Waarom het vaccin-paspoort de introductie van een fascistisch systeem is waar iedereen tegen zou moeten zijn

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 7 december 2020 15 Comments

fotobron: insider.com

Als we niet snel massaal in opstand komen en de regering naar huis sturen via een directe democratie coup, is de kans groot dat we binnen no-time een digitale gevangenis in gedreven worden, waarbij iedereen die niet buigt en de spuit in zijn lichaam toelaat, complete uitsluiting boven het hoofd hangt.

De overheid hoeft vaccinatie niet verplicht te stellen, maar kan er simpelweg voor zorgen dat instanties u geen toegang tot hun gebouwen verstrekken, zodat het onmogelijk wordt om nog te functioneren.

Ook als u voor vaccinatie bent zou u dit artikel helemaal moeten uitlezen en ontdekken waarom de introductie van een vaccinatie identificatiekaart (“vaccin paspoort” of immuniteitspaspoort) feitelijk fascisme introduceert.

In 2012 zegde ik mijn baan op, omdat ik de toekomst die zich nu ontvouwt voorzag. Al in 2014 voorspelde ik in een YouTube video een volgende pandemie PsyOp en de eerste uitgave van mijn boek, van november vorig jaar, herhaalde ik deze voorspelling. Waarom kon ik dit voorzien? Noem het helderziendheid of noem het simpelweg het herkennen van het master-script. Feitelijk stel ik dat iedereen kan voorzien welke kant het opgaat als je even de moeite doet om alle signalen goed te lezen.

Daarom vatte ik mijn bevindingen samen in een boek. Als u dat gelezen heeft, weet ook u exact wat er nog aan zit te komen. De tweede druk van dat boek heeft enkele aanvullingen die het begrip nog completer maken. Na het lezen van dat boek, zal één ding heel duidelijk zijn:

vaccinatie is de weg naar het transhumanisme via de belofte van de onsterfelijkheid (‘wortel voor uw neus’) die moet leiden tot de complete samensmelting met AI (kunstmatige intelligentie); feitelijk bedoeld om uw bewustzijn te kapen.

Dit alles zal verlopen via de digitale slavernij en stapsgewijze transformatie van het menselijk DNA (vanuit the cloud) en het inpluggen op het brein (Brain Computer Interfaces), met als voorstadium het Chinees model social credit system, gekoppeld aan digitaal traceerbaar geld. Ook dit voorspel ik al jaren en heel specifiek heb ik al jaren artikelen gepubliceerd over dit Chinese sesame credit systeem.

Tot voor kort nam niemand dat toekomstbeeld nog heel erg serieus, tot we inmiddels aan den lijve ondervinden hoe alle signalen in die richting wijzen. We gaan toe naar een Chinees model totalitair controle systeem.

Klaus Schwab, voorzitter van het World Economic Forum, spreekt in zijn boek ‘Covid-19 the great reset’ heel duidelijk over een dergelijke toekomst. En die toekomst is Maoïstisch van origine en het streven van sociale beloning en afstraffing op gedrag werd al in 1940 in Mao’s kleine rode boek beschreven (zie deze toelichting).

Het stappenplan dat dit moest realiseren is eenvoudig samen te vatten. Eerst moest er een probleem van wereldwijde omvang komen, waarvoor je de massa angst kon inboezemen om ze vervolgens bereid te maken met open armen de vaccinatienaald te accepteren. Wat zien we nu om ons heen? Velen zijn inderdaad gezwicht voor de hypnotische werking en propaganda methoden van de media en zeggen “Gelukkig is het binnenkort allemaal snel weer voorbij nu de vaccins klaar zijn“.

De massa is ondertussen overtuigd dat elke vorm van kritiek tot de categorie ‘complotdenken’ behoort en dat is heel slim gerealiseerd door gecontroleerde-oppositie-kanalen als Fall Cabal, Lange Frans en dergelijke. Zij mochten waarheid vermengen met bewijsbare nonsens, zodat elke vorm van terechte kritiek als ‘kind met het badwater’ af geserveerd kon worden (toelichting). En doordat de meerderheid daardoor denkt dat ‘kritisch denken’ synoniem is voor ‘complotdenken’, kijkt de massa vol verwachting naar “de reddende spuit” uit.

Die reddende spuit is echter het begin van het digitale slavernij tijdperk. Beseft u dat goed.

Even los van de vraag hoe het met de PCR-test zit en wat er aan DNA wijzigend goedje reeds is ingebracht via die test of zal worden ingebracht via het vaccin, zal het wel of niet gevaccineerd zijn, worden gekoppeld aan een digitaal paspoort; een soort creditcard die je kunt gebruiken om een supermarkt te betreden, van de trein, taxi of vliegtuig gebruik te mogen maken of om in het ziekenhuis, het gemeentehuis en andere openbare gebouwen te worden toegelaten. Ook concerten, cafés en restaurants zullen waarschijnlijk zo’n kaartlezer bij de deur zetten.

Dat zal dan in de toekomst ook nog eens gekoppeld worden aan het wel of niet kunnen verlengen van je ID kaart, paspoort of rijbewijs, met alle gevolgen van dien. Wil je een bankrekening kunnen openen, dan heb je toch een ID kaart of paspoort nodig. Wil je een huis kunnen huren of alleen al een baan kunnen aannemen; in alle gevallen zal het weigeren van de identificatie documenten tot een kettingreactie aan ellende leiden.

Feitelijk is dus niet alleen het vaccin an sich een potentieel gevaar, maar is vooral het daaraan gekoppeld systeem de introductie van totalitair fascisme. En omdat de massa bang gemaakt is voor een onzichtbare vijand, waarvan we alleen maar Photoshop plaatjes hebben gezien en waarvan Louis Pastuer (de bedenker van de besmettingstheorie) zelf bewezen heeft dat besmettingsgevaar helemaal niet bestaat, zal de massa dit fascisme omarmen als noodzakelijk en positief.

Uitsluiting en labelen van mensen begon met de jodenster en is nu getransformeerd in het vaccin-paspoort. Dat vaccin-paspoort is de inverse van de jodenster, want het dragen van die jodenster leidde tot uitsluiting terwijl juist het niet dragen van het vaccin-paspoort tot uitsluiting zal leiden. Heb je zo’n paspoort niet, dan ben je nergens meer welkom en wordt je richting de afgrond gedwongen. Dat zal natuurlijk tot de nodige praktische problemen leiden en dat zal al snel tot psychische problemen leiden, waardoor de verplichte GGZ mensen kan wegstoppen.

Feitelijk is de introductie van een vaccin-paspoort dus de introductie van een fascistisch systeem. Maar 95% van de mensen om u heen zal dat prima vinden, want ze hebben liever dat u buitengesloten wordt dan dat zij besmet worden door dat verschrikkelijk gevaarlijke virus. En als u zich dan na een tijdje nog steeds niet hebt laten vaccineren, dan zullen ze waarschijnlijk ook staan te juichen dat die gevaarlijke elementen uit de maatschappij gehaald worden.

Hoe verkoop je een fascistisch systeem aan de massa dat ze normaliter nooit zouden accepteren? Maak ze bang voor een levensgevaarlijke vijand; zorg dat de schrik er flink in zit en dat ze in alle facetten van hun leven geraakt worden en ze zullen roepen om de oplossing. Dat fascistische jasje zal dan aanvaard worden als noodzaak.

directe democratie nu

Bron linkvermeldingen: fvvd.nl, businessinsider.com, volkskrant.nl, zerohedge.com

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

313 Shares

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Layla Songfull schreef:

  Dank voor de helderheid weer.
  Wat aanvulling hierop; Ten eerste; Een wetenschapper van Pfizer, de company die het vaccin maakt, geeft aan dat het vaccin de autoimmuunreactie veroorzaakt op het enzym dat verantwoordelijk is voor vruchtbaarheid, van zowel sperma als placenta-vorming. Deze breekt het vaccin af:
  ‘The vaccinations are expected to produce antibodies against spike proteins of SARS-CoV-2. However, spike proteins also contain syncytin-homologous proteins, which are essential for the formation of the placenta in mammals such as humans. It must be absolutely ruled out that a vaccine against SARS-CoV-2 could trigger an immune reaction against syncytin-1, as otherwise infertility of indefinite duration could result in vaccinated women.
  The mRNA vaccines from BioNTech/Pfizer contain polyethylene glycol (PEG). 70% of people develop antibodies against this substance – this means that many people can develop allergic, potentially fatal reactions to the vaccination. https://theirishsentinel.com/2020/12/05/head-of-pfizer-research-covid-vaccine-is-female-sterilization/

  Meer hierover in andere studies:
  “The presence of syncytin 1 and its receptor in human spermatozoa and the presence of the syncytin 1 receptor in human oocytes might reflect a potential fusogenic role in fertilization. A remarkable study conducted by Muroi et al. (2009) reinforced the possibility of syncytin 1 involvement in human fertilization. This study showed that the CD9 protein, a member of tetraspanin family, regulates GCM1 and syncytin 1 expressions via cAMP/PKA signaling in BeWo cells. CD9 is involved in membrane fusion of sperm and oocyte (Le Naour et al. 2000).” https://rep.bioscientifica.com/view/journals/rep/152/5/R167.xml

  Verder; onderzoek eens de laatste twee CEO”s van Pfizer; Ian Read (tot 2019) en Albert Bourla (nu; overigens, altijd woordgrapjes; Albert Bourka). Vergelijk ze eens met Klaus Schwab. Denk aan de TV-kantine, maar dan hoogperfect; en leg oudkoning Albert van België ernaast. Dan wordt het wat begrijpelijker hoe het kan dat de hele wereld in de tang ligt van een klein clubje.

  Onderzoek ook Pfizer en het drama in Nigeria waar zij zonder toestemming kinderen hebben gevaccineerd met een uitprobeersel van meningithis. Deze kinderen zijn allemaal zwaar verlamd en een flink aantal is gestorven. De aanklachten heeft Pfizer op alle mogelijke manieren proberen te verhinderen. Uiteindelijk betaalden zijn wat schadevergoeding. Bij deze vaccinatie is er geen schadeclaim meer mogelijk. Wie laat zich inspuiten door dit soort duivels? Juist.

  Maxima, onze ‘royal’; is nu bezig overal het digitale ID te implementeren. Zij heeft daar heel lang al in vermomming en al, naar toe gewerkt. Of dacht je dat ze met haar mooie jurken ineens op deze taak gezet wordt?
  Het zal dus zo gaan; je wordt onvruchtbaar; krijgt auto-immuunziekten; wie het overleeft mag straks alleen nog een kind bestellen bij een lab, als je voldoet aan de juiste punten én bankrekening; een ander woord voor voldoende corrupt en slaaf.

 2. Jur1995 schreef:

  In 2009 ‘vierde’ Ab Osterhaus de eerste ‘besmetting’.

  Ab Osterhaus viert eerste besmetting
  https://www.youtube.com/watch?v=lkS0ki6G4ec

  “…

  Een ander klassiek voorbeeld: 2009, La Gloria, Mexico. Smithfield Foods, de grootste varkensvleesproducent ter wereld, exploiteert een gigantische varkenshouderij. 950.000 varkens.

  De urine en uitwerpselen van deze 950.000 varkens lopen de open lucht in en vormen zogeheten lagunes. Ze zijn zo groot dat je ze vanuit de ruimte kunt zien.

  Werknemers besproeien de giftige lagunes met een giftig schuim. Het is routine.

  Arbeiders en mensen in de omliggende wijk worden ziek en gaan dood. Dus worden nieuwe aannemers ingeschakeld om de lagunes te besproeien met nog een andere giftige chemische stof.

  Raad eens wie er uit het niets komt opdagen? Het CDC.

  Raad eens wat ze concluderen? Het zijn niet de lagunes van urine en ontlasting of de giftige chemicaliën die ziekte en dood veroorzaken. Nee natuurlijk niet.

  Het is een nieuw mysterieus virus. H1N1.

  En voila, we hebben een nieuwe dekking voor een ‘probleem’ en een nieuwe epidemie, genaamd Mexicaanse griep.”

  Dit citaatje is vertaald van:
  https://blog.nomorefakenews.com/2020/12/02/covert-op-the-virus-as-cover-story/

  Dus hier komt, denk ik, dat eerste 4-jarige knetter positieve ‘besmette’ kindje, uit Mexico teruggekomen, vandaan.

  Nu ga ik speculeren over Ab Osterhaus.

  Als de GERM THEORY klopt, kun je mensen angstverhalen verkopen dat er rondreizende ‘aanvallers’ zijn die je ziek maken en dat je daar chemicaliën voor nodig hebt die te patenteren zijn.

  De huidige ‘wetenschap’ rond de geneeskunde wordt gedomineerd met de GERM THEORY van fraudeur Louis Pasteur.

  De mainstream geneeskunde blijft voornamelijk uitgaan van Pasteur’s versie. Dus zal daar wel het geld mee zijn gemoeid.

  Daarom zijn zoveel mensen zo makkelijk bang te maken voor een ‘virus’.

  IMMERS: dokters (leren op universiteiten) en je hebt farmaceutische bedrijven. Daarbij heb je rijke investeerders, zoals de Rockefellers.

  Binnenkort worden we mogelijk genetisch gemanipuleerde mensen tenminste als je het mRNA-vaccin neemt. Dit kan gebeuren.

  Mensen kunnen potentieel minder vruchtbaar / onvruchtbaar worden (onderdeel van een agenda?).

  Ik heb GEEN idee wat zo’n mRNA-vaccin op termijn gaat doen, Maar Gates kennende, speculeer ik dat het niet zo goed gaat zijn.

  Wat ik wel weet is dat mRNA-‘vaccins’ anders gaan werken dan de traditionele ‘vaccins’.

  Want hij vertelde dat vaccins invloed kunnen hebben op minder populatiegroei (populatie controle). Ik speculeer dus dat het zelfs kan leiden tot depopulatie.

  Als maar genoeg mensen minder vruchtbaar / onvruchtbaar worden.

  Of dat mensen massaal ziek / chronisch ziek worden weet ik ook niet, maar ik denk dat dit kan.

  Dit kun je ook wel sluipgenocide noemen.

  Ik heb ergens meegekregen dat men juist massaal echt ziek werd vlak na het vaccineren tijdens de ‘Spaanse Griep’. Met massaal bedoel ik de mensen die juist waren gevaccineerd. Was dit de ‘2e golf’?

  Tot nu toe hebben we een nep ‘gevaarlijke’ pandemie gehad. Het kan dat de echte pandemie begint als er wordt gevaccineerd met deze ‘vaccins’.

  Als na het ‘vaccin’ mensen massaal ziek worden, krijgen we waarschijnlijk van de leugenaars te horen dat ‘het virus’ is gemuteerd en gevaarlijker is geworden en dan gebruiken ze dat als lulverhaal dat er daarom juist gevaccineerd zou moeten worden.

  Met als resultaat juist meer problemen. En dan kun je in een negatieve spiraal komen.

  Dit speculeren ze NATUURLIJK NIET bij de MSM.

  Straks als, stel dat dit in de praktijk zou gebeuren, dan word je uitgemaakt voor complotwappie.

  En dan na een paar jaar, oh sorry, als het dezelfde of zelfs meer schade zou veroorzaken dan dat ‘Mexicaanse Griep ‘vaccin’.

  Ondertussen werden lui, zoals Ab Osterhaus rijk.

  En dat ‘viert’ Ab Osterhaus die aandelen heeft in een bedrijf dat ‘vaccins’ produceert. Zo zie ik dat.

  YES, YES, YES!!! IK KAN VACCINS GAAN VERKOPEN!!! IK GA VEEL WINST MAKEN MET DEZE AANDELEN!!!

  LAAT IK MENSEN VERVOLGENS BANG GAAN MAKEN EN ZEGGEN DAT ZE ZONDER DAT VACCINS JUIST ZIEK GAAN WORDEN EN DAT ZE ECHT DAT VACCIN NODIG HEBBEN!!!

  EN ALS ZE BANG WORDEN, KUNNEN ZE NIET MEER NORMAAL NADENKEN EN KAN IK ZE VANALLES VERKOPEN!

  Vervolgens vertellen we niet het ECHTE verhaal, zodat het lijkt dat ik, Ab Osterhaus, het beste met de gezondheid van de inwoners van dit land voor heb. En dan lijk ik een held.

  De MSM vertelt toch niet het verhaal dat niet overeenkomt met de farmaceutische kartel industrie maffia.

  Ik weet nog, UIT ERVARING, dat mijn moeder die WEL gevaccineerd was met het Mexicaanse Griep ‘vaccin’ ziek werd (1 of 2 dagen) en IK NIET ‘GEVACCINEERD’ NIET.

  En ondertussen laten we de MSM, mensen die dit durven te speculeren, uitmaken voor complotwappies.

  Als ik en mijn kinderen ‘gevaccineerd’ zijn (we geloven dat het ‘vaccin’ werkt) en mijn kinderen worden ziek, terwijl JIJ niet ‘gevaccineerd’ bent, dan is dat JOUW schuld!

  Ondertussen weten de meesten niet eens dat er naast fraudeur Louis Pasteur’s GERM THEORY, ook de TERRAIN THEORY bestaat.

  In plaats van te kijken naar TERREIN en hoe ikzelf leef, hoe men met het milieu omgaat, etc. , geven we gewoon onze langslopende medemensen de schuld.

  Mijn stelling is dat de GERM THEORY in de praktijk NIET klopt en de TERRAIN THEORY juist WEL.

  Hier willen ze het in de MSM media niet over hebben en op SM hoor je er ook praktisch niks over.

  En daarom moeten we zo nodig in lockdown, muilkorven op, op 1,5 meter blijven (want het ‘gevaarlijke virus’ heeft een meetlint) en moeten we onze handen kapot wassen. En daarom moeten bedrijven dicht blijven.

  De indoctrinatie (ook binnen de geneeskunde / medische wereld) is best goed gelukt.

 3. marianne vdf van der Zee schreef:

  Hoi Martin,

  Je weet het goed te omschrijven, scherp en goed onderbouwd.
  Heb je boek net uit en woow moet nog ff alles op een rijtje zetten.

  Het valt mij op dat de fvvd weinig leden heeft, hoe kan het met zo’n goed idee?
  Zou het de keuze van naam zijn?
  Ik heb het ff doorgestuurd naar wat mensen :))

  • Martin Vrijland schreef:

   Zou kunnen zijn, maar het is denk ik vooral omdat de meeste mensen in de vangnetten van de gecontroleerde oppositie zwemmen en toch nog vooral velen denken dat het allemaal heus niet zo erg zal zijn als ik het omschrijf. Kortom, de meesten geloven nog best wel een beetje in de bestaande democratie en denken nog steeds dat het allemaal niet zo’n vaart zal lopen.

   Bovendien heb je het effect van “ik wil bij de meerderheid horen” en als dus andere alternatieve media het niet promoten (omdat ze nu eenmaal gecontroleerde oppositie zijn) denkt menigeen dat het misschien toch niet interessant genoeg is.

   En dan heb ik het nog niet gehad over het social media leger dat overal opduikt wat uit mijn koker komt om het af te branden. Ook daar speelt dus de groepsdruk een rol.

  • marcos schreef:

   Marianne, een juiste constatering wat betreft het aantal ondertekenaars van de petitie. Zelf probeer ik reageerders op andere sites af te vangen door naar deze site te verwijzen. Heb jij enige ideeen of initiatieven waarmee we het aantal aanzienlijk kunnen opkrikken? We moeten een soort vliegwiel of sneeuwbal effect te weeg kunnen brengen

   • Martin Vrijland schreef:

    Als je het kabeltje naar de NOS studio’s af kunt tappen en de verbinding over kunt nemen, ga ik wel achter de camera zitten 😉

    Ik doe mijn best om zoveel mogelijk mensen te bereiken, maar de massa zit letterlijk aan de buis gekluisterd..

 4. Melvin Bevers schreef:

  Het is pijnlijk maar zo waar wat je schrijft over hoe mensen er nu in staan met betrekking tot het vaccin. Ik probeer elke keer als ik met vrienden samenkom hen te overtuigen dat het zo anders in elkaar steekt maar het heeft gewoon geen zin. Die blindheid zit zo diep! Je word er gewoon gek van dat anderen niet het zelfde kunnen of willen zien als jij, het lijkt gewoon een verloren zaak. Gelukkig zijn sommige collega’s en familie leden wel verstandig genoeg om het te begrijpen en ervaren zij ook dat al onze vrijheden worden afgenomen. Ik begin echter redelijk moedeloos te worden over de toekomst, er is gewoon haast geen positief beeld meer te creëren. Het is soms dan ook moeilijk om je niet depressief te gaan voelen. Het zou eens tijd worden dat mensen het in gingen zien en effe gewoon zeggen tot hier en niet verder want we gaan zo de afgrond in met z’n alle op deze manier! Het is echter bijzonder moeilijk, ondanks het presenteren van bewijs en perfect onderbouwde informatie willen velen het niet zien, en dit raakt me dan ook omdat ik natuurlijk veel om deze mensen geef.

 5. Analyze schreef:

  Zeer alarmerende berichten vanuit Duitsland, er wordt gewoon getest op mensen zonder dat men eerst de dierproeven hebben afgenomen. Hoe kan het ook anders voor een regulier vaccin staat 10 jaar aan r&d, laat staan voor een mRNA vaccin waar nog geen 1,5 jaar voor is uitgetrokken. Ik denk verder dat men is gebonden aan geheimhoudingsverklaringen:

  https://player

 6. Zonnetje schreef:

  Degenen die de virus mythe in stand houden zijn de artsen, ja de artsen. Zonder hen kan de overheid niets doen en de bevolking heeft te veel vertrouwen in hen. Wees kritisch met artsen, stel vragen en doe onderzoek.
  Als je artsen groep nader bekijkt , zijn ze bijna allemaal lid van de cult. En de weinige artsen die geen lid zijn van die cult zijn doodsbang voor hen om geroyeerd te worden door hun beroepsorganisatie als ze hun mond opentrekken.

  Om die stille, subtiele dictatuur voor eens en voor altijd te doen verdwijnen is het noodzakelijk dat de invloed van de cult op de samenleving op nihil gesteld wordt.

  Dit kan door directe democratie waarbij de communicerende vaten het koningshuis en de cult niet meer mogelijk is/zal zijn. Er is geen andere weg.

  • Martin Vrijland schreef:

   Bovendien leren artsen alleen hoe ze symptomen moeten herkennen en hoe ze dan farmaceutische producten kunnen verkopen of door kunnen verwijzen naar specialistische medicijn of, symptoom behandlings- of chirurgie verkopers (in ziekenhuizen). Vraag maar eens aan een arts om aantoonbaar bewijs middels beeldopnames van hoe “een virus” in het lichaam komt. Dat kan hij niet en dan verwijst hij u naar “de experts”.

 7. Zonnetje schreef:

  In een uitspraak van de Amsterdamse kort geding rechter uit 2014
  werd bepaald dat een winkel geen publieke ruimte is zie overweging 4.2 van de uitspraak zie https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBAMS:2014:5688&showbutton=true&keyword=C%2f13%2f570495%2fkg+za+14-1026

  Dit betekent dat er dus logischerwijze geen mondkapjesplicht zou bestaan voor winkels en dus het niet dragen van een mondkapje in een winkel niet strafbaar zou zijn. Zou je zeggen. Echter gezien het belang van de cult bij de virus mythe en de conditionering van de gewone bevolking is de kans groot dat het inroepen van deze uitspraak niet zal slagen. Wat de cult niet uitkomt heeft geen gelding, geen waarde.
  Gelukkig leven wij in een rechtstaat.

  • Martin Vrijland schreef:

   De grootgrutters (cult members) gaan echter gewoon de plicht in hun winkels opleggen als zijnde bedrijfspolicy…kom je er alsnog niet in

   • Zonnetje schreef:

    De kans is zeer groot dat de groot grutters (cult leden) hun bedrijfspolicy dan zullen aanpassen zoals je schrijft. Hiervoor moeten ze dan wel een goede logische reden hebben. Immers wat heeft bedrijfspolicy te maken met de virus mythe?? Je zou denken dat een gang naar de rechter een kans van slagen zou hebben. Nou echt niet de rechterlijke macht bestaat uit leden van de cult en zij vormen de uitvoerders/stempelaars van de politiek van de cult. De paar rechters die geen lid van de cult zijn zullen buigen voor collega cult rechters die een hogere status hebben. Immers de cult is het kastesysteem wat in India, voor zover ik heb begrepen is afgeschaft, maar in de westerse wereld als gewoon wordt beschouwd omdat de gewone bevolking meent dat zij in een vrij land wonen door de continue staatspropaganda. Feitelijk is de westerse wereld bezet. Er is geen oppositie behalve de nep oppositie, door de staat controlled opposition. Het is zeker wel mogelijk dat je in huis en tuinzaken bij de ‘ rechter’ een kans van slagen hebt maar in zaken die de politiek, macht van de cult betreffen houdt het op. De invloed van de cult, de niet Griekse invloed, moet stoppen als wij, de gewone bevolking, vrij willen zijn.

    Tip aan de gewone bevolking zet de tv uit en lees de brainwashkranten niet. En mocht je het niet kunnen laten onderzoek de staatsberichten en ontdek dat de staatsberichten feitelijk opdrachten zijn welke al dan niet subliminaal verpakt zijn.

    En onthoudt de overheid is niet je vader, niet je moeder enz die het beste met je voor heeft.
    Wordt volwassen en zie door the rabbithole.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten