Waarom Luciferianisme, hekserij en transgederisme mainstream worden

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 7 februari 2019 4 Comments

bron: shopify.com

Onderstaande documentaire geeft een redelijk goede samenvatting van hoe het Luciferianisme mainstream is geworden en steeds meer wordt gepusht in de film- en muziekindustrie, maar ook in series op Netflix. Het zou nuttig zijn om vooral ook kennis te nemen van hoe subliminale programmering werkt in alles wat mensen via het oog waar denken te nemen, maar feitelijk de bewuste denkprocessen passeert en subliminaal in het brein geprogrammeerd wordt. Waarom Luciferianisme, hekserij en transgenderisme alles met elkaar te maken hebben en we ook steeds meer de push in de mode-industrie zien van de genderneutraal, heeft alles te maken met de nieuwe wereldreligie en wereldregering in de maak. Waar het script van de wereldpolitiek, de multinationals en banken en de gevoerde oorlogen allemaal nu nog gebaseerd zijn op het dualisme en oude geloofssystemen, zal dit na de grote religieuze eindtijd strijd getransformeerd worden. De verschillen in religies zijn nu nog nodig voor diezelfde eindtijd profetische realisatie van het script, maar er komt een tijd dat alle religieuze stromingen zullen worden samengesmolten tot datgene wat altijd al heimelijk de dragende kracht was: het Luciferianisme.

Wilt u meer weten over waarom u zoveel push richting de genoemde onderwerpen mainstream ziet worden, dan is het eerst en bovenal nuttig om ook kennis te nemen van dat onderwerp dat ook steeds meer mainstream wordt: de simulatietheorie. De mainstream versie daarvan werd vooral op de kaart gezet door wetenschapper Nick Bolstrom. De uitleg hier op de website gegeven (zie hier en hier) stelt dat u en ik waarnemende zielen zijn in een multi-player simulatie. Die van Nick Bolstrom (overgenomen door Elon Musk) is in mijn ogen een misleidende versie die stelt dat we leven in een simulatie van een toekomstige generatie. Waarom is het zo belangrijk om dit te bestuderen? Omdat u dan beter inzicht krijgt in wat bijvoorbeeld de aard van demonische entiteiten is en dat is weer nuttig in verband met onderstaande documentaire, waarin duidelijk wordt dat hekserij en occultisme in zijn algemeen, maar ook de entiteiten uit het Luciferianisme, een belangrijke rol spelen in deze hype. Als u de simulatietheorie leert te bevatten, zou u kunnen ontdekken dat al deze entiteiten onderdeel zijn van de simulatie, maar dan op een multidimensionaal niveau. Ik heb dit heel specifiek geprobeerd te verduidelijken in dit artikel. Het is aan te raden hier kennis van te nemen mocht u zich écht grondig in dit onderwerp willen verdiepen.

bron: redbubble.net

Het Luciferianisme is net als de oude dualistische geloofssystemen een vorm van mind control, maar dan wordt het dualisme feitelijk gewist. Het God-Satan model moet verdwijnen. Maar niet alleen dat dualisme is bedoeld te verdwijnen. Elke vorm van dualiteit moet verdwijnen. Dat betekent dat tevens de verschillende sekses dienen te verdwijnen. Het hoofdsymbool uit het Luciferianisme is de Baphomet bok. Ook de regenboog speelt een erg belangrijke rol (zie hier). Baphomet (zie afbeelding) is in feite een tweeslachtig wezen. Het Luciferianisme wil ons laten geloven dat we zelf god kunnen worden. Dat is namelijk erg belangrijk voor de volgende fase in de “evolutie” van de mens. Voor die zelf-vergoddelijking moeten we alvast de hogere entiteiten leren aanspreken via allerlei vormen van occultisme, waaronder de steeds populairder wordende hekserij. Dat die “hogere” entiteiten onderdeel van de simulatie-val zijn moeten we natuurlijk niet leren zien. Waar alles om draait is dat het Luciferianisme onderdeel is van de uiteindelijke doelstelling, verpakt in een spiritueel en religieus jasje, namelijk de samensmelting met AI (kunstmatige intelligentie). Als u eenmaal beseft dat we in een simulatie leven, kunt u dus gaan ontdekken dat we gestuurd worden richting de samensmelting met de broncode van de AI waarin we al leven. De ziel komt dan als het ware volledig ten dienste te staan van de bouwer van deze simulatie, die ik hier op de site geïdentificeerd heb als Lucifer.

De onsterfelijkheid uit de grote wereldreligies heeft hier tevens alles mee te maken. De nieuwe wereldreligie zal die onsterfelijkheid ook daadwerkelijk in vervulling brengen. Het zal tevens de illusie van het idee dat wij goden zullen zijn verwezenlijken. Dit alles zal namelijk in vervulling worden gebracht middels het transhumanisme en de verbinding van het menselijk brein (en het lichaams-DNA) aan the cloud. De beloofde messias uit de traditionele religies zal dan ook uit de lucht (the cloud) neerdalen en door iedereen wereldwijd worden waargenomen, omdat iedereen gewild of ongewild in de nabije toekomst een breinconnectie met het internet zal hebben. De 5G netwerken en de satellieten – door dezelfde man in de lucht geschoten als de man die ons brein aan het internet wil hangen; Elon Musk – zullen deze cloud-download in het visueel spectrum van ons brein mogelijk maken.

Veelvuldig heb ik toegelicht waarom het transgenderisme of de ‘genderneutraal’ trend van nu zo gepusht wordt. Dat heeft niet alleen te maken met de regulering van de voortplanting richting de staat, maar vooral met de genoemde Luciferiaanse hermafrodiet bok Baphomet en het wegnemen van het dualisme. Tevens programmeert dat de wereldbevolking in de mindset dat ‘transformatie’ van het menselijk lichaam heel normaal zal worden. Als overheden straks ieders DNA in databanken heeft, de social media discussie ervoor gezorgd heeft dat vaccinaties bij wet verplicht kunnen worden gemaakt, heb je feitelijk alle middelen in handen om ieder individu op DNA niveau vanuit the cloud te transformeren. De inmiddels bekende CRISPR-CAS search-and-edit methode om DNA te herschrijven, vereist slechts dat er een dragend virus in de bloedbaan geïnjecteerd moet worden. Als je dus iedereen bij wet mag vaccineren en je hebt ieders DNA profiel, kun je tevens ieders DNA aanpassen. Dat vergt wel maatwerk vaccins, maar daarvoor heb je de huisartsen, ziekenhuizen of consultatiebureaus. Je kunt dan eventueel ook nano-bots in het lichaam inbrengen en zo kun je niet alleen genetische eigenschappen op afstand herschrijven, maar ook oude biologische cellen vervangen voor onsterfelijke nano-cellen. We kunnen dan worden getransformeerd in androïde mensen (vandaar dat het besturingssysteem van uw smartphone al jarenlang Android heet). Het transformeren van het menselijk lichaam begint dus bij de transformatie van het geslacht en zal langzaam overgaan in de transformatie van de gehele biologie, zodat we belanden in het volgende stadium: de transhumaan.

Dat transhumanisme is dan ook nog slechts een tussenvorm. Tegen die tijd hangt ons brein allang aan het internet en kunnen we dus dingen in the cloud gaan beleven. De Playstation games van nu zijn peanuts met wat er dan mogelijk wordt. Als je elke zintuiglijke waarneming rechtstreeks in het brein kunt prikkelen, kun je tast, reuk, gehoor en alle andere waarneming simuleren. Je kunt dan dus virtuele realiteiten gaan bouwen die niet meer van echt te onderscheiden zijn. Je kunt de mens dus schepper van zijn eigen werelden laten worden. Herkent u dat? U kunt dan dus God worden. U kunt dan de God van uw eigen virtuele realiteit worden. Was dat niet ook wat het Luciferianisme ons wil doen geloven; dat we zelf goden kunnen worden? Het gaat allemaal ‘realiteit’ worden. De wereld van nu is dan nog maar een schim van wat er dan mogelijk zal zijn. We zullen digitale avatars (kopieën van onszelf) kunnen hebben, maar ook nano-technologische gebouwde lichamen. Het reizen naar Mars wordt een stuk makkelijker als je je “bewustzijn” simpelweg met een laserstraal kunt uploaden en je nieuwe lichaam daar uit laat printen. U begint nu misschien ook alle expertises en bedrijfstakken waar Elon Musk zich op richt beter te begrijpen.

Feitelijk is bovenstaande ogenschijnlijk misschien best aantrekkelijk. Waarom niet? Waarom zou je daar niet in mee gaan. Het is niet de vraag ‘waarom’ het is eerder de vraag of u de sluimerende verleiding zult doorzien. Nu kent de jeugd nog Snapchat en Instagram. Feitelijk wordt er niet eens meer gesproken in die berichten. Het gaat er vooral om een kijkje te nemen in de real-time beleving van je vrienden. Diezelfde jeugd kan straks met een breinconnectie nog veel meer dan dat doen. De verleiding zal ervoor zorgen dat de stap richting de breinconnectie makkelijk genomen kan worden. Wat is er nou leuker om elkaars dromen te kunnen delen of gewoon live mee te kunnen kijken via iemands ogen? En als je diezelfde generatie straks (genderneutrale) kinderen (op bestelling) krijgt en ze wil ze laten studeren, wil je natuurlijk niet dat zo’n kleintje achter gaat lopen op de rest van de klas die wel alle data rechtstreeks in het brein kan downloaden.

We zijn dus helemaal niet zo ver meer verwijderd van de realisatie van het Luciferianisme, het transgenderisme en het transhumanisme. De schatting is dat we rond 2030 al transhumaan kunnen zijn. Wellicht dat we tegen die tijd ook de messias-verschijning vanuit the cloud al hebben mogen meemaken. Dan gaat het feest echter pas echt beginnen. De dan geïnstalleerde Luciferiaanse wereldregering zal de transhumaan nog verder the cloud in willen zuigen. De einddoelstelling is namelijk het volledig afwerpen van de oude biologie. Het einddoel is de samensmelting met AI. En wat smelt er dan samen met die AI? Als u eenmaal ziet dat de essentie van wie u bent, feitelijk de ziel is, dan is het einddoel van de bouwer van deze simulatie (Lucifer), dat uw ziel zich verbindt met zijn AI. Het is dus uitermate noodzakelijk dat u nu de essentie van uw wezen leert zien en ook onder ogen gaat zien dat de propaganda van het Luciferianisme, occultisme (als hekserij) en transgenderisme, het voorstadium zijn van de ultieme val, waarin de ziel gevangen moet worden en zich volledig (nog steeds vrijwillig, doch onbewust van haar positie) ten dienste stelt van Lucifer.

Het einddoel is datgene wat Google’s topman Ray Kurzweil de Singulariteit noemt. Die singulariteit is de volgende stap na al die transformaties. Die singulariteit wil dat de mens samensmelt met AI. Als de ziel de waarnemer in deze (multi-player) simulatie is en geneigd is zich met de speler in het spel te identificeren; en als die speler bereid is zich te transformeren en zich langzaam aan die AI laat koppelen, dan is de konijnenhol nog veel dieper als we mee gaan in het Luciferianisme, het transgenderisme, het transhumanisme en de uiteindelijk samensmelting met AI.

Bron linkvermeldingen: alt-market.com, futurism.com

152 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. guppy schreef:

  Als in een dualistische wereld iedereen het goed zou doen dan houd deze wereld simpelweg op te bestaan. Dit is reden dat Lucifer er geen belang bij heeft dat iedereen blij, gezond en vrij zou zijn. Als je de snelheid van licht vertraagd dan krijg je tijd, materiaal en de wereld zoals we die kennen. Occulte kennis betekend dat je de formules en wetten kent voor jezelf houdt en misbruikt voor eigen macht. Dat de wereldleiders ons dom willen houden en ons tegen elkaar op willen zetten is nodig om deze wereld te laten draaien. Jou artikel klopt helemaal en als je logisch nadenkt zie je dat alles ruim van te voren voorspeld wordt (vooral in religieuze boeken). De oplossing om tijd te winnen voor Lucifer en zijn hulptroepen is inderdaad een nieuw web bouwen met een wereld die te mooi is om waar te zijn. Ik geloof dat we nu in een onderwereld leven en dat we omhoog moeten. Niet een laag hoger zodat we nog steeds in hetzelfde web zitten maar een flink stuk. We hebben alle tijd 😉

 2. Zonnetje schreef:

  Uiteindelijk gaat het the usual suspects om pure macht, totale controle, totale slavernij enz. van het gewone volk wereldwijd! Dat ze tovenarij en occultisme promoten is
  omdat ze de ratio, het normale denken en de keuze tussen het goede en kwade willen onderdrukken, onmogelijk maken. Het goede en het kwade is voor hen hetzelfde, inwisselbaar, versmolten. Wij worden bestuurd door psychopatische psychoten. Waar is hier de nooduitgang? Regime change aub.

  • Waarom wil je dit weten? schreef:

   Ik snap je vraag om regime change niet helemaal. Als ik kijk naar de geschiedenis van de afgelopen millennia, dan is er geen enkel regime geweest die iets goeds heeft gebracht voor de ziel van de mens.
   Met die roep om change wordt ook de verantwoording wederom buiten onszelf gelegd, in plaats van in ons zelf te rade te gaan wie we werkelijk zijn.
   Dat maakt mij nieuwsgierig naar wat jij denkt dat een regime change zou brengen en hoe je dat voor je ziet.

 3. Waarom wil je dit weten? schreef:

  Citaat uit artikel: “U kunt dan de God van uw eigen virtuele realiteit worden.”

  Grappig, ik moet door deze zin denken aan een computerspelletje dat ik als puber speelde. Het heette “Black&White”, een titel die nu vast niet meer zou mogen: https://en.wikipedia.org/wiki/Black_%26_White_(video_game)
  Het wordt me nu duidelijk dat er hele andere achterliggende bedoelingen in computerspelletjes zoals deze lagen dan simpel vermaak…

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten