Waarom Michael Panhuis de moord op Anne Faber opbiechtte

Filed in ANNE FABER, NIEUWS ANALYSES by on 13 oktober 2017 19 Comments

In de persconferentie van gisteren werd duidelijk dat de politie het lichaam van Anne Faber zou hebben gevonden op aanwijzing van Michael Panhuis (What’s in the name?). Dat betekent dus automatisch dat Michael een bekentenis moet hebben afgelegd. Je kan immers niet zeggen waar het lichaam ligt als je niet zelf de dader bent. Past dit wel in het beeld dat we van Michael hebben gekregen? Hij zou een psychopaat zijn die in staat was een medewerkster van de kliniek te verleiden en daar een relatie mee aan te gaan, waardoor hij zich meer vrijheden kon verwerven. Hij zou hebben gesproken over de ideale moord en heeft dus blijkbaar tijd besteed aan het bedenken van manieren om niet ontdekt te worden. Waarom zou je anders de ideale moord willen plegen? Wil je dat dan niet doen om juist niet gepakt te worden?

We gaan nu natuurlijk geluiden in de media horen en zien, waardoor het beeld dat Michael een verkrachtingsmonster was bevestigd wordt. Maar hij was ondertussen ook een slimme manipulator die een medewerkster van de kliniek wist te verleiden. Je kunt je afvragen of Michael intelligent of gewoon een beetje dom was. Het beeld van de manipulator die zichzelf meer vrijheden weet te verwerven is daarin best belangrijk. We kunnen ons afvragen waarom iemand die onder medebewoners sprak over de ideale moord, binnen 13 dagen gepakt kon worden. Wist hij niet van het bestaan van DNA onderzoek? Was hij vergeten dat hij als zedendelinquent in de DNA database van justitie zat? Natuurlijk zal het verhaal zijn dat Michael met de jas, rugzak en fiets van Anne een dwaalspoor wilde zetten. Maar als je nagedacht hebt over de ideale moord, is dat wel een beetje onnozel te noemen. Je legt iets neer waarvan je op voorhand weet dat het naar jou gaat wijzen op basis van je DNA. Of was Michael toch niet zo slim? Of zijn wij niet zo slim en worden we in de maling genomen met acteerwerk?

Wat is het verhaal dat we kunnen gaan verwachten van politie en justitie? Dat zal zijn dat ze DNA sporen op de kledingstukken van Anne gevonden hebben. Dat zal mogelijk zijn dat er DNA sporen van Anne zaten in de kofferbak van de auto die hij van zijn moeder leende. Misschien gaan we nog wat beveiligingscamerabeelden zien en wat getuigenverslagen horen. We kunnen waarschijnlijk het verhaal verwachten dat uit telefoongegevens ook iets voort gekomen is. Het is dan alleen wel extreem opmerkelijk te noemen dat het land meegezogen is in een gigantische opgeblazen zoektocht, terwijl die telefoonpeiling al op dag 1 had kunnen gebeuren en de DNA match echt geen 5 dagen had hoeven duren! Dat is simpelweg absurd te noemen. Met de huidige wetgeving en technische middelen hadden de telefoonsporen ook binnen een kwartier bekend kunnen zijn. Dat hoeft allemaal geen 13 dagen te duren! Absurd. Maar we gaan nog van alles horen en zien dat het verhaal geloofwaardig moet maken. We zijn zoet gehouden met een onnodige speurtocht, omdat de techniek gewoon veel sneller uitsluitsel had kunnen geven. Dat alleen al maakt de zaak extreem verdacht.

Iedereen die de film Wag de Dog heeft gezien kan weten hoe je nieuws kunt maken. Een psyop (psychologische operatie) kan bedoeld zijn om er zaken bij het volk door te drukken die normaal op weerstand zouden stuiten. We weten inmiddels dat Nathan Fidder naast zijn baan in het ziekenhuis ook acteur was. We weten dat Anne voor een theaterbedrijf werkte. Je zou dus aannemelijk kunnen maken dat we met een psyop te maken hebben om nieuwe wetgeving door te drukken. Wetgeving die het mogelijk maakt om iedereen waarvan de staat besluit dat die een psychiatrisch onderzoek moet ondergaan, ook opgepakt kan worden voor gedwongen onderzoek. Dan moet je dus een vermissing en moord door een psychopaat in scene zetten en het volk de indruk wekken dat dit komt omdat de dader geen psychiatrisch onderzoek wilde. Als iedereen dan onder de indruk van de verschrikkelijke (psyop) moord is, kun je de nieuwe wetgeving die dat regelt er eenvoudig doordrukken. Dat die wet niet alleen van toepassing zal zijn voor de verschrikkelijke (psyop) killer, maar op iedereen van toepassing wordt, noem je dan natuurlijk even niet.

Als er sprake is van een psyop, dan is dat heel lastig te bewijzen. Met de huidige technische middelen, kun je namelijk zelfs een persoon creëren die in het echt niet bestaat. In onderstaand voorbeeld ziet u hoe makkelijk dit met computersoftware kan. Klikt u eens op deze link, en ontdek hoe ik nu met u een live Skype gesprek zou kunnen voeren, terwijl u het gezicht en de stem van iemand anders hoort en ziet. Zo geavanceerd is de software van nu. We kunnen dus personen creëren die niet bestaan. Zo kun je hele social media profielen inclusief foto’s en filmpje creëren die volledig geloofwaardig zijn en de indruk geven dat iemand echt bestaat. Je kunt als het ware een niet bestaand persoon scheppen in de digitale wereld. Het sociale netwerk dat je nodig hebt voor de geloofwaardigheid van het verhaal bestaat uit gecompromitteerde mensen die waarschijnlijk te horen krijgen dat ze het landsbelang dienen als ze meedoen aan een psyop. Maar als dat een te lastige weg is, kun je je hoofdrolspeler ook nog gewoon een plastische chirurgische make over geven en een nieuw bestaan geven in Zuid Amerika of where ever. (Lees verder onder het filmpje)

Het bouwen van een psyop is met de technische middelen van nu vrij eenvoudig te doen. Je hebt ondertussen al jaren via onderwijs en instanties als toneelscholen een flinke database aan gecompromitteerde mensen op je lijst staan en zo valt er prima te werken aan een psyop die bedoeld is om het volk een bepaalde richting op te sturen. Met een redelijke zak geld en enkele omgekochte zielen ben je in staat om wetgeving aan 17 miljoen mensen op te leggen die nooit meer terug te draaien valt.

Michael Panhuis was de ideale dader. Iemand die graag jonge vrouwen verkrachtte, een medewerkster van de kliniek versierde en iemand die nadacht over de perfecte moord. Hij had het perfecte profiel voor de nieuwe wetgeving; namelijk dat hij niet psychisch onderzocht wilde worden. Hij kan een handje helpen bij de afschaffing van de twee derde regeling omtrent verlof van gevangenen én hij heeft ons op speurtocht gezet, waardoor de politie de ‘Samen Zoeken’ app mooi kan lanceren. Wie wil er nu in de toekomst niet weer mee helpen zoeken? Michael was alleen wel een beetje dom. Hij vergat dat het DNA tot zijn aanhouding zou leiden. Ach, hij vindt het nu eenmaal geen probleem om in het gevang te zitten. Hij wist wel dat ie gepakt zou worden. Toch? En omdat de politie hem confronteerde met het DNA bewijs heeft hij maar opgebiecht waar hij Anne begraven had, om zo strafvermindering te kunnen bedingen (of iets dergelijks). If it sounds too good to be true, it probably is!

Doordat alle focus nu op deze “verschrikkelijke killer” gelegd zal gaan worden in de media, verzuimen we na te denken over de vraag waarom Anne dat fietstochtje nou zo nodig moest gaan maken. Maar daar zal vast ook over nagedacht zijn in deze (waarschijnlijke) pysop. Misschien kunnen we wel een verhaal verwachten over een slechte relatie tussen Anne en Nathan. De relatie stond misschien wel op breken. Misschien had Anne wel heimelijk contact met die manipulatieve Michael. Misschien had hij haar wel ingepalmd tijdens eerdere fietstochtjes en hadden ze stiekem contact via social media? Misschien is dat wel de verklaring voor de onwaarschijnlijke en onlogische keuze van Anne om tegen het donker en voor slecht weer te gaan fietsen. We zullen het gaan zien. Alles zal uit de kast gerukt worden om dit verhaal geloofwaardig te maken en te houden. Ondertussen wordt het volk op de emotie gespeeld, omdat het nu eenmaal zo verschrikkelijk is voor de nabestaanden. Welnu; ik heb de nabestaanden niet in beeld gezien behalve een vermeende oom Hans, die communicatiedeskundige zou zijn, maar nu niet bepaald sterk communicatief overkwam in zijn persverklaring. Ik heb nog geen familie met tranen gezien. Maar in een goede psyop zorg je ook voor goed geregisseerde emo-building. Je kunt dus een herdenkingsplaats en een begrafenis of crematie gaan verwachten en wie weet zien we dan wat vermeende familie en vrienden in beeld en zien we ook wat tranen. Alles is mogelijk.

Je bent respectloos als je gelooft in de mogelijkheid van een psyop, want dan schoffeer je de nabestaanden. Welnu, bij een psyop is er geen slachtoffer, is er geen dader en zijn er dus ook geen nabestaanden. Bij een psyop ben je in de maling genomen om nieuwe wetgeving door te drukken. En omdat de DNA match met Michael veel te laat was; omdat de fietstocht van Anne compleet onlogisch was; omdat telefoongegevens binnen 15 minuten op tafel hadden kunnen liggen en omdat het allemaal zo breed uitgemeten en gehypet is, zet ik mijn vraagtekens bij deze zaak.

In de nabije toekomst kunt u iemand als ik gelukkig laten opsluiten. Dan kunt u de politie bellen en vermelden dat u vermoed dat uw buurman een beetje afwijkend gedrag vertoont. Zij mogen uw buurman dan zonder opgave van reden en zonder psychiatrische indicatie én zonder tussenkomst van een officier van justitie of rechter, enkele dagen in een isoleercel gooien onder toeziend oog van een psychiater. Die kan dan concluderen dat de buurman wel gek moet zijn, want hij vliegt zo tegen de muren van die isoleercel op. Dan kan die buurman nog wat medicatie toegediend krijgen en krijgt u binnen een week een bloemetje van de wijkagent die u bedankt dat u zo alert was om die man met die afwijkende opvattingen aan te geven. Hij bleek zich toch wel wat onrustig te gedragen in de isoleercel. (Kijk onderstaand filmpje en lees hier verder)

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl

3K Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (19)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Panhuis..Het huis van Pan?

  Who is Pan?
  Pan is the demonic pagan god of sexual perversion, pedophilia and rape he’s also portrayed roaming through the forests, penis erect, drunk and lascivious, frolicking with nymphs and piping his way through the wild. We might say he ruled the lower nature of man, its animal side. The attributes or symbols associated with Pan are woods, pastures, umbrella, phallus and the flute(also called Pan flute). He is depicted with goat’s feet and two horns, and wearing a lynx-pelt.

  http://sosymbol.tumblr.com/post/13756315702/who-is-pan

  Pan = Baphomet in Freemasonry

  • Martin Vrijland schreef:

   Dus de naam Panhuis is een verwijzing naar de vrijmetselarij (huis va Pan, huis van Baphomet);
   De kleurcode zwartwit is een verwijzing naar de vrijmetselarij (hoesje i-Phone 5 Anne, stropdas officier van justitie tijdens persconferentie);
   De vermelding van de ‘driehoek’ tijdens de persconferentie is een verwijzing naar de vrijmetselarij

  • Martin Vrijland schreef:

   De vondst na 13 dagen (ik had eerlijk gezegd vrijdag de 13e voorspeld), is ook een verwijzing naar Masons (Vrijmetselarij).
   Het is een verwijzing naar de M van Masonic net als het schort dat door de vrijmetselaars wordt gedragen (wat het zelfde symbool is als het G-mail logo).
   Het getal 13 verwijst dus ook naar de vrijmetselarij; naar de 13e letter in het alfabet M.

   https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/10/masons.jpg

   • ZandInOgen schreef:

    MUST SEE BBC documentaire uit 1989 die uitlegt hoe veroordeelde criminelen, rechters, hoofd officieren lid kunnen zijn van dezelfde lodge met aantoonbaar bewijs onderbouwd. Dit speelt (de) in Engeland en we hebben kunnen zien hoe mensen zoals Edward Heath (ex-premier), Jimmy Saville (BBC) enz. hebben kunnen wegkomen met zeer ernstige zedendelicten en zelfs moord. En dan komt zo’n vrijmetselaars netwerk lekker van pas..

    In retrospectief is het een zeer interessante documentaire die aantoont dat misdaad en recht letterlijk samenkomen en netwerken.

    https://youtu.be/d62jyoRPxAM

 2. Observer schreef:

  Ook opvallend:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/805974/struinverbod-rond-vindplaats-anne-faber

  Natuurlijk onder het motto “respect voor de nabestaanden” , maar zoiets heb ik in eerdere zaken nooit meegemaakt. Erg vreemd, en draagt zeker bij aan de theorie dat dit niets meer is dan een PsyOp.

  • Diewer schreef:

   In hetzelfde artikel: “In overleg met de gemeente Zeewolde is het zogenoemde Vlindermonument aan het Kluunpad in die plaats aangewezen als centrale herdenkingsplek voor Faber.” Ook een bekend symbool in bepaalde kringen.

 3. Camera schreef:

  Er mag wel uit naam van de gevestigde orde gezocht worden maar niet door de burgers die het land bewonen. Pauw en Matthijs de massa manipulatoren maken opinie maar zijn niet neutraal.

  We moeten het inderdaad allemaal maar geloven, een neutraal objectief oordeel van iemand was die nooit deze site gelezen heeft of argwanend is naar autoriteiten, dit stinkt aan alle kanten.

  Als je geen belanghebbende bent mag je geen inzage krijgen en niets verder te weten komen, belanghebbende worden beloond met een Machiavelli prijs in dit land.

  Nog even opfrissen de vindplaats van de onmogelijke zelfmoord met vals autopsie rapport.. Anass Auoragh en de rommel die daar achterbleef na mintieus onderzoek(dus niet)

 4. MuMu schreef:

  Wat ook opvallend is, is dat er eigenlijk helemaal niets bekend is van Anne’s leven. Wat voor opleiding deed ze? Wat voor werk deed ze? Wat was eigenlijk haar beroep?
  We weten alleen dat ze weleens vaker zo’n fietsroute reed.
  Je kunt lezen dat ze op het Stedelijk Gymnasium in Nijmegen heeft gezeten…. in 2010 afgestudeerd. Daar is ze dus al 7 jaar weg.
  Ze zijn daar (na 7 jaar ) geschokt door dit nieuws. Ja.
  Een Facebook account kan ik ook niet vinden van haar.
  Ze is wel enige maanden geleden bij Het Huis Utrecht gekomen en op hun FB account zie je Anne ook op enkele foto’s staan, zwaaiend, aan tafel zittend, of bij de barbecue. Maar meer dan 5 maanden terug gaat dat ook niet.. En van haar familieleden (behalve dan “oom Hans”) verneem je ook nergens iets, inderdaad.
  Of zoek ik verkeerd? Kan ook hoor, maar ik denk het niet.

 5. Jan schreef:

  Zegt dit niet genoeg?

  Collega van Anne bij “Het Huis”

  Jelle Kok
  Ontwerpt on- en offline identiteiten voor authentieke opdrachtgevers
  Jelle Kok AKV|St.Joost
  Amsterdam Area, Netherlands 368 368 connections

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/10/Screenshot_20171013-135138-e1507900068874.jpg

 6. Openyoureyes schreef:

  Alles wordt nu gericht op de “verdachte” maar wie is het “slachtoffer” ? Wie is Anne Faber? Waarom is er zo weinig bekend over haar? Heel Nederland was naar haar op zoek, rouwt massaal, maar wie kent haar persoonlijk?
  Wie zijn haar ouders? Haar broers of zussen? Vriendinnen, collega’s? Ik heb deze zaak op de voet gevolgd. In deze twee weken heb ik geen enkel familielid of bekende gezien van haar gezien. Enige wat ik zag was een man bij de persconferentie die zegt haar oom te zijn. Deze persoon kwam totaal niet over als iemand van wie zijn nichtje vermoord is. Niet veel emotie.
  Ook vind ik haar Facebook vreemd. Om de zoveel tijd lijkt het of er dingen af zijn en dan staat er weer wat posts. Posts van jaren geleden, totaal niets persoonlijks, niets van vrienden of familie. Alleen wat foto’s waar reacties onder zijn geplaatst. Maar dat zijn geen vrienden. Ik kon geen enkele vriend vinden in haar vriendenlijst, terwijl haar profiel eerst openbaar was, en nu niet meer. Voor iemand die zo massaal gezocht wordt, en waar zo massaal om gerouwd wordt, is het heel opmerkelijk te noemen dat er niets van haar bekend is, behalve haar naam, waar ze werkte en een wat foto’s.

  Alles is verdacht, vanaf het moment dat ze op de fiets zou zijn gestapt. Alles zit vol tegenstrijdigheden: ze was zó verstandig, maar welke vrouw van 25 gaat helemaal alleen zonder te zeggen waar ze heen gaat, een enorme fietstocht maken als er slecht weer op komst is?

  Waarom doet zij zoveel moeite om in de regen een selfie te maken? Om haar vriend te overtuigen dat zij daar is geweest? Waarom kon ze dat niet gewoon appen? Waarom heeft haar vriend geen enkele compassie getoond toen zij daar alleen met zeer slecht weer fietste?
  Van:” Vind je het wel verstandig om zo verder te fietsen? Waar ga je heen? Wanneer kom je terug? Het is zo slecht weer, zal ik je komen halen?” Niets van dat alles.

  Dan moeten wij geloven dat hij een vreselijke psychopaat is die bij iedereen op schept over de perfecte moord? Waarom leg je dan een een jas en tas in een bos, waarvan je weet dat daar gezocht gaat worden? Waar zijn sporen op zitten neem ik aan? Dan wordt je toch zo gepakt? Hij verbleef daar in de buurt.

  Dan zou hij altijd zwijgen, zodat psychologisch onderzoek niet mogelijk was, dus geen TBS.

  En dan vertelt hij ineens dat hij weet waar het lichaam ligt en daarmee dus een bekentenis afgeeft.

  Waar is haar lichaam dan gevonden? Ik heb geen brancard gezien, helemaal niets.

  Alsof ze helemaal niet bestaat. Ik heb er een heel raar onderbuik gevoel van.

  Deze wet waarin mensen zo opgesloten kunnen worden was er al voor deze zaak. Maar nu dit is gebeurd, is Anne ineens een nationaal symbool geworden. Het volk is boos en wil massaal een petitie? En wil iedereen dat deze wet er komt, vanwege de veiligheid.

  Iets wat te mooi is om waard te zijn is dat meestal ook.
  Hier klopt iets niet en toch is het volk er weer massaal ingetrapt. Vind het beangstigend.

 7. ZandInOgen schreef:

  Jaarlijks raken er 40.000 mensen vermist in Nederland, wat maakt deze zaak zo uitzonderlijk?
  Waarom is deze zaak door de media ism de staat uitgelicht en uitvoerig besproken?

  Cui bono?

  https://www.trouw.nl/home/wie-zijn-de-40-000-mensen-die-jaarlijks-vermist-raken-~ad0a28c7/

 8. Notis schreef:

  Als je het mij vraagt kan heel politie(k) Neanderland het beste meteen doorgestuurd worden voor TBS naar Rijks Psychiatrische Kliniek: “Oranje knevel” ergens in Nergenshuyzen. 😉

 9. JorisTruth schreef:

  De smerige onderbuik politiek waardoor je o.a. overtuigd raakt van de werkelijke bedoeling van dit theater: https://www.petities24.com/annefaber

 10. Observer schreef:

  Dus volgens de officiële tijdlijn wordt er op 3 oktober een jas van Anne Faber terug gevonden, met naar nu wordt beweerd het DNA van M.P. erop. Pas op zondag 8 oktober komt hij in beeld bij de politie. Vraag is: waarom hebben ze de boel zo lopen rekken?

  https://tweakers.net/nieuws/70118/nfi-kan-binnen-zes-uur-een-dna-onderzoek-doen.html

 11. Martin Vrijland schreef:

  Gister werd het aantal van 100 duizend bezoekers op 1 dag bijna weer gehaald dankzij bovestaad artikel waarin ik uitleg dat de moord op Anne Faber waarschijnlijk een psyopp is met als doel wetgeving door te drukken die op iedereen van toepassing zal zijn. Steeds meer mensen beginnen het valse spel van politie, staat en media te doorzien ondanks dat het volk overspoeld wordt met emotie prikkelende berichten. Blijft u daarom dit artikel delen!

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/10/Screenshot_20171014-0852062-e1507968186205.jpg

 12. Martin Vrijland schreef:

  Binnenkort kan dus iedereen ‘Ter Beschikking van de Staat’ (TBS) komen te staan. Als bijvoorbeeld je fietslicht het niet doet of je gedrag hun niet aanstaat. Bij TBS kunnen ze je voor onbepaalde tijd vastzetten en behandelen. Tevens is TBS geen straf maar een maatregel. En bij iedereen kan een maatregel worden opgelegd als de rechter dat nodig vindt.

  https://www.ad.nl/binnenland/kamer-vaart-maken-met-wet-die-opleggen-tbs-makkelijker-maakt~a0c2b2d8/

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten