Waarom Ole Dammegard een grote aanwinst voor de alternatieve media is

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 12 november 2018 6 Comments

bron: irmaschiffers

Ole Dammegard wordt op handen gedragen in de alternatieve media. Zijn interviews zijn dan ook hartverwarmend en zijn ontmaskeringen van valse-vlagaanslagen zijn ronduit geweldig. Hij weet ze soms zelfs vooraf te voorspellen. In een interview met Irma Schiffers komt hij over als een uitermate zachte en liefdevolle man. Ook kan hij het goed vinden met een ander fantastisch mens in de alternatieve media, genaamd Ronald Bernard. Allen kunnen ze het goed met elkaar vinden en zitten ze in hetzelfde kringetje. Ook de organisator van de Open Mind conferenties, Willem Felderhof, is goed bevriend met ditzelfde clubje.

Ik moet u iets bekennen. Ik kijk altijd naar mensen hun ogen en dan neemt mijn intuïtie het direct over. Bij bovengenoemde personen heb ik bij allen hetzelfde effect gehad: ‘ik vertrouw ze niet’. Nu mag u mij een doorgewinterde azijnpisser of een achterdochtige klootzak noemen, maar ik heb gewoon sterk het gevoel dat de alternatieve media in handen is van gecontroleerde shills die mensen in een vangnet op een nieuw schip moeten hijsen om vervolgens de boel op te blazen met disinfo of een gebeurtenis die alles ondermijnt.

Dat zagen we eerder bij iemand genaamd Jim Fetzer. Deze radiohost onderhield intensief contact met een frontman uit de 911 truth-movement, genaamd Ace Baker. Deze Ace Baker pleegde live in de uitzending zelfmoord, waarbij hij zichzelf door het hoofd schoot. Althans zo klonk dat voor de vele duizenden toehoorders. Niet veel later bleek de man gewoon weer springlevend te zijn.

De reden dat ik Ole Dammegard niet vertrouw is niet alleen om de blik in zijn ogen en zijn prachtig zalvende woorden, maar vooral omdat hij alles een valse vlag noemt, terwijl soms een hoax simpelweg overduidelijk is. Maar dat doet eigenlijk niet zo ter zake. Wat er wel toe doet is dat hij zeer close bevriend is met iemand die zich in de alternatieve media Zen Gardner noemde. Deze man (echte naam Don Ferguson) bleek 2 jaar geleden plots te kunnen worden ontmaskerd als een leider binnen een extremistische sekte genaamd de Children of God. Daar zat hij niet slechts een korte periode (van bijvoorbeeld een jaartje) bij; nee, hij zat daar maar liefst 27 jaar bij. Deze sekte staat erom bekend dat zij in hun leer seks met kinderen promoten en praktiseerden. Dat is nogal wat. Dat wuif je niet zomaar even weg. Zeker niet als je daar een leidinggevende positie had.

Wat je echter altijd ziet met frontmannen uit de alternatieve media, is dat ze weer opduiken en dan toch in staat zijn om hun verhaal op te poetsen, te bagatelliseren en er een spirituele wending aan te geven. Zo gebeurt dat ook in dit gesprek tussen Willem Felderhof en Zen Gardner. Ik begrijp steeds beter waarom Willem Felderhof mij ooit benaderde om zijn conferenties te promoten op mijn site, maar mij vooral niet uitnodigde als spreker. Als je niet bij het gecontroleerde maffia clubje hoort ben je simpelweg niet welkom.

Ook David Icke kan worden gelieerd aan deze Zen Gardner. Het is opvallend om te zien hoe de grote namen in de alternatieve media elkaar allemaal promoten en verdedigen en elke vreemde eend in de bijt negeren als de pest.

bron: planettruth

Ik zeg u met klem en herhaal het nog maar eens: de alternatieve media is doorspekt met spiritualiteit en met veel waarheid om u via een groot en sterk vangnet aan boord van een groot gecontroleerd schip te hijsen. Zij vormen de nieuwe truth-religie, waarin het allang niet meer gaat om de truth, maar om een nieuwe cult. Die ‘truth’ is het aas waarmee u in de vissenzwerm gelokt wordt, zodat het net een grote vangst oplevert. Zij zijn de nieuwe cultleiders; de nieuwe dominees.

Als deze dames en heren inderdaad verbonden zijn met de geheime diensten, kunnen zij hun taak met grote precisie vervullen. Hun opdrachtgever heeft namelijk de beschikking over alle Big Data analyses van uw social media reacties en dus kunnen ze een op maat gebouwd zalvend en spiritueel antwoord brengen. Meten is weten en weten is afstemmen. En ze zijn goed. Het zijn top acteurs. Ze zijn ervoor opgeleid. En ik kan u heel duidelijk inzichtelijk maken hoe zo’n opleidingstraject werkt. Het enige wat u dan even hoeft te doen is een uurtje de tijd nemen en deze documentaire bekijken: Miracles for Sale.

Voor een gedetailleerde uitleg over de ontdekkingen aangaande Zen Gardner raad ik onderstaande YouTube video aan. Ondertussen adviseer ik u dringend nog scherper te zijn op hetgeen u gepresenteerd wordt als waarheid. De bodem is misschien wel 3 dubbel en u wordt verleid met geraffineerde bijna-waarheid. Wil dat zeggen dat u dom bent of niet scherp genoeg oplet? Nee, ik ben er zelf ook ingetuind. De wereld van deceptie is echter zo geraffineerd en de beschikbare middelen en mensen zijn zo groot, dat het simpelweg bijna onmogelijk is geworden om de Trumanshow te ontmaskeren middels beelden of berichten uit de media. Maar dat geldt dus misschien ook wel voor verhalen of beelden uit de (gecontroleerde) alternatieve media.

Als je de mainstream media hoaxes laat optuigen en je laat de alternatieve media die gebeurtenissen ontmaskeren, maar je bouwt daar een informatielaag in die niet helemaal klopt, is dat één methode om deze alternatieve media op te blazen. Een andere methode is de Jim Fetzer – Ace Baker methode. De nieuwste insteek is echter een nog veel slimmere. Dat is de strategie van “if you can’t beat them join them”, waarbij je politieke leiders als Trump aan het kamp van alt-right, complotdenkers en frontmannen uit de alternatieve media koppelt. Vervolgens laat je die categorie heel groot worden. Je zorgt ervoor dat de helft van het volk er in mee getrokken wordt. Je zorgt ervoor dat mensen van hun nieuwe kerk gaan houden. Dan blaas je de economie op, zorg je voor een crisis met liefst de nodige volksopstanden (en misschien zelfs een martial law) en je kunt de touwtjes weer stevig in handen nemen. Zover is het nog niet in de VS, maar dat is naar mijn smaak de te verwachten uitkomst (hier toegelicht).

Word dus geen onderdeel van een nieuwe cult, blijf alert en laat u niet in het volgende vangnet hijsen.

46 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Het wordt steeds duidelijker waarom men geen vreemde eenden in de bijt wil in de alternatieve media. Ze zijn als de dood dat iemand te veel lezers krijgt en er achter komt dat ze zelf onderdeel uit hebben gemaakt van clubs waarin kindermisbruik de normaalste zaak van de wereld is.
  Ook David Icke zat bij de BBC in de periode dat Jimmy Savile kinderen misbruikte. Hij heeft zogenaamd al jaren over Savile geschreven, maar dat blijkt (als je zijn boeken er op naslaat) helemaal niet het geval te zijn geweest.

  U wordt gevoed met ‘de waarheid’ vanuit een club die het masker van de zalvende spiritualiteit opzet en die zogenaamd leugens ontmaskert, terwijl ze de leugens feitelijk maskeren met op waarheid lijkende leugens en steeds een nieuw sausje over hun verhaal leggen om het grote publiek af te vangen.

  Ik ben in shock.

  • Martin Vrijland schreef:

   En gelooft u nou echt dat je (Ole Dammegard) bevriend kunt zijn met een voormalig huurmoordenaar die in opdracht van George W. Bush mensen moest vermoorden? Gelooft u nu echt dat deze Chip Tatum nog in leven zou zijn als hij dergelijke praktijken zou onthullen?

   Bullshit!

   https://wikispooks.com/wiki/Chip_Tatum

  • Martin Vrijland schreef:

   Okay, het is geen populaire boodschap en vele zullen dit misschien allemaal niet willen horen, omdat ik hun hele vertrouwde alternatieve media wereldje ondermijn…maar ja…misschien is het moment aangebroken om de fase ontwaken 2.0 in te gaan.

  • De Loonslaaf schreef:

   David Icke beweert dat zijn leven vol zit met “synchronicity”, sinds hij begin jaren negentig “wakker werd” en vanaf dat moment zijn leven liet leiden volgens het gevoel van zijn hart i.p.v. zijn leven door zijn hoofd (ego) te laten leiden. Deze “synchronicity” leidde ertoe dat hij gelijkgestemde mensen ontmoette en de juiste weg werd “gewezen” in zijn zoektocht naar waarheid om de samenzwering te ontmaskeren.

   Als ik mijn leven in retroperspectief bekijk, dan kan ik enkel constateren dat er krachten aan het werk zijn, die mij het leven van kinds af aan zo lastig mogelijk hebben gemaakt met het doel mij te hinderen in het ontmaskeren van de samenzwering. Overigens ben ik niet de enige die wordt gehinderd; men hoeft enkel maar naar een psychiatrische inrichting te gaan en te zien dat op bepaalde afdelingen relatief veel hoog sensitieve, waarlijk intelligente en integere mensen zitten, die door het systeem kapot zijn gemaakt en verplicht worden zich vol te stoppen met giftige rotzooi. Daarentegen hebben de machtswellustelingen, grote ego’s en psychopaten bijna zonder uitzondering een “mooie positie” in het hiërarchische en corrupte systeem weten te bemachtigen en wordt hen zelden een strobreed in de weg gelegd.

   In de praktijk betekent dit, dat de mensen die een machtspositie in het systeem hebben weten te bemachtigen zich veel te vaak jegens mij misdragen, waardoor ik keer op keer een oor wordt aangenaaid. Ik kan mij vergissen, maar volgens mij is dat bij jou (Martin Vrijland) ook het geval!

   Martin, hoe zie jij dan de Rol van David Icke, die blijkbaar geen strobreed in de weg wordt gelegd, en in hoeverre hij wel of geen desinformant is?

   • Martin Vrijland schreef:

    Mijns inziens zijn mensen als Icke goed opgeleide cultleiders die ook zeer goed getraind zijn in het spirituele. Dat kan je halen uit het feit dat zijn ex-vrouw bijvoorbeeld nogal diep in de witchcraft zat. Icke heeft zijn verhaal door de jaren nog al aangepast. Eerst was hij de zoon van God en verkleedde hij zich vooral in het paars, vervolgens waren het de reptilians en nu de archonten.

    Samengevat denk ik dat mensen als Icke, Olegard, Zen Gardner e.d. simpelweg de taak hebben om mensen volledig alle misstanden te exposen (maar wel met een nog steeds ingebouwde dubbele bodem) om waarheidszoekers naar zich toe te trekken. Dat alles gebeurt onder het sausje van spirituele waarheden. Ook dat mag volledig open gezet worden. Het gaat namelijk niet om de waarheid: het gaat om these versus anti-these. Uiteindelijk trek je dan als gevestigde orde weer de zaak onder controle en heb je de mensheid alvast voorbereid op een nieuwe wereldreligie die in grote delen lijkt op wat Icke verkondigt. Dat wordt een soort nieuwe New Age variant, gebaseerd op het principe ‘we are all one consiousness’.

    Het probleem is dus dat wanneer je 99% waarheid verkondigt, je altijd nog die 1% essentiële informatie bij het grote publiek weghoudt.

    Maar hey: het is mijn zienswijze. Ik wil niemand mijn visie opdringen. Wat ik wel doe is gewoon mijn constateringen delen. Als mensen daar hun middelvinger naar opsteken, begrijp ik dat goed. Er is geen enkele reden om dat wat ik zeg klakkeloos over te nemen. Sterker nog: neem niets klakkeloos over.

   • Martin Vrijland schreef:

    De alternatieve media dient momenteel als een cumulus wolk: je laat hem snel groeien en tot grote hoogten komen, zodat er veel lading opgebouwd wordt. Dat genereert een energieveld dat zich op gegeven moment moet ontladen. Dat verschijnsel noemen we onweer en manifesteert zich als bliksem en donder.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten