Wat hebben Michael P. en de Anne Faber zaak met het WK voetbal te maken? Win 1 miljoen euro!

Filed in ANNE FABER, NIEUWS ANALYSES by on 15 juni 2018 6 Comments

Bron: lindanieuws.nl

Als je iets van grote impact onbekritiseerd voorbij wilt laten gaan, is het altijd goed om dat voor een groot evenement te doen. Mensen zijn dan al bezig met dat evenement en kijken nog wel wat er voorbij komt, maar het kritisch denkvermogen staat al geheel of gedeeltelijk uit. Je houdt ze vervolgens een conclusie voor en kort daarna barst het feestgedruis los en heeft niemand meer de behoefte om er nog met een woord over te reppen. Ik noem dat het ‘Tom Staal effect’. Wellicht zegt dat u niets, maar kijkt u dan even naar onderstaand filmpje waarop te zien is hoe deze Geenstijl perceptiemanager in beeld brengt hoe het gemiddeld Nederlands publiek er dan ongeveer uitziet. Vandaar de vraag in de titel van dit artikel: ‘Wat hebben Michael P. en de Anne Faber zaak met het WK voetbal te maken? Win 1 miljoen euro!

Die 1 miljoen heeft natuurlijk te maken met de nodige goksites die weer druk bezocht zullen worden tijdens zo’n WK. Iedereen is in een soort coke-rush aangaande voetbal. Dat geldt misschien voor het mannelijk deel van de bevolking, waarbij het vrouwelijke dat dierlijk gedrag ook wel weer opwindend vindt en er graag in meegaat. Het schuim staat op de bekken en de modus is de feest-modus. Wat dat betreft was de keuze om het Michael P. showproces vlak voor de WK voetbal te doen, een erg slimme. Niemand die er überhaupt over na wil denken. Het ‘Tom Staal effect’ (kijkt u zelf maar even wat dat is en lees verder onder het filmpje).

De enige manier om mensen die onder zware media hypnose zijn, daaruit te krijgen, is door een shockeffect. Dat de titel van dit artikel enigszins choquerend is, is dan ook bewust gekozen. U heeft namelijk mogelijk niet goed opgelet. De gehele Anne Faber en Michael P. zaak lijkt inmiddels bewezen bedoeld te zijn geweest om nieuwe wetgeving door te drukken die IEDEREEN kan raken. Ik weet het, u denkt waarschijnlijk: “Ach, als je niks verkeerd doet en je hebt niks te verbergen, is er niets aan de hand in Nederland. Alleen van die complotdenkers zien overal spoken. Bier!” Ook dat is misschien een voorgeprogrammeerd ‘Tom Staal effect’ standpunt. Het gaat erom dat er zeer waarschijnlijk sprake is van een psychologische operatie (een ‘psyop’) waarbij het volk bespeeld is met een in scene gezette verkrachting en moord met een geacteerde moordenaar en een geacteerde rechtszaak. Met welk doel? Met het doel er wetgeving door te drukken die er voor zorgt dat rechters voortaan bepalen of iemand wel of niet onder psychiatrisch toezicht van de staat moet komen te staan. En omdat Michael P. die verschrikkelijke moordenaar is (in uw ogen, omdat u last heeft van het ‘Tom Staal effect’) denkt u dat zo’n ontwikkeling helemaal ‘dikke prima’ is. Maar als blijkt dat dat gehele verhaal misschien in scene gezet is om juist nieuwe wetgeving voor te bereiden, waarbij iedereen in potentie achter een deurtje van de psychiatrie kan verdwijnen, wordt het andere koek. Maar ook daar geldt: u drinkt liever bier. Bier en tieten, het enige wat ons nu even boeit.

Bovendien: “Ach man, hoe kan dat nou? Je gelooft toch niet echt dat ze die hele moord in scene gezet hebben? Ik heb zelf de ouders en broer op tv gezien en ik heb de rechtszaak gezien! Hij heeft zelfs bekend die Michael P.! Wat lul je nou man!?” Heeft u ook opgelet wat de verhaallijn was? Ja, vast wel. U was toen nog niet in de Tom Staal modus. Dat was nog voor het WK en u heeft toen journaal gekeken en heeft toen goed opgelet wat de rechter zei en hoe Michael P. reageerde. Hij zei dat hij ‘achterdochtig’ was en zo. Dat woord wordt nog erg belangrijk als de nieuwe wetgeving er aan komt, maar veel belangrijker nu is de verslaggeving uit de rechtszaal. Ook ikzelf was er door verward. Er zijn namelijk 2 versies. In de ene versie vervoerde Michael P. de pas vermoorde Anne Faber dood en wel achter op de buddy van zijn scooter. In de andere versie vervoerde hij haar levend en wel met helm op richting een hek, waar hij haar er over tilde en daarna verkrachtte en vermoorde. Okay, ik weet het. U wilt nu alleen even bier en tieten, dus we gaan het er verder niet over hebben. Kijkt u anders toch zelf nog maar even. Dit is wat Telegraaf verslaggeefster Saskia Belleman vanuit de rechtszaal tweette:

En dit is wat de NOS er over meldde:

Bron: nos.nl

Niet alleen zijn dit grote indicaties dat we met een psyop te maken hebben, maar ook het feit dat er geen enkel juridisch bewijs op tafel is gekomen. We zijn in de modus geprogrammeerd dat het al vrijwel onmogelijk is een advocaat te vinden die zo’n verschrikkelijk monster wil verdedigen, maar dat de gehele procesgang compleet niet aan de juridische spelregels heeft voldaan, moeten we maar snel vergeten. U weet wel, het ‘Tom Staal effect’. Een rechter moet er altijd vanuit gaan dat een cliënt onder druk een bekentenis afgelegd heeft en dus moet het forensisch bewijs op tafel komen. Daarentegen heeft de rechter vrijwel niets anders gedaan dan het zogenaamde politieverhoor met Michael P. voorlezen. Dat is gefilmd en op de journaals uitgezonden, zodat u goed kon horen dat Michael P. zei dat hij het gedaan had. Dat is het enige wat u moest geloven en onthouden. In een psyop is er echter niemand vermoord, zijn er geen nabestaanden en geen daders, maar is er wel nieuwe jurisprudentie en ligt er nieuwe wetgeving op de loer. In een psyop werk je met acteurs en is de gehele verhaallijn van a tot z in elkaar gesleuteld om de perceptie van het volk te sturen.

Waarom heeft de politie niet vanaf de locatie waar de telefoon van “Anne Faber” uitgezet werd, met speurhonden en helikopter met FLIR-camera gezocht? Anne had diezelfde avond nog gevonden kunnen worden. Waarom slingerde Michael P. al die spullen (met zijn DNA erop) zo wijdverspreid rond, maar deed hij wel zijn best om Anne weer uit haar eerste graf op te graven, een fles Action chloor te gebruiken om zijn DNA sporen te wissen, om haar vervolgens op een nieuwe plek te begraven? Waarom duurde het bijna een week voordat Michael P. als potentiële dader geïdentificeerd werd op basis van het DNA op de jas? Met de middelen van het NFI kan dat al binnen 10 uur. En zo zijn er nog veel meer vragen, maar de belangrijkste is: Waarom heeft de rechtbank geen enkel forensisch bewijs in de rechtszaal ter sprake laten komen. Wat de rechter wel doet is een verhaal vertellen. Kijkt u zelf maar even vanaf 1:53 minuut:

“De politie vraagt hoe vaak u het mes langs haar keel heeft gehaald. En er wordt gezegd dat volgens doktoren dat meerdere malen zou zijn geweest”

Dus de rechter zegt niet: “Uit het autopsierapport dat ik hier voor mij heb, blijkt dat u het mes meerdere malen langs haar keel heeft gehaald“. Nee, de rechter zegt: “Er wordt gezegd dat volgens doktoren..”. En was dat voordat hij haar ‘levenloze lichaam’ achter op zijn scooter naar het hek van Soesterberg reed of was dat nadat hij haar over het hek getild had? Het is een horrorverhaal! En misschien is het wel niets meer dan dat: een kwalijke psyop waarin heel wat mensen een kwalijke acterende rol vervullen, inclusief rechters, het OM en de advocatuur. Wie zwijgt stemt toe. Lees hier het gehele dossier.

Bron: weddenbonus.com

43 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. De Loonslaaf schreef:

  Ik drink geen bier en kijk liever naar mooie ogen dan naar tieten…
  … misschien dat mede daardoor de indoctrinatie, propaganda en afleiding bij mij niet zo goed heeft gewerkt.

 2. Peter schreef:

  Helaas denk ik dat je gelijk hebt. Filmpje van die Tom Staal ondersteunt in ieder geval dit artikel.
  http://www.faqt.nl/recent/jeugd-wordt-steeds-dommer/

  Verder is de manier waarop de massa reageert op kritische blikken op deze zaak zorgelijk.
  Mensen die op twitter melden dat het een rare zaak is en dus wel eens nep zou kunnen zijn, krijgen verwensingen naar hun hoofd geslingerd die als dat werkelijk zou gebeuren de TBS-klinieken in Nederland zouden doen volstromen. De massa is inmiddels zo opgehitst door de fake berichtgeving dat ik de meest gruwelijk verwensingen en zieke gedachten voorbij zie komen wat mensen allemaal met de verdachte Michael P. zouden willen doen. Nou zijn dat emotionele woorden wellicht,maar dat mensen ze uiten geeft aan hoeveel TBS-klinieken wat mij betreft bijgebouwd kunnen gaan worden.
  Dit gezegd hebbende komt dan ook de aap uit de mouw dat straks, zoals je al vermeld had, dat rechters mensen met een “achterdochtig” gevoel en andere”verkeerde” denkbeelden dan de macht klakkeloos zullen kunnen gaan opsluiten.

 3. ZalmInBlik schreef:

  Was ze nou begraven of gecremeerd…? zucht

 4. Riffian schreef:

  De demoralisatie en subversie in Nederland en Europa in het algemeen is decennia geleden volbracht..

  Subversion (Latin subvertere: overthrow) refers to a process by which the values and principles of a system in place are contradicted or reversed, an attempt to transform the established social order and its structures of power, authority, hierarchy, and norm (social). Subversion can be described as an attack on the public morale and, “the will to resist intervention are the products of combined political and social or class loyalties which are usually attached to national symbols. Following penetration, and parallel with the forced disintegration of political and social institutions of the state, these loyalties may be detached and transferred to the political or ideological cause of the aggressor”.

  [1] Subversion is used as a tool to achieve political goals because it generally carries less risk, cost, and difficulty as opposed to open belligerency. Furthermore, it is a relatively cheap form of warfare that does not require large amounts of training.[2]

  • ZalmInBlik schreef:

   Idd, wat je vergeet te vermelden is dat dit proces onomkeerbaar is en dat je weer een hele generatie mensen moet opleiden om dit ongedaan te maken. Nog los van het milieu waarin mensen opgroeien, met name het gezin wat een fundament is in een stabiele samenleving. Zandinogen postte de video’s van oa Yuri Bezmenov en andere, ik zie sinds kort wat hij/zij bedoelde en ik hoop vele andere.

   want een maatschappij waar iedere vorm van oppositie en kritische zelfreflectie is afgebroken zal ten prooi vallen aan tirannie..kwestie van tijd

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten