Waarom zou de Franse gele hesjes revolutie een zelfgeschapen zijn? Wie bedenkt zoiets?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 10 december 2018 12 Comments

bron: sceptr.net

Die Martin Vrijland is zoveel aan het zeiken over gecontroleerde oppositie en Inoffizieller Mitalbeiter die het vuurtje helpen opstoken. Waarom zouden ze dat in Godsnaam doen? Het kan toch ook gewoon authentiek zijn? Wat willen ze dan bereiken? Macron heeft toch geen baat bij een revolutie? Mark Rutte heeft toch ook geen baat bij een revolutie? Wat een onzin! Dat komt omdat wij op Calimero niveau denken en de grote marionet-spelers achter de schermen het gehele schaakbord overzien.

Het wordt tijd voor een beetje verdieping in het vakgebied van de ‘revolutie managers’. YouTube blijft de filmpjes weg censureren, dus misschien moet u het even downloaden, maar onderstaande korte docu is de moeite van het kijken waard. Revoluties zijn in de huidige tijd van social media zeer goed te sturen. Je hebt daarvoor wel een netwerk aan influencers nodig die de stemming actief pushen over de grote social media kanalen.

Onderstaande documentaire over de Otpor organisatie – die het vuurtje opstookte voor de oorlog in Joegoslavië uit de jaren ’90 en de revolutie in Egypte – geeft op zich een goed beeld van hoe zo’n operatie werkt. Echter zou dit de indruk kunnen wekken dat zoiets alleen in landen gebeurt waar wij als slimme westerlingen een dictatuur omver willen werpen. Wij zijn de ‘democratie brengers’; we zijn de kruisvaarders van toen die het ware geloof komen installeren. In de praktijk wordt een land volledig gemolesteerd en financieel ten gronde gericht. Vervolgens biedt het IMF haar diensten aan. Het land krijgt toren hoge schulden kado, in ruil voor de wederopbouw (waar we dan natuurlijk ook weer een zakcentje aan verdienen).

De omverwerping van de Oekraïense regering enkele jaren terug had ook alles weg van een goed gecontroleerde revolutie. Een paar sterretjes en VIP’s op de voorgrond schuiven doet het altijd goed. De kern van deze, op Gene Sharp’s ideeën gebaseerde revoluties, is dat het in begin een vreedzaam karakter moet hebben om zo veel mensen aan te trekken. Vervolgens laat je de vlam in de pan slaan en heb je het perfecte alibi voor hard ingrijpen.

Maar waarom lijkt de gele hesjes revolutie in Frankrijk dan zoveel op de Otpor methode? Deze methode wordt ook wel een ‘gekleurde revolutie’ genoemd. Daarbij wordt altijd voor een duidelijk herkenbaar symbool gekozen. De keuze voor de gele hesjes is natuurlijk heel slim en handig, want die zijn in Frankrijk verplicht om in de auto te hebben. Er ligt dus al een soort band (“zo’n hesje hebben we allemaal”). Toch zou je natuurlijk ook kunnen zeggen dat de revolutie simpelweg authentiek is. Mensen zijn het beleid van Macron gewoon zat. Laten we er geen misverstanden over hebben: de onderbuikgevoelens van het volk zijn doorgaans makkelijk aan te wakkeren. In de meeste landen geldt een beleid van afknijpen, koopkrachtdaling en belastingverhogingen. En als politieke leiders weten wat de grote agenda is, kunnen ze ook gewoon even een nieuwe maatregel aankondigen om de boel goed getimed op scherp te zetten.

We hebben enkele indicaties gezien van infiltranten onder de demonstranten (zie hier) en we kunnen inmiddels ook wel stellen dat het begrip Inoffizieller Mitarbeiter geen verzinsel van Martin Vrijland is (zie hier). De vraag die dan resteert is: Waarom?

Ik denk in een paar richtingen. De eerste richting zou kunnen zijn om de spanning tussen het westen en Rusland verder op scherp te zetten, door straks naar buiten te treden met “informatie” waaruit blijkt dat Rusland deze revolutie aangewakkerd heeft (via hacks en social media infiltratie). Rusland zou dan de schuld kunnen krijgen van de revolutie management rol (zie hier). Omdat het erop lijkt dat de gele hesjes revolutie over de Franse grens getrokken moet worden, denk ik zeker dat er een internationale agenda achter zit. Ik kan me daarom als tweede optie voorstellen dat het de bedoeling is dat geheel Europa in chaos getrokken moet worden. Door sommigen wordt zelfs gesteld dat de Britten baat zouden hebben bij deze gekleurde revolutie (zie hier) en een verzwakt Europees continent. Ook zou je kunnen veronderstellen dat de geplande chaos de weg baant voor een Europese politiemacht (zie hier). Zelf denk ik dat we in historisch verband moeten kijken wat er in het verleden met de opkomst en val van grote rijken gebeurd is.

Na de val van het Britse rijk, leek de VS het nieuwe empire te zijn. Ik zeg ‘leek’, omdat de VS heimelijk misschien simpelweg nog wel gewoon onder de Britse kroon valt (zie hier en hier). Natuurlijk zullen velen roepen dat Israël de VS bestuurt, maar Israël is mijns inziens niets meer dan een vazalstaat die de grote agenda dient. Ik heb hier op de site veelvuldig verkondigd dat er een machtsverschuiving moet gaan plaatsvinden en dat er nog een (profetische) ‘eindtijd’ oorlog om Jeruzalem moet komen alvorens de wereldregering zich definitief en stevig zal vestigen. Dat betekent mijns inziens dat we aan de vooravond staan van een aanzienlijke machtsverschuiving.

Ik ben van mening dat de VS de komende jaren flink in macht en kracht in zal boeten en dat Europa overgenomen zal worden door het zich herrijzende Ottomaanse rijk. Om dat te realiseren moet er eerst chaos gecreëerd worden. Die chaos kun je alleen realiseren als de onvrede groot is. Het aanwakkeren van die onrust doe je via de gekleurde revolutiemethode (ook wel Gene Sharp methode genoemd). Als Europa dan eenmaal ingenomen is door Erdogan en de VS enigszins verzwakt is, kan het nieuwe sterke en (dan inmiddels) verenigde islamitische blok, onder leiding van Turkije (het herstelde Ottomaanse rijk) de bevrijding van de tempelberg inzetten.

De gele hesjes revolutie lijkt niet te draaien om alleen maar Franse problematiek. Gesteld dat Macron gedwongen wordt om af te treden, dan is dat slechts iets wat tijdelijke hoop zal geven. Dan krijg je mogelijk eerst nog een meer rechts regiem, dat zich wellicht ook nog eens van de EU wil ontworstelen. Dat zal dan slechts de katalysator zijn voor de verdere ineenstorting van de EU. Die tussenstap lijkt me niet uitgesloten, omdat ik het herstel van het Ottomaanse rijk in 2023 verwacht en de Turkse militaire industrie nog iets meer tijd nodig heeft om helemaal zelfstandig te worden. Het is in ieder geval zaak om niet valse hoop te koesteren op basis van een ogenschijnlijk succesvolle revolutie. Het is allemaal gepland.

Bron linkvermeldingen: zerohedge.com, abovetopsecret.com ,quora.com

51 Shares

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (12)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  Laten we het gewoon dichterbij huis zoeken, wat mij zorgen baart is de roep van de elite voor een EU-leger, het verkiezen van pathologische leugenaar Timmermans als opvolger van zuiplap Juncker en de ordo ab chao methodieken op het Europese vasteland. Het lijkt erop dat de wurggreep van het Politburo te Brussel steeds sterker wordt.
  https://www.zerohedge.com/news/2018-12-09/eu-army-france-riot-control-vehicles-bearing-eu-flag-stoke-speculation-over

  • ZalmInBlik schreef:

   Voer voor psychologen..

   • Camera 2 schreef:

    Allemaal naar Nederlands ontwerp

    Degene die dit gepost heeft op YT heet toevallig : Dutch Design, linkje onderaan
    Een film ontworpen by Dutch (design)
    Hoe pathetisch en alle overlijdingsacte’s zijn om emotionele redenen in 1 keer , Jawohl in èèn keer opgemaakt. (gekkenhuis)

    Mache die Lüge groß, mache sie einfach, wiederhole sie immer wieder, und letztendlich wird man sie glauben. Adolf Hitler

 2. ZalmInBlik schreef:

  De psychopaat aan het werk…

 3. Zonnetje schreef:

  Het is niet zo ingewikkeld wie er achter de gebeurtenissen in de wereld zitten. Ik heb in Frankrijk geen Turken of Russen gezien slechts leden van de Club die het Franse volk in een fuik willen lokken en provoceren. Van Erdogan wordt beweerd dat hij geen islamitische achtergrond heeft. Doet dit om de Turken te misleiden en tegelijkertijd te onderdrukken the tough muslim speelt hij.. Kijk naar zijn daden en niet zijn praatjes en dan merk je dat hij als tool gebruikt en betaald wordt door the usual suspects die anderen de kastanjes uit het vuur laten halen. Dit sluit niet uit dat Turkije als breekijzer gebruikt zal worden in Europa in de toekomst. Dit doet Erdogan dan niet voor Turkije maar als proxy voor een ander land. Daar zit hij dan ook niet mee gezien zijn loyaliteit aan dat land gezien zijn niet Turkse achtergrond zoals beweerd wordt. Cui bono alle chaos???

 4. ZalmInBlik schreef:

  Een open brief van een Franse generaal gericht aan Macron ondersteunt door vele generaals en burgers.

  (Lettre au président de la République, à l’initiative du général Martinez)

  COMMUNIQUE

  Le général Antoine Martinez nous demande de publier cette lettre adressée au président de la République, lui demandant de renoncer à la signature du pacte mondial sur les migrations, signée par un ancien ministre et une douzaine de généraux et amiraux
  https://www.minurne.org/billets/19275
  ….
  Général Antoine MARTINEZ

  Charles MILLON – Ancien Ministre de la Défense

  Général Marc BERTUCCHI

  Général Philippe CHATENOUD

  Général André COUSTOU

  Général Roland DUBOIS

  Général Daniel GROSMAIRE

  Général Christian HOUDET

  Général Michel ISSAVERDENS

  Amiral Patrick MARTIN

  Général Christian PIQUEMAL

  Général Daniel SCHAEFFER

  Général Didier TAUZIN

  Colonel Jean Louis CHANAS

  Macron wordt beticht van verraad, geen klein bier lijkt me
  https://www.crashdebug.fr/actualites-france/15368-l-armee-francaise-accuse-macron-de-trahison
  https://newspunch.com/french-army-macron-treason-un-migration-pact/

 5. Camera 2 schreef:

  Het is een mooi globaliserings project die gele hesjes, nu ook in Canada

  • Riffian schreef:

   Wat er eergisteren in Frankrijk is gebeurd, in Parijs om precies te zijn is geen toeval. Het is een regelrechte aanval op de Fransen in het algemeen en de gele hesjes in het bijzonder.
   @Martin, downloaden deze video.

   • Riffian schreef:

    The explosion in Paris January 12, was “likely” caused by a gas leak, say French investigators [1]. But Italian journalist Valerio Orsolini, a direct witness, says otherwise in this footage, indicating the site “where the bomb exploded” [2]. “There are also some unconfirmed reports of a bomb going off”, informs Newsbook, adding, “The explosion has taken place on the same day that the Yellow Vest Protests are taking place in the city, but there has been no link made between the two situations at this time” [3]. Paris Prosecutor
    Remy Heitz told the media, “We still need to determine the circumstances and cause of the explosion, but at this stage we can say it is clearly an accident, presumably a gas leak,” [4].
    SOURCES:
    [1] Associated Press (AP), in https://www.wthr.com/article/two-dead… /;
    [2] @Professorsblogg at https://twitter.com/ProfessorsBlogg/s… / ; footage source from RAI video “Parigi Esplosione in rue de Trevise”, at https://www.youtube.com/watch?v=_ONkL
    [3] https://www.newsbook.com.mt/artikli/2… /;
    [4] Die Wlle (DW) https://www.dw.com/en/paris-multiple-… /

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten