Waarom Martin Vrijland blijft spreken over vangnet-pionnen als Robert Jensen, David Icke?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 4 mei 2020 9 Comments

bron: jensen.nl

Vrijwel dagelijks krijg ik de vraag opnieuw: “Al zouden David Icke of Robert Jensen vangnet-pionnen zijn, dan nog verkondigen ze heel veel waarheid. Daar zou je toch blij mee moeten zijn. Waarom waardeer je dat niet en val je ze aan?” Ik wil het graag blijven toelichten. Ik val ze niet aan; ik geef alleen mijn visie en geloof dat er zeker veel mensen zullen ontwaken dankzij hun inzet.

Toch is het belangrijk dat we alle facetten van het machtsspel doorzien. Ik raad in dat kader aan de film Surrogates met Bruce Willis in de hoofdrol, uit 2009, eens te bekijken en te ontdekken wie de oppositieleider is.

De bedoeling van vangnet-pionnen is dat ze alles wat iedereen al links en rechts heeft kunnen ontdekken samenvatten, waarmee het gevoel geprikkeld wordt aan het juiste adres te zijn. Dat is tegenwoordig vrij makkelijk. De Jensen redactie hoeft bijvoorbeeld maar deze website door te nemen om tot een samenvatting te komen, maar er zijn ook vele onderwerpen die elders te vinden zijn.

Ik ga nog een stap verder. Als we even bedenken dat het grote geld de mainstream media beïnvloedt, zouden we ons de vraag kunnen stellen of dit ook voor de alternatieve media geldt. Het zou zo maar kunnen dat er net zo goed een internationaal persbureau is dat de gecontroleerde pionnen in de alternatieve media bedient met de samenvatting van de onderwerpen die ze naar buiten mogen brengen. Ze voorzien ze als het ware van een compleet gepolijst complotgeluid, waarin alle onderwerpen die mensen maar zouden kunnen ontdekken, genoemd worden.

David Icke is het ultieme voorbeeld van iemand die letterlijk alle onderwerpen die je maar zou kunnen vinden, benoemt. Jensen doet dit in een lichtere behapbare variant. Een ander voorbeeld is bijvoorbeeld James Corbett, met The Corbett report. Vele websites in de alternatieve media verkondigen veel waarheid of delen van waarheid. We krijgen precies te horen wat we mogen horen. Het is een gepolijst waarheidsgeluid. Het probleem is, dat het vaak bewust gekoppeld is aan een ingebouwd bommetje in de bodem of aan een gedeelte desinfo.

Het is best aannemelijk dat er internationaal een overkoepelend orgaan bestaat dat alle kritische kanalen bedient. Het enige wat je moet doen, is zorgen dat je met personages werkt die al de nodige bekendheid hebben. David Icke was al een tv persoonlijkheid, werkte ooit voor de BBC en zat in de politiek. Robert Jensen is getransformeerd van tv-grappenmaker tot getraind NLP specialist en criticaster.

Verder zorg je dat alle overige alternatieve kanalen deze door jouw aangestuurde pionnen als Icke en Jensen promoten. Je geeft ze social media en media aandacht (ook al is dat soms negatief; wat je aandacht geeft groeit). Het social media leger laat je iedereen aanvallen die een lastige luis in de pels is (zoals ondergetekende). Een deel van dat social media leger laat je de gecontroleerde pionnen verdedigen. Een ander deel verdedigt het mainstream verhaal.

Beide divisies van het social media leger laat je lastige pionnen als Vrijland volledig afzeiken. Iedereen die niet gecontroleerd is, moet worden weggetreiterd .

In meerdere artikelen heb ik toegelicht hoe je de oppositie het beste kunt afvangen door er zelf leiding aan te geven. Je laat mensen wel aan de stoelpoten schaven, zolang ze maar niet doorgezaagd worden. Dan blaas je de gecontroleerde pion op met een ingebouwd schandaal of een vooraf geplande desillusie (voorbeeld).

In het geval van David Icke heeft hij bewust de boodschap ingebouwd dat de coronavirus verschijnselen een gevolg van 5G zijn. Daarvan waarschuwde ik hier op de website al dat dit een ingebouwd bommetje zou zijn. Als je David Icke dus verder op alle terreinen de waarheid laat verkondigen, maar je blaast zijn geloofwaardigheid op met dat ingebouwde bommetje in de dubbele bodem, dan kun je in 1x het kind met het badwater weggooien en zijn alle overige verhalen meteen ongeloofwaardig geworden.

In het geval van Jensen is het de koppeling met het zorgvuldig opgebouwde merk rechts, wat gekoppeld is aan Donald Trump en duidelijke stigma’s die bij het merk rechts horen. Stigma’s als nationalistisch, anti-gelobalisering, klimaatontkenning, een tikkeltje vrouwonvriendelijk, gelovend in complotten, etcetera. Jensen is daarmee vergelijkbaar met Alex Jones in de VS. Ook die is gelieerd aan Trump.

Deze groep wordt nu gekoppeld aan het stigma ‘virus ontkenners’ of uitgebreider: ontkenners van de uiteindelijke gevaren van het coronavirus. Hoe wordt die groep inclusief de daaraan gekoppelde duidelijke stigma’s straks tot zinken gebracht? Door het virus in een tsunami terug te laten keren en deze groep daarvan de schuld te kunnen geven via de koppeling aan de genoemde namen (zie deze toelichting). Vandaar dat men ook naarstig op zoek is om die koppeling met Martin Vrijland te kunnen leggen (zie hier en hier).

Het is daarom de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen die ook maar enigszins kritisch zouden kunnen zijn of kritische gedachten zouden kunnen ontwikkelen, geprikkeld worden om “te ontwaken”, zodat ze dit in de toekomst definitief uit hun hoofd zullen laten. We leven in de tijd van de definitieve afrekening met critici. Die groep moet straks bespuugd en gehoond worden omdat ze het in hun hoofd haalden kritiek te hebben. Die groep wordt aan boord gehesen van het vangnetschip, dat definitief tot zinken zal worden gebracht. Dat is de rol van de genoemde vangnet-pionnen. Daarom mogen zij nu zovelen wakker schudden.

Het machtsblok heeft de beschikking over alle financiële middelen en kan bekende gezichten kopen om ze in te zetten het gecontroleerde verhaal inspirerend en emotioneel te laten brengen. Vergis je niet; als zij beschikken over kwantum computers die de beste schakers ter wereld en de beste Go spelers te wereld kunnen verslaan, dan weten ze ook hoe ze de ontwakende mens moeten verslaan. Zij kunnen de waarheidszoekers dus voeden met hun waarheidsbehoefte. Ze spelen een schaakspel en denken tien zetten vooruit.

350 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZandInOgen schreef:

  Degene die al langer meedraaien in de alt. circuit weten dat Icke een pion is die gebruikt wordt door de usual suspects. Hij is in het verleden meerdere malen exposed:

 2. Martin Vrijland schreef:

  Zo werkt die koppeling van het merk rechts met vangnet pionnen. Jensen is de Nederlandse versie van Alex Jones

  “It was in high school where he became a conspiracy theorist” of is het “It was in high school when he was trained as a conspiracy theorist”?

  Zij moeten een zo groot mogelijke groep mensen doen ontwaken via de tijdelijk geplande winst van rechts en politici als Donald Trump. Daarna volgt de definitieve afrekening, inclusief de via hen aan dit merk rechts gekoppelde ideeën, door het grote vangnetschip tot zinken te brengen.

 3. Benzo Wakker schreef:

  Zeer verhelderend artikel weer, Martin. Zoals we inmiddels van je gewend zijn.

  Al maanden wordt er keihard aan de stoelpoten van Trump gezaagd. Mijn verwachting is dat dit hem vroeg of laat fataal gaat worden, en dat daarmee alle complottheorieën (waar Trump ook vaak over praat richting de Clintons etc.) daarmee definitief van tafel geveegd worden.

  ‘Zie je wel, Trump bagatelliseerde het virus, en zie hoe het nu in rap tempo is teruggekomen, weg met alle complotdenkers!!!’ gaat het volk roepen.

  Ik verwacht overigens ook dat er een ‘tweede golf’ gaat komen. Perfecte timing natuurlijk met de gewoonlijke griepgolf die na de zomer komt. Perfect moment om deze doden ook weer onder de ‘coronadoden’ te gaan scharen!

  Be prepared

 4. Martin Vrijland schreef:

  Alles wat zogenaamd geband wordt, is eigenlijk een vorm van promotie..

  “I’m the most banned person of the 21st century” … maar wordt nog wel overal aangehaald en geïnterviewd. Hoe zit dat ook alweer met de gebande London Real video van David Icke? Bannen is de nieuwe marketing succesformule.

 5. Lydia Roosje schreef:

  London Real lijkt me de nieuwste “troef” aan het counter intelligence front. Ik zie veel ‘wakkeren’ er voor vallen.
  Door de draconische maatregelen die niet in verhouding tot het aantal Corona doden staan, beginnen er veel mensen zich vragen te stellen. Dus het is belangrijk en goed om ze te wijzen op het mijnenveld van fake truthers die hen verleiden een doodlopende richting in te slaan. Zelf heb ik ook heel wat cointel/fake truthers gevolgd, het had me heel wat tijd en energie bespaard als ik eerder bewust was geweest van het leger aan mis- en disinformanten. Daarom is dit een belangrijk artikel waar we veel naar moeten verwijzen.

 6. Frans Jansen schreef:

  Hi Martin,

  Ik heb gisteren de uitzending van London Real met David Icke gezien en het klopt dat hij alle onderwerpen raakt waar het om gaat. Ik heb nog wat andere bronnen, die ongeveer hetzelfde zeggen. Voor mij is essentieel dat je in jezelf voelt wat klopt, wat waar is. Ongeacht David Icke of wie dan ook. Maar voor veel schapen in deze wereld is David Icke al een aantal bruggen te ver. Al zouden ze maar geloven wat David Icke zegt, dan kan deze situatie per direct worden beëindigd en veranderd.

  En er gaat ook gebeuren wat hij zegt, er komt nog een aantal van dit soort waves, of ze nou pandemie, buitenaardsen of economische depressie heten. En de aarde gaat natuurlijk terugslaan in de vorm van droogtes, mislukte oogsten, overstromingen en dergelijke. En de mensen snakken naar een verlosser in de vorm van een nieuwe Christus (fake), de wereldregering (fake), de buitenaardsen die ons redden (helemaal fake) of het basisinkomen (hahaha). Het gaat om absolute controle en om ons eronder te krijgen. En als we ons niet verenigen en daar tegen opstaan zijn we reddeloos verloren. Maar de oplossing zit in onszelf, in onze verbinding met God, het universum of hoe je ook wilt noemen. Die verbinding is er altijd, is niet te controleren en niet te beïnvloeden.

 7. Martin Vrijland schreef:

  De supercomputers die de strategie van mainstream en controlled opposition bepalen, maken moves die wij mensen niet zien aankomen..

  Dat was in 2016..nu hebben we de qubit quantum computers

  https://youtu.be/WXuK6gekU1Y?t=2969

 8. Fleur schreef:

  Zaken diepgaand onderzoeken en aan zijn kijkers presenteren, daar doet Jensen niet aan. Hij spreekt uitsluitend in algemeenheden en herhaalt zichzelf voortdurend. Zijn Youtube uitzendingen zijn volstrekt oninteressant! Het is meer vermaak en gebral voor pubers en bejaarden, verder dan dit komt Jensen niet.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten