Waarom vertelt viruswaanzin niet de viruswaarheid?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 10 augustus 2020 9 Comments

Viruswaanzin blijft de kritische denkers maar afvangen met haar waanzin en de nieuwe naam Viruswaarheid kan daarom beter gekoppeld worden aan de domeinnaam virusleugen.nl

Waarom virusleugen? Omdat zowel Willem Engel als Mordechai Krispijn (die samenwerken met Maurice de Hond) maar blijven vasthouden aan de ‘germ theory’ van fraudeur Pasteur!

Zolang alle oppositie maar blijft herhalen dat het coronavirus besmettelijk is, blijft het volk zowel door de mainstream media als door de alternatieve media in dat geloof hangen. Het is mega belangrijk dat u dit gaat doorzien!

Als u nergens leest dat Louis Pasteur de grootste fraudeur in de gezondheidsindustrie was en als u nergens leest dat een virus simpelweg niet besmettelijk kan zijn, wordt u zoet gehouden met een discussie over aerosols, wel of geen mondkapjes, wel of geen betere ventilatiesystemen en wel of geen anderhalve meter.

Als je echt oppositie wilt voeren en als je echt rechtszaken wilt winnen moet je het RIVM en de staat aanklagen op het volhouden van Die Große Lüge van besmettingen en besmettingsgevaar. Je kunt dan echt elk fundament onder alle maatregelen wegslaan.

Sowieso heeft het geen nut om rechtszaken aan te spannen, wetende dat de rechtelijke macht haar beslissingen baseert op wetten die getekend zijn door een institutioneel racistisch orgaan dat wij ‘de kroon’ noemen. Die kroon baseert haar macht op een institutioneel racistisch principe van erfrecht door Duitse bloede en tekent de wetten die ons lot zouden bepalen uit naam van de gratie God’s.

Er is niemand die dat institutioneel racisme, waarop de kroon gebaseerd is, benoemd. Er is niemand die de gratie God’s ter discussie stelt. Elke genomen maatregel, elke wet, kan naar de prullenbak worden verwezen als die gratie God’s niet aangetoond kan worden.

Dat klinkt u allemaal misschien erg anarchistisch en radicaal in de oren, maar de tijd van stilzwijgend alles over je heen laten komen is voorbij. De gecontroleerde oppositie houdt u zoet met wandelingen en demonstraties tegen de overheid die per definitie niet legitiem is en die per definitie ongrondrechtelijke maatregelen neemt gebaseerd op gefabriceerde cijfers en Machiavelliaans list en bedrog.

Uw grondrechten staan niet in een door de kroon getekend wetboek, maar zijn natuurlijke universele rechten:

Zoals als gras van nature groeit, de dieren van nature vrij rondlopen en de zon van nature schijnt; zo bent u van nature vrij en soeverein geboren.

Wetten en regels zijn een voortvloeisel van de verzinsels van de kerk en van het principes dat God ons wetten gegeven heeft. Daarom zullen mensen met een religieuze achtergrond ook niet in verzet komen, want zij geloven maar wat graag in die gratie God’s en dus ook in de legitimiteit van het koningshuis en de overheid.

Vreest God eert de keizer en geef de keizer wat des keizers is“. De bijbel heeft ons geleerd te buigen voor de macht en belasting te betalen.

Om echte verandering teweeg te brengen, moeten we dus niet alleen het spel van gecontroleerde oppositie gaan doorzien, maar tegelijk onze diepgewortelde programmering afwerpen. Lees hier hoe u dat doet.

De gecontroleerde oppositie leidt u via goed smakend ‘waarheidslokaas’ in de vangnetten van de vangnetvloot, met als doel u het duidelijk stigma ‘complotdenker’ te kunnen geven, zodat u straks naar de Goelag’s kan worden afgevoerd (lees hier precies hoe dat werkt). De gecontroleerde oppositie houdt u in discussies die heel goed klinken, maar die u afleiden van de echte waarheid. Zij vermengen delen van waarheid met dwaalsporen.

In het geval van Viruswaanzin is dat de Virusleugen van de Louis Pasteur. Het is zeer belangrijk u daar goed in te verdiepen. Lees daarom echt even dit artikel en dit artikel.

Je kunt alleen verandering realiseren als je de rechtelijke macht, de schijndemocratie en de kroon afwijst. Protesteren tegen een overheid die liegt en bedriegt is als met een spandoek voor de deur van je inbreker gaan staan om te vragen of hij volgende keer wat meer spullen wil laten staan.

De enige weg is een keiharde coup op de zittende regering en de installatie van een overheid verkozen via directe democratie. Vandaar dat ik dit initiatief lanceerde. Meldt u aan als lid, meldt u aan als kandidaat! Lees de artikelen op die website!

Het zal helaas nog wel even duren en de crisis zal nog wel iets dieper en ingrijpender moeten zijn, voordat mensen warm lopen voor zo’n initiatief. Toch is het alvast nuttig om er kennis van te nemen.

De rest van de alternatieve media zal het doodzwijgen, maar dat is omdat zij gecontroleerd zijn en geen echt verzet mogen helpen groot maken. Ook zal de mainstream media er geen aandacht aangeven, want zij willen die directe democratie niet zo helpen lanceren zoals zij dat met Willem Engel deden.

Echt verzet ontstaat alleen bij een echt radicale mentaliteitsshift.

Bron linkvermeldingen: wikipedia.org

433 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. juanperro1979 schreef:

  Dr sebi kreeg wel zijn gelijk bij de rechter betreft genezen van aids en dergelijke.

 2. Martin Vrijland schreef:

  Pierre Capel is een van de list en bedrog verspreiders die zonder enige bewijs stelt dat earosolen virussen op kunnen nemen uit de longen. Graag video-bewijs Pierre!

  Cytokinen, killer T-cellen, prachtige plaatjes als in fabeltjesland. Als je het maar met een serieuze stem brengt en wat grijze haren hebt, zal het wel waar zijn. Nee, het is gewoon een goed verzonnen wetenschappelijk klinkend verhaal dat in de boekjes als waarheid verteld wordt, maar waar geen bewijs van is. Prachtige tekeningetjes…

  Pierre Capel en Ramon Bril verkopen u het wel…vaccins zijn goed, alleen bij coronavirus is het wat lastiger.

  WAT ZIJ U ondanks alle mooie plaatjes en kletskoekpraat (omdat de gemiddelde mens al snel onder de indruk is van dit ongrijpbare terrein van DNA en RNA) en prachtige verzinselplaatjes over killer T-cellen e.d., NIET VERTELLEN, is dat een virus door het lichaam zelf aangemaakt wordt en dat het coronavirus dus waarschijnlijk iets natuurlijks is: een opruimmechanime van het lichaam.

  Een virus kan niet van buitenaf in uw lichaam komen noch het lichaam verlaten via aerosols of grote druppels. Wel kan een virus als gevolg van collectieve vervuiling door het lichaam aangemaakt worden, maar bovenal kan het zo zijn dat een design-virus via juist die vaccinaties in uw lichaam wordt gespoten (door vaccinatie tegen griep bijvoorbeeld).

  https://www.youtube.com/watch?v=lO_fOhNQ_j4

  “Maak de leugen groot, herhaal haar vaak en iedereen zal het gaan geloven”

  De fabeltjeskrant Café Weltschmertz, net zoveel leugens als in de mainstream media, maar dan een goed klinkend alternatief dat u in de germ theory en besmettingsgevaar doet blijven geloven.

  • Martin Vrijland schreef:

   Maar waarom worden dan zoveel mensen tegelijk ziek bij bepaalde virussen?

   Omdat de media u dat doen geloven. Meer niet. Het is een Trumanshow realiteit.

   Als er al collectieve ziekteverschijnselen optreden, dan is dat door externe vervuiling of door een designervirus dat via injectie bij grote groepen kan zijn ingebracht via voorgaande vaccinatieprogramma’s.

   Mondkapjes zijn een prachtige manier om voor extra vervuiling te zorgen (je ademt continu je eigen CO2 in), maar voedsel, drinkwater, luchtvervuiling etcetera kunnen ook een grote rol spelen.

   Vaccins kunnen een prachtige methode zijn manier om het lichaam te vervuilen of om een CRISPR-CAS12 enzym in te brengen dat search-and-replace mogelijkheden biedt om het menselijk DNA aan te passen.

   Lees hier nog een keer:
   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/als-je-je-niet-aan-social-distancing-anderhalve-meter-houdt-dan-gebeurt-dit/

 3. Camera 2 schreef:

  Als je zo een beetje door de alternatieve sites scrollt dan valt het inderdaad op dat niemand het daar echt over de inhoud van het fenomeen virus wetenschappelijk ingaat.
  Maar wat de helemaal de alarmtrom slaat is het geblaat van ene M Kat op revolutionair, sorry maar die man
  die beledigd zichzelf steeds weer om 50% van z’n vocabulair pedo te gebruiken. Ha ha dat is niet controlled maar een vergevorderd stadium van schizofrenie en een niet thuis te brengen ziekte, zouden er nog psychlogen zijn of anders om die man van z’n kwaal te helpen, heel erg medeleiden mee met een korte ij.

 4. ClairVoyance schreef:

  Aantal griepdoden volgens RIVM in 2020 schijnt 404 te zijn. (Dat moet een error zijn….)
  Normaal is het aantal griepdoden ongeveer iets van 6400.
  Aantal “corona doden” nu iets van 6138.
  Ergens klopt er hier iets.

 5. ClairVoyance schreef:

  Een interview met Amandha Vollmer (2017)

 6. ClairVoyance schreef:

  ik bedenk me net; hoest in engels = gespeld cough , spreek uit “cov” dus cov ID = dan “hoest identificatie”. En natuurlijk is ID ook idea, dus idee, maar ook “plan, dus dat wordt dan “hoest-plan” Kan zijn dat het onzin is of dat ik juist traag van begrip ben en dat het al eerder is opgemerkt. Maar rekeninghoudend met magie/betovering is de naam van de pandemie (sinds 2009 is definitie van pandemie en epidemie aangepast) wel opmerkelijk.
  Spellen in engels is “spelled out”. Spells have the power to cloud minds.

 7. ClairVoyance schreef:

  Germ Theory: The Lynchpin Holding the Entire Hoax Together

  There’s no such thing as a contagious “virus.” Unbelievable? Shocking? Yes, it is. Here are quotations from doctors, authors and experts that refute Louis Pasteur’s fraudulent “germ theory.” This is the lynchpin issue that holds this entire planned-demic together. When you disprove the theory that so-called viruses can be transmitted through the air from one person to another, the entire house of cards falls to the ground:

  “The entire fabric of the germ theory of disease rests upon assumptions which not only have not been proved, but which are incapable of proof, and many of them can be proved to be the reverse of truth. The basic one of the unproven assumptions, wholly due to Pasteur, is the hypothesis that all the so-called infections and contagious disorders are caused by germs.” — M.L. Leverson, M.D.

  “… Viruses are simply the excretions of a toxic cell. Viruses are pieces of DNA or RNA, with a few other proteins. They butt out from the cell. They happen when the cell is poisoned. They are not the cause of anything.” — Dr. Thomas Cowan, M.D., commenting on Rudolf Steiner’s insights

  “We said before that so-called ‘germs’ are ubiquitous. They are ever present, in many varying forms in both healthy and sick people. These microbes kick into what modern scientists call ‘pathogens,’ when the media is toxic and conducive to clean up. When you enter into a healing crisis, and your body is throwing off toxins, these ‘germs’ appear out of your very substance, to help eliminate, process and break down these toxins. Germs have absolutely no causal relationship to disease. But germs do appear to help you clean out, because put quite simply, your disease is your cure!” — Dr. William P. Trebing, author of “Good-Bye Germ Theory,” page 154

  “If the Germ Theory were true, no one would be alive to believe it.” — B.J. Palmer, D.C.

  “Three criteria are, according to the scientific method needed to properly identify a virus. It must be isolated from a host cell. As of 2016 this has never been accomplished in humans. It must be photographed and it’s diameter measured. As of 2016 this has never been accomplished in humans. It must be biochemically characterized. As of 2016 this has never been accomplished in humans. This has never been done with any virus (herpes, hepatitis, h1n1, bird flu, swine flu, influenza, polio, measles) let alone HIV, HPV, SARS, Zika or Ebola.” — Viruses. How Much is that Dogma in the Window?, New Medicine Online

  “We agree with those members of the profession who hold that no germ causes tuberculosis. Germs do not cause any disease. Further, we agree that there is more harm in the fear of germs than there is in the germs themselves.” — Simon Louis Katzoff, M.D., author of Timely Truths on Human Health, 1921

  “Germs seek their natural habitat: diseased tissue, rather than being the cause of diseased tissue.” Rudolf Virchow
  “The general public have been told that we do not become ill except when germs penetrate into from without. The germ theory of disease is ridiculous.” — E. Douglas Hume, author of Bechamp or Pasteur, A Lost Chapter in the History of Biology
  “Medical doctors are working on the germ theory of disease… But the germ theory is already weakening and is due for being thrown aside. Dr. Fraser of Canada and Dr. Powell of California have experimented with billions of germs of all varieties, but they have been unable to produce a single disease by the introduction of germs into human subjects. Dr. Waite tried for years to prove the germ theory, but he could not do so. During the World War an experiment was conducted at Gallop’s Island Massachusetts, in which millions of influenza germs were injected into over one hundred men at the Government hospital, and no one got the flu. Germs are scavengers.” — Principles and Practice of Naturopathy, E.W. Cordingley, M.D., N.D., A.M.

  “You’re working under a wrong premise to begin with and you’re never going to find the answer if you do that. Viruses have no nucleus. There’s no respiratory system. There’s no circulatory system. There’s no digestive system. Viruses are not alive. That’s like saying soap is alive. They’re not alive. They are solvents. They are soaps. However, more accurately, they are enzymes to fractionate tissue for waste elimination.” — Aajonus Vonderplanitz

  “We must infer that at least some and probably all three of those Russian peasants died because of Pasteur’s vaccine, as did uncounted people later on… Only one thing is sure: ever since Pasteur developed his “vaccine,” the cases of death from rabies have increased, not diminished.” — Hans Ruesch, animal rights activist and pioneer of the anti-vivisection movement
  “Had it not been for the mass selling of vaccines, Pasteur’s germ theory of disease would have collapsed into obscurity.” — E. Douglas Hume, author of Bechamp or Pasteur, A Lost Chapter in the History of Biology
  “The culprit however, is not the microbe. It is the level of toxicity you have in your own blood stream.” — Good-Bye Germ Theory, Dr. William P. Trebing, 2006

  “We must look rationally at the bacterial issue. Consider the fact that many tribes ate primarily unsalted raw meat, unsalted raw fats and/or unsalted raw dairy products from the beginning. They did not wash their hands or sterilize their food before eating. Every form of natural bacteria, including salmonella, E. coli and campylobacter were eaten with their food abundantly and constantly. Why were they vibrant, healthy and disease free if microbes are the culprits?” — Aajonus Vonderplanitz, The Recipe for Living Without Disease

  Source: https://dogperday.com/coronavirus-pandemic-biggest-lie-in-human-history/?fbclid=IwAR1BNsDNX3J2E8ahFKjt8z9fGWCuzOhsgQsbfrMxm3ooqj3NL6DME20jmoU

  • Camera 2 schreef:

   Hele Goeie.
   Halverwege comment van ClairV:
   “If the Germ Theory were true, no one would be alive to believe it.” — B.J. Palmer, D.C.

   Als de Kiem(Germ) theorie zou kloppen dan zou niemand meer in leven zijn om het te kunnen geloven
   (logischer kan het niet)
   En denk er om, hoest in je elleboog en geef een alternatieve handdruk met je elleboog, advies Rivm.

   Lees ook de alinea van Kritiek in dit artikel, van de leden van de medische wetenschap

   https://nl.qwe.wiki/wiki/Germ_theory_denialism

   De leden van de medische gemeenschap ook sceptici, zoals zijn David Gorski en Steven Novella , wijzen erop dat het ontkennen kiem theorie is strijdig met jaren van experimenten en de heersende mening van de meeste artsen en wetenschappers.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten