Was de vader van Anass Aouragh filmproducent? Nieuwe vragen over de Anass zaak

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 17 december 2019 6 Comments

U herinnert zich vast nog wel de zelfmoordzaak van Anass Aouragh uit Wassenaar in het jaar 2013. Daar was toen een hele hoop ophef over omdat Peter R. de Vries op tv zei dat elk haartje en elk vezeltje op de vindplaats van Anass onderzocht werd en ik toen met een cameraatje op pad ging om de vindplek te bekijken. Tot mijn verrassing vond ik allemaal bierblikken en nog veel meer waarvan je volgens de woorden van Peter R. de Vries zou verwachten dat die meegenomen zouden zijn voor sporenonderzoek. Deze hele zaak verliep eigenlijk te bizar voor woorden en eindigde met de stelling dat Anass zich aan zijn sjaal verhangen zou hebben.

Het is inmiddels ruim 6 jaar geleden, dus ik kan me niet alles exact meer herinneren, maar deze zaak was het begin van een hoop ellende in mijn leven, waarbij ik aangevallen werd door een staatsmedewerker en een ploeg georganiseerde websites die mij overal zwart maakten. Met de aangifte van smaad- en laster is tot op de dag van vandaag niets gebeurt en de justitiemedewerker die de drijvende kracht achter deze campagne was, heeft inmiddels een geslachtsverandering ondergaan (zie hier). Ik kreeg zelfs een nep-politierapport toegezonden, waarmee ik op een vals spoor gezet werd. Dat zou in een normaal land juridisch vervolgd worden, maar in deze zaak kon blijkbaar alles.

De zaak is echter altijd door mijn hoofd blijven spoken en het meest opmerkelijke vond ik dat moeder Zohra Merzouk en haar dochter, mij samen, nadat de zaak uit de media verdween, het Machiavelli spel kado gaven; het spel dat ik op de kast zag liggen toen ik moeder thuis bezocht. Machiavelli schreef het boek genaamd ‘de Prins’ waarin hij stelt dat regenten, om stevig in het zadel te kunnen blijven zitten, list en bedrog toe moeten passen.

Wat me ook sterk bij gebleven is, is dat ik nooit een echte traan op het gezicht van moeder gezien heb en dat dochter Inez lachend achter de kist liep tijdens de begrafenis. Nu wil ik niet weer die hele zaak oprakelen, maar in het licht van wat we nu weten en wat ik toen nog moest ontdekken, stel ik mij inmiddels de vraag of we hier niet te maken gehad hebben met een nepnieuws productie? Ik trek niet meteen in twijfel of Anass wel echt heeft bestaan, maar met de kennis van CGI en deepfake technieken ga je toch opletten. Ook toen bestonden die technieken al, echter alleen beschikbaar voor professionele studio’s (zie deze de toelichting).

Voor alsnog ga ik er vanuit dat Anass wel degelijk echt bestaan heeft, maar ik herinner mij de opmerking van een taxi-chauffeur die Anass veel reed, die zei: “Hij wist dat hij zou gaan“.

Ik wilde de hele zaak eigenlijk gewoon laten rusten, totdat ik onderstaande foto van vader Mohammed zag verschijnen en ontdekte dat hij schijnbaar in de filmproductie heeft gezeten. Zou het kunnen dat we hier dan toch met een John de Mol ANP filmproductie te maken hebben gehad? Hoe kon Omroep West bijvoorbeeld precies op tijd en op de juiste plek met een cameraploeg klaar staan toen Anass gevonden werd? Maar waarom zouden ze zoiets dan in scene zetten? Was dit een Problem, Reaction, Solution script via het pesten van een Marokkaanse jongen met vermeende homo-geaardheid, om de LHBTI agenda te pushen? Vragen, vragen, vragen.

Hecht u er waarde aan dat ik door kan blijven gaan met kritische vragen stellen bij wat er ons door de media gepresenteerd word als “nieuws” en “waarheid”, steun dan mijn werk om door te kunnen gaan en word lid of doe een donatie. Om door te kunnen gaan is uw steun dringend noodzakelijk.

 

word lid

 

218 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Frank Holland schreef:

  Nog altijd denk ik als bewoner aan de lugubere gebeurtenis maar vooral “onmogelijke gebeurtenis”, sindsdien ben ik uw site gaan volgen en moet zeggen dat het mij wel wakker geschud heeft al uw artikelen.

  Er schijnt nu ook iemand anders op zoek gegaan te zijn hieronder plaats ik de film van youtube, er wordt gesproken over een man met een joggingbroek op z’n kieën, daar is dus niks mee gedaan maar die verslag geefster van Omroep west is naar mijn mening ook niet te vertrouwen.

  Ook het Gaykrantje heeft een artikel erover dus de opmerking van U, waarin u suggereert dat de LHBTI agenda gepromoot wordt is helemaal niet zo vreemd.

  Heeft Kevin Roberson (de filmmaker van de youtuber film onder)u ooit wel eens benadert? Naar mijn mening was U de enige in heel Nederland die bovenop die zaak zat

  http://gaynieuws.blogspot.com/2013/08/de-moeder-van-de-in-februari-overleden.html

  • Martin Vrijland schreef:

   Nee die Kevin heeft mij geen enkele wijze ook maar gepoogd te benaderen…

   Ik heb overigens een getuige die kan bevestigen dat er een poging gedaan werd mij bij de demonstratie weg te jagen. De dames op het filmpje lijken daar erg op. Zij gingen gillen en deden alsof ik hen aan zou hebben gevallen. Die poging werd ondermijnd doordat ik onder het oog van een camera in een restaurant ging zitten, maar hierdoor kon de nieuws cameraploeg wel shot van de demonstratie maken voor de volgende nieuwsuitzending, waarbij ik niet in beeld was (zoals ik ook op de beelden van Kevin niet bij de demonstratie aanwezig lijk te zijn, terwijl ik daar toch echt de gehele dag prominent aanwezig was).

 2. Zonnetje schreef:

  In Nederland kan alles maar dan ook echt alles als dat in het belang is van hen. En daarmee bedoel ik strafbare en onwettige zaken. Dus het is zeer wel mogelijk dat de zaak die je onderzocht hebt stinkt.
  De gebruikelijke veronderstelling is dat alleen met personen met een Nederlandse achtergrond voor inlichtingendiensten werken. Dit is volstrekt onjuist. Heel veel voormalige hoge pieten uit het midden-oosten enz die nu in Nederland wonen, hebben een verblijfsvergunning omdat ze aardig wat informatie hebben verstrekt over hun thuislanden aan de AIVD en/of de IND. Daar zitten soms ook generaals bij, mensen uit veiligheidsdiensten, politie enz.En die “gevluchte “personen kunnen dan ook een baantje krijgen via de overheid, als tolken, misschien wel in het theater of in de filmwereld enz.

 3. Camera 2 schreef:

  Wat opvalt dat er geen van de alternatieve media(gecontroleerde?) nou eens echt achteraan gegaan is.
  Was jij dan echt de enige?
  Men ziet het, men weet het en men laat het gewoon gebeuren maar ook degene die pretenderen alternatieve media te heten hebben te weinig aandacht er aan geschonken.nul komma nul.

  Eigenlijk alle zogenaamde alternatieve nieuwsanalyse websites hebben het slapjes in het midden gehouden.
  Ik moet zeggen dat de kracht van deze site bevestigd wordt doordat er gefundeerd bewijs materiaal zo nu en dan geleverd wordt, dat kun je van geen èèn andere zogenaamde alternatieve website zeggen.
  Je ziet dan ook dat het direct tegen je gebruikt wordt door de rijksambtenaar zoals Naomi, dat is waar de belasting betaler zijn centen aan uitgeeft, mensen die eerlijk de waarheid willen vinden tegenwerken en kapot maken, is dat echt onze oveheid? die mensen zoals Naomi Hoogeweij, lees Naomie’s reacties in een eerder artikel van Martin,

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/meer-bewijs-van-gecontroleerde-alternatieve-media-via-getuige-die-aanvaller-martin-vrijland-naomi-hoogeweij-ontmaskert/

 4. Camera 2 schreef:

  Hoe gek kan het het nog, een vlagvikkie zestien jaar in de Gevangenis, moet ook even denken aan de moord op Mitch Hendriquez de dader(politiemensen) vrijgesproken werden met uitzondering van één, maar liefst 6 mndjes.. Het ene land is het andere niet maar de toon is zeker gezet.
  Misschien wordt er wat vuurwerk bedrukt met regenboogvlaggen en verkocht en in de lucht in geschoten dat zou dan wat arrestaties opleveren.
  Zestien jaar gevangenisstraf voor een vlagvikkie

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/340590081/man-in-vs-krijgt-16-jaar-voor-verbranden-regenboogvlag

  • Waarom wil je dit weten? schreef:

   De zaak van Mitch Henriquez is ook zeker interessant. In eerste instantie kwam Rijksrecherche en/of het Openbaar Ministerie met filmbeelden ter verdediging van de agenten. Deze beelden waren zo wazig dat er geen gezichtsuitdrukkingen op te zien waren. Het geluid bij de filmbeelden was dat van portofoonoproepen.

   Later kwam advocaat Richard Korver met de originele filmbeelden op de proppen. Deze beelden waren zo scherp dat de gezichtsuitdrukkingen van de agenten te zien waren. Ook waren de monden van de agenten zo duidelijk te zien, dat liplezers konden interpreteren wat zij daar ter plekke tegen elkaar zeiden.

   https://nos.nl/artikel/2202603-advocaat-nabestaanden-wij-hebben-betere-beelden-arrestatie-henriquez.html

   Hierna was er in de rechtszaak wat gesteggel over de rechtsgeldigheid van het gebruik van liplezers en verdween de zaak op de achtergrond. Ook was er een uitleg dat de Rijksrecherche een foutje had gemaakt bij het kopieren van de filmpjes.
   Maar als ik hier iets langer over nadenk, dan concludeer ik hier uit dat zulke wijzigingen niet plaats vinden door het “verkeerd kopiëren van de filmbeelden” en de Rijksrecherche en/of het OM bewijsmateriaal ronduit vervalst heeft door filmbeelden waziger te maken en ander geluid er onder te plakken. Met een slap excuus komt men er nog mee weg ook.

   https://nos.nl/artikel/2203317-om-erkent-fout-bij-filmpjes-mitch-henriquez.html

   Nou vraag ik me af waarom zulke informatie niet opvallend maar wel in de mainstream onder de aandacht wordt gebracht. De laatste tijd zit ik me meer te verdiepen in NLP. Zou met bovenstaand voorbeeld het anker geplant worden dat het acceptabel is wanneer de overheid rommelt met bewijsmateriaal, of is dat te ver gedacht?

   Bron: http://www.nos.nl

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten