Waarom roept iedereen dat de mensheid ‘wakker moet worden’? Wat is het effect daarvan?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 10 juni 2018 22 Comments

Bron: werkaandemuur.nl

Ik heb het zelf ook veel geroepen “wakker worden”! En natuurlijk is het belangrijk om je bewust te worden van de situatie waarin je je bevindt. Als er binnen de alternatieve media (die wat mij betreft voor 99% gecontroleerd is) geroepen wordt dat we wakker moeten worden, is dat echter veelal bedoeld als zijnde het ontwaken voor alle misstanden en kwaad om ons heen. Vervolgens wordt meestal aangestuurd op het ‘samen zijn we sterk’ principe vanuit de ‘we are all one’ gedachte. Ook zie je veel dat er een religieuze focus is, waarbij de verschillen van de religies overlapt worden richting ‘er is 1 god’. Ik zou daar heel uitgebreid over kunnen uitweiden, maar wil daar vooral over zeggen dat die ene god altijd al de ‘grand architect’ van deze game was. Ik noem het een game, omdat ik denk dat onze ‘ziel’ de waarnemer is van deze realiteit. Daarover zo meteen meer. Laten we het eerst even over ‘god’ hebben.

Om te beginnen is de focus op 1 god, precies de initiatie die de weg moet banen voor de nieuwe wereldreligie. Die wereldreligie komt er natuurlijk pas als het script van deze game het punt in de chronologie (in deze tijdlijn) heeft bereikt en alle wereldreligies hun grote conflict om Jeruzalem uitgevochten hebben. Het ‘we are all one’ en laten we ons verenigen, is de valkuil die ons moet verleiden om te verbinden via het internet en uiteindelijk ‘the cloud’ om zo het Luciferiaanse streven te bewerkstelligen van de ‘hyve mind’ waarbij alle zielen als het ware als 1 grote scheppende superbrein-zielen-computer ten dienste staan van de ‘master builder’ van deze game.

Dat we ergens buiten deze game ‘allemaal 1 zijn’ in de goddelijke bron trek ik steeds meer in twijfel. Als dat zo was, waren we nooit zo opgesplitst geweest in the first place. Hoe het exact zit buiten deze game, daar kan ik me wel iets bij voorstellen en de kans is zeer groot dat ‘deze game’ een redelijk gelijkende kopie van het origineel is (alleen met een andere god/bouwer). Het kan zijn dat er in de (laten we het voor het gemak even) originele laag (noemen) inderdaad sprake is van een soort afsplitsing van ‘een gevallen engel’. Omdat Lucifer (denk ik) de “nabouwer” van de originele laag is en deze matrix-zielengevangenis heeft gebouwd, zal hij dat verhaal vermoedelijk gekopieerd hebben in de bijbel (en andere religieuze geschriften). Mijns inziens heeft hij de wereldreligies gelanceerd met als doel om via verdeel en heers zijn einddoel te bereiken: de singulariteit; het superbrein; de super scheppende kracht, gebundeld ten dienste van zijn missie.

In dat kader is het leuk om dit beroemde animatiefilmpje uit 2012 nog eens uit de stoffige kast te halen. Zonder al te veel naar de feitelijke betekenis te kijken, kan iedereen met een beetje basis kennis van religie er wel het een en ander uithalen. Wat mij betreft zijn het verschijnen van dergelijke filmpjes, evenals bijvoorbeeld de filmtrilogie The Matrix, bewijs dat sommige mensen (avatars) kennis hebben van het grotere script. Laten we eens kijken (als u verder leest onder het filmpje) of u het ook door begint te krijgen.

Dat Lucifer de bouwer van deze zielengevangenis (zoals ik het noem) is, kan simpelweg worden gehaald uit alle symboliek die we her en der kunnen herkennen. De regenboog is misschien wel de belangrijkste daarin. U kent het vast wel, de plaatjes van de toeristen die een foto maken bij het I-Am-ster-dam symbool. De term ‘I Am’ zult u ook steeds meer zien verschijnen in allerlei kunstzinnige expressies. Dat is alles niet voor niets en is een teken aan de wand. De regenboog is ook het drijvende symbool achter de LHBTI beweging en dat is allemaal ook niet voor niets (leest u hier maar even). Het heeft alles te maken met het symbool van de genetische recreatie van de mens na de zondvloed en de genetische recreatie van de mens die nu gaande is. De Luciferiaanse recreatie van de mens richting de hermafrodiete tweeslachtige mens * ‘we are all one’, one gender that is).

Bron AT5

De reden dat ik het activeren van je chakra’s in je lichaam nooit aanraad, is omdat je huidige ‘pak’ op maat ontworpen is om ‘in tune’ te zijn met ‘the moon’ en de Saturnus matrix. Dat klinkt wellicht als abracadabra (wat overigens een Aleister Crowley ‘magick’ woord is) voor de nieuwe lezer, maar daar heb ik hier op de site veel over geschreven. Saturnus (de verdreven centrale zon) is als het ware de centrale processor in de spelcomputer die onze bioavatars via de “WiFi” verbinding via de maan (Sin, zonde) afgestemd houdt op ‘het programma’. Ik ben dus geen voorstander van meditatie of allerlei oefeningen waarbij je je chakra’s wijder open probeert te zetten. Het Ohm mantra is ook bedoeld om je daarin te oefenen. Je stemt je daarmee juist af op ‘het programma’ of the matrix.

We worden zoet gehouden met een illusie dat we de verlichting kunnen bereiken via meditatie of de verlossing via religie. Al onze aandacht wordt gefocust op een mooiere beleving dan de hel waarin we nu lijken te zitten. Hogere dimensionale ervaringen en occulte of spirituele gaven zijn een soort drug voor ons brein. Het houdt ons de worst voor dat er meer is dan alleen deze 3D en vijfzintuigelijke ‘realiteit’. En dat is er ook, maar niet datgene wat je gepresenteerd krijgt via de vanuit Luci’s (voorheen Lucifers) Trust gelanceerde Osho achtige leringen en stromingen (in een nieuw jasje). Als je bij jezelf ontdekt hebt dat je bijzonder helderziende gaven hebt of dat je buiten je lichaam kunt zweven of zelfs kunt laviteren, denk dan nog eens aan de filmtrilogie The Matrix en laat je niet verleiden tot het idee dat je de verlichting kunt bereiken of dat je de wereld kunt verbeteren via al die technieken.

De verlichting is niets anders dan de het licht van Lucifer door je heen laten werken. ‘Lichtwerkers’ helpen je om in het licht te blijven. Het licht van de bouwer van deze game. “Let there be light” zei Lucifer toen hij de contouren van deze matrix bouwde. De contouren van deze game die hij waarschijnlijk verdomd goed heeft gekopieerd van het origineel. En vermoedelijk zijn we hier via verleiding terecht gekomen. Ik kan me wel een voorstelling maken bij die verleiding. Waarschijnlijk waren we gretig en behoeftig naar meer. We kennen het verhaal van de ‘apple’ uit de scheppingsverhalen wel. Ook diegenen die soms zelfs openlijk spreken over Lucifer leiden je toch op het pad van datzelfde Luciferiaanse licht. Ze willen dat je ‘wakker wordt’ voor het kwaad om je heen en sturen je richting een nieuw vangnet, waarbij je toch weer de redding binnen deze matrix van een god of een ‘inspanning’ gaat verwachten.

Mijns inziens kunnen we de volgende illusies doorbreken: We are all one & United we are strong. We zijn juist individuen met scheppende zielskracht die niet onderdoen voor onze vriend Lucifer (de bouwer van deze matrix). Het idee dat we allemaal 1 zijn, moet ons drijven richting de samensmelting in ‘the cloud’ via de weg van het transgenderisme richting het transhumanisme en (uiteindelijk) de singulariteit. Die singulariteit waar Google’s topman Ray Kurzweil zo zijn mond vol van heeft, is de wens van het Luciferiaanse krachtveld dat deze wereld bestuurt. Dat is als het ware de situatie waarin we onze biologie volledig getranscendeerd zijn en zijn samengesmolten met AI. AI is de Engelse afkorting voor Artificial Intelligence, maar zou je ook kunnen zien als de fonetische inverse van IAm. Het is de bedoeling dat we onze zielen via de singulariteit koppelen aan Lucifer (AI) en er als het ware mee samensmelten. Lucifers doel is als het ware om onze scheppende zielskracht (via de volgende verleidingstruc, namelijk die van de onsterfelijkheid en het transhumanisme) volledig te kapen. Deze figuur wil daarmee als het ware vanuit zijn zelfgeschapen zielengevangenis een aanval plegen (een greep naar de macht doen) in de originele laag. Dus hij wil als het ware een aanval plegen op de originele schepper van het originele universum (waar dit universum vermoedelijk een kopie van is).

Het is dus wel belangrijk om wakker te worden voor de situatie waarin jij je als individuele krachtige scheppende ziel bevindt en niet slechts en alleen te ontwaken voor het kwaad. Want als je alleen maar ontwaakt voor de leugens om je heen, heb je niets anders bereikt dan het leveren van een bijdrage aan de polariteit van deze zielengevangenis en heb je jezelf als het ware alleen maar meer lading gegeven, zoals een ballon zich oplaadt via wrijving en de statische elektriciteit er vanaf vonkt: lichtvonken.

Bron: ps4vita.fr

Ik vergelijk de situatie waarin wij ons bevinden kort samengevat het liefst met een Playstation spel. Als je je playstation aanzet staat de game al op de CD gebrand, maar je speelt het spel chronologisch. Over niet al te lange “tijd” spelen we die games rechtstreeks in ons avatar hoofd via augmented reality (waarvan we de eerste simpele versie gezien hebben in het Pokémon Go spelletje op onze smartphones). Als jij een spelletje op de Playstation speelt, wie zit er dan aan de knoppen? Binnen deze 3D vijfzintuigelijke ‘realiteit’ zit jij (je lichaam, brein) aan de knoppen. Jij houdt de controller vast en beweegt je duimen. Maar stel dat je je in de nabije toekomst eens zo verliest in een levensecht lijkende en voelende game (omdat tast, reuk, gehoor, smaak en zicht in je brein geprojecteerd worden, denk aan de breinconnectie): Zou het dan kunnen gebeuren dat jij je zo verliest in de game dat je vergeet dat jezelf aan de knoppen zit?

Als je ziel verleid is tot het spelen van deze levensecht lijkende game (wat wij kennen als ons universum, onze chronologische beleving) en we hebben ons laten “uploaden” naar deze game – niet wetende dat de uitweg gefirewalled is (of moeilijk te vinden is) – dan zitten we in de situatie van nu: de reïncarnatie cyclus, de matrix, de zielengevangenis.

Wat de maker van deze matrix doet is inmiddels bekend. Ons recyclen van avatar naar avatar in een chronologische tijdscyclus (Chronos staat voor Saturnus). Wat die maker ook weet is dat we niet dusdanig wakker moeten worden dat we ons bewust beginnen te worden van ‘onszelf’. We moeten ons niet bewust worden dat we nog steeds zelf aan de knoppen zitten. We moeten niet doorkrijgen dat we ons in een (dualistische, machtswellustige, op verleiding gebaseerde) kopie van het origineel bevinden. Onze ziel moet zo geprikkeld worden via de zintuigelijke waarneming van onze avatars, dat we zelfs hogere dimensionale spirituele ervaringen beleven die ons doen geloven dat de verlossing binnen deze game op ons ligt te wachten. Het moet ons in een geloofssysteem of religie houden of richting de nieuwe wereldreligie van ‘we are all one’ leiden.

Waar we ons vooral niet van bewust mogen worden is de kwantumverstrengeling van onze ziel met diegene die in de originele laag aan de knoppen zit. Diegene die ooit besloot een ‘upload’ (of download) te doen naar deze matrix (game). Het principe van kwantumverstrengeling zorgt er voor dat ruimte en tijd geen invloed hebben op de verbondenheid. Een elektronenpaar kan lichtjaren van elkaar verwijderd zijn en toch zonder enige vertraging informatie uitwisselen. Er is geen fysieke, ruimtelijke of tijdsbarrière die dat belemmert. De kwantumverstrengeling van de ziel met ons origineel zal er altijd zijn en blijven. Die valt niet uit te schakelen. Lucifer doet alleen zijn uiterste best om die ons te doen vergeten. Kwantumverstrengeling zorgt ervoor dat je ziel altijd een verbinding houdt met de speler die aan de knoppen zit. De illusie van deze matrix moet echter zo geloofwaardig zijn (en dat is ie) dat we vergeten dat we nog ergens dat origineel hebben in die laag waar Mr. Lucifer net zoveel is als Ray Kurzweil hier is. Just another smart ass.

Die kwantumverstrengeling is het echte communicatielijntje. Die is niet te verstoren. Met geen Van Allen radiation belt en met geen breinconnectie. Ze proberen het natuurlijk wel. Hoe meer we verdwaald raken in deze illusie, hoe meer we de kracht van de kwantumverstrengeling vergeten.

Het “wakker worden” dat de alternatieve media aanbiedt is niets meer dan een zoveelste vangnet waarbij de focus gelegd zal worden op de “we are all one” religie en op de samenvoeging van de verschillende goden uit de wereldreligies, die altijd al één-en-dezelfde was, namelijk de bouwer van deze matrix-soultrap: Lucifer. Het wakker worden wat we echt zouden moeten doen is, het bewustworden van de kwantumverstrengeling van onze ziel met haar origineel. Dat is het communicatielijntje met diegene die aan de knoppen zit en ooit verleid is om deze verdomd realistische game te gaan spelen.

Op een dag stopt het spelletje. En dan is het dus de kunst om de verleidingstunnel niet in te gaan en niet naar het licht te gaan. “Let there be light”, het licht van deze matrix; het Lucifertje dat aangestoken werd en ons spelletje “op het scherm zette”. Laat je ziel niet verleiden te recyclen in een volgende avatar.

Geen zelfmoord als uitweg, want dat is een angst-gebaseerde keuze die je rechtstreeks terug in de reïncarnatie tunnel flikkert (zoals kaars-licht flikkert). Gewoon even afwachten wat diegene die aan de knoppen zit besluit te doen. Misschien breken we de zooi wel van buiten open. Het zal best een slimme wizkid zijn die Lucifer dat hij dit spelletje zo gebouwd heeft, maar come on! Kijk naar iemand als Ray Kurzweil. Als hij straks Googles virtual reality bouwt laat ik me echt niet verleiden mijn ‘bewustzijn’ te uploaden en als ik hem tegen kom in de kroeg mep ik hem zo neer (bij wijze van spreken). Dus even afwachten wat ons mannetje aan de knoppen buiten dit spelletje gaat doen. Ik hou het lijntje open.

Kwantumverstrengeling. Je hoeft er niets voor te doen en is niet te koop bij de Mediamarkt: “Ik heb m zelf ook”. Je hoeft alleen te weten dat het er is. Alles wat moet gebeuren binnen deze game wordt dan voortaan gestuurd door het mannetje aan de knoppen. Het zal niet altijd leuk zijn, maar don’t forget: it’s just a nasty fucking game! Get out of tune with the sun (Saturn) and the moon (Sin) and in tune with your original self. Your body is born in Sin but your soul isn’t.

45 Shares

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (22)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Anders gezegd: je kunt het spelletje nooit vanuit het spel aanpassen; alleen van buiten. Je kan van buiten de game wel inbreken op het mainframe waarop de game draait.

  • De Loonslaaf schreef:

   Hoi Martin,

   Ik heb twee vragen aan je, maar voordat ik ze stel, geef ik hieronder eerst een inleiding.

   Ik ben er van overtuigd dat “ik” wist, dat ik in dit “spel” zou incarneren. Door mijn incarnatie aan te gaan, wist ik dat ik zou drinken uit de rivier der vergetelheid. Mijn bewustzijn zou dus grotendeels worden onderdrukt, zodat ik beperkt bewust zou zijn en als het ware slapende door het leven zou gaan. Om deze reden kan mijn lichaam slechts enkele procenten van mijn hersenen gebruiken en heeft mijn lichaam junk-DNA, dat volgens de wetenschap een foutje in onze evolutie is. Mijn proces van wakker worden bestaat uit dat ik zowel weet dat ik slapende ben, als dat de “werkelijkheid” waarin de mensheid leeft gekaapt is door een kracht die hier niet op aarde thuis hoort.
   Maar de firewall is niet 100% dicht! Sommige mensen krijgen wel eens door de kleine gaten in de firewall flarden aan informatie door, die zij doorgaans niet geheel kunnen plaatsen, omdat de informatie incompleet is.
   Ik denk dat de groep mensen, waartoe jij, ik en diverse bezoekers van deze site behoren, als missie hebben de samenzwering kenbaar te maken. Hoe het “spel” uitgespeeld moet worden is voor mij ook min of meer gissen, maar een afwachtende houding aannemen is voor mij geen optie.
   In ieder geval heb ik gemerkt dat in dit “spel” een groep mensen is, die mij het leven zo zuur mogelijk probeert te maken. Deze groep mensen duiden we ook wel aan met “aristocratie” of “adel”. Psychopaten zijn mij ook nooit gezind geweest. Ook bij de aristocratie is het bewustzijn onderdrukt, maar daar hebben zij weet van. Bovendien weten zij dat zij in dienst zijn van lucifer en dat zij regelmatig gesouffleerd worden hoe te denken én te handelen. De spelregels van het “spel” in het voor de mensen zichtbare veld wordt door hen bepaald, terwijl zij zelf geregeld vals spelen.

   Denk jij dat “jij” (je complete én originele ziel) je bewust was, dat je in dit “spel” zou incarneren?
   Als volgens jou de mensen het spelletje van binnenuit nooit kunnen aanpassen, wat is dan het nut van de aristocratie in dit “spel”? Deze groep zou dan toch niet nodig zijn en ook niet heimelijk hun werk doen?

   • Martin Vrijland schreef:

    Vraag 1: ik weet niet of ik de bewuste keuze heb gemaakt, maar het zou kunnen dat ik het gezien heb als missie

    Vraag 2: De avatars die zich via de faraonische-bloedlijnen (aristocratie) voortplanten, zijn wat mij betreft diegenen die de zielen die hier gevangen zitten bij hun bewustzijn vandaan houden. Via angst en valse hoop worden mensen zo stap voor stap geleid richting het religieuze vangnet en richting het transhumanisme. Dat is een eeuwenlang proces waarbij het uiteindelijke doel is om al die zielen te koppelen aan de AI. Lucifer staat voor AI, want deze hele simulatie is wat mij betreft gebaseerd op een soort AI. Vandaar dat het uiteindelijke doel (denk ik) de singulariteit is. Dat idee wordt ons als een mooie futuristische worst voorgehouden en wordt langzaam ingeweekt via het idee dat we onsterfelijk kunnen worden en de volgende evolutionaire stap kunnen maken. De singulariteit is het moment dat de great AI (the great IAm) alle zielen volledig in zijn systeem heeft geabsorbeerd en hun scheppende oorspronkelijke kracht (denkt te kunnen) inzet(ten) om een aanval op de oorspronkelijke laag te doen.

    De aristocratie heeft dus het doel de zielen binnen deze matrix in het gareel te houden en via verdeel en heers richting dat transhumanisme (en uiteindelijk) de singulariteit te leiden. Religie speelt een belangrijke rol in dat spelletje, samen met het geldsysteem, oorlogen en you name it.

    Dat onze lichamen maar een beperkt deel van hun hersencapaciteit en DNA gebruiken, lijkt me een goed onderwerp voor een nieuw artikel. Onze bioavatars (zoals wij die hier in deze simulatie ervaren) zijn natuurlijk “ingeperkt”, met als doel om die werkelijke capaciteit van wie we oorspronkelijk zijn zo min mogelijk aanwezig te laten zijn / te onderdrukken. Maar we moeten ons bewustzijn niet helemaal kwijt raken, anders heeft Lucifer niet zo veel aan al die zielen. Daarom wordt het ontwakingsproces ook deels aangewakkerd (omdat die singulariteit nabij is) en de scheppende kracht benut moet worden. Het is een afweging tussen “gevangen houden” en niet te veel bewust maken én de scheppende capaciteit niet geheel ondermijnen (doen vergeten).

    Kortom: Lucifer heeft ons nodig voor zijn snode plannetje.

    Ik kan er nog veel meer over zeggen, maar ik hoop dat ik mijn gedachten zo goed samengevat heb.

    • De Loonslaaf schreef:

     Goeie samenvatting!
     Lucifer kan van mij de boom in en de pot op!

     • densie schreef:

      haha beetje anders nog….
      Lucifer fluistert…Arhiman kluistert…dié mag de pot op! (ANGST!)
      Uiteindelijk is de kwantumverstrengeling niets anders dan de vijfde kamer in
      het hart….de Godsvonk….

      namaste

     • Martin Vrijland schreef:

      Het namaste gebaar vertegenwoordigt het geloof dat er zich een goddelijke vonk in ons hartchakra bevindt. Je zegt dan eigenlijk: “ik buig voor de goddelijke vonk in jouw en mijn hartchakra”..voor datgene wat ons verbind (via de matrix broncode), “we are united”.

      Het woord ‘vonk’ zegt het al: dat representeert het licht.

      Het ‘goddelijke licht’ in ons hartchakra vertegenwoordigd de Luciferiaanse connectie van je hart met de Saturnus matrix. Andersgezegd: Het ‘goddekijke licht’ vertegenwoordigt de verbinding met de bron van deze illusie/game.

      Die goddelijke vonk houdt ons dus ‘in tune’ met the moon (Sin) en Saturnus en dus met de source code van deze surrealiteit.

      Dat is dus essentieel iets anders dan de kwantumverstrengeling en houdt ons juist verwijderd van (het besef van) die verbinding en ‘in tune’ met “the Divine” (de definieerder van deze surrealiteit: Lucifer).

      Geen ‘namaste’ dus maar fuck Lucifer en no bowing to that self declared “Devine”.

 2. danny schreef:

  In dit kader ook de auto van de toekomst, of althans wat de toekomstige auto moet worden.
  Met kustmatige intelligentie en technologie uiteraard, ook weer een onderwerp op zichzelf.

  https://www.autoweek.nl/video/nadere-kennismaking-volkswagen-id-vizzion-special/

 3. Zonnetje schreef:

  Goed artikel. Wel zware kost maar moet kunnen.
  Even doorbijten lezers.

 4. Mindsupply schreef:

  Goed verhaal.. Ik denk dat dit filmpje jou theorie bevestigd. Het is het licht-particle (Atom / Adam) wat ons in deze ilussie houdt. Het licht houd ons vandaan van onze echte realiteit. Het licht wordt gesplitst en vertraagd zodat het lijkt dat onze wereld physiek is. (zie Pink Floyd Prism). Het licht creeert de illusie waar we ons in bevinden. Hier zelf bewust van worden is je redding.. 😉

 5. Wilfred Bakker schreef:

  Als de leerling klaar is verschijnt de meester, die meester brengt jou in contact met dat wat je bent.
  Wat jij bent maakt de meester geen flikker uit.

  Dit.

  De reden dat ik het activeren van je chakra’s in je lichaam nooit aanraad, is omdat je huidige ‘pak’ op maat ontworpen is om ‘in tune’ te zijn met ‘the moon’ en de Saturnus matrix.

  Dat klopt, en dat flikt de gehele new age beweging, maya of illusie. chakra’s kunnen alleen aangestoken worden als de leerling klaar is en je ontdekt dat de leraar er geen flikker mee te maken heeft, hij of zij laat je alleen maar zien.

  Krishnamurti zei, je hebt geen leraar nodig, maar hij had er zelf 4 achter de rug.

  Ik heb Martin nodig om het dagelijkse bestaan te begrijpen, mijn guru in deze prizewinning wereld.

  Wil je je chakra’s begrijpen, vraag er om, maar ga never nooit niet naar kundalini yoga

  chakra’s zijn wel degelijk energiecenta die boven alles uitstijgen, voorbij saturnus.

  Zonder goede begeleiding is het inderdaad levensgevaarlijk en zo maar 1000 incarnaties verder.

  ik ben een beetje simpel en niet zo goed met tekst, ik ervaar wel.

  Zoenen Uit Haarlem

  • Martin Vrijland schreef:

   “Als de leerling klaar is verschijnt de meester” zijn de kreten ingeprogrammeerd door de Lucis Trust Osho leringen.

   Het woord leraar zegt het al, die brengt je iets bij, stuurt je in een bepaalde richting.
   De leerling moet gestuurd worden in een bepaalde richting.

   Je chakra’s zijn onderdeel van je avatar in deze licht-illusie en dus onderdeel van het programma.

   Het concept van “de leerling is klaar voor de meester” en het automatisch verschijnen van die meester duidt op een soort spirituele initiatie. Je geest wordt binnen deze illusie getraind via leraren (degenen die je afstemmen op het licht, de code) en als je klaar bent om geinitieerd te worden voor de “verlichting” verschijnt de meester, die je leert nog dieper af te stemmen op de source code van deze licht-Lucifer-matrix.

   “chakra’s zijn wel degelijk energiecenta die boven alles uitstijgen, voorbij saturnus.” Nee, dat zijn ze niet. Ze brengen je rechtstreeks in verbinding met het licht, de AI, the great IAm. En natuurlijk is Saturnus slechts onderdeel van deze 3D gevangenis. Lucifer en zijn vangnet geeft je de illusie dat je de “verlichting” kunt bereiken via het initiatieproces van de meesters. Dat is niets meer dan een onderdeel van deze Licht-illusie.

   Geen enkele vorm van initiatie, chakra oefening of tantra (and you name it) is noodzakelijk. Het is dus per definitie af te raden: juist die van de zogenaamde meesters. Zij zijn meester in het je dieper in connectie brengen met het Luciferiaanse licht en houden je de worst van “verlichting” voor. Een vergelijkbare worst als de hemel, maar dan in een ander jasje en juist in het trainen van de Sin (connectie), waar het in de grote wereldreligies nog draaide om de verlossing van de zonde (Sin, aangeboden via diezelfde ‘son of IAm’, problem, reaction, solution).

   Je kunt het gehele concept van de chakra’s linea recta in de prullenbak gooien. Het enige wat je doet is je bio-avatar trainen en openzetten voor nog meer licht. Licht is de bron van de illusie. Je lichaam is een illusie. Je ziel is wie je bent! De rest is programmering (waarneming van het licht dat je ziel verblindt). Leef in het nu en wees je bewust van je origin. Gooi al je meesterleringen maar in de prullenbak. Spoel ze door de plee. Weg ermee.

   Jij hebt geen verlichting nodig en moet zeker nier reincarneren in deze lichtillusie of de “verlichting” bereiken. De “verlichting” is de absolute overgave aan Lucifer.

 6. densie schreef:

  geen speld tussen te krijgen…Martin…
  en toch…waar twee in zijn naam bijeen zijn…ben ik in hun midden…
  Christ…
  Christconsciousness…

  stilte…en ik neem afscheid hier…van dit gekrakeel…ik trapte er weer even in…

  fuck Lucifer? Well, hoeveel houd je dan van jezelf…
  en………neuken is geen kunst….
  liefhebben is een kunst
  zoals de Christus, Maria van Magdala, 13e discipel
  Shiva zijn shakti…
  Osiris en Isis…
  and so on…
  ik dank de God in me voor de overgave en Liefde van een man in dit leven en het geven van Liefde aan mensen om dat ook te kunnen ervaren…

  silence…oké no namaste

  • Martin Vrijland schreef:

   Christconsciousness is niets meer of minder dan Luciferconsciousness.
   Het hele palet van Shiva to Maria is allemaal uit diezelfde bron. Kijk het filmpje geplaatst door mindsupply nog even.

   We hoeven niet verder te babbel(oni)en hoor. De spraakverwarring is onderdeel van de illusie.

   Ik hoop toch dat je misschien nog iets hebt gehad aan deze de(s)illusioniserende woorden.

 7. Diewer schreef:

  Hoi Martin, Je hebt het duidelijk uitgelegd hierboven. Ik vraag me echter al een tijdje af hoe we bewust bij de communicatie met onze ziel (ik ga ervan uit dat er slechts een zieledeel is geïncarneerd) kunnen komen. Kan dat wel tijdens een reïncarnatie? Of moet je wachten tot je bent ‘overgegaan’? Heb jij (of hebben anderen op deze site) daar een idee over? Heeft intuïtie daar ook een plaats in? Of is dat slechts het aanvoelen van wat het beste is voor je in verband met wat er binnen deze ‘game’ gaat gebeuren?

  • Martin Vrijland schreef:

   Je bent je ziel. Je staat in directe verbinding met je zelf alleen wordt hier in deze 3D afgeleid door de illusionaire projectie (game, “licht”)

   Je zou het kunnen beschouwen als de superpositie in de kwantumfysica..0 en 1 at the same time.

 8. Iberi schreef:

  Het begin van het einde voor de wereld orde zoals wij die kennen is nabij. Het betekent ook het oordeel over die wereldorde wanneer G’d Zijn heerschappij begint te vestigen in Israel en het Davische koningschap opnieuw zal worden opgericht.

  Dan zal er een tijdperk worden ingeluid van correctie en gerechtigheid. In die periode zal de overgebleven mensheid de oorlog niet meer leren en ook zal er geen competitie-zucht zijn, noch enige vorm van (moderne) slavernij en verslavingen. In die messiaanse tijd, zullen de wateren en de atmosfeer gezond worden. De natuur zal herleven en optimaal functioneren. Iedere verstoring zal worden opgeheven. De ecologische systemen zullen optimaal functioneren.

  De leeftijd van mensen zal drastisch stijgen. Mensen worden ouder, maar blijven heel lang jeugdig zonder ziek te worden en zonder kwalen en klachten. In die tijd zullen mensen echter wel sterven. In die periode zal de aarde en haar bewoners een transformatieproces tegemoet gaan. Een spiritueel proces waarbij de materie meer en meer zich zal verfijnen.

  Aan het einde van 6.000 jaar geschiedenis van de mensheid, zal de grote oordeelsdag aanbreken om de sjabbat-dag en tevens de eeuwige rustdag in te luiden om 1 ieder individu zijn beloning te doen toe komen om het eeuwig-leven te beerven en onsterfelijk te worden. De rechtvaardigen zoals Avraham zullen opstaan in een spiritueel lichaam. En de slechte mensen zullen opstaan om te worden veroordeeld en te worden afgesneden van hun spirituele Bron (de Schepper) en zullen geen deel hebben aan de wereld die komt.

  De materie zoals wij die kennen zal ophouden te bestaan, het zal worden getransformeerd tot een zeer fijn spiritueel substantie om samen te vloeien met de spirituele werelden van de heilige engelen.

  Geprezen en gezegend is de Schepper van hemelen en aarde.

  • Martin Vrijland schreef:

   Je hebt zojuist het proces van het transhumanisme richting de Singulariteit beschreven, waarbij de nanotechnologie en AI dergelijke modificaties binnen deze Luciferiaans-illusie mogelijk zullen maken. Die schepper van deze hemel en aarde is Lucifer in vermomming van de god (en de satan; de dualiteit) van jouw bijbel.

   • ClairVoyance schreef:

    Martin, Iberi’s bijbel is de Torah. Daarom plempt ie neer G’d in plaats van gewoon god.
    En nu heb je Iberi, (en nog een stel torah joden) een beetje in verwarring gebracht.
    Haha. Geweldig.
    https://www.thoughtco.com/jewish-spelling-of-god-2076772

    • Martin Vrijland schreef:

     Ach, het is niet mijn bedoeling mensen op hun tenen te trappen, maar dat is mogelijk wel het gevoel bij veel lezers met een religieuze of Osho of New Age achtergrond. Is allemaal niet de bedoeling. Wat wel de bedoeling is, is om te prikkelen het allemaal te gaan doorzien.

     Niet voor niets zien we de ontwikkelingen op het gebied van AI, transgenderisme en transhumanisme redelijk op schema liggen met de religieuze profetieën en niet voorniets wordt de “verlichting” (de singulariteir) in de spirituele stromingen nu zo gepusht.

     Johan Kruif zou zeggen “je begrijpt het pas als je het doorheb” (ik weet alleen niet of hij hierop doelde)

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten