Wat hebben Paus Francis en de leer van de Kabbalah voor invloed op uw dagelijkse leven?

Filed in ADDENDUMS BOEK, NIEUWS ANALYSES by on 16 december 2019 12 Comments

bron: blogspot.com

Paus Francis ontving op 30 oktober 2019 alvast een kopie (Tikunei) van de Zohar, het boek dat ten grondslag aan de steeds populairder wordende religie van de Kabbalah ligt. Het boek is een Engelse vertaling van de originele tekst. De Kabbalah is een erg populaire religie aan het worden en wordt aangehangen door bekende namen als Madonna, Lindsay Lohan, Britney Spears, Demi Moore en vele anderen. In dit artikel licht ik toe hoe de leer het Vaticaan alle wereldreligies gebaseerd zijn op de Luciferiaanse leer van de Kabbalah.

De Kabbalah is ook de leer die door de Wachowski broers, de regisseurs van de film The Matrix, wordt aangehangen. Het feit dat zij zich beide om lieten bouwen van man tot vrouw (of is het stiekem tot hermafrodiet?) is een teken aan de wand dat de Kabbalah van origine Luciferiaans is (zie mijn boek voor uitleg). Lana Wachowski werd geboren als Laurence “Larry” Wachowski en Lilly Wachowski werd geboren als Andrew “Andy” Wachowski. We hoeven echter niet lang te zoeken om de Luciferiaanse oorsprong van de Kabbalah te ontdekken, dat wordt al snel duidelijk als u de leer bestudeert. De uitleg vindt u in dit artikel.

We zien steeds meer bekende namen wereldwijd de transgender-agenda promoten en dat blijkt alles met Lucifer en Kabbalah te maken te hebben. Angelina Jolie liet bijvoorbeeld haar borsten verwijderen. De reden voor deze ingreep was opmerkelijk. Ze zou borstkanker willen voorkomen. Mijns inziens is dat best een drastische ingreep als je dat slechts preventief doet. Het vermoeden bestaat dan ook dat zij hier een Kabbalistische ingreep liet doen. Ook stimuleert zij haar zoon Shiloh (uit de relatie met Brad Pitt) zich te transformeren via hormoonbehandeling. Natuurlijk wordt daarbij het argument gebruikt dat Shiloh zich al vanaf jonge leeftijd als meisje verkleedde, maar filmsterren worden wel vaker ingezet om een propagandistische boodschap te helpen promoten. Ook Celine Dion promoot de transgender agenda en ziet er zelf ook steeds minder uit als een vrouw (zie hier).

bron: callmejorgebergoglio.blogspot.com

In de artikelen van afgelopen week heb ik veel geschreven over de Luciferiaanse aard van de transgender-LHBTI agenda, waarmee u en ik, maar vooral de kinderen van nu, overspoeld worden. Het is dan ook opmerkelijk dat Paus Francis een kopie van de Tikunei Zohar in ontvangst nam en dat de eerste officiële Engelse versie van dat boek (in zilver belegd en met het zegel van Lucifer op de cover) aan de bibliotheek van het Vaticaan zal worden toegevoegd. De Kabbalah wordt waarschijnlijk de nieuwe wereldreligie die alle bestaande religies zal vervangen, maar na het lezen van dit artikel zult u er achter komen dat de Luciferiaanse grondbeginselen feitelijk in alle religies verscholen liggen. Die Kabbalah heeft alles met het transgenderisme te maken, omdat Lucifer de hermafrodiete god representeert.

bron: ytimg.com

Voordat u verder leest, wil ik u eerst nog even wijzen op het logo van het bedrijf van ‘s lands grootste influencer. De man die eigenaar is van ‘s lands enige persbureau (het ANP), miljardair is en genoeg filmstudio’s en technische middelen tot zijn beschikking heeft om uw perceptie dagelijks te beïnvloeden. Ik heb het dan over het logo van Talpa Netowork (eigenaar John de Mol). Herkent u hetzelfde logo als op de Tikunei Zohar? Dat teken wordt in de Kabbalah ‘de boom des levens’ genoemd en is feitelijk een representatie van de Luciferiaanse leer van de matrix. In het Talpa logo zijn de middelste vier bollen gecomprimeerd, zodat het niet te veel opvalt, maar John de Mol toont duidelijk een Kabbalist te zijn. We kunnen er dus best wel van uitgaan dat John zijn Kabbalistische magische technieken toepast in alles wat hij produceert (van “persberichten”, “nieuws”, tot tv shows, radio, soaps, etcetera).

Het vervolg van dit artikel kunt u alleen bevatten als u mijn boek gelezen heeft. Hoewel ik begrijp dat velen zullen denken “Ja, dat boek weer. Nu weet ik het wel. Je kan zoveel op het internet vinden tegenwoordig en je hebt mensen als David Icke en vele anderen“, wil ik dan even wijzen op de reactie van de schrijver van de website Xandernieuws.net, die mij een persoonlijke email stuurde:

Het voelde alsof ik zelf 10 meter een nieuw pad was opgelopen, en ik nu ineens uitzicht kreeg op wat ik 50 meter verderop zou zijn tegengekomen.

Liefst had ik nog een jaar langer aan het boek gewerkt en dingen nog gedetailleerder beschreven. Ik wilde het boek echter makkelijk leesbaar houden. Bovendien: de tijd dringt! Het boek moet ook en vooral door jongeren gelezen worden. Uit de reactie van Xandernieuws blijkt wel dat het erg nuttig is om het boek te lezen. Alleen met de basiskennis uit het boek is het zinvol om de Luciferiaanse leer van de Kabbalah verder toe te lichten. Het is belangrijk dat u eerst het grote plaatje doorziet. Als u het boek gelezen heeft is dit artikel het juiste vervolg. Ook de in het laatste hoofdstuk van het boek besproken uitweg wordt u dan nog duidelijker.

Is de Kabbalah, is Lucifer dan de uitweg volgens Vrijland? Als u het boek leest zult u ontdekken dat ik spreek over het Luciferiaanse virussysteem. De uitweg ligt dus buiten die populaire leer van de Kabbalah en de wereldregering in de maak. De uitweg ligt buiten de religie van al die film- en popsterren. Zij moeten u inwijden in de nieuwe wereldreligie. Dat gaan we vanaf nu doorzien en dat gaan we anders doen. Daarom is het belangrijk de volgende stap te zetten.

U kunt het boek vandaag nog direct als epub (voor e-reader) en als PDF lezen. U kunt ook voor de papierenversie kiezen. Dit artikel is belangrijke aanvulling op het boek en zal regelmatig worden opgevolgd door meer aanvullingen. U heeft direct toegang als jaarlid of vanaf koper-maandlid (upgrade hier). U steunt mijn werk om door te kunnen gaan.

Krijg nu toegang tot het vervolg van dit artikel:

Bron linkvermeldingen: callmejorgebergoglio.blogspot.com, playground.plus, xandernieuws.net

36 Shares

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (12)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Schoen Veter schreef:

  Als ik mijn lidmaatschap upgrade naar koper maandlid, krijg ik dan het papieren boek of de pdf versie?

  • Martin Vrijland schreef:

   Een ebook of pdf. Het papieren boek wordt geleverd via print on demand en is alleen via boekbestellen.nl te verkrijgen. Als ik die toe zou willen sturen zijn daarvan voor mij de kosten inclusief aanschaf €20.

 2. N van Doesburg schreef:

  Als je je een beetje hebt verdiept in de transgender-kenmerken, dan word je eng van de schaal waarop dit fenomeen wereldwijd plaatsvindt. In amusement, tv, film en de modellenwereld zie je bijna niet anders meer, als je het herkent.

  Op Youtube staan vele fimpjes waarbij de transgender-kenmerken worden uitgelegd.

  In Hollywood is het de norm. Zijn er daar nog echte vrouwen? Angelina Jolie moest vast van haar siliconen-borsten af en verzon het mooie verhaal over het drager zijn van het borstkankergen. Denk ook aan actrices als Julia Roberts, Meryl Streep, Nicole Kidman. In Nederland aan actrices als Halina Reijn en Carice van Houten.
  In het amusement kun je transgenders makkelijk herkennen in Sinead O’Connor, Celine Dion, Amy Winehouse, of Kim Kardashian. In Nederland kun je denken aan Annechien Steenhuis of de dochter van Joop van de Ende of Davina Michelle. En zat er bij De Beste Zangers 1 echte vrouw??? Of kijk naar Daphne Deckers.
  Waarom hebben alle presentatrices halflang haar? Om hun grote oren, dikke nek, weglopend voorhoofd en mannelijk haarlijn te verdoezelen.
  Wat te denken van de politiek. Is Ursula von der Leijen een vrouw??? en Christine de la Garde. Knip de staartjes af van Greta Thunberg en je hebt een jongetje.
  De topmodellen zijn allemaal van mannelijk oorsprong. Vrouwen hebben zo’n bouw niet. Het DNA liegt niet in bouw van het skelet. Alleen plastische chirurgie, make-up, kleding en hormonen kunnen dit verdoezelen.

  Vrouwen komen niet in de top in het amusement of de politiek. Het zijn allemaal van oorsprong mannen.
  Het is een transgenderkliek.

  • Camera 2 schreef:

   De jeugd heeft de toekomst: Niet tegen te houden zei Conchita worst op het Euovisiefestival, wat te doen?

   De leerkrachten doen gewoon maar hun werk….

   https://www.schoolenveiligheid.nl/po-vo/kennisbank/voorlichting-over-genderdiversiteit/

  • Waarom wil je dit weten? schreef:

   Je moet inderdaad weten waar je op moet letten, maar het wordt steeds moeilijker! Op deze site had ik al eens gelezen dat zelfs de adamsappel “afgeschaafd” kan worden, maar nu begrijp ik dat het nog veeeel verder kan gaan:

   https://2pass.clinic/en/ffs/procedures/brow-bone-reduction

   Op bovenstaande site staat een mooi overzicht van de mogelijkheden van MTF (male to female) gezichtsverandering. ALLE, maar dan ook ECHT ALLE mannelijke gezichtskenmerken kunnen vervrouwelijkt worden. Aan de buitenkant is niet meer te zien dat het ooit een man was!

   Kijk voor de gein maar eens naar de vele voorbeeldfoto’s op dezelfde site van voor en na behandeling:

   https://2pass.clinic/en/before-and-after/ffs

   Andersom is overigens ook mogelijk. Voor FTM (female to male) kan ook elke vrouwelijke gezichtskenmerk omgevormd worden naar een mannelijk kenmerk. Gewoon een beetje hakken, zagen en weer aan elkaar plakken (serieus, ik maak geen geintje):

   https://deschamps-braly.com/facial-masculinization-surgery/

   Maar nu de grote vraag: waarom zien we bij personen op prominente plekken (film, tv, politiek etc) allemaal “half” uitgevoerde transities???

   Denk bijvoorbeeld aan Paris Hilton met een extreem brede kaaklijn (man) die eindigt in een puntige kin (vrouw) en een toch nog wat naar achter wijkend voorhoofd (man) zonder wenkbrouwbrug (vrouw).
   Of Gal Gadot, met van voren een ovaal vrouwelijk gezicht met redelijk smalle kaaklijn en een vrouwelijke neus. Maar van de zijkant heeft zij/hij een heel erg mannelijke kaak die recht naar beneden loopt vanaf de oorlel en een extreem mannelijk naar achter wijkend voorhoofd met prominente wenkbrouwbrug. Echt, van de zijkant zou ik als man bijna jaloers op hem/haar worden.

   Zonder gekheid, als je goed kijkt dan zie je dit fenomeen ineens overal op film/tv/media. Wanneer je daarna gewoon op straat gaat kijken, en binnen je eigen kennissen en familiekring, dan voldoen mensen grotendeels weer aan de gebruikelijke biologische kenmerken.
   Als je bovenstaande links bestudeerd hebt, dan heb je gelezen en kunnen zien dat de MTF en FTM transities zo perfect uitgevoerd kunnen worden, dat je het verschil echt niet meer kan zien en zelfs niet meer kan horen. Kijk maar eens naar de transitie van Charlotte en luister vooral naar ZIJN stem in het filmpje:

   https://2pass.clinic/en/before-and-after/detail/21

   Het antwoord op de vraag “waarom zien we in de (social) media vooral halve transities” is denk ik simpel te beantwoorden. Met de informatie die op deze site staat en in het boek van Martin lijkt het me veilig om de conclusie te trekken dat op deze manier mensen langzaam gewend moeten raken aan de androgene mens. Hoe meer mensen bloot worden gesteld aan beelden van mensen op prominente plekken met zowel mannelijke als vrouwelijke gezichtskenmerken (en lichaamskenmerken!!), hoe de mensen subliminaal voorbereid worden op de luciferiaanse agenda.

   Om even “mooi” af te sluiten een leuk fotootje van de beeldschone dame/heer Kristen Stewart (hoe kan ik zo’n plaatje insluiten in het bericht?)

   https://i.pinimg.com/originals/bd/83/9e/bd839e946bf51203bbf6e8d843d96512.jpg

   Bron:
   https://2pass.clinic/en
   https://deschamps-braly.com/
   https://www.pinterest.com/

   • Camera 2 schreef:

    @waarom wil je dit weten

    precies en hoe denk jij (waarom wil je dit weten) over de nep zelfmoord van Anass, daar ben ik ook wel benieuwd naar, hoe je daar over denkt. Want dat is een mega trap naar de vertoning
    waar we nu zijn

 3. XanderN schreef:

  Late reactie op dit (wederom uitstekende) artikel.

  De Zohar is ook interessant in het licht van de ‘eindtijd’ waar we nu in geloodst worden. Zo staan er diverse apocalyptische profetieën in, zoals de voorspelling dat de ‘kinderen van Ismael’ (de moslims) zich rond het 6e millennium (ruwweg het jaar 2000) zouden beginnen te verenigen om -na enige tijd- een laatste oorlog om Jeruzalem te voeren, het Bijbelse Armageddon dus, het moment waarop ook de Joodse messias (in het christendom Jezus) zou komen.

  In de Zohar staat ook een profetie dat in de eindtijd de wereldleiders zich in Rome zullen verzamelen, en de stad dan plotseling vernietigd zal worden. Dit is vooral interessant met het oog op de intentie van de paus om in mei 2020 alle wereldleiders naar Rome te halen voor de oprichting van een soort VN klimaatdictatuur. Natuurlijk niet gezegd dat er iets gebeurt, maar toch frappant.

  Na de vernietiging van Rome beginnen volgens de Zohar een hele serie oorlogen (zeg maar WO-3). Op het hoogtepunt komt de ‘Maschiach’ dan op aarde.

  Dat we inderdaad met een script / simulatie te maken hebben blijkt uit een nog oudere Joodse profetie van ene rabbi Juda Ben Samuel. Hij voorspelde dat Jeruzalem 8 jubeljaren (400 jaar) door de moslims bezet zou worden. Dat kwam op het jaar nauwkeurig uit, de Turkse Ottomanen heersten precies 400 jaar over Jeruzalem. Na die 8 jubeljaren zou de stad één jubeljaar een soort niemandsland zijn. Ook dat klopte (1917-1967), waarna de Joden hun hoofdstad weer in bezit zouden krijgen. Vervolgens zou de messias dan korte tijd na het volgende jubeljaar (dat eindigde in 2017) komen.

  De tijd begint hoe dan ook te dringen, want in juni 2020 is het 57 jaar geleden dat Lucifer in een geheime ceremonie in de Katholieke Citadel in Rome tot de echte ‘prins’ of God van de de Kerk werd gekroond, zoals werd beschreven door de -vermoedelijk hierom vermoorde- priester Malachi Martin (een goede vriend van toenmalige paus Johnannes Paulus II). In zijn boek Windswept House had hij al gewezen op het bestaan van een Luciferiaanse sekte in de top van de Kerk, die voorbereidingen zou gaan treffen om Lucifer –middels een toekomstige eigen paus (de huidige)- te presenteren als de heerser en ware God van een ‘Nieuw Tijdperk van de Mens.’ Komt dus allemaal weer heel erg overeen met wat jij in je boek en artikelen schrijft.

  • Zonnetje schreef:

   Die zogenaamde ‘ profeties’ zijn door hen verzonnen om macht en controle te verkrijgen. Dat is ze aardig gelukt. Door hun macht en scheming kunnen zij die verzonnen ‘ profeties’ laten uitkomen. Hierdoor ontstaat een ‘ fullfilling ‘ prophecy’. Scheming op scheming op scheming enz. De eerste scheming wordt dan beschouwd als een feit althans zo wordt dat gepresenteerd, soort witwassen op politiek niveau.

   • Martin Vrijland schreef:

    Nee, het is niet verzonnen het is onderdeel van het masterscript van de bouwer van deze virussimulatie (Lucifer) die via zijn avatars in de simulatie (door hem aangestuurd) de spelers (de bewustzijnsvormen die jij en ik zij en die deze simulatieve “werkelijkheid” waarnemen) een bepaalde richting op probeert te duwen, zodat ze zich vrijwillig in zijn valkuil laten lokken: de valse singulariteit.

    • TimSchutte77 schreef:

     En wat zie jij als oplossing voor deze satanische wereldreligie want weet niet hoe je over christenen denkt en dan niet de religie maar bijbelgelovende christenen die Jezus volgen niet de religie. Want bijna alles vandaag de dag is afvallig geworden. En dus is Jezus de oplossing want iedereen moet opnieuw geboren worden om naar de hemel te kunnen na dit leven en ook zijn de christenen weg met de opname voor de grote verdrukking waar satan 7 jaar gaat regeren. Dus je kan mensen waarschuwen voor wat er gaat komen maar als je niet met DE oplossing komt heb je er zo weinig aan. Dus alleen ongelovigen, satanisten, en alle andere geloven die niet het ware gospel verkondigen gaan er ook doorheen.

     • Martin Vrijland schreef:

      Ik zou willen zeggen: lees mijn laatste artikelen en vooral mijn boek eens.
      Ik snap niet dat mensen mij deze vragen nog stellen, als ik zo duidelijk beschrijf hoe ik er over denk.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten