Wat kunnen we doen om de vaccinatieplicht te stoppen? De antwoorden..

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 16 december 2020 13 Comments

Fotobron: sciencebusiness.net

Dat vaccinatieplicht er aan zit te komen is duidelijk. Dat wordt dan natuurlijk niet verpakt als plicht maar zal worden uitgerold in de vorm van ‘apartheid’; uitsluiting van de samenleving als je geen vaccinatiepaspoort (of ‘immuniteitspas’) bij je draagt. In zo’n pas staat geregistreerd dat je je lekker vol hebt laten spuiten met dat goedje dat vermoedelijk onvruchtbaar maakt en nog veel waarschijnlijker je lichaam in een online modificeerbare Android verandert.

Niet voor niets heet het besturingssysteem van de smartphone al sinds het allereerste begin Android. Dat woord betekent ‘half mens half robot’. In dit artikel leg ik uit hoe u bij vaccinatie waarschijnlijk een CRISPR enzym toegediend krijgt en dat uw DNA vanaf dat moment online aan te passen is. Het is uitermate belangrijk om dat artikel en alle onderbouwingen (inclusief filmpjes) in dat artikel echt eens grondig te bestuderen.

Wat kunnen we doen om de vaccinatieplicht te stoppen? Allereerst moet u beginnen met het totaal begrijpen van wie u bent en begrijpen wat het einddoel van dat proces richting de Androïde mens is. Dat proces beschrijf ik uitvoerig in mijn boek en ik kan u vast verklappen dat het einddoel is dat u volledig mee gaat in het proces dat bedoeld is om het originele universum te vernietigen.

We zijn namelijk getuige van een vernietigend krachtveld. In mijn boek leg ik uit dat we ons in een opruimsysteem bevinden. Virussen zijn van nature niet levend. Het zijn DNA/RNA strengen ingekapseld in een proteïne en worden door het lichaam zelf aangemaakt om afval op te ruimen. Het kan zich alleen repliceren door gebruikt te maken van een levende gastcel, omdat die levende gastcel de stamcelinformatie bevat die nodig is voor vermenigvuldiging. Dat is als het ware de levenscode.

Een virus heeft geen levenscode. Het sterft uiteindelijk af en wordt uit het lichaam afgescheiden. Als u het door de media ingeprogrammeerde beeld van een virus even terzijde legt en begrijpt dat een virus niet besmettelijk is, maar een lichaamseigen reactie is, dan heeft een virus een tijdelijk doel: het ruimt het vuil op tot het lichaam weer opgeschoond is.

Dat basisprincipe ontdekte ik tijdens mijn onderzoek waarbij de fraude van Louis Pasteur (de bedenker van de besmettingstheorie) boven water kwam (zie dit artikel).

De allereerste keuze die u moet maken in uw beslissing om wel of niet een vaccin te nemen en de allereerste keuze die u moet maken om te weten wat de gevolgreacties zijn, is de essentie van wie u bent onderzoeken. Als u vindt dat u niets meer dan uw lichaam bent en dat uw bewustzijn een gevolg is van het feit dat u met een neocortex geboren bent, dan kunt u met een gerust hart aansluiten in de vaccinatierij en u lekker vol laten spuiten. Dan hoeft u niet verder te lezen.

Bent u zich echter bewust dat uw lichaam slechts een tool is (een gereedschap om deze realiteit te beleven); bent u zich daarnaast bewust dat degene die u écht bent uw geest is (ook wel bewustzijn of spirit genoemd), dan is het belangrijk dat u verder leest.

Ik raad iedereen aan om mijn boek te lezen. Niet omdat ik zo nodig boeken wil verkopen, want de print-on-demand drukmethode levert nauwelijks iets op. Het gaat er echter om dat ik in dat boek het totaal plaatje schets. Daarin is het ontzettend belangrijk dat u de essentie van wie u bent leert te doorgronden. Ook als u denk “Ja, dat weet ik allemaal wel hoor! Daar heb ik jou niet voor nodig Vrijland“, zou ik toch even de moeite doen.

In dat boek toon ik namelijk, met goed te verifiëren onderbouwingen, aan dat u en ik de bouwers van het originele universum zijn. Dat wil zeggen dat uw geest (uw bewustzijn) de stamcelcode van het originele universum in zich draagt.

Tevens laat ik zien dat de huidige waarneming van deze aarde en het universum (datgene we voorgeschoteld krijgen / denken te beleven) een virusreplica is. Het is een virussysteem dat slechts stukjes van het origineel in zich heeft, maar lang niet zo groots en mooi is als het origineel. Daarnaast is het een ‘afval opruimsysteem’ (dat wat een virus namelijk is) en vandaar dat we zoveel ellende, ziekte en sterfte meemaken (lees verder onder het plaatje).

Als u dat boek gelezen heeft en volledig begrijpt hoe het systeem werkt en waarom ik dus al sinds jaar en dag kon voorspellen dat we nog een neppandemie voorgeschoteld zouden krijgen om vaccinatieplicht door te kunnen voeren, dan heeft u tevens ontdekt dat de script-masters van dit virussysteem op jacht zijn naar onze stamcelcode: ons bewustzijn. Hiervoor willen zij met ons DNA (zie ook dit) en met ons brein kunnen verbinden.

Natuurlijk worden de doelstellingen van vaccinaties anders aan u verkocht. Het wordt verkocht als de redding uit de ellende, maar als u zich beseft dat die ellende bewust gecreëerd is om u in de vaccinatie-valstrik te lokken, dan beginnen de propagandamethodes en de list en bedrog helder te worden.

Ook de doelstellingen van het transhumaniseringsproces (dat zal worden ingezet) zullen positief aan u worden verkocht. Google’s topman Ray Kurzweil noemt de uiteindelijke samensmelting met AI (Artificial Intelligence) het ideale einddoel. In die (wat hij noemt) singulariteit zijn we volledig opgegaan in de AI en leven we zonder fysieke lichamen in simulatieve werkelijkheden. We hebben het hier over de visie van topfiguren van de grote tech-ondernemingen en ook Klaus Schwab (voorzitter World Economic Forum) geeft in zijn boek ‘Covid-19 the great reset‘ een voorzetje richting dit proces.

Het virussysteem (dat deze huidige aarde/universum-waarneming is) wil uw en mijn stamcelcode stelen. Om dat te begrijpen moet u eerst ontdekken dat deze materiële waarneming niet de essentie is van wie u bent. De essentie van wie u bent, bevindt zich als het ware buiten deze waarneming. De essentie van wie u bent is ‘geest’ of ‘spirit’ of bewustzijn en heeft een originele materiële versie van zichzelf buiten deze wereld.

Het huidige virussysteem beloopt op zijn einde. Het sterft af. Uit verschillende bronnen kun je opmaken dat dit zo rond 2045 zal plaatsvinden. Alleen al uit bijvoorbeeld de voorspellingen van Google’s topman Ray Kurzweil kun je dat halen. Men wil de singulariteit (samensmelting van mens met AI) voor 2045 rond hebben. Daaruit kun je halen dat het virussysteem over precies 25 jaar afsterft. Het kan zich alleen repliceren door te verbinden met een levende gastcel (zie plaatje boven). Die levende gastcel (de stamcelcode van die levende gastcel – zijnde het originele universum) bevindt zich in uw en mijn geest (uw bewustzijn).

Dat het virussysteem zich steeds opnieuw repliceert en dat dit in eerdere cycli gelukt is, blijkt uit de historische vondsten. We zien steeds een kopie van een kopie en de cyclus van het systeem lijkt ergens rond de 6000 tot 7000 jaar te liggen. Het gaat te ver dat hier te onderbouwen, maar dat blijkt onder meer uit de leer van de Kabbala (de religie van onze ‘control masters’)

Historische vondsten lijken allemaal vaak de chronologie te ondermijnen. Dat komt omdat we steeds op een replica van een replica van een oud systeem leven. Het is een herstart; een kopie van het vorige virussysteem; het voorgaande virusuniversum.

Goed, maar wat kunnen we nou doen om de vaccinatieplicht te stoppen?“, zult u nu wellicht denken. Als u zich echt beseft wie u bent en hoe deze (valse) realiteit is opgebouwd, dan dringt het tot u door dat u allereerst het volgende moet doen:

U moet zich leren beseffen dat dit een virussysteem is en niet de originele realiteit. U zult zich moeten leren onthechten van alles dat u aan deze valse waarneming bindt. U moet uw angst voor alles wat er zich in deze valse realiteit afspeelt (inclusief uw angst voor de dood) afwerpen.

De control-masters (de poppetjes in de top die dit master-script sturen) hebben haast. Zij weten dat ze nog maar 25 jaar te gaan hebben. Zij zullen er dus alles aan doen om uw linksom of rechtsom aan het internet te hangen. Dat zullen zij middels list en bedrog doen en zijzelf houden vast aan de belofte van luxe en goede posities na de replicatie van het virussysteem in een nieuwe versie (de Bijbelse “nieuwe hemel en nieuwe aarde”). Zij zijn dus niet te vermurwen en zullen nooit hun list en bedrog loslaten. Zij werken er hard aan om de mensheid in de AI te lokken en vaccinaties zijn hun belangrijkste wapen.

Als u dit gehele plaatje doorziet, kunt u ontdekken dat u onderdeel bent van de stamcel code van het originele universum. Een virus is van zichzelf niet levend. Wij dragen de originele scheppende kracht in onze spirit. Zodra u zich dat beseft worden drie zaken duidelijk:

 1. U zal altijd NEE zeggen tegen vaccinaties, welke consequenties dat ook moge hebben
 2. Niemand anders heeft autoriteit over u en welke consequenties uw poppetje in deze waarneming ook ervaart; u zal nooit buigen voor het virussysteem.
 3. U bent de medebouwer van het originele universum en u staat boven elke autoriteit binnen deze valse werkelijkheid. Ontdek wie u bent en sta in die kracht.

Ik weet dat u op internet beelden van arrestaties ziet van mensen die geen mondkapjes dragen; ik weet dat u op social media van alles hoort over boetes en de consequenties van het niet meewerken aan de regels. Besef u goed dat uw perceptie continu bespeeld wordt; ook door zogenaamde alternatieve media; ook door spontaan ogende telefoonbeelden. Uw perceptie wordt continu bespeeld.

U heeft de autoriteit en niemand heeft autoriteit over u. De koning tekent de wetten bij de gratie God’s, maar die gratie God’s kan niet worden aangetoond. Geen wet, maatregel of boete kan u door wie dan ook worden opgelegd. U hoeft zich er niet aan te houden. U mag en kan NEE zeggen en u kunt de autoriteit van de wet en de koning (inclusief de overheid die trouw zweert aan die koning) afwijzen. En zelfs als men uw personage (uw avatar in deze virus-realiteit) fysiek probeert te knevelen of tegen te werken, vraagt u zich dan af of u mee ten onder wilt gaan met het virus of dat u toch maar liever uw missie hier vervult en het virussysteem helpt te beëindigen.

Houdt uw hoofd recht! U heeft de autoriteit en kunt zich daar altijd en overal op beroepen!

Er is maar één weg en dat is non-conformisme aan de opgelegde dwang van de script-bewakers van deze valse realiteit. Wordt u bewust van uw autoriteit, ontwaak voor uw ware potentie en help mee om dit systeem een halt toe te roepen. Politici en beroepsleugenaars in de media en allerlei maatschappelijke posities, zijn onderdeel van het virussysteem. Zij zijn als de dood voor u. Zonder uw stamcelbewustzijn is het voor hen einde oefening.

Ontdek alle details en activeer uw kracht. Deel het boek uit aan iedereen om u heen waarvan u vermoedt dat er nog enig bewustzijn in schuilt. Sta op!

uw boek

Bron linkvermeldingen: aibusiness.com

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

371 Shares

Tags: , , , , , ,

About the Author ()

Comments (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Besef u goed dat het DNA van uw lichaam uw biologische-geheugen is. Het is als het ware de harddisk waarop uw basisprogramma draait. De wetenschap heeft nu al laten zien dat synthetisch gebouwd DNA meer opslagcapaciteit heeft dan welke harddisktechnologie dan ook.

  Op uw DNA staat uw basiscode. Uw karakteristieken, uw kennis om te ademen, eten drinken, denken, lopen etc. Dat is uw harddisk. Heeft men eenmaal toegang tot uw harddisk, dan bent u volledig overschrijfbaar: een Android.

  https://www.digitaltrends.com/cool-tech/dna-data-storage-hard-drive-of-the-future/

 2. Zonnetje schreef:

  Wat we kunnen doen aan die vaccinatieplicht is de koning, ministers, het parlement, vriendelijk maar dringend te verzoeken op te stappen via https://www.fvvd.nl

  Het coronabeleid komt van de koning, ministers en het parlement. De Pcr-test heeft geen waarde. Als we de overheid moeten geloven zitten de begraafplaatsen, crematoria enz vol. Dat iedereen elk moment zwaar ziek kan worden zonder herstel.

  Nogmaals mensen wakker worden. Schande dat artsen met deze psyop meewerken.

 3. Waarom wil je dit weten? schreef:

  Het uitsluitingsbewijs, ik bedoel natuurlijk het vaccinatiebewijs, is al geregeld:

  https://nos.nl/collectie/13850/artikel/2360888-rivm-vaccinatiebewijs-is-pas-eind-maart-te-downloaden-niet-eind-januari

  Haal de gele sterren maar weer uit de kast!

 4. Zonnetje schreef:

  Ik was laatst bij een arts, vertel zijn/haar naam niet en wat voor arts het was. Wilde mij geen hand geven omdat het tegen de regels was. Ik zeg zo. Ik kan niet goed ademhalen met een mondkapje en je krijgt er neurologische schade van. De arts zegt ja dat hij/zij de mondkapjes ook volledige onzin vindt en niet helpt. Ik zeg. Waarom draag je dan een mondkapje en houd je de illusie van corona in stand? Hij/zij zegt dat hij/zij het mondkapje ook draagt op de manege anders wordt de manege gesloten en kan hij/zij niet paardrijden.

  Wie is er hier gek/hypocriet?

  Een ander voorval. ik ga naar een ziekenhuis bij een arts( hij/zij), ik draag voor de eerste keer een mondkapje, benauwd verstikkend gevoel, kom bij de arts binnen en hij/zij draagt GEEN mondkapje. Ik zeg moet ik een mondkapje dragen? Zegt hij/zij ja anders besmetten wij elkaar. Ik denk die is niet goed./hypocriet. Aan het eind van het gesprek kan ik het toch niet laten om de vraag te stellen of het corona gebeuren echt is. Hij/zij kijkt mij zo aan van hoe ik het lef heb om die vraag te stellen en vervolgens zegt hij/zij. Jazeker corona bestaat er zijn zieken. En ik denk maar jij draagt geen mondkapje!

  Dit zijn twee echte persoonlijke gebeurtenissen van mij.

  Mensen wij worden in de maling genomen en de artsen doen er aan mee!

 5. Jur1995 schreef:

  Deze volgende video’s weerleggen naar mijn mening heel helder de germ theory. Als men dit massaal zou snappen, zou het heel snel zijn gedaan met de onnodige massahysterie. Ook zou je mensen niet meer bang kunnen maken met de volgende ‘killer germ’ gebaseerd op de besmettingstheorie van fraudeur Louis Pasteur, aangezien die ‘germs’ functioneren als een soort ‘aaseters’ als gevolg van het terrein waarin ze verkeren. Ze bestaan en zijn aanwezig om rotzooi op te ruimen. We hebben een microbioom dat stikt van de micro-organismen. Als er meer rotzooi is om op te ruimen, zullen er meer micro-organismen komen door vermenigvuldiging. ‘Virussen’ / exosomen (lees ook: specifieke strengen RNA / DNA) worden van binnenuit je cellen aangemaakt, in de zogenaamde gastheercel, zoveel als je lichaam nodig heeft. En als met het woord virus, vergif wordt bedoeld (ik verwijs naar Latijn), dan zou ik een toxisch chemisch brouwsel (bijv. vaccin), rotzooi in je leefmilieu (denk aan bijv. grond, lucht, water, etc.) en bepaalde straling daartoe rekenen. Het is helaas voor veel mensen onduidelijk of een ‘germ’ nou een oorzaak of een gevolg van ziekte (dis-ease) is. En dat komt, omdat ze zich niet / nooit met deze visie (terrain theory), zoals getoond in de video’s hebben beziggehouden. Er kunnen naast deze genoemde terreinomstandigheden meer factoren aanwezig zijn, waardoor je ziek kunt worden. Bijvoorbeeld door vitaminen, mineralen en/of sporenelementen tekorten.

  Debunking Germ Theory – Louis Pasteur Admitted He Was Wrong
  https://www.youtube.com/watch?v=ne4KfrYxLkw

  Quotes refuting germ theory
  https://www.youtube.com/watch?v=C58DkReuW-8

  Dr. Thomas Cowan – The Fallacies of Germ Theory
  https://www.youtube.com/watch?v=pfrf92gjdCI

  Dr. Lorraine Day – The Germ & Virus Theory, Inversion of Truth
  https://www.youtube.com/watch?v=0HH0_YaW4ro

  Aajonus Vonderplanitz – Viruses do not exist outside the body
  https://www.youtube.com/watch?v=vpXKSq06m1o

  Zelfs het NRC heeft in 1993 een artikel gepubliceerd met de titel: ‘Louis Pasteur was een fraudeur’:
  https://www.nrc.nl/nieuws/1993/02/15/louis-pasteur-was-een-fraudeur-7173004-a899902

  Met deze informatie is mijn conclusie dat er geen coronavirus crisis is. Dat blijkt ook uit als je dit artikel leest:

  COVID19 – Evidence Of Global Fraud
  https://off-guardian.org/2020/11/17/covid19-evidence-of-global-fraud/

  Daarnaast heb ik nog steeds geen bewijs gevonden dat het SARS-CoV-2 virus is geïsoleerd. Dat baseer ik op dit artikel geschreven en gepubliceerd door onderzoeksjournalist Jon Rappoport:

  The SARS-Cov-2 virus was never proved to exist
  https://blog.nomorefakenews.com/2020/12/01/the-sars-cov-2-virus-was-never-proved-to-exist/

  Het werd voor mij duidelijker naarmate ik meerdere artikelen zoals deze van Jon Rappoport las. Ook moeten credits gaan naar Martin Vrijland’s uitleg over de materie. Dus. Het virus is niet zuiver geïsoleerd. De PCR-test toont dus ook geen zuiver virus aan, maar op zijn best stukjes genetische data. Ziek worden door het genoemde virus kan niet, uitgaande van dat de terrain theory klopt (zelfs al zou het virus wel zuiver zijn geïsoleerd). Uitgaande van dat de besmettingstheorie ‘germ theory’ van fraudeur Louis Pasteur niet klopt, kun je niet simpelweg ziek worden als er even een mens voorbij komt lopen. Als er meerdere mensen rond dezelfde tijd ziek worden en dezelfde ziekte vertonen, komt dat door terreinomstandigheden. Velen kunnen deze visie niet zien / doorhebben, omdat ze geprogrammeerd zijn met bepaalde info. Dit begint ook al op school en gebeurt ook via de gekochte / niet vrije, gecontroleerde media. Daar hoort de (gecontroleerde) mainstream westerse geneeskunde ook bij.

  How Rockefeller founded modern medicine and killed natural cures
  https://worldaffairs.blog/2015/10/20/how-rockefeller-founded-modern-medicine-and-killed-natural-cures/

  HOW ROCKEFELLER WIPED OUT NATURAL CURES TO CREATE BIG PHARMA
  https://sciencevibe.com/2018/04/27/how-rockefeller-founded-modern-medicine-and-killed-natural-cures/

  P.S. Voor wetenschap is geld nodig en mensen met geld kunnen wetenschappers corrumperen.

  • Martin Vrijland schreef:

   Dank je wel voor de goede samenvatting Jur1995

  • Vrijheid schreef:

   En dan leg je al deze duidelijke uitleggen voor aan een gehypnotiseerde krijg je te horen: met jou ga ik hierover niet in discussie.
   Zucht.

   • Jur1995 schreef:

    Dat is inderdaad het vervelende. Zelfs mijn ouders die ik dit al maanden probeer uit te leggen snappen het nog steeds niet. Tijdens hun werk worden ze doodgegooid met de propaganda van de media via de radio en thuis kijken ze nog tv (af en toe het journaal), waar ze de hele tijd vooral het woord ‘besmettingen’ horen. Mensen kunnen daar enorm moe van worden. Dus dan kom ik om proberen uit te leggen dat dat niet klopt en vinden ze me maar vervelend. (Wat je zegt: “Met jou ga ik hierover niet in discussie.”)

    Mensen die heilig geloven in de besmettingsverhalen komen dan vaak met voorbeelden van andere mensen die ziek zijn geworden en zelfs aan de beademing hebben gelegen met de gedachte dat dit DOOR het virus komt, terwijl ze het begrip ‘virus’ zelf niet eens begrijpen. De aanmaak van ‘virussen’ / exosomen staat niet synoniem voor bijvoorbeeld het krijgen van griepachtige symptomen. We moeten niet vergeten dat veel mensen mogelijk zelfs verkeerd worden behandeld. We leven voornamelijk in een tijd dat geneeskunst is vervangen door symptoombestrijding. Dat is waar big pharma zich voornamelijk mee bezig houdt.

    Ook krijg ik vaak te horen dat als ik deze visie (die niet van mij is) op internet plaats(te), dat ik bijv. word uitgemaakt voor complotwappie, waarschijnlijk aangezien deze visie van de terrein theorie iets is dat slechts de minderheid begrijpt. De meeste mensen onderzoeken deze materie niet zelf, maar kijken na hun werk bijv. een halfuur journaal waarin ze denken het objectieve, vol met feiten zijnde nieuws te horen. Dat die media gekocht en niet neutraal is en dat het gecontroleerd / beheerd wordt door een aantal grote bedrijven die een narratief moeten vertellen (wat in het geval van een grote globale agenda de elite wilt), zelfs dat snappen ze niet.

    Een voorbeeldje: Bill Gates financiert via de Bill & Melinda Gates Foundation de BBC (https://www.bbc.co.uk/mediaaction/about/funding). Natuurlijk doet hij dat niet alleen. Bill Gates zijn visie / narratief over virussen is duidelijk. Bill Gates is GEEN dokter. Daarnaast, zoals ik al schreef: Voor wetenschap is geld nodig en mensen met geld kunnen wetenschappers corrumperen. Daarnaast is de vraag ook door wie en hoe medische studies worden gefinancierd.

    De terrein theorie visie is iets dat ik onder andere heb meegekregen van dokters, zoals Tom Cowan en Andrew Kaufman. En zo zullen er wel degelijk meer dan 2 dokters zijn. Maar ja, ik ben geen arts, dus als ik het zeg, zal het wel onzin zijn… Dat is namelijk wat je dan naar je geschreven krijgt. Jij bent toch geen expert. Jij bent toch geen viroloog. De experts die worden aangehaald door de media, moeten doodleuk ook meegaan met het standaard verhaal en de (gecontroleerde) mainstream westerse geneeskunde volgens de versie die onder andere is mogelijk gemaakt door de Rockefellers. Voornamelijk (maar niet alleen) tot stand gekomen via John D. Rockefeller.

    Om te snappen hoe dit dan tot stand is gekomen, is het handig als men de geschiedenis daarvan zou weten. Ook veel artsen zullen naar mijn speculatie de geschiedenis niet kennen en tijdens hun opleiding worden doodgegooid met propaganda die er is, voornamelijk zodat big pharma er goed van blijft. Daarnaast is de hoeveelheid geld, macht en controle zo groot, dat je makkelijk de mond kan worden gesnoerd.

    • Martin Vrijland schreef:

     Reacties als “complot wappie” zijn afkomstig van Inoffizieller Mitarbeiter en het social media leger dat op elke discussie duikt en beïnvloed. Daar hebben ze zelfs software voor die ze alarmeert (Big Data) om naar een bepaalde discussie te gaan en te reageren. Bovendien zitten er ook nog eens bots tussen (AI bots) en veelal deepfake profielen.

     Social media moet je eigenlijk niet meer gebruiken voor discussie.

    • waarnemer schreef:

     Bedankt Jur.
     Dr Steiner zei er dit over:

     In het najaar van 1917 gaf Rudolf Steiner een serie van veertien lezingen in Dornach in Zwitserland. In een ervan merkte hij op dat er een tijd zal komen waarop mensen zullen zeggen: “Het is pathologisch als mensen zelfs maar denken in termen van geest en ziel. ‘Gezonde’ mensen spreken alleen maar over het lichaam. Het zal als een teken van ziekte worden beschouwd als iemand op het idee van zoiets als een geest of een ziel komt. Mensen die zo denken zullen als ziek worden beschouwd en − u kunt er zeker van zijn − er zal hier een geneesmiddel voor worden gevonden … Vanuit een ‘gezond stand- punt’ zullen mensen een vaccin uitvinden om het organisme zo vroeg mogelijk te beïnvloeden, bij voorkeur zodra het wordt geboren, zodat dit menselijke lichaam nooit ook maar op de gedachte komt dat er een ziel en een geest zijn … Materialistische artsen zal worden gevraagd de zielen uit de mensheid te verdrijven.”
     In een andere lezing verklaarde hij: “… de geesten van de duisternis zullen hun menselijke gastheren, in wie ze zullen wonen, ingeven een vaccin uit te vinden dat alle hang naar spiritualiteit uit de ziel van mensen zal verdrijven als ze nog heel jong zijn, en dat zal op een indirecte manier via het levende lichaam gebeuren. Tegenwoordig worden lichamen tegen enkele dingen ingeënt; in de toekomst zullen kinderen worden ingeënt met een stof die ongetwijfeld zal kunnen worden geproduceerd, en dit zal hen immuun maken, zodat ze geen dwaze neigingen die met het spirituele leven verband houden ontwikkelen − ‘dwaas’ hier natuurlijk in de ogen van materialisten.”

 6. arthur schreef:

  Martin,

  je schrijft over “spontaan ogende telefoonbeelden” , maar ik kan vanuit mijn positie wel degelijk bevestigen dat het gewelddadige optreden in België wel degelijk de realiteit is. Ik heb hier al eerder uiteengezet hoe mijn zoon wonende in Gent al meerder keren hardhandig werd aangepakt.Mijn andere zoon staat ook al op de lijst bij de politie. Dat is de realiteit als je niet ergens verborgen woont en je niet houdt aan de “maatregelen” ,met 4 kinderen waarvan er 3 nog thuis wonen.
  Zie maar wat er gisteren in Waterloo plaatsvond:

  daar werden een (Franstalige) vader en een moeder heftig toegetakeld bij een inval van de politie omdat hun dochter enkele vrienden had uitgenodigd. Moeder wou alles filmen tot de politie haar aanpakte … .

  Beiden werden zeer hardhandig op de grond gesmakt met hoofdwonden als gevolg en bij de vader werd een wapen tegen het hoofd gehouden.

  Daarna pakt de dochter de camera over:

  Zie:

  https://www.facebook.com/michael.vancutsem.12/videos/10157886206837810

  Het had evengoed bij ons kunnen hebben plaatsgevonden het voorbije weekend … .

  • Martin Vrijland schreef:

   “I do not consent” en “u heeft geen autoriteit over mij”

   Ja, ze zullen proberen hun fascisme op te leggen, maar er is geen kracht bestand tegen kracht en vrijheid van de geest.

   Mijn ervaring is dat er heel veel kracht vanuit gaat.

   Beelden en verhalen..alles is maakbaar. Het zal echter waarschijnlijk geen makkelijke tijd worden. Je moet je alleen afvragen wat een groter gevaar is: Opgaan in het virussysteem van de androgyne androide mens of nee zeggen en het een halt toe roepen.

 7. marcos schreef:

  Of zoals Dr Frankl eens zei:s “Between stimulus and response there is a space. In that space is our power to choose our response. In our response lies our growth and our freedom.” What we can learn from this is that I am responsible for my thoughts and attitude…which dictates my action and creates my reality.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten