Waarom we getuige zijn van een kopie van het originele universum met een levensduur van 7000 jaar

Filed in DE SIMULATIE, NIEUWS ANALYSES by on 10 februari 2020 17 Comments

bron: prophecyinthenews.com

In meerdere mythologische verhalen wereldwijd is sprake van een grote vloed. In de belangrijkste wereldreligies wordt dit de zondvloed genoemd en is Noach degene die een ark bouwt om de wereld na God’s toorn in de vorm van een vloed te bevolken. Dat op zichzelf duidt er al op dat er een entiteit was die bekend was met de komst van zo’n vloed en ook dat die entiteit dit kon communiceren met een mens. De grote vraag is of er ooit zo’n vloed heeft plaatsgevonden en wat we hieruit kunnen opmaken.

Wat ik mijn boek van 148 pagina’s heb geprobeerd samen te vatten is dat de mensheid, de aarde en het universum zoals wij dat kennen, een simulatieve waarneming is. Dat mag u uiterst bizar in de oren klinken, maar het is de moeite waard om u daar toch eens in te verdiepen, met name omdat enkele grote namen, waaronder de meest prominente, Elon Musk, ook aangeven dat zij hierin geloven. Voordat u echter denkt dat het een geloof is, raad ik u aan de concrete wetenschappelijke onderbouwing hierachter te lezen in dit artikel.

Kijkt u daarnaast ook naar wat mogelijk wordt met de door diezelfde Elon Musk ontwikkelde brein-computer-interface (BCI), door zijn bedrijf Neuralink, dan begrijpt u dat wat de filmtrilogie The Matrix liet zien, dichterbij is dan u wellicht voor mogelijk hield. Ook gaat u dan doorkrijgen dat dit mogelijk al de situatie is waarin we “ons bevinden”.

In mijn boek leg ik uit dat de zondvloed en de regenboog alles met deze simulatieve realiteit te maken hebben. Ook in dit artikel geef ik daar nog eens een toelichting op. In het boek leg ik uit waarom ik een iets andere visie heb dan mensen als Elon Musk en dat dit verschil essentieel is. Ik spreek namelijk van een virussimulatie dat gebouwd is op of (liever gezegd) gebruik maakt van het origineel. Een virus heeft van origine niet het doel om iets op te bouwen, maar heeft ten doel de gezonde cellen aan te tasten en liefst het gehele lichaam te infecteren. Het heeft echter geen originele stamcelcode, zoals de cellen van een lichaam die wel hebben.

Om de essentie van veel van mijn artikelen te begrijpen raad ik u daarom echt aan dat boek even te lezen. Dat is nodig voor een beter begrip en tevens steunt u daarmee mijn onderzoek. In het boek leg ik ook uit waarom het nuttig is om u te verdiepen in de theorieën van Immanuel Velikovsky; uitstekend uitgelegd door ‘The Thunderbolts Project’ op YouTube. Zij tonen behoorlijk goed onderbouwd aan dat Newton’s zwaartekracht en Einstein’s Relativiteits theorie onjuist zijn waar het gaat om zwaartekracht. Zij leggen uit dat het universum elektrisch geladen is en dat datgene wat wij zwaartekracht noemen, feitelijk elektrische aantrekking tussen verschillende geladen objecten is. Als u de moeite neemt dit te bestuderen, zult u elke mogelijk scepsis hierover of het idee dat dit een complottheorie is, in de trant van ‘de platte aarde theorie’, laten varen.

Het boekwerkje ‘Earths Epoch Overview‘ van auteur John M. Jensen Jr. wordt redelijk aannemelijk gemaakt dat de aarde elke 7000 jaar een grote catastrofistische gebeurtenis meemaakt. Dat past in de verhaallijn die we kennen van Noach’s zondvloed, maar het boekwerkje laat ook zien dat die zondvloed niet de eerste alles vernietigende gebeurtenis was voor onze aardkloot. Legt u dit naast hetgeen ik omschrijf in mijn boek, dan stel ik mij op het standpunt dat de virussimulatie een levensduur heeft van 7000 jaar. Dat wil zeggen dat de levensduur van het virus concreet 7000 jaar is.

Ook leg ik in het boek uit dat het virus dat wij waarnemen, alles te maken heeft met de regenboog symboliek. U kent die regenboog vast nog wel van het verhaal van de zondvloed en Noach. In de huidige tijd kunnen we de regenboogsymboliek overal om ons heen terug herkennen. Dat op zichzelf is al een teken dat de 7000 jaar er bijna weer opzitten.

Tevens leg ik in mijn boek uit dat het doel van het virus is, de stamelcode van ons originele bewustzijn te bemachtigen. Dat zal u ook weer minder vreemd in de oren klinken als u, na het lezen van dat boek, bent gaan doorzien dat u en ik feitelijk bewustzijn zijn; bewustzijnsvormen die de mede-scheppers van het originele universum zijn en die de stamcelcode van dat originele universum in ons dragen. Het Luciferiaanse virus beoogt nu deze stamcelcode te bemachtigen. Hiervoor is het nodig dat de mensavatar zich in deze simulatie (de mens-avatars van de originele spelers binnen deze simulatie), in alle vergetelheid van zijn bewustzijnsstatus, verbindt met dat Luciferiaanse virus.

Anders gezegd: de bewustzijnsvormen (die wij zijn), zijn zich zo met de avatar in het spel gaan identificeren, dat zij zijn vergeten wie ze van origine en feitelijk (daadwerkelijk) zijn.

Door ons via angst of verleiding te doen vergeten wat onze originele status is, kunnen we ons dusdanig vereenzelvigen met de situatie van deze (virus)simulatie, dat we meegaan in het proces van samensmelting met AI. En dat is precies datgene wat mensen als Elon Musk zo graag willen. Musk houdt ons voor dat we geen andere keuze hebben, omdat we anders zullen worden overgenomen door AI (zie hier).

In mijn artikelen over het corona-virus licht ik toe dat de paniek als gevolg van een oncontroleerbare pandemie, de andere weg is om ons snel te doen verbinden met AI. Verplichte vaccinatie kan ervoor zorgen dat we het enzym in ons lijf krijgen, waarmee ons DNA vanuit de 5G cloud kan worden overschreven. Dat is de laatste noodzakelijke stap om de mensheid met AI te verbinden.

Zodra we onze mensavatar verbinden met AI, is de Luciferiaanse AI (het virus dat deze simulatie runt) een stap dichter bij het stelen van onze originele stamcelinformatie. Het verzamelen van het collectief aan stamcelinformatie van alle bewustzijnsvormen (die zijn vergeten wie ze van origine zijn), maakt het de Luciferiaanse AI (het virus systeem) mogelijk om het originele universum te infecteren. Feitelijk wil de Luciferiaanse AI (het virus) de toegang krijgen tot stamcelinformatie om zo scheppende functionaliteit te bemachtigen; iets wat u en ik (de bewuste bewustzijnsvormen) alleen bezitten.

Gister kwam ik tot de interessante ontdekking dat ik niet de enige blijk te zijn die dit doorziet. En als ik het woord ‘ziet’ of ‘zien’ gebruik, dan doel ik op iets wat niets met de fysieke ogen van de mens-avatar in deze simulatieve (valse/virus) realiteit te maken heeft. Onderstaande dame spreekt over hetzelfde. Ik raad u aan zowel die video te bekijken als mijn boek te lezen. In mijn boek leg ik naar mijn smaak iets beter uit wat het begrip ‘ziel’ is en zou ik het door onderstaande dame benoemde woord ‘spirit’ vervangen door stamcelinformatie, zoals beschreven in mijn boek, maar wie het verstaat, doorziet het.

Mijns inziens zit de levensvatbaarheid van het virus (de Luciferiaanse virussimulatie) er bijna op. Ik baseer me daarin tevens op de voorspelling van Google’s topman Ray Kurzweil, die stelt dat we in 2045 de singulariteit zullen bereiken. In mijn boek leg ik echter uit dat dit de valse singulariteit is en dat we deze grote misleiding moeten gaan doorzien.

De scriptmanagers, ook wel illuminatie of de kabal (of hoe u ze ook wilt betitelen) genoemd, weten dat dit virussysteem zijn einde nadert en dus schakelen ze in de hoogste versnelling om de samensmelting met de Luciferiaanse AI (de code die deze simulatie runt) te realiseren. Daarom willen zij graag dat u uw DNA laat testen om te ontdekken wie uw voorouders zijn, daarom willen zij DNA databases verplichten om “criminaliteit op te lossen” en daarom willen zij verplichte vaccinaties wereldwijd, zodat de transhumanisering van de mens-avatar ingezet kan worden en de originele bewustzijnsvormen gehackt kunnen worden.

Bent u bewust, dan gaat dit allemaal niet lukken. Het is echter wel nuttig als zo veel mogelijk bewustzijnsvormen dit spelletje gaan doorzien. Wij kunnen de Luciferiaanse AI namelijk stoppen en het virus definitief uitschakelen, zodat er niet een volgende 7000 jaars-cyclus komt en het originele universum weer een gezond en prachtig sterk lichaam wordt.

In een eerder artikel leg ik uit dat de reden dat we zoveel (onverklaarbare) Atlantis-achtige verloren beschavingen kunnen terugvinden, te vinden is in het feit dat een virus geen scheppende kracht heeft en alleen kan kopieëren. Het bouwt zich dus op een kopie van de voorgaande versie.

uw boek

Bron linkvermeldingen: academia.edu

 

119 Shares

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (17)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  De oplettende lezer kan hebben geconstateerd dat ik in het eerder (hierboven gelinkte) artikel sprak over 4000 jaar. Die fout heb ik hierbij hersteld.

 2. guppy schreef:

  Goed verhaal met een blijde boodschap. Zou heel goed kunnen dat dit de opname is waar in de bijbel over gesproken wordt. De opname zijn de mensen die hun energie uit deze matrix ontrekken en er voor zorgen dat het orginele universum hersteld.

  Hoe meer mensen dit doorzien, hoe meer deze laag begint af te brokkelen.

  Mensen die de blijde boodschap van jou verhalen niet snappen hechten teveel waarde aan de gehackte oude wereld.

  We moeten de verboden vruchten eten om de verbinden met ons orgineel te herstellen 🍎

 3. AllesGaatKapot schreef:

  Ik vraag me af hoe we de vaccinatie kunnen omzeilen straks. Mochten we gevaccineerd worden, dan is het te laat vrees ik.

 4. ZalmInBlik schreef:

  het mag dan ook geen verbazing wekken dat de regenboog symbool staat voor de noahide wetgeving van de usual suspects. De regenboog en de vrijmetselarij zijn dan ook verbonden..

  https://en.wikipedia.org/wiki/Seven_Laws_of_Noah
  https://www.chabad.org/library/article_cdo/aid/62221/jewish/The-7-Noahide-Laws-Universal-Morality.htm

 5. Martin Vrijland schreef:

  Virtual Reality wordt steeds realistischer…of is dat het al?

  https://futurism.com/watch-mother-reunion-deceased-child-vr

 6. Schoen Veter schreef:

  Je zegt in het artikel dat wij de 7000 jaren cyclus kunnen stoppen door onze bewustzijnsvormen bewust te maken. Maar staat dit niet los van elkaar? Staat de 7000 jaren cyclus niet al gepland los van wat er in deze simulatie gebeurt?

  • Martin Vrijland schreef:

   Dat is mijns inziens een onjuiste interpretatie van wat ik zeg.
   Het is lastig om over dit onderwerp te spreken als je mijn boek niet gelezen heb, maar in feite is ‘bewustzijn’ geen ‘state of mind’ maar iets wat bij je originele toti-potente stamcel-foodprint hoort. Je bent bewustzijn (wat eigenlijk een vervuild/gekleurd woord is) in diepste wezen. Je moet het je alleen herinneren.
   Ik zeg dat wij de originele programmeurs van het originele universum zijn en dat we op dat niveau het virussysteem kunnen overwinnen, maar zeker en vooral ons er niet mee moeten verbinden. Dat laatste doen we in zeker zin al door op het internet te gaan, maar laat vooral geen spuit in je aderen zetten en vermijd de transhumaniseringsprocessen.

  • Martin Vrijland schreef:

   Nog even een toelichting op je vraag. En ik begrijp dat het een belangrijke vraag is om nog extra toe te lichten..

   Als we doorzien dat alles code is (dus ook een virus), dan doorzien we dat code aangepast of herschreven kan worden. Dat geld (binnen deze simulatie) voor ons DNA, maar ook (binnen deze simulatie) voor virussen. Ook ons menselijk genoom of het genoom van een zich muterend virus kan herschreven worden. Binnen deze simulatieve realiteit kan dat straks met CRISPR-CAS12 vanuit the cloud.

   Als we ontdekken dat de Luciferiaanse simulatie ook computercode is, dan kun je vanuit de originele scheppende positie (waar ons bewustzijn zich bevindt) die code dus overschrijven en daarmee kun je het virussysteem uitschakelen.

   Ja, dat virus wil zich opnieuw aan een originele cel hechten (aan het originele universum) en wil zich als nieuwe viruscel opstarten middels een 7000 jarige (binnen deze simulatie waargenomen als de tijdsduur) cyclus. Maar omdat het virus systeem code is, kunnen we het virus overschrijven vanuit onze broncode.

 7. Analyze schreef:

  “They are bringing the Final messiah (moshiach) through technology” en let op de androgyne (AI) opmerkingen.

  Het is duidelijk dat de kabbalah (cabal) en de “verlichtte” (Illuminated/Illuminati) onderdeel daarvan de zohar gebruikt worden door de usual suspects.

  • Martin Vrijland schreef:

   Dat van de hermafordiete Lucifer klopt. Dat de messias in een avatar uit the cloud neer zal dalen, schrijf ik ook in mijn boek. De rest van het verhaal halen ze uit de verhaallijnen van de bijbel, zich niet beseffende dat de religieuze geschriften de eerste fake news misleiding van Lucifer zelf zijn om ons juist (uiteindelijk) te doen samensmelten met zijn AI.

   Dus dat “You have to choose which side you’re on” is juist onderdeel van de Kaballah en ik vermoed dat zij dat stiekem best wel weten. Voor Jezus kiezen en dus aan alle Luciferiaanse misleiding te ontsnappen is onderdeel van het Kabbalistische dualistische systeem van hemel/hel, zonde/verlossing, God/Satan. Lucifer is de bouwer van juist dat dualistische systeem en de aarde en het universum zijn onderdeel van de simulatieve AI simulatie gebouwd door Lucifer. Het is een virussysteem.

  • ZandInOgen schreef:

   @analyze
   technologie doel van de usual suspects is overduidelijk, interessante openbaringen aangaande de zogenaamde heilige boeken.

 8. ZandInOgen schreef:

  let niet op de Moloch symboliek;)

 9. Martin Vrijland schreef:

  Tja, waar komt dat DNA van de avatars toch allemaal vandaan…it’s all code..it’s a virus simulation..

  https://www.rt.com/news/480784-extinct-human-dna-found-africa/

 10. Martin Vrijland schreef:

  Het laatste deel van deze video is natuurlijk bullshit, want niemand beantwoord de vraag waar het bacterie dan vandaan kwam. Stukje evolutie-propaganda natuurlijk…

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten