Waarom ontmaskert Rusland de MH17 leugens niet eenvoudig?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 6 juni 2018 20 Comments

Foto ORF/Daniel Hack, bron: volkskrant.nl

Onderstaand interview van de Oostenrijkse tv met de Russische president Poetin, zal verschillende gevoelens oproepen bij verschillende kijkers. Dat hangt natuurlijk geheel af van de programmering die wel of niet succesvol heeft plaatsgevonden in het beeld dat Rusland de nieuwe as van het kwaad is. Grotendeels wordt dat beeld natuurlijk bepaald door de MH17 zaak en de opeenstapeling aan westerse mediaverslaggeving aangaande herstelde Russische relatie met de Krim, de Oekraïense afsplitsingscoup en ook zaken als de Skripal zaak. Het is maar net welk geloofssysteem succesvol ingeprogrammeerd is bij de lezer.

Verscheidene onderwerpen komen in onderstaand interview aan bod, waarin Poetin de journalist regelmatig moet corrigeren op zijn ruwe onderbrekingen. Toch is de grote vraag die blijft hangen: Waarom lijkt het er keer op keer op dat Rusland geen serieuze pogingen doet de MH17 leugens te ontmaskeren? (Tekst gaat verder onder het filmpje)

Wie de JIT onderzoeksresultaten tot zich heeft genomen kan mogelijk tot de conclusie zijn gekomen dat het wel duidelijk is dat Rusland schuldig is. Er heeft immers via bestudering en grondige analyse van door Bellingcat aangeleverde beelden, een duidelijke identificatie van de BUK Telar installatie plaatsgevonden. Wie echter een laagje dieper kijkt en niet meteen elke vorm van kritisch denken afwimpelt als Russisch nepnieuws, kan er achter komen dat de beelden van Bellingcat niet helemaal 100% eerlijk lijken te zijn. De genoemde opname van de BUK Telar op een trailer in Donetsk, lijkt overduidelijk een maand voor de MH17 ramp te zijn opgenomen. Maar voor wie überhaupt nog vertrouwen heeft in getoonde video’s is het een huiswerkopgave voor vanavond om onderstaande video eens serieus te bekijken. (Tekst gaat verder onder het filmpje)

Wat opvalt is dat je eigenlijk 2 stromingen ziet in de maatschappij: mensen die de mainstream media geloven en alles accepteren wat ze als ‘feit’ voorgeschoteld krijgen aan gaande de MH17 en het JIT rapport en mensen die de alternatieve media volgen en zich afvragen of Rusland wel echt achter het neerhalen van de MH17 zit. Die mensen zijn veelal tevens volger van Joost Niemöller en zijn ‘complottheorieën’. Dat stigma wordt overigens steeds meer gebruikt voor iedereen die kritisch nadenkt en niet zomaar klakkeloos de officiële lezing aanneemt.

Wat hier duidelijk uit blijkt is vooral dat mensen geneigd zijn de mening van de meerderheid aan te nemen. Dat diezelfde meerderheid haar mening meestal ook heeft omdat zij ook de meerderheid willen volgen, wordt dan even niet in ogenschouw genomen. De meerderheid baseert haar keuze dus op het gevoel dat de meerderheid de officiële lezing gelooft, als gevolg van het feit dat ze journaal kijken, de krant lezen of discussieprogramma’s als Pauw volgen. Dan krijg je vanzelf het gevoel dat de meerderheid gelooft in de officiële lezing. En diezelfde mainstream kanalen zorgen er tevens voor dat ‘kritisch denken’ in de gekkies hoek geplaatst wordt, door de gecontroleerde oppositie wel spreektijd te geven en andere kritische geluiden dood te zwijgen. En omdat u gevoelig bent voor groepsdruk (zoals die mooi wordt aangetoond in het psychologisch experiment genaamd ‘het Asch experiment’, zie hieronder), zult u altijd geneigd zijn om de mening van de meerderheid te willen volgen. Dat geldt ook voor diegenen die iets kritischer zijn naar de mainstream media en heimelijk dan toch de mening van de meerderheid in de alternatieve media zullen volgen. (Tekst gaat verder onder het filmpje)

In zowel de mainstream media als de alternatieve media (waarmee ze mijns inziens andermaal aantonen onder controle van de macht te staan) is het uitgangspunt dat het bewezen is dat de MH17 uit de lucht geschoten is. Er wordt dus vanuit gegaan dat er sprake is van een vliegramp, waarbij 298 doden zijn gevallen. Niemand toont de beelden die vlak na de vermeende ramp zijn opgenomen waarop te zien is dat er siliconen poppen in het veld liggen. Niemand haalt het argument aan dat als het onderzoeksteam instaat is geweest om een BUK inslag in een laboratorium te simuleren, dit misschien wel de methode is geweest waarmee de gehele vliegramp in scene is gezet. Waarom heeft niemand in de alternatieve media de satellietbeelden getoond waarop witte gebouwen nabij de ‘rampplek’ zichtbaar zijn, die na de vermeende vliegramp ineens verdwenen zijn? Waarom heeft niemand in de alternatieve media zich afgevraagd hoe de vermeende lichamen of lichaamsdelen zolang in het veld konden liggen, hartje zomer, zonder aangevreten te worden door ongedierte of aan te worden getast door natuurlijke verwelking? Waarom kon de transporttrein zolang zonder koeling stil staan? Er zijn eigenlijk teveel natuurwetten overtreden om de basisconstructie van het verhaal überhaupt in tact te houden, maar omdat niemand in de (gecontroleerde) alternatieve media dit noemt en omdat u toch geneigd bent achter diegene aan te lopen die ook een beetje spreektijd in de mainstream media krijgt (zoals Joost Niemöller), kiest u voor de voorgekauwde lijn van de meerderheid. Dat is de groepsdruk in werking; ook in uw keuze binnen de alternatieve media kiest u onbewust voor de meerderheid.

Onderstaand filmpje kunt u waarschijnlijk simpelweg niet serieus nemen, omdat het door de meerderheid in de alternatieve media niet getoond is. (Tekst gaat verder onder het filmpje)

De alternatieve media toont aan volledig gecontroleerd te zijn en u steeds weer een dwaalspoor voor te houden die deels de officiële lezing bevestigt. Zij gaan mee in het verhaal dat de MH17 uit de lucht geschoten is. Sommigen durven te beweren dat het door Oekraïense straaljagers is gebeurd. Anderen gaan wel mee in het BUK verhaal, maar vinden het bewijs dat door Bellingcat aangeleverd is slecht of onvolledig. Weer anderen gaan mee in het Hegeliaanse spel dat Poetin speelt, namelijk in het argument dat het Russische tegenbewijs niet bestudeert wordt en dat Rusland niet bij het onderzoek betrokken is. En zo hebben we allerlei verschillende kleurtjes en smaakjes in de vangnet-vloot.

Er zijn echter simpelweg te veel zaken die, als u het gehele dossier echt eens heel grondig bestudeert, de indruk wekken dat we hier met een psyop van grote proporties te maken hebben. Dat Poetin dit niet helpt ontkrachten, is omdat we te maken hebben met een wereldwijd spel waarbij alle wereldleiders de Hegeliaanse agenda volgen. Dat is het principe waarbij these en anti-these moet leiden tot synthese. Dat gaat meestal via de weg van grote conflicten en oorlog en in de aanloop daartoe moet het spanningsveld gecreëerd worden. Beide stellingnames zijn dus nodig en de these mag de anti-these niet zodanig ontkrachten dat de zaak overduidelijk wordt. Zwart mag niet het wit in zijn geheel overschrijven of andersom. Je hebt dus een tegenstelling nodig, zonder dat 1 van beide duidelijk wint. Dus al zou Poetin de MH17 hoax kunnen ontmaskeren, dan zal hij dat nooit doen. Het zou namelijk het wereldwijde Hegeliaanse spel onderuit halen. En dat spel wordt gespeeld om straks de synthese van een wereldregime neer te kunnen zetten. Het is de reden van het zwart-wit in het schaakspel en het schaakbord binnen de vrijmetselaarssymboliek. De tegenstellingen moeten dus feitelijk in tact blijven.

Gister postte ik onderstaand bericht op Facebook. Leest u maar even goed (zie hier de toelichting op de betreffende snow drift radar).

Er is niemand in de alternatieve media die dergelijke eenvoudige doch glasheldere kritiek noemt. En vanwege uw neiging (zie het Asch experiment) om bij de meerderheid te willen horen, gaat dan uw onderbewustzijn een keuze voor u maken. Uw onderbewustzijn denkt dan “Hey, als niemand het verder noemt, zal het wel niet zo belangrijk of zelfs helemaal niet waar zijn“. Neemt u eens de moeite om het gehele MH17 dossier hier in het archief door te nemen. En neemt u eens in gedachten dat die meerderheid in de alternatieve media dat misschien wel niet noemt, omdat dat precies de reden is waarvoor die alternatieve media is opgetuigd. Het is een groot vangnet voor kritisch denkers die gecontroleerd wordt door dezelfde macht. Of dacht u dat de heersende klasse zich alleen met de mainstream media bemoeide? Dacht u dat zij niet weten dat er altijd een groep kritische denkers bestaat en dat ze daarvoor hun eigen vissersboten moeten laten uitvaren?

Natuurlijk zal de vraag bij u opkomen dat wanneer er sprake is van een psyop (of hoax) er wel heel veel mensen bij zoiets betrokken moeten zijn. Weet u hoeveel soldaten een oorlog in gaan en gewoon hun opdrachten uitvoeren in ruil voor een salaris? Heeft u enig idee hoeveel doden het Nederlandse leger in de oorlogen van afgelopen decennia op haar geweten heeft, waarbij u nooit een spijtbetuiging heeft gehoord van een soldaat die slechts zijn opdrachten uitvoerde. Er zijn hele hordes mensen bereid om te moorden achter het alibi van een uniform. Hoeveel zijn er bereid gemaakt om aan de leugen mee te werken als ze voorgeschoteld is dat het een goed doel dient en als ze er persoonlijk en financieel beter van kunnen worden? Hoe het verder zit met de Hollywoodproductie-capaciteiten van John de Mol’s ANP, Talpa en media als de NPO, Telegraaf en ga zo maar door, kunt u wellicht inschatten als u het tweede filmpje in dit artikel nog eens goed bekijkt.

De cognitieve dissonantie die optreedt als we alleen al denken aan de mogelijkheid dat we via list en bedrog middels acteerwerk en filmtechnieken in de maling kunnen worden genomen, is natuurlijk onoverbrugbaar. We kunnen het gewoon niet geloven dat er een groep mensen bereid is om aan zo’n grote leugen mee te werken. Ik kan u vertellen dat er historisch gezien leugens van veel groter proporties aan miljoenen mensen gelijktijdig verkocht zijn. Wie de media in handen heeft kan een hele hoop realiseren wat de gewone man op straat niet voor mogelijk houdt.

148 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (20)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Zonnetje schreef:

  Je ziet het goed. Oost , Putin, en het Westen ( oa Nederland) werken samen in het geniep om die finale new world order voor mekaar te krijgen.
  Een fusie tussie oost en west net als twee bedrijven die met elkaar gaan fuseren.
  Putin is ook lid van de Groep, usual suspects ook al verbergt hij dat goed voir zijn Russische bevolking. Kan je een link sturen hierover als ik je mailadres krijg. Ik ga die link niet bij mijn comment plaatsen omdat zoals je weet wij niet in een vrij kand leven en the usual suspects dat niet prettig vinden. It’s all a scam between usual suspects of the west and the east.

 2. Wilfred Bakker schreef:

  Rusland staat op nr 8 op om besproken te worden. op jawel de Bildenberg oorlogsontmoeting, onze keuning is ook van de partij, fijn, dan weten we dat ook weer.
  (vaticaan mag ook meedoen)

  Agenda en bezoekerlijst alhier.

  https://youtu.be/Ppaj78TteMc

  • ZalmInBlik schreef:

   8 = octo, dit is dus een aristocratische plan om de massa tegen elkaar op te zetten en uit te moorden zoals de hele Bilderberg is opgetuigd door de elite om de ambasadeurs (ministers enz) te instrueren om de voorwaarden te accepteren en hun instructies uit te voeren. Dit alles onder de Chatham House rule (Britse aristocratische spelregels)

   “Discussions are held under the Chatham House rule, which means people can use the information gleaned from those talks, but are not allowed to identify the person who shared it.”

   Het is de 66e ontmoeting wat ook heel bijzonder is en het gebeurd in een land dat ten onder gaat aan de Coudenhove-Kalergi plan, hetzelfde geldt voor Zweden (NWO lab) wat voorbereidingen heeft getroffen. Toeval?
   https://www.theorganicprepper.com/swedish-home-guard-mobilized/

   Verder zal gast Peter Thiel (Palantir) wel heel veel te vertellen hebben over de volgende agenda punten:
   4. Artificial intelligence
   9. Quantum computing

   En vergeet niet de waarheid is altijd het eerste slachtoffer
   11. The “post-truth” world

   Het Vaticaan samen met Zwitserland, zie zwitserse garde zijn de laatste bastions voor de elite. Ondertussen verdeel en heers..

   • Riffian schreef:

    @camera en zalminblik, ben het eens dat het een soort van ontmoetingsplek is. Maar ik ben van mening dat het al oorlog is, het is maar hoe je het bekijkt

    • Riffian schreef:

     De lüge regeert, WARsaw

     Legers NAVO-landen moeten sneller paraat zijn

     Mede vanwege de Russische ”assertiviteit’’ is de alliantie al langer bezig de paraatheid te verhogen, vooral op aandringen van de Amerikanen en Oost-Europese landen. Om sneller te kunnen reageren gaat ook de commandostructuur op de schop.

     Er komen twee nieuwe commandocentra om militaire transporten over land en zee te stroomlijnen, in respectievelijk het Zuid-Duitse Ulm en Norfolk in de Verenigde Staten. Het aantal NAVO-medewerkers gaat met ruim 1200 omhoog, onder hen zo’n vijftig Nederlanders.

     Nederland
     Nederland speelt een voortrekkersrol bij het verbeteren van de militaire mobiliteit in Europa, zowel bij de NAVO als de Europese Unie. De Europese Commissie stelde woensdag voor na 2020 6,5 miljard euro uit te trekken voor het tankbestendig maken van wegen, bruggen en spoorlijnen.
     https://www.nu.nl/algemeen/5302745/legers-navo-landen-moeten-sneller-paraat.html#coral_talk_wrapper

   • Zonnetje schreef:

    Het is toch een vergissing om er van uit te gaan dat aristocraten nog bestaan. Die bestaan al heel lang niet meer. Hun plaats is ingenomen door de black nobility, hofmeiers, die de macht op slinkse wijze van de echte aristocraten hebben overgenomen.

    Je hebt wel gelijk als je spreekt over elite die ons bestuurt maar dat is niet gelijk aan aristocratie (aristos, beste). Mochten ze willen.

    • Martin Vrijland schreef:

     Het is een vergissing om te denken dat de arristocratie niet meer bestaat. Ze hebben zich alleen weten te maskeren en doen alsof ze er nauwekijks meer toe doen. Zij besturen via hun genootschappen. Het zijn de oude farao-bloedlijnen. Die priesterorde van het Vaticaan en de jezeuiten spelen natuurlijk ook een belangrijke rol. De maatschappij is niet voor niets in een piramidemodel opgebouwd. Farao Elizabeth zit op de troon in Engeland. Je moet alleen onderscheid maken tussen wat je in het zichtbare veld ziet (en je leert op scholen, via media, internet enz.) en hoe de machtsverhoudingen achter de schermen liggen.

     • Zonnetje schreef:

      Ik weet niet of wij langs elkaar praten. Maar degenen die ons besturen zeggen misschien dat zij een faraonische bloedlijn hebben. Dit om te maskeren dat zij een andere midden oosten achtergrond hebben. Die ga ik hier niet noemen. En een pyramide vorm zegt niet zoveel, bedrijven, organisaties zijn ook via een pyramide gestructureerd. Management boven, uitvoerenden onder.

     • Martin Vrijland schreef:

      Of is het juist andersom 😉
      Ik heb nog nooit een arristocraat horen zeggen een farao-afstammeling te zijn. Wel wordt vaak de link met het judeaisme gelegd.
      Bottom line is wat mij betreft dat het een avatar bloedlijn betreft die bedoeld is om de Luciferiaanse aansturing van deze zielengevangenis volgens script te laten verlopen. Laten we zeggen dat ze door iets anders bezield zijn dan dat onze lichamen dat zijn.

     • De Loonslaaf schreef:

      @ Zonnetje:
      De piramide vorm is de mensheid van jongs af aan met de paplepel ingegoten door middel van conditionering en propaganda. De machtsstructuur in de vorm van de piramide dient enkel de machthebbers. De machthebbers hebben zich verborgen onder het volk en hebben opzettelijk diverse benamingen verzonnen om verwarring en onduidelijkheid te creëren, zodat het volk niet weet waar de macht ligt en waar het vandaan komt, maar uiteindelijk dienen deze ogenschijnlijk verschillende groeperingen dezelfde club, die aan de top van deze piramide staat.
      De machtspiramide is iets heel onmenselijks, daar het niets met waarheid, wijsheid en integriteit van doen heeft, maar met onderdrukking, uitbuiting en angst. Het is dan ook voornamelijk de angst van de mensen, die een plekje hoger dan de onderste laag in deze piramide hebben weten te bemachtigen, dat deze piramide in stand wordt gehouden. De onderste laag heeft ook een functie: zorgen dat de lagen daarboven blijven gehoorzamen.
      Dat een piramide dus overal in de westerse maatschappij wordt teruggevonden, laat dus wel degelijk zien dat er een onmenselijke kracht aan het werk is de mensheid onder de duim te houden… en helaas ook vele schijnbare “ontwakende of wakkere mensen” hebben dit nog altijd niet in de gaten en willen het huidige systeem vervangen voor een ander systeem, dat eveneens op macht is gebaseerd…

   • Wilfred Bakker schreef:

    Dank je

    Ik kwam dit ook tegen vandaag

    Moet ik nog wel zelf aandacht aan schenken zalm.

    Peace

    https://www.tfmetalsreport.com/blog/9047/situation-ukraine-darkens

 3. Zonnetje schreef:

  Het hele oost-west gebeuren is fake en is een
  sneaky manier om geld te verdienen door the usual suspects in oost en west, billions of dollars. The presstitutes vertellen nooit dat er innige handelsbetrekkingen/investeringen zijn tussen oost en west en dat oost draait op geld uit het westen. Het rad draait maar door het perpetuum mobile voor de bekende Groep.

 4. Camera schreef:

  at Riffian,

  Ben het helemaal met je eens.
  De contouren zijn alleen te zien als je heel wijd je ogen opent.
  Als ik een paar weken er even niet mee bezig ben dan heb je ook niets door en lijkt het lief te kabbelen.

  Maar hee, hebben jullie wel eens echt de bende van Nijvel bestudeert en de nonsens dat het een infiltrant zou zijn bij de politie werkend.

  Ook toen al enceneerde men hoaxes om meer grip en wapentuig op straat te krijgen, Vooral in Belgie, . Oke , mijn standpunt is, Bende van Nijvel heeft NOOIT bestaan, kijk goed naar de beelden van toen en de hele geschiedenis van de zogenaamde Bende.

  Mensen

  • Riffian schreef:

   Camera, De Bende van Nijvel ansich heeft nooit bestaan idd. Bende refereert naar een ongeorganiseerde zooitje waar het in werkelijkheid een zwaar georganiseerde machine was die dwars door de staatsveiligheid, militaire inlichtingen, rijkswacht, NAVO (SHAPE) hoofdkwartier liep en waar men van elkaar niet wist waar de ander mee bezig was zogenaamde compartimentalisatie. Baseer mij op het wetenschappelijke werk van Daniele Ganser, GLADIO is/was clandestien ultra-geheim met vertakkingen die samenkomen bij de aristocratische families van de BeNeLux, zie ook Dutroux zaak.

 5. Wilfred Bakker schreef:

  Waarom krijg ik niet van die grote plaatjes als ik een filmpje plaats, is niet eerlijk, o nee.

 6. Zonnetje schreef:

  @ Martin en reageerders, dank voor jullie toelichting. Hoop dat de lezers er ook wat van opsteken.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten