Waarom kinderen nauwelijks met corona besmet worden en weer naar school mogen

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 22 april 2020 4 Comments

bron: veerkrachtvoorjekind.nl

Tijdens de persconferentie van Mark Rutte en Jaap van Dissel (RIVM) van gisteravond werd duidelijk dat kinderen weer naar school mogen. Het moet allemaal wel voldoen aan de anderhalve meter maatschappij, wat natuurlijk een verschrikkelijk verzinsel is van deze scripmasters. Een idee dat via social distancing, uiteindelijk moet leiden tot social exclusion van dissidenten. Toch wil ik u graag wijzen op de wat mij betreft echte reden dat kinderen nauwelijks besmet worden.

In een artikel van het NRC van 24 maart werd aangestipt dat vooral mannen en ouderen sterven aan het coronavirus. Een citaat uit dat artikel:

Een groot probleem bij Covid-19 is de zogeheten cytokinestorm, die kan optreden als een virale longontsteking ernstig wordt. Het is een forse ongecontroleerde reactie van het afweersysteem tegen de grote hoeveelheid virus, die onbedoeld ook het lichaam zwaar beschadigt. „Het antwoord van het afweersysteem op een infectie wordt geregeld door genen die op het X-chromosoom zitten..”

Ik wil u graag laten zien waarom het erop lijkt dat hier opnieuw een voorspelling uitkomt.

Het X-chromosoom

In het artikel met de titel ‘In het nieuwe ‘wakker’ (woke) is de blanke heteroseksuele man te lang bevoorrecht geweest’, beschreef ik hoe de aanval op de heteroseksuele man lijkt te zijn ingezet. Een citaat uit dat artikel: “..als de blanke heteroseksueel zo lang over deze wereld geregeerd heeft, mag daar best eens mee afgerekend worden.

Het bovengenoemde van het NRC erbij pakkende, lijkt het coronavirus hier, gek genoeg, ook zijn voorkeur te hebben liggen. Zou het kunnen dat we hier dan toch misschien met een biologisch wapen te maken hebben? Een virus by design? Dat ouderen sowieso gevoeliger zijn voor een virusinfectie moge duidelijk zijn, maar het NRC artikel laat duidelijk zien dat de man in het nadeel is. Waarom spreek ik dan van de heteroseksuele man als belangrijkste target?

Dat zit zo. Om te beginnen moet u weten dat vrouwen het XX-chromosoom hebben en mannen het XY-chromosoom. En het NRC artikel stelt: „Het antwoord van het afweersysteem op een infectie wordt geregeld door genen die op het X-chromosoom zitten..” Dus vrouwen maken volgens deze redenering het grootste antwoord op het virus aan. Zij hebben immers twee keer een X-chromosoom. Mannen hebben het XY-chromosoom en dus één keer het twee keer een X-chromosoom. Die hebben dan volgens de NRC redenering dus de helft minder kans op de opbouw van het natuurlijk afweersysteem.

Het NRC komt met onderstaande grafiek dat dit beeld redelijk goed bevestigt. (Lees verder onder de grafiek)

bron: nrc.nl

Het XX/XY-chromosoom bij kinderen

Waarom veronderstel ik dan dat het coronavirus vooral een voorkeur voor de heteroseksuele man lijkt te hebben? Welnu, in meerdere artikelen hier op de website lichtte ik toe dat al sinds eind jaren negentig bekend is dat kunstmatige inseminatie (IVF) gepaard gaat met een raar verschijnsel genaamd het ‘chimeer effect’. Dat ‘chimeer effect’ is vernoemd naar de kruising van twee diersoorten, waarbij je dan een beetje van beide hebt. Uit een onderzoek uit 1998 blijkt nu dat IVF eitjes 33% kans op foetussen met beide chromosomen oplevert. Plaats je dan juist (doelbewust) die eitjes terug in de baarmoeder, dan creëer je zo een hele generatie ‘tweeslachtigen’ zonder dat dit zich altijd duidelijk zichtbaar uit in de fysieke vorm van de hermafrodiet.

Ik lichtte dat principe uitgebreid toe in dit artikel. Daarin licht ik tevens toe hoe vaccins gekweekt worden op foetuscellen (dierlijk of menselijk). Ook die foetuscellen bevatten chromosomen. In dit artikel licht ik toe hoe ook de 22 wekenprik hierin een rol lijkt te spelen. Injecteer je namelijk bij een baby met het XY chromosoom (een jongetje) via een vaccin gekweekt op een meisjes-foetuscellen (XX-chromosoom), dan lijkt dat chimeer-effect eveneens aannemelijk. Zo beredeneerde ik dat het er alle schijn van heeft dat overheden, via de genoemde twee technieken, al decennia lang heimelijk generaties chimeren gecreëerd hebben.

Chimeren, de genderneutraal geboren generatie

Een ander woord voor ‘chimeer’ is ‘tweeslachtigheid’. In de genoemde artikelen leg ik uit dat die tweeslachtigheid ontstaat doordat deze kinderen zowel het XX als het XY chromosoom hebben. Ze hebben dus een beetje van beide. Soms ziet zo’n kindje eruit als jongen, soms als meisje, soms kunnen ze twee geslachtsdelen hebben en zo komt de XX/XY-chimeer in meerder variaties voor. Herkent u daar iets in terug van in de LHBTI afkorting? Je kunt je namelijk ‘fysiek mannelijk’ ontwikkelen, maar een vrouwelijke geest ontwikkelen en dan op mannen vallen. Alle combinaties zijn mogelijk en soms ben je ‘in between’ of twijfel je regelmatig (Queer).

Toen ik deze ontdekking deed, schreef ik dan ook een artikel met de titel ‘De grote ommekeer: Martin Vrijland neemt het op voor de LHBTI gemeenschap!’ Ineens werd mij duidelijk waarom kinderen op basisscholen van tegenwoordig leren dat ze hun geslacht nog kunnen kiezen. Voor de meeste van deze kinderen geldt immers waarschijnlijk dat ze zowel het XX als het XY chromosoom hebben en daarmee XX/XY-chimeren zijn. Ze zijn als het ware ‘genderneutraal’. Ook begreep ik ineens waar de push richting genderneutraal toiletten en de genderneutraal spraak vandaan kwam? Zat hier een agenda achter?

Onschendbaarheid voor corona

Welnu, als we even teruggaan naar de redenering van het NRC is er dus een groep die volledig buiten de boot lijkt te vallen wat betreft coronabesmettingen en dat zijn de jonge kinderen. Daar lijkt dus een hele duidelijke logica in te zitten. Als er immers sinds enkele decennia gewerkt is aan kinderen van het chimeer type met zowel het XX als het XY chromosoom, beschikken zij dus drie keer over het X chromosoom in hun lijf. Daarmee maken zij (volgens de NRC redenering) de meeste antistoffen tegen het virus aan en zijn zij praktisch onschendbaar.

Eureka! Is het coronavirus dan toch een bio-wapen ter installatie van de Luciferiaans ‘genderneutraal’ wereldorde? Is het coronavirus een biowapen voor een massale genocide op de heteroseksuele man en ouderen? Zijn we hier getuige van het Luciferiaanse virus dat ik in mijn boek beschrijf? Is het een alles omvattende operatie met meerdere doelen, plus een totale reset van de economie en bestuursvormen, plus de afschaffing van contant geld? Misschien is het wel gewoon een spontaan virus? Maar wat we nu meemaken heeft wel alle contouren van een PsyOp. Zegt u het maar.. Lees de voorspellingen in het boek.

uw boek

Bron linkvermeldingen: nrc.nl, nejm.org, futurism.com

161 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Ronald Plaster, onze voormalige minister – hoogleraar moleculaire genetica – (waar zou die zich nou mee bemoeid hebben in de politiek?) gaat een nieuw bedrijfje beginnen.

  Een van de investeerders is Rockstar.

  Kijk even naar de Luciferiaanse handgebaren van de dames en heren bij deze firma. Bill Gates anybody? Nee, daar zitten venture capitalists tussen. Dat zijn bedrijven die gratis geld rechtstreeks van de drukpers van de centrale banken krijgen, waarna die centrale bank hun schuldenpapieren (obligaties) weer terugkoopt. Kortom: ze krijgen het gewoon. Gratis geld voor de broodnodige duistere projectjes t.b.v. de NWO agenda.

  Plasterk is een gezegend man. Ach, hij heeft toch ook flink bijgedragen aan de opbouw van een chimeer (genderneutraal) generatie. Zo’n man verdient het wel om wat centjes aan vaccins in zijn zak te kunnen steken. Kassa!

  https://www.rockstart.com/about/

  https://www.sprout.nl/artikel/nieuwsupdate/ex-minister-plasterk-begint-startup-new-york-verbiedt-zoete-e-sigaret

  “Voormalig PvdA-politicus en minister van Binnenlandse zaken Ronald Plasterk blijkt een startup te zijn begonnen. Met biotechbedrijf Frame Therapeutics heeft hij het patent op een experimenteel middel tegen kanker in handen en heeft hij een eerste investering op zak. Volgens het Financieele Dagblad gaat het om enkele miljoenen euro’s, al is niet duidelijk waar de krant dat op baseert. Co-founders van Frame zijn voormalige oprichter van Crucell (en Rockstart-mentor) Dinko Valerio en oncoloog Bob Lowenberg. Met het kapitaal van een aantal onbekende private investeerders kan Frame zijn medicijn testen op menselijke proefpersonen. Plasterk verkende het bedrijfsleven hiervoor al als Chief Scientific Officer bij myTomorrows.”

  • Martin Vrijland schreef:

   Ronald Plasterk = Frame Therapeutics = Etherna = CureVac = BILL GATES !!!

   The Gates Foundation has already provided separate funding to CureVac’s work on vaccines against infectious diseases that mainly affect people in developing countries.

   CureVac, which has struck commercial alliances with drugmaker’s Boehringer Ingelheim and Eli Lilly, competes in the race for mRNA treatments with biotech groups such as Massachusetts-based Moderna Therapeutics, Germany’s BioNTech and Belgium’s eTheRNA.

 2. Frank Holland schreef:

  Opgemerkt op Hr Vrijland z’n Faceboek account dit zeer aangrijpend en emotioneel
  interview van een moeder die ouders waarschuwd om zomaar je kind te laten vaccineren maar kijk ook onder hoe de websitehouder al veel eerder hierover geschreven heeft, nu inmiddels Zeven jaar verder, zie link onder

  Je doet het gewoon(vaccineren zegt de moeder, je wilt toch het beste voor je kind, Maar!!!)

  https://www.martinvrijland.nl/archief/alles/de-vaccinatie-business-wij-filmden-bij-het-rivm/

 3. Fleur schreef:

  De gegevens zijn binnen … Stop de paniek en beëindig de totale isolatie.

  https://www.zerohedge.com/health/data-stop-panic-end-total-isolation

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten