordt en dus niet om financieel gewin draait (zoals sommige staatstrollen roepen). Het boek is de beste samenvatting van het totaal plaatje dat ik kon geven.

Om goed te begrijpen waarom die ‘wet van de vrije wil’ geldt, is het belangrijk om de aard van de realiteit waarin we leven (die we waarnemen via onze lichaams-avatar) goed te doorgronden. Die wet geldt altijd, omdat we anders in een deterministische realiteit zouden leven. Dat wil zeggen dat we anders in een realiteit zouden leven waarin de keuze van de individuele spirit er niet toe doet.

Waarom denkt u dat u gestimuleerd wordt om iedere 4 jaar naar de stembus te lopen en uw stem uit te brengen op de volgende vangnet pion? Waarom denkt u dat Robert Jensen in zijn uitzending van gister zo duidelijk zei: “Ik ben zo blij met de uitspraken van FvD parlementslid Wybren ten Haga, waarin hij de lockdown maatregelen veroordeelt, want daar was echt een markt voor“? Omdat men via Big Data weet waarvoor men vangnetverhalen en vangnetpionnen moet lanceren. “Daar is markt voor“. Vangnet-strategen kijken naar uw behoefte en naar datgene waarvoor ze een pion moeten lanceren, zodat u op de volgende stembusronde opnieuw uw stem uitbrengt aan een vangnetstrateeg van de staat.

Uw vrije keuze doet er toe. Uw toestemming doet er toe. U moet iedere 4 jaar naar de stembus lopen, omdat u daarmee expliciet toestemming geeft om de macht over u uit te laten oefenen. Die toestemming moet u per direct in trekken. Dat begint met een intrekking op spiritueel niveau, vanuit uw originele zijn / uw bewustzijn, maar bovenal moet u het telkens weer uitspreken: “I do not consent“, “Ik stem niet in“. U kunt dit aanvullen met “Ik erken uw autoriteit niet!

Neemt u daarin een voorbeeld aan deze Amerikaanse sportschoolhouders die gedurende gehele lockdown hun sportschool gewoon open hielden en de boetes tot 1,2 miljoen dollar gewoon negeren (en dan hebben zij nog geen eens kennis genomen van de fraude van de ‘germ theory’ zoals hierboven samengevat door Jur).

“I do not consent” is de enige juiste houding. De houding van deze sportschoolhouders zou door elke Nederlander en elke ondernemer overgenomen moeten worden.

Elke agent, boa, rechter of andere pion van de kroon (het koningshuis) die u probeert uw vrijheid af te nemen, kunt u vertellen dat u de autoriteit van de kroon (die alle wetten ondertekent en aan wie al die ambtenaren trouw zweren) niet erkent. Dat koningshuis is een institutioneel racistisch instituut dat zegt te mogen regeren bij de gratie God’s. U kunt al die ambtenaren vragen of zij u het document van de gratie God’s kunnen tonen op basis waarvan zij hun beroep uitoefenen en op basis waarvan de wetten en regels ingesteld zijn. Dit kunnen zij niet en dus gaat u vrijuit.

I do not consent“, “Ik stem niet in“, “Ik erken uw autoriteit niet!

Wilt u meer weten en uw jarenlange diepgewortelde programmering volledig gaan doorzien, lees dan dus echt even dit artikel en ontwaak voor uw ware kracht.

word lid

Bron linkvermeldingen: alt-market.us, boekenbestellen.nl

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

233 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (21)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  Uitstekende uiteenzettingen en daar kan dit aan toegevoegd worden in het kader van de geschiedenis rijmt tot op zekere hoogte. Men gebruikt de “Spaanse Griep” script als m.o. en als je verdiept hoe de zgn Spaanse griep pandemie tot stand is gekomen dan is dat bijna 1 op 1 te kopiëren met de huidige toestand.

  Did psychopath Rockefeller create the Spanish Flu pandemic of 1918?

  It Started with the Rockefeller Institute’s Crude Bacterial Meningitis Vaccination Experiment on US Troops. The 1918-19 bacterial vaccine experiment may have killed 50-100 million people. What if the story we have been told about this pandemic isn’t true? What if, instead, the killer infection was neither the flu nor Spanish in origin?

  Newly analyzed documents reveal that the “Spanish Flu” may have been a military vaccine experiment gone awry.
  https://www.sott.net/article/434959-Did-psychopath-Rockefeller-create-the-Spanish-Flu-pandemic-of-1918

 2. Lars van de Goor schreef:

  Jurt schrijft: Er kunnen naast deze genoemde terreinomstandigheden meer factoren aanwezig zijn, waardoor je ziek kunt worden. Bijvoorbeeld door vitaminen, mineralen en/of sporenelementen tekorten.

  Dit is niet juist.
  Het lichaam maakt alles zelf aan wat het nodig heeft en haalt dus geen voedingsstoffen uit voedsel, maar energie. Vitamines zijn net zo min bewezen als een virus en berust puur op aannames. Maar de supplementen industrie tiert er welig op..
  Het lichaam creëert ook zijn eigen bacteriën, schimmels, ‘virussen’ etc zelf. Het bewijs

  Er zijn geen slechte vormen van schimmels, bacteriën, wormen of iets dergelijks. Alles in het leven is symbiotisch. Het lichaam zal creëren wat nodig is om het afval af te breken. Daarom zullen mensen die beginnen te ontgiften, op een bepaald moment wormen uitscheiden als ze naar de badkamer gaan. Ze zijn daar om afval op te ruimen. Net als bacteriën.
  Het lichaam heeft de volledige controle over de bacterie in het lichaam. Er is geen “goede” of “slechte” bacterie. Onze bacterie is pleomorf, wat betekent dat het vele vormen heeft, het verandert van vorm om te passen bij het Terrein. Er is alleen een schoon terrein of een vuil terrein. Als het lichaam schoon is dan houdt het lichaam de bacterie, dat zijn je eigen cellen, niet vreemde bacteriën, in lijn met het schone terrein. Als je terrein vuil is, als er veel afval is van het consumeren van verkeerd voedsel, zoals vlees, zuivel en eieren, dan zal je lichaam verschillende bacteriën creëren en grotere hoeveelheden om het afval te reinigen. Net als wanneer uw lichaam giftig is en het lichaam een “infectie” creëert volgens de allopathie op de plaats van een verwonding. De bacteriën worden door het lichaam aangemaakt om het afval van een overbelast terrein te reinigen.
  Bacteriën kunnen niet “ziekmakend” worden omdat ze door het lichaam worden aangemaakt en gestuurd. Het lichaam creëert niet datgene wat zichzelf zal vernietigen. De bacterie is altijd een reflectie van het terrein en het terrein is altijd een reflectie van het dieet. Wanneer mensen vlees, zuivel en eieren eten, komen ze terecht met maar liefst 25-50 pond verdicht fecaal afval dat in hun darm gevangen zit. De “bierbuik” is eigenlijk gewoon iemand die letterlijk “vol stront” zit. Hetzelfde geldt voor de “bodybuilders”. Al dat afval heeft bacteriën nodig om het af te breken zodat het lichaam het kan elimineren.
  Als we vreemde bacteriën binnenkrijgen, kunnen die bacteriën mogelijk problemen veroorzaken door het afval dat ze uitscheiden. Als bijvoorbeeld de laatste ademtocht in een dier is gedoofd, gaat de bacterie aan het werk om de eiwitten af te breken en het dier weer tot stof te recyclen. Dus elk dierlijk vlees dat de mens consumeert, is vanaf het eerste moment dat de dood intreedt, rottend. Deze bacteriën geven ammoniak en andere schadelijke chemicaliën af terwijl ze de eiwitten afbreken. Omdat de mens het hoge ph maagzuur van een carnivoor of omnivoor mist, wordt deze bacterie niet gedood bij contact en kan ze in sommige gevallen in het spijsverteringskanaal terechtkomen, waardoor ze ammoniak in de bloedstroom blijft vrijmaken. Dit is de reden waarom het eten van vleesvoedsel zo’n sterk stimulerend effect heeft op het lichaam. Het lichaam moet elke keer als er een stuk vlees wordt gegeten in de noodoverlevingsmodus gaan. Dit is ook de reden waarom we dingen hebben als “vlees zweet” en “vlees coma’s” omdat het lichaam zoveel energie moet aftappen om het vlees te elimineren.

 3. Martin Vrijland schreef:

  Hoe ook de gecontroleerde alternatieve media helpen de besmettingstheorie in stand te houden? Door dit soort doorzichtige propaganda te posten…ja hoor ook Macroniveau is besmet..bullshit!

  https://www.zerohedge.com/markets/french-president-macron-latest-world-leader-infected-covid

 4. Analyze schreef:

  Wat Rappoport over de CDC en WHO te zeggen heeft, kortom FRAUDE:

  • Jur1995 schreef:

   Gesprek tussen Dr. Tom Cowan en Jon Rappoport!!!

   Conversations with Dr. Cowan and Friends Episode 12: Jon Rappoport
   https://www.youtube.com/watch?v=R6-8VRGvNtQ

   “For those of you who have been following my work concerning COVID-19, you know that the entire foundation of the story of the virus rests on whether the novel “corona virus” has been properly isolated and its entire genome characterized. Many of you have sent papers to me that have been published in prestigious peer-reviewed journals that claim to have isolated and characterized this new virus. They are all incorrect.

   In fact, the original Corman-Drosten et al paper on which this edifice of viral causation is based states that they used an “in silico” genome of an “in silico” virus. “In silico” is Latin for “theoretical.” In common English, synonyms for theoretical are “imaginary” or “make-believe.”

   The CDC in its July 2020 monograph states “no quantified isolated of the 2019-nCov are available.” Again, in simple English, this means they have no examples of an isolated virus in their possession. In Freedom of Information requests, the Canadian health ministry, the Australian health ministry and the governments of many Commonwealth countries admit that they do not possess any studies that show the isolation of this purported virus.

   In this interview, and hopefully for the final time, Jon Rappaport and I describe in common language and precise detail the steps that are needed to properly isolate and characterize a virus. We did this so we could empower our readers and listeners to know for themselves how to read and identify fraudulent science. Among the many challenges we face, one is the rampant scientific illiteracy. In some ages this may not have been relevant, but if we are going to live in an era in which “science” is the new religion and its tenets control our lives, we had better understand what its unquestioned “priests” are saying.

   I can tell you, the more I look into what passes for “science,” the more I see how rotten it is to the core. If we are to have a new “religion,” let’s have one of truth, freedom, justice and the sense of wonder and awe at the phenomena of life. Let us celebrate what it means to be a human being endowed with a free spirit in a loving relationship with the mystery that is our world. Please join me in this interview.

   All the best,

   Tom”

 5. Zonnetje schreef:

  Ik ga het nog maar even benadrukken, de PCR test heeft geen waarde en de uitslag zegt niets!!! Dat zegt niet alleen Zonnetje maar ook nationale en internationale wetenschappers.

  De PCR test welke de overheid gebruikt is gebaseerd op het report Corman -Drosten. Dit rapport wordt uitvoerig en wetenschappelijk bestreden door Nederlandse en buitenlandse wetenschappers in het review report Corman -Drosten https://cormandrostenreview.com/report/

  De conclusie van dit review is dat de PCR test waardeloos is, In light of our re-examination of the test protocol to identify SARS-CoV-2 described in the Corman-Drosten paper we have identified concerning errors and inherent fallacies which render the SARS-CoV-2 PCR test useless.

  Nederlandse en buitenlandse wetenschappers hebben geconstateerd dat er 10 grote wetenschappelijke fouten zijn bij/door het gebruik maken van de PCR-test welke zorgt dat er valse/onjuiste positieve PCR resultaten aanwezig zijn!!!

  External peer review of the RTPCR test to detect SARS-CoV-2 reveals 10 major scientific flaws at the molecular and methodological level: consequences for false positive results.

  Tot slot zeer belangrijk is te weten dat de opstellers (de PCR test verkopers) van het Corman -Drosten report niet de feitelijke beschikking hadden over het corona “virus”:.Wat testen zij dan eigenlijk?

  “We aimed to develop and deploy robust diagnostic methodology for use in public health laboratory settings without having virus material available.”

 6. guppy schreef:

  Ook even NEE zeggen tegen de Santa clausule waarmee we jaarlijk onbewust toestemming geven om onze orginele verbinding af te kappen. Doormiddel van een afgekapte boom in onze huizen te zetten met lampjes met de 7 kleuren van onze chakra’s. Daarnaast geven wij onze energie weg aan het Saturnes box systeem zelf de niet religieuzen zetten hun boxen onder de afgekapte boom.

  https://youtu.be/l4JB0ZqeyMk

  Stoppen en zeg ik ben het er niet mee eens!

 7. Zonnetje schreef:

  Ik sprak, eigen onderzoek, gisterenavond persoonlijk een medewerker van een begrafenisonderneming die direct toegang heeft en wetenschap heeft over de aantallen plekken in het mortuarium welke ook gebruikt wordt door het direct aangrenzende ziekenhuis. Deze persoon vertelde mij dat de 11 plekken van het mortuarium slechts door 6 personen “bezet”waren en dus de overige nog plek was voor 5. Dat de personen in het mortuarium ook nog niet perse overleden waren door het “virus”maar door andere doodsoorzaken.

  Kan iemand mij uitleggen als er sprake is van een epidemie of welke ramp damp (welke definitie de overheid verzonnen heeft) dan ook hoe het kan dat er zo weinig doden zijn in een mortuarium? Je zou toch overvolle mortuaria verwachten en zieken waarvoor geen hoop mogelijk is.

  Kan iemand mij ook vertellen of er uberhaupt wetenschappelijk bewijs bestaat dat er een rechtstreeks causaal verband bestaat tussen de “virus”doden en de “virus”zieken en het “virus”waarvan het bestaan niet vaststaat?

  Mensen wordt wakker!!!!

  Overheid is niet te vertrouwen. Het gaat om geld, macht, prestige en niet om HARDE FEITEN!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten