Wat is er aan de hand met Nederland? De ondergang met Mark Rutte!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 2 mei 2018 4 Comments

Als u Facebook gebruikt, heeft u deze foto recent misschien wel voorbij zien komen. De bijgevoegde tekst vindt u hieronder. Voor de onoplettende lezer is die tekst misschien steekhoudend aangaande wat er allemaal mis gaat in Nederland, maar ik wil er bewust even extra aandacht aan besteden, omdat het een prima voorbeeld is hoe je oppositie of frustratiegevoelens in een land kunt kanaliseren. Hier op de site heeft u regelmatig uit mijn mond kunnen horen dat de oppositie in Nederland gecontroleerd wordt. Dat wil zeggen dat de staat er in de meeste gevallen volledig de hand in heeft. Dit Facebookbericht is daar een schoolvoorbeeld van. Leest u het eerst even.

Ja hoor, het is zover… vanaf vandaag verklaar ik Nederland compleet gestoord. Even heb ik gedacht dat het niet gekker kon, maar dat kon dus wel. Wat is er aan de hand?
Eerst werden negerzoenen verbannen, toen werd Zwarte Piet weggepest en sinds een paar maanden is de NS gestopt met ‘dames en heren’ zeggen en kunnen we bij de HEMA geen meisjes- en jongenskleding meer kopen. Al deze dingen zijn aangepast omdat een zeeeeeer kleine minderheid zich eraan stoort.
Ons land is de weg kwijt.
Maar het kan nog gekker. Een moeder eiste snikkend €10.000 schadevergoeding van de school, omdat haar dochters niet op de klassenfoto konden vanwege het offerfeest. Moeders vond dat de kinderen werden gediscrimineerd vanwege hun geloofsovertuiging. Uiteindelijk kreeg ze €500 en dat is mijns inziens €1000 teveel.
Dat gekke wijf heeft zeker geen benul wat een rechtszaak kost
Ons land is niet goed snik.
In Maastricht kreeg een man een boete omdat hij op een stoel voor zijn winkel op de stoep zat. Ondertussen mag een zedendelinquent die twee meisjes heeft verkracht en dat vervolgens een droom noemt die uitkomt, na 7 jaar weer terug in de maatschappij. De tragische afloop van deze misser is inmiddels iedereen bekend.
Ons land is gek.
Leerkrachten schreeuwen om verlaging van werkdruk en wat is het voorstel van de regeringspartijen in spe? Kinderen moeten het Wilhelmus leren en ze moeten naar het Rijksmuseum. Een kerncentrale net over de grens staat op knappen en wat doet de Nederlandse overheid? Niet zich sterk maken voor sluiting van deze tijdbom, maar jodiumpillen uitdelen aan kinderen. Het nieuwe kabinet wil de btw verhogen op de dagelijkse boodschappen, de fietsenmaker, de kapper, boeken, groente en fruit, geneesmiddelen, uitstapjes en het openbaar vervoer. Tegelijkertijd verlaagt ze voor vrijwel hetzelfde bedrag de winstbelasting voor grote bedrijven. De boodschappen worden duurder, de winsten van multinationals groter.
Ons land is knettergek.
Maar het kan nog gekker… Tivoli Vredenburg organiseerde begin juli een kinderfestival, waar kinderen verkleed mochten komen in het thema Cowboys en Indianen. Maar daar gaat de gefrustreerde minderheids-actiegroep De Grauwe Eeuw achteraf een stokje voor steken. Want zij vinden dat hier genocide gevierd is en dus hebben ze aangifte gedaan bij de politie. Cowboys en indianen op een kinderfeestje is racistische stereotypering…
Ons land is compleet van de pot gerukt.
DEEL DIT BERICHT als jij ook vind dat ons land knettergek is geworden!!!!

Social media is 1 van de belangrijkste beïnvloedingswapens van overheden geworden. Dat heeft niet alleen de Facebook – Cambridge Analytica zaak aangetoond, maar heb ik persoonlijk enige jaren kunnen ervaren op mijn tijdlijn, die ik zwaar heb moeten beveiligen tegen staatstrollen middels een filter. Slechts 1 opmerking onder een bericht dat duizenden keren gelezen wordt kan mensen een bepaalde richting opsturen. Social media zijn erg belangrijk en dus worden berichten gedeeld of reacties gepost die de onderbuik sterk prikkelen. Bovenstaand bericht is daar een perfect voorbeeld van. Sowieso is de foto natuurlijk sterk, maar de tekst barst van de hittekogels. Wat is dat een hittekogel? Welnu, als een vliegtuig met een hittezoekende raket beschoten wordt, kan het hitte kogels afvuren, zodat de raket niet op de motor afkomt, maar op de nog hetere hittekogel. De raket zoekt de heetste plek op middels infrarood en ontploft zo bij de hittekogel in plaats van bij de motor. Zo blijft het vliegtuig in takt (lees verder onder het filmpje).

We hebben daarom de afgelopen jaren veel zinloze discussies gelanceerd zien worden door de media en hier werd heel slim op ingehaakt door de politiek. De zwartepietdiscussie was daar 1 van. Het hier getoonde Facebook bericht vermengt eigenlijk in a nutshell, datgene waar u eigenlijk veel beter in op had moeten letten, met datgene wat bewust gelanceerd is: waarheid met nonsens vermengen is steeds de truc, gecombineerd met hittekogels die de aandacht afleiden. Het bericht trekt de lezer stiekem een beetje richting het stigmatiseren van ‘geloofsovertuiging’ (aanwakkeren rechts/anti-islam sentiment) en vermengt dit met sentiment prikellende onderwerpen (inkoppertjes) als de man in Maastricht die een boete kreeg voor het op de stoep zitten voor zijn winkel. Dat laatste vindt iedereen belachelijk. Of deze: “Een kerncentrale net over de grens staat op knappen en wat doet de Nederlandse overheid? Niet zich sterk maken voor sluiting van deze tijdbom, maar jodiumpillen uitdelen aan kinderen.” Maar wat daardoor niet opvalt is dat de lezer het volgende ook even door de strot geduwd wordt:

Ondertussen mag een zedendelinquent die twee meisjes heeft verkracht en dat vervolgens een droom noemt die uitkomt, na 7 jaar weer terug in de maatschappij. De tragische afloop van deze misser is inmiddels iedereen bekend.

Dat gaat natuurlijk over Michael Panhuis en de Anne Faber zaak. Iedereen die zich daar goed in heeft verdiept kan hebben ontdekt dat die hele zaak alle symptomen vertoont van een psyop. Een psychologische operatie die is uitgevoerd om nieuwe wetgeving door te kunnen drukken. Na zo’n psyop kunnen overheden met grootst gemak wetten aanpassen die voorheen als redelijk beschouwd werden, maar waar nu iedereen van walgt. Wat het volk niet door heeft is dat die wetgeving iedereen kan raken, maar door een zaak in scene te zetten die grote emotionele impact heeft, slikt iedereen het voor zoete koek (lees verder onder de foto).

Gecontroleerde oppositie dient precies dat doel. Je vermengt zaken waarvan je weet dat die de onderbuik prikkelen en drukt je belangrijkste boodschap ondertussen ongemerkt bij mensen door de strot. Mooier verwoord noemen we dat: subliminale programmering.

De staat weet prima waar onze frustraties liggen. Dat doen ze via de real time inkoop van big data en het analyseren van die gegevens zorgt ervoor dat het sentiment bekend is. De Facebook – Cambridge Analytica zaak moest ons de indruk wekken dat dit een eenmalige misser was, maar schijn bedriegt. Daarnaast is de timing wel erg interessant, want nu in meerdere landen ‘sleepwet’- achtige wetgeving aangenomen is, mogen overheden zelf rechtstreeks gaan aftappen en is de inkoop-data dus niet meer nodig of volledig gelegaliseerd. Het draait allemaal om definities en perceptie van het volk. ‘Meten is weten’ en meten is wat er gebeurt. De staat kent dus het sentiment onder het volk en social media beïnvloeders kunnen dus dergelijke berichten lanceren via hun netwerk van Inofizieller Mitarbeiter en zo kan ook weer real time worden gekeken hoe de reactie hierop is. Subliminaal wordt de Anne Faber SpyOp er doorgedrukt als zijnde ‘waarheid’.

En ja, natuurlijk is de staat volledig in control aangaande het sentiment waarbij het volk zich steeds meer irriteert aan Mark Rutte en natuurlijk is een ondergang gepland. Dat hoort bij het einde van de cyclus van een premier. Hoe dat werkt heb ik uitgebreid toegelicht in dit artikel. Het wordt tijd dat het volk begint door te krijgen dat er veel meer sprake is van beïnvloeding en sturing dan we durven te vermoeden. Het is in dat kader ook goed om dit artikel nog eens te lezen.

Ik zou iedereen willen aanraden meer kritisch te zijn naar wat er in de media en op social media voorbij komt. Op het eerste gezicht kan het allemaal heel aannemelijk klinken, maar veelal wordt u onbewust in een bepaalde richting gestuurd. Het woord ‘subliminaal’ betekent zoveel als dat dit op onbewust niveau gebeurt. Dat is een gevolg van bepaalde neurolinguïstische technieken (een vorm van hypnose in bewuste status) die u in de ‘ja modus’ brengen, waardoor u onbewust geprogrammeerd wordt in datgene waarin u even niet goed oplet. Verdiep je, voordat je iets klakkeloos deelt wat ogenschijnlijk goed klinkt. Kijk verder dan de voorgekauwde posts die voorbij komen en kijk verder dan datgene wat de media je voorkauwen. Question authority think for yourself!

271 Shares

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera schreef:

  Bedankt voor dit scherpe artikel weer Martin, weet je nog het Touringcar ongeluk, Gooiseweg)

  En ! zie hoe de Media, in dit geval AT5(maar ook SBS6 & de rest) glashard leugens zit te verkondigen aan haar kijkers in samenwerking met de autoriteiten, welke journalist gaat daar iets aan doen.

  Hier het nieuws van de Touringcar (Gooiseweg Amsterdam) van het verschrikkelijke ongeluk van 14 dgn geleden

  Hieronder de link van het officiele nieuws van AT5 Amsterdam

  https://www.youtube.com/watch?v=ktoNEj9Aysk

  En hieronder de link met het bewijs dat de Touringcar daar gewoon neergelegd is, hoe ver gaan ze nog….,Het is 1 seconde voor twaalf, wie uit de mainstreammedia trekt een keertje het mondje open?

  Bewijs ongeluk Zweedse Touringcar Gooiseweg in scene gezet

 2. Riffian schreef:

  een opmerking mbt Facebook wat het vermelden waard is, let op de data:

  Wired Staff business
  02.04.04 12:00 pm
  Pentagon Kills LifeLog Project

  The Pentagon canceled its so-called LifeLog project, an ambitious effort to build a database tracking a person’s entire existence.
  Run by Darpa, the Defense Department’s research arm, LifeLog aimed to gather in a single place just about everything an individual says, sees or does: the phone calls made, the TV shows watched, the magazines read, the plane tickets bought, the e-mail sent and received. Out of this seemingly endless ocean of information, computer scientists would plot distinctive routes in the data, mapping relationships, memories, events and experiences.
  https://www.wired.com/2004/02/pentagon-kills-lifelog-project/

  En nu de Facebook wiki mbt de oprichtingsdatum, zandinogen postte eerder al over Total Information Awareness…lijkt me geen toeval

  Founded February 4, 2004; 14 years ago <———–
  https://en.wikipedia.org/wiki/Facebook

 3. Zonnetje schreef:

  Goed en duidelijk!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten